Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2011 - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-12, 17:45   #2311
irmith
Wtajemniczenie

GG do irmith
Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2

A u mnie to już chyba cały net zatkało :/ i chyba też na burze idzie.

Magdalenka 5.11.2014

i wystarczy nam tego miodu
irmith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 17:45   #2312
DzastaW
Zadomowienie

Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2

Ja napiłam się w majówkę parę łyków karmi malinowego i mam zaspokojonego smaka na piwko =)

[reebok_a]606817[/reebok_a]
DzastaW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 17:49   #2313
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgnesD Pokaż wiadomość
widzę, że nie jestem sama z tym puchnięciem stóp, normalnie balony mam
a im cieplej tym gorzej
zostały mi adidasy i jedne klapki japonki zero elegancji - wszystko sportowe, a klapki srednio wygodne

ja muszę się wybrać do lumpka po ciuszki dla dzidziola, bo niby dostałam kupe ciuszków , ale w większości na 74 - 80
a ja mam kupę takich malutkich, już dla malucha nic nie kupuję

Cytat:
Napisane przez angela006 Pokaż wiadomość
Czekając aż maż po mnie zajedzie przeglądam allegro i wypatrzyłam takie fajniutkie body może komuś też się spodoba:
http://allegro.pl/body-od-jutra-rozm...602350964.html
http://allegro.pl/body-50-mamy-50-ta...602352861.html
i jeszcze tutaj fajne rzeczy:
http://dino.sklep.pl/nowy/odziez-dla...c-247_248.html
ja właśnie wygrzebałam takie bodziaki tylko np z małym prosiaczkiem, białe i moja mama je kupowała po 7 zł wiec można kupić taniej normalnie, z Disneia

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
cotka, mi bratowa tż powiedziała żeby do szpitala nie brać ubranek dziecięcych bo w tym moim ubierają jakieś szpitalowe, a jak sie da swoje to już się ich nie odzyska
Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
U mnie w niektórych szpitalach trzeba mieć swoje ubranka, rożki i inne tego typu. Są z kolei też takie gdzie oni wszystko dają. Ja wybrałam po opiniach Kamińskiego a tam podobno trzeba mieć własne. A ubranka to w sumie nie dziwię się. Jak rzucają do prania to później sama bym się nie połapała co kogo
o właś nie miałam się was pytac. A ciekawe jak jest u mnie. I wolałabym np żeby one mi tych ubranek do jednej pralki szpitalnej nie wkładały Przecież mogę oddać mężowi i sama upiorę po powrocie Ciekawe czy da się tak umówić albo np nie oddawać siostrom ubranek tylko samemu ubierać lub dawać tylko na wymianę Szkoda mi nawet tych używanych bo większość jest takasłodka

Cytat:
Napisane przez Patiisia Pokaż wiadomość
Poleżałam chwilę i niestety brzuch mnie dalej boli Weszłam na chwilkę, bo chciałam poszukać jakiś spodni/leginsów ciążowych, bo aktualnie spodnie mnie lekko już uciskają na brzuch Znalazłam coś takiego http://allegro.pl/spodnie-legginsy-c...606198001.html i chyba takie kupie. Co myślicie? Biorę pod uwagę że jest już coraz cieplej, i jednak dżinsów się nie opłaca teraz kupować, a jakieś większe rybaczki, czy spodnie na dalszy etap ciąży to mam pożyczone od cioci w moim wzroście już jak coś

Btw, gratuluję dzisiejszych wizyt, i trzymam kciuki za te jeszcze nie odbyte Przepraszam że tak trochę nie jestem w temacie ale ja tu tak tylko na chwilkę, zaraz wracam do leżenia.

Bianeczko, śliczne ubranka Czasem się martwię że ja nic nie zdążę kupić a wy już będziecie miały wszystko
Wiesz co, odradzam te leginsy bo to sztuczydło i będziesz się na masę pociła, szczególnie wiesz gdzie

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

Jadła dzisiaj drożdżówkę z rabarbarem boska

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 17:52   #2314
DzastaW
Zadomowienie

A u Mnie nie zapowiada się na deszcz =)))

---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ----------

Dowiedziałam się od taty że podobno teść ma zamiar kupować wózek i łóżeczko (że już jakieś ma do kupienia). Jak się okaże że kupił bez konsultacji z Nami, to zrobię istny sajgon

Stary 2011-05-12, 17:57   #2315
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
ja tez poprosze o kciuki dziś mam dwóch pozostałych lekarzy: pierwsze to zeby mi zrobili usg, drugi kciuki aby dzis ten lekarz którego zamierzam wybrać sie spisał odpowiednio
Trzymam i mam nadzieje ze sie nie spoznilam?

[QUOTE=agnieszka 0605;26869697]Wczoraj pisałyście o kłótniach - no to ja własnie miałam. A właściwie to ja płakałam, a mąż się śmiał i mnie przytulał: czemu Ty płaczesz? W sumie to nie wiem czemu, ach te hormony no ale od niedzieli miałam kiepski humor no to w końcu nie wytrzymałam!

dziś zaczynynamy 6 miesiąc -> 23 tc

Gratulacje 6 mies!!!!!.

Celtea Super ze z maluszkiem wszystko dobrze, ale musisz sie teraz naprawde oszczedzac, wiec siedzenie na wizażu wskazane co do interesu synusia-normalnie gratulacje chyba co?

Cytat:
Napisane przez Patiisia Pokaż wiadomość
Dziewczyny przyszłam się do Was wyżalić Właśnie wróciłam od lekarza i ze szkoły, dziś od rana bolał mnie brzuch i siedziałam 2h u pielęgniarki szkolnej.. Potem poszłam się zwolnić żeby podejść na izbę przyjęć, albo do mojej lekarki, a tu oczywiście się nie dało.. Dyrektor nie chciał mnie zwolnić. Bo ktoś musiał mnie odebrać, a pech chciał, że babcia i dziadek pojechali do znajomych do wioski oddalonej pare km od nas, a osoby które by ewentualnie mogły mnie odebrać nie były osiągalne.. I dyrektor zaczął mnie straszyć że zaraz zadzwoni po sąd rodzinny i oni mnie zabiorą, bo on ma mnie już dość, stwierdził że było parę dziewczyn w ciąży w tej szkole, ale żadna nie wykorzystywała tak tego że jest w ciąży i miała dobre oceny, zdawały maturę itp.. mówił, jakbym ja się źle uczyła A mam same 4 i 5 (niektóre jeszcze do poprawy w tym półroczu) nie rozumiem go! W szkole mnie czasem nie ma bo mam badania, źle się czuję itp., ale oceny w porządku! Do tego mówił do mnie takim tonem że jak wyszłam z jego gabinetu poryczałam się.. zdenerwował mnie niesamowicie, trzęsły mi się ręce przy nim jak do mnie mówił, i jego wyrzuty mnie totalnie dobiły.. Na szczęście zaraz przyjechał po mnie wujek i skończył się ten koszmar.. sam stwierdził, że dyrektor z mojej szkoły to du..ek i żebym się nie przejmowała.. U lekarki okazało się że wszystko jest ok, szyjka w porządku, wydzielina też, maluch ok, dostałam nospę forte w razie czego i mam do 26 (czyli do następnej wizyty siedzieć w domu). Jutro idę tylko załatwić zwolnienie (bo lekarka powiedziała że mi usprawiedliwienie jakby co wypisze, ale to tego 26, na następnej wizycie), bo wujek mi powiedział żebym lepiej zaniosła od razu, bo dyrektor mnie wyrzuci ze szkoły.. Odnoszę wrażenie że on mnie wgl nie trawi, i chyba będzie mu na rękę jak wylecę ze szkoły Do tej pory jeszcze jak o tym pomyśle lecą mi łzy, w życiu przez nikogo nie płakałam z nerwów.. To ja tak tylko na chwilkę, idę coś zjeść i się położyć, wybaczcie mi że nie będę na bieżąco i nie będę się udzielać, ale dzidziuś i jego zdrowie są najważniejsze. Buźka
Nie ma prawa Cie wyrzucic ze szkoly tym bardziej ze jak sama mowisz-masz dobre oceny spokojnie, nie przejmuj sie tym zgredem!

Cytat:
Napisane przez irmith Pokaż wiadomość
A ja właśnie wróciłam od zębolożki, dopatrzyła się czegoś nowego i kolejny ząbek chyba będzie męczony

A teraz jestem już zrobiona od stóp do głów jem szybki obiadek wysyłam dobre fluidki do Was i prosze o wielkie kciukaski, za 1,5 godziny połówkowe mam i chyba zaczynam sie stresować

3mam kciuki za wszystkie wasze wizyty
Tez trzymam mocniutko i tez mam nadz ze sie nie spóźniłam

Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
a w ogóle to czytałam i odpisywałam do Was od 10 z chyba 5przerwami internetu
coś mi się chrzani dziś i co chwilę przerywa, nie wiem czy jakie prace robią czy co
ale za to ile w tym czasie w domu zrobiłam- kurze, odkurzanie, całą łazienkę, mycie podłóg - jak nigdy teraz na spacer z psiakiem i kupić kiełbasę i jajca do szczawiowej na obiad
Kochana a zrobilabys wiecej takiej zupki??? bo lulla by sobie wszamala

Cytat:
Hahahah padnę jesteście boskie.
A Leoś no cóż będzie miał się czym chwalić, ciekawe jak tam interesy mojego Filipka

A tak poza tym dopiero wróciłam, zaraz będę miała w domu masakrę ponieważ jedzie kurier z 36 parami butów, więc wrócę zaraz nadrabiać.
Co wystawiasz na all? przyznac sie

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
Mi dzisiaj trochę spuchły ręce (palce) i nogi (kostki) ale w buty się mieszczę Może to od ciepła? Bo u mnie ok 30stopni za oknem
Natuś-albo od pogody, albo od uroku ciąży

Cytat:
Napisane przez caroline_1988 Pokaż wiadomość
Cześc Laseczki
U mnie dziś z humorkiem lepiej bo mama się lepiej poczuła Duchota dziś strasza i właśnie chyba zbiera się na pierwszą letnią burzę JUPI!
Byłam jednak w Biedronie obejrzeć te bodziaki i fakt bardzo fajne, cena też fajna ale chińskie. A narazie postanowiłam dla takiego maluszka kupować ciuszki polskie. Wiadomo jaka delikatna jest skórka w tych pierwszych miesiącach no i jesczze do tego dochodza alergie. Tym bardziej, ze ja mam skłonność do alergii skórnych. Ale na pocieszenie udało mi się dorwać pajaca Może potem wkleję fotkę A teraz idę was nadrabiać
Strasznie sie cieszę ze mama sie lepiej poczula a Tobie poprawil sie humor

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

Cytat:
Lulaby a to w końcu ciebie sprawdzali czy ty dzwoniłas?
a panna rypnięta raz jest lepszy raz gorszy miesiac i nie jest to czasem zalezne od nas staka prawda, pannice bym ubiła bo smierdzi mi typem: po trupach do celu
Nie, ja mialam im pokazac jak to robie a pozniej poprowadzic coaching z nimi nom, nie lubie takich ludzi, byle tylko byc najlepszym i zle zyczyc innym:/
lullaby_ml jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 17:59   #2316
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
jestem i ja ktos sie cieszy?

no a teraz ja powiem jak po wizycie
poszłam i babka oczywiście chciała zrobić mi badanie tylko giekologicznie , ale powiedziałam jej ze ma mi zrobić usg bo inaczej oszaleje , no to jak badała mni eginekologicznie to powiedziała ze jak ma byc cos nie tak skoro rośnie mi brzuch i macica , macice juz mam za pępkiem he he, potem jednak zabrała mnie na usg i pomierzyła malutka , maleństwo waży całe 250 gram , ale ile mierzy to niestety nie wiem bo nie zapytałam a na wydruku który dostałam z pomiarami sie nei znam
ogólnie powiedziała ze wszystko jest ok i w sumie tyle

no i wiem juz ze raczej do niej chodzić nie bede bo znów mni eni ezwarzyła-ba nawet nie zapytała o wage co mnie zdziwiło bo skąd bede wiedziała np jak wy ze za dużo waże albo co?
w pomniedziałek ide do tego trzeciego i chyba na niego sie juz ostatecznie zdecyduje bo przynajmniej mnie waży mierzy ciścnienie itd i jak zapytam to mi tłumaczy co i jak, jeszcze go wypróbuje i popytam o różności zeby byc pewną i wybiore-mam nadzieje ze dobrze
a to się pewnie okarze dopiero po wszystkim ale pewnie, zawsze lepiej chodzić do kogoś kto się interesuje

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
Dobry wieczor kochane zaraz wam wszystkim poodpisuje i ponadrabiam posty, ale chcialam tylko opisac swoj dzien pomijam fakt ze jestem padnieta na maxa, ale ok; mialam dzisiaj ten coaching i dziewczyna ktora mnie widziala w marcu tez tam byla, spojrzala na mnie jak weszlam rano do biura i powiedziala:"ooo, ostatnio jak bylas to bylas taka szczupla.."...zasmialam sie i powiedzialam ze fajnie okreslila "bylas" bo to rzeczywiscie czas przeszly i obrocilam to w zart wiedzac ze ona to powiedziala celowo; przez pare godz dzwonilam z tymi doradcami i na koniec dnia menadżer zapytal o efekty o uwagi itp itd, na to wlasnie ta dziewczyna odpowiedziala ze praktycznie wszystkie dzwonimy tak samo i w sumie nie ma zadnej roznicy powiedzialam tylko ze wydzwonienie klienta to tez duza kwestia szczescia i sprzedaz kredytu przez tel tez zalezy od bazy itd na co owa dziewczyna sie skwasila, spojrzala na mnie i powiedziala ze w tym miesiacu zrobi napewno wiekszy wynik ode mnie ( co mies mam 350 albo 300 000 w akcepcie, niektore dziewczyny pewnie beda wiedzialy o co kaman gdyby ktores nie wiedzialy to jest to suma sprzedanych a pozniej uruchomionych kredytow ) i ze wlasciwie to ona i tak co mies ma super wynik i ze gdyby mi nie weszlo te 170 tys to ona by wygrala i zaczela mi sypac takimi tekstami no laska mnie dzisiaj tak draznila ze szok i na kazdym kroku probowala pokazac ze jestem niekompetentna i ze ona i tak bedzie lepsza, no ludzie..kicham tam, robie swoje i koniec, a co ona sobie mysli to jej sprawa:/ a poza tym na poprawe humoru kupilam sobie biale spodnie ktore bede mogla nosic i teraz i po ciazy i zwykla, czarna bawelniana sukienke bez ramiączek moze pozniej wystawie fotki; jestem padnieta a synus sie dzisiaj prawie nie ruszal, mam nadz ze to nic zlego bo juz sie przyzwyczailam do tego ze codziennie sie wygina w brzuszku okis kochane moje, ide was nadrabiac
normalnie skąd ja to znam. Myślałam, że tylko u mnie jest taka wredna małpa

Cytat:
U mnie burzaa
A u mnie czyste niebo a też tak czekam na te pierwsze pioruny

Cytat:
Dzięki wielkie, jestem przeszczęśliwa a co tam, dorzucę jeszcze fote mojej kruszynki kochanej... albo nie dorzuce bo coś się krzaczy na wizażu

Edit: oo a jednak działa ale strasznie mi muli :/
Gratulacje Jaka śliczna buzia

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

DzastaW, To może szepnij tacie, żeby pogadał z teściem, że wy już macie upatrzony, a nie czekaj na sajgon

Wspólnie zamawiamy buty

Edytowane przez bianeczkaa
Czas edycji: 2011-05-12 o 18:01
Stary 2011-05-12, 18:00   #2317
DzastaW
Zadomowienie

A u Mnie w końcu zaczyna się pojawiać ciążowy brzuszek =))) w następnym tygodniu jak narzeczony Mi pomorze to wstawie fotkę (w jednej bluzce ślicznie wygląda brzuszek) =)))

Stary 2011-05-12, 18:01   #2318
acelinka
Zakorzenienie

znalazłam o tych sobotnich badaniach w Rudzie Śląskiej
http://parenting.pl/portal/teksty/ko...9Bl%C4%85skiej
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 18:02   #2319
DzastaW
Zadomowienie

bianeczkaa tata powiedział że nie będzie się wtrącać w to. We wtorek narzeczony będzie z Nim gadał, to Mu powie to. Najwyżej jak kupi to sprzedamy

Stary 2011-05-12, 18:04   #2320
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
jestem i ja ktos sie cieszy?

Caltea gratuluje udanej wizyty no i przyrodzenia he he-to mąż namajstrował

Martusia gratuluje podpisania umowy przedwstepnej-teraz to juz tylko z górki-super

Acelinka w rudzie slaskiej maja byc te targi

Carolin , cotynato ja tam jak teraz czytałam widze ze byłyście/jesteście wiec jak to nikt nie zauwazył

Kapka a tobi ezapomniałam napisac jeszcze z wczoraj zebys sie nie smutała i wracała do nasz szybko , pomożemy zakopać doła i zauważamy ze cie nie ma zauważamy

---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ----------

Małgosiu tobie równiez gratuluje udanej wizyty

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

kurcze chyba cos sie dzieje z wizażem mam takie wrażenie , nie cytuje postów i w ogóle jakos tak dziwnie...

---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

no a teraz ja powiem jak po wizycie
poszłam i babka oczywiście chciała zrobić mi badanie tylko giekologicznie , ale powiedziałam jej ze ma mi zrobić usg bo inaczej oszaleje , no to jak badała mni eginekologicznie to powiedziała ze jak ma byc cos nie tak skoro rośnie mi brzuch i macica , macice juz mam za pępkiem he he, potem jednak zabrała mnie na usg i pomierzyła malutka , maleństwo waży całe 250 gram , ale ile mierzy to niestety nie wiem bo nie zapytałam a na wydruku który dostałam z pomiarami sie nei znam
ogólnie powiedziała ze wszystko jest ok i w sumie tyle

no i wiem juz ze raczej do niej chodzić nie bede bo znów mni eni ezwarzyła-ba nawet nie zapytała o wage co mnie zdziwiło bo skąd bede wiedziała np jak wy ze za dużo waże albo co?
w pomniedziałek ide do tego trzeciego i chyba na niego sie juz ostatecznie zdecyduje bo przynajmniej mnie waży mierzy ciścnienie itd i jak zapytam to mi tłumaczy co i jak, jeszcze go wypróbuje i popytam o różności zeby byc pewną i wybiore-mam nadzieje ze dobrze
Dobrze ze wszystko ok z dzidzia, ale rzeczywiscie-tak bez pomiarow? dziwnie, a ten trzeci lekarz to ktos, do kogo chodzilas kiedys? albo chodzisz? najwazniejsze jak tlumacza co i jak i przy tym robia wszystkie potrzebne badania, ba sa lekarze i lekarze

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
Co z tym wizażem? Ja tu wchodzę a mi pokazuje ostatni post Acelinki o 16.08
Cytować też się nie da
W każdym razie z tego co pamiętam to gratulacje udanych wizyt

Suszy mnie okrutnie a mój brat zabrał mi ostatnią wodę mineralną Może się wybiorę do sklepu i kupię coś dobrego?
Soczek pomidorowy albo brzoskwiniowa Ice Tea

Cytat:
A więc ja już po wizycie 310 gramów rozwój prawidłowy i taaaaaaadaaaaaaaaammmmmm proszę o dopisanie córcia

Dzięki wielkie za kciuki
Gratulacje corci no to nastepna babeczka

Cytat:
Napisane przez pestka78 Pokaż wiadomość
Dzień miałam męczący a teraz jeszcze wizaz mnie męczy....pisam i pisam do Was a sie nie pokazuje nic Jak nie cytuje to jest chyba ok, a jak cytuje to....
Stary 2011-05-12, 18:05   #2321
19natka88
Zakorzenienie

Oo naprawiło się

Cytat:
Napisane przez anuska_s Pokaż wiadomość
yymmm ja piwka tisz.... no ale cóż trzeba się obejść smakiem Ja piję teraz tylko wodę żywca. Ale słyszałam ostatnio o wodzie z jodem, taka lekko gazowana i podobno bardzo dobra Musze poszukac takiej i sprawdzić.

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt No i witamy kolejną kobitkę
czytałam o tej wodzie z jodem, też zamierzam ją sprawdzić

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
Natuś-albo od pogody, albo od uroku ciąży
Chyba jedno i drugie - trochę sie tego boję bo narazie jest ciepło, przyjemnie i już zaczynam puchnąć a co będzie w lipcu/sierpniu?

Kurde wszyscy poszli z domu, a ja muszę do sklepu jechać A nie mogę jechać bo nie mogę dziadka zostawić samego Kobiecie w ciąży takich nerwów przysparzać no

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-12, 18:05   #2322
bianeczkaa
Zakorzenienie

DzastaW, o mamo, no to niech twój tż porozmawia, bo nawet jak bedziecie chcieli sprzedać to na tym stracicie i nie wiadomo czy od razu znajdzie sięchetny. Mnie też irytują takie "niespodzianki"

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2011-05-12, 18:09   #2323
DzastaW
Zadomowienie

bianeczkaa zabardzo byśmy nie stracili, bo za ileś by się sprzedało i byśmy mieli trochę kasy na te co chcemy. Cieszy Mnie że chcą pomagać, ale gadałam z narzeczonym że jak chcą pomóc to niech nie kupują tylko dadzą pieniądze i My kupimy (będziemy mieli większą radość z tego). Ja się rozczulałam w sklepie gdy oglądałam wózki i łóżeczka =)

Stary 2011-05-12, 18:10   #2324
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

A u mnie burza jednak bokiem przeszła kurcze zjadłabym coś ale na nic nie mam smaka W sumie to mam na chipsy ale ostatnio bardzo czesto jadłam a to przecież niezdrowe więc musze się opanować... Dobrze, ze nie mam pod ręką bo chyba bym nie wytrzymała...
Tyś moje dziecko, a ja ...Twoja mama!
caroline_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 18:19   #2325
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
A u mnie burza jednak bokiem przeszła kurcze zjadłabym coś ale na nic nie mam smaka W sumie to mam na chipsy ale ostatnio bardzo czesto jadłam a to przecież niezdrowe więc musze się opanować... Dobrze, ze nie mam pod ręką bo chyba bym nie wytrzymała...
Ja mialam kiedys faze na popcorn ale juz nie moge go jesc bo sa rewolucje i tez cos za mna chodzi, wczoraj np musialam ale to naprawde musialam wyslac TŻ po lubisia
a ja bym chciala burze bo jest taka zawiesina w powietrzu ze nie mozna wytrzymac, porno i duuuuszno
Stary 2011-05-12, 18:20   #2326
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
To mam nadzieję że ten 3 to będzie trafny wybór

lullaby_ml lasa jakaś przewrażliwiona na swoim punkcie, olać temat i iśc dalej

Cytat:
A więc ja już po wizycie 310 gramów rozwój prawidłowy i taaaaaaadaaaaaaaaammmmmm proszę o dopisanie córcia

Dzięki wielkie za kciuki
Gratuluję! No No córcia następna

Cytat:
ja też nie mam pomysłu na wieczór, narazie to się napiłam, od kilku dni mam taka pustynię w buzi

Anciaahk wracaj do nas

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 18:23   #2327
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Nic na allegro nie wystawiam Przyszły zamówienia.
3kartony po 12 par, jutro dwa po 24 pary , wór ciuchów... aaa z jednej strony nie mogę się doczekać a z drugiej nie wiem jak będę chodziła po pokoju jak będzie taki zawalony Poza tym okazało się że będę miala 24 pary nadprogramowo hahaha może komuś japonki?

Idę dalej robić kokardki na sukienkę. A zaraz po arbuza.

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 18:28   #2328
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

Cytat:
3kartony po 12 par, jutro dwa po 24 pary , wór ciuchów... aaa z jednej strony nie mogę się doczekać a z drugiej nie wiem jak będę chodziła po pokoju jak będzie taki zawalony Poza tym okazało się że będę miala 24 pary nadprogramowo hahaha może komuś japonki?

Jakie kokardki? Bo chyba coś przeoczyłam Jakby były zwykłe klapeczki to bym może się skusiła ale japonek nie lubię Widze Kochana, ze znowu fajne ciuszki wystawiłaś u siebie.
Tyś moje dziecko, a ja ...Twoja mama!
caroline_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 18:33   #2329
anuska_s
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez DzastaW Pokaż wiadomość
A u Mnie w końcu zaczyna się pojawiać ciążowy brzuszek =))) w następnym tygodniu jak narzeczony Mi pomorze to wstawie fotkę (w jednej bluzce ślicznie wygląda brzuszek) =)))
Oj no to gartuluję, u mnie też już powoli znajomi zauważają coś tam Więc coś się zaczyna hihi I czekamy na fotki
Cytat:
U nas trochę postraszyło i popadało, ale teraz jest fajnie i świeżo Ja ostatnio schrupałam całą paczkę leysów i na jakiś czas mi starczy, bo później tak mi było ciężko na żołądku I faktycznie dobrze mówisz, że z tymi rarytasami to lepiej uważać i od święta spożywać
Cytat:

A pokaż no jakie japonki to masz na zbyciu
Stary 2011-05-12, 18:33   #2330
pestka78
Rozeznanie

Wstawiłam fotkę moją z dnia dzisiejszego i zaczynam Was nadrabiac....tylko czy mi cierpliwosci starczy ???
pestka78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 18:37   #2331
lullaby_ml
Zakorzenienie

Spodzienki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg spodnie C&A.jpg (75,5 KB, 19 załadowań)
Stary 2011-05-12, 18:40   #2332
cotynato
Zakorzenienie

A te to są takie zwykłe klapaki , nawet nie wiem w jakim kolorze będą. Ja lubię japonki więc się na nie cieszę

takie o , na wątku u nas szał tym bardziej że tanioszki bo 21 zł tylko.
Ancia a widziałaś sandałki z kwiatkiem? Robiłam fotorelację.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5_f.jpg (72,4 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tanie3.jpg (39,6 KB, 41 załadowań)

Wymianka.
Stary 2011-05-12, 18:40   #2333
pestka78
Rozeznanie

Cytat:

PAMIĘTAJ ze czytają to dziewczyny w ciąży....hihihi...czyli nie w pełni sprawne o tej porze....mówię o sobie co za ciuszki? dla Ciebie? zamawiałas czy dostałas? bo nic nie rozumiem....
Stary 2011-05-12, 18:43   #2334
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:

Kocham japonki, chetnie jakies przytule
Stary 2011-05-12, 18:44   #2335
cotynato
Zakorzenienie

Zamówienia zbiorowe dla dziewczyn z podforum zakupowego . Sama się obkupiłam i trzymam kciuki żeby coś się nadawało na ciężarówkę

Wymianka.
Stary 2011-05-12, 18:48   #2336
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pestka78 Pokaż wiadomość
Wstawiłam fotkę moją z dnia dzisiejszego i zaczynam Was nadrabiac....tylko czy mi cierpliwosci starczy ???

Śliczna foteczka
Stary 2011-05-12, 18:49   #2337
pestka78
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
To mam nadzieję że ten 3 to będzie trafny wybór

lullaby_ml lasa jakaś przewrażliwiona na swoim punkcie, olać temat i iśc dalej

Gratuluję! No No córcia następna

ja też nie mam pomysłu na wieczór, narazie to się napiłam, od kilku dni mam taka pustynię w buzi

Anciaahk wracaj do nas
Ja już leze i moim pomysłem to poodpisywac Wam, ale jak daję wielocytowanie to mi się wiesza wszystko.... Później mam zamiar spac isc, jutro rano do lekarza po zwolnienie i na wyniki....
Stary 2011-05-12, 18:51   #2338
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Zamówienia zbiorowe dla dziewczyn z podforum zakupowego . Sama się obkupiłam i trzymam kciuki żeby coś się nadawało na ciężarówkę

Aaaaaaaaaaaaaa
Stary 2011-05-12, 18:51   #2339
pestka78
Rozeznanie

Cytat:
Nigdy tak nie zamawiałam.... nie znam się na tym nawet

Cytat:
Napisane przez DzastaW Pokaż wiadomość
Ja napiłam się w majówkę parę łyków karmi malinowego i mam zaspokojonego smaka na piwko =)
Ja wszelkie trunki z alkoholem odstawiłam na dobre....
Stary 2011-05-12, 18:54   #2340
anciaahk
kosmitka

Dużo tego jest, będę Was pomału nadrabiać. Rano usiłowałam coś napisać, zaznaczyłam odpowiedzi do cytowania i laps mi się wyłączył. Poszłam więc w książki.

Malgosia - kciuki za wizytę, chociaż pewnie już po. A co do cycków to wiesz, niby olewa, ale dałby się pewnie za nie pokroić . Poza tym to tak nietypowe na mężczyznę, że aż trudne do uwierzenia.
Caltea - też kciuki za wizytę, zaraz pewnie doczytam, że już po.

I Aa2 też kciuki , Ty to podwójnie widzę zaliczasz dzisiaj. Zdecydujesz się w końcu na jednego?

Agnyska a ja bardzo polubiłam Twoje typy imion, inne niż wszystkie. Stefan mi się akurat z takim ciemnym typem kojarzy, Bernard z nauczycielem z filmu o tańcu (taki serial na tvp 2), a Anatol faktycznie z kawą. Z tych pozostałych to i Jan, i Maciek, i Szymek, I Witek baaardzo mi się podobają, a już Leon i Ludwik to fantastyczne, ale mój nie chciał się zgodzić.
Tylko Marków nie lubię, ale to dla zasady - ani Marków, ani Darków, ani Jarków i co tam jeszcze w tej okolicy.
Trudny wybór, co?
Z nas się wszyscy śmieją, jak podamy imię, chyba myślą, że żartujemy . Też się cieszymy, wszyscy są weseli.

Cytat:
aj tam dziwne, u nas niektórzy z Marcelka tez sie smiali ale mam ich gdzieś
Aa2 dalej pozostajecie przy Marcelku? Cudne imię. U nas odpadło, bo mąż Marcin i mi się myliło wymawianie - Marcin, Marcel, a pies Karmel i też się za bardzo rymowało.

Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość

Ancia ja w sumie nie znam płci, ale pytałaś czy mamy jakies typy imion. Coż - mój malż to ma. On chce: Tymon przede wszystkim, Ksawery, Bernard właśnie i na końcu ewentualnie Adam. Dobil mnie też ostatnio Korneliuszem, ale nie wiem czy to nie był żart... Ja natomiast juz 5 czy 6 lat temu wiedzialam że będę mieć synka Konradk i teraz ta druga ciąża mnie tak zaskoczyla że nie umiem sobie póki co innego imienia męskiego wyobrazić. Może jak juz usłyszę że to chłopiec to będzie inaczej
Lausanne fajne masz typy, czemu Ci się Kornel nie podoba? My mocno braliśmy pod uwagę, ale ze względu na psa - Karmela, to by się nam mieszało.
A imionka fajne .

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości