|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII
Cytat:
ja chcę zrobić od razu trzy okolice
|
|
|
|
|
#2672 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2673 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ja.html&next=1 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...zy.html&next=1 Cytat:
Tak alantan używam na całą twarz
|
|
#2674 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2675 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- [1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2689278 7]Mam to samo po depilatorze. Fakt spokój z włoskami na nogach mam z 3 tygodnie, a później pełno wrastających włosków i ropnych chrostek, dlatego na razie sobie chyba muszę depilator odpuścić.[/QUOTE] Nie wiem, czy dobrze rozumuję, ale teraz trzeba by te włoski wzmocnić przez golenie ich maszynką, a potem znowu depilator ![]() Cytat:
mam oba, niestety Gesichtscreme mi nie podpasował. Calendula cudo |
||
|
|
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
|
Angel zdałam, chociaż nie jestem zbyt zadowolona z wyniku. Mogło być o wiele lepiej... Gdyby nie stres, to byłoby na pewno lepiej i to o wiele....
|
|
|
|
#2677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na swojej byłam tak zestresowana, że mówiła bardzo szybko i odjęli mi właśnie za to punkty, ale ważne, że zdałaś.
|
|
|
#2678 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
#2679 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() wiecie co, ostatnio kupiłam sobie odżywkę https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ra-wersja.html i jestem zachwycona
|
|
#2680 |
|
Konto usunięte
|
To nic u mnie nie da. Odstawiałam depilator, goliłam jakiś czas maszynką a jak znowu sięgałam po depilator to niestety po jednym razie włoski się wrastały.
|
|
|
|
#2681 | |||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2688720 2]Hej dziewczyny Podczytuje was od jakiegoś czasu i chciałam się zapytać czy mogę dołączyć?[/QUOTE] witaj Cytat:
Cytat:
mam ochote na szminkę z vipery, u pewnej dziewczyny na blogu widziałam, bardzo ładna... i od kilku dni mi po głowei chodzi
|
|
|
#2682 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
nie przypuszczałam ![]() [1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2688720 2]Hej dziewczyny Podczytuje was od jakiegoś czasu i chciałam się zapytać czy mogę dołączyć?[/QUOTE] Cześć Nafi witaj Zapomniałam Wam napisać, że kupiłam jeszcze wczoraj odżywkę do rzęs I tak jakoś na samych podstawach jadę...---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Idę trochę posprzątać i przy okazji ponadziwiam się swoją naiwnością ![]() Miłego popołudnia
|
|
|
#2683 |
|
Zakorzenienie
|
witam
tak ![]() chcę czytać lektury, może zacznę kurs angielskiego itd... |
|
|
|
#2684 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również mam problemy z okolicami bikini.
Pachy jadę depilatorem, boli owszem, ale później spokój na dłuższy czas. Na dole jednak chyba bym się nie odważyła użyć depilatora. Super pomysł z tą depilacją laserową, widziałam sporo ofert na Grouponie Ja się muszę wziąć ostro za moje włosy przede wszystkim, bo tak je zapuściłam, że szok. Najpierw podciąć, a później kuracja! Podobnie jak Nafi, kupuję jakieś kosmetyki, a później stoją i zbierają kurz. Dzisiaj dla urody będę masować uda bańkami chińskimi Edytowane przez gwiazdeczka172 Czas edycji: 2011-05-13 o 18:07 |
|
|
|
#2685 |
|
Zakorzenienie
|
[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2688720 2]Hej dziewczyny
Podczytuje was od jakiegoś czasu i chciałam się zapytać czy mogę dołączyć?[/QUOTE] witamy ![]() kupiłam szminkę, kredkę i maskę do sto
|
|
|
|
#2686 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio miałam odżywkę z Isany: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ng.html&next=1 ale tak jak piszą dziewczyny - do niczego.
Musze częściej najpierw wchodzić na KWC, a potem robić zakupy. ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Jestem niekulturalna! DZIEŃ DOBRY
|
|
|
|
#2687 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Nie było mnie dwa dni bo musiałam do zaliczenia uczyć, ale na szczęście mam je za sobą Buzia mi wyładniała, pryszcze poznikały i przebarwienia też coraz mniej widoczne Chciałabym biegać, ale nie mam z kim a samej mi się nie chce ![]() nafiyqa witaj Ja również miałam jednowieczorową przygodę z plastrami na bikini i co? łysina plackowata i zdarty naskórek caate super że jesteś ![]() [1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2688720 2]Hej dziewczyny Podczytuje was od jakiegoś czasu i chciałam się zapytać czy mogę dołączyć?[/QUOTE] pewnie że tak ![]() Cytat:
![]() angelinmyheart jak dla mnie przesada z tymi włosami, w ogóle mi się nie podobają ![]() Talullah podziwiam co raz bardziej Jutro na 18 idę więc muszę już dziś się pospamować chcę fajnie wyglądać co prawda @ mam dostać, oby mi brzucha nie wywaliło ![]() Ide pranie wywiesić a potem demakijaż, peeling, i maska nawilżająca Acha, zaopatrzyłam się ostatnio w korektor pod oczy Vipery bo z Bell nie dostałam, jak na razie ok I zamówiłam z avonu, krem do twarzy z filterm 30 Avon Sun (miała któraś z Was?zastanawiam się czy jest to krem do codziennego użytku) i nowy tusz Enchant, zobaczymy jak się sprawdzi
|
|
|
#2688 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do kremu z filterm to zastanawiałam się nad 5otką z Avonu, ale w końcu kupiłam tego Daxa a teraz dołączyłą do niego Ziaja, również 50spf
Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2011-05-13 o 18:55 |
||
|
|
|
#2689 |
|
BAN stały
|
Jakie to dwulicowe, że najpierw ktoś wyśmiewa się z jakiegoś wątku i jego uczestniczek, a później do niego dołącza i się udziela
|
|
|
|
#2690 |
|
Zakorzenienie
|
Kitka pokaż tą szminkę
Też muszę jakąś kupić
|
|
|
|
#2691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() raczej nas informuje, że ktoś nas oszukuje
|
|
|
|
|
#2692 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Nie chcę być niemiła, ale jeśli komuś wątek nie pasuje to żegnamy, nikt tu nikogo nie zmusza do udzielania się. Jak mi się wątek nie podoba to zwyczajnie do niego nie dołączam, a tym bardziej nie wyśmiewam z uczestników określonego wątku. Każdy ma inne poglądy na życie i czym innym się interesuje. A jakieś kłótnie o swoje racje przenieście na PW albo na Wasz stary wątek gdzie się udzielałyście i nie smiećcie tutaj, tyle ode mnie. ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- i nie mówię, że takie jesteście, bo BlackSwann nie można ufać, ale jeśli jest to prawdą, to przemyślcie to dziewczyny. Szkoda czasu. ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- A tymczasem lecę Zapomniałam napisać- rozpogodziło się, że hoho miłego wieczoru dziewczyny
|
|
|
|
|
#2693 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
jeszcze lepiej.. kurde nie chciałam sie udzielać w tej dyskusji bo było to dla mnie bez sensu ale jak widze co się dzieje na wątku to mnie coś trafia ( taaaaa i od nerwów będę miała siwe włosy i będę musiała je częsciej farbować bo przecież jestem pustakiem który tylko o swoim wyglądzie myśli - bo podejrzewam że o takie naśmiewanie się chodziło- właśnie masz może jakieś posty pokazujące kto i co pisał?? bo ciekawa jestem... )...nie bede tu nikogo oceniała, bo nie od tego jestem.. jeżeli jest tak jak piszesz to brak mi słów po prostu.. nie podoba się komuś wątek- to niech nie pisze... jak patrzę co się z tym naszym wątkiem dzieje , pojawiają się osoby, które mącą,wywołują kłótnie to mi po prostu przykro... ja na ten wątek trafiłam w sierpniu i wtedy nie było tu takich chorych akcji... no ale wiem że dla niektórych to jest TYLKO internet i uważają że mogą za przeproszeniem odp*****c różne cyrki, mieć po 5 kont czy najpierw nas obrażać i się z nas naśmiewać na innym wątku a potem pisać tu... szkoda że nie można robić "Selekcji" na wątkach bo to co się tu od pewnego czasu dzieje przechodzi pojęcie... http://vipera.com.pl/pl/index.php?id...y&kat=2&pod=11 numer 22
|
|
|
#2694 |
|
Zakorzenienie
|
Kitka dzięki
Najlepiej przywróćmy klub i piszmy tylko tam Będzie spokój ![]() A tak a propos klubu, to mi go brakuje, ale po tym co się dzieje.... :/ |
|
|
|
#2695 |
|
Zakorzenienie
|
To może niech koleżanka skopiuje linki do tych postów, gdzie my to wyśmiewałyśmy udzielające się tutaj użytkowniczki?
Dziewczyny, nikt się z Was nie naśmiewał! Madame, dałabyś już sobie spokój... ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Ja jakoś nie lubię używać szminek, błyszczyków. Po prostu mi przeszkadzają Ewentualnie w domu na noc smaruje jakimiś pomadkami nawilżającymi Całe szczęście nie mam problemu z suchymi ustami, bardziej taką pomadkę kupiłabym mojemu TŻtwoi
Edytowane przez gwiazdeczka172 Czas edycji: 2011-05-13 o 19:49 |
|
|
|
#2696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2697 |
|
Zadomowienie
|
shadii mam peeling enzymatyczny z dax cosmetics
---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Nie jestem na bieżąco i nie wiem o co chodzi z tym wyśmiewaniem nas w innych postach
|
#2698 |
|
Zakorzenienie
|
No tak... Racja.
Szkoda, że można oberwać punkty za to, że chce się ostrzec innych przed "zagrożeniem"
|
|
|
|
#2699 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Kurde co tu się dzieje ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2688720 2]Hej dziewczyny Podczytuje was od jakiegoś czasu i chciałam się zapytać czy mogę dołączyć?[/QUOTE] witaj ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
i miłego wieczoru życzę
|
|
#2700 |
|
Zakorzenienie
|
snowhitee, a jak ona wygląda? jest na KWC?
![]() Miałam iść się bańkować, a tu mnie leń złapał |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.

szybko włoski odrastają i tak w kółko macieju
zbieram na depilację laserową 

nie przypuszczałam 

podziwiam co raz bardziej 
ekspresowo skladam lozko, odsuwam je, caly ekwipunek przynioslam jej, poslusznie weszla, przelozylam jej dwa male kociaki, narazie tyle ma i czekamy na wiecej