Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-12, 11:00   #2731
201803111825
Konto usunięte

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 11:02   #2732
Ana***
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
corii wlochata pacha wymiata bleeeeeeeeeee
bleee

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Nie Ana, jeszcze nie kupiłam tej sukienki bo kto wie, może Lilka zrobi nam psikusa i urodzi się jako Adam w szoku bym była ale też bym pokochała zresztą może do lipca będzie jakaś wyprzedaż i taniej ją kupię ale spodoba mi się coś innego
Fakt
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 11:04   #2733
celi25
Rozeznanie

Cytat:
powariowali

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość

bzyczko - my tez mamy butle z gazem i ZAWSZE konczy sie w niedziele przy goptowaniu obiadu! nie wiem jakies fatum ale od kiedy mieszkamy to maz zawszec musial w niedz. jechac po butle-dobrze ze mamy gdzie w weekend kupic.
A przypomnialas mi jak ja mialam dni z cyklurodzimy albonie rodzimy jak maz byl w pracy. Tylko u mnie troche lepiej bylo bo jak byl w pracy to mialabym dodatkowa przygode-przejazd karetka na sygnalach do szpitala

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

Marta - zarazilas mnie tymi sukienkami! musze pokazac mezowi jakie ladne sa mi sie teraz ta spodobala
http://moda.allegro.pl/letnia-maxi-s...597286787.html
Mojej mamie też najczęściej gaz się przy niedzielnym obiedzie kończył
A sukienki śliczne, ale w skład mają nieciekawy więc chyba nie warto

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

Apropo bezstresowego wychowania to znam cudowną historię

Opowiadął to chłopak co widział na własne oczy. Sytuacja miała miejsce w autobusie... siedział chłopiec z matką na przeciw starsza pani. Dziecko machając nogami kopało starszą panią. Pani ta zwróciła uwagę mamie, która odpowiedziała, ze wychowuje syna bezstresowego.
Ludzi na około byli w szoku...
Jeden chłopak ok. 30-stki żuł gumę... wyjął ją i przykleił mamie syna na czole, mówiąc "ja tez byłem wychowany bezstresowo" jak usłyszałam ta opowieść to padłam ale odebrałam to baaardzo pozytywnie

Dobrze wiedzieć
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
ahaaaa... tutaj jest 5 takich samych historii
http://atrapa.net/legendy/bezstresowe.htm
Niezła historia nawet jeśli nieprawdziwa. Ale znam parę osób, który były by zdolne coś takiego zrobić. Daleko nie szukać: mój braciszek kiedyś widział chłopca jak małe drzewka kopał, więc wziął go za bluzę i kazał każde drzewko, które kopnął na kolanach przepraszać albo jak jechał z pracownikami i któryś wyrzucił z samochodu np. papierek to zatrzymał się i tamten musiał szukać tego papierka hehe szkoła mojego dziadka

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
aaaa nic takiego najpierw gadalysmy z kolezanka w pracy o urlopach i mowie jej ze chce 2 tygodnie pierwsze lipca lub 2 tygodnie pierwsze sierpnia... (bo na koniec miesiaca musze byc zawsze bo mam duzo roboty) i tak gadamy i cos zeszlo na wczasy pod grusza i ona mi powiedziala ze wczasy pod grusza przysluguja jak sie rok przepracowalo, a mi rok mija 9 sierpnia i ja jej na to mowie to w takim razie ja chce urlop po 10 sierpnia... a ona mi na to ze pieknie to wymyslilam i ze jestem pazerna na pieniadze :brzyda l: i ze ona w pierwszym roku pracy tez nie dostala no ale ona sie zatrudnila w lutym a juz w lipcu szla na urlop, a mi jesli pojde w lipcu to zabraknie niecaly miesiac... i jeszcze mi powiedziala ze i tak mnie wypchaja w lipcu... niby ze smiechem to mowila no ale... a kurde te wczasy pod grusza to 957 zl brutto wiec piechota nie chodzi... to oczywiscie moja ukochana kolezanka powiedziala

a w ogole to mialam chrapke na przenosiny do ksiegowosci bo jedna laska odchodzi i glowny ksiegowy byl bardzo na tak i mialam wielkie nadzieje, a tu sie dzis okazalo ze corka prezesa wkrecila na to stanowisko jakas swoja kolezanke.... no i lipa... no ale ze znajomosciami nie wygrasz... w sumie nie powinnam miec zali bo ja tez po znajomosci... no ale mialam nadzieje...

Ale humorek poprawiony bo kupilam 2 bluzeczki i spodniczke

trzymam kciuki za ta rozmowe oby sie udalo bo wydaje mi sie ze to lepsza praca
myślę, że nie słuchaj głupot koleżanki tylko przesuwaj sobie ten urlop. Na wakacje jak znalazł

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Kliwuś, jezu, ja akurat jem śniadanie w pracy, zlituj sie nade mną
nooo to smacznego

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 11:54   #2734
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
(...)

zabiłaś mnie tym tekstem!!!
(...)
Samo życie kochana

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
myślę, że Twoja praca pozwala na taki strój. ja natomiast pracuję w biurze i wydaje mi się, że to nie wypada. Zwłaszcza jeśli np. niektóre panie w średnim wieku ubierają bluzki bez rękawków a przy tym mają nieogolone pachy
Zresztą, może wyda Wam się to śmieszne, ale ja w ogóle uważam, że pachy to jedna z najmniej ładnych części ciała, dlatego staram się ich zbytnio nie eksponować.

Cytat:
w ddtvn opowiadaja o porodzie z gazemrozweselajacym. wielkie mi halo odkryli
gas&air w karajach zacjodnich jest juz od dawna
Oglądałam to hehe już widzę siebie po tym gazie
Stary 2011-05-12, 12:29   #2735
baja_86
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Nie sądzę, aby to było w tym wypadku bo opowiadał tę historię chłopak, który to widział nie sądzę aby miał powód do kłamstwa chyba
szczerze to m tę historię tez opowiadali, ot taka pedagogiczna anegdotka.
Za to koleżanka z pracy opowiadała, że była świadkiem jak niemałe już bliźnięta, bo nastoletnie, wychowywane bezstresowo będąc na 18-stce u kuzynki postanowili wysypać zawartość kosza na śmieci na tort jubilatki i podpalić. Matka zamiast zwrócić im uwagę przyklasnęła z radością oświadczając jakie to ma twórcze dzieci i jak wspaniale się bawią

Powiem Wam, że jako pedagog nie lubię tego określenia bezstresowe wychowywanie ponieważ taki sposób "chowania" dzieci nawet nie leży koło wychowania. Wychowanie to coś co daje pozytywne zmiany, tu nie ma mowy o dobrych efektach.
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 12:44   #2736
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-05-12, 13:02   #2737
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Moze to tez eko mama była?
Ale często widze, ze kobieta ma niewydepilowane nogi, nie wyglada to zbyt estetycznie

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 13:23   #2738
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-05-12, 13:39   #2739
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Treść usunięta
Najpewniej niektórym osobom takie rzeczy nie przeszkadzaja i tez ok, jednakże mój zmysł estetyczny cierpi na takie widoki i nic na to porazić nie mogę

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 14:34   #2740
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Moze to tez eko mama była?
Ale często widze, ze kobieta ma niewydepilowane nogi, nie wyglada to zbyt estetycznie
nie ogolone nogi zdecydowanie kłócą się z moim poczuciem estetyczności...
ble.

Cytat:
Treść usunięta
No właśnie tylko z tym wąsikiem to nie jest taka prosta sprawa Moja koleżanka ma... i to jest mega problem. Zgolić nie, bo odrasta ciemny i twardy. Wydepilować... problem jest podobny. Rozjaśniać wodą utlenioną - niby ok, ale buszek nadal jest... i co?

Poradziłam jej, zeby go usunęła laserowo, bo tylko to mi przyszło do głowy, Może troszkę kosztownie, ale wydaje mi się, że warto.
Na razie walczy z nim domowymi sposobami.

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 15:21   #2741
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Zwłaszcza jeśli np. niektóre panie w średnim wieku ubierają bluzki bez rękawków a przy tym mają nieogolone pachy
pracowałam z taką PAnią:b rzydal: niestety

moj TZ ma na tym punkcie bzika

Nasz Skarb

Edytowane przez myszka_maj
Czas edycji: 2011-05-12 o 15:23
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 15:30   #2742
kliwia
Zakorzenienie

rosette ekomama moze sie depiluje pasta cukrowa,ona tez jest eko

corii polecam sie do umilania sniadania

Ja pikole od slonca i wiatru dostalam kataru i boli mnie gardlo - zgrzalam sie a potem mnie przelecial wiatr
grrrrr
maz mi na dodatek zezarl tabletki na gardlo ech - pozniej pojdzie do apteki za kare

a dzis jemy na obiad pizze pierwszy raz od porodu - juz mi slina cieknie.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 15:36   #2743
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
zabcia wiem ze Ci tak na poczatku powiedziala, ale teraz juz troche z nimi pracujesz i mozesz jej powiedziec co jest z nimi nie tak. i ze jak chce CI placic dodatkowe pieniadze za szkody na zdrowiu jak Ci wybija oko tym kamieniem, to moze sie zastanowi nad timeoutem.
masz racje musze z nia pogadac .. bo jak teraz popuszcze to pozniej bedzie sajgon

Cytat:
Mamusi opowiedz może zmądrzeje
chyba by sie zdziwila

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
wiem, wiem i nawet dzisiaj po nią idę Tylko wezmę sobie chyba biało granatową i będę miała do pracy Ale nad taką wesołą też się zastanawiam.. mąż zadecyduje
Powodzenia na zakupach
daj pozniej znac jak Ci poszlo

wlasnie w Dzien Dobry TVN prowadzaca ma rozowo-pomaranczowa sukienke i seledynowy sweterek ....

Cytat:
Treść usunięta
ja raz na lotnisku widzialam bardzo zgrabna dobrze ubrana kobiete z ... buszem pod pachami

Wiecie co .. jutro siostra Mezulka idzie o wize .. a to przeciez jutro 13sty piatek i to jeszcze maj

No nic zmykam do pracy do moim terrorystow dzisiaj 8,5 h

Olivia 2.07.2014

Edytowane przez zaaaabcia
Czas edycji: 2011-05-12 o 15:37
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 15:48   #2744
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
hahahah może

Cytat:
mała rzecz a cieszy

byliśmy z patem ,nie wchodzę w szczegóły coby was nie zanudzać ale ogólnie jest ok za trzy miesiące psycholog jeszcze raz i to mam nadzieję będzie już ostatni...

byłam też w pewnym zespole szkolno-przedszkolnym ale to już w klubie napiszę
Stary 2011-05-12, 15:58   #2745
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Przy opłaceniu i tak to wychodzi na jaw
Ale serio, to tragedia. A zarobki wcale nie rosna
rata idzie z mojej wypłaty

Cytat:
no ceny masakra...ja mam tylko kilka nowych bodasków i to właśnie z pepco albo z h&m z wyprzedaży i cerfura. Wczoraj byłam w H&M i oglądałam ubranka, widziałam świetne rampersy ale co z tego jak za 2pak trzeba dać 40zł, no bez przesady ale za to wypatrzyłam piękną białą sukieneczkę dla małej która będzie idealna na chrzciny za 40zł a później też ją włoży
Kurcze dziewczyny wszystko mnie swędzi, z nosa leci, jakieś cholerstwo pyli i mnie uczula, a ja żadnego wapna w domu nie mam nawet, no poza budowlanym

ja ostatnio codziennie rano mam katar bez husteczek się nie ruszam z domu

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
To jak sobie trzaśniesz szklaneczkę budowlanego, to już nic ci nie zaszkodzi

Cytat:
jak pracowalam w urzedzie to baby chodzily w klapakach! wiec ja nie bylam gorsza, choc dresscode przy obsludze klienta jest jasny no ale jak na dworzu 40stopni to co mam sie gotowac
miałam staż w budżetówce to tam też w klapkach

Cytat:
Treść usunięta
ja w taki upał po pełnych bym miała odparzenia zaraz

Cytat:
rosette ekomama moze sie depiluje pasta cukrowa,ona tez jest eko

corii polecam sie do umilania sniadania

Ja pikole od slonca i wiatru dostalam kataru i boli mnie gardlo - zgrzalam sie a potem mnie przelecial wiatr
grrrrr
maz mi na dodatek zezarl tabletki na gardlo ech - pozniej pojdzie do apteki za kare

wymiękam z was

ja pizze robię jutro i moje pysznie ciasto na pizze z wypiekacza do chleba

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 16:20   #2746
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:

ja tez jetsm chora...wczoraj mnie rozbolała gardło a dzis ogólnie chodze jak zoombi wszytko mnie boli a nawet nie wiem co moge wziąć....swojej lekarce rodzinnej nie ufam takze nawet nie mam po co do niej isc

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 16:29   #2747
kliwia
Zakorzenienie

myszka ja sie lecze apapem, rutinoskorbinem i neoanginem
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 16:56   #2748
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

oparzyłam się w prac

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 17:21   #2749
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuje Kochana, jak znajde to się pochwalę
Dośc mam, bo śledzenie ogłoszen i sprawdzanie aut to zmudna robota.
Na szczęście nie ma az tak duzego parcia na szkło, bo jeżdzę autem męza teraz, a on słuzbowym. Ale swoje kupić musze i tak
A zmieszkaniem to pamietam jeszcze dobrze, jak pare lat temu to samo było, ogłoszenie, fajne zdjęcia, a na zywo lipa i tak przez dłuższy czas. W końcu się znalazło, ale wcale nie takie jak chciałam
Guciu, powodzenia i cieprliwosci w szukaniu zycze
Corii skoro Tż ma służbowe autko to chyba nie musisz kupować swojego ?czy po prostu chcesz mieć je w razie w?

Cytat:
jak pracowalam w urzedzie to baby chodzily w klapakach! wiec ja nie bylam gorsza, choc dresscode przy obsludze klienta jest jasny no ale jak na dworzu 40stopni to co mam sie gotowac
W urzędach to babki czasem przeginają ztymi strojami latem

Cytat:
nie ogolone nogi zdecydowanie kłócą się z moim poczuciem estetyczności...
ble.

No właśnie tylko z tym wąsikiem to nie jest taka prosta sprawa Moja koleżanka ma... i to jest mega problem. Zgolić nie, bo odrasta ciemny i twardy. Wydepilować... problem jest podobny. Rozjaśniać wodą utlenioną - niby ok, ale buszek nadal jest... i co?

Poradziłam jej, zeby go usunęła laserowo, bo tylko to mi przyszło do głowy, Może troszkę kosztownie, ale wydaje mi się, że warto.
Na razie walczy z nim domowymi sposobami.
Można woskować i wtedy nie odrasta tak szybko.

Magda jak to się oparzyłaś?

Kupiłam dzisiaj krzesło Do sypialni w sam raz lub na balkon
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1643ff0_20.jpeg.jpg (45,1 KB, 20 załadowań)

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2011-05-12 o 17:55
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 17:22   #2750
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
zapomniałam Wam wczoraj napisać Zaniosłam mamie prezent (ten portret). Dajemy go z mężem. Mama ostrożnie zagląda do środka co tam jest. I nagle w nogi do drugiego pokoju i w płacz. My z mężem (tatą i bratem) tak na siebie patrzymy i mąż mówi "kurcze, chyba się prezent nie spodobał" za jakieś 3 min wychodzi mama, oczy zapłakane i mówi, że tak cudnego prezentu w życiu nie widziała I zaczeła nas ściskać potem co 5 min podchodziła i brała obraz w ręce i się przyglądała.
super , ze sie spodobal
Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Dziewczyny dostałam pracę
gratulacje!!

ja chyba nigdy was nie nadrobie, pczywiscie nadal nie mamy ointernetu, ale dzielnie o niego walczymy, wiec moze w koncu sie uda
Stary 2011-05-12, 17:29   #2751
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

India trzymam kciuki aby walka przyniosła efekty. Szok normalnie ile to trwa.

Atomufka nie widzę tego krzesła, nie chce mi się otworzyć

Jak się oparzyłam?? ech... gorący klej mi sie wylał na palec (serdeczny u prawej ręki). Szybko go zerwałam, ale już sie pojawił burchel i piekło. Poleciałam do pielęgniarki. dostałam pantenol w piance, potem maść i zabandażowała mi go.

Stary 2011-05-12, 17:52   #2752
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

hej

tak Was czytam o tych ubraniach w pracy i cos mi się przypomnialo ja pracuję w pewnym urzędzie (ale w częsci niedostępnej dla interesantów wiec stroje są raczej dowolne-oczywiscie w miare przyzwoitosci Nie chodzimy w krótkich spodenkach, spodniczkach mini, bluzkach bez pleców i ramion itd.....) ale jest jedna dziewczyna, pracująca na infromacji u nas (a więc interesanci non stop)i przyszła w zeszłym roku tylko w legginsach i w takiej opasce na biust (nawet nie wiem jak to nazwac bo ani to bluzka/top ani biustonosz) Wyobrazacie sobie????????? no ale kierowniczka ją pogoniła do domu, zeby się przebrała
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 17:56   #2753
atomufka
Zakorzenienie

Madzia nie wiem co z tym załącznikiem,potem jeszcze raz wkleję.

neska haha ale panna odważna

A my chyba kupimy to clio od kolegi Tż,powiedział nam w jakim jest stanie i podjedziemy jesczze do mechanika ,zeby nam powiedział czy się opłaca.

szafa

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2011-05-12 o 17:57
Stary 2011-05-12, 18:04   #2754
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Fajnie by było jakby się udało a te pieniążki tylko by na Ciebie były czy na tżta też?
tylko na mnie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Samba mam nadzieję, ze ci się uda z tymi wczasami pod gruszą, szkoda aby przepadło .
Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
ojjjjj dotrzymaj swojego i idz na urlop po tym 10
Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Koleżanka mnie już nie zadziwi. Lekcja na przyszłość - nie gadaj z nią o kasie Pewnie że taka kasa piechotą nie chodzi, sama bym poszła na urlop tak, aby ją dostać. Przykro mi że z przeniesienia nici, pamiętam jak wspominałaś o rozmowie. Możesz co jakiś czas się przypominać, jakby co to jesteś chętna.

aaaa nic juz w ogole do niej nie gadam w sumie to po tej awanturze jest bardzo mila i spoko mi sie gadalo i sama zaczela z tematem kiedy bym chciala isc na urlop itd... no a potem takie haslo a dla mnie to w sumie jest logiczne ze kazdy by chyba na moim miejscu kombinowal w takim przypadku?? nie brakuje mi do roku pracy pol roku tylkop zaledwie miesiac albo nawet mniej... zreszta ona sama niedawno sie cieszyla ze jej wpadla stowka dodatkowa bo zwrocili jej za delegacje i mowila ze stowa bo stowa ale piechota nie chodzi... no ale widac ze skoro ona nie dostala w pierwszym roku to ja tez nie moge... takie zawistne babsko...

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
wcale się nie dziwie że chcesz kase bo to jednak kupa pieniedzy... nie daj się i idź później.. a co do pracy i przenosin... życie...
przytulam...
Cytat:
Samba, staraj się o te pieniądze. Nie odpuszczaj! A koleżanka niech swoje uwagi wsadzi sobie w nos. To jest prawie 1000zł... więc warto!
Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
myślę, że nie słuchaj głupot koleżanki tylko przesuwaj sobie ten urlop. Na wakacje jak znalazł
Dzięki dziewczyny Wy to przynajmniej jestescie "normalne" hehehe No tylko z moim urlopem to jest jeszcze taki problem ze najprawdopodobniej na przelomie lipca i sierpnia bedziemy sie przenoscic w inne miejsce i dostaniemy nowe obowiazki... takze nie wiadomo jak bedzie z urlopem w sierpniu np.... ale ja i tak sie nigdzie nie wybieram w tym roku (budowa = kasa + caly urlop chcemy wykorzystac na roboty budowlane) takze moge isc nawet we wrzesniu... mysle ze jak juz przyjdzie co do czego to powiem szefowi (jakby chcial mnie wywalic na ten urlop w lipcu) ze nie ide na zaden urlop bo chce isc po 10 sierpnia bo wtedy dostane wczasy pod grusza :brzyda l: to nie idzie z jego kasy takze nie powinien mi chyba zazdroscic tych pieniedzy a jest w porzadku wiec mysle ze zrozumie... chyba ze mu kolezanka cos nagada lub na sile sie uprze to wtedy nic nie zdzialam... ale na pewno sie latwo nie poddam

Cytat:
Treść usunięta
co do wasa to ostatnio byl u nas kolega Tż ze swoja zona... i moj Tż ma skłonnosc do calowania sie z wszystkimi babami ktore do nas przychodza na dzien dobry i do widzenia of course... no a przy tej dziewczynie zrobil zamach jakby mial sie siarczyscie witac i sie wycofal... i potem znajomi juz sobie poszli a tz do mnie tak: "Widzialas jakiego ona miala wasa? Aż mnie odrzuciło"

A w ogole to bylam ostatnio na basenie... i plywam sobie a tu nagle kolo mnie zjawia sie mloda kobieta, dosyc pulchna ale widzialam ja wczesniej to wystrojona byla i w ogole... no i nagle patrze a pod pachami busz, a na dodatek to miala bialy przeswitujacy stroj kapielowy spod ktorego widać było doskonale jej wielkie cyce i do tego jak stawała to te cyce wyłaziły jej dekoltem... no masakra... ze niektorzy ludzie wstydu nie maja bleeee
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 18:09   #2755
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

coś wizaż nawala...

Neska nieźle... miała tupet kobieta Ja bym w takiej na miasto nie wyszła a do pracy??

Atomufka mój dziadek ma clio. Bardzo fajny samochodzik taki mały, akurat kobiecy do pracy czy na zakupy

Samba ooo to Twój mąż nie lubi kobiet z wąsami??

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2011-05-12 o 18:10
Stary 2011-05-12, 18:09   #2756
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cos w ogole wizaz sie pieprzy bo mi nie cytuje wrrr i nie widze krzesla Atomufki i nie moge wejsc do klubu...

Atomufka nie pamietam czy Ci wczoraj napisalam czy nie, ale moj Tż jeździ Clio, a tym samym ja czasem też też fajne autko... nasze ma silnik 1,4 i ma wiekszego kopa niz moja corsunia
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 18:30   #2757
kasiaher
Wtajemniczenie

hej wam
sorry że tak wpadam jak filip z konopi ale właśnie chciałm powiedzieć że moje dziecko idzie JUŻ w poniedziałek do żłobka , byłam dzisiaj na rozmowie siedziało ze mną chyba z cztery babki i wszystko mi mówiły a ja im o Dominiku i jego żywieniu no dosłownie wszystko a dostał się dlatego że zwolniło się teraz miejsce i babka zaproponowała mi żeby już przyszedł i się przyzwyczaił
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 18:36   #2758
atomufka
Zakorzenienie

Nie mogę nic zacytować

kasiaher fajnie ,że udało się ze żłobkiem zamierzasz wrócić szybciej do pracy?

Madzia samba problem w tym ,że my już z Tż mieliśmy wcześniej dwa clio ,co prawda starsze niź to ,które chcemy kupić,ale ciągle się psuły więc jakoś sceptycznie jestem nastawiona do tej marki.Pojedziemy do mechanika i zobaczymy co powie.To które możemy kupić też jest 1.4 i to diesel,więc może lepszy

szafa

Stary 2011-05-12, 18:39   #2759
kasiaher
Wtajemniczenie

no jeszcze przez dwa togodnie albo trzy mamy go przyzwyczajać do żloobka dlatego będzie tak na 4 5 godzin chodził a potem coraz dlużej aż w końcu zostanie do końca

do pracy wracam jak najbardziej i jak najszybciej się da oczywiście po za tym okresem pierwszym
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 18:41   #2760
baja_86
Zakorzenienie

Coś wizaż szwankuje, chyba 100 razy próbowałam się zalogować i nic, usuwałam ciasteczka, znów próbowałam, dopiero teraz sie udało..

Kasiaher super, że Dominik idzie do żłobka, mozesz jeszcze szybiej wrócic do pracy
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości