|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku | |||
Lipiec- Sierpień zbliża się dużymi kroczkami, za nie długo będziemy wspaniałymi mamusiami! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 3,95% |
Porodówki się nie boimy, bo w naszą siłę mocno wierzymy! |
0 | 0% |
Rosną brzuchy na potęgę, jeszcze chwila - mamą będę! |
22 | 28,95% |
Ostatnie nam chwile pogaduch zostały, za kilka tygodni będziemy mamami! |
0 | 0% |
Nerola i Bella przykład dały jak w lipcu i sierpniu dzieci rodzić mamy. |
2 | 2,63% |
Ale ten czas szybko leci, wykluwają się już letnie dzieci. |
2 | 2,63% |
Czerwiec za pasem, lipiec przed nami za chwilę przywitamy się z bobasami. |
1 | 1,32% |
Torby pakujemy i powoli na porodówkę się szykujemy. |
0 | 0% |
Wiosna mija, lato idzie a porody coraz bliżej. |
1 | 1,32% |
Halo halo jestem w drodze, już niebawem się urodzę. |
31 | 40,79% |
Wózki już czekają, wyprawki też mamy - wkrótce nasze dzieci szczęśliwie przywitamy. |
0 | 0% |
Torby do szpitala prawie spakowane - na przyjęcie maluchów jesteśmy przygotowane. |
0 | 0% |
Torby do szpitala będą pakowane - ostatnich tygodni wielkie odliczanie. |
1 | 1,32% |
Na Majorkę czy do Honolulu się nie wybieramy, bo my wakacyjne ciężarówki inne plany mamy. |
0 | 0% |
Odliczamy dni do końca, by przytulic swego brzdąca. |
9 | 11,84% |
W lipcu i sierpniu rodzić będziemy, ale plotkować nie przestaniemy. |
4 | 5,26% |
Szybko dni mijają,mamusie lipcowo- sierpniowe na swoje dzieciaczki czekają. |
0 | 0% |
Głosujący: 76. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie
a my dziś kończymy 30 tydzień
![]() ![]() jutro zaczynamy 31 tc ![]() ![]() ![]()
![]() |
#662 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie
Cytat:
![]() nic sie nie martw ja sie na tym nie znam sam bede mialam w srode robione TSH i tez sie sram ![]() a ten lekarz mowe tak poweidzal zeby Cie troche wysraszyc zebys sie wziela za lecznie? moze chodzilo mu o to ze gdybys wogole nie leczyla sie to bylo by niedobrze ???? a tak jak bedziesz sie leczyc to bedzie oki ![]() no nie iwem dziwnie zareagowal....... ale moj tez gada rozne glupoty np. ostanio spytal czy znam plec ja poweidzial ze tak chyba widac jak na dloni a on ze niby tak ale i tak czasem sie rodza takie rozne obojnaki.... zero komantarz z mojej strony powiedzialam sobie ze to taki glupi lekarski zart bo jak mozna to inaczej nazwac ? ![]() beatka - ![]()
Złoty krążek mi wcisną na ręce.... ![]() A ja rosnę i rosnę latem, zimą na wiosnę ![]() Jeszcze tylko..... ![]() Ząbki Igorka ![]() Edytowane przez SweetAngel1984 Czas edycji: 2011-05-12 o 07:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#663 |
Zakorzenienie
|
Zarejestrowałam się do tego konkursu z bebiko i mam dostać jakiś prezent dla maluszka
![]() Opisałam również to jak się dowiedziałam, że będę mamą-nacisnęłam dalej i powyskakiwały jakieś dziwne rzeczy, więc niewiem, czy przeszło dalej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#664 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#666 |
Wtajemniczenie
|
agula
![]() ja też mam wizytę 25 maja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#667 |
Zakorzenienie
|
aaa fotelik cudny - pierwsza klasa ![]() ![]() w sumie to chyba z takich "grubszych spraw" wiekszość zakupów już mamy. Tylko łóżeczko zostało, chyba ![]()
jest - przyszedł w poniedziałek - tylko muszę dokupić butelkę do niego bo babka zostawiła sobie butelkę ale cała reszta super - jak nowa praktycznie - nawet zapasowa membrana jest, 2 dodatkowe zaworki, podstawka pod butelkę - klipsik do smoczka i gratis dostałam drugi laktator taki starego typu - szklany Lakta chyba się nazywa - chyba raz użyty i wyparzony
zostały kosmetyki dla dziecka i jakieś drobiazgi
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-05-12 o 08:03 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#668 |
Zakorzenienie
|
Oo no to będziemy razem niecierpliwie czekać na 25 maja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#669 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#670 |
Zadomowienie
|
Beatko, śliczne zakupy - ty to masz nosa do takich rzeczy. La Senza jest dośc drogim sklepem tutaj i przypuszczam ze za nowy szlafroczek nie zapłaciłabyś mniej niż 200 zł. Więc zakup pierwsza klasa.
![]() Monia konkretna jesteś! ![]() mam pytanie odnośnie jakiś rozpinanych bluz z długim rękawem. Chciałam kupic dziecku na te pierwsze 3 miesiące, ale chyba wszystkie mają kaptur. czy nie będzie to nie wygodne takiemu maluchowi leżec na kapturze???? Co myślicie. Gratulacje wszystkim za udane wizyty i powodzenia jeśli któraś ma dzisiaj. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak będziesz się widziała z Nerolą to ją pozdrów serdecznie od nas i ucałuj Izkę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#672 |
Wtajemniczenie
|
Hej brzuszki
późno bo późno, ale melduje się w nowym wątku życze miłego dzionka
#673 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#674 |
Zakorzenienie
|
Żeby się zapisać do endo z NFZ,
muszę mieć skierowanie, żeby mieć skierowanie, muszę iść do mojego internisty, mój internista robił fochy jak prosiłam o skierowanie na badania ![]() A jak chce się zapisać na wizytę z NFZ to dopiero na grudzień bez skierowania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#675 |
Zadomowienie
|
beatka - to ciesze sie ze sie zgadzmay
![]() aga - ![]() no nic ja sie zbieram do pulmonologa....... ![]() pappa |
![]() ![]() |
![]() |
#676 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj kochana gwarantuje Ci że jak zaczniesz lumpowac to już wsiąkniesz ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#678 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
odpowiadam i nadrabiam dalej ![]() eee tam dotrzymać - nie ma zagrożenia niedotrzymania ciąży z powodu takich wyników, naprawdę. Bardzo dobrze, że wprowadził Ci Euthyrox i tak zalecił wprowadzanie, najpierw połówka potem całość, bo czasami przy wprowadzeniu większej dawki na raz lubi pikawa latać ![]() Spokojnie, jesteś pod opieką to najważniejsze, a nie rozumiem po co lekarze walą takimi tekstami ![]() Obmacywanie szyi nie wykryje ew zapalenia więc namawiałabym Cię na usg po porodzie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#680 |
Zakorzenienie
|
kciuki za wizyty dzisiejsze
![]() ehh mam dziś kiepski humor od rana, nie wiem czemu dziś moja mama ma urodziny, chcę kupić jej kwiatek jakiś żeby się ucieszyła poza tym wciąż czekam na kuriera ![]() już bym poskręcała łóżeczko i obczaiła jak będzie wyglądać całość, a tak wciąż czekam wczoraj wygrałam torebkę listonoszkę z Atmosphere na allegro za 4 zł, nowa + 11 zł przesyłka i te japonki co ostatnio wygrałam dziś wysłali więc też czekam z niecierpliowścią poza tym muszę pochwalić mojego synka bo bardzo ładnie zaczyna mówić, a dokładniej to powtarza po nas słowa, w końcu bo długo mieliśmy z tym problem, wcześnie zaczął chodzić ale mówić nie chciał a teraz już imiona powtarza, słowa, trochę przekręca bo zamiast ryba mówi bija i za chiny nie chce spróbować poprawnie poza tym super za 2 h jadę do mamy, teściowa przyjedzie po nas ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- aha dostałam Furaginum na bakterie w moczu i cholera od kiedy je biorę sikam co chwilę jak głupia, już mnie to denerwuje któraś miała te tabletki? też tak na Was działały? w ogóle jakieś żółte bardzo siki mam ![]()
#681 |
Zakorzenienie
|
Mamad1 wczoraj podawała:
http://www.bebilon.com.pl/Program-Be...Twoja-Historia |
![]() ![]() |
![]() |
#682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#683 | |
Zakorzenienie
|
Moniczka
gratki!!!!! Cytat:
Idz do rodzinnego, popros wprost o wpis PILNE dla ciężarnej! POWODZENIA |
|
![]() ![]() |
![]() |
#684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Beatko zastanawiam się właśnie czy nawet nie zmienić internistę ![]() ![]() Zanka moja koleżankatak straszni czekała jak będzie jej syn mówił, teraz to mu się buzia nie zamyka ![]() Choć fakt, jak poszedł do przedszkola to zaczął więcej słówek wyłapywać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#685 |
Zadomowienie
|
Monia za plan porodu
![]() Moniczka śliczna łazienka i kuchnia ![]() Za nowe tygodnie i wejście w III trymestr ![]() Sweet powodzenia na wizycie. A ja uciekam do pracy ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja się chwalę zakupami ![]() ![]() mam już prawie wszystko czekam na kosmy a all, zapomniałam zamowic pokrowce na przewijak ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#687 | ||
Zakorzenienie
|
Ja szlafroka nie kupuję, mam taki cienki, który miałam w szpitalu z Filipem i potem mało w nim w domu chodziłam.
Rodziłam w lutym i zimno było jak diabli a w szpitalu nawet w tym szlafroku było za ciepło!.. to nie wiem co teraz w lato będzie się działo ![]() Cytat:
![]() beatka, agulaaabar gratuluję skończonych tygodni ![]() Cytat:
![]() Tel lek właśnie tak działa że przepłukuje nerki i dlatego tak się sika.
Edytowane przez youyou Czas edycji: 2011-05-12 o 08:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo polecam http://allegro.pl/jezdzik-rowerek-zy...559847451.html bo wiem ze masa dzieci ujezdza to w złobku: male i duze! ale to nie do pchania |
|
![]() ![]() |
![]() |
#689 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Pogoda się u nas skopała i słońca ani widu ani słychu ![]() Zanka zmień mi wiek na liście mamusiek, bo mi stuknęła 30-stka ![]() Trzymam mocno kciuki jeśli któraś ma dzisiaj jakąś wizytę ![]() ![]() Postaram się was trochę nadrobić i lecę kończyć tort, robić jogurtowiec i sałatkę szykować...
#690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.