![]() |
#4111 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVII
Cytat:
![]() ![]() przy diecie 1-1,2 tys. kcal i codzienie po 400 brzuszków i ponad sto skłonów i skrętów tułowia, co-dzien-nie przez pół godz., nie ma że to że tamto że boli ![]() dbranoc ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-10 o 22:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4112 | |||
Zakorzenienie
|
Oj, oj, taaak
![]() Znaczy- rozjaśniać? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale już sprzątnęłam- po łebkach, ale zawsze Maju- gratuluję!!! 10 cm w talii to jest coś! ![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Cytat:
![]() Ja bym się przekręciła ![]()
![]() |
#4113 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() jak mnie się ni chce sprzątać to symuluję ból kręgosłupa ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4114 |
Zakorzenienie
|
Ju, rozjaśniać!
Rachell, spox, jak sama wymyślę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4115 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Nie no cały wieczór to bym nie wybierała ![]() Dobranoc wszystkim ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to wszystko to oczywiście taki zwrot lecam gotowac się na jutro papaty |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4117 |
Zakorzenienie
|
![]() choć jako typ japko miałam niejako ułatwione - w końcu skoro tyję tylko w talii (doopa mi prawie nie rośnie), to potem tylko w talii jezd do zrzucania... ![]() gorzej, że cyski nie chcą chuść, mierzyłam dziś u siory 3 sukienki i w doopie dobre, ale w cyckach z 10cm za małe ![]() ![]() no z początku jadłam jakieś 1,5 tys. kcal i zakwasy miałam łokropne, ale da się przeżyć ![]() Eście tylko 4 kilo -> 8 tygodni ![]() i reszta życia na pilnowaniu i utrzymywaniu wagi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-10 o 22:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak mają coś z porzadkiem to rączki bozia dała - ściereczki też ( wiem wiem oni zarabiają kase dniami i nocami a my/ wy w doma) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4119 | ||
Zakorzenienie
|
Ju a co W na to rozjaśnianie?
![]() wiecie co? ideu spać.... nie że nudy czy coś....idę bo ide ![]() przyjemnej nocy wszystkim życzę ![]() szerokiej powierzchni spania co poniektórym ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4120 | ||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Nie poddam się bez walki! ![]() I bardzo dobrze (moim zdanie jednorazówka powinna kosztować jakieś 10 zł, to może by się wiara nauczyła w końcu, że trza ze swoją torbą chodzić, a nie produkować bezsensowne śmieci) ![]() Podłączam się pod prośbę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wyglądasz bardzo kjuuut ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja przy wyskubywaniu włosów z nosa ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4121 |
Zakorzenienie
|
No tak, niech kasuje, nawet 100 zł dla markizów. Ja do tej kasty akurat się nie zaliczam, więc podziękuję...
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4122 | |||
BAN stały
|
Siłom nie czymamy
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4123 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4124 | |
BAN stały
|
Ale torebkę już pewnie tak
![]() Cytat:
![]() --- Tak całkiem serio, to przeraża mnie po prostu to, ile śmieci jest w stanie wyprodukować człowiek. Poza tym recycling to u nas ciągle jeszcze obce słowo, a opakowania w 99% plastik, który jeszcze za 1000 lat straszył będzie przyszłe pokolenia archeologów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak serio mnie też, a worki są najgorsze ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4126 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4127 |
Zakorzenienie
|
A mnie już nic nie zdziwi...
Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4129 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Może czarnowidzem jestem, niech mnie ktoś pocieszy/naprostuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cię nie pocieszę ![]() usiądźmy i popłaczmy razem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4131 | |
BAN stały
|
Póki pamiętam - Maja! Gratuluję shóścia
![]() U nas przynajmniej jeszcze jakiś czas temu tak właśnie było - najpierw segregacja, czyli pokemony na makulaturę, szkło i plastik, a następnie wszystko sru na jedna przyczepę, i heja ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przytulam, obronię, zasłonię własną pierwsią, nie pozwolę aby zły świat zrobił Ci krzywdę ![]() i oć spać, no zbieraj się, ino chyżo i tak już Fany poszła i kawał łóżka zajęła ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4133 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i od ściany się położysz, nie spadniesz ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4135 | |
BAN stały
|
I jedną ręką, bo w drugiej fajka
![]() Cytat:
![]() --- A więc dobranoc ![]() Teraz ostrożnie, ooostrooożnieee, żeby tylko P. i F. nie nadepnąć, ciiiii ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4136 |
Zadomowienie
|
Nie za wesoło. Może trzeba przebłagać Ducha Maszyny - nowe wunderbaum, albo chociaż Rytuał Oczyszczenia w najbliższej myjni.
![]() A poważniej - jest już diagnoza? Edytowane przez MichailK Czas edycji: 2011-05-11 o 09:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4137 | ||||||
Zakorzenienie
|
Mnie by było trudno utrzymać siłom
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() dzdobry ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4138 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
No właśnie, a ja j*bane gruszysko, kręgiel czy jakiś dzwon ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Czemu? Nie lubisz nas? Czemu nie chcesz się nam oddać? ![]() Do niej też mówisz Pszczółeczko? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() to że wierzysz, że będziesz miał prawnuki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Czasem jak się czyta to co piszecie to można se zwizualizować i poczuć się jakby się było w teatrze albo jakbyśmy wszyscy byli w jednym miejscu - i jedni 'występują', inni oglądają (wyobraziłam sobie gryxia, idącego na palcach na pięterko, otwierającego drzwi od sypialni Flo i równie cicho wkradającego się do łoża małżeńskiego, a potem jak się skapnął, że zamiast koło Flo położył się koło P., to znowu, gryxa po cichu wychodzącego z łoża i kładącego się obok Flo ![]() Jak pisałam tego posta to byłam dziś pierwsza ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- A i jeszcze co do sukienek, jakbyście widziały gdzieś fajne sukienki na lato/wiosnę - długość do połowy łydki - to zapodajcie linka ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4139 | ||
Zakorzenienie
|
pfff..... "do Niej"
![]() ![]() Moja Droga byliśmy sobie bliscy jeszcze zanim Ty i Winteria weszłyście między nas ![]() I tak naprawdę dalej jesteśmy w pewien sposób związani ![]() ![]() suknia dla Spoo
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2011-05-11 o 08:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4140 | ||
Zakorzenienie
|
Jak poprawiła na dużą literę no proszę
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:27.