Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011 - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Lipiec- Sierpień zbliża się dużymi kroczkami, za nie długo będziemy wspaniałymi mamusiami! 3 3,95%
Porodówki się nie boimy, bo w naszą siłę mocno wierzymy! 0 0%
Rosną brzuchy na potęgę, jeszcze chwila - mamą będę! 22 28,95%
Ostatnie nam chwile pogaduch zostały, za kilka tygodni będziemy mamami! 0 0%
Nerola i Bella przykład dały jak w lipcu i sierpniu dzieci rodzić mamy. 2 2,63%
Ale ten czas szybko leci, wykluwają się już letnie dzieci. 2 2,63%
Czerwiec za pasem, lipiec przed nami za chwilę przywitamy się z bobasami. 1 1,32%
Torby pakujemy i powoli na porodówkę się szykujemy. 0 0%
Wiosna mija, lato idzie a porody coraz bliżej. 1 1,32%
Halo halo jestem w drodze, już niebawem się urodzę. 31 40,79%
Wózki już czekają, wyprawki też mamy - wkrótce nasze dzieci szczęśliwie przywitamy. 0 0%
Torby do szpitala prawie spakowane - na przyjęcie maluchów jesteśmy przygotowane. 0 0%
Torby do szpitala będą pakowane - ostatnich tygodni wielkie odliczanie. 1 1,32%
Na Majorkę czy do Honolulu się nie wybieramy, bo my wakacyjne ciężarówki inne plany mamy. 0 0%
Odliczamy dni do końca, by przytulic swego brzdąca. 9 11,84%
W lipcu i sierpniu rodzić będziemy, ale plotkować nie przestaniemy. 4 5,26%
Szybko dni mijają,mamusie lipcowo- sierpniowe na swoje dzieciaczki czekają. 0 0%
Głosujący: 76. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-13, 08:40   #991
sygine
Zadomowienie

Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie

Witam Mamusie
Dopiero wstałam, chociaż najchętniej bym się z łóżka nie ruszała Coś mi się zdaje że wczoraj trochę przeholowałam, bo cały dzień non stop na nogach, aż mnie wieczorem cały dół ciągnął Na szczęście Młody jak się położyłam spać szalał, więc raczej mu nic nie zaszkodziło
Jeśli któraś ma dzisiaj wizytę to oczywiście kciuki już zaciśnięte i mykam nadrabiać co od wczoraj napisałyście
Stary 2011-05-13, 08:41   #992
brunetka2000
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie

Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość
brunetka - ale słodki a zaba tez w komplecie fajna jest
Tak żaba w komplecie
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 08:45   #993
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DaKaro Pokaż wiadomość
A moje dziecię coś jest mniej ruchliwe od wczoraj. Czuję nadal kopniaczki, ale nie tak często jak do tej pory...Nie wiem czy powinnam się martwić? Może ma po prostu jakieś leniwe dni?
Kochana Ja też takie miałam wrażenie, że mało się rusza, ale uwierz mi teraz to nadrabia dwa razy mocniej aż mój mąż się dziwi, że tyle siły takie dzieciątko ma, bo brzuch dosłownie jak fale się rusza.

Aga to trzymam kciuki na ujawnienie się a kiedy masz USG?

Bartessa dokładnie, a swoją drogą ciekawe jakie wyszły by wyniki które ubranka są bardziej czyste, czy te prane w proszku czy te prane ręcznie w rzekach ( ale w rzekach które były kiedyś, bardziej czyste)
Wszystko idzie do przodu, raczej żadna rzecz się nie cofa. No może nie raz ewentualnie ludzie ze swoimi postępami (gwałty, zbrodnie itp)
Do mnie wczoraj teściowa, czy ta kołdra którą mam dla bobaska ( a był to rożek akurat, ona myślała że kołdra) nie jest sztuczne? i skwasiła minę. Ja jej mówię, żeby teraz dostać super kołdrę jaką robili kiedyś to szczyt marzeń, a po za tym żeby dostać nawet 100% bawełniany kocyk to nie jest też takie chop siup, mimo że niby jest wszystko w sklepach..

Wstyd się przyznać, ale nie całe 300km, tylko że albo Nas nie były bo byliśmy za granicą, albo ich i tak przeleciało..

Agulaabar to poproszę adres NIENAWIDZĘ prasować, jak prasować co 2 dni koszulę męża do pracy to mnie szlak trafia już mu powiedziałam, że ma kupić parowe żelazko

MarzenaS śliczny ten różowy komplecik choć za różem nie przepadam

Beatka fasolkę na śniadanie O matko co to by była za rewolucja dla mojego żołądka

Kajool teraz te jajca są tak sterylne, że mało kto na salmonelle choruje. Musisz popatrzeć po prostu przy rozbijaniu czy jajco jest świeżę, czy ma odpowiedni zapach i konsystencje , a przed rozbiciem zobacz potrząśnij jajco czy sobie nie lata w środku, jak lata to znaczy że nie jest pierwszej świeżości. I z tego co pamiętam ze szkoły salmonella nie jest w jajkach tylko na skorupce, więc polecam KAŻDE jajko, przed rozbiciem sparzyć tak jak pisze wodaqua

Zanka śliczne te łóżeczko!

Sweet to znowu u mnie było tak, że schowamy ewentualnie dla drugiego bobaska, to mój mąż mówi, że głupia jestem i doszlismy do wniosku, że będziemy na bieżąco sprzedawać i kupować nowe najlepsze jest to że szwagier i szwagierka starają się o dziecko i przy każdej możliwej sytuacji liczą na to, że MY im coś damy jak im się uda.. może i jestem wredna ale nie damy za dużo serca i wysiłku wsadziłam w tą cała wyprawkę, szukałam jak najlepiej i najtaniej, a ktoś po prostu sobie przyjdzie i weźmie. O nie nie...Na pewno schowam jakieś małe body i skarpeteczki i pokaże małej na 18stce w czym chodziłą

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 08:46   #994
agni82
Zadomowienie

świetny pokoik Zanka bardzo mi się podoba - taki kolorowy i wesoły. Też bym chciała taki miec
agni82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 08:47   #995
83monia
Zakorzenienie

justipi - w godzinach pożłobkowych moja kolezanka z pracy (artur ja zna bo codziennie ja podwozilam do pracy jak go do zlobka wiozlam) bedzie pod telefonem i przyjedzie do mnie. wydaje mi sie to lepszym rozwiazaniem niz mieszkanie z mama (bo nie wiadomo kiedy sie wykluje, wiadomo jak to bywa, czasem wczesniej, czasem później, moze wyjsc ze i tak nie zdazy, moze wyjsc ze bedzie miesiac u mnie...), chociaz mi to proponowala, albo oddanie do tesciow dziecka (boje sie ze bedzie mial "traume" typu wakacje u babci=nowe dziecko w domu! bo to byłby jego pierwszy wyjazd...). w sumie obie babcie troche mnie nie rozumieja, wiem ze chca dobrze i chcialyby tez arturkiem sie zajmowac, bo go uwielbiaja, ale nie wiem czy ja jestem na to gotowa...

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 08:49   #996
jacieeeee
Wtajemniczenie

Witam w piątek 13tego

Kajool
kciuki za wizytę

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
podchodzi do mnie pierworodny z tekstem "podatki trzeba pąłcic ale podpowiem jak płacić mniej albo wcale" (reklama z cnbc biznes...)

jak sobie pomysle ze niktore z nas juz dzieciate, a nerolka niedługo (co to jest 10 dni) to troche jednak mam stracha... bo ani ciuszkow jeszcze nie mam, ani remont nie skonczony bo elektrykowi jakas awaria w energetyce wypadla i dzwonil ze znowu go nie bedzie... w mieszkaniu ciagle bałagan, bo szuflady wyciagniete (zeby dwa razy ich nie ciagac), szafki niektore puste bo czekaja na malowanie, a malowanie na elektryka. jeszcze mamy zamowic wykladzine i ja obszyc (bardziej sie nam oplaca niz dywan bo mamy troche zimna podloge i dziwny ksztalt gdzie ma byc - bo szafa i biurko sa tam...). no i troche sie boje porodu... bo co bedzie jak bedzie gorzej?
Ja wczoraj wieczorem miałam małe załamanie nerwowe. Dla Dominika mam tylko kilka ubranek, poza tym nic Boję się, że nie zdążę z zakupami, że nie ogarnę tego wszystkiego. Poza tym kasy z ZUSu ani widu, ani słychu, więc nawet za bardzo nie mam za co ich zrobić. Jeszcze ten remont, przeprowadzka...

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
mój synek u siebie w pokoju ma białe meble więc uważam że pasuje

pokażę fotki, teraz jedna komoda jest u nas w dużym pokoju, łóżeczko na drugiej ścianie, ogólnie przemeblowane ale białe meble są
Zanka śliczy pokój

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 08:50   #997
brunetka2000
Zakorzenienie

Biorę się za prasowanie którego nie cierpię. Nie piszcie za dużo :P

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-13, 08:54   #998
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

Faktycznie zanka biały mebelki mają na tyle uniwersalny wygląd że w zależności od koloru ścian i dodatków pasuje do każdego pokoiku
kurcze jakos ciezko urzadzac mi pokoik w takich radosnych kolorach, zawsze planowałam przestrzen aby była elegancka,
czas zmienic troszke myslenie
Stary 2011-05-13, 08:57   #999
moniczka2123
Zadomowienie

Czesc brzusie i ich mamusie
Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
a masz może problemy z hemoroidami?
Ja ostanio też zauwazyłam plamkę krwi na wkładce i to najwidoczniej moj poporodowy hemoroid się odezwał

nie wiem czy nie będa przymałe? przewaznie maluchy startują od 56 a nawet 62cm, 52 to dla wcześniaków..

za wizytę, kiedy będziesz miała usg żeby płeć podejrzeć?

Poza tym dużo zdrówka dla Was!!

no to ja mam podobnie tez mam skurcze tak ok 10 na dzień i jak wstanę to brzuch jak kamień, ale wydaje mi się że to po prostu mała zsuwa się niżej (bo leżę z poduszką pod dupką) i dlatego brzuch robi się twardy

No i ja teraz jakoś już wyluzowałam, nie boję się już panicznie że urodzę na dniach, wierzę że będzie dobrze

Myślę sobie że jakby było bardzo źle to lekarz wysłałby mnie do szpitala a mogę leżeć w domu to wypoczywam w ogrodzie i delektuję się tym że mogę odpocząć
Przepraszam pomylka nie kupiłam 52 tylko 62

moniczka2123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 09:00   #1000
agni82
Zadomowienie

brunetka wyślij to prasowanie do mnie, ja uwielbiam prasowac. Miałąm na początku ciąży kilkutygodniowy wstręt, ale już wróciłam do normy.
Stary 2011-05-13, 09:00   #1001
83monia
Zakorzenienie

telik - ale mozna zrobic elegancki pokoik dla dziecka i dodac kilka wesolych kolorow (np. do piaskowego pomarańcz) i masz fajny dzieciecy pokoj... wpisz tez w google np. elegant baby room i zobacz grafiki, niektore sa naprawde ciekawe...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-13, 09:01   #1002
JustPi
Rozeznanie

83monia super, że koleżanka się zgodziła Uważam, że to super rozwiązanie w porównaniu do mieszkania z mamą czy oddania synka do teściowej. Ja swoją mamę baaardzo kocham, ale mieszkanie z nią nie było by dobrym rozwiązaniem. na szczęście mieszka w tym samym mieście i jak coś się zacznie dziać to przyjedzie. A moja teściowa też mi proponowała, żebym Majkę wysłała do niej na wakacje (teście mieszkają blisko Ciebie, bo w Kołobrzegu) ale nie wyobrażam sobie rozstania na dłużej, poza tym nie chcę, żeby czuła się odtrącona, siostra i tak bedzie dla niej mega nową sytuacją i wszyscy będziemy musieli nauczyć się żyć w "nowej konfiguracji" A to moim zdaniem będzie możliwe jak będziemy sami, bez dodatkowych "dobrych rad" i kręcących się po domu osób
JustPi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 09:07   #1003
youyou
Zakorzenienie

Dziewczyny co do obaw to chyba niestety nie skońćzą się już nigdy najpierw się martwimy czy z ciążą wszystko w porządku, czy dziecko urodzi się zdrowe, potem strach jak zachoruje, zeby mu się nic nie stało.

Jak dla mnie macierzyństwo to największe szczęście jakie mnie w życiu spotkało ale też stres i strach o dziecko każdego dnia

Co do tego maluszka 400g to jak byłaam z Filipem w ciązy i też musiałam leżeć to takie wieści bardzo mnie pociesząły, najpierw odliczałam tygodnie w których dziecko ma szanse przeżyć, potem do 30tc kiedy już jest nieco lepiej rozwinięte, potem do 34tc kiedy rozwiną się płucka..

Cytat:
Napisane przez Kajool Pokaż wiadomość
witam laski z rana, ja zaraz na wizyte mykam. Synek juz wierci sie w brzuchu, pewnie mu smakowaly kanapki z pomidorkiem

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość

ZACZYNAMY SIÓDMY MIESIĄC!!!!
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 09:08   #1004
zanetaa88
Zakorzenienie

Mam bez w salonie i tak pięknie pachnie,
że czuję się jak narkomanka
Tak jakby mi ktoś wiecznie robił we włosach, co uwielbiam !
i odpływam przy tym...

Dziewczyny mam pytanie, jeżeli Ja np teraz dostałam naprawdę super wypłatę to czy każda będzie taka sama?! czy może się zmniejszać ?

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 09:10   #1005
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agni82 Pokaż wiadomość
brunetka wyślij to prasowanie do mnie, ja uwielbiam prasowac. Miałąm na początku ciąży kilkutygodniowy wstręt, ale już wróciłam do normy.
Chętnie

A i jeszcze jedno pytanie : OBCINACIE METKI W UBRANKACH ????
Stary 2011-05-13, 09:10   #1006
Natka_
Zakorzenienie

Zanka bardzo ładny pokoik

Nam też jeszcze sporo rzeczy brakuje m.in wózek, fotelik, łóżeczko, pościel, kosmetyki dla młodego, koszyle dla mnie, szlafrok, huśtawka, jeszcze ubranek brakuje trochę... także jeszcze jeszcze. Ale myślę, że zdążę. Wózek, łóżeczko i huśtawkę chcemy kupić i tak dopiero w czerwcu. Odejdzie nam koszt wózka, łożeczka, huśtwaki i jeszcze na co tam starczy bo teście chcą dać kasę na wózek a moi rodzice dają nam 2 tys zebysmy cos kupili dla małego. Sami nie chcą nic kupić bo nie wiedzą co się nam podoba. Bardzo fajnie bo to naprawde spory koszt, szczerze nawet na to nie liczylismy, myslalam ze na wozek się poprostu zlożą i tyle, bo wiem ze to napewno chcieli. A tu taka miła niespodzianka To będzie ich pierwszy wnuk zarówno u teściów jak i u moich rodziców, bo mąż jedynak a moja siostra jeszcze bezdzietna, więc pewnie też dlatego.

I mam ogromna prośbe do doświadczonych mam Napiszcie proszę co dla dziecka trzeba kupić z kosmetyków i ewentualnie polecane firmy Narazie z kosmetycznych mam:
-pampresy Pampers 2-5kg
-gaziki jałowe
-kremowy żel do mycia ciała z J&J (nie wiem czy dobry, ale dostałam gratis od allegrowicza r_77
-Sudocrem

I tyle
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 09:12   #1007
agni82
Zadomowienie

no właśnie , co z metkami? h&m ma na prawdę "kilkustronicowe książki"
Stary 2011-05-13, 09:14   #1008
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Chętnie

A i jeszcze jedno pytanie : OBCINACIE METKI W UBRANKACH ????
nie, bo potem nie wiem na jaki wzrost są poza tym nie przeszkadzaly malemu. no chyba ze mialy pół metra, ale wtedy zostawialam jakas z rozmiarem tylko

Edytowane przez 83monia
Czas edycji: 2011-05-13 o 09:17
Stary 2011-05-13, 09:19   #1009
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
nie, bo potem nie wiem na jaki wzrost są poza tym nie przeszkadzaly malemu. no chyba ze mialy pół metra, ale wtedy zostawialam jakas z rozmiarem tylko
O i o taką odpowiedź mi chodziło to mój pierwszy dzidziuś więc nie wiem czy to dzieciom przeszkadza DZIĘKUJE

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-13, 09:20   #1010
Natka_
Zakorzenienie

Oooo ja nie lubię prasować
Ale niestety jak czegos nie wyprasuje to nie wyjdę w tym Jak mieszkałam z rodzicami to zawsze jakoś siostrę wkręciłam w prasowanie, bo ona nie lubiła zmywać naczyć a ja prasować więc zawsze się jakoś dogadałyśmy. Jednak teraz już nie ma mnie kto w tym wyręczyć, więc siłą rzeczy prasuję, ale nie sprawia mi to ani trochę przyjemności Mało tego jak już tak dłużej stoję i prasuję jeszcze ta para z żelazka to słabo mi się robi Więc małemu też wszystko będę prasowała czy lubie czy nie lubię
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 09:27   #1011
agni82
Zadomowienie

dzięki monia. słusznie mówisz.
Stary 2011-05-13, 09:35   #1012
sygine
Zadomowienie

Cytat:
SMS OD NEROLKI :
"No to już wiecie, że niebawem zostaniecie ciociami, jakoś mi tak dziwnie. Tak jak Pieleszka mówiła, to mama położyła mi jedną kupkę kasy na księgową do oddania we wrześniu, a druga na opłacenie położnej i na nic więcej i tak żeby tata się nie dowiedział. Mniej się już boję.i jest duża nadzieja , że mój lekarz będzie przy mnie ale to się okaże.

Sygine składam serdeczne życzenia.
Madziulce współczuję insuliny, ale będzie dobrze. Tu jest kilka dziewczyn co sobie wstrzykuje.

Gratuluje zakupów.

Krystuś i Szymuś chorzy, więc siedzą wszyscy w domu i tyle ich widzę niestety.
A Pieleszka to super dziewczyna.

Jesteście wszystkie cudowne i kochane. Dziękuję wam za wszystko, że jesteście ze mną. Buziolki "
Nerolka kochanie aż się popłakałam Dziękuję za życzenia Współczuję Ci strasznie, że jeszcze Młodzi się pochorowali Ale będzie dobrze kochana i jak wrócisz z Izunią do domu to wszystko się już ułoży Ale aż się wierzyć nie chce, że już na dobrą sprawę możesz odliczać dni a nawet godziny do powitania Izuni na świecie Codziennie trzymam za Was kciuki, żebyście dotrwały do tego 37 tc i żebyś miała lekki poród, a Izunia urodziła się jako piękna zdrowa i mądra dziewczynka
Stary 2011-05-13, 09:36   #1013
Kolina
Zadomowienie

Cytat:
Kolinko co do wagi malego, to sie nie przejmuj, moj mial w 27 tygodniu zaledwie 700 gram a teraz jestem w 32 i juz wazy 1840. Ja siie smieje, ze to przez poranna owsianke.
...

Przebrnelam przez was. A teraz ide przygotowywac sie na jutrzejsza wizyte, czyli sztuczki cyrkowe z depilacja
dziekuje
jakos sie mi wydawalo ze to malo

kciuki za wizyte

Cytat:
SMS OD NEROLKI :
"No to już wiecie, że niebawem zostaniecie ciociami, jakoś mi tak dziwnie. Tak jak Pieleszka mówiła, to mama położyła mi jedną kupkę kasy na księgową do oddania we wrześniu, a druga na opłacenie położnej i na nic więcej i tak żeby tata się nie dowiedział. Mniej się już boję.i jest duża nadzieja , że mój lekarz będzie przy mnie ale to się okaże.

Sygine składam serdeczne życzenia.
Madziulce współczuję insuliny, ale będzie dobrze. Tu jest kilka dziewczyn co sobie wstrzykuje.

Gratuluje zakupów.

Krystuś i Szymuś chorzy, więc siedzą wszyscy w domu i tyle ich widzę niestety.
A Pieleszka to super dziewczyna.

Jesteście wszystkie cudowne i kochane. Dziękuję wam za wszystko, że jesteście ze mną. Buziolki "
sciskamy
cieple mysli sle, kolejny dzien mija... bedzie dobrze

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
ale te ciuszki planuje jeszcze raz na gotowo przeprać w proszku dla dzieci bo na razie to tylko z grubsza tak tylko przeprałam a nad prasowaniem się zastanowię, jak mi się będzie chciało to może uprasuje
dokladnie tak jak ja, wczoraj pralam smioszka jednego, kapielowki co daaaaaaaaawno temu kupilam i skarpetusie
a przed porodem wypiore raz jeszcze te rzeczy najmniejsze na pierwszych kilka tygodni - kolejne sukcesywnie
oczywiscie posciel i pieluszki, kocyki i takie tam tez bede prala przed porodem

madzia1k1, gratuluje kolejnego tygodnia i slicznych zakupow

Cytat:
podchodzi do mnie pierworodny z tekstem "podatki trzeba pąłcic ale podpowiem jak płacić mniej albo wcale" (reklama z cnbc biznes...)
..
hihihi ale slodki!

Oliweczka1985, gratulacje z okazji kolejnego, nowego miesiaca

kindzia890, oby bole minely i lekarz zrobil usg tzn on ma usg a nie robi? hmmm

Cytat:
dzień dobry w piątek trzynastego

dodaję fotki łóżeczka
a faktycznie, dzisiaj pechowy dzien
pokoik sliczny ja dlugo myslalam o tej serii z ikei, nawet pisalam o niej wiele tygodni temu, jednal po przemysleniu pelnej kolorystyki pokoiku stwierdzialm ze bialy nie pasuje musialam zaczac szukac czegos w naturalnym kolorze drewna, a dodatkami rozjasnie pokoik
na razie wszystko mam w kartonikach, pokoik maluszka jeszcze sie robi - jeszcze mam moment by wybrac tapete na sciane z lozeczkiem, na te tylko, bo sa spece od scian to by nakleili
tapeta w paseczki, czy misie, czy cos w tym stylu rozweseli i bedzie przyciagala wzrok malucha, no zobaczymy

u nas padalo w nocy, dosc mocno, po 4 obudzil mnie deszcz
jest chlodniej, a nawet zimno - bo wiatr poteguje uczucie chlodu
zaraz sie zbieram na budowe zobaczyc jak ida prace, wszystko nam sie przeciaga, mielismy sie wporwadzac na swieta, potem w czasie dlugiego weekendu majowego, a wyglada na to ze jak w czerwcu to sie stanie to bedzie dobrze, ech terminy
Stary 2011-05-13, 09:38   #1014
karolinee1983
Zadomowienie

witam i ja w piątek trzynastego pogoda na weekend oczywiście musiała się zesrać jak na złość, bo jedziemy dziś do Olsztyna i jutro mamy plan za miastem grilla urządzić na domku - mam nadzieję, że jutro będzie lepiej...

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość

Jak któraś nie lubi prasować to ja przyjadę albo przyślijcie pocztą a odeśle wyprasowane
To ja zapraszam do siebie

Cytat:
witam laski z rana, ja zaraz na wizyte mykam. Synek juz wierci sie w brzuchu, pewnie mu smakowaly kanapki z pomidorkiem
To kciuki trzymam

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
problemów.

ZACZYNAMY SIÓDMY MIESIĄC!!!!
Gratuluję

Cytat:
dzień dobry w piątek trzynastego

dodaję fotki łóżeczka
Śliczne. Bardzo podobają mi się białe mebelki dla dziecka, ale u nas w sypialni też same ciemne meble, więc wybraliśmy ciemne łóżeczko...

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 09:50   #1015
Bartessa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez agni82 Pokaż wiadomość
no właśnie , co z metkami? h&m ma na prawdę "kilkustronicowe książki"

ja zwrocę uwagę, jezeli bedzie drapac malucha to obetne, chociaz wolalabym tego uniknąc po pierwsze rozmiar a po drugie często kupuje firmowe ciuszki, ktore może kiedys jak nie bede miala komu dac to po prostu sprzedam, a ludzie patrzą na metke tez kupując używki. Nie lubię trzymac za duzo niepotrzebnych rzeczy w szafach
Bartessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 09:51   #1016
moniczka2123
Zadomowienie

Dzis piatek trzynastego nie wierze w te glupoty ale na wszelki wypadek nie ruszam sie z domu

Ale pogoda beznadziejna zaraz zasne...wogole cala noc sie wiercilam i krecilam i maluszek w brzuszku tez i jakos oboje nie moglismy spac

moniczka2123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 09:54   #1017
Bartessa
BAN stały

heh, chcialabym wam wstawic fotkę brzucha ale nie wiem jak kamerke uruchomic na tym lapku...
ma któraś asusa może??
Bartessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 09:58   #1018
Shira_83
Zadomowienie

witam

Nerolko jeszcze troszkę i będziecie razem czekamy na dalsze wieści
Brumku no widzę że mnie rozumiesz z tymi kwiatkami mi przybyła tylko jedna donica opanowałam się w ostatniej chwili

u nas też dziś chłodniej ale mamy jechać koło 14 na zakupy to nawet lepiej że nie będzie takiego skwaru w planach jest mc donald hihihihih
Stary 2011-05-13, 10:02   #1019
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Dziękuję za gratulacje 7 miesiąca, ale każdy suwaczek wskazuje co innego, więc niewiem do końca, czy to napewno 7 miesiąc

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 10:06   #1020
jacieeeee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Shira_83 Pokaż wiadomość
u nas też dziś chłodniej ale mamy jechać koło 14 na zakupy to nawet lepiej że nie będzie takiego skwaru w planach jest mc donald hihihihih
Ech, Ty niedobra...nie kuś Ja może pojadę popołudniu z bratową po buty dla niej, ale fast foody muszę omijać z daleka

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości