Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-12, 18:44   #2761
kasiaher
Wtajemniczenie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII

ciekawa jestem czy dam rade czy Dominik da rade mam nadzieje że nie będzie płakać bo wtedy ja też się pewnie rozkleję kurcze: będzie dobrze będzie dobrze ...... będę twarda
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 18:46   #2762
atomufka
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII

kasiaher dacie radę!

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 18:53   #2763
baja_86
Zakorzenienie

Kasiu musisz się nastawić, że będzie płacz, w końcu to dla takiego maluszka ogromna zmiana, rozstanie z tobą może być dla niego trudne, mogą pojawić się łzy, ale to minie jestem pewna. Także trzeba zacisnąć zęby i przetrwać. Chociaż mam nadzieję, że Dominiś szybko zaadaptuje się do nowego miejsca i to bez łez-tego wam życzę
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 18:57   #2764
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
corii polecam sie do umilania sniadania
Szalona Ale zapamietam
Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
rata idzie z mojej wypłaty
A to widze, ze on mniej się stresuje od Ciebie
Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Corii skoro Tż ma służbowe autko to chyba nie musisz kupować swojego ?czy po prostu chcesz mieć je w razie w?
Atomufko, kupić swoje musze, bo małż szuka w międzyczasie innej pracy, a w innej moze nie miec sluzbowego, wiec ...

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 19:04   #2765
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Szalona Ale zapamietam

A to widze, ze on mniej się stresuje od Ciebie

Atomufko, kupić swoje musze, bo małż szuka w międzyczasie innej pracy, a w innej moze nie miec sluzbowego, wiec ...
aha szkoda tak rezygnować ze służbowego

szafa

Stary 2011-05-12, 19:09   #2766
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

KAsiu będzie dobrze!!! musisz dać radę i być silna bo mały pewnie będzie na początku płakał bo jest do Ciebie przyzwyczajony bo był cały czas z Tobą a teraz pójdzie w obce miejsce i nie będzie tam Ciebie. ale na pewno się przyzwyczai!!!
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 19:11   #2767
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
aha szkoda tak rezygnować ze służbowego
Ale niestety w tej pracy nie wiaze konca z koncem przez raty, wiec nie ma wyboru, jak szukac czego inengo...

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2011-05-12, 20:20   #2768
iwka28
Wtajemniczenie

Tak sobie myślę, że określone zasady ubierania się w firmie mają swoje plusy - ja np. nie muszę oglądać czyichś nie ogolonych pach (bo bluzka ma być z rękawami) czy stringów (bo biodrówki czy mini odpadają).

Klion - myślę że powinnyśmy rozpocząć od zdjęcia szafy a potem dyskutować o jej szerokości

Cytat:
Dziękuje Kochana, jak znajde to się pochwalę
Dośc mam, bo śledzenie ogłoszen i sprawdzanie aut to zmudna robota.
Na szczęście nie ma az tak duzego parcia na szkło, bo jeżdzę autem męza teraz, a on słuzbowym. Ale swoje kupić musze i tak
A zmieszkaniem to pamietam jeszcze dobrze, jak pare lat temu to samo było, ogłoszenie, fajne zdjęcia, a na zywo lipa i tak przez dłuższy czas. W końcu się znalazło, ale wcale nie takie jak chciałam
Guciu, powodzenia i cieprliwosci w szukaniu zycze
Oj jak ja Cię dobrze rozumiem...

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Cześć
szczerze to m tę historię tez opowiadali, ot taka pedagogiczna anegdotka.
Za to koleżanka z pracy opowiadała, że była świadkiem jak niemałe już bliźnięta, bo nastoletnie, wychowywane bezstresowo będąc na 18-stce u kuzynki postanowili wysypać zawartość kosza na śmieci na tort jubilatki i podpalić. Matka zamiast zwrócić im uwagę przyklasnęła z radością oświadczając jakie to ma twórcze dzieci i jak wspaniale się bawią

Powiem Wam, że jako pedagog nie lubię tego określenia bezstresowe wychowywanie ponieważ taki sposób "chowania" dzieci nawet nie leży koło wychowania. Wychowanie to coś co daje pozytywne zmiany, tu nie ma mowy o dobrych efektach.

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
masz racje musze z nia pogadac .. bo jak teraz popuszcze to pozniej bedzie sajgon

chyba by sie zdziwila

Powodzenia na zakupach
daj pozniej znac jak Ci poszlo

wlasnie w Dzien Dobry TVN prowadzaca ma rozowo-pomaranczowa sukienke i seledynowy sweterek ....

ja raz na lotnisku widzialam bardzo zgrabna dobrze ubrana kobiete z ... buszem pod pachami

Wiecie co .. jutro siostra Mezulka idzie o wize .. a to przeciez jutro 13sty piatek i to jeszcze maj

No nic zmykam do pracy do moim terrorystow dzisiaj 8,5 h

W tym roku podobno bardzo modne są takie połączenia "oczowalne".

Powodzenia z terrorystami!

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
hej

tak Was czytam o tych ubraniach w pracy i cos mi się przypomnialo ja pracuję w pewnym urzędzie (ale w częsci niedostępnej dla interesantów wiec stroje są raczej dowolne-oczywiscie w miare przyzwoitosci Nie chodzimy w krótkich spodenkach, spodniczkach mini, bluzkach bez pleców i ramion itd.....) ale jest jedna dziewczyna, pracująca na infromacji u nas (a więc interesanci non stop)i przyszła w zeszłym roku tylko w legginsach i w takiej opasce na biust (nawet nie wiem jak to nazwac bo ani to bluzka/top ani biustonosz) Wyobrazacie sobie????????? no ale kierowniczka ją pogoniła do domu, zeby się przebrała

Hehehehe boska laska - przynajmniej jej przewiewnie było, a może wracała z drugiej pracy

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
hej wam
sorry że tak wpadam jak filip z konopi ale właśnie chciałm powiedzieć że moje dziecko idzie JUŻ w poniedziałek do żłobka , byłam dzisiaj na rozmowie siedziało ze mną chyba z cztery babki i wszystko mi mówiły a ja im o Dominiku i jego żywieniu no dosłownie wszystko a dostał się dlatego że zwolniło się teraz miejsce i babka zaproponowała mi żeby już przyszedł i się przyzwyczaił
Kashier super - niezłe macie szczęście - trzymam kciuki za przyzwyczajanie! W niektórych żłobkach nawet nie możesz wejść z dzieckiem coby dramatow nie było. Oddaje się malucha przy drzwiach a po południu odbiera. Będzie miał tam Dominik tylu kolegów i tyle zabawek, że nie martw sie na zapas

Cytat:
Ale niestety w tej pracy nie wiaze konca z koncem przez raty, wiec nie ma wyboru, jak szukac czego inengo...
Corii - jak to Atumufka podsumowała w podpisie - zmiany są dobre! Myślę że dla Twojego Tż też, zawsze lepiej mieć wyższą pensję

Never regret something that once made you smile

Edytowane przez iwka28
Czas edycji: 2011-05-12 o 20:27
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 20:25   #2769
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:

My oboje mamy tak nisko płatne prace ,że nawet z 2 pensji się nie utrzymamy Musimy szukać dalej ...a jak nie znajdziemy nic lepszego to nie wiem

iwka no raczej

szafa

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2011-05-12 o 20:40
Stary 2011-05-12, 21:00   #2770
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
Niezła historia nawet jeśli nieprawdziwa. Ale znam parę osób, który były by zdolne coś takiego zrobić. Daleko nie szukać: mój braciszek kiedyś widział chłopca jak małe drzewka kopał, więc wziął go za bluzę i kazał każde drzewko, które kopnął na kolanach przepraszać albo jak jechał z pracownikami i któryś wyrzucił z samochodu np. papierek to zatrzymał się i tamten musiał szukać tego papierka hehe szkoła mojego dziadka
Niezły ten Twój brat

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Cześć

szczerze to m tę historię tez opowiadali, ot taka pedagogiczna anegdotka.
Za to koleżanka z pracy opowiadała, że była świadkiem jak niemałe już bliźnięta, bo nastoletnie, wychowywane bezstresowo będąc na 18-stce u kuzynki postanowili wysypać zawartość kosza na śmieci na tort jubilatki i podpalić. Matka zamiast zwrócić im uwagę przyklasnęła z radością oświadczając jakie to ma twórcze dzieci i jak wspaniale się bawią

Powiem Wam, że jako pedagog nie lubię tego określenia bezstresowe wychowywanie ponieważ taki sposób "chowania" dzieci nawet nie leży koło wychowania. Wychowanie to coś co daje pozytywne zmiany, tu nie ma mowy o dobrych efektach.
ehhh brak słów

Cytat:
hej

tak Was czytam o tych ubraniach w pracy i cos mi się przypomnialo ja pracuję w pewnym urzędzie (ale w częsci niedostępnej dla interesantów wiec stroje są raczej dowolne-oczywiscie w miare przyzwoitosci Nie chodzimy w krótkich spodenkach, spodniczkach mini, bluzkach bez pleców i ramion itd.....) ale jest jedna dziewczyna, pracująca na infromacji u nas (a więc interesanci non stop)i przyszła w zeszłym roku tylko w legginsach i w takiej opasce na biust (nawet nie wiem jak to nazwac bo ani to bluzka/top ani biustonosz) Wyobrazacie sobie????????? no ale kierowniczka ją pogoniła do domu, zeby się przebrała
wow odważnaaa

Cytat:
hej wam
sorry że tak wpadam jak filip z konopi ale właśnie chciałm powiedzieć że moje dziecko idzie JUŻ w poniedziałek do żłobka , byłam dzisiaj na rozmowie siedziało ze mną chyba z cztery babki i wszystko mi mówiły a ja im o Dominiku i jego żywieniu no dosłownie wszystko a dostał się dlatego że zwolniło się teraz miejsce i babka zaproponowała mi żeby już przyszedł i się przyzwyczaił
Super nowiny! Kiedy wracasz do pracy?
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 21:08   #2771
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:

My oboje mamy tak nisko płatne prace ,że nawet z 2 pensji się nie utrzymamy Musimy szukać dalej ...a jak nie znajdziemy nic lepszego to nie wiem

iwka no raczej
Jak to mówi moja mama: lepiej tysiąc mieć niż tysiąca nie mieć bo to juz dwa tysiące różnicy Ważne że udało Wam się zaczepić, będziecie mieli pensje i dalej szukali czegoś co Wam pasuje, powoli.

W ogóle to jestem koszmarnie zmęczona. Myślę, że ostatnie parę tygodni ze mnie wychodzi. Dobrze że jutro wolne, dzisiaj zamknęliśmy duży projekt, termin dotrzymany, szef zadowolony, ale ile nasz zepół kosztowało to wysiłku to głowa mała. Chyba muszę to odreagować.

Edytowane przez iwka28
Czas edycji: 2011-05-12 o 21:24
Stary 2011-05-12, 21:25   #2772
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Corii - jak to Atumufka podsumowała w podpisie - zmiany są dobre! Myślę że dla Twojego Tż też, zawsze lepiej mieć wyższą pensję
Owszem dlatego on szuka i ja też chcę poszukac innej pracy, ale dopiero od nowego roku, bo w tej jestem zwiazana tak czy siak do grudnia.

Cytat:

Kochana, znam to własnie z autopsji rozumiem, że wracajac do polski nie spodziewaliście się, ze az tak źle będzie, ale kurde takie są tutaj realia, że się posiekać szarym mydłem
Ale możecie wrócić znowu na Wyspy jako alternatywa?

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2011-05-12, 21:26   #2773
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Samba ooo to Twój mąż nie lubi kobiet z wąsami??
hahaha no jak widać nie dlatego ja nie zapuszczam

Cytat:
hej wam
super dacie rade

Cytat:
Madzia samba problem w tym ,że my już z Tż mieliśmy wcześniej dwa clio ,co prawda starsze niź to ,które chcemy kupić,ale ciągle się psuły więc jakoś sceptycznie jestem nastawiona do tej marki.Pojedziemy do mechanika i zobaczymy co powie.To które możemy kupić też jest 1.4 i to diesel,więc może lepszy
oj to rzeczywiscie nie wiem czy po takich doswiadczeniach bym jeszcze chciala clio... nasze oba samochody odpukac sie w ogole nie psuja... mielismy szczescie

Cytat:
no jeszcze przez dwa togodnie albo trzy mamy go przyzwyczajać do żloobka dlatego będzie tak na 4 5 godzin chodził a potem coraz dlużej aż w końcu zostanie do końca

do pracy wracam jak najbardziej i jak najszybciej się da oczywiście po za tym okresem pierwszym
a wracasz do tej pracy w ktorej pracowalas czy szukasz czegos nowego? bo cos mi w glowie zostalo ze bedziesz szukala dopiero ale nie wiem czy dobrze mysle?

Cytat:
Jak to mówi moja mama: lepiej tysiąc mieć niż tysiąca nie mieć bo to juz dwa tysiące różnicy Ważne że udało Wam się zaczepić, będziecie mieli pensje i dalej szukali czegoś co Wam pasuje, powoli.
ale madre slowa

A mi dzisiaj odcielo neta... ale dobrze... przynajmniej sobie poprasowalam i zrobilam troche przemeblowania w szafie... mialam to robic od poniedzialku... jeszcze jutro niestety musze z tym walczyc...
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 21:35   #2774
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
hahaha no jak widać nie dlatego ja nie zapuszczam

super dacie rade

oj to rzeczywiscie nie wiem czy po takich doswiadczeniach bym jeszcze chciala clio... nasze oba samochody odpukac sie w ogole nie psuja... mielismy szczescie

a wracasz do tej pracy w ktorej pracowalas czy szukasz czegos nowego? bo cos mi w glowie zostalo ze bedziesz szukala dopiero ale nie wiem czy dobrze mysle?

ale madre slowa

A mi dzisiaj odcielo neta... ale dobrze... przynajmniej sobie poprasowalam i zrobilam troche przemeblowania w szafie... mialam to robic od poniedzialku... jeszcze jutro niestety musze z tym walczyc...
hahahaha dobre

Ja się jeszcze nie zmusiłam do poskładania w szafie. Może w weekend.

Stary 2011-05-12, 21:46   #2775
atomufka
Zakorzenienie

samba my chyba nie mamy szczęscia po prostu do aut mieliśmy jeszcze golfa i też się psuł takie uroki jak się kupuje starsze auta.Zobaczymy jak to będzie z tym clio bo już wolę je kupić jeśli oczywiście wszystko będzie ok niż takie zupełnie w ciemno.Bo ten kolega jeździ nim 3 lata i nie narzeka.

Cytat:
Owszem dlatego on szuka i ja też chcę poszukac innej pracy, ale dopiero od nowego roku, bo w tej jestem zwiazana tak czy siak do grudnia.

Kochana, znam to własnie z autopsji rozumiem, że wracajac do polski nie spodziewaliście się, ze az tak źle będzie, ale kurde takie są tutaj realia, że się posiekać szarym mydłem
Ale możecie wrócić znowu na Wyspy jako alternatywa?
Ja się spodziewałam ,że będzie źle ,byłam na to gotowa,ale wiesz nigdy nie wiesz jak to będzie, dopiero na własnej skórze trzeba się przekonać.Poza tym teraz Tż ma umowę na okres próbny ,potem ma wiecej zarabiać,ja niby po okresie próbnym też więc może nie będzie tak źle....Musimy się przestawić co nie jest łatwe
A o powrocie w ogóle nie ma mowy,6 lat tam mieszkaliśmy ,teraz jest tam gorzej niż tutaj ,bo pracy nie ma w ogóle a jak jest to zatrudniają swoich a nie obcokrajowców. Więc powrót tam nie wchodzi w grę ,ja już jestem za stara żeby zaczynać kolejny raz od nowa.Teraz zaczynamy od nowa życie tutaj ,musimy się jakoś pozbierać i za jakiś czas myśleć o dziecku.A o wyjeździe nie myślę...Mam nadzieję,że nie będziemy do tego smuszeni.
Czasami żałuję ,że tyle lat nas nie było,bo osoby w moim wieku są już na kierowniczych stanowiskach ...a ja zaczynam od zera.

szafa

Stary 2011-05-12, 21:56   #2776
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Powodzenia na zakupach
daj pozniej znac jak Ci poszlo

wlasnie w Dzien Dobry TVN prowadzaca ma rozowo-pomaranczowa sukienke i seledynowy sweterek ....
dzisiaj nie dotarłam... idę jutro z Danielitem to na pewno kupię
A powiedz mi, myślisz, że ta którą masz nadaje sie do pracy? Czy raczej wziąć tą biało-granatową?

No i powodzenia dzisiaj z terrorystami!

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
byliśmy z patem ,nie wchodzę w szczegóły coby was nie zanudzać ale ogólnie jest ok za trzy miesiące psycholog jeszcze raz i to mam nadzieję będzie już ostatni...

byłam też w pewnym zespole szkolno-przedszkolnym ale to już w klubie napiszę
najważniejsze, że z Patem ok! Oby kolejna wizyta była ostatnią!

Cytat:
Cześć

oparzyłam się w prac
bidoku! Jeszcze klejem...łeee.

Cytat:
Corii skoro Tż ma służbowe autko to chyba nie musisz kupować swojego ?czy po prostu chcesz mieć je w razie w?

W urzędach to babki czasem przeginają ztymi strojami latem

Można woskować i wtedy nie odrasta tak szybko.

Magda jak to się oparzyłaś?

Kupiłam dzisiaj krzesło Do sypialni w sam raz lub na balkon
bardzo ładne

Cytat:
hej

no to zaszalała! No jak tak można... Nie dziwie się, że kierowniczka wysłała ją do domu

Cytat:

A w ogole to bylam ostatnio na basenie... i plywam sobie a tu nagle kolo mnie zjawia sie mloda kobieta, dosyc pulchna ale widzialam ja wczesniej to wystrojona byla i w ogole... no i nagle patrze a pod pachami busz, a na dodatek to miala bialy przeswitujacy stroj kapielowy spod ktorego widać było doskonale jej wielkie cyce i do tego jak stawała to te cyce wyłaziły jej dekoltem... no masakra... ze niektorzy ludzie wstydu nie maja bleeee
bleee! A mąż wrażliwiec

Cytat:
hej wam
Super! Mam nadzieje, że Dominik szybko się przyzwyczai i obejdzie się bez płaczu! No i trzymam kciuki za Twoją pracę!

Cytat:

zawiało pesymizmem, brr!

Atomufka, wszystko się ułoży Dzięki za podrzucenie pomysłu z woskowaniem. Będę musiała jej powiedzieć przy najbliższej okazji.

Kliwia, mam nadzieje, że jak już Cię ten wiatr przeleciał to mąż nie będzie zazdrosny i mimo wszytsko skoczy do apteki Zdrowiej kochana!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 22:07   #2777
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Ja się spodziewałam ,że będzie źle ,byłam na to gotowa,ale wiesz nigdy nie wiesz jak to będzie, dopiero na własnej skórze trzeba się przekonać.Poza tym teraz Tż ma umowę na okres próbny ,potem ma wiecej zarabiać,ja niby po okresie próbnym też więc może nie będzie tak źle....Musimy się przestawić co nie jest łatwe
A o powrocie w ogóle nie ma mowy,6 lat tam mieszkaliśmy ,teraz jest tam gorzej niż tutaj ,bo pracy nie ma w ogóle a jak jest to zatrudniają swoich a nie obcokrajowców. Więc powrót tam nie wchodzi w grę ,ja już jestem za stara żeby zaczynać kolejny raz od nowa.Teraz zaczynamy od nowa życie tutaj ,musimy się jakoś pozbierać i za jakiś czas myśleć o dziecku.A o wyjeździe nie myślę...Mam nadzieję,że nie będziemy do tego smuszeni.
Czasami żałuję ,że tyle lat nas nie było,bo osoby w moim wieku są już na kierowniczych stanowiskach ...a ja zaczynam od zera.
Atomufko, no tak rozumiem. 6 lat to niemało. A skoro mówisz, ze tam teraz nie lepiej, to ...
Brat męża wyjechał najpierw sam do pracy w Anglii jakieś 4 lata temu, po paru miesiącach dołaczyła do niego zona z dziecmi i siedza tam do tej pory mimo, ze narzekaja ze nie ma znajomych, rodziny etc, ale jednak kase zarabiaja nieporównanie większa niźli tutaj. Tym bardziej, ze szwagier na ziemi swoich tesciow wybudował dom na którego budowe i wykonczenie własnie moze sobie pozwolic zarabiajac własnie na Wyspach. Niby chcą wracac, ale jego zona przebakuje cos, ze chciałaby zeby dzieci skonczyly tam szkoly. Z drugiej strony tutaj nie mieliby takich perspektyw placowych, ale dom stoi, wiec kiedys wroca

I Kochana, nie warto zalowac czasu spedzonego tam, tylko dlatego ze musisz zaczynac od zera w porownaniu do innych osob w Twoim wieku, bo przecież nie kazdy wspial sie po sczczeblach kariery, wiele pracuje za stawki ponizej tego, co powinni zarabiać. Głowa do góry mimo wszystko.

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2011-05-13, 03:22   #2778
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

oparzyłam się w prac

Cytat:
Kupiłam dzisiaj krzesło Do sypialni w sam raz lub na balkon
bardzo fajne

Cytat:
hej wam
woow tak szybko?
trzymam kciuki zeby Dominik byl dzielny .. chociaz placz napewno bedzie .. bo to olbrzymia nowosc dla takiego malucha

Cytat:

W tym roku podobno bardzo modne są takie połączenia "oczowalne".

Powodzenia z terrorystami!

no tez wlasnie czytalam ze takie polaczenia modne sa

dzisiejszy dzien przezylam ok

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
dzisiaj nie dotarłam... idę jutro z Danielitem to na pewno kupię
A powiedz mi, myślisz, że ta którą masz nadaje sie do pracy? Czy raczej wziąć tą biało-granatową?

No i powodzenia dzisiaj z terrorystami!
!
Nie no wydaje mi sie ze taka kolorowa bedzie odpowiednia do pracy chyba ze macie obowiazkowo czern,biel,granat?

a to widzialas taki sam fason tylko inne kolory? bo mi sie tylko ta kolorowa w oczy rzucila

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 07:35   #2779
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 07:54   #2780
bzyczka1
Zakorzenienie

witam, witam
ja już na nogach od 6...a nie śpię od 5 koty się darły pod oknem sypialni

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 07:57   #2781
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki dziewczyny Wy to przynajmniej jestescie "normalne" hehehe No tylko z moim urlopem to jest jeszcze taki problem ze najprawdopodobniej na przelomie lipca i sierpnia bedziemy sie przenoscic w inne miejsce i dostaniemy nowe obowiazki... takze nie wiadomo jak bedzie z urlopem w sierpniu np.... ale ja i tak sie nigdzie nie wybieram w tym roku (budowa = kasa + caly urlop chcemy wykorzystac na roboty budowlane) takze moge isc nawet we wrzesniu... mysle ze jak juz przyjdzie co do czego to powiem szefowi (jakby chcial mnie wywalic na ten urlop w lipcu) ze nie ide na zaden urlop bo chce isc po 10 sierpnia bo wtedy dostane wczasy pod grusza :brzyda l: to nie idzie z jego kasy takze nie powinien mi chyba zazdroscic tych pieniedzy a jest w porzadku wiec mysle ze zrozumie... chyba ze mu kolezanka cos nagada lub na sile sie uprze to wtedy nic nie zdzialam... ale na pewno sie latwo nie poddam
mam nadzieję że wam się poukłada

Cytat:
hej wam
super
i zgadzam się z dziewczynami, na początku będzie płakał, to normalne, nie znam dziecka w złobku które nie płakało a miałam z nimi kontakt przez 2 lata ale nie jest źle... pierwszy tydzień owszem... potem jeszcze przez jakiś czas w poniedziałki.. ale jak nie dasz mu odczuć ze i ty masz ochotę się rozpłakać i nie pokażesz ze sama się boisz to będzie ok wierze że wam się uda

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
już myślałam że coś się stało że jesteś tak rano...

a ja się dziś umówiłam na spacer z Patem z koleżanką ale jest tak brzydko i wieje że raczej posiedzimy w domku.. ale za to wieczorem jedziemy do przyjaciół do katowic w ogóle intensywny weekend nam się szykuje takie lubie
no i dostaliśmy wczoraj bo byłam na spotkani z moimi laskami zawiadomienie o ślubie na czerwiec, fotki będzie robił nasz fotograf, i stwierdziliśmy że musimy tą naszą sesyjkę z Patem zrobić żeby potem połączyć te fotki z brzuszka z tymi co zrobimy teraz więc z nim pogadamy kiedy ma czas

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2011-05-13 o 07:58
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 07:59   #2782
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-05-13, 08:11   #2783
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

Atomufka fajne krzesełko, takie na balkon akurat.

Kasiu super wyszło z tym żłobkiem i z tym, że szybciej możesz wrócić do pracy.. Będzie dobrze, zobaczysz

Gucia, Żabcia

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 08:13   #2784
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-05-13, 08:16   #2785
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
O fuj

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
rosette ekomama moze sie depiluje pasta cukrowa,ona tez jest eko

corii polecam sie do umilania sniadania

Ja pikole od slonca i wiatru dostalam kataru i boli mnie gardlo - zgrzalam sie a potem mnie przelecial wiatr
grrrrr
maz mi na dodatek zezarl tabletki na gardlo ech - pozniej pojdzie do apteki za kare

a dzis jemy na obiad pizze pierwszy raz od porodu - juz mi slina cieknie.
I jak było?

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
hahahah może

mała rzecz a cieszy

byliśmy z patem ,nie wchodzę w szczegóły coby was nie zanudzać ale ogólnie jest ok za trzy miesiące psycholog jeszcze raz i to mam nadzieję będzie już ostatni...

byłam też w pewnym zespole szkolno-przedszkolnym ale to już w klubie napiszę
dla Patryka no i dla Was za wytrwałość

Cytat:
(...)
co do wasa to ostatnio byl u nas kolega Tż ze swoja zona... i moj Tż ma skłonnosc do calowania sie z wszystkimi babami ktore do nas przychodza na dzien dobry i do widzenia of course... no a przy tej dziewczynie zrobil zamach jakby mial sie siarczyscie witac i sie wycofal... i potem znajomi juz sobie poszli a tz do mnie tak: "Widzialas jakiego ona miala wasa? Aż mnie odrzuciło"

A w ogole to bylam ostatnio na basenie... i plywam sobie a tu nagle kolo mnie zjawia sie mloda kobieta, dosyc pulchna ale widzialam ja wczesniej to wystrojona byla i w ogole... no i nagle patrze a pod pachami busz, a na dodatek to miala bialy przeswitujacy stroj kapielowy spod ktorego widać było doskonale jej wielkie cyce i do tego jak stawała to te cyce wyłaziły jej dekoltem... no masakra... ze niektorzy ludzie wstydu nie maja bleeee
Chyba się laska lekko zdziwiła

Kasiaher fajnie, że ze żłobkiem tak się udało!
Stary 2011-05-13, 08:23   #2786
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-05-13, 08:25   #2787
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
fajny pomysł

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 08:30   #2788
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
rozumiem D z twoimi chłopakami

ktosia Gucia dzięki
Stary 2011-05-13, 08:31   #2789
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-05-13, 08:33   #2790
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
widzę ze się wkręciłaś w kotka bardzooo

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości