|
|
#2761 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na GG! Część XXIII
|
|
|
|
#2762 |
|
Raczkowanie
|
yy.. no cześć ! ♥
" - kim dla Ciebie jestem ? -tą, którą zawsze będę kochać Paranoja - stan w którym się znajduję odkąd spotkałam Ciebie. Zdejmujesz z moich ramion ciężar świata. Ten sposób, w jaki mnie przytulasz. Ten sposób, w jaki pokazujesz, jak Ci na mnie zależy. Żyć trzeba. Nikt nie powiedział, że z Tobą. są słowa, co dają mi serca bicie. oszczędzaj wodę. weź prysznic ze mną "
|
|
|
|
#2763 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Gdzieś pośród sześciu miliardów głów , |
|||
|
|
|
#2764 |
|
Raczkowanie
|
Ja tylko chciałam. Widocznie za dużo. Jego uśmiech potrafił wyprowadzić z równowagi nawet wróbelka. Biedny wróbelek. przeszłość zamknęłam ale On cały czas otwiera nowe drzwi w głębi mego serca. Za dużo myśleć to też nie dobrze. Czasem z głupoty jest kochać najlepiej. Jest maj, wszyscy są szczęśliwy pogodą a ja Tym , że dziś nikt mnie nie zranił. taki z niego twardziej a zamknął wszystko jednym smsem. Edytowane przez smileandsweet14 Czas edycji: 2011-05-10 o 20:58 |
|
|
|
#2765 |
|
BAN stały
|
Paralogicznajestem Twoją wielbicielką od zawsze
'Zanim ukradniesz jej
Ostatni kolor ze snu, Zanim gdy na chwilę zamknie oczy- znikniesz, Zabierz jej, zabierz jej, zabierz jej z ręki nóż. Debilizm tego pokolenia jest smutniejszy niż nakład wszystkich kaset disco polo. Każdy z nas kogoś kocha, widać to po oczach. Życie to kłamstwo i nie wiadomo, gdzie jesteśmy. może w jakiejś książce, ale ja nie wiem w której. zgubiłam ją. ale wiem, że gdzieś tam jest o mnie dużo liter' |
|
|
|
#2766 |
|
Zakorzenienie
|
Może często nie piszę,ale często zaglądam i byłabym wdzięczna gdyby moje opisy nie pojawiały się w formie kopii u innych i były zachwalane, jak bóg wie co. To tyle ode mnie.
![]() a po za tym to jesteście świetne. pernamentnie kradnę. wiesz jak to jest kiedy szczęścia wypełnia Cię po same palce? przy Twoim boku miasto wydaje się ładniejsze. muzyka była jej życiem, teksty piosenek jej historią Mocniej niż za dnia, nocą czuje Twój brak... mieliśmy ambicje ale mijało nas szczęście mówią, że jesteśmy królami życia i tak wiem, ze mnie kochasz tym pachnie twoja skóra a kiedy życie jest do dupy, lubi się kreskówki. |
|
|
|
#2767 |
|
Zakorzenienie
|
DZIĘKUJĘ, kocham Was.
' Nie mogę poradzić sobie z Tobą. Mówiłeś , że nie będziesz płakał, kiedy rozstawaliśmy się ostatecznie. żadne z nas nie powiedziało “żegnaj”, więc tylko machaliśmy. nie powiem ci “żegnaj”, bo wystarczy, że zamknę oczy i jestem przy tobie Bez Ciebie, Teraz bez Ciebie, Będę szła, bez względu na wszystko. Bez ciebie, teraz bez ciebie, Za długo czekałam. Pragnę cię zobaczyć, choć to boli rusz głową albo żyj kłamstwem Rozpacz i nadzieja mają taką samą twarz i gdy Cię nie było od razu wiedziałam , czego mi brakuje '
|
#2768 |
|
Rozeznanie
|
po tym wszystkim przez co razem
przeszliśmy, jedyne na co Cię dziś stać, to powiedzenia pod nosem ' suka ' kiedy przechodzę obok? a Twoje 'na zawsze' nie było nic warte. kocham Cię. kochałam Cię. będę Cię kochała. jak dla mnie najlepiej brzmi w wersji drugiej, ale co ja mogę poradzić na to, że pierwsza i trzecia są prawdziwe? przed nami całe życie, przed Tobą całe życie. przed nami jeszcze tylko kilka chwil. możemy zacząć budować to od nowa, ale powiedz mi po co, skoro znów skończy się to końcem? |
|
|
|
#2769 |
|
Raczkowanie
|
serduszko dla mnie od latin? ale mnie zaszczyt kopnął
![]() " Hypnotyzujesz, rozśmieszasz, omamiasz, przytulasz, dotykasz, całujesz. Nie mnie Cieszę się, że moje bezsenne noce zostaną skrócone o 60 minut Chciałabym wierzyć, że się uda, że będzie wspaniale, że na zawsze i pomimo wszystko. Jednak jest to tak bardzo nierealne, jak wiosna następująca po zimie i jesień po lecie Zapłacze ponownie. Ty odwrócisz się na dźwięk szlochu, mając przeczucie, że jednak coś jest nie tak. Natomiast ja odruchowo uśmiechnę się, przecierając twarz dłońmi. Udam, że wszystko jest w porządku"
|
#2770 |
|
Rozeznanie
|
witam serdecznie!
![]() dawno tu nie zaglądałam, jednak jeśli ktoś pamięta mnie z poprzednich wątków... to właśnie dla was! ''only the good girls keep diaries, the bad girls never have the time tylko dobre dziewczynki piszą pamiętniki, złe dziewczynki nigdy nie mają czasu. one day your prince will come. mine just took a wrong turn, got lost and is too stubborn to ask for directions. pewnego dnia twój książę przybędzie. mój po prostu źle skręcił, zgubił się i jest zbyt uparty by zapytać o drogę. practicing my signature over and over again, just in case i become famous. ćwiczę swój podpis bez przerwy, na wypadek gdybym została sławna. PERSON: are you trying to piss me off? ME: are you trying to tell me it's working? OSOBA: starasz się mnie wkurzyć? JA: starasz się powiedzieć, że to działa? I wish people would be honest and say: 'Hey, I'm coming into your life but i have no intentions of staying long.' Chciałabym, żeby ludzie byli szczerzy i mówili: 'Hej, wchodzę do twojego życia ale nie mam zamiaru zostać dłużej.' dzisiejszy dzień jest jak jeden z tych 'cholera, przytul mnie mocno!'. behind every girl... is a guy staring at her butt. za każdą dziewczyną... jest chłopak patrzący na jej tyłek.''
|
|
#2771 |
|
Raczkowanie
|
Perełka! <3
Nie pogardziła Nim, Choć potraktował ją jak szmatę, Ona dbała o Niego jak o najdroższą szatę. Pomyliłam bezwartościowość z bezcennością. Ile prawdy kryję się w naszych sercach, Mówiących o bezwarunkowej miłości? Opuścił gardę i nie bronił nawet siebie. Wbijali noże w nasze serca. A On czekał na ich ostatnie uderzenia. Poprosiłabym abyś został gdyby nie ta pewność, Że położysz mi dłoń na policzku i powiesz: ' Poradzisz sobie, mała'. Nie udowadniaj miłości, Jeśli kochasz to albo ktoś w to wierzy i ją docenia, Albo nie wierzy i ma ją w dupie. Świat często dzieli się na dobrych i złych. A pomija się tych ludzi, którzy utknęli pomiędzy. Tych którzy dążyli do zła ale sumienie przypomniało im o sobie, Tych którzy zatrzymują się w połowie i nie potrafią określić gdzie są. Takim człowiekiem jesteś Ty. Zawisnąłeś pomiędzy Diabłem a Bogiem. Łza, jedna jedyna. I to Ona wystarczyła byś zrozumiał, Kto kocha naprawdę.
|
#2772 |
|
Raczkowanie
|
Obiecaj, że kiedy zechcesz odejść,
nie będziemy wrogami. Idź, idź kochanie, nie mów mi tylko proszę, nie mów nigdy, że nie było naszej miłości, że to nie miało znaczenia. Nie mówmy sobie 'na zawsze', bo 'zawsze' nigdy nie nadchodzi. Ciągle jest 'teraz'. Więc póki będziemy chcieli siebie w tym momencie, nasze uczucie będzie trwało. Bo 'teraz' nigdy się nie kończy. Nigdy nie chciałam być zależna od kogoś. I choć teoretycznie jestem wolna, moje życie masz w swoich rękach. Czuję, że nie powinnam, czuję, że chcę. Może nie ma dobrych, ani złych rozwiązań? Może nie liczy się koniec, bo koniec jest zawsze podobny. Może chodzi o to, co jest po drodze, nie ważne czy skończy się szczęśliwie. Może warto pomyśleć, płacząc w poduszkę, że piękne było, co było. W rozstaniach nie chodzi o miłość, czy jej brak. Kiedy skończy się burza, przestajemy strzelać w siebie wyrzutami, pozostaje rozczarowanie. I zamykamy się w pokoju, patrząc w ścianę, bo ta miłość okazała się nic nie warta, a my nie jesteśmy tacy jak o sobie myśleliśmy. Nie kochamy siebie. Kochamy wyobrażenia o sobie. W gruncie rzeczy wszyscy mamy wyimaginowanych kochanków.
|
#2773 |
|
Rozeznanie
|
'This a hickey or a bruise To malinka albo blizna I ask you now, what does this mean? Are these problems just in my mind? Pytam się Ciebie teraz, co maja znaczyć te problemy w mojej głowie? My pulse is speeding My love is yearning mój puls przyspiesza moja miłość tęskni.'
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#2774 |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: Pokażesz mi prawdziwy świat szczęścia ?/50° 05' N 21° 54' E
|
Co dzień udowadniasz mi ze jestem Ci obojętną .. a ludzie mówią mi coś innego.
Powodujesz ze chce być lepsza. Nie jestem zła .. we mnie jest dużo miłości ! Boisz się tego, co by było gdyby ? Chodź nauczę Cię ryzykować .. Ida wakacje ..a z nimi słońce plaża ..Ty Przepraszam. Jeśli pan mnie nie chce to proszę pozabierać moje wspomnienia przepełnione nadzieja -Co zrobić by być Twoja?? - bądź sobą
|
#2775 |
|
Raczkowanie
|
Wasze opisy są... ach...cudowne....
Za oknami mroźna noc z gwieździstym niebem ![]() Choć a ja pokaże Ci coś, czego nie widział nikt. Ta historia toczy się co dzień Spóźnione sny, spóźniona miłość. I wtedy czas mój się zatrzymał ![]() Popełniłam, straciłam, o czym marzyłam.
|
|
#2776 |
|
Rozeznanie
|
Mamo, dlaczego to spotyka właśnie mnie? Przecież piję mleko i jestem grzeczna ... Niektórzy nie zasługują na więcej, niż pozdrowienie środkowm placem. żeby w jednym naszym spojrzeniu było więcej zrozumienia, niż w całym morzu niepotrzebnych słów. Kobiecość zaczyna się w oczach zakochanego mężczyzny. Chodź... zjaramy się powietrzem Kochamy , tracimy , pragniemy , żałujemy , wracamy , tęsknimy , zakochujemy , nienawidzimy , lubimy , przyzwyczajamy , spożywamy , spóźniamy , wydalamy , piszemy , gramy , myślimy , umieramy , nadużywamy , palimy , pijemy , uzależniamy , upajamy , radujemy , smucimy , śmiejemy , płaczemy , rozpaczamy , uczymy , śpiewamy , myjemy , biegamy , jeździmy , tańczymy , mokniemy , opalamy , zarabiamy , bankrutujemy , machamy , dotykamy , przytulamy , całujemy , krzywdzimy , naprawiamy , niszczymy , nucimy , gotujemy , znęcamy , rozmawiamy , krzyczymy , sms ' ujemy , dzwonimy , śpimy , kradniemy , oddajemy , nie zgadzamy , sprzeciwiamy , dyskutujemy , śnimy , przebywamy , wychodzimy , zamykamy , znikamy. miłości jest podstępnym wirusem. nie jakąś pie*rzoną bakterią, którą zwalczysz od tak antybiotykiem. Ani ja, ani horoskop,ani Wikipedia.Nikt z nas nie wie,co do mnie czujesz. są grzechy, które popełniam z uśmiechem na twarzy Zaufanie. Wtedy, gdy nie czujesz potrzeby by powiedzieć "chciałbym aby to pozostało między nami".
"odszedł. a ja również dobrze mogłam powiedzieć, że umieram." /your blue eyes\ ![]() Edytowane przez Chers Czas edycji: 2011-05-11 o 16:29 |
|
|
|
#2777 |
|
Rozeznanie
|
Wokół mnie pękło coś co wabi smutne chwile.
Zbyt wiele chwil przecieka przez palce i ginie. Suną z wolna ciemne chmury przeczuć.
|
|
#2778 |
|
Zakorzenienie
|
" w życiu mamy wiele problemów,
z których większość nie istnieje moje serce - jego serce, poznajcie się epicentrum wszystkich dreszczy we mnie to twoja namiętność wędrująca po moim ciele, gdy nikt nie widzi miłość dla ciebie, ja stawiam! daj mi jedną chwilę, daj mi cząstkę siebie... tyle mi wystarczy, by móc żyć "
|
|
#2779 |
|
Raczkowanie
|
(;
I to nie był pierwszy raz, kiedy chciała być szczęśliwa. Wpakowała się w nieporozumienie, choć od początku wiedziała jaki był cel jego znajomości z nią. Kończyć znajomość na słowie "kocham" opanowałam do perfekcji. Spójrz tylko raz i podaruj mi uśmiech, wiedz, że Tobie może być kiedyś jeszcze trudniej. Jeśli możesz, to wyrwij mi się z serca i nie zostaw po sobie już żadnej cząstki.. Zawsze? Zawsze używałeś tego słowa, najwyraźniej o jeden raz za dużo.. Naprawdę nie chciałam być katem jego uczuć. Nie chcę być dla Ciebie kimś, kim chciałbyś bym była. Powiedz mi dlaczego, nie potrafię bez Ciebie funkcjonować. Choć mam tlen i wodę też mam... "Bliżej i bliżej podejdź do mnie jeszcze, może usłyszysz dla kogo bije moje serce." Nadszedł ten czas, w którym powinniśmy dać sobie szansę. A ciało jej chciało tylko jego dotyku, a uszy jej chciały słyszeć tylko jego głos, a jej serce chciało czuć już tylko jego uczucie. Postaram się Cię usatysfakcjonować (; Pozatym.. Sama nie wierzę w to, że pochwała od Ciebie. ![]()
Więcej jest we mnie romantyczki niż realistki, zdecydowanie wybieram ślepą wiarę zamiast chłodnej logiki. Edytowane przez cornels Czas edycji: 2011-05-11 o 20:08 |
|
|
|
#2780 |
|
Zadomowienie
|
Kim dziś jesteś? Kogo dziś udajesz?
Miłość?! Zmień rolę. Duszę się w swoim idealnym świecie. Czegoś mi brak. Ciebie mi brak. Nie opuszczaj mnie Zostań moi lustrem, pozwól przejrzeć się. Pośród setek ludzi, których mijam każdego dnia Wciąż słyszę Twój śmiech, czuję Twój zapach, widzę uśmiech. To chyba miłość. Chociaż miałeś być ulotny jak sen W moim sercu tkwisz jak cierń. Już nie muszę grać o życie. Nie chcę wcale zmian. Zrozumiałam, że istnieje wiele dróg, kiedyś jakąś wybiorę. Ale jeszcze nie dziś. Delikatnie wodziła po kształcie serca. Rozpaczliwie pragnęła miłości. Kiedyś będzie na Ciebie czekała tylko moja nieobecność. Pusty kubek po kawie i niedopalony papieros. Wypalone drewna w kominku i wypisany długopis przy niedokończonej krzyżówce. I moja koszula. Przytulisz ją kiedyś i będziesz chłonął mój zapach. Kiedyś tak zrobisz. Kiedyś, gdy zatęsknisz. To nie ważne, że mieszkam daleko, ja ciągle jestem blisko. Bliżej niż obok Ciebie. Tak blisko, że nie musisz nawet o mnie śnić. Jestem w Twoim sercu. Kiedyś, gdy będziesz już dorosły stań przed lustrem i popatrz na swoje odbicie. Gdzieś na dnie swoich oczu zobaczysz swoją postać. Ujrzysz kogoś kto zamieszkał w moim sercu. Wiesz o czym myślę przed snem? O skrzydełkach motyla jak Twoje powieki. O muzyce powstającej z rytmu serca i drgań mięśni. O słonogorzkim smaku ust.
|
|
#2781 |
|
Raczkowanie
|
'przy tobie probuje nawet inaczej oddychac' "Gdzie dziś marzenia nasze są.? Blizny po szczęściu, oko zaszło mgłą." "Stoisz w oknie, wspominasz, patrzysz na ten cmentarz. Pamiętasz? nadzieja umierała ci na rękach.." Nie ma za✂✂✂istych wspomnień bez za✂✂✂istych przeżyć. ' - Wypijmy za błędy. - To się ostro nawalimy. ' być z nim to jak wygrać milion na godzinę przed śmiercią. b e z s e n s u. 'noc z soboty na niedzielę. głośna cisza odbijająca się echem od pustych ścian. przekonanie, że nic się nie zmieni.' p s y c h i k a s i a d a b o c i a ł o d ł a w i s i e w s p o m n i e n i a m i . 'Może i był doskonałym chłopakiem, ale ona nie chciała doskonałości. Pragnęła miłości..' 'Ja się pytam, gdzie jest ten dzień pomiędzy sobotą, a niedzielą?' ![]() rzucimy monetą ? reszka - jesteś idiotą orzeł - jesteś debilem ![]() pójdźmy na kolację. Mam ochotę na.. Ciebie. 'nigdy tu nie będzie dobrze , gdy serce stoi w miejscu, gdy serce wciąż nie działa...' 'I czasami po prostu czuję, że nie należę do tego świata.' była godzina 7:20 , myłam zęby, Beyonce śpiewała co by było gdyby była facetem... coś o mnie. nie kocham Cię już. ''wyobrażasz sobie reakcję Kuby Wojewódzkiego, gdyby miłość przyszła do Mam Talent?'' ![]() Spojrzeliśmy na siebie, szukając słów, które nie istniały
|
|
|
|
#2782 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Każda komórka w moim ciele krzyczy z tęsknoty. Nikogo nie obchodzi czy jesteś smutny, więc równie dobrze możesz być wesoły. Smutek leci na skrzydłach miłości. Nawet jeśli spie.ole wszystko inne jak zwykle, jak tylko przyjdziesz ten cały ból zniknie. Nigdy nie pozwól by ktoś odebrał ci marzenia. Może to nie do końca tak jak sobie wymarzyliśmy. Ale przecież to nie jest nasz koniec. Odszedłeś, a ja poczułam się jakby ktoś właśnie zgarnął całe powietrze dla siebie. Nic nie zostało dla mnie. Duszę się. Może musimy krzyczeć głośniej o to czego nam trzeba. To ciekawe jak muzyka przy której płaczesz po raz pierwszy, staje się muzyką przy której płaczesz za każdym razem. Kochanie cię jest takie trudne. Chyba nawet trudniejsze od próbowania przestać cię kochać. "skaż mnie na wieczne szczęście. Nie będę żądała adwokata. Nie zamierzam się bronić." trudno przeciwstawić się czemuś, co cię tak przyciąga. Czemu Bóg oczekuje miłości, a później daje nam złamane serca? "- a dla ciebie czym jest miłość ? - pij , nie pie.ol"
Edytowane przez avocadowa Czas edycji: 2011-05-11 o 20:27 |
|
|
|
|
#2783 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje jesteście kochane ♥
przychodzi czas kiedy trzeba rozstać się ze starą miłością,
przyjaźnią, starą pościelą i łóżkiem, które strasznie skrzypi. trzeba czasem sobie odpuścić i co nieco odnowić, bo tak trzeba. mimo, że odszedł raz odchodzi co dzień. patrząc w lustro siedzi mi w oczach jego dotyk, gdy spuszczam wzrok, z wolna odchodzi. bo nocą kołdra zamienia się w jego ciepły dotyk, myśli w głowie zamieniają się w cichy szept, a zmysły szaleją podsuwając mi znajomy zapach wody kolońskiej i ubrań przesiąkniętych jego perfum. nie każda dziewczyna ma księcia na białym koniu i swoich rycerzy którzy ją bronią, niektóre popadają w nieciekawe towarzystwo. myśli zakazane, brudne spowiły mózg, krążą w nim od ładnych kilkunastu tygodni, zanieczyszczając jego płaty, pozbywając się z jego pamięci rzeczy ważnych. zastępując je niespełnioną, gryzącą serce miłością. rozkochaj, a potem zabij - zasada dzisiejszej ludzkości, niekoniecznie dotyczy serca miłosnego, punkt medyczny również wchodzi w grę. klnę bo tak łatwiej mi mówić o tym co czuje. " na zawsze " przemija zostaje tylko niespełnione " a jeśli to sam siebie zabiję." był bardziej stanowczy niż ja, miał bardziej rządzący charakter, był silniejszy, był właśnie "tym"... tylko tego innym brakuje mu do niego gdybym miała broń z lenistwa pewnie zaczęłabym od siebie.
|
#2784 |
|
Rozeznanie
|
avocadowa - jestem Twoją dłużniczką, kradnę co do jednego <3
był tylko czasami, jakieś osiem godzin na dobę. w każdym jej śnie. bez niego była nikim.. - nikim innym, tylko sobą. szkoła, dom, szkoła, dom, szkoła. z małymi przerwami na niego <3 że niby nie widać tego, że cię kocham? to spójrz w moją stronę. codziennie kochał ją od wczoraj, ale on zawsze żył tylko dniem dzisiejszym. opowiadanie, zapraszam
|
|
|
|
#2785 |
|
Raczkowanie
|
dziękuje!
|
#2786 |
|
Zakorzenienie
|
Parala
_________________________ _________ "Nie podoba mi się, że Cię przy mnie nie ma.
traktuje Cię tak, jak Ty traktujesz mnie, proste. między sory a przepraszam jest różnica. pijackie rozmowy na ważne tematy dobra, skończ. Pięknie to z✂✂✂ałam. Po mistrzowsku. a jeśli zadzwonię o 4 rano... pójdziesz ze mną na spacer? Nie czyń priorytetu z kogoś, kto ma Cię tylko za opcję. Warto mieć czyste buty gdy idziesz do kogoś, kto nie ma odwagi spojrzeć Ci w twarz..."
|
#2787 |
|
Zakorzenienie
|
wszystkie moje marzenia i oczekiwania zamieniły się w pył
|
|
#2788 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, jak wam dziękować, bo nie wiem, czym sobie zasłużyłam! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i ty także jesteś jedną z najlepszych ♥ dziękuję! także powiem Ci, że co do mnie to tym postem trafiłaś w samo sedno. wypływa prosto z twojego serca i trafia prosto do mojego.. ♥ mistrzu ![]() stanowisz dla mnie uosobienie anioła
|
|
|
#2789 |
|
Rozeznanie
|
kontrastowa0, Paralogiczna, poprostuAsiss & patrysiowa_ - miło jest wejść i zobaczyć, że spodobałam się najlepszym!
Coś okropnego. Mieć COŚ obok siebie blisko, a tęsknić za tym jakby było o długość ramienia za daleko. I dziś wiem i w pewien sposób radzę sobie z tym; nie myślisz już o mnie zawsze. "Za mało jest w nas odwagi, by żyć dla kogoś choć raz."
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2011-05-12 o 15:05 |
|
|
|
#2790 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() *
Mówią, że każde kłamstwo ma powód, ułatwiający sprawę. Dlaczego kłamiemy, że nam zależy, stając na drodze szczęściu? Złapałeś mnie za rękę, i wiesz? Nie puszczaj już. Od dziś. Do końca świata. I dziś pytasz mnie, czy to co było, było dla mnie ważne. A przecież nie dałeś mi wtedy czasu żebym się chociaż zaczęła nad tym zastanawiać.. Nie będę błagać, żebyś wrócił. Tylko jeśli zrobisz to sam, idąc za głosem serca, uwierzę w tęsknotę i uwierzę w to, że chcesz. Mieliśmy tą magię, w którą Mama od dziecka kazała mi wierzyć, na którą radziła czekać, zanim oddam komuś większą od pozostałych część serca. Mieliśmy to. Co się zmieniło?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:37.

"