|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1711 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2
Cytat:
![]() Patrzcie jakie fajne majtasy, tylko zastanawiam się czy one maja być takie dopasowane czy raczej luźne ![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- tu nie chodzi o aukcje tylko o wypisanie przedmiotów np. oliwka na rozstępy: firma taka i taka tak się nazywa. Czegoś takiego nie wolno wydaje mi się. Nie chodzi o podawanie linków
![]() Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO http://carlacosmetics.blogspot.com/ 22.08.2015 - Nasza Jagodzianka ![]() Wspólnie zamawiamy buty ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031 Edytowane przez bianeczkaa Czas edycji: 2011-05-11 o 08:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1712 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2
dzien dobry wszystkim
![]() Ostatnio was tylko podczytywalam, bo humor jakis taki mialam nie bardzo, ale za to dzisiaj tryskam radoscia, w sumie tez bez powodu. Gratuluje wszystkich ujawnionych coreczek i syneczkow! ![]() ![]() natka - cale szczescie ze Tobie i malenstwu nic sie nie stalo! Co do ciuszkow - czekam na poznanie plci i zastanawiam sie jak hamowac moja mame, bo najchetniej to wykupilaby caly sklep albo kilka, a ja w sumie juz mam sporo z tego co kupila wczesniej neutralne i czesc po mojej bratanicy. Nowki, bo oni mieli za duzo wiec mogli sobie przebierac i woleli pastele wiec kolory bardziej intensywne typu pomarancz, czy zolty zostaly, wiec bodziakow mam sporo, a mi po domu wszystko jedno wlasciwie, wyjsciowe kupie sobie takie jak bede chciala. Tylko do tych bodziakow przydaloby sie cos jeszcze i jak o tym mysle to czuje sie zagubiona. ![]() Bruma - odnosnie wady wzroku - ja gdzies wyczytalam, ze w ciazy moze pogorszyc sie wzrok, ale nie na stale. Nie pamietam gdzie to widzialam, ale wiem, ze dlatego postanowilam, ze nie ma sensu np zmieniac okularow, tzn szkiel. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1713 |
Zakorzenienie
|
Mi się wydaje że można. Same tutaj wielokrotnie podajemy nazwy, na innych wątkach również. Do czasu aż nie jest to ewidentna reklama- tzn. reklamowanie jednego przedmiotu nachalnie i wszędzie to chyba nic złego.
Tym bardziej, że wklejamy to w formie informacji i pomocy a nie dlatego, że ktoś nas opłacił aby reklamować swój produkt. Ale takie moje zdanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1714 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1715 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Skok ciśnienia podczas akcji porodowej może w skrajnym przypadku doprowadzić do odklejenia się czegoś tam w oku i całkowitej utraty wzroku. Ale to wszytko przy naprawdę dużych wadach... Moja znajoma miała właśnie z tego powodu cesarskie cięcie, ale ona ma wadę chyba około 7dpi albo i więcej!
![]() |
#1716 |
Zakorzenienie
|
Zjadłam mistrzowskie śniadanie
![]() ![]()
![]() Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO http://carlacosmetics.blogspot.com/ 22.08.2015 - Nasza Jagodzianka ![]() Wspólnie zamawiamy buty ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031 Edytowane przez bianeczkaa Czas edycji: 2011-05-11 o 08:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#1717 |
Zakorzenienie
|
A mi sie brzuszek powieksza z dnia na dzien
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1718 |
Przyczajenie
|
Dzień dobry wszystkim dzisiaj trochę później bo od 7.00 w pracy młynek
![]() A co do łóżeczek turystycznych to my chcielibyśmy jakieś kupić żeby było na wyjazdy albo do moich rodziców albo teściów. Mi się podoba takie zwykłe: http://allegro.pl/kojec-lozeczko-tur...592181640.html ![]() Spróbuję teraz podgonić Wasze wczorajsze wpisy pomiędzy pracę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1719 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny zgrabne te Wasze brzuszki
![]() Ancia masz samozaparcie, że podczas nauki tak rzadko wchodzisz na wizaż ![]() ![]() ok idę dalej nadrabiać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1720 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1721 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
cotyka Ty to nieziemska jesteś ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1723 |
Wtajemniczenie
|
Hejka witam się tylko i zabieram się dalej za pracę, bo niestety czas ucieka a dużo roboty. byle do 15tej
![]() miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tu chodzi o to ze nagle wpada ktos i o drazu o czyms pisze i podaje nazwe/linka i wtedy owszem pada podejrzenie o reklema a jak sie chce reklamowac coś to trzeba sobie reklame zrobic i jest połatna , natomiast jesli na watku wymieniamy sie linkami i nazwami to można, zawsze tak robiłysmy na innych i nie było problemu, ba nawet czasem jak któras wystawiła cos na allegro i ktos poprosił o linka top dawałysmy, tutaj juz sie znay i wiem w jakim celu podajemy takie rzeczy i jeszcze na zadnym mamusiowym wątku nie było z tym problemu ![]() no i nie straszmy nam tu dziewczyn bo za chwile żadna nam linka nie podesle jak znajdzie coś fajnego ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- a w ogóle dzień dobry bo zapomniałam sie przywitac he he ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1725 | |||
Zakorzenienie
|
śliczny ten Twój skarbek , taki jak mój
![]() Cytat:
![]() Ale całkiem poważnie jak ręką odjął.. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ciepło dziś niesamiwicie , byłam już z mamą rano na targu po kwiaty , bo jak to balkon bez kwiatów ![]() Zakupiłam sobie koszulę już do szpitala, spodobała mi się , ale dziecięce motywy jak zawsze, mi to obojętne, ale naprawdę nie ma jakiś neutralnych jednokolorowych ![]() 10 a ja już bym sobie chętnie drzemkę strzeliła ![]() Wstałam dziś z mężem o 7 , patrzę a on kanapki sobie robi... ale nic z samym serem żółtym.. haha to mu poprawiłam dodałam masło, wędlinę i ogórka, ale ja nie wiem jak ten mój facet się żywi rano ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1726 | |
kosmitka
|
Cytat:
![]() Gerda mój mąż też tak mówi, i moja mama - że ja zawzięta jestem. Ale w sumie po to poszłam na te studia (bo to są moje drugie), żeby na stare lata trochę zmienić branżę i mieć lżej w życiu. Więc nie mogę i nie chce tego olewać. Gosia udało mi się dostać na Twoją listę., Bardzo podobają mi się te lampki dotykowe, nie wiedziałam, że takie są. I ta karuzelka też jest bardzo fajna. Ciekawy pomysł z listą ![]() Dzień dobry wszystkim ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1727 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze troche i was nadrobie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle, dziewczyny poradzicie mi co ja mam robić? OD kilku miesięcy zmagam się z tym katarem. Dzisiaj pół nocy i teraz się obudziłam, cała zapchana. Nic nie czuję, jem i nie mam smaku. Od rana wysmarkałam chyba z 50 chusteczek i dalej mi się nie odepchało. Myślicie, że jest sens robić badania na alergię i czy w ogóle w ciąży można? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1729 | |||
kosmitka
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A za koszulę do szpitala to mogę tylko - ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1730 |
kosmitka
|
Cotka, a próbowałaś sobie kupić tą wodę z solą fizjologiczną, o której dziewczyny pisały? marine coś tam?
![]() |
#1731 |
Zakorzenienie
|
Ale ładniutkie rzeczy już macie kupione(i wybrane). Ja się zaczęłam hamować póki co, ale nie na długo
![]() Wczoraj Wam marudziłam, że "fachowcy" od drzwi mnie w ciula robią i nie przyjeżdżają, a dzisiaj są ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, a myślałyście o używaniu chusty do noszenia dziecka? Bo ja chyba jestem zdecydowana, że będę chciała i ciekawi mbnie co Wy myślicie o takim rozwiązaniu.
#1732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1733 | |
Zakorzenienie
|
Cotka niestety nie pomogę
![]() ![]() Cytat:
![]() Prysznic latem to dobra rzecz, raz ciach w ciągu dnia i człlowiek odświeżony . Ja też dalekoo w lesie Ty sie nie przejmuj ![]() ![]() Widze że w tych targowych koszulach , to rozmiary są z denia przesadzone, wziełam S bo jakaś wielka mi się wydawała i miałam rację, także lepiej nie szaleć z większymi rozmiarami. Zaraz idę popstrykać fotki a co, dawno nic nie wstawiałam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1734 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Sorry za ten monolog, ale dla mnie to fascynujące, dlatego o tym piszę, nie żeby sie wymądrzać ![]() I jeszcze jedna uwaga! wydaje mi się że pediatra nie może nam powiedzieć że cos MUSIMY, zauważyłam że do kogo bym nie poszła zawsze coś polecają a na końcu mowią ze sama wiem najlepiej bo to moje dziecko!Jakaś taka formułka obowiązkowa czy co??? ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1735 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1736 |
Przyczajenie
|
Prawie nadgoniłam wczorajszy dzień
![]() Lullaby dzięki za wsparcie spróbuję trochę odpocząć jak wrócę do domku bo w pracy młynek, młynek byle do 15.00 ![]() AA2 i Dzasta W ja też z Wami poczekam na pierwsze kopniaczki bo niby 17 tydzień ale ja jeszcze nic a nic nie czuję ![]() Z zakupami też daleko w tyle oprócz smoczka uspokajającego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1737 |
Wtajemniczenie
|
no a teraz się witam jak czlowiek po tamtym monologu
![]() i od razu się skarżę, a co ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1738 |
Zakorzenienie
|
Lausane faktycznie wlanełas wykład he he
![]() ja czytałam ze z badań nie wynika wcale ze karmienie piersią jets najlepsze i nie ma na to dowódów naukowych hehe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1739 |
Zakorzenienie
|
![]() Ja też bankowo chce chustę. Przydaje się jak trzeba gdzieś wszybko wyskoczyć, na zakupy czy cokolwiek. Dla mnie to idealny wynalazek. Jedyną jego wadą jest to, że babcie nie dają żyć, zabijają spojrzeniem, komentują bo przecież to wielkie narzędzie tortur jest! ![]() A ja tam w to karmienie cycką wierzę. Sama jadłam już stojąc i to długo stojąc ![]() Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2011-05-11 o 09:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#1740 |
Zakorzenienie
|
wiecie co pokickały mi sie dni tygodnia i nie zrobiłam badań na jutro -masakra wszystko przez ten urlop , a miałam zrobić mocz krew , glukoze -beeeeeeeeeeeee i nic nei zrobiłam ciekawe czy lekarka mnie ubije he he a moze powiem jej ze byłam na szkoleniu i nie miałam jak? polece sciema co?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:54.