Tytuł prrrawie narzeczonych - część 10! - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-13, 18:29   #2371
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Dot.: Tytuł prrrawie narzeczonych - część 10!

Ale super! Czyli do zobaczenia w Magnolii?

Małżeństwo 06.09.2014
aluniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 18:57   #2372
BeautifulShe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość
Ale super! Czyli do zobaczenia w Magnolii?
No a jak Najpierw do mnie, a później na łobiadek do Tż

A propos to trzymać kciuki, bo dzisiaj obiadek dla Mamusi z Tż robimy cały dzień :P Przyjechała na szkolenie w środę rano, wyjeżdża w niedzielę późnym wieczorem I caaaaałe popołudnia spędza z Nami :P

W ogóle jak tam ogólnie w Twojej robocie? Bo nawet nie zdążyłam zapytać Psieplasiam

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

Mam nadzieję, że wpadnę jeszcze dzisiaj Jutro na pewno Teraz lecę bo Mama już przyszła

Od 24.08.2005 z Nim...

94 - 93 - 92 - 91 - 90 - 89 - 88 - 87 - 86 cm

BeautifulShe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 19:02   #2373
Truskaweczka07
Raczkowanie

Witam
Wreszcie weekend, przynajmniej będę mogła dłużej pospać przez te 2 dni Jutro wybieramy się z Tż po rowery
Mutny gratuluje przedłużenia umowyJeżeli chodzi o rower to tak kupuje górala bo lepszy będzie na jakieś polne drogi i już zdecydowałam się na firmę merida bo wole kupić coś lepszego niż jakiś tani rower z marketu który mi się może szybko zepsuć.
Paczek słodkie te psiaki Nie smutaj się pogodą bo słyszałam jak mówili że w następnym tygodniu mają być upały
Bjuti gratuluję pracy
Santom nie wiem jak jest z Twoją sytuacją ale mam nadzieję że wszystko Ci się ułoży

Truskaweczka07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 19:54   #2374
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Bjuti, nic nie szkodzi nie sama robota czlowiek zyje, a i mialysmy ciekawsze rzeczy do robienia niz "wspominac" prace a u mnie calkiem dobrze, moja szefowa na poczatku czerwca robi wiec po malu mowi mi co bede za nia robic. mam jednak nadzieje, ze np. faktury to bedzie mi pisac kiedy mam jaka wystawic bo kurde ona jakis ma dziwny schemat wystawiania, ktorego ja nie kumam a poza tym to super, dawno nic nie zniszczylam i nie wylalam

To jak bedziesz wiedziec kiedy zaczynasz i w jakich dniach i godzinach bedziesz pracowac to mi koniecznie napisz!

Trzymam kciuki za obiadek i caly pobyt mamusi

Ubralam kiecke na wesele - wniosek: musze zrobic cos z moim brzuchem!

Małżeństwo 06.09.2014

Edytowane przez aluniaaaaa
Czas edycji: 2011-05-13 o 19:56
aluniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 20:37   #2375
_kamea_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BeautifulShe Pokaż wiadomość
Ano taaaaak Postarałam się i mam

Praca? Pracę dostałam Ale jeszcze nie wiem kiedy zaczynam Kobieta będzie do mnie dzwonić żeby się umówić na podpisanie umowy
Gratuluję
Bjuti, wreszcie jesteś

Psuje wam się wizaż? bo ja nie mogę wejść w "subskrybowane wątki", bo ucieka mi to okienko, które rozwija się po najechaniu na "forum"
Stary 2011-05-13, 22:13   #2376
paczek1990
Wtajemniczenie

Dobry wieczór
Jak tam Wam minął piątek 13? Bo ja jadąc do szkoły stałam na każdych możliwych światłach Dziś sie okazało, że egzamin który mam za tydzień wcale moze nie być taki straszny no i 18 idę na panieński

Santom takie juz to życie ze planuje za Nastrzymam kciuki mocno, żeby wszystko sie rozwiązało pozytywnie
Bjuti supergratuluję pracya zdradzisz jako kto będziesz pracować?
Truskaweczka oj oby było ciepłooo no widzisz-pojeździcie sobie
Alunia ja tez coś muszę zrobić z moim-smutna piona
Kamea mnie wszystko działa

[...]miłość po prostu jest. Bez definicji. Kochaj i nie żądaj zbyt wiele. Po prostu kochaj.
Paulo Coelho

Razem od 6.08.2005
Zaręczona od 24.06.2012

Moje kudłate szczęście urodziło się 30.05.2012

Edytowane przez paczek1990
Czas edycji: 2011-05-13 o 23:13
paczek1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 23:30   #2377
_kamea_
Zakorzenienie

Dla mnie 13 dzień jak dzień - wychodzę z założenia, że jeżeli ktoś ciągle myśli o tym, że "dzisiaj 13 w dodatku piątek i pech chodzi za mną jak cień" to zawsze znajdzie jakieś wydarzenie w ciągu dnia, które na upartego można uznać za pechowe

Jaka tu cisza dzisiaj
Stary 2011-05-13, 23:32   #2378
elle elle
Rozeznanie

Witam kochane Wizażnaki,
załorzyłam nowy wątek dla takich Pan jak Wy, lecz niestety z mojego wątku zrobiło się pośmiewisko, prosze pomóżcie, chciałabym poznać Wizażanki takie jak ja, więc zachęcam do pisania również w moim wątku, tutaj oczywiście też będę aktywna, lecz szkoda żeby mój wątek się zmarnował. Proszę Was o pomoc
-->klik<--

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

Cytat:
Napisane przez _kamea_ Pokaż wiadomość
Dla mnie 13 dzień jak dzień - wychodzę z założenia, że jeżeli ktoś ciągle myśli o tym, że "dzisiaj 13 w dodatku piątek i pech chodzi za mną jak cień" to zawsze znajdzie jakieś wydarzenie w ciągu dnia, które na upartego można uznać za pechowe

Jaka tu cisza dzisiaj
Ktoś się jednak odezwał

Wymiana kosmetyczna

Klik!
Wybieram grupę Color!

elle elle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 23:34   #2379
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paczek1990 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór
Jak tam Wam minął piątek 13?
wlasnie wrocilam z wyborow Miss południowej wielkopolski.niby takie wielkie miss a na dupie cellulit jak nie wiem co..tragedia, poczucia rytmu tez za grosz nie mialy hehe. masakra...rytm jak rytm ale jak wiedzialy ze beda w bikini biegac to mogly cos z girkami zrobic a nie .. cellulit jak ta lala

---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

Cytat:
Napisane przez elle elle Pokaż wiadomość
Witam kochane Wizażnaki,
załorzyłam nowy wątek dla takich Pan jak Wy, lecz niestety z mojego wątku zrobiło się pośmiewisko, prosze pomóżcie, chciałabym poznać Wizażanki takie jak ja, więc zachęcam do pisania również w moim wątku, tutaj oczywiście też będę aktywna, lecz szkoda żeby mój wątek się zmarnował. Proszę Was o pomoc
-->klik<--

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

Ktoś się jednak odezwał
popraw kochana linka bo nie odsyla

i nei martw sie tymi laskami co sie wysmiewaja. ich IQ jest równe 0, a ponizaja i wysmiewaja zeby ukryc swoje wady. ja zapraszam do udzielania sie w tym watku a jak jakies panienki beda sie wysmiewac to kij im w oko

Edytowane przez sylvi_86
Czas edycji: 2011-05-13 o 23:38
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 23:39   #2380
elle elle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
wlasnie wrocilam z wyborow Miss południowej wielkopolski.niby takie wielkie miss a na dupie cellulit jak nie wiem co..tragedia, poczucia rytmu tez za grosz nie mialy hehe. masakra...rytm jak rytm ale jak wiedzialy ze beda w bikini biegac to mogly cos z girkami zrobic a nie .. cellulit jak ta lala

---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

popraw kochana linka bo nie odsyla

i nei martw sie tymi laskami co sie wysmiewaja. ich IQ jest równe 0, a ponizaja i wysmiewaja zeby ukryc swoje wady. ja zapraszam do udzielania sie w tym watku a jak jakies panienki beda sie wysmiewac to kij im w oko
Dziękuję za pocieszenie, ach a ja się troszkę z nimi kłócilam
juz wysyłam poprawny https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=529855

Wymiana kosmetyczna

Klik!
Wybieram grupę Color!

Stary 2011-05-13, 23:45   #2381
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję za pocieszenie, ach a ja się troszkę z nimi kłócilam
juz wysyłam poprawny https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=529855
ja tam bym sie nie kłóciła.chociaz znajac moj charakterek hmmm..

dla mnie takie panienki to dno. to ze one nie czekaja i maja w dupce czy ich faceci sie im oswiadcza czy nie to ich sprawa, zadna tutaj z batem nad TŻtem nie stoi i nie błaga na kazdymm kroku zeby sie oswiadczyl. to nasze marzenie.co w tym dziwnego?
Stary 2011-05-13, 23:46   #2382
zulka890
Raczkowanie

Dobranoc dziewczyny
zulka890 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 23:52   #2383
elle elle
Rozeznanie

Cytat:
ja tam bym sie nie kłóciła.chociaz znajac moj charakterek hmmm..

dla mnie takie panienki to dno. to ze one nie czekaja i maja w dupce czy ich faceci sie im oswiadcza czy nie to ich sprawa, zadna tutaj z batem nad TŻtem nie stoi i nie błaga na kazdymm kroku zeby sie oswiadczyl. to nasze marzenie.co w tym dziwnego?
No pewnie że nic w tym dziwnego, ja też nic takiego w tym nie widzę że zaręczyny to dla nas pieczątka, czy kolejny etap w życiu. Tylko ich nie rozumie że udzielają się w wątku który ich zupełnie nie dotyczy.

Wymiana kosmetyczna

Klik!
Wybieram grupę Color!

Stary 2011-05-13, 23:57   #2384
_kamea_
Zakorzenienie

Cytat:
Witam kochane Wizażnaki,
-->klik<--

Ktoś się jednak odezwał
Hej hej witaj u nas my mamy jednak jedną zasadę - nie biadolimy o braku pierścionka, tylko spokojnie i z humorem na niego czekamy - jak jest super, jak nie to nie robimy z tego tragedii

NO rzeczywiście nieżle tamte laski pojechały ale jedno im muszę przyznać - wątki z dziećmi i co mnie też rozwala - wyraz "DZIDZIA" co to k***wa jest????? albo hitem jest jak niektóre laski mają w opisach parametry dziecka po urodzeniu (i to niektóre nawet wtedy, jak ich dziecko ma już około 5 lat, to ta waga i wzrost po urodzeniu mają nadal w opisach....) no jakby to był jakiś sukces ich życia, że coś takiego wydały na świat no chwila.....
Stary 2011-05-13, 23:58   #2385
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
No pewnie że nic w tym dziwnego, ja też nic takiego w tym nie widzę że zaręczyny to dla nas pieczątka, czy kolejny etap w życiu. Tylko ich nie rozumie że udzielają się w wątku który ich zupełnie nie dotyczy.
chca pokazac jakie one to sa super cool, maja zycie pelne pasji ze pierscionek ich w ogole nie obchodzi( tak na marginesie bardzo ciekawe maja to zycie,,pol dnia przed kompem...no no)
Stary 2011-05-14, 00:00   #2386
elle elle
Rozeznanie

Cytat:
Hej hej witaj u nas my mamy jednak jedną zasadę - nie biadolimy o braku pierścionka, tylko spokojnie i z humorem na niego czekamy - jak jest super, jak nie to nie robimy z tego tragedii

NO rzeczywiście nieżle tamte laski pojechały ale jedno im muszę przyznać - wątki z dziećmi i co mnie też rozwala - wyraz "DZIDZIA" co to k***wa jest????? albo hitem jest jak niektóre laski mają w opisach parametry dziecka po urodzeniu (i to niektóre nawet wtedy, jak ich dziecko ma już około 5 lat, to ta waga i wzrost po urodzeniu mają nadal w opisach....) no jakby to był jakiś sukces ich życia, że coś takiego wydały na świat no chwila.....
Pewnie że nie, w końcu chyba nie mamy zamiaru stać z batem nad TŻ tylko jak koleżanka już pisała marzymy sobie o nim ( o pierścionku rzecz jansa ) bądz co bądz ale nie powinny się aż tak nabijać

Wymiana kosmetyczna

Klik!
Wybieram grupę Color!

Edytowane przez elle elle
Czas edycji: 2011-05-14 o 00:03
Stary 2011-05-14, 00:03   #2387
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:

powiem ci tak... zobaczysz jak urodzisz dziecko. tez oszalejesz na jego punkcie i kazde pierdniecie i kupka beda dla ciebie słodkie, śliczne, urocze bla bla bla.. fakt niektore przeginaja no ale widzisz..sa rozni ludzie, to jest takie troche nabijanie sie z sytuacji innych osob.. smieja sie z dzieciatych osoby ktore dziecko, niemowle na obrazku widzialy i nie mialy kontaktu

---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ----------

Cytat:
Pewnie że nie, w końcu chyba nie mamy zamiaru stać z batem nad TŻ tylko jak koleżanka już pisała marzymy sobie o nim bądz co bądz ale nie powinny się aż tak nabijać
niech sie zajma czyms pozytecznym zamiast szukac jakiegos watku z ktorego mozna sie ponabijac
Stary 2011-05-14, 00:04   #2388
elle elle
Rozeznanie

Cytat:
powiem ci tak... zobaczysz jak urodzisz dziecko. tez oszalejesz na jego punkcie i kazde pierdniecie i kupka beda dla ciebie słodkie, śliczne, urocze bla bla bla.. fakt niektore przeginaja no ale widzisz..sa rozni ludzie, to jest takie troche nabijanie sie z sytuacji innych osob.. smieja sie z dzieciatych osoby ktore dziecko, niemowle na obrazku widzialy i nie mialy kontaktu

---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ----------

niech sie zajma czyms pozytecznym zamiast szukac jakiegos watku z ktorego mozna sie ponabijac
Prawda, a tam panie juz po prostu grubo przesadzają

Wymiana kosmetyczna

Klik!
Wybieram grupę Color!

Stary 2011-05-14, 00:06   #2389
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Prawda, a tam panie juz po prostu grubo przesadzają
jak juz powiedzialam.. chca byc dnem niech beda dnem..finito.
Stary 2011-05-14, 00:11   #2390
_kamea_
Zakorzenienie

Cytat:
Dziecko dzieckiem, ale zdrowy rozsądek trzeba zachować
Stary 2011-05-14, 00:14   #2391
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Dziecko dzieckiem, ale zdrowy rozsądek trzeba zachować
nie czytalam tametgo watku o dzieciach wiec nei wiem c tam wypisuja. fakt rozsadek zachowac trzeba ale ja sie wypowaidac o tym zle nie bede dopoki sama nie urodze i nie zobacze jak to jest
Stary 2011-05-14, 00:22   #2392
_kamea_
Zakorzenienie

Dobranoc wszystkim
Stary 2011-05-14, 11:21   #2393
elle elle
Rozeznanie

Dzień dobry wszystkim

Wymiana kosmetyczna

Klik!
Wybieram grupę Color!

Stary 2011-05-14, 11:36   #2394
jlys
Zakorzenienie

Dzien dobry
Ja czuje sie dzis fatalnie , przyszłam do pracy z gorączką i tyle...
Bjuti nareszcie jesteś, zmieniasz prace - gratuluje co teraz będziesz robić?
elle elle witaj , wlasnie zaczęłam czytać wątek , któy założyłaś.. żałosne po prostu to co tamte dziewczyny wypisują..i tyle. Myślę, też , że poniekąd z zazdrości pisza takie głupie rymowanki itd. o do wątkach o dzieciach to zaglądałam i o Boże , po prostu niedobrze się robi czytając to wszystko , ale wiecie ja dzieci nie lubie nie chce itd więc cóż :P

Edytowane przez jlys
Czas edycji: 2011-05-14 o 11:40
jlys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-14, 11:40   #2395
elle elle
Rozeznanie

Wiem, już się tym nie martwie ja idę szykować się i jadę do mojego lubego papa kochane

Wymiana kosmetyczna

Klik!
Wybieram grupę Color!

Stary 2011-05-14, 11:51   #2396
jlys
Zakorzenienie

miłego dnia
widzę sama pozosałam..przede mna jeszcze 8,5 h , a tak fatalnie sie czuję , że nie wiem
Stary 2011-05-14, 12:06   #2397
_kamea_
Zakorzenienie

Cześć

jlys, jakaś grypa Cię dopadła?

Elle, wątkiem się nie przejmuj, często laski udzielają się na forach internetowych, ubliżając innym, żeby sie dowartościować, ale jak nie trudno się domyśleć, są to osoby mające problemy z sobą samym

Ja dzisiaj wstałam o 11:30 tydzień pracy trzeba odespać muszę zaraz jechać na jakieś zakupy, bo w lodówce mam tylko półki i światło a na śniadanie, z braku czegokolwiek innego, jem końcówkę rosołu z wczorajszego obiadu
Stary 2011-05-14, 12:15   #2398
jlys
Zakorzenienie

nie wiem co mnie dopadło właśnie..pewnie od brata sie zaraziłam ja z nim siedziałam ,albo nie wiem :/ gardło mnie strasznie boli, katar no i miałam gorączke 38 przed wyjściem do pracy , ale łyknęłam jakieś piguły i już chyba lepiej tzn bez gorączki bo gardło i katar niestety nadal;/
Stary 2011-05-14, 12:57   #2399
BeautifulShe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość
Bjuti, nic nie szkodzi nie sama robota czlowiek zyje, a i mialysmy ciekawsze rzeczy do robienia niz "wspominac" prace a u mnie calkiem dobrze, moja szefowa na poczatku czerwca robi wiec po malu mowi mi co bede za nia robic. mam jednak nadzieje, ze np. faktury to bedzie mi pisac kiedy mam jaka wystawic bo kurde ona jakis ma dziwny schemat wystawiania, ktorego ja nie kumam a poza tym to super, dawno nic nie zniszczylam i nie wylalam

To jak bedziesz wiedziec kiedy zaczynasz i w jakich dniach i godzinach bedziesz pracowac to mi koniecznie napisz!

Trzymam kciuki za obiadek i caly pobyt mamusi

Ubralam kiecke na wesele - wniosek: musze zrobic cos z moim brzuchem!
No to nic tylko zazdrościć z tą robotą Ehh... Super

Co do kiecki i brzucha.... Ekhm - wg mnie przesadzasz!!!!! Jesteś chuda jak patyczek a tutaj narzekasz! Oj nieładnie panno, nieładnie

Kameuś jak ja za Tobą tęskniłam Za wszystkimi!

Paczek
gratuluję panieńskiego - ja jeszcze nigdy na żadnym nie byłam
Praca jako sprzedawca

Sylvuś kochana Co tam u tego Twojego bezbożnika Tżta, co? I co do miss wielkopolski... Śmiech na sali

Elle powiem jedno... Sikaj na nich ciepłym moczem! Jak jedna panienka z drugą się łaskawie kapnie, że niby w internecie jest anonimowa, to wypuszcza z siebie takie pierdoły, że czasem żal tyłek ściska jak takie rzeczy się czyta. Dlatego nie przejmuj się i smuć, bo przez całe życie każdy z nas, zawsze, chcąc czy nie chcąc, będzie spotykał jakieś pustaki, nie pustaki i typowych idiotów A żal życie sobie marnować na przejmowanie się ludźmi, którzy mają nierówno pod sufitem

Jlys co tam u Ciebie słychać Kochana? Coś tam gdzieś widziałam, że jakieś problemiki się pojawiły? Zażegnane?
Ja ogólnie będę pracować w sklepie z ciuchami Tamtą pracę zostawiłam Ale co się narobiłam to moje :P

Od 24.08.2005 z Nim...

94 - 93 - 92 - 91 - 90 - 89 - 88 - 87 - 86 cm

BeautifulShe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-14, 13:51   #2400
jlys
Zakorzenienie

Bjuti problemy zażegnane..na chwile obecna,ale nie chce już pisać o tym W każdym bądź razie mamy już pania fotograf, wpłaciliśmy zaliczkę, spotkaliśmy sie z nią, podpisaliśmy wstępna umowe no i w sumie tyle z nowości
też nigdy nie byłam na panieńskim , moje będzie pierwsze
No to teraz może troszkę lżej będziesz mieć
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości