Rozstanie z facetem, cz. XVIII - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-13, 21:15   #1591
alka132
Zadomowienie

GG do alka132
Dot.: Rozstanie z facetem, cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez Jacqueline__ Pokaż wiadomość
czuje się taka zupełnie nic nie warta.. młoda się zakręciła, i już poleciał- rzucił wszystko, plany, obietnice, marzenia nasze.. rzucił mnie. czuje takie obrzydzenie, przecież on mnie dotykał, całował, kochał się ze mną.. nie znałam Go z tej strony. to jest taki cios. nie był wart moich przepłakanych dzień w dzień, noc w noc 2 tygodni..

współczuję to jest straszna świadomość wiedzieć, że eks spotyka się z kimś innym. Dla mnie to uczucie było okropne.. raz zadzwoniłam do niego, a ona odebrała (że niby nie może gadać, bo prowadzi samochód), poczułam się tak jakbym dostała "plaskacza". To było upokarzające. Ale... prawie dwa lata od tamtego czasu minęły, a ich piękny związek rozpadł się dość szybko, był beznadziejny tak ogólnie. Nie powiem, bo ulżyło mi jak się dowiedziałam jak to tam było i że eks nawet nie chciałby się z nią widzieć
alka132 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 21:17   #1592
pika87
Rozeznanie

Cytat:
żałuje każdej wylanej przez ten czas. cholerny dupek i tchórz.! nie miał odwagi powiedzieć że woli inną to wymyślił sobie jakaś przerwę i nie wiadomo co. zero odwagi, zeroo. drań!
wiem że to co napisze to mało pocieszające, ale mój też już znalazł sobie pannę więc znam sytuację. na mnie ta wiadomość podziałąła trochę inaczej - zastanów się czy chciałabyś być z facetem nie ma odwagi powiedzieć prawdy? to co robi świadczy o nim, tylko i wyłącznie, jest chole**nym dupkiem, powinnaś współczuć tej dziewczynie że ktoś taki jej się trafił, pewnie niedługo ją potraktuje tak jak ciebie. teraz wiesz na czym stoisz, nie musisz tracic czasu na czekanie aż wróci, ani płakac bo szkoda na niego łez
pika87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 21:21   #1593
blueania
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alka132 Pokaż wiadomość

i tak trzymać! a co do następnego postu - w sumie dobrze. Ile można słuchać tej samej, w dodatku bolesnej gadki. Spróbuj się odciąć. A już postanowione co z mieszkaniem? Przepraszam jeśli przeoczyłam któryś Twój post gdzie o tym pisałaś.
Wynajelam pokoj,ale bedzie wolny dopiero po 25 maja,wiec musze sie przemeczyc jeszcze ok 2 tygodni
Nie szukalam juz innego,poprostu nie mam na to czasu.Przewazylo to,ze jest niedaleko od obecnego miejsca zamieszkania,wiec latwiej mi bedzie z przeprowadzka,bede miec tak samo blisko do szkoly i pracy.

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Panterkax33 Pokaż wiadomość
Malla ja już się z niego wyleczyłam szkoda mi tylko tej laski co zajmie moje miejsce
Mi również szkoda mojej następczyni,naprawdę
blueania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 21:21   #1594
Jacqueline__
Zakorzenienie

znajomi mi mówią że ona własnie dużo sobą nie reprezentuje i prorokują już jak to będzie.. dają im miesiąc- dwa nie więcej i ona Go zostawi, bo nie jest z typu dziewczyn romantycznych i poza tym ma te 16/17 lat, więc wiadomo. wtedy stwierdzi że jest tak na prawdę sam, i może dobijac się do mnie. ale wiem że gdyby tak się to potoczyło to nie miałabym ochoty nawet na Niego spojrzeć. brzydze się tym wszystkim cholernie. serce mi się kraję ale to uczucie jest silniejsze.. zostawił mnie bez słowa, z dnia na dzien dla małolaty, niech nie myśli że ja będę potem. że będę czekała.. pocierpię, pocierpię i wyjdę z tego. będę Go zawsze pamietała, był ważny dla mnie, był moją miłością, ale nie dałabym rady być z Nim znów.. nie po tym wszystkim. gdyby był sam cały ten czas no to mogłabym się zastanowić, ale po takim czymś to nigdy..

Jacqueline__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 21:22   #1595
blair_r
Przyczajenie

Ofelia, ja bym poszła, bo pewnie od czasu do czasu będziesz towarzyszyła swojemu chłopakowi na spotkaniach z jego znajomymi, więc sądzę, że czym prędzej przełamiesz lody tym lepiej Chociaż rozumiem, że spotkanie jego byłej nie będzie miłe.

Ofelio, alka132, chyba pójdę za Waszą radą i spróbuje z nim zerwać kontakt. Tylko boję się, że długo nie wytrzymam ;( Trudno mi być obojętną na niego i zacząć go ignorować, nawet jeśli rozumiem, że tak byłoby lepiej dla mnie...

Jacqueline__Twój były chłopak to kompletny dupek! Ale solideja ma rację. Dobrze, że dowiedziałaś się o tym teraz. To Twój chłopak stracił, a nie Ty skoro teraz z niego wychodzi napalony samiec.
blair_r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 21:28   #1596
Jacqueline__
Zakorzenienie

usuwałam dziś od niego wszystkie wiadomości bo miałam ich tonę w telefonie i powiem Wam że byly łzy, uśmiechy i w ogóle ale w pomieszaniu w tym co wiem to było mi aż momentami nie dobrze, takie przesłodzone o miłości aż do śmierci, jaka to ja jedyna nie jestem i to wszystko- wiecie o co kaman.. nie, no tak mnie nosi że nie wytrzymam.. ale spoko- szczęścia życzę. jest obrzydliwy, po prostu obrzydliwy.

Stary 2011-05-13, 21:40   #1597
alka132
Zadomowienie

GG do alka132

Cytat:
Napisane przez blueania Pokaż wiadomość
Wynajelam pokoj,ale bedzie wolny dopiero po 25 maja,wiec musze sie przemeczyc jeszcze ok 2 tygodni
Nie szukalam juz innego,poprostu nie mam na to czasu.Przewazylo to,ze jest niedaleko od obecnego miejsca zamieszkania,wiec latwiej mi bedzie z przeprowadzka,bede miec tak samo blisko do szkoly i pracy.

no to dobrze, że załatwiłaś tę sprawę a te dwa tygodnie będą z pewnością ciężkie, ale musisz dać radę - bez emocji, chłodno (udawaj ile się da!trzymam kciuki), a później zobaczy co stracił. Myślę, że to go otrzeźwi jak się wyprowadzisz.

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

Cytat:
znajomi mi mówią że ona własnie dużo sobą nie reprezentuje i prorokują już jak to będzie.. dają im miesiąc- dwa nie więcej i ona Go zostawi, bo nie jest z typu dziewczyn romantycznych i poza tym ma te 16/17 lat, więc wiadomo. wtedy stwierdzi że jest tak na prawdę sam, i może dobijac się do mnie. ale wiem że gdyby tak się to potoczyło to nie miałabym ochoty nawet na Niego spojrzeć. brzydze się tym wszystkim cholernie. serce mi się kraję ale to uczucie jest silniejsze.. zostawił mnie bez słowa, z dnia na dzien dla małolaty, niech nie myśli że ja będę potem. że będę czekała.. pocierpię, pocierpię i wyjdę z tego. będę Go zawsze pamietała, był ważny dla mnie, był moją miłością, ale nie dałabym rady być z Nim znów.. nie po tym wszystkim. gdyby był sam cały ten czas no to mogłabym się zastanowić, ale po takim czymś to nigdy..

ło, to tylko czekać aż się rozleci. A ile on ma lat?
Stary 2011-05-13, 21:42   #1598
Panterkax33
Raczkowanie

Wiecie co ta dziewczyna z która się spotykał chce się ze mną spotkać jutro na piwo myślę że to dobry pomysł bo ona nic nie wiedziała o mnie ja o niej i nie mam jej niczemu za złe..

ale właśnie jest taka sprawa że możemy tego frajera spotkać a ja nie mam ochoty go widzieć..

wiem że on ucieknie na nasz widok.. ale nie wiem czy to jest konieczne a może obydwie poczujemy satysfakcje
Panterkax33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 21:44   #1599
alka132
Zadomowienie

GG do alka132

Cytat:
Napisane przez blair_r Pokaż wiadomość
Ofelio, alka132, chyba pójdę za Waszą radą i spróbuje z nim zerwać kontakt. Tylko boję się, że długo nie wytrzymam ;( Trudno mi być obojętną na niego i zacząć go ignorować, nawet jeśli rozumiem, że tak byłoby lepiej dla mnie...
a naprawdę nie chciałabyś spróbować normalnego związku? chyba że przez te 4 lata byłaś z chłopakami i Twoja tęsknota do tego hmm cudownego chłopaka nigdy nie zanikała. Po prostu zastanów się czy warto czekać na kogoś takiego, jeśli on już teraz tak Cię traktuję to nie licz na to że się zmieni z dnia na dzień. A możesz tylko zostać zraniona jak pewnego dnia Ci powie, że znalazł miłość swojego życia i jest w ogóle ekstra, super i ma motylki w brzuchu
Stary 2011-05-13, 21:47   #1600
AguŚ87
Zakorzenienie

dziewczyny ja padne ze smiechu zaraz juz mi sie płakac nawet nei chce tylko mam napady smiechu

nowy/nie nowy sie odezwał jak to wielce che sie ze mną spotkac wieczorem, oh ah ze tylko cso tam zrobi ahhh i bedzie... mineło kila h napisalam o ktorej ? przepadł a był na necie i mi nie odpisał juz. on jest NIENORMALNY
tak bardzo chciał mnie zobaczyć że aż z wrażenia zapadł się pod ziemię
tylko pytanie po co pisał wczesniej ze chce. nie kumam go moze jestem mało rozumna
Stary 2011-05-13, 21:48   #1601
Jacqueline__
Zakorzenienie

Cytat:

ło, to tylko czekać aż się rozleci. A ile on ma lat?

my mamy po 20 oboje, bo jesteśmy z rocznika 91. pff. myślałby kto- pracuje, studiuje a rozum w du.pie. nigdy mu tego nie zapomnę. dobrze że jak narazie szczęśliwie nigdzie Go nie minęłm, nie daj boże z Nią..

Stary 2011-05-13, 21:52   #1602
Rarrka90
Rozeznanie

no i zakończyłam moj 3 letni związek.
zrobiliśmy to razem, spokojnie.
zostaniemy przyjaciołmi bo mimo wszystko ufamy sobie, mozemy na sobie polegac. miłość jesli w ogole byla wyparowała. a to wszytsko to chyba byla przyjazn po prostu.

nawet mnie nie boli jakos bardzo.
tylko tak dziwnie.

w poniedzialek mam 2 koła w środe nast 2 multum nauki.
ale jak tu sie uczyc?
moze sproboje teraz, bo wiem ze jak codzien do 3 nie zasne
Stary 2011-05-13, 21:56   #1603
alka132
Zadomowienie

GG do alka132

Cytat:
Napisane przez Panterkax33 Pokaż wiadomość
Wiecie co ta dziewczyna z która się spotykał chce się ze mną spotkać jutro na piwo myślę że to dobry pomysł bo ona nic nie wiedziała o mnie ja o niej i nie mam jej niczemu za złe..

ale właśnie jest taka sprawa że możemy tego frajera spotkać a ja nie mam ochoty go widzieć..

wiem że on ucieknie na nasz widok.. ale nie wiem czy to jest konieczne a może obydwie poczujemy satysfakcje
Twoja sytuacja jest naprawdę pokręcona i nie dziwię się, że chcesz się z tą dziewczyną spotkać, bo w sumie nie macie o co mieć do siebie żalu. Po prostu zrobił was w jajo:/ wywińcie mu numer

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Cytat:
my mamy po 20 oboje, bo jesteśmy z rocznika 91. pff. myślałby kto- pracuje, studiuje a rozum w du.pie. nigdy mu tego nie zapomnę. dobrze że jak narazie szczęśliwie nigdzie Go nie minęłm, nie daj boże z Nią..
wyszumieć się widocznie musi :/ coś czuję, że on jeszcze do Ciebie z bekiem przyleci i życzę Ci z całego serca, żebyś mu wtedy powiedziała gdzie ma się udać (do diabła ) ! i tego się trzymaj
Stary 2011-05-13, 21:57   #1604
pika87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez AguŚ87 Pokaż wiadomość
dziewczyny ja padne ze smiechu zaraz juz mi sie płakac nawet nei chce tylko mam napady smiechu

nowy/nie nowy sie odezwał jak to wielce che sie ze mną spotkac wieczorem, oh ah ze tylko cso tam zrobi ahhh i bedzie... mineło kila h napisalam o ktorej ? przepadł a był na necie i mi nie odpisał juz. on jest NIENORMALNY
tak bardzo chciał mnie zobaczyć że aż z wrażenia zapadł się pod ziemię
tylko pytanie po co pisał wczesniej ze chce. nie kumam go moze jestem mało rozumna
czy aby nie odradzałam kontaktu z tym osobnikiem? gdybyś nie odpisała to pewnie zwróciłby wieksza uwage na to co sie dzieje. rób jak uważasz - ostatecznie nie jestem ekspertka
Stary 2011-05-13, 21:58   #1605
alka132
Zadomowienie

GG do alka132

Cytat:
Napisane przez Rarrka90 Pokaż wiadomość
zostaniemy przyjaciołmi bo mimo wszystko ufamy sobie, mozemy na sobie polegac. miłość jesli w ogole byla wyparowała. a to wszytsko to chyba byla przyjazn po prostu.

tylko tak dziwnie.

ale jak tu sie uczyc?
ooo, jesteś z Twoich poprzednich postów wynika, że takie rozwiązanie jest najlepsze naprawdę tak pokojowo to przyjął? spodziewałam się, że będzie dosyć zdziwiony i nastawiony bojowo. Ale wychodzi, że podjęłaś słuszną decyzję.
a jak ten Twój nowy-nienowy kolega?;> pamiętam, że coś pisałaś...
Stary 2011-05-13, 22:00   #1606
Panterkax33
Raczkowanie

Cytat:
Twoja sytuacja jest naprawdę pokręcona i nie dziwię się, że chcesz się z tą dziewczyną spotkać, bo w sumie nie macie o co mieć do siebie żalu. Po prostu zrobił was w jajo:/ wywińcie mu numer
Już się zastanawiałyśmy nad tym żeby się któraś z nim spotkała.. a druga wpadła na randkę z nim.. ale ja go znam 3 lata i wiem ze by uciekł po za tym z ta 3 jeszcze na sex się spotyka wiec to bez sensu

Myślę że i tak się zemściłyśmy bo nie złą już ma opinie

A widok obydwu nas na pewno mu nie będzie na renkę
Panterkax33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 22:00   #1607
alka132
Zadomowienie

GG do alka132

pika87, będziemy obserwować jak się nam nasza Agus zatraca i żeby nie było że nie mówiłyśmy!
Stary 2011-05-13, 22:00   #1608
Jacqueline__
Zakorzenienie

być może. w sumie związaliśmy się jak mielismy 18 lat. to samo mi wszyscy mówią ale wtedy powiem mu słodkie spier.dalaj. przecież skoro On mi napisał w smsie że nie spotka się ze mną i już to powiem mu to samo jeśli będzie taka potrzeba. nie wyobrażam sobie w tym momencie ponownego bycia z Nim. weźcie, ryczałam 2 tygodnie a on się gźił w tamtą jakby nigdy nic, ooo nie! przecież w końcu kiedyś z czasem minie tęsknota, miłość i to wszystko no nie?

Stary 2011-05-13, 22:04   #1609
blueania
Zakorzenienie

Cytat:

no to dobrze, że załatwiłaś tę sprawę a te dwa tygodnie będą z pewnością ciężkie, ale musisz dać radę - bez emocji, chłodno (udawaj ile się da!trzymam kciuki), a później zobaczy co stracił. Myślę, że to go otrzeźwi jak się wyprowadzisz
Dzieki za dobre slowo Dalam rade juz ponad tydzien,wiec wytrzymam jeszcze troche.

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Cytat:
Moj ex ma 30 lat a rozumu zero
Stary 2011-05-13, 22:05   #1610
pika87
Rozeznanie

Cytat:
pika87, będziemy obserwować jak się nam nasza Agus zatraca i żeby nie było że nie mówiłyśmy!
oj tak, żeby potem nie było
Stary 2011-05-13, 22:08   #1611
Jacqueline__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blueania Pokaż wiadomość
Dzieki za dobre slowo Dalam rade juz ponad tydzien,wiec wytrzymam jeszcze troche.

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Moj ex ma 30 lat a rozumu zero

no, jeszcze lepiej.

Stary 2011-05-13, 22:14   #1612
Rarrka90
Rozeznanie

Cytat:
ooo, jesteś z Twoich poprzednich postów wynika, że takie rozwiązanie jest najlepsze naprawdę tak pokojowo to przyjął? spodziewałam się, że będzie dosyć zdziwiony i nastawiony bojowo. Ale wychodzi, że podjęłaś słuszną decyzję.
a jak ten Twój nowy-nienowy kolega?;> pamiętam, że coś pisałaś...
eh Nowy-Nie- Nowy kolega to przeszłośc zawaliłam sprawe, za bardzo przyspieszyłam wszystko i on się wsytraszył i uciekł a potem jeszcze mimo ze zapewnial mnie ze spoko i nic sie nie stało to uwierzył swojemu koledze , ktory w sumie mnie nie zna a naopowiadal mu o mnie jakis bzdur i Nowy-Nie-Nowy nie chce mnie znac

wiesz, przyjal to pokojowo bo widzialam, ze on chyba tez juz byl zmeczony. Nie chce uzywac slowa "boje sie" ale wydaje mi sie, ze ktos mu sie podoba i moze dlatego?

Dzieki, ze pytasz jestem tak samotna ze kazde mile slowo dla mnie ma znaczenie (wiem, jak zalosnie to brzmi ale juz nie mam sily udwac ze wszystko jest cudownie)

z pozytywnych rzeczy to pierwszy egzmian w sesji na + zaliczony jeszcze tylko 6 egzaminow i 4 koła..

Edytowane przez Rarrka90
Czas edycji: 2011-05-13 o 22:16
Rarrka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 22:18   #1613
AguŚ87
Zakorzenienie

nie zatracam się nie nie miał być pod obserwacją ten tydzien to jest

dziewczyny odpisał POSIKAŁAM SIE ZE SMIECHU, jest u cioci poza miastem musiał cos załatwić, ja patrze a on cały czas na necue to mu napisalam a ciocia ma na imie internet.
nie mogę już psychopata! aaaaaaa
napisalam ze nie jestem pustak chyba go ładnie zatkało bo cisza. ciocia poza miastem

Edytowane przez AguŚ87
Czas edycji: 2011-05-13 o 22:19
AguŚ87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 22:19   #1614
blueania
Zakorzenienie

Cytat:
no, jeszcze lepiej.
Co nie
Mimo,ze jestem 7 lat mlodsza udalo mi sie jednak zrobic z niego normalnego czlowieka,chociaz na jakis czas.Widocznie zle mu bylo i musi sie wyszalec mlodzieniaszek Zeby nie bylo,ze jest taki zly codziennie mi dziekuje za to ile dobra,normalnosci i doroslosci wprowadzilam w jego zycie.Widocznie woli zyc dalej jak nastolatek

A tak w ogole zaczal pracowac ze mna nasz wspolny kolega....Przystojniak Mlodszy 2 lata ode mnie,ale i tak faaajny,az milo pomyslec

Edytowane przez blueania
Czas edycji: 2011-05-13 o 22:23
Stary 2011-05-13, 22:25   #1615
pika87
Rozeznanie

Cytat:

tylko tak dziwnie.

ale jak tu sie uczyc?
tylko pozazdrościć takiego rozstania!!! też chciałabym żeby tak to się zakończyło w moim przypadku, ale niestety było dużo gorzej - patrząc na mnie mowł że kocha a po paru dniach zakomunikował że już mnie nie chce, na dodatek przez sms-a

Edytowane przez pika87
Czas edycji: 2011-05-13 o 22:27
Stary 2011-05-13, 22:35   #1616
alka132
Zadomowienie

GG do alka132

Cytat:
eh Nowy-Nie- Nowy kolega to przeszłośc zawaliłam sprawe, za bardzo przyspieszyłam wszystko i on się wsytraszył i uciekł a potem jeszcze mimo ze zapewnial mnie ze spoko i nic sie nie stało to uwierzył swojemu koledze , ktory w sumie mnie nie zna a naopowiadal mu o mnie jakis bzdur i Nowy-Nie-Nowy nie chce mnie znac

wiesz, przyjal to pokojowo bo widzialam, ze on chyba tez juz byl zmeczony. Nie chce uzywac slowa "boje sie" ale wydaje mi sie, ze ktos mu sie podoba i moze dlatego?

Dzieki, ze pytasz jestem tak samotna ze kazde mile slowo dla mnie ma znaczenie (wiem, jak zalosnie to brzmi ale juz nie mam sily udwac ze wszystko jest cudownie)

z pozytywnych rzeczy to pierwszy egzmian w sesji na + zaliczony jeszcze tylko 6 egzaminow i 4 koła..
w takim razie nie był to ten, z którym powinnaś być skup się teraz na nauce i staraj się wyszukiwać codziennie jeszcze więcej pozytywnych rzeczy (choćby tych najmniejszych).. a po sesji będziesz miała okazję odbudować swoje życie towarzyskie, wlać ducha w swoje działania, nabrać "powera" i nawet jeśli się okaże że Twój (już) eks sobie jednak kogoś znajdzie to przypomnij sobie stan, w którym żyłaś przez ostatni czas... ja uważam że wszystko się dzieje po coś. Teraz jest Twój czas!
może to wszystko brzmieć jak jedna wielka bzdura, ale ja w to święcie wierzę ja tak sobie zawsze mówię jak mam złe dni (niestety dzisiaj ów zły dzień jest).

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

coraz bardziej zaczynam myśleć, że oni chyba nigdy nie stają się dojrzali i tacy jak my byśmy tego oczekiwały, mówimy: odpowiedzialny, wykształcony, bla, bla, bla, a na końcu tak się okaże tylko prymitywnym samcem
Stary 2011-05-13, 22:36   #1617
Rarrka90
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pika87 Pokaż wiadomość
tylko pozazdrościć takiego rozstania!!! też chciałabym żeby tak to się zakończyło w moim przypadku, ale niestety było dużo gorzej - patrząc na mnie mowł że kocha a po paru dniach zakomunikował że już mnie nie chce, na dodatek przez sms-a
wiesz, czuje sie dziwnie bo.. wierzylam w "coś" czyt. miłość- czego nie było, tylko ja sobie wyobrażałam bo tak bardzo chcicałam, żebyt o był Ten Jedyny

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Cytat:
w takim razie nie był to ten, z którym powinnaś być skup się teraz na nauce i staraj się wyszukiwać codziennie jeszcze więcej pozytywnych rzeczy (choćby tych najmniejszych).. a po sesji będziesz miała okazję odbudować swoje życie towarzyskie, wlać ducha w swoje działania, nabrać "powera" i nawet jeśli się okaże że Twój (już) eks sobie jednak kogoś znajdzie to przypomnij sobie stan, w którym żyłaś przez ostatni czas... ja uważam że wszystko się dzieje po coś. Teraz jest Twój czas!
może to wszystko brzmieć jak jedna wielka bzdura, ale ja w to święcie wierzę ja tak sobie zawsze mówię jak mam złe dni (niestety dzisiaj ów zły dzień jest).

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

coraz bardziej zaczynam myśleć, że oni chyba nigdy nie stają się dojrzali i tacy jak my byśmy tego oczekiwały, mówimy: odpowiedzialny, wykształcony, bla, bla, bla, a na końcu tak się okaże tylko prymitywnym samcem
bardzo Ci dziękuje za słowa otuchy
pojde za Twoją radą.- skupie sie na nauce.

dzisiaj 13 piatek, coz za paradoks.
Stary 2011-05-13, 22:47   #1618
ktmk
Raczkowanie

Wczoraj zerwaliśmy na żywo. Denerwowałam się tym spotkaniem jak cholera, chyba ciągle miałam nadzieję, że jednak da się to naprawić, ale nie. Gdy tylko go zobaczyłam już wiedziałam, że się nie uda. Przytulił jak przyjaciółkę, najpierw rozmawialiśmy o pierdołach, usiedliśmy na ławce i zeszliśmy na właściwy temat. Nawet nie dyskutował, powiedział, że czuł się strasznie gdy go "olewałam" no i ogólnie było mu przykro. Jak to ładnie powiedział, zawieszamy związek. Ja nie wierzę w takie zawieszanie, dawanie sobie czasu. Chyba po prostu nie miał jaj powiedzieć, że to definitywny koniec. Zapytałam się : czyli przyjaźń? On, że dokładnie tak. Najśmieszniejsze było, że zapytał w pewnym momencie: to co kiedy wybieramy się na rower? Na co uśmiechnęłam się ironicznie, prychnęłam i nic nie odpowiedziałam. Zapytał "to już w ogóle nie chcesz się ze mną spotkać?" powiedziałam, że nie umiem sobie tego wyobrazić, ale szkoda mi takiej znajomości. To było takie dziwne, nie płakałam, nie krzyczałam, nie wiem, nie dało się. Odprowadził mnie do domu, przytulił długo i mocno, powiedział trzymaj się i poszedł. W sumie gdy wróciłam do domu i zwierzałam się przez telefon przyjaciółce czułam się normalnie, a nawet śmiałam się. Taka dziwna reakcja. Napisałam do niego smsa jak tam na koncercie, odpisał. Zagadałam go dziś na gg, w sumie ja się tylko produkowałam co tam u mnie, odpowiadał tylko: "haha, ooo, no to fajnie, ojej" itp. przestałam pisać, zszedł z gg bez słowa. I to mnie w tym wszystkim najbardziej boli. Już nie samo to, że nie jesteśmy parą, bo racja, to nie miało przyszłości, ale najwyraźniej okłamał mnie proponując przyjaźń. Oczywiście mam teraz wyrzuty, że się odezwałam, bo może sobie pomyślał, że nie mogę się z tym pogodzić, przecież ja nie chciałam zrywać, on tak zadecydował. Jest mi tak cholernie przykro, bo wczoraj mu uwierzyłam, że nie zerwiemy kontaktu. Ale ja nie chcę już do niego pisać, Wolę ciszę od wymuszonych odpowiedzi. Teraz dopiero będę miała doła i dojdzie do płaczu. A myślałam, że stan z wczoraj się utrzyma. Cholera, tak mi smutno...

ktmk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 22:59   #1619
pika87
Rozeznanie

[QUOTE=Rarrka90;26902960]wiesz, czuje sie dziwnie bo.. wierzylam w "coś" czyt. miłość- czego nie było, tylko ja sobie wyobrażałam bo tak bardzo chcicałam, żebyt o był Ten Jedyny
QUOTE]
ja miałam podobnie, wierzyłam:
-sobie ze jest facetem z którym chcę iść przez życie,którego kochałam bardzo (teraz myslę że ślepo)
- jemu kiedy mówił że jestem wspaniała, że chce być ze mną już zawsze, ze mnie kocha i nie wyobraża sobie życia beze mnie
wszystko okazało się nieprawdą, albo przynajmniej od jakiegoś czasu było nieprawdą. do tej pory nie potrafię zrozumieć jak można trzymać kogoś w ramionach, mówić kocham, chcę z tobą być a jednocześnie starać się wywalić tego kogoś z swojego życia. no nie pojmuję!!! na szczęscie jestem na takim etapie że nie analizuję już tego wszystkiego. boję się tylko że już nigdy nie spotkam fajnego faceta w którym się zakocham z wzajemnością, któremu będę w sanie uwierzyć

Edytowane przez pika87
Czas edycji: 2011-05-13 o 23:37
Stary 2011-05-13, 23:06   #1620
alka132
Zadomowienie

GG do alka132

ktmk, ja tam nie wierzę w takie przyjaźnie... bo to tylko rani tę zakochaną stronę, a nie daj Boże jeszcze czasem do tego dochodzą sprawy łóżkowe to już w ogóle się robi sajgon :/ więc mam nadzieję, że nie będziesz próbować swojej siły psychicznej w takim układzie, bo nie warto

pika87, ten mężczyzna właśnie na Ciebie czeka! może jestem głupia, ale jeszcze wierzę w miłość

rarrka jak będzie źle to pisz tu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości