|
|
#2371 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytuł prrrawie narzeczonych - część 10!
Ale super! Czyli do zobaczenia w Magnolii?
|
#2372 |
|
Zakorzenienie
|
No a jak
Najpierw do mnie, a później na łobiadek do Tż ![]() A propos to trzymać kciuki, bo dzisiaj obiadek dla Mamusi z Tż robimy cały dzień :P Przyjechała na szkolenie w środę rano, wyjeżdża w niedzielę późnym wieczorem I caaaaałe popołudnia spędza z Nami :PW ogóle jak tam ogólnie w Twojej robocie? Bo nawet nie zdążyłam zapytać Psieplasiam ![]() ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Mam nadzieję, że wpadnę jeszcze dzisiaj Jutro na pewno Teraz lecę bo Mama już przyszła
|
#2373 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Wreszcie weekend , przynajmniej będę mogła dłużej pospać przez te 2 dni Jutro wybieramy się z Tż po roweryMutny gratuluje przedłużenia umowy Jeżeli chodzi o rower to tak kupuje górala bo lepszy będzie na jakieś polne drogi i już zdecydowałam się na firmę merida bo wole kupić coś lepszego niż jakiś tani rower z marketu który mi się może szybko zepsuć.Paczek słodkie te psiaki Nie smutaj się pogodą bo słyszałam jak mówili że w następnym tygodniu mają być upały![]() Bjuti gratuluję pracy ![]() Santom nie wiem jak jest z Twoją sytuacją ale mam nadzieję że wszystko Ci się ułoży
|
#2374 |
|
Zakorzenienie
|
Bjuti, nic nie szkodzi
nie sama robota czlowiek zyje, a i mialysmy ciekawsze rzeczy do robienia niz "wspominac" prace a u mnie calkiem dobrze, moja szefowa na poczatku czerwca robi wiec po malu mowi mi co bede za nia robic. mam jednak nadzieje, ze np. faktury to bedzie mi pisac kiedy mam jaka wystawic bo kurde ona jakis ma dziwny schemat wystawiania, ktorego ja nie kumam a poza tym to super, dawno nic nie zniszczylam i nie wylalam ![]() To jak bedziesz wiedziec kiedy zaczynasz i w jakich dniach i godzinach bedziesz pracowac to mi koniecznie napisz! ![]() Trzymam kciuki za obiadek i caly pobyt mamusi ![]() Ubralam kiecke na wesele - wniosek: musze zrobic cos z moim brzuchem!
Razem 14.08.2004 Zaręczeni 14.01.2011 Małżeństwo 06.09.2014 Edytowane przez aluniaaaaa Czas edycji: 2011-05-13 o 19:56 |
|
|
|
#2375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bjuti, wreszcie jesteś ![]() Psuje wam się wizaż? bo ja nie mogę wejść w "subskrybowane wątki", bo ucieka mi to okienko, które rozwija się po najechaniu na "forum"
|
|
#2376 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór
![]() Jak tam Wam minął piątek 13 ? Bo ja jadąc do szkoły stałam na każdych możliwych światłach Dziś sie okazało, że egzamin który mam za tydzień wcale moze nie być taki straszny no i 18 idę na panieński![]() Santom takie juz to życie ze planuje za Nas trzymam kciuki mocno, żeby wszystko sie rozwiązało pozytywnieBjuti super a zdradzisz jako kto będziesz pracować ?Truskaweczka oj oby było ciepło oo no widzisz-pojeździcie sobie![]() Alunia ja tez coś muszę zrobić z moim-smutna piona ![]() Kamea mnie wszystko działa
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-05-13 o 23:13 |
|
|
|
#2377 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie 13 dzień jak dzień - wychodzę z założenia, że jeżeli ktoś ciągle myśli o tym, że "dzisiaj 13 w dodatku piątek i pech chodzi za mną jak cień" to zawsze znajdzie jakieś wydarzenie w ciągu dnia, które na upartego można uznać za pechowe
![]() Jaka tu cisza dzisiaj
|
#2378 | |
|
Rozeznanie
|
Witam kochane Wizażnaki,
załorzyłam nowy wątek dla takich Pan jak Wy, lecz niestety z mojego wątku zrobiło się pośmiewisko, prosze pomóżcie, chciałabym poznać Wizażanki takie jak ja, więc zachęcam do pisania również w moim wątku, tutaj oczywiście też będę aktywna, lecz szkoda żeby mój wątek się zmarnował. Proszę Was o pomoc ![]() -->klik<-- ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Cytat:
|
|
#2379 | |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie wrocilam z wyborow Miss południowej wielkopolski.niby takie wielkie miss a na dupie cellulit jak nie wiem co..tragedia, poczucia rytmu tez za grosz nie mialy hehe. masakra...rytm jak rytm ale jak wiedzialy ze beda w bikini biegac to mogly cos z girkami zrobic a nie .. cellulit jak ta lala
![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Cytat:
![]() i nei martw sie tymi laskami co sie wysmiewaja. ich IQ jest równe 0, a ponizaja i wysmiewaja zeby ukryc swoje wady. ja zapraszam do udzielania sie w tym watku a jak jakies panienki beda sie wysmiewac to kij im w oko
Edytowane przez sylvi_86 Czas edycji: 2011-05-13 o 23:38 |
|
|
|
|
#2380 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() juz wysyłam poprawny https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=529855
|
|
#2381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie takie panienki to dno. to ze one nie czekaja i maja w dupce czy ich faceci sie im oswiadcza czy nie to ich sprawa, zadna tutaj z batem nad TŻtem nie stoi i nie błaga na kazdymm kroku zeby sie oswiadczyl. to nasze marzenie.co w tym dziwnego? |
|
|
|
|
#2382 |
|
Raczkowanie
|
Dobranoc dziewczyny
|
|
|
|
#2383 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witaj u nas ![]() NO rzeczywiście nieżle tamte laski pojechały ale jedno im muszę przyznać - wątki z dziećmi i co mnie też rozwala - wyraz "DZIDZIA" co to k***wa jest????? albo hitem jest jak niektóre laski mają w opisach parametry dziecka po urodzeniu (i to niektóre nawet wtedy, jak ich dziecko ma już około 5 lat, to ta waga i wzrost po urodzeniu mają nadal w opisach....) no jakby to był jakiś sukces ich życia, że coś takiego wydały na świat
|
|
#2385 |
|
Zakorzenienie
|
chca pokazac jakie one to sa super cool, maja zycie pelne pasji ze pierscionek ich w ogole nie obchodzi( tak na marginesie bardzo ciekawe maja to zycie,,pol dnia przed kompem...no no)
|
|
|
|
#2386 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) bądz co bądz ale nie powinny się aż tak nabijać
Edytowane przez elle elle Czas edycji: 2011-05-14 o 00:03 |
|
|
|
|
#2387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- niech sie zajma czyms pozytecznym zamiast szukac jakiegos watku z ktorego mozna sie ponabijac |
|
|
|
|
#2388 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2389 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2391 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2392 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc wszystkim
|
#2393 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry wszystkim
|
#2394 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Ja czuje sie dzis fatalnie , przyszłam do pracy z gorączką i tyle... Bjuti nareszcie jesteś, zmieniasz prace - gratuluje co teraz będziesz robić?elle elle witaj , wlasnie zaczęłam czytać wątek , któy założyłaś.. żałosne po prostu to co tamte dziewczyny wypisują..i tyle. Myślę, też , że poniekąd z zazdrości pisza takie głupie rymowanki itd. o do wątkach o dzieciach to zaglądałam i o Boże , po prostu niedobrze się robi czytając to wszystko , ale wiecie ja dzieci nie lubie nie chce itd więc cóż :P
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-05-14 o 11:40 |
|
|
|
#2395 |
|
Rozeznanie
|
Wiem, już się tym nie martwie
ja idę szykować się i jadę do mojego lubego papa kochane
|
#2396 |
|
Zakorzenienie
|
miłego dnia
![]() widzę sama pozosałam..przede mna jeszcze 8,5 h , a tak fatalnie sie czuję , że nie wiem ![]() ![]()
|
|
#2397 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() jlys, jakaś grypa Cię dopadła? Elle, wątkiem się nie przejmuj, często laski udzielają się na forach internetowych, ubliżając innym, żeby sie dowartościować, ale jak nie trudno się domyśleć, są to osoby mające problemy z sobą samym ![]() Ja dzisiaj wstałam o 11:30 tydzień pracy trzeba odespać muszę zaraz jechać na jakieś zakupy, bo w lodówce mam tylko półki i światło a na śniadanie, z braku czegokolwiek innego, jem końcówkę rosołu z wczorajszego obiadu
|
#2398 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem co mnie dopadło właśnie..pewnie od brata sie zaraziłam ja z nim siedziałam ,albo nie wiem :/ gardło mnie strasznie boli, katar no i miałam gorączke 38 przed wyjściem do pracy , ale łyknęłam jakieś piguły i już chyba lepiej tzn bez gorączki bo gardło i katar niestety nadal;/
|
|
#2399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ehh... Super ![]() Co do kiecki i brzucha.... Ekhm - wg mnie przesadzasz!!!!! Jesteś chuda jak patyczek a tutaj narzekasz! Oj nieładnie panno, nieładnie ![]() Kameuś jak ja za Tobą tęskniłam Za wszystkimi! ![]() Paczek gratuluję panieńskiego - ja jeszcze nigdy na żadnym nie byłam ![]() Praca jako sprzedawca Sylvuś kochana Co tam u tego Twojego bezbożnika Tżta, co? I co do miss wielkopolski... Śmiech na sali Elle powiem jedno... Sikaj na nich ciepłym moczem! Jak jedna panienka z drugą się łaskawie kapnie, że niby w internecie jest anonimowa, to wypuszcza z siebie takie pierdoły, że czasem żal tyłek ściska jak takie rzeczy się czyta. Dlatego nie przejmuj się i smuć, bo przez całe życie każdy z nas, zawsze, chcąc czy nie chcąc, będzie spotykał jakieś pustaki, nie pustaki i typowych idiotów A żal życie sobie marnować na przejmowanie się ludźmi, którzy mają nierówno pod sufitem ![]() Jlys co tam u Ciebie słychać Kochana? Coś tam gdzieś widziałam, że jakieś problemiki się pojawiły? Zażegnane? ![]() Ja ogólnie będę pracować w sklepie z ciuchami Tamtą pracę zostawiłam Ale co się narobiłam to moje :P
|
|
#2400 |
|
Zakorzenienie
|
Bjuti problemy zażegnane..na chwile obecna,ale nie chce już pisać o tym
W każdym bądź razie mamy już pania fotograf, wpłaciliśmy zaliczkę, spotkaliśmy sie z nią, podpisaliśmy wstępna umowe no i w sumie tyle z nowościteż nigdy nie byłam na panieńskim , moje będzie pierwsze ![]() No to teraz może troszkę lżej będziesz mieć
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:31.

Bo nawet nie zdążyłam zapytać
Psieplasiam 
Jutro na pewno
Teraz lecę bo Mama już przyszła

Jeżeli chodzi o rower to tak kupuje górala bo lepszy będzie na jakieś polne drogi
nie sama robota czlowiek zyje, a i mialysmy ciekawsze rzeczy do robienia niz "wspominac" prace
a poza tym to super, dawno nic nie zniszczylam i nie wylalam
no i 18 idę na panieński