Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-10, 21:07   #2491
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Załatwiłam to jakoś z tym lekarzem... Używała któraś z Was tabletek na przesunięcie okresu? Lekarz mi przepisał Microgynon21, ale czytałam o nim, że jest strasznie hormonalny i co za tym idzie można bardzo utyć. Nie wiem, czy w przypadku używania do przesunięcia okresu też tak może działać.... I podobno jest szkodliwy bardziej niż te nowe tabletki.... Nie wiem czy je kupić, czy poprosić o inne...

A jutro mam ustny angielski!
bo to są tabletki hormonalne, normalne anty

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 21:10   #2492
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
hej

Na wstępie chciałam Wam napisać, że teraz w Rossie jest promocja na ten nowy podkład Max factor i także tusz ten 2000 calorie i nawet taniej wychodzi niż w biedronce bo po 22zł z groszami
Ja kupiłam podkład
oo to super. Właśnie czekałam na Biedronkę, a tak to pójdę do Rossmanna.

Cytat:
Załatwiłam to jakoś z tym lekarzem... Używała któraś z Was tabletek na przesunięcie okresu? Lekarz mi przepisał Microgynon21, ale czytałam o nim, że jest strasznie hormonalny i co za tym idzie można bardzo utyć. Nie wiem, czy w przypadku używania do przesunięcia okresu też tak może działać.... I podobno jest szkodliwy bardziej niż te nowe tabletki.... Nie wiem czy je kupić, czy poprosić o inne...

Powodzenia jutro! Daj znać, jak Ci poszło.

Mój Tż. jutro ma ustny polskiego i strasznie się stresuje. Szkoda mi go.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 21:17   #2493
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
oo to super. Właśnie czekałam na Biedronkę, a tak to pójdę do Rossmanna.

noo ja byłam przerażona myślą, że będę musiała walczyć o niego w biedronce u mnie baby na takie rzeczy od razu się rzucają a tak elegancko sobie kupiłam w rossie, bez tłoków i jeszcze podkłady ładnie pozaklejane taśmą a testerki też wszystkie były

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 21:19   #2494
Kalpana
Zakorzenienie

Buahhot ale boję się, bo trochę się o nich naczytałam niefajnych rzeczy... A podobno są jakieś, po których się chudnie

Angel na pewno napiszę, ale się zaczynam denerwować, że zapomnę podstawowych słówek i obleję

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 21:25   #2495
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Buahhot ale boję się, bo trochę się o nich naczytałam niefajnych rzeczy... A podobno są jakieś, po których się chudnie

Angel na pewno napiszę, ale się zaczynam denerwować, że zapomnę podstawowych słówek i obleję
wiesz co, sama nie uzywam, więc Ci nie doradze, ale lekarka powiedziala mi, ze najlepsze wg niej są Yaz i Yasminelle, o tych nic nie mowila.

Powodzenia jutro na maturze!

Stary 2011-05-10, 21:38   #2496
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
może nerwicy żołądka się nabawiłaś? ale czym się tak stresujesz hmm?
od zawsze wszystkim się przejmuję i teraz chyba tak mój żołądek na to silnie reaguje

Kalpana powodzenia jutro

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 22:12   #2497
BlackSwann
BAN stały

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
No właśnie - też mam ten głupi cellulit i rozstępy na udach które są grube jestem typu gruszka więc dół czyli tyłek i uda mnie wkurzają bo są dużo grubsze od reszty ciała

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Na razie lece dziewczyny, do potem
Ja też gruszka, a po przytyciu mam jeszcze oponkę na brzuchu

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
witam !!

dziś zdążyłam już zaliczyć szkołę (niecałą ), jazdy i zakupy

z takich urodowych spraw kupiłam:
- dwa pojemniczki na kosmetyki (wreszcie!)
- antybakteryjny ręcznik do twarzy (ten : http://www.pasaz.v10.pl/earth-therap...p10849916.html
-odżywkę do włosów Isana : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,33909,hair-glattungs-spulung.html
(teraz jest na nie promocja, kosztują 3zł zamiast 5)
- niebieski lakier do pazurków
Pokaż lakier

Cytat:
U mnie dzisiaj też tak ciepło.

Trzymaj się

Gratuluje.
Na pewno świetnie wszystko zdasz, a mężczyźni tak mają, że czasem od siebie posprzątają.
Dziękuję kochana

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
ja też jestem gruszka i u mnie tyłek i uda paskudnie wyglądają

ja już po kąpieli, wykończyłam szampon, muszę jutro jakiś zakupić
poskakałam na skakance 30 min i zrobiłam 8 minute buns, legs i abs a od czwartku chyba ruszam na rower w końcu
spaliłam sobie dzisiaj ramiona na grillu niby siedziałam nie całe 3 h na słońcu ale aż płoną
O zapomniałam o 8 min legs, może to by coś pomogło

Cytat:

super cieszę się, że tak się zakończyła sprawa z uczelnią
Miło mi to słyszeć

Cytat:

Trzymam kciuki!!!!

A mój TŻ niedawno pojechał... Ryczałam jak głupia, aż mi wstyd było. To tylko tydzień, a ja płaczę. Ale tak się już przyzwyczaiłam, że razem mieszkamy i teraz jest mi taaaaaaaaaak smutno
BlackSwann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 22:26   #2498
Talullah
Wtajemniczenie

Czesc

Chcialam sie pochwalic Zrobilam dzis calkowicie samodzielnie i z sukcesem iniekcje pozagalkowa. Mianowicie niezla igla (7 cm) trzeba sie wbic po dolnej krawedzi oczodolu za galke oczna tak aby nie uszkodzic naczynia (i nie wyslac pacjenta na tamten swiat jako ze podajemy mocna mieszanke) i nerwu wzrokowego a tego nie widac wiec sie robi tak na czucie zmieniajac kierunek igly.
I bylam tez bardzo spokojna i opanowana no bo przeciez pacjent nie mogl zobaczyc mnie z drzaca reka.

Kupilam sobie krem do twarzy - l'Oreal solar expertise, tinted matte fluid protection 50+
Jest nieco podbarwiany (ale bardzo delikatnie) wiec mysle ze juz nic nie bede na niego stosowac, tak jak lubie
Wzielam go bo powoli konczy mi sie moj BB a musze pomyslec dopiero nad nastepnym
No i fajnie na lato tylko sie jednym kremikiem posmarowac i wyjsc z domu a nie krem, filtr i podklad

Ciekawi mnie czy on w ogole jest dostepny u nas w polsce bo kupilam go w tk maxx'e a wczesniej nigdzie go nie widzialam bo na bank bym sie nim zainteresowala (zawsze przegladam wszystkie filtry jakie sa w sklepach) no i nawet nie ma ani slowa po polsku. Mam nadzieje ze jak mi podpasuje to dam rade jeszcze gdzies go dostac (w tk maxx byly tylko 2 czy 3 sztuki wiec pewnie szybko zejda).

Buahhot - ja mam ziaja bloker i jest nawet nawet

Kitka - ale masz fochatego faceta, jak male dziecko Nie martw sie, pojdzie po rozum do glowy i Cie przeprosi, zobaczysz

Czekoladowa - uuu, moze faktycznie jak Snow mowi brzuch Cie boli z nerwow? Mam nadzieje ze bedzie lepiej

Kalpana - co do przychodzni to zalezy. Ja wiem ze studenci i uczniowie sa przyjmowani na podstawie waznej legitymacji, tudziesz studenci rowniez czasem posiadaja wydana ksiezeczke zdrowia, przez dziekanat (ale to zalezy juz od uczelni).

Odnosnie kogos wypowiedzi - nie spotkalam sie zeby na studiach w panstwowej sluzbie zdrowia nie przyjeto do lekarza z wazna legitymacja studencka.
Nie trzeba byc podczepionym pod rodzicow/rodzica.

A co Twoich watpliwosci odnoscie tabletek anty - no to wybacz ale rece mi opadaja. Ten temat byl walkowany i tutaj i w klubie jak jeszcze byl, byly obszerne wypowiedzi wlasnie tez odnosnie tycia.
Wiec ja sie powtarzac nie bede.

Snow - musze Ci powiedziec ze bardzo polubilam ta szminke all about cupcakes, nawet sie dzis pomalowalam do pracy, daje taki naturalny efekt Tylko moglaby bardziej nawilzac, niestety troche wysusza mi usta
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 22:48   #2499
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
noo ja byłam przerażona myślą, że będę musiała walczyć o niego w biedronce u mnie baby na takie rzeczy od razu się rzucają a tak elegancko sobie kupiłam w rossie, bez tłoków i jeszcze podkłady ładnie pozaklejane taśmą a testerki też wszystkie były
U mnie na szczęście tak nie ma i dobrze, że są testery.
Za to w Żabce jest teraz rogalik 7 Days po 0,99 zł i wczoraj chciałam kupić, i mi babka powiedziała, że zabrakło im, bo ludzie kartonami kupowali.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-05-10, 22:54   #2500
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
od zawsze wszystkim się przejmuję i teraz chyba tak mój żołądek na to silnie reaguje

Kalpana powodzenia jutro
wiem pamiętam jak pisałaś myślałam, że teraz masz jeszcze do tego jakiś szczególny okres

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Czesc

Chcialam sie pochwalic Zrobilam dzis calkowicie samodzielnie i z sukcesem iniekcje pozagalkowa. Mianowicie niezla igla (7 cm) trzeba sie wbic po dolnej krawedzi oczodolu za galke oczna tak aby nie uszkodzic naczynia (i nie wyslac pacjenta na tamten swiat jako ze podajemy mocna mieszanke) i nerwu wzrokowego a tego nie widac wiec sie robi tak na czucie zmieniajac kierunek igly.
I bylam tez bardzo spokojna i opanowana no bo przeciez pacjent nie mogl zobaczyc mnie z drzaca reka.

Kupilam sobie krem do twarzy - l'Oreal solar expertise, tinted matte fluid protection 50+
Jest nieco podbarwiany (ale bardzo delikatnie) wiec mysle ze juz nic nie bede na niego stosowac, tak jak lubie
Wzielam go bo powoli konczy mi sie moj BB a musze pomyslec dopiero nad nastepnym
No i fajnie na lato tylko sie jednym kremikiem posmarowac i wyjsc z domu a nie krem, filtr i podklad

Ciekawi mnie czy on w ogole jest dostepny u nas w polsce bo kupilam go w tk maxx'e a wczesniej nigdzie go nie widzialam bo na bank bym sie nim zainteresowala (zawsze przegladam wszystkie filtry jakie sa w sklepach) no i nawet nie ma ani slowa po polsku. Mam nadzieje ze jak mi podpasuje to dam rade jeszcze gdzies go dostac (w tk maxx byly tylko 2 czy 3 sztuki wiec pewnie szybko zejda).

Buahhot - ja mam ziaja bloker i jest nawet nawet

Kitka - ale masz fochatego faceta, jak male dziecko Nie martw sie, pojdzie po rozum do glowy i Cie przeprosi, zobaczysz

Czekoladowa - uuu, moze faktycznie jak Snow mowi brzuch Cie boli z nerwow? Mam nadzieje ze bedzie lepiej

Kalpana - co do przychodzni to zalezy. Ja wiem ze studenci i uczniowie sa przyjmowani na podstawie waznej legitymacji, tudziesz studenci rowniez czasem posiadaja wydana ksiezeczke zdrowia, przez dziekanat (ale to zalezy juz od uczelni).

Odnosnie kogos wypowiedzi - nie spotkalam sie zeby na studiach w panstwowej sluzbie zdrowia nie przyjeto do lekarza z wazna legitymacja studencka.

A co Twoich watpliwosci odnoscie tabletek anty - no to wybacz ale rece mi opadaja. Ten temat byl walkowany i tutaj i w klubie jak jeszcze byl, byly obszerne wypowiedzi wlasnie tez odnosnie tycia.
Wiec ja sie powtarzac nie bede.

Snow - musze Ci powiedziec ze bardzo polubilam ta szminke all about cupcakes, nawet sie dzis pomalowalam do pracy, daje taki naturalny efekt Tylko moglaby bardziej nawilzac, niestety troche wysusza mi usta
to się cieszę powiem Ci, że ja nie zauważyłam wysuszania, może dlatego, że używam jej 1-2x dziennie a pomiędzy jeszcze się carmexem smaruję

i gratulacje za tak pięknie wykonany zabieg

Cytat:
U mnie na szczęście tak nie ma i dobrze, że są testery.
Za to w Żabce jest teraz rogalik 7 Days po 0,99 zł i wczoraj chciałam kupić, i mi babka powiedziała, że zabrakło im, bo ludzie kartonami kupowali.
hehehe wiem wiem bo też dziś poszłam po nie do żabki jeszcze się załapałam na 6 ostatnich

Dbam o siebie

Stary 2011-05-10, 23:39   #2501
Kitka:)
CABIN CREW

Tallulah wooow gratuluję ja to bym pewnie tam ze strachu umarła że nie daj boze krzywdę zrobię a u Ciebie od razu widać że masz powołanie i predyspozycje idealne do tego zawodu

z TŻ lepiej niby trochę , odzywa się ale ja na razie jestem oschła... dopóki nie przeprosi i nie przemyśli nie mam zamiaru tego zmieniać... niech się nauczy...

dobrze że ten dzień się juz kończy.. mega zestresowana dziś jestem przez to wszystko...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 08:54   #2502
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
Hej

Golisz rece? A ja kiedys brzuch goliłam nie wyobrazam sobie robic to pęsetą
Golę, włoski ma jasne co prawda, ale lepiej mi bez nich I staram się to robić kremem do depilacji lub woskiem, bo po maszynce to niefajne, twarde odrastają

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 09:29   #2503
snowhitee
Zakorzenienie

Przyszłam się przywitać i uciekam do pracy
Miłego dnia

Dbam o siebie

Stary 2011-05-11, 09:43   #2504
Lenka_1987
Zadomowienie

Witam Piękne Panie
Nie było mnie tu tylko jeden dzień, a tu tyle nadrabiania... Ile bym miała do nadrabiania, gdybym na tydzień zniknęła???

Cytat:
Napisane przez anusik Pokaż wiadomość
Kalpana najprosciej bedzie zadzwonic do przychodni i zapytac, chyba nikt nie bedzie wiedzial lepiej niz osoby tam pracujace

dziewczyny marzy mi sie 10cm odrost narazie jest 1cm i wyglada to strasznie jakos tak niechlujnie, ale chce wrocic do swojego naturalnych wloskow, a nie ma chyba jakiejs super metody na to

u mnie w cieniu 25, ale w domu siedze bo mam problem z oczami.wczoraj byl peeling kawowy calego cialka, dzisiaj bedzie depilacja.

Ja też wracam do naturalnych. Ja mam już około 15 cm odrostów, ale kolor mi się już wyrównał, prawie nie widać różnicy, ale droga do tego była długa i ciężka...
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 09:50   #2505
Anastazja86
Zakorzenienie

Kalpana - powodzenia na maturze

Talullah- podziwiam Cię, musisz być bardzo opanowana robiąc taki zabieg

witam
ale u mnie duchota, zapowiadają burze i dobrze bo nie ma czym oddychać
zaraz uciekam do domu gotować mamie zupę a później idę do niej
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 10:09   #2506
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez BlackSwann Pokaż wiadomość

Kochane, znacie jakąś skuteczną dietę do której posiadacie jadłospis? Korzystając z okazji, że wyjeżdża TŻ chciałabym wreszcie się wziąć za siebie, bo wstydzę się wyjść na basen i plażę
Nie znam skutecznej diety, ale mi wszyscy powtarzają, że dieta niewiele da, a żeby dobrze wyglądać i schudnąć potrzebny jest ruch, ćwiczenia... Może zamiast samochodu/autobusu wybierz spacer/rower, zamiast windy schody. Ja tak robię od lutego, unikam komunikacji miejskiej na rzecz spaceru, zamiast jeździć windą kilka razy dziennie po schodkach wchodzę. Nie chodziło mi o schudnięcie, ale o popracowanie nad ciałem, głównie nad pośladkami i w moim przypadku widać efekty.

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
No właśnie - też mam ten głupi cellulit i rozstępy na udach które są grube jestem typu gruszka więc dół czyli tyłek i uda mnie wkurzają bo są dużo grubsze od reszty ciała
Na rozstępy mogę polecić to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ja.html&next=1 u mnie się sprawdziło i o rozstępach mogę zapomnieć dzięki temu
Stary 2011-05-11, 10:16   #2507
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Dzień dobry

Nałożyłam na skalp serum z rzepy i na resztę olejek babydream. Potem mycie i nałożę odżywkę isany z olejkiem z bobassu, mam nadzieje, że i mi przypasuje
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 10:28   #2508
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:

Powodzenia na angielskim

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Czesc

To ja pisałam o tym zaświadczeniu. U mnie nie raz było tak, że mnie cofnęli od lekarza za brak zaświadczenia (rodzice mieszkają w innym mieście niż ja, czasem zdarzyło się tak, że moje zaświadczenie było nie ważne, a aktualne jeszcze nie doszło) właśnie w państwowej służbie zdrowia, a do lekarza się czeka w przychodni nawet kilka miesięcy Mówiłam, że mam legitymację, ale nie interesowało ich to. Za to jak miałam zaświadczenie aktualne to nigdy legitymacji nie chcieli...
Stary 2011-05-11, 11:08   #2509
Kalpana
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny. Udało się, ale trochę mniej niż liczyłam. Nerwy niestety zrobiły swoje

K

Sz
Stary 2011-05-11, 14:30   #2510
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Czesc
dzis bylismy na "wycieczce" na lotnisku zobaczyć jak wszystko (cala obsluga itd) wygląda od drugiej strony fajnie ze mielismy okazje to zobaczyc- wszystko dzieki naszemu dr super

Kalpana gratuluje

a tak ogolnie to cisza tu straszna...

Stary 2011-05-11, 15:02   #2511
lacrimachristi
Zakorzenienie

Kalpana wazne ze zdalas
Stary 2011-05-11, 15:06   #2512
tillavanilla
Raczkowanie

Czesc

kalpana gratulacje
buahhot tez bylam kiedys na wycieczce na lotnisku i wlasnie widzialam jak to sie wszystko odbywa od drugiej strony wlasnie,fajna sprawa

Dbam o siebie!!!
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 15:14   #2513
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

hej

ale jestem styrana po wf, normalnie padam z nóg ale przynajmniej z biegów mam piąteczkę jak tylko wpadłam do domu to szybko wzięłam prysznic i zaraz spadam na rower z tż, jutro pewnie nie dam rady wstać z łóżka
byłam na zakupach i kupiłam żel pod prysznic o zapachu grejpfrutowym, uwielbiam na lato takie rześkie i pobudzające zapachy do tego szampon, chusteczki do demakijażu i chusteczki antybakteryjne do rąk. Chciałam jeszcze kupić podkład z eveline o którym pisała snow ale nie widziałam go
aaa i... zapisałam się na prawko we wtorek mam pierwszą lekcję

Kalpana to świetnie, że ci się udało

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 15:33   #2514
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Cytat:
Dzięki dziewczyny. Udało się, ale trochę mniej niż liczyłam. Nerwy niestety zrobiły swoje
Gratuluje.

Tż. ma z ustnego polskiego 90%. Dzisiaj nawet śniła mi się go matura.

Widziałyście jej włosy:

https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...d=84677&page=3

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-05-11, 15:39   #2515
tillavanilla
Raczkowanie

oj nie podobaja mi sie az tak dlugie wlosy i osobiscie nie wyobrazam sobie miec takich

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

czekoladowa super,ze jednak pokonalas strach i zapisalas sie na prawko

Dbam o siebie!!!
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 15:45   #2516
Kalpana
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny. Żeby tylko polski jakoś poszedł, a z tym gorzej, bo trzeba gadać 15 minut, a nerwy.... :/

Włosy cudne, ale ja bym również aż takich długich nie chciała mieć.

K

Sz
Stary 2011-05-11, 16:18   #2517
Anastazja86
Zakorzenienie

Angel- włosy piękne ale ja bym nie chciała mieć aż takich długich

Kalpana- gratulacje

ale duchota, przed chwilą skończyłam skakać na skakance kondycja mi się poprawiła bo prawie w ogóle zadyszki już nie miałam zaraz wezmę się za 8 minutówki
Stary 2011-05-11, 16:34   #2518
Kalpana
Zakorzenienie

Anastazja a ile skoków robisz?

Ja się dzisiaj w końcu zaczęłam opalać

K

Sz
Stary 2011-05-11, 16:40   #2519
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Anastazja a ile skoków robisz?

Ja się dzisiaj w końcu zaczęłam opalać
dzisiaj zrobiłam 700, chcę dojść do 1000
Stary 2011-05-11, 16:55   #2520
Soph
Zakorzenienie

witam

Cytat:
ważne, że zdane gratuluję

Talullah
zazdroszczę takiego opanowania i spokoju
i gratuluję wzorowo wykonanego zabiegu

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości