![]() |
#4592 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVII
|
![]() ![]() |
![]() |
#4594 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4596 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Mam to już (dawno) za sobą ![]() Agnes- mnie się już nie chce myśleć, co On powie. Są obszary, które podobają się nam obojgu, a tam, gdzie nie ma częsci wspólnej- trudno, będę się realizować, kiedy nie wychodzimy razem. skarbiątko uświadomiła mi, że ja po prostu się boję- tak, jak bałam się innego zdania mamy, byłego męża- ale bałam się dlatego, że swojego zdania własciwie nie miałam. Tznkiedy np coś mi się podobało, a ktoś inny móeił, że to jest beznadziejne, to i ja zaczynałam uważać, że to coś- tam jest kiepskie. W sumie coś się zmieniło dopiero w ost. 2 latach, ale dawne nawyki pozostały.
![]() |
#4597 |
Zakorzenienie
|
ja teeeeeeeeeeeeeż
![]() gębor mi się śmieje i fogle życie bez słońca jest cudne ( no może być troszkę jesiennego ![]() wczoraj - jak dla mnie upał - byłam mokra po przejściu 100 metrów stwierdziłąm że chciałabym mieć kasztany w ogrodzie - kurde jaki to daje chłód - pod innymi drzewami, owocowymi tak nie jest ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-05-13 o 08:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4598 | |
Zakorzenienie
|
Gdzie?
![]() ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4599 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
statystyk nie posiadam ale z doświadczenia i obserwacji stwierdzam ze nic nadzwyczajnego w przyrodzie jeśli para nie mówi jednym głosem an KAŻDY temat a już kobiecy to fogle ja to widzeu tak ze każdy z Was MA właśnie swoje zdanie - Ty byś chciała żeby było jedno ale Masz je, a bynajmniej mi widzimy tu potem efekty ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
to jest co najmniej pas - jesu jakie to cudne - klikam se w lincz i spodziewam sie paska ok 2 cm szer w kolorze lila i se myśle o co tyle hałasu - pasek jak pasek a tam ![]() czad |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4601 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() brzuch sie cos nie wciaga, ale chyba pora zainwestowac w bielizne modelujaca ![]() Cytat:
![]() mnie się jeszcze po bokach jakies walki, opony etc tworza.... ![]() Cytat:
![]() ale ja wlasnie myslalam, ze sie odchudzam i powinnam juz miec pogubione, a tu jakas cala spuchnieta jestem... Ty masz blizej ![]() ja mam juz blisko do szostki z przodu ![]() a pamietacie jak przepowiadalam, ze Redsik po rozpakowaniu szybciutko wroci do formy... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() piekne ![]() ![]() krolik dobral sie do mojej salaty, zrzucila z krzesla siatke, wygryzla caly srodek, w duzych lisciach zrobila falbanki, zwiala do kata i udaje ze to nie ona... ![]() a u was co dzisiaj na obiad? ![]()
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2011-05-13 o 09:15 |
||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4602 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4603 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to ja wczoraj po 16 jak wylazłam w t-shircie, to się powaznie zastanawiałam, czy nie wrócić do domu po sweter, bo za ciepło mi nie nie beło ![]() Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-13 o 09:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
perfumowy zawrót głowy
|
pogoda się spsuła.... a było już tak fajnie
![]() Justyno - nie daj się ![]() U mnie mistrzem krytyki jest moja mam, ona we wszystkim znajdzie jakieś "ale" już się nauczyłam, od kilku lat wpuszczam i wypuszczam ![]()
#4605 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4606 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4607 |
Zakorzenienie
|
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2011-05-13 o 09:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Zakorzenienie
|
Ju, kolor bomba
![]() Ewusia, kup sobie meliski, to będę mieć rozkminkę na nowo z moimi bombkowymi (ja to jednak głupia baba jestem, jak coś mi wlezie do glowy to będe rozkminiać przez kilka tygodni). ![]() Gryx, znajomościa butów mnie zaskoczyłes, ale zidentyfikowanie refleksów i jeszcze ich nazwanie to już mistszostfo. ![]() Maja, kiecka na ślub zdecydowanie krótka. I tak jak dziewczyny gadają - dobry stanik. Zbierze Ci te bułki podpachowe w misieczkę i będziesz mieć cycki ekstraklasa (choć w sumie i tak masz). ![]() Ja mam gorzej bo chuda jestem, cycków nie mam, a buły mam naplecne przystanikowe i co z tym zrobić? Betty, Red, tysz chcę 52 kg. Tylko że mi to daleko, bo jeszcze 5 kg.
#4609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4610 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() O to może mnie też dlatemu łeb bolał ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Że co robiłaś? ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-05-13 o 09:28 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4611 |
Zakorzenienie
|
I jeszcze wiatr zimnyyyyy!!!
![]() Idę na spacer! |
![]() ![]() |
![]() |
#4612 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4613 |
Zakorzenienie
|
fuaśnie oglądam - czadowa kuchnia
![]() edit: ale rozgniatanie wałkiem mało mroczne :lol; powinien rozpierdzielać młotem! ![]() nie kceu iść ani na to ani na żadne wesele ![]() ale to bliska, dobra koleżanka i ffiem, że będzie jej przykro jak nie pójdeu, a mi będzie przykro, że jej zrobiłam przykrość ![]() i tak źle i tak niedopsz
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-13 o 09:39 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4614 |
Zakorzenienie
|
orientujecie się jakie są obecnie kończące zwroty grzecznościowe w mailach nie passe?
piszę do firmy która oficjalnie nie szuka pracowników takich jak ja, produkcyjna, szukają inż, ale generalnei dilują międzynarodowo i ja kce zarydzykować, mam napisane dzień dobry i tyla środek wymyślę ale jak zakończyć ? Pozdrawiam chyba zbyt priv, choć na allu sie tak pisze siakieś inne formy bo z Poważaniem to chyba przesada i arachaizm - wyleciałam z obiegu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4615 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
![]() |
#4616 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jak dla kogo - ja mam jednego młodego (!) wykładowcę, który kończy maile do nas "z poważaniem". Ale jest sztywniakiem nie z tej ziemi. Piękny ten język polski, ale faktycznie jakiś niedorobiony. Brakuje takiego "kind regards", nie? ![]() Ale mi się nie chce wychodzić z domu. ![]() Dziś znów mam w planach wizytę w biedrze, ale boję się, że tym razem nie oprę się orzeszkom w posypce albo innej czekoladzie ![]() ![]() Są w biedronce takie sosy w proszku? Np. serowy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4617 | ||||||||
ʞɐɯǝuɐ
|
łee, nie było burzy.. ale za to chłodniej jest..
tyle że pada a ja jeszcze nie zlokalizowałam parasolki po przeprowadzce Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() aczkolwiek powinno być raczej ---> ![]() ![]() Cytat:
![]() kcem optymistyczną Maję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4618 |
Zakorzenienie
|
#4619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic biere te szacunki - cienszko wyczuć - każdy Prezes ma swoje preferencje, nie przewidzę dzieks |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4620 |
BAN stały
|
Z tego, co wyłapałam, to była tu ostatnio mowa o muzyce ejtisowej?
![]() A w Trójce właśnie leci.... http://www.youtube.com/watch?v=IDYi7wQ1LyM ![]() Byłam nawet niedawno na imprezie w tych klimatach. Ja tam lubię i kiczowate syntezatorki, zresztą wiadomo, że 80s to nie tylko Modern Talking. ![]() ![]() Oooo i jeszcze to. Długo myślałam, że to facet śpiewa. Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2011-05-13 o 09:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.