|
|
#1471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, cz. XVIII
Lilka -Ciebie to by trzeba kopnac w d*
raz a porzadnieOgarnij sie!
|
|
#1472 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie dzwonił do mnie nasz kolega,w sumie Jego bardzo dobry kolega. Mówił,że wczoraj z Nim rozmawiał i chcę sie dziś ze mną spotkać i pogadać na ten temat.Zgodziłam się chociaż teraz myślę,że i tak usłysze po raz kolejny to samo co słyszałam od Niego....
|
|
|
|
#1473 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Może się jeszcze w tym klinie zakochasz a jak nie to pozostaje przyjaźń co zrobić... ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Cytat:
Po 8 miesiacach od ponownego zejscia sie musialam z niego wydusic ze zostawia mnie. Brzmi śmiesznie ale nie chcial mi powiedizec to koniec jak mu wygarnealam ostro ze jest tchorzem i to załosne i żeby mi powiedział normalnie nie kocham cie to koniec to wiecie co mi powiedział? "Nie kocham cie to koniec" to ty to powiedizałaś i ty skonczyłaś....zacytowal to oc powiedziałam i zwlaił wine na mnie wysiałam jego tchrzostwo i tyle. |
||
|
|
|
#1474 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny. Dziękuję wam za podniesienie mnie na duchu
Psychicznie czuję się lepiej. Jutro mam mieć morfologię i parę innych badań. Muszą wykluczyć też inne choroby. Boję się ale wolę się nie nakręcać. A propo byłego. Siedziałam z nim dzisiaj w autobusie. Pytał się dlaczego jestem taka zgaszona i smutna, pytał czy coś się stało. Odpowiedziałam, że nic. Wszystko ok. Zauważył, że nie mam ochoty z nim rozmawiać i tak siedzieliśmy w ciszy.. Dziwnie było. |
|
|
|
#1475 |
|
Zakorzenienie
|
eh u mnie też lipton
żal mi samej siebie naprawde :/ zenujące
|
|
#1476 |
|
Rozeznanie
|
Co się dzieje Aguś?
|
|
|
|
#1477 |
|
Zakorzenienie
|
niby nic się widuje z tym nowym nabytkiem no moze juz nie taki nowy kilak msc zakalec. wydaje mi sie ze znow wali w ch*** pisze smsa o spotkaniu potem przepada i jakies bzdury wciska, albo ja jestem przewrazliwiona albo dalej jest to samo co ost kilka msc znika sie i pojawia. niby pisze niby sie z nim widzialam 2-3razy w tym tyg, ale cos mi tu smierdzi, dzisiaj sie juz wykręcił. czyms tam bzdurą.. i się pewnei juz nie pojawi, a ja chyba stara naiwna wszystko łykam. nie wiem gdzie peis pogrzebany w mojej naiwnosci, czy wyolbrzymiam czy on przegina. momentami mam dosycc. 25lat a ja nieogar w głowie.
|
|
#1478 |
|
Raczkowanie
|
@madziara
Ja aktualnie wymiotuję własciwie po każdym posiłku... no dobra, od 2 dni mogę co nie co zjeść. Jakieś jogurty, owoce... obiadu ni cholery. Cóż, każda przeżywa na swój sposób... Mniej rycze teraz, a więcej przeżywam w sobie. I na dobitkę noszę kolczyki, które od niego dostałam( pominmy fakt, że są naprawdę piękne i cudnie odbija się w nich światło ;] ) Mam poczucie, że straciłam Tego Jedynego... ach... prawdą jest, że najbardziej ranią nas osoby, które kochamy... Edytowane przez BlackWidow89 Czas edycji: 2011-05-12 o 19:02 |
|
|
|
#1479 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie to już 5 miesięcy odkąd mnie zostawił.Nie otrząsnęłam się z tego.Na da rady w moim przypadku.
|
|
#1480 | ||
|
Zakorzenienie
|
E, łatwo powiedzieć... Ostatnio Kawa też miała taki problem!
Cytat:
Cytat:
A idz, ja raz z moim wracałam, gdzieś w lutym to było, to mi sie tulił do... klaty! A teraz ch*j to nawet mi "Hej!" nie powie! |
||
|
|
|
#1481 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
25 lat? Jaka stara? Jak ci nakopie do tego tyłka to zobaczysz. młoda du.pa z Ciebie jeszcze ![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
![]() Lily jak tam w ogole matury?
|
||
|
|
|
#1482 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jestem tego samego zdania. Wlasnie sie z nim widzialam... przepraszal mnie i wogole... poplakalismy sie nawet sie do mnie przytulil a ja udawalam twarda i nie odwzajemnialam uscisku a tak naprawde chcialam tego... chcial abym mu przebaczyla bo nie chce abysmy w nie zgodzie zyli... nawet powiem wam ze mi lzej po tej rozmowie powiedzialam wszystko co mysle...napewno na jakisz czas mi bedzie lepiej a potem znowu bede zalamana... |
|
|
|
|
#1483 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny.
Sorry, że się nie odzywałam, ale wiecie... Maturka ^^ I muszę się pochwalić... Dziś ustny z polaka 16/20 Miałam ambicje na więcej, ale dobre i to :P No! Nie o tym chciałam tu pisać. Mój ex się odezwał ;O Niby miał powód.... ;/ Moja siostra złamała rękę, a że jest to nasz wspólny znajomy, zadzwonił do mnie jak się ona czuje. Pomijam fakt, że do niej nie dzwonił, ani nawet nie próbował. Wymieniłam z nim dwa zdania i kiedy on się żegnał rozłączyłam się bez pożegnania ze swojej strony. Później nawet nie zadzwonił do mojej siostry, żeby się rzeczywiście dowiedzieć czy jest ok ;/ Siostra skomentowała to tak : "W końcu znalazł pretekst żeby zadzwonić....". A wy co o tym myślicie??
|
#1484 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No myśle że to był pretekst żeby sie odezwać i mozliwe że będzie coraz częściej dzwonil albo pisał... i może przemyslał wszystko i z czasem będzie chciał wrocic...
|
|
|
|
|
#1485 |
|
Rozeznanie
|
Nagle do wszystkich się eksowie odezwali. Koniec świata może dziś?
|
|
|
|
#1486 |
|
Zakorzenienie
|
cegły im na łeb dzisiaj pospadały. albo obstawiam pogodę, duszno jest padło na mózg.
|
|
#1487 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1488 |
|
Raczkowanie
|
Yuuka, a w życiu, czy za oknem ta burza? ;]
|
|
|
|
#1489 |
|
Zakorzenienie
|
Ej Ty mnie tez kopalas pamietasz
![]() W ogole poklocilam sie z Nowym..jakis bojowy nastroj dzis mam bo okres mam i burza jest.. Ale przeciez nie bede przepraszac (chodz w sumie ja zaczelam)Leje na to
|
|
#1490 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1491 |
|
Raczkowanie
|
Burzowo to teraz u każdej z nas... Gdzie te czasy, gdy się wierzyło, że mimo trudów rzucimy się sobie w ramiona i wsyztsko już będzie ok? Mam nastrój na bajki, nie horrory
widziałam dziś Księżniczkę i zabę i jakoś tak ;]
|
|
|
|
#1492 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Widzę, że nie tylko u mnie burza i okres ![]() Oj coś mi się wydaje, że chyba jednak powinnaś wyciągnąć rękę. Skoro zaczęłaś. Kompromis. W ogóle znalazłam w sieci pewien blog. Mężczyzna go pisze. Całkiem mądry. Takmnie wciągnął ch.olernie. Chcecie linka? |
|
|
|
|
#1493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale i tak jestem zla.. ![]() Pokaz pokaz
|
|
|
#1494 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1495 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ty zaczęłaś i on przeprosił ? Olala ![]() Prosze bardzo http://blog-mezczyzny.pl/news.php Poszperałam tam trochę w archiwum i są tam naprawdę ciekawe tematy np. na temat kobiet - okiem mężczyzny. |
|
|
|
|
#1496 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1497 |
|
Zakorzenienie
|
No mówię, że dzisiaj im się w d.upach poprzewracałoprzez ta burze.
u mnie się już błyska mój zakalec zaginał, norma bawi się pewnie gdzieś na mieście bo coś mi tam mówił pare dni temu to milej imprezki z kolezankami moze mysli ze mnie to ruszy
|
|
#1498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko widzisz o tym blogu faceta co napisalas : " W ogóle znalazłam w sieci pewien blog. Mężczyzna go pisze. Całkiem mądry." Pomyslalam sobie"Jak facet moze napisac cos madrego?"
|
|
|
#1499 | |
|
Zakorzenienie
|
Wybić, wytłuc, wykastrować, zaazować cyklonem B, pobić, zabić, zakopać żywcem... Opcji jest wiele...
Daje rade, jakoś ciągne. Ogólnie mam raczej lajtowe podejście. Ale rozszerzony angielski ewidentnie zawaliłam! Cytat:
Ale widzisz, to łatwo komuś radzić, a samemu zastosować się to już o wiele gorzej...! Ja przez okres też z moim troche tak niezbyt... Nie byłam zbyt miła dla niego we wtorek i jakos tak milczy Ogólnie to taki paskudny charakter mam, że strasznie zadziorna jestem...
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-05-12 o 21:30 |
|
|
|
|
#1500 |
|
Zakorzenienie
|
no i cudownie moje wkur*^&$%^ sięgneło zenitu.
zakalec miał wpaść przepadł potem cos pisał ze cos zrobi i wpadnie przepadł, a on se siedzi na necie nawet mi nie odpisał na wczesniejszego esa ani się nic nie odezwał.czy to kur*de jest normale zachowanie ?
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:01.

raz a porzadnie

Ale na szczęscie znalazł sobie dziewczynę i mam nadzieję ,że będzie z nią szczęśliwy
żal mi samej siebie naprawde :/ zenujące 

(chodz w sumie ja zaczelam)
Ogólnie to taki paskudny charakter mam, że strasznie zadziorna jestem...