![]() |
#4322 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVII
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() podobno te płukanki też wysuszają ![]() Cytat:
![]() i jeszcze będę miała pazury ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4324 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4325 |
Zakorzenienie
|
recenzuniętka, aż mnie ząbki rozbolały
"......Myję tym szamponikiem włoski co jakiś czas (kiedys stosowałam ten szamponik codziennie , i po ok 2 tygodniach moje włoski z jaśniutkiego bladu, przeszły w kolorek jasnego fioletu) obecnie jezeli juz myję tym szamponem włoski mieszam go z innym mocno nawilżającym i musze przyznac że obecnie jestem zadowolona...."
![]() |
#4326 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() ja nie lubię życzyć nikomu źle, wraca 3x ![]() Cytat:
![]() 1 2 3 4 no musi coś ![]() Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4327 |
Wpisz tu zomzing
|
ja też
10 lat temu mieli dobrą ofertę, ale jak mi zaproponowali przy kolejnym przedłużaniu umowy mniej minut za więcej kasy, to spasowałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4328 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4329 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
chodzi mi o zestaw czarnego z jaskrawym- ale choćby nie wiem, co, pamiętajcie, NIE jestem jak Wojtek ![]() Cytat:
Cytat:
Florens: ja chyba tak ![]() i jeszcze będę miała pazury ![]() Chodzi o wory na górnej połowie ciała? O te głupie wałki i wałeczki? Kobieto, to są wałki napędowe ![]()
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2011-05-11 o 20:20 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4330 | ||
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
"kładę kwasik na buzię" "myję buzię tym mydełkiem" "kokosek świetnie nawilża mi włoski" hyg ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- duszony vel z wody jest ![]() ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
![]() ad. 2 i jaki był efekt? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4331 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupy w realu też się liczą? Bo moja okolica słynie z tego,że trzeba uważnie spoglądać pod nogi ![]()
![]() |
#4332 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Recenzja dla Flo-ten szamponik pomógł mi w zniwelowanku żółciutkiego odcienika na włoskach i odrościkach
![]() ![]() ![]() recenziątko jest w deseczkę? ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2011-05-11 o 20:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#4333 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4334 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a fioletowa chyba jutro będę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Chodzi o wory na górnej połowie ciała? O te głupie wałki i wałeczki? Kobieto, to są wałki napędowe ![]() luz napędowy ![]() fłaśnie, fłaśnie hondziszcze zagadało ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
![]() ale kwasik ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- ![]() od wczoraj popylam w sandałkach ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4336 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ale niunie ę i ą, które nie mają twarzy, włosów, nóg ani ciała, a buzie, włoski, nóżki i ciałko, mimo że mają jednocześnie nastoletnie córeczki, to apagany ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4337 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hm... ![]() oo, Take On Me lubię ![]() ![]() No, może Venus, Bobby McFerrin, Brian Ferry, Bamboleo i Pink Floyd ale to tylko jak gdzieś leci, to posłucham, ale sama nigdy nie sięgnę ![]() ![]() ja to lubię albo jeszcze starsze starocie, albo młodsze i ostrzejsze granie, w ejtisach jest za dużo elektroniki i takiego sztucznego, plastikowego dźwięku, kiczowatego niczym moda z tamtych lat ![]() (żeby nie było - kicz czasem lubię, ale akurat nie ten ![]() P.S. Zapomnieli o Last Christmas ![]() A z lat 90-tych to uwielbiam Roxette!!! ![]() i Bryana Adamsa ![]() piękny demot ![]() http://demotywatory.pl/3060659/Kobie...-i-denerwujace urban legends ![]() http://atrapa.net/legendy
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-11 o 20:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4338 |
Zakorzenienie
|
Nie mam siły pisać
![]() ale nadrobiłam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4339 | |||||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
one majom racje- do czarnego dołu najlepiej wyglada czarna góra ![]() co do greka zorby-to zapewna mialabym to samo odczucie co ty ![]() Cytat:
na razie to bardziej mi sie nadaje do porzucenia niz czytania ![]() ![]() ![]() Cytat:
blender nie chcę temu ze ja mam robota ktory na swym wyposazeniu ma prawie identyko blender ![]() ten dukowy jest ładniejszy,a kielich z mega grubego szkła..moj jest plasticzany..no ale nie mam nawet gdzie tego trzymac ![]() Cytat:
tak,ale mnie chodzi o tiszert pod zapiętą koszulą i tylko ten obrombek wystaje ![]() Cytat:
i tak i nie ![]() ![]()
![]() |
#4340 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4341 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4342 | |
BAN stały
|
Cytat:
Z tego, co pamiętam, to ona jest od początku do końca monologiem ![]() Ale mnie się bardzo podobała. Melduję, że ledwo żyję, nie mam na nic czasu i lepiej już nie będzie. Nie mam żadnych planów na wakacje, jeszcze nie załatwiłam mieszkania w Wie. i w ogóle nic nigdzie nie załatwiłam. Ale przynajmniej jest ciepło ![]() I wymyśliłam sobie spódnicę, która chyba nie istnieje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4343 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ad. 2 blenduś znaczy nowiusi, wiele wart i nie dla chłysta nagiego ![]() ad. 3 a, ten co jest taki syfny i wysiepany na jasnych? ![]() ![]() ad. 4 itam, itam, jest drzewo genealogiczne, Redsik przenikliwy jest, da radę - Ogonuś, kto był twój ulubiony postać? ![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- muf muf ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4344 |
BAN stały
|
Nie wiem, co mi się ubzdurało i gdzie miałabym w tym paradować, ale: maxi
![]() ![]() A w tesco już nie ma mojego kapelusza. ![]() Jest podobny w H&M, nawet tańszy. Więc może niech Redzia pójdzie przymierzyć i mi powie, czy rondo mientkie też. |
![]() ![]() |
![]() |
#4345 | ||
Zakorzenienie
|
Tzn robiłam tak, że włosy zwilżałam odżywką i wtedy kładłam utleniacz- ale na całe i rozczesywałam. Było tak samo, tylko łagodniej chyba?
Cytat:
![]() Ani jednego, ani drugiego... Roxy Music za to ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4346 |
Zakorzenienie
|
polazłam na all szukać szamponu przeciw żółci i zgłupłam
![]()
![]() |
#4348 |
Zakorzenienie
|
Łinteria też, ale jest jeszcze taki http://allegro.pl/szampon-srebrny-jo...601909704.html
i kallos też ![]() http://allegro.pl/kallos-szampon-sre...596766967.html
![]() |
#4349 |
Zakorzenienie
|
Ko kufa - to teraz już nie wiem, co z tym Orange
![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4350 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ojtam,blendus oddam za połowe wartosci ![]() co do postaci ulubionej to lubiłam Sol, a wkokufiał mnie Marco ![]() ![]() co do pkt 3 to ja wole janosika od tiszerta ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-05-11 o 21:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.