Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2011 - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-11, 17:33   #1981
lausanne
Wtajemniczenie

Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość
przecież będzie calzedonia a nie Tymon
legginsy dziś zamawiam te z koronką (wezme sobie białe) i jeszcze jakieś ze 2 pary do latania, bo dziś myślałam, że będe latać w samych majtkach
no ja własnie latam dziś w samych majtkachPytam bo ciagle nie wiem czy zamawiac te co wklejałas czy te 60 den. No ale na bank z koronką i to białe jedne i czarne aaa Natka cos chyba kupiła dzis, o ile nie mieszam. Natka jak to Ty kupilas to pochwal sie czy sa ok jak dojda, pliiis
lausanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 17:34   #1982
kellysss
Zakorzenienie

Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość

Czyli np tak: balsam na rozstępy Palmers KLIK
Tak chyba byłoby najwygodniej i dla mnie i dla szukających

Jak dla mnie to tak jest SUPER

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Zaraz się popłaczę
Wydurniałam się z psem, patrzę na wnętrze uda, już miałam się śmiać że włosy mi wyrosły czarne, przygladam się a to całe wnętrze ud w rozstępach.
Idę się wyryczę normalnie
Nie płacz kochana....Albo moze wypłacz sie...
Ja tez ryczałam jak mi wyszly pierwsze....
teraz tez mi smutno jak na nie patrze ale chociaz zbialały i sa mniej widoczne.....

Stary 2011-05-11, 17:40   #1983
agnieszka 0605
Zakorzenienie

cotka -

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ----------

lausanne - ja zamówię te z koronką, bo u ten dostawca ma też je w formie bez koronki i wezmę kilka sztuk tzn. wezmę białe z koronką i jakieś bez -> nie wiem czy to zrozumiale napisałam a wezmę u tego samego dostawcy to koszt dostawy będzie też jeden

dziś założyłam sportowe krotkie spodenki, nawet nie najgorzej, nie uciskają

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.

Edytowane przez agnieszka 0605
Czas edycji: 2011-05-11 o 17:41
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 17:47   #1984
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Zaraz się popłaczę
Wydurniałam się z psem, patrzę na wnętrze uda, już miałam się śmiać że włosy mi wyrosły czarne, przygladam się a to całe wnętrze ud w rozstępach.
Popłacz sobie, na rozstępy może nie pomoże ale na psychikę na pewno

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
Nastka jasne ze nei odpuszczaj pannie tym bardziej ze łazi i gada głupoty, a jakby ci sie coś stało? w ogóle co za panna ewidentnie wszyscy wskazali jej wine a ta sie dalej upiera
Nie mam zamiaru Dziwna jakaś była, jak się to stało to nie pytała czy wszystko ok ale zaczęła gdzieś dzwonić A teraz jeszcze to głupie gadanie

Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość
no ja własnie latam dziś w samych majtkachPytam bo ciagle nie wiem czy zamawiac te co wklejałas czy te 60 den. No ale na bank z koronką i to białe jedne i czarne aaa Natka cos chyba kupiła dzis, o ile nie mieszam. Natka jak to Ty kupilas to pochwal sie czy sa ok jak dojda, pliiis
Tak kupowałam dzisiaj
Moje są klasyczne czarne, o takie i takie Co do jakości to napiszę opinię jak przyjdą.

Cytat:
Napisane przez kellysss Pokaż wiadomość
Jak dla mnie to tak jest SUPER
Czyli muszę zacząć od nowa moją listę
A i powiedzcie mi czy uzupełniać listę i wklejać do każdego wątku czy dla każdego wątku nowa lista a link do poprzedniej w pierwszym poście

Co dzisiaj jemy dobrego?

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 17:48   #1985
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Dajcie arbuza
Znając zycie tż jak dzisiaj przyjedzie to nie wpadnie na to

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 17:48   #1986
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Zaraz się popłaczę
Nie płacz to tylko rozstepy po porodzie będą mniejsze, jakiś kremik się zastosuje żeby były jeszcze mniejsze!
Nie płacz prosze bo mi smutno

Cytat:
Napisane przez gerda Pokaż wiadomość
sprytne
Dobra obczaiłam , świetnie wyszedł żółty na niebieskim zaraz zdjęcie zrobie

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 17:50   #1987
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Już popłakałam i lżej
ważne że jest Filipek, dla niego zniosę wiele, chociaż smutno mi jak patrzę na to co dzieje się z moim ciałem.
Idę na krótką drzemkę

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 17:57   #1988
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Już popłakałam i lżej
ważne że jest Filipek, dla niego zniosę wiele, chociaż smutno mi jak patrzę na to co dzieje się z moim ciałem.
Idę na krótką drzemkę
Nie smutaj sie naprawdę, masz Filipka i teraz to on jest całym światem

O to żólty pękający, jeden paznokiec bo ja miszczem nie jestem w malowaniu paznokci
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P5110006.jpg (40,5 KB, 46 załadowań)

25.08.2011

Stary 2011-05-11, 18:00   #1989
aa2
Zakorzenienie

Cotka nie smutaj się -bedzie dobrze pitulam
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 18:02   #1990
mucka21
Rozeznanie

Hejka dziewczyny
Nie nadrobie was narazie bo nie mam czasu, dzisiaj mam ciezki dzien
Musiałam jechać do US bo zmienilam dowód a US jest w innej miejscowości i muszę tam dojechać 2 busami masakra, jak dojechalam do jednej miejscowosci jednym busem to na drugiego busa musialam czekac godzine! jeszcze remontuja drogi i nie ma normalnego przystanku, nie ma ławki a dziś taki gorąc! Trochę mi zeszło zanim dojechałam i wróciłam, jak wróciłam zrobiłam obiad, odpoczęłam trochę. a muszę iść jeszcze do kuzynki bo jej córka chce nam dać zaproszenie (one do nas nie przyjdą bo się nie lubią z moją teściową, a mieszkamy razem) i jeszcze zrobić stroje na juwenalia bo jutro tż ma. Do tej pory zabierał mnie ale zawsze jak ne brzuch mnie rozbolał, to brzydka pogoda albo upił się zanim dojechałam, a w tym roku nie będzie pić (bynajmniej dużo) i zabiera mnie na pochód i się przebieram za pszczółkę, jak będę ładnie wyglądać to wkleję zdjęcie :;p: jutro pewnie też będę nie obecna może w piątek zajrzę
05.02.2011- nasz aniołek jeden bliźniak [*]
Izunia jest już z nami
30.IX.2011 g.17:20, 2790g, 57cm
Kochamy Cię

mucka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 18:13   #1991
danika
Zakorzenienie

Cytat:
z tego co wiem to lepiej przeprac ja juz sie nie moge doczekac prania i prasowania tych maciupkich rzeczy ale ja zboczona jestem i lubie prasowac he he
o to może wpadniesz do mnie mam ładną kupkę mężowych koszul i jakichs innych ciuszków

Cytat:
Napisane przez anuska_s Pokaż wiadomość
Jak przekonam TŻ to u nas będzie Julek bądź Jeremi

Jeremi jest super

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

Matulku kochana kobity Wy tak pędzicie, że szok Widze, że te forum jest przeznaczone przede wszystkim dla mamusiek na L4, bo w innym przypadku nie ma szans być na bierząco
tez mam często takie wrażenie...ciężko nadążyc, ale staramy się, staramy

Cytat:
Napisane przez Ellabailasola Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny!
Witam Was wszystkie serdecznie mam na imie Monika.
witaj fajnie, że się ujawniłaś w końcu

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
idę na obiadek, dzisiaj pstrąg pieczony

miaaaaammmmm tez bym zjadła

Cytat:
Zaraz się popłaczę
ojoj, przykro mi nie martw się, one zbieleją i nie będzie tak widać.

ja na szczeście juz nowych rozstępów nie przeżywam - mam tyle z okresu dojrzewania (nawet na kolanach), że tych kilka w tą czy w tamtą nie robi różnicy

musze się brać do prasowania... okropnie nie mam ochoty, ale meżul został bez koszul, a sam robi na zewnątrz domek narzędziowy to zmęczony i nie każe mu przecież łapać za żelazko....
danika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 18:19   #1992
aa2
Zakorzenienie

Danika a koszul akurat nie lubie he he, ale dzieciowe to bede machac z przyjemnością
Stary 2011-05-11, 18:20   #1993
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Powiem wam że jestem na siebie zła
Poszłam na wagary-znowu! Miałam ambitny plan zrobić to to i tamto i co? Do teraz siedzę na dupie jak ten czop ostatni i jedyny wysiłek to usmażenie frytek i odświeżanie wizażu Proszę o lanie!

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

O ja pier... niczę. I ja będę to nosiła? No nic, mus to mus.

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

Ago ja Cię błagam zachowaj spokój Jeszcze kawał czasu !

Chociaż, pokażcie w sumie, obadać nie zaszkodzi
A masz niedobra Ty

Cytat:
Napisane przez pestka78 Pokaż wiadomość
Aniu wybrane to mam dla chłopczyka....Miał byc Jakub bo wszyscy mi chłopca wróżyli :P

A dla dziewczynki to mamy problem...to co podoba się mi nie podoba się tż i na odwrót.... Jedyne wspólne to Martusia.... więc zobaczymy...

---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

A Ty jakie miałas dla dziewczynki?
O tak, Martusia b.b.b ładne

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość
pestka - Malwinka b.ładnie, Marta mi się jakoś źle kojarzy (tak samo jak Monika), ale to wszystko zależy... jak jest miłe dziecko to nawet Kunegunda brzmiałoby wtedy ładnie

lausanne - jak na spacerze?

a czym sie różnią premium care od new baby? (już coś doczytałam, ale moze ktos wie coś wiecej?)
Tu sie zgadzam, ja tez kojarze ludzi z imionami mi sie zle kojarzy Patrycja

Cytat:
co do imienia to ja nie mam dla chłopca pomysłu. Miał być Tymon, teraz juz nie wiem
Aga kupiłaś te legginsy które wklejałaś?
Tymon jest fajne, ale mielismy w liceum kolege Tymona, oczywiscie w skrócie imie brzmialo "Tymek" a niektorzy wolali do niego "Tyłek" i to juz nie bylo takie fajne

Cytat:
Kobitki i co mam z tymi linkami zrobić?
Czytam was cały dzień ale nie mam natchnienia żeby pisać zbytnio. Wiecie, mam wrażenie, że po tym wypadku mam pęknięte dwie dolne jedynki Ciągle nie mogę normalnie nic ugryźć i jak się tak przyjrzałam to jakby były jakieś dziwne rysy na nich
A no i uaktualniłam brzusio Udało mi się dzisiaj złapać na filmik jak mały kopie i widać jak brzuch się rusza
Kupiłam sobie legginsy - długie i 3/4

Oj jakie cudne te z biedronki

Malwinę znam jedną, bardzo fajna dziewczyna A Marta to był mój typ gdyby była córa jednak
Co Ty mowisz Natka? no ladnie Cie ta niewiasta załatwiła i poraz kolejny potwierdzam - Marta fajne imie

Cytat:
Zaraz się popłaczę
Bidulko, to normalne, nie ma chyba na swiecie kobiety ktora nie mialaby cellulitki albo chociaz jednego rozstępa ja mam ich mnostwo, mnostwo, mnostwo ale tak sie do nich przyzwyczailam ze dziwnie byloby mi bez nich
lullaby_ml jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 18:22   #1994
MalgosiaM8
Zakorzenienie

dziś mam dzień zdjęciowy teraz brzusio , jeszcze tylko sukienki i git

wstawiam brzusio
22 i 6dni
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P5110018.jpg (36,2 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P5110019.jpg (24,5 KB, 34 załadowań)

25.08.2011

Stary 2011-05-11, 18:22   #1995
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Danika a koszul akurat nie lubie he he, ale dzieciowe to bede machac z przyjemnością
Ja koszule uwielbiam prasować Bo one nie zmieniają kształtu tak jak czasami się zdarza z bawełnianymi koszulkami

Mm pojadłam sobie Całkiem zdrowo nawet

Dominik

Martynka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-11, 18:22   #1996
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ellabailasola Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny!
Witam Was wszystkie serdecznie mam na imie Monika.
Jestem z Wami od samego poczatku - incognito ;-)
Postanowilam -> czas najwyzszy sie ujawnic! Juz 20 TC minal - dojrzalam do tego nareszcie
w koncu stwierdzilam- nie chce juz dluzej sie tak codziennie na wasz watek bezczelnie"zakradac" nie pokazujac "twarzy"!
...
Zabieram sie do nadrabiania Waszych postow (od niedzieli sporo tego)
Milego popoludnia zycze!
Witamy

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
a powiedz jak to jest przy dwójce dzieci, trzecim w brzuszku, macie jeszcze ochotę po całym dniu
Małgosiu, Caltea napisała, że po całym dniu to nie, ale przed i owszem

Cytat:
A pieluszkami to mnie przestraszyłyscie!!!!!!!! !!! Babeczki...mamy jeszcze 4 miesiące
Nie wiem jak Was, ale nas nie będzie stać na kupienie wielu rzeczy na raz, już teraz jest ciężko, a kupujemy te tańsze rzeczy (ubranka). Dlatego wolę sobie rozłożyć wydatki, bo zwyczajnie boję się, że potem musiałabym pożyczać kasę i byłaby nerwówka. A tak na spokojnie sobie gromadzę i psychicznie mi lżej Pieluch jeszcze nie mam, jakby co

Cytat:
A dla dziewczynki to mamy problem...to co podoba się mi nie podoba się tż i na odwrót.... Jedyne wspólne to Martusia.... więc zobaczymy...
Jak nic innego nie wymyślicie, to i tak córcia będzie miała bardzo ładne imię To też jeden z moich typów był.

Cytat:
kupiłam dziś żółty lakier, metaliczny błękit, i mam paznokcie na przemian żółte i niebieskie
Kupiłam też żółty pekający, ale jakoś tak dzwinie pęka i schnie to tak ma być -> Któraś wie ?
Tak ma być jak Ci wyszło, bardzo fajnie

Lausanne, dzięki za porady

Cytat:
yyy czy tylko ja nie wiem kto to Bear Grylls?
Był podlinkowany

Cytat:
A i powiedzcie mi czy uzupełniać listę i wklejać do każdego wątku czy dla każdego wątku nowa lista a link do poprzedniej w pierwszym poście
Chyba do każdego wątku by trzeba było, bo w zamkniętym już listy nie edytujesz

Tak mi się nie chce iść na tego grilla... Jeszcze jakbym głodna była, ale nie jestem. Kuzyn przyszedł ze swoim dalmatyńczykiem i nasza suczka ma radochę, bo bardzo lubi inne psy, a jakoś mało ma okazji do zabawy z nimi Tylko boję się, żeby nie było scysji żadnej, bo nasza suczka jest bardzo drażliwa na punkcie swojej miski i jak jej kot/pies podejdzie to warczy i boję się, żeby się bójka nie wywiązała Nauczyliśmy ją, że ludzie mogą gmerać (nawet obcy), ale nie wiem jak ją ustawić wobec innych zwierząt Ma ktoś jakieś doświadczenia?

Cotka, współczuję rozstępów Pamiętam jeszcze ten własny szok, jak mi wychodziły stadami.

Małgosiu, masz modelowy brzuszek

Mój od miesiąca w miejscu stoi

Joga z rana jak śmietana.

Edytowane przez agnyska81
Czas edycji: 2011-05-11 o 18:24
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 18:23   #1997
acelinka
Zakorzenienie

normalnie przed pracą nie umiałam wejść na wizaż, skandal! byłam na 8 w rpacy i dopiero co wylądowałam w domku, bo najpierw u Wojtaska byłam, potem przedszkole, później miałam kilka spraw do załatwienia na mieście no i też urodzinki w figloraju zmeczona jestem i Niunia chyba też bo brzusio mnie pobolewa

Cytat:
Napisane przez kiciulec Pokaż wiadomość
Kochana jesteś
Smutno mi się zrobiło bo coraz więcej tych ograniczeń, prawie nic mi nie wolno, no i doszłaby kolejna rzecz, niby nic, ale jakoś tak..
a espadryle wyglądają mniej więcej tak: http://www.kozaczek.pl/avatars/1184321804.JPG
fajne, podobają mi się ostatnio tez patrzałam na takie w sklepie ale były na takiej niewielkiej koturnie i sama byłam zdziwiona, bo koturny nigdy mnie nei kręciły, a tu proszę

nie jesteś żadnym hipopotamem tylko śliczną przyszłą mamusią

moja kuzynka mówi, że ma dwie dziewczyny na studiach w ciąży i jedna właśnie dba o siebie a druga chodzi w dresach, tłuste włosy itd. jak ona teraz tak wygląda to nie chce jej sobie wyobrażać jak będzie wyglądała przy dziecku no ale to indywidualna sprawa, ja też staram się jako tako wyglądac i przy tym nie wydac fortuny na ciuchy, da się to zrobić na pewno Kochana brzuch to teraz Twój największy atut, więc się nim chwal!

Cytat:
Napisane przez DzastaW Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanko: uważacie że dziecko 4-5 miesięczne będzie można zostawić bez mamy co drugi weekend na około 10 godzin (a przez cały weekend na około 20)? A później młodsze jeszcze też na taki czas? Bo chciałabym pójść do szkoły, ale się troszkę obawiam...
Kochana, ja będe miała zjazdy od października i jakoś bede musiała zacisnąć zębiska i zostawić maleństwo z babcią lub tatą. A 4-5 miesięczne dzieciątko to już całkiem duże, jak dziecko ma 5 miesiecy to sie kończy macierzyński i mamy wracaja do pracy. Ja będe musiała po prostu szybko wprowadzić mleko modyfikowane no i odciągać mleko w szkole bo inaczej nie da rady. Uwierz mi ze na pewno ta rozłąka jest trudniejsza dla nas - mamuś niż dla dzidziusiów Myśle że ważne też żeby wcześniej przyzwyczaić dziecko że czasami zostaje z kimś innym niż z mamą czy tatą, żeby później nie było zbyt zszokowane i wystraszone.
Dziekanki zdecydowanie nie chce brać, a IOS chyba u mnie na zaocznych nie dają niestety.

cotka, jaki rozmiar chcesz tych bodziaków? Jak będą u mnie w Pepco to moge kupić bez problemu i Ci wysłać
ojej widze że już natka się zaoferowała ale natka jakby tma gdzie kupujesz nie było to daj znać, lukne w Rybniku

Wybaczcie kobitki, ale więcej nie nadrobie. Muszę się położyć bo z brzuszkiem cor az gorzej, coraz bardziej czuje napięty położe się i dam do posłuchania Niuni kuleczke, niech się Lala zrelaksuje bo nieźle sie dzisiaj nabiegała z mamą.

Pokaże Wam tylko jeszcze dwa kolorki łożeczka któe mi się najbardziej podobają najprawdopodobniej wybór padnie na to szaro-czerwone z żyrafką
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg baby design dream.jpg (16,5 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg baby design dream2.jpg (19,8 KB, 2 załadowań)
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 18:25   #1998
lausanne
Wtajemniczenie

lullaby no i jak nie patrzec dupa z tyłu Nawet na temat mi sie powiedzialo... Bo mój malż chciał bardzo Tymka a ja bylam nawet nawet skłonna sie zgodzic, a teraz juz zawsze będe myslec o Twoim koledze Tyłku No i nie przejdzie jak nic!
Stary 2011-05-11, 18:26   #1999
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
dziś mam dzień zdjęciowy teraz brzusio , jeszcze tylko sukienki i git

wstawiam brzusio
22 i 6dni
śliczny i kształtny
Stary 2011-05-11, 18:29   #2000
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

Cześc
ja dziś mam bardzo smutny nastrój A pogoda taka piękna aż chce się żyć ale ja nie potrafię się nią cieszyć Moja mama bardzo źle się dziś czuje i wróciły do mnie wszystkie przykre wspomnienia sprzed roku... Do tego jestem zmęczona bo wszystkie obowiązki spadły dziś na mnie... Idę was ponadrabiac moze mi się pooprawi hu7mor jak poczytam co tam u was...
Tyś moje dziecko, a ja ...Twoja mama!
caroline_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 18:30   #2001
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Witamy
Małgosiu, masz modelowy brzuszek

Mój od miesiąca w miejscu stoi
dziekuję
Pokaż nam pokaż, to powiemy jak tam z jego wielkością

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
Wybaczcie kobitki, ale więcej nie nadrobie. Muszę się położyć bo z brzuszkiem cor az gorzej, coraz bardziej czuje napięty położe się i dam do posłuchania Niuni kuleczke, niech się Lala zrelaksuje bo nieźle sie dzisiaj nabiegała z mamą.

Pokaże Wam tylko jeszcze dwa kolorki łożeczka któe mi się najbardziej podobają najprawdopodobniej wybór padnie na to szaro-czerwone z żyrafką
Ojej to koniecznie się połóż i odpoczywaj
a łóżeczka piekne , oba mi się podobają

25.08.2011

Stary 2011-05-11, 18:31   #2002
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
Co Ty mowisz Natka? no ladnie Cie ta niewiasta załatwiła i poraz kolejny potwierdzam - Marta fajne imie
Nie pamiętam czy nie uderzyłam w kierownicę zębami Jakby były pęknięte to chyba by się to jakoś odwarstwiło albo coś Jak kilka lat miałam totalny spokój z zębami to teraz non stop coś
Moja babcia miała na imię Marta i miała niezły charakterek

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Chyba do każdego wątku by trzeba było, bo w zamkniętym już listy nie edytujesz
Czyli w pierwszym poście link do "starej listy" a w drugim poście nowa lista tak?

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
cotka, jaki rozmiar chcesz tych bodziaków? Jak będą u mnie w Pepco to moge kupić bez problemu i Ci wysłać
ojej widze że już natka się zaoferowała ale natka jakby tma gdzie kupujesz nie było to daj znać, lukne w Rybniku
Z tego co pamiętam to rozmiar obojętny Dam Ci znać
Łóżeczka fajne Odpoczywaj

Małgosia śliczny brzuszek

Dominik

Martynka

Edytowane przez 19natka88
Czas edycji: 2011-05-11 o 18:32
Stary 2011-05-11, 18:31   #2003
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
śliczny i kształtny
dziękuję

Cytat:
Napisane przez caroline_1988 Pokaż wiadomość
Cześc
ja dziś mam bardzo smutny nastrój A pogoda taka piękna aż chce się żyć ale ja nie potrafię się nią cieszyć Moja mama bardzo źle się dziś czuje i wróciły do mnie wszystkie przykre wspomnienia sprzed roku... Do tego jestem zmęczona bo wszystkie obowiązki spadły dziś na mnie... Idę was ponadrabiac moze mi się pooprawi hu7mor jak poczytam co tam u was...
ojej ogłaszam dzięń ZAKOPYWANIA DOŁA! Nie smutaj się wszsytko będzie dobrze

25.08.2011

Stary 2011-05-11, 18:36   #2004
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
lullaby no i jak nie patrzec dupa z tyłu Nawet na temat mi sie powiedzialo... Bo mój malż chciał bardzo Tymka a ja bylam nawet nawet skłonna sie zgodzic, a teraz juz zawsze będe myslec o Twoim koledze Tyłku No i nie przejdzie jak nic!

Jej a bo tych imion to teraz jest od cholery i niewiadomo co wybrac, nie mysl o tylku tylko o Tymku
lullaby_ml jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 18:37   #2005
pestka78
Rozeznanie

Jestem po pracy...Takie miałam plany a teraz juz nic mi sie nie chce
Bałagan w kuchni a w pokoju porozrzucane rzeczy bo nie miałam się w co ubrac dzis do pracy
pestka78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 18:38   #2006
lausanne
Wtajemniczenie

Małgosia brzuszek jak ta lala, śliczny naprawdę
Caroline ale mama chora czy po prostu się źle czuje? Kochana musi byc dobrze, mysl pozytywnie
Stary 2011-05-11, 18:39   #2007
pestka78
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
Jej a bo tych imion to teraz jest od cholery i niewiadomo co wybrac, nie mysl o tylku tylko o Tymku
Ja mam w szkole jednego ucznia Tymka....zakręcony taki jak nikt inny ale bardzo fajny i dobrze mi sie kojarzy NIkt na niego nie woła tyłek jeszcze:P
Stary 2011-05-11, 18:41   #2008
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Bałagan w kuchni a w pokoju porozrzucane rzeczy bo nie miałam się w co ubrac dzis do pracy
ubiór do pracy znam ten ból-dzis rano myslałam ze sie rozrycze wszystko na długi rekaw a wszystkie koszule sie rozłaża na brzuchu musze cos wynaleśc bo kurcze jakos do tej roboty musze chodzic
Stary 2011-05-11, 18:43   #2009
pestka78
Rozeznanie

Widzę, że martusia się Wam podoba więc może to ten typ Jeszcze przez weekend przegadamy z tż to Wam powiem....

Idę na zwolnienie aż na 3 dni:P

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

Cytat:
ubiór do pracy znam ten ból-dzis rano myslałam ze sie rozrycze wszystko na długi rekaw a wszystkie koszule sie rozłaża na brzuchu musze cos wynaleśc bo kurcze jakos do tej roboty musze chodzic
A jaki masz typ pracy i do kiedy masz zamiar pracowac???
Stary 2011-05-11, 18:45   #2010
danika
Zakorzenienie

Cytat:
ja dzis przymierzyłam wszystkie posiadane żakiety i niestety nie zapięłam się w żadnym a jutro mam spotkanie i chyba pojde w jakiejś bluzeczce i bolerku...

a najgorsze, że za miesiac przyjezdzaja ważni kontrahenci a wtedy to ja juz w nic sie nie zmieszcze...bedzie trzeba jakas kiece nabyc
danika jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości