|
|
#4322 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVII
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a tan jak?podobno te płukanki też wysuszają pożyjemy zobaczymy Cytat:
![]() i jeszcze będę miała pazury
|
|
|
#4324 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
tylko fakt,że jak go dłużej potrzymałam to miałam fioletowe refleksy na grzywce Ale żółć mi zniwelował
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4325 |
|
Zakorzenienie
|
recenzuniętka, aż mnie ząbki rozbolały
"......Myję tym szamponikiem włoski co jakiś czas (kiedys stosowałam ten szamponik codziennie , i po ok 2 tygodniach moje włoski z jaśniutkiego bladu, przeszły w kolorek jasnego fioletu) obecnie jezeli juz myję tym szamponem włoski mieszam go z innym mocno nawilżającym i musze przyznac że obecnie jestem zadowolona...."
|
|
#4326 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() ja nie lubię życzyć nikomu źle, wraca 3x ![]() Cytat:
![]() 1 2 3 4 no musi coś ![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#4327 |
|
Wpisz tu zomzing
|
ja też
10 lat temu mieli dobrą ofertę, ale jak mi zaproponowali przy kolejnym przedłużaniu umowy mniej minut za więcej kasy, to spasowałam
|
|
|
|
#4328 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
I tak chyba polecają.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4329 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chodzi mi o zestaw czarnego z jaskrawym- ale choćby nie wiem, co, pamiętajcie, NIE jestem jak Wojtek Cytat:
Cytat:
Florens: ja chyba tak ![]() i jeszcze będę miała pazury [/QUOTE]Chodzi o wory na górnej połowie ciała? O te głupie wałki i wałeczki? Kobieto, to są wałki napędowe
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2011-05-11 o 21:20 |
|||
|
|
|
#4330 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
"kładę kwasik na buzię" "myję buzię tym mydełkiem" "kokosek świetnie nawilża mi włoski" hyg ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- duszony vel z wody jest ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
![]() ad. 2 i jaki był efekt? |
||
|
|
|
#4331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupy w realu też się liczą? Bo moja okolica słynie z tego,że trzeba uważnie spoglądać pod nogi
|
|
#4332 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Recenzja dla Flo-ten szamponik pomógł mi w zniwelowanku żółciutkiego odcienika na włoskach i odrościkach
Wysuszanka nie stwierdzono,szybciuteńko kupowanko zrób Słoneczko moje recenziątko jest w deseczkę?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2011-05-11 o 21:26 |
|
|
|
#4333 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4334 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a fioletowa chyba jutro będę bo płukanki dużo się polało ![]() Cytat:
a nie częstotliwości nakładania ![]() Chodzi o wory na górnej połowie ciała? O te głupie wałki i wałeczki? Kobieto, to są wałki napędowe luz napędowy ![]() fłaśnie, fłaśnie hondziszcze zagadało ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
![]() ale kwasik Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- ![]() od wczoraj popylam w sandałkach
|
|
#4336 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ale niunie ę i ą, które nie mają twarzy, włosów, nóg ani ciała, a buzie, włoski, nóżki i ciałko, mimo że mają jednocześnie nastoletnie córeczki, to apagany
|
|
|
|
|
#4337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hm... ![]() oo, Take On Me lubię )No, może Venus, Bobby McFerrin, Brian Ferry, Bamboleo i Pink Floyd ale to tylko jak gdzieś leci, to posłucham, ale sama nigdy nie sięgnę ![]() ja to lubię albo jeszcze starsze starocie, albo młodsze i ostrzejsze granie, w ejtisach jest za dużo elektroniki i takiego sztucznego, plastikowego dźwięku, kiczowatego niczym moda z tamtych lat ![]() (żeby nie było - kicz czasem lubię, ale akurat nie ten )P.S. Zapomnieli o Last Christmas ![]() A z lat 90-tych to uwielbiam Roxette!!! i Bryana Adamsa piękny demot http://demotywatory.pl/3060659/Kobie...-i-denerwujace urban legends ![]() http://atrapa.net/legendy
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-11 o 21:55 |
|
|
|
|
#4338 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam siły pisać
ale nadrobiłam i również nie mogę słuchać tiutiania i zrobnieniuśek każdego słóweczka
|
|
|
|
#4339 | |||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
one majom racje- do czarnego dołu najlepiej wyglada czarna góra co do greka zorby-to zapewna mialabym to samo odczucie co ty ![]() Cytat:
na razie to bardziej mi sie nadaje do porzucenia niz czytania bo jkos sie cięzko brnie przez te fasole ...do tej pory książka ma postac monologu..a własciwie dialogu ,ale nie wiemy co ta druga osoba mowi ![]() Cytat:
blender nie chcę temu ze ja mam robota ktory na swym wyposazeniu ma prawie identyko blender , wiec po ciul mi drugie takie samo cos?ten dukowy jest ładniejszy,a kielich z mega grubego szkła..moj jest plasticzany..no ale nie mam nawet gdzie tego trzymac ![]() Cytat:
tak,ale mnie chodzi o tiszert pod zapiętą koszulą i tylko ten obrombek wystaje ![]() Cytat:
i tak i nie , bo kazda cześxc to w sumie zamknieta opowiesc,ale główne sedno sprawy jest ciągnące od pierwszej części do ostaniej..no i to o jednej rodzinie jest, wiec warto wiedziec hu is hu
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4340 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4341 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#4342 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Z tego, co pamiętam, to ona jest od początku do końca monologiem ![]() Ale mnie się bardzo podobała. Melduję, że ledwo żyję, nie mam na nic czasu i lepiej już nie będzie. Nie mam żadnych planów na wakacje, jeszcze nie załatwiłam mieszkania w Wie. i w ogóle nic nigdzie nie załatwiłam. Ale przynajmniej jest ciepło I wymyśliłam sobie spódnicę, która chyba nie istnieje
|
|
|
|
|
#4343 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ad. 2 blenduś znaczy nowiusi, wiele wart i nie dla chłysta nagiego ![]() ad. 3 a, ten co jest taki syfny i wysiepany na jasnych? ale to i tak lepsze od dywan naturalis tąż drogą wyłażący ![]() ad. 4 itam, itam, jest drzewo genealogiczne, Redsik przenikliwy jest, da radę - Ogonuś, kto był twój ulubiony postać? ![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- muf muf
|
|
|
|
|
#4344 |
|
BAN stały
|
Nie wiem, co mi się ubzdurało i gdzie miałabym w tym paradować, ale: maxi
z gatunku "plażowych" (nie żebym się wybierała na plażę ), czyli nie żadna falbaniasta, tylko zwykła, prosta, długa, krojem podobna do tej, lecz czarna z jakimś kontrastującym elementem, np. dużym czerwonym kfiatem. Ale jednym. Nie usrana kfiatkami. Jakby ktoś gdzieś widział, to niech mófi.A w tesco już nie ma mojego kapelusza. ![]() Jest podobny w H&M, nawet tańszy. Więc może niech Redzia pójdzie przymierzyć i mi powie, czy rondo mientkie też. |
|
|
|
#4345 | ||
|
Zakorzenienie
|
Tzn robiłam tak, że włosy zwilżałam odżywką i wtedy kładłam utleniacz- ale na całe i rozczesywałam. Było tak samo, tylko łagodniej chyba?
Cytat:
![]() Ani jednego, ani drugiego... Roxy Music za to Cytat:
|
|
#4346 |
|
Zakorzenienie
|
polazłam na all szukać szamponu przeciw żółci i zgłupłam
|
|
#4348 |
|
Zakorzenienie
|
Łinteria też, ale jest jeszcze taki http://allegro.pl/szampon-srebrny-jo...601909704.html
i kallos też ![]() http://allegro.pl/kallos-szampon-sre...596766967.html
|
|
#4349 |
|
Zakorzenienie
|
Ko kufa - to teraz już nie wiem, co z tym Orange
Telefonu nie chcę, bo mam swój, chciałam tylko abonament. Wysokich rachunków się nie obawiam, bo nie prowadzę codziennie jakichś mega rozmów przez telefon Chciałam mieć komfort, że nagle mi się nie skończy karta
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4350 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ojtam,blendus oddam za połowe wartosci ![]() co do postaci ulubionej to lubiłam Sol, a wkokufiał mnie Marco ...były tez jakies inne sympartyczne postaci...ale juz nie pamietam ![]() co do pkt 3 to ja wole janosika od tiszerta
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-05-11 o 22:59 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:41.

a tan jak?

tylko fakt,że jak go dłużej potrzymałam to miałam fioletowe refleksy na grzywce