|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII
Cytat:
Dzięki za odzew kochana |
|
|
|
|
#2552 |
|
zawsze mam racje
|
blackswann: Ty jestes na 2 kierunkach czy ja cos pomieszalam?
---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Będzie hit na youtube. Takich ludzi to się leczyć powinno
|
#2553 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2554 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Cytat:
|
|
|
#2555 | ||||
|
Zadomowienie
|
hej
Rozwaliłyście mnie tym filmikiem na youtube ![]() A ja wczoraj zrobilam sobie wkoncu peeling kawowy bo mielismy wieczor z Tztem, pierwszy od wyjscia ze szpitala ![]() Cytat:
![]() Cytat:
U nas tez juz lepiejCytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Tallulah musze Ci napisac że jestem pełna podziwu, ja bym nie mogła tam grzebać komuś w oku I naprawde ładnie wyglądasz, a całkiem inaczej sobie Ciebie wyobrażałam...byłam mile zaskoczona jak zobaczyłam Twoje fotki ![]()
|
|
|
#2556 |
|
zawsze mam racje
|
Specjalnie do południa wyszłam załatwiać, żeby nie umrzeć z przegrzania, a tu i tak gorąąąco.
Muszę klimat zmienić na taki, żeby było ciepło, ale nie za gorąco, a do tego lekki wiaterek i dużo drzew dających cień Robię sobie przerwę na odcinek chirurgów i lody miętowe a potem wracam do pracy
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-05-12 o 14:14 |
|
|
|
#2557 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Byłam dzisiaj w miasteczku i kupiłam sobie peeling truskawkowy z naturii na zapas bo strasznie go polubiłam Nałożyłam maskę na włosy i staram się uczyć na jutro prezentacji....
|
|
|
|
#2558 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Wiecie co, poszłam do biedronki po orzeszki i przy okazji zerknęłam na MF- był jeden puder w kamieniu i 4 tusze
ładnie wymiecione ![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- a ja jutro ide na 'koncert' roberta m - bedzie na awfaliach faaajnie ![]() poza tym w sb i nd na 2 przyjęcia i jedne chrzciny takze weekend zapchany
|
|
|
|
#2559 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja miałam dziś iść na koncert, ale umieram od rana, nawet z łóżka wstać nie mogę. Teraz już mi troszkę lepiej, ale cały czas nie za bardzo się czuję. Dawno tak ciężko okresu nie przechodziłam... Dziwnym zbiegiem okoliczności zawsze jak mam iść na koncert tego zespołu dostaję w dniu koncertu okresu i fatalnie się czuję
|
|
|
|
|
#2560 |
|
Zadomowienie
|
A u mnie pada deszcz
a co za tym idzie? Hm... zrobi sie miekko i będe musiała wtgracować zielsko przed chatą
|
|
#2561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2562 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
zyje jakos. chcialabym wiecej napisac, ale sama nie wiem co tyle naskrobalyscie
|
#2563 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2564 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
Cytat:
![]() też tęsknię za TŻ, jeszcze 2 dni...
|
|
|
|
|
#2566 | ||
|
Zakorzenienie
|
to już jest hit
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
Kupiłam dziś ze Soray peeling do twarzy mam nadzieje, ze mi pomoze, i połowę prezentu dla Tż
|
|
|
#2568 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Caate
Co słychać? Ostatnio myślałam o Tobie, zastanawiałam się, jak Ci poszła matura, bo pamiętam, że mówiłaś coś o poprawieniu wyniku z tamtego roku....
|
|
|
|
#2569 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego popołudnia
|
|
#2570 |
|
Zakorzenienie
|
Zamówiłam właśnie na allegro pędzel do pudru i różu z essence (ten z biało-różowym włosiem). Teraz przeglądam pędzle z maestro bo są strasznie zachwalane w internecie i próbuję wybrać takie, które przydałyby mi się do makijażu. Odłożę na nie kasę i jak kupię je razem, to taniej mi wyjdzie na przesyłkę, niż jak będę brała po jednym
Nie wiem tylko na które się zdecydować, bo jest ich bardzo dużo (cieniowanie, na całą powiekę itp itd), w różnych rozmiarach, a ja się jeszcze nie bardzo w tym orientuję, które są przydatne, a które sobie można odpuścić, bo ten sam efekt będzie po innym Ale studiuję uważnie filmiki i blogi i mam nadzieję, że jakoś z tego wybrnę
|
|
|
|
#2571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mam czym sie chwalic, bo raczej poleglam ze swoimi marzeniami o studiach dziennych. za mna juz matma roszerzona, przede mna historia, jest tak 3po3, ale to sie okaze juz wszystko 30czerwca. Kalpano ciesze sie, ze Tobie udalo sie zaliczyc juz w czesci mature ![]() podczytywalam Was troche, wszystkim dziekuje za pamiec o mnie Dzisiaj intensywnie mysle nad tytulem bloga, jutro postaram sie TZta do tego przekonac, bo ma jakies 'ale'. Sama mam duzo watpliwosci, ale potrzebuje pisac szczegolnie o recenzjach, zeby miec wszystko w jednym, ze tak powiem ![]() Na uczelni mam sajgon, zbiera mi sie duuuuzo zaliczen i juz powoli padam, a to dopiero poczatek.. Hm, co by tu jeszcze mam zamiar w week farbowac wlosy, bo mam taki mix znowu na glowie, ze az Wam nie pokaze, bo wstyd![]() Wracam do Was, bo humor mam kiepski, a Wy mi zawsze go poprawiacie
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-05-12 o 19:18 |
|
|
|
|
#2572 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
fajnie, że już jesteś jesli chodzi o uczelnie to też wszystko mi się zbiera, robi się coraz gorzej
|
|
|
|
|
#2573 | ||
|
BAN stały
|
A gdzie go tak tanio kupiłaś?
![]() To gdzie masz TŻ? Chyba coś musiałam przegapić. Fajnie, że tylko dwa, u mnie dopiero dwa dni minęły, jeszcze 5 zostało Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2574 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mozliwe, ze to zmiana tabletek anty wplynela mi na plus, bo ogolnie mam mniej histerii i takich 'znikad' akcji![]() wiem, co czujesz, praca licencjacka... to jest dopiero stres. ale jak sie uda, to pomysl ile juz w tym zyciu osiagnelas ![]() ja rezygnuje z obecnych studiow, dlatego tak przezywam wszelkie egzaminy, bo musze miec wszystko pieknie, aby miec przepisane oceny na dzienne. Cytat:
wiem, ze Ty z nim mieszkasz i to takie przyzwyczajenie do drugiej osoby, ale milosc to milosc, trzeba czasami zatesknic zeby poczuc ja z podwojna sila. Pomysl jak juz go witasz, jaka to euforia bedzie![]() na impreze zawsze trzeba miec czas....
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-05-12 o 19:50 |
||
|
|
|
#2575 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Dasz radę ehh za 2 miesiące może być już po wszystkim, ale ten okres będzie bardzo intensywny u mnie...
|
|
|
|
|
#2576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety moje studia to koszt miesiecznie 550zl+materialy w czasie sesji to wychodzi jakies 400zl, normalnie co miesiac min.150zl. a w 4semestrze jest czesne podniesione do 700zl miesiac. dla mnie to sa gigantyczne kwoty, dlatego musze to zrobic, jak mi sie nie uda, to bede rok pracowac i od nowa matura w 2012 jak tego nie zrobie to nigdy nie dojde do celu... a ze ja czuje, ze to jest to co chce robic w zyciu to musze tego dokonac. bede trzymac kciuki za Ciebie, zebys pieknie zaliczyla i nam sie tu pochwalila
|
|
#2577 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
To faktycznie dużo miałabyś do zapłacenia w 4tym semestrze straszne. Ja aktualnie płacę 555zł i też uważam, że to dużo. Na szczęście dziś wpłaciłam już ostatnią ratę |
|
|
|
|
#2578 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pedzel kopytko 380 roz.6, pedzel ulozony i sciety ukosnie. idealne do zewnetrzego kacika oraz do malowania zalamania powieki (nie wiem czy Tobie bedzie odpowiadac, zalezy jak bardzo masz opadajaca powieke) pedzel kulka 410 roz.8, do rozcierania cieni na dolnej powiece. pedzel do blendowania 497 roz.12, w miare miekki, nadaje sie idealne do rozcierania granic. ogolnie ja bym stawiala na serie 320 i pedzelek do blendowania, tyle Ci wystarczy ![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
a poprawki egzaminow tez masz platne? u mnie od 100-150zl zalezy z czego... trzeba miec bogatych rodzicow
|
|
#2579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
historię rozszerzoną również? |
|
|
|
|
#2580 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Na to wygląda, że na Twojej uczelni trzeba mieć bogatych rodziców... myślałam, że u mnie jest drogo ale u Ciebie to już masakra ![]() powiem Ci, że na UG warunki są zabójcze- dokładnie się na tym nie znam ale np za powtarzanie jednego przedmiotu 600zł albo "semestralną opłatę za powtarzanie każdego przedmiotu, objętego wpisem warunkowym✂to koszt 500,00 zł". Jak drogo
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.

bo mielismy wieczor z Tztem, pierwszy od wyjscia ze szpitala
Nadrobiłam już was
I naprawde ładnie wyglądasz, a całkiem inaczej sobie Ciebie wyobrażałam...byłam mile zaskoczona jak zobaczyłam Twoje fotki

a co za tym idzie? Hm... zrobi sie miekko i będe musiała wtgracować zielsko przed chatą

skąd ich tyle w środku tygodnia o 17 
jak tego nie zrobie to nigdy nie dojde do celu... a ze ja czuje, ze to jest to co chce robic w zyciu to musze tego dokonac.