|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć: | |||
| My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 |
|
6 | 10,53% |
| Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 |
|
36 | 63,16% |
| Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 |
|
15 | 26,32% |
| Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Garnitur piękny w stylu mojego TŻ. I dobrze leży widać
Buty cudne.A ja kupiłam sobie dzisiaj sukienkę na komunię. Też czarną ale taką bardziej w moim stylu. Jak Wam się podoba? Do tego biały żakiecik i drewniaczki ecru (kocham drewniaki Wróciłam z fitnessu i padam na pyszczek Instruktor poszalał dzisiaj Jutro nie dam rady wstać z łóżka
Edytowane przez Jamee Czas edycji: 2011-05-12 o 22:04 |
|
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
|
#153 |
|
Raczkowanie
|
Widzę że wątek się rozkręcił na dobre
Jestem padnięta - miałam dziś strasznie ciężki dzień. Nie dość że fizycznie i psychicznie nie było najlepiej to jeszcze mega dużo roboty ![]() całe szczęście że dzień się kończy czas na relaks i spaaaaaaaaaaaaać ![]() Madziuniusia - Oj współczuję. Może mama potrzebuje czasu aby się przyzwyczaić do sali którą wybraliście. kicia - widać że zakupy udały się ![]() carmelova Witam Miłej nocki Wam życzę uciekam ![]()
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
no trzeba trochę guziki przesunąć w marynarce bo on jest taliowany a że mój TŻ chudziutki jest to trochę odstaje
![]() i w końcu wyszło że pierwszą rzeczą związaną ze ślubem jaką kupiliśmy był garnitur choć przewidywaliśmy suknie ew buty dla mnie
|
#155 | ||
|
Zakorzenienie
|
pp serio? słyszałaś ich może na żywo? Ja podjęłam decyzję na podstawie dema w necie...
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#156 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki melduję się na nowym wątku
Kicia bardzo ładny ten garnitur jest bardzo w moim guście podobny będę chciała aby mój TŻ też taki miał. Buciki super życzę miłego chodzenia w nich ![]() Madziuniusia mam nadzieję, że sytuacja zmieni się na lepszą i mama w końcu zaakceptuje Wasze wybory. Głowa do góry będzie dobrze ![]() Carmelova witam serdecznie
ślub 28.04.2012 Wojciech 22.02.2013 ![]() http://s7.suwaczek.com/201302221561.png Bartuś ![]() 28.01.2015 Edytowane przez Lubcia Czas edycji: 2011-05-12 o 22:10 |
|
|
|
#157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spadam do wyrka. Dobranoc Dziewczęta
|
|
|
|
|
#158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a zestaw jak najbardziej pasujący na komunię ![]() kurcze u mni jeszcze same gówniarze w rodzinie jeszcze nikt dziecka nie ma ;p to kiedy ja będę miała te komunie ;p
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
ja wolę nie myśleć o komuniach pierwsza jaka mnie czeka w rodzinie to komunia mojego chrześniaka
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
A co tu się tak cichutko zrobiło
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
carmelova niestety nie słyszalam ich na zywo, ale decyzję podjęłam po opinii znajomych, dziewczyna wywarła na mnie bardzo dobre wrazenie, także wobec braku większego wyboru jest texas. A tak baj the wej... jestem z Zamościa
![]() kicia - śliczna sukienka |
|
|
|
#162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#163 | |
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Cytat:
Sukienka śliczna,bardzo w moim guście buuu pogoda się popsuła więc pewnie weekend również nie będzie zbyt ciekawy ,czy tylko ja odnosze takie wrażenie ,że często w święta i dni wolne pogoda jest do Wkurza mnie to niemiłosiernie bo mam zawsze tyle planów na dni wolne i przez pogodę wychodzi z tego jedna wielka
|
|
|
|
|
#164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witamy a w Krakowie pogoda się skitwasiła oczywiscie weekend idzie to po co ma byc ładnie(kicia) garnitur i buty boskie Jamee- sukienka sliczna mam pytankp, postanowiłam dziś upiec ciasteczka z przepisu Dotk4 , wiecie może gdzie mogę kupić esencję waniliową??
Edytowane przez vesna84 Czas edycji: 2011-05-13 o 09:38 |
|
|
|
|
#165 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
się 3mają Wiem, co to Historia filozofii, przechodziłam przez to chyba 3 lata temu Ale miałam fantastycznego kolesia od tego, którego się słuchało z otwartą gębą, tylko z notatkami było już gorzej, bo trudno się wgapiać w człowieka i jednocześnie pisać ![]() Świetnie, że masz taras, na którym możesz się uczyć, jakbym miała taras, to może bym w końcu napisała tę mgr ![]() Cytat:
Długo nie dawałaś znaku życia, nieładnie ![]() Cytat:
Też uważam, że samemu to nie ma co wszystkiego robić, tylko trzeba rozdzielić wszelkie drobiazgi między ludzi, bo my powinniśmy wraz z TŻtami się relaksować i naprawdę wprowadzać jak najmniej zamieszania. W końcu będziemy najbardziej eksploatowanymi i eksponowanymi ludźmi tej doby (a nawet dwóch ) i naprawdę przydałoby się wcześniej trochę odpocząć. Chociaż jak znam siebie, to i tak będę musiała wszystko posprawdzać czy jest tak, jak chcieliśmy ![]() Cytat:
Ale Twojej Mamy to chyba i tak nic nie przekona, ale jedno jest pewne - przyjdzie na 100%, choćby nie wiem, jak teraz wydziwiała, także będzie dobrze Oo, wreszcie mogę zobaczyć, bo wcześniej nawet linków żadnych nie widziałam. Ale wysokie szpile!! Ja bym się w takich zabiła na miejscu ![]() Cudny ten garniaczek, a na Twoim TŻcie wygląda jak na modelu Musimy się wybrać do tego Maximusa, może i nam się coś dla Niego trafi na te najbliższe wesela. Cytat:
![]() Cytat:
Eh, Laseczki, normalnie mam ostatnio takie bieganie, że już dawno tak nie miałam. Tak się już przyzwyczaiłam do siedzenia w domu, a od 2 tygodni (odkąd przyjechała Rodzina z Kanady) latam jak kot z pęcherzem I codziennie coś. W sumie dobrze mi robi, ale mgr leży odłogiem... Dziś znów zaraz wychodzę i Bóg jeden wie, kiedy wrócę Miłego dzionka
|
|
#166 | |||
|
Zakorzenienie
|
no ba
bez trudu zawstydzamy samego TURBOdymomena, który notabene ma przy nas na noc ![]() Cytat:
Biedaczko.... Najważniejsze jednak, że okres wrócił Cytat:
Nie przejmuj się Madziu jej gadaniem. Róbcie tak, jak uważacie za słuszne. To Wasz dzień. My Cię tu wspieramyCześć Basiek Co tam u Ciebie słychac? jak tam sprawy ślubno-weselne się mają? ![]() Cytat:
![]() U mnie tez się pogoda popsuła :/ Wieje silny wiatr i jest zachmurzone... A ostatnie dni były takie piękne i słoneczne.... W niedzielę idziemy na komunię do kuzyna, więc myślę, że przynajmniej nie będzie padać. Jutro zjazd, więc spadam się uczyć. |
|||
|
|
|
#167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
nena ja wesele będę miała w Janowie (stamtąd pochodzę), ale na codzień mieszkam, pracuję i studiuje w Krakowie. A my się nawet z Texasem nie spotkaliśmy, wszystko załatwiliśmy mailami i pocztą :P ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Chatka nie odzywałam się, bo temat ślubu zszedł na dalszy plan. Przeprowadzaliśmy się, mam teraz ciężkie egzaminy i jakoś tak wyszło
|
|
|
|
|
#168 | |
|
Zakorzenienie
|
No to ślubujemy tego samego dnia
Cytat:
![]() A wczoraj jeszcze było tak pięknie. A w niedziele znów wyjeżdzam do Wiednia. Dziewczyny wczoraj przyszła teściowa powiedziała że Ona musi zaprosić jakieś tam kolezanki z jej pracy na Nasze wesele, bo ją też zawsze zapraszano! Po prostu wbilo mnie w fotel. I dalej ciągneła że musi, jakby to wyglądało i na koniec powiedziała coś w stylu "w koncu tez sie dokladam to moge????" ale to jakos delikatniej brzmiało- tylko tak to zrozumiałam. Tylko my nie chcemy od nich na razie zadnej kasy na wesele bo obliczalismy i damy rade uzbierać sume... Jak bedą mieć chęc niech dadzą w kopercie. Nie wiem co z tym zrobic? Olać to? Niech sobie zaprasza? Robić takie problemy i miec pozniej u niej "gorzej" Tż powiedział ze wolałby przyjaciół wiecej zaprosic niz jakies baby....
|
|
#169 |
|
Rozeznanie
|
witam sie przed południowo
![]() dziś nie poszłam do tż do pracy bo z mama jadę na 13 do lekarza a jakoś paliwa mi szkoda by jeździć 2 razy wiec siedzę i tęsknię - przyzwyczaiłam się do tego ze dzień w dzień spędzamy z sobą po 8 h i jak coś mi wypada że nie mogę jechać to jakoś tak mi go za bardzo brak .... a to źle bo uzależnia i ciągle mi mało .... no ale jutro się zobaczymy ) od początku tygodnia u nas w domu wielki remont - mama wymienia 2 okna w domu, potem będziemy malować na zewnątrz dom potem robić przez domem taki mały skalniak - i tak jakoś mi serce rośnie - bo mama mimo baku pieniędzy robi to na moje wesele wiecie od kiedy ojca nie ma kocham ją jakoś bardziej i lepiej się dogadujemy choć nie oznacza że się nie kłócimy i jest idealnie ale jest o niebo lepiej między nami Madziuniusia rób tak jak ty uważasz za dobre - nie daj się zmusić do zmiany decyzji, wierzę że wszystko się ułoży ![]() Jamee fajna sukienka
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
O ludzie, słoneczna pogoda więc leniłam się na leżaku,a Wy tutaj tyle postów nastukałyście i nową część
![]() Kiedy ja to nadrobię Nadal nie mamy kamerzysty i fotografa, nie chciało nam się ruszać tyłków, korzystaliśmy z pogody. Ale w przyszłym tygodniu trzeba będzie się ogarnąć
|
|
|
|
#172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na prawde bylam w szoku jak to powiedziała.. Co innego gdyby zapytala czy moze, że ją zawsze zapraszano, ze chciałaby się odwidzieczyc itp.. Moze ja sie doszukuje problemow no ale kurde :/ Pewnie teraz bedzie nieciekawa atmosfera oczywiście przez co? Przez kase. Bo na razie nie chcemy nic od rodzicow, chyba ze na prawde bedziemy w podbramkowej sytuacji.. I mam nadzieje ze nie bedzie robila z tego problemow... Cale szczescie ze wszystko zalatwialismy "potajemnie" bo pewnie tez bylyby zgrzyty o sale itp.. No a Tobie się nie dziwie. też miałabym wnerwa gdybym musiala zapraszac kogoś na prawde malo znaczacego dla mnie, niz przyjaciół..
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie tzn w sumie w lublinie pogoda w kratkę. Raz słońce raz deszcz. Przyjechałam na uczelnie bez kurtki i zmarzłam niemiłosiernie.
Co do zapraszania znajomych z pracy przez rodziców uważam za lekką przesade jeśli para nie zna tych osób. To kolejne zaproszenia z typu bo tak wypada.
|
#174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogła nie chodzic na tamte wesela i tyle. Nawet nie wyobrażacie sobie jak wkurzona jestem od wczoraj..
|
|
#175 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry...
Mozna powiedziec ze w słoneczny poranek chociaz co jakis czas popaduje deszczyk ale słonce świeci..![]() melod_y musze przyznac ze dziwna sytuacja ....moim zdaniem to Wy powinniście zaprosic te osoby które uwazacie ze powinny byc to ze oni placa czy sie dozucaja nie swiadczy o tym ze moga zapraszac kogo chcą ale to jest tylko moje zdanie...u mnie jest troche inaczej my zapraszamy kogo chcemy i moja mama nic nie mówi jak narazie...my chcemy zapłacic za wszystko sami i podobnie jak Ty ewentualnie jak juz nam coś bedzie brakowac to możemy przyjac jakas pomoc chociaz nie wiemy jak to bedzie...u nas wesele juz na 70 osob lista sie powieksza...
|
#176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#177 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli ona płaciła by za swoich gości to sytuacja jest podbramkowa. Choć nawet jeśli nie to może być ciężko. A Twój TŻ nie może jakoś z nią pogadać czy coś? Bo to takie trochę nie grzeczne. Że ona MUSI ich zaprosić.
|
#179 | |||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
moze jeszcze jej przejdzie, może ochłonie i zrozumie, że to Wy sobie wybraliście i powinna się do tego dostosować. trzymam kciuki kochana Cytat:
![]() Cytat:
za jakieś 2 godzinki przybywa do mnie moja siostra i lecimy na miasto wpłacić zaliczkę na moją suknie |
|||
|
|
|
#180 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaskoczyła mnie ta sutuacja i nawet nie wiedziałam co powiedziec. Wiadomo ze nikt nie chce sobie robić problemów z teściową.. Ona mowila że te osoby musi zaprosic bo one tez zapraszały ja na wesela ich dzieci Ale tak jak Wam mowie. Ona mnie chyba znienawidzi za to jak nie pozwolimy jej tych bab zaprosić... ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat:
Tu nawet o te kase nie chodzi ale o sama grzeczność... Koszty wesela pokrywa w wiekszości Tż bo On pracuje a ja dorywczo zarabiam. jednak na pewno się dorzuce. od rodziców nie chcemy brac chyba ze nam braknie. evoonia86 - chyba na razie musimy ochłonąć. Nie wyobrażam sobie z nią tej rozmowy.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.

Buty cudne.
Instruktor poszalał dzisiaj
Jutro nie dam rady wstać z łóżka

18.08.2010 - zaręczyny

więc pewnie weekend również nie będzie zbyt ciekawy ,czy tylko ja odnosze takie wrażenie ,że często w święta i dni wolne pogoda jest do
pierwszy planuje zdać w tą sobote ale nie jestem pewna czy się uda z moim obecnym stanem wiedzy z zakresu Historii Filozofii , w każdym razie proszę o kciuki

Biedaczko.... Najważniejsze jednak, że okres wrócił