Krakowianki - część XI - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-14, 00:23   #1021
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii
Dot.: Krakowianki - część XI

Piwo. Dzisiaj wieczorem. Kto?

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-14, 00:35   #1022
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
Ja mam 32
Jak wyceniacie mniej-więcej te rzeczy?
ooo no to fajnie
a różnie- 10-20 zł, 2pary spodni mam za 40zł i buty za 30zł, ale to dlatego że to nowe sztuki
ja tam się na sprzedaż nie nastawiam, ale jak kazali to wyceniłam

Cytat:
Napisane przez baajeczna2 Pokaż wiadomość
1.początki? kurde, ja tu już tyle jestem, a ostatnio też wypadłam z obiegu

2.ja nie byłam w zoo odkąd mnie tam małpy opluły
1. eee tam, co Ty gadasz, przecież pamiętamy o Tobie ja ostatnio nawet Jojlę pomyliłam z Tobą tak mi utkwiłaś w pamięci

2. jak to opluły???

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Właśnie ja niecierpliwie czekam na ten bon
Gdybyście miały więcej tych bonów IKEOWYCH na klatce czy gdzieś to proszę zgarnijcie dla mnie...
to ja też zeszłam nawet przed chwilą do skrzynki i nie miałam nic

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
Piwo. Dzisiaj wieczorem. Kto?
dzisiaj w piątek czy dzisiaj w sobotę?

nici dzisiaj z mojej pracy
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-14, 00:42   #1023
granatowo
Zadomowienie

Dziewczyny ja też bym była wdzięczna za kupon. Żarówki do kupienia czekają a jedna 18zł I akurat na to szkoda mi $ jak na mało co

No tak...pierwsze spotkanie... Nicru może pójdziemy razem?
Stary 2011-05-14, 05:44   #1024
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Mam nadzieję, że Kraków będzie dzisiaj ciepły i słoneczny

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-14, 06:30   #1025
201608010929
Konto usunięte

Cytat:
J
O matko, czemu aż 25 zł? I na czym właściwie takie targi polegają?
Właściwie to nie wiem dlaczego taka cena, pierwszy raz będę na takich targach ale można tam kupić dużo kosmetyków po nizszych cenach i to dużo z tych gabinetowych marek. typu maski algowe z Bielendy, kosmetyki Clarena czy Ziaja gabinetowa

http://www.lne.pl/pub/dok/mala%20bro...%20str_pop.pdf

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
a ja dzisiaj Mistrzyni o Tobie myślałam gdzie Ty się właśnie podziewasz
Żyje żyje ale co to za zycie
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-14, 08:22   #1026
blair witch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez e milka Pokaż wiadomość

Blair-jakbys chciala wiecej ksiazek to sluze 'biblioteczka'
Dziękuję

Ja ogólnie korzystam z ebooków bo w moim tempie pochłaniania książek (jak mam wolny dzień i ciekawe książki to 2 dziennie takie grubsze ) to bym zbankrutowała i nie miała co jeść, ale w szpitalu głupio będzie non stop z kompem włączonym siedzieć więc jak Gg powiedziała że ma ciekawe od Ciebie to mi się oczka zaświeciły

Cytat:
Ja mam 32
Jak wyceniacie mniej-więcej te rzeczy?
Ja tak jak gg 10-20 zł, mam kilka bluzek które były założone raz albo wręcz wcale, jedną spódnicę w której nigdzie nie byłam nawet Takie zwykłe podkoszulki 5 zł

Ale się ciepły, przyjemny dzień zapowiada
Stary 2011-05-14, 09:55   #1027
e milka
Wtajemniczenie

GG do e milka

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
Dopasowana mówicie.. A ja lubie siebie w takich worach I myślę, że do miesiaca utyję żrę że o matko !
Koniecznie dopasowana! Sama za to mam caa szafe sukienek odcinanych pod biustem i bombek ale to szczegol
Wlasnie-jakbys nic nie znalazla albo cos to ja mam kilka kiecek w szafie, ktore moge pozyczyc

Cytat:
1. ja to jeszcze nie mam tak źle, nie powinnam w ogóle narzekać na moją pracę; nie wiem jak się odnajdę w innej
najgorzej było w 1sze wakacje jak żar lał się z nieba ludzie siedzieli nad wodą a ja musiałam dymać na 8h do pracy nie mając dnia urlopu i nagle człowiek uświadamia sobie, że ta dorosła niezależność do której tak tęsknił i uparcie dążył przez całe życie to jedna wielka ułuda. Nigdy bardziej nie czułam się uzależniona i ograniczona niż w pracy.
Wlasnie dlatego ja nie chce isc do pracy...takiej normalnej, po 8 godz bo w wakacje tez co prawda wiekszosc czasu spedzam w robocie ale raz na kilka dni mam wolne, tak ze moge isc na plaze Po prostu chyba nie wyobrazam sobie lata w miescie...

Cytat:
Napisane przez baajeczna2 Pokaż wiadomość
ja nie byłam w zoo odkąd mnie tam małpy opluły
A to wczoraj bylo cos gorszego... Moze oburzac wiec bedzie nia bialo Szanowny Pan szympans skupiony siedzial w palcem..w pupie :| Okazalo sie, ze co tam sobie wygrzebal (a bylo tego sporo) to zjadal....
Cytat:
Nie wiesz może kiedy ten wybieg będzie?
Niestety nie Chyba nawet nie ma informacji na ten temat na tablicach...

Cytat:
Napisane przez blair witch Pokaż wiadomość
Ja ogólnie korzystam z ebooków bo w moim tempie pochłaniania książek (jak mam wolny dzień i ciekawe książki to 2 dziennie takie grubsze ) to bym zbankrutowała i nie miała co jeść, ale w szpitalu głupio będzie non stop z kompem włączonym siedzieć więc jak Gg powiedziała że ma ciekawe od Ciebie to mi się oczka zaświeciły
Tez bym w takim tempie zbankrutowala Chociaz ja zdecydowanie wole zwykle ksiazki bo lubie poczytac siedzac na dworze-wtedy ciezko lapka wszedzie taszczyc Podejrzewam ze jak Cie Coben wciagnie to w godzine go skonczysz

e milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-14, 10:59   #1028
blair witch
Zakorzenienie

Cytat:
Tez bym w takim tempie zbankrutowala Chociaz ja zdecydowanie wole zwykle ksiazki bo lubie poczytac siedzac na dworze-wtedy ciezko lapka wszedzie taszczyc Podejrzewam ze jak Cie Coben wciagnie to w godzine go skonczysz
Też wolę zwykłe, no ale nie wyrobiłabym Cobena chyba nic nie czytałam jeszcze z tego co widzę na biblionetce więc jak mnie wciągnie to pewnie kolejny nałóg A lubię brutalne książki i kryminały Kinga, Mastertona, Deavera (tego to mam większość u siebie), Cooka, no i fantasty pod każdą postacią

Właśnie skończyłam opisywać ciuchy i wyceniać, nie wiem jak my z gg to dotachamy tam Chociaż i tak ciuchów mam mniej niż myślałam że będzie, bo takich ładniejszych w których nie chodzę jest mniej. Ale przynajmniej zrobiłam porządek i miejsce w szafie, 2 siaty ciuchów poszły do kosza (bo nie nadają się na wymianę bo za bardzo sprane czy z jakąś wadą), i w końcu mam w miarę przejrzyście ułożone wszystko i zostało miejsce jeszcze Chyba pierwszy raz w życiu To czego nie wymienię to albo na all dam albo do parafii którejś podjadę, bo z tymi pojemnikami na ciuchy to przekręt... Firmy dostarczające ciuchy do lumpków odkupiły od unicefu i caritasu pojemniki i nie pozdejmowały naklejek, a ich naklejki są sprytnie ukryte... I zamiast do potrzebujących to ubrania idą na sprzedaż
Stary 2011-05-14, 11:13   #1029
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
A! Dzięki A nie wiesz czy takich kremów można używac do twarzy? Czy raczej do ciała?
A wujek Gugle się na Ciebie obraził czy jak?
Ten n ,,L" to jakiś ciężki, tłusty, ochronny - na twarz, ale zimą na mrozy.
Ten drugi lżejszy, może teraz Ci spasuje, ale musisz przetestować. Może być dobry po basenie, jak chlor wysuszy pysk.
Z emolientów używałam tylko Humektanu, czyli najlżejszej wersji, więc się nie znam zbytnio.
Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
To chyba jest do skrzynek wrzucane, ale jakby co, to ja też się piszę
Znając moje szczęście to wywaliłam to wraz z ulotkami
Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
Właściwie to nie wiem dlaczego taka cena, pierwszy raz będę na takich targach ale można tam kupić dużo kosmetyków po nizszych cenach i to dużo z tych gabinetowych marek. typu maski algowe z Bielendy, kosmetyki Clarena czy Ziaja gabinetowa
Ale myślisz, że będą sprzedawać też nie związanym z branżą? Skoro w sklepach robią problemy to aż dziwne, że na targach można i to taniej.

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Cytat:
Napisane przez blair witch Pokaż wiadomość
To czego nie wymienię to albo na all dam albo do parafii którejś podjadę, bo z tymi pojemnikami na ciuchy to przekręt... Firmy dostarczające ciuchy do lumpków odkupiły od unicefu i caritasu pojemniki i nie pozdejmowały naklejek, a ich naklejki są sprytnie ukryte... I zamiast do potrzebujących to ubrania idą na sprzedaż
Też byłam zszokowana jak się dowiedzialam o tym, ale to podobno żaden przekręt - Caritas podaje taką wersję. Chyba nie są przygotowani logistycznie, żeby rozdzielać ciuchy, a tak kasa wpływa na konto i finito. Też daję do tych pojemników w ostateczności, najczęściej totalne szmaty. W parafiach nie wszędzie przyjmują. U moich rodziców w tym roku przed Wielkanocą była akcja (pierwszy raz) i dałam całą siatę. Nie lubię wyrzucać ciuchów - straszne marnotrawstwo Na taką wymiankę to się w sumie trochę wstydzę iść - jakieś niemodne mi się moje łachy wydają i nie wiem jak wyceniać.
Jak wrzucisz coś na all, to podaj linka na pw. Albo najlepiej pokaż wcześniej
gg - Twoje też bym chętnie przejrzała, bo ty wysoka jesteś, więc szansa jakaś jest
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-14, 11:25   #1030
baajeczna2
Wtajemniczenie

Cytat:
Już wiem czemu tak pomyślałam napisałaś, że zrobisz zakupy w Tk Maxx za tydzień
aa, to wiele zmienia

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że Kraków będzie dzisiaj ciepły i słoneczny
podziwiam tę kobietę za godzinę, o której wstała

Cytat:
A to wczoraj bylo cos gorszego... Moze oburzac wiec bedzie nia bialo Szanowny Pan szympans skupiony siedzial w palcem..w pupie :| Okazalo sie, ze co tam sobie wygrzebal (a bylo tego sporo) to zjadal....
nie wiem, czy to kogoś oburzyło mnie rozśmieszyło

Cytat:
1. eee tam, co Ty gadasz, przecież pamiętamy o Tobie ja ostatnio nawet Jojlę pomyliłam z Tobą tak mi utkwiłaś w pamięci

2. jak to opluły???
1.- ooch, jak słodko

2.- tym małpom się chyba nudzi w zoo i szukają zaczepki

the less you care, the happier you are.
baajeczna2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-14, 11:41   #1031
Asiuniaaa
Wtajemniczenie

Cytat:

Mozesz
A do ZOO musisz sie wybrac koniecznie-jednak w weekendy sa tam straszne tlumy...dzisiaj bylo fajnie, dopoki nie dopadla nas jakas wycieczka szkolna
Cytat:

I ja jutro idę do zoo z Akwarystą
zainspirowałyście mnie i też się dziś do zoo wybieram

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość

ja dziś tylko byłam w Ikei i zrealizowałam kupon na 20 zł który znalazłam w skrzynce i kupiłam sobie więcej pojemniczków na przyprawy i wieszaki
Też zrealizowałam ostatnio ten bon Kupowałam prezent dla koleżanki i dzięki temu mogłam jej więcej kupić

Cytat:
Jaki masz numer stoiska? Dobrze, że ktoś znajomy będzie chociaż tak przejrzałam szafę i nie mam jakichś stosów ubrań na wymianę w sumię
kurde też wczoraj mnie zaintrygował ten SWAP bo mam masę ciuchów, w których nie chodzę, ale za późno się zorientowałam i już nie przyjmowali zapisów ;/

Asiuniaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-14, 11:43   #1032
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
O, też go dostałam, kupię sobie coś jak będę jechać do Tychów i nie trzeba nic dopłacać, znaczy wydać jakiejś kwoty żeby go móc zrealizować?

Nah, ja też po moich pierwszych tb miałam zakwasy
jak wydasz do 20zł to płacisz tylko 1zł, a jak więcej - np. 50, to po prostu odejmują Ci 20 i płacisz 30
ja już szukałam na klatce więcej, niestety nie znalazłam a nie będę po skrzynkach grzebać

Cytat:
O, ciekawe kiedy ja dostanę A to przychodzi pocztą czy kurierem?
no chyba pocztą, chociaż listonosz przyszedł do domu, pewnie dlatego że trzeba było zapłacić...w sumie to taki kurier z Poczty Polskiej O.o

Cytat:
Poza tym to jestem oburzona-'panie pawiowe' zamkniete w klatce...a grupka pawi spaceruje sobie beztrosko alejkami-nawet mialam wrazenie, ze jeden mnie sledzi
[..]
O a do kiedy te kupony sa wazne? Tez mam jeden
panie nie puszą się tak jak panowie
kupony bodajże do 30 czerwca.

Cytat:
Wlasnie dlatego ja nie chce isc do pracy...takiej normalnej, po 8 godz bo w wakacje tez co prawda wiekszosc czasu spedzam w robocie ale raz na kilka dni mam wolne, tak ze moge isc na plaze Po prostu chyba nie wyobrazam sobie lata w miescie...

A to wczoraj bylo cos gorszego... Moze oburzac wiec bedzie nia bialo
śmieszne są te małpy ja tylko widziałam jak szympans przez ogrodzenie podawał tym małpom z sąsiedniej klatki jakieś kawałki kartonu który dostał i one mu go wyrywały

a co do wakacji.... wiem, że kiedyś trzeba będzie, ale dla mnie to straszne przepracowywać cały rok i mieć 2-3 tygodnie wolnego w wakacje mogłabym pracować tak dorywczo, albo np 1,5 miesiąca, na razie mentalnie czuję się jeszcze dzieciakiem a nie dorosłą osobą która musi prowadzić dorosłe życie

a co do tej wymiany ciuchów... ja się nie zdecydowałam, bo nie mam ich dużo, zaledwie kilka takich fajniejszych, a reszta to szmatki

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-14, 11:47   #1033
blair witch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Też byłam zszokowana jak się dowiedzialam o tym, ale to podobno żaden przekręt - Caritas podaje taką wersję. Chyba nie są przygotowani logistycznie, żeby rozdzielać ciuchy, a tak kasa wpływa na konto i finito. Też daję do tych pojemników w ostateczności, najczęściej totalne szmaty. W parafiach nie wszędzie przyjmują. U moich rodziców w tym roku przed Wielkanocą była akcja (pierwszy raz) i dałam całą siatę. Nie lubię wyrzucać ciuchów - straszne marnotrawstwo Na taką wymiankę to się w sumie trochę wstydzę iść - jakieś niemodne mi się moje łachy wydają i nie wiem jak wyceniać.
Jak wrzucisz coś na all, to podaj linka na pw. Albo najlepiej pokaż wcześniej
gg - Twoje też bym chętnie przejrzała, bo ty wysoka jesteś, więc szansa jakaś jest
Właśnie przy przeglądaniu też tak oceniałam modne/niemodne/zawsze modne i dlatego mi mniej wyszło niż miałam w zamiarze wziąć Też nie lubię wyrzucać dlatego mi tyle zalega, dotąd wsadzałam w siaty i dawałam babciom/ciociom a one między sąsiadkami czy między sobą coś brały (moja ciocia weźmie wszystko, nawet jakby się jej nie podobało ), ale niektóre są tak zniszczone że nic tylko do kosza, no i bielizny podniszczonej przecież nie będę dawać dalej (swoją drogą miałam na studiach koleżankę która bieliznę kupowała w lumpkach... niby dobrych marek, ale mimo wszystko ja nie umiałabym w bieliźnie po kimś).

No i poczytałam teraz o tych pojemnikach, afera wyszła z pojemnikami PCK - bo podpisali umowę z Wtórpolem, że zniszczone łachy idą na przemiał, średniej klasy do PCK, a firmowe i dobre ciuchy na sprzedaż, i z tego % do PCK. I tym sposobem wiele krakowian znajdywało w lumpeksach swoje ubrania, i stąd poszła afera w kraj Ale znalazłam niedaleko siebie przytulisko dla bezdomnych kobiet i to co zostanie po swapie i all zawiozę tam, i jeszcze to co z szafy u siebie w piwnicy znajdę, bo też kilogramy ciuchów, tylko niemodnych już od dawien dawna
Stary 2011-05-14, 12:11   #1034
Ineso
Matka Smoka

PCK a nie Caritas, nie wiem skąd mi się wzięło

Swoją drogą, zastanawiam się czy tylko w naszym kraju pomaganie jest takie trudne. Mięsa nieświeżego sklepy do zoo nie mogą dawać = bo jak jakiś pracownik się połasi i weźmie dla rodziny zamiast dać zwięrzętom i ktoś się zatruje=>odpowiada za to dyrektor sklepu. Parę lat temu miałam do wydania górę opakować pieluch jednorazowych (zniszczone opakowania), nawet nie wiecie ile placówek w Krakowie obdzwoniłam - nikt nie był zainteresowany! W końcu jakieś schronisko dla ofiar przemocy wzięło, ale z łaską - musieliśmy własnym autem przywieźć i wnieść. Powiedzieli, że dadzą jakimś matkom, ale generalnie to dla nich kłopot Z ciuchami też jest problem - wiele placówek broni się, że nie weźmie, bo nie zdezynfekowane.
Stary 2011-05-14, 12:13   #1035
kasiencja
Pani Buka

moja koleżanka chciała oddać ciuchy dla powodziach, wiele praktycznie nowych, niezniszczonych, to podobno usłyszała że muszą być tylko nowe sztuki, najlepiej z metkami O.o

Stary 2011-05-14, 12:15   #1036
Ineso
Matka Smoka

kasiencjo - co z moim topem?
Stary 2011-05-14, 12:20   #1037
kasiencja
Pani Buka

ciągle o nim zapominam, jestem okropna, okropna, przepraszam miałam dać Shiru we wtorek albo Cholerce w czwartek to oczywiście nie wzięłam, chociaż leży mi koło komputera. której z nich dać?

Stary 2011-05-14, 12:30   #1038
Ineso
Matka Smoka

kasiencjo - a o moich deo Ori pamiętasz? Jeśli Shir się zgodzi, to od niej mi łatwiej odebrać. Ale u Cholerki też ok, bo w niedługim czasie udam się na wymianę książkową
Stary 2011-05-14, 12:32   #1039
Shiruvii
Zakorzenienie

Jak coś to mnie można dać.
Ineso, a Ty jakbyś się w najbliższym czasie miała widzieć z Cholerką i lalaith to daj mi znać. Dla Cholerki mam zaległe rzeczy, a od lalaith mam coś odebrać, ale jakoś nie możemy się nigdy umówić.

Stary 2011-05-14, 12:38   #1040
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

o matko a ja mam podobno u lalaith perfumy

a to miał być prezent dla brata na urodziny które miał miesiąc temu
HulaGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-14, 12:40   #1041

Cytat:
Swoją drogą, zastanawiam się czy tylko w naszym kraju pomaganie jest takie trudne.
Sama się nad tym zastanawiam. No i nagłośniony w mediach przykład piekarza, który oddawał ubogim niewyprzedane pieczywo.

Ja moje wszystkie za małe rzeczy oddaję do rodziny, gdzie chętnie ubrania są przyjmowane przez kuzynkę. W ogóle moja szafa jest wyczyszczona do granic niemożliwości z ubrań, z których nie chodzę (mam jeden wieszak z rzeczami, których nie ruszyłam od pewnego czasu, ale zbyt duży sentyment do nich czuję, by się ich pozbywać), bo nie miałabym miejsca do przechowywania większej ilości
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-14, 12:42   #1042
Asiuniaaa
Wtajemniczenie

kasiencja ja mam jeszcze Twoje rajstopy

Asiuniaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-14, 12:57   #1043
Ineso
Matka Smoka

Shiruvii - powinnam się widzieć z lalaith, może w środę. Pod warunkiem, że przyjdą perfumy.

Hula - a rzeczy od Shir odebrałaś?
Stary 2011-05-14, 13:05   #1044
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Cytat:
Hula - a rzeczy od Shir odebrałaś?
jutro jeestem z nią umowiona że jak będe wracać z pracy to mam przyjść do Niej do pracy
HulaGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-14, 13:33   #1045

Znalazłam w SH idealny pasek do mojego żakietu. A teraz w pawlaczu znalazłam stare buty mojej mamy idealne do mojej sukienki w grochy z lat 60.
Czyli teraz od pogody zależy, w co się ubiorę jutro na komunię

Jestem na siebie zła, że nie zabrałam się za parę rzeczy wcześniej, bo teraz byłabym w Warszawie, włóczyła się po Starówce i Łazienkach i czekała na Noc Muzeów Ale pocieszam się, że Warszawa nie zając, nie ucieknie
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-14, 13:47   #1046
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
kasiencjo - a o moich deo Ori pamiętasz? Jeśli Shir się zgodzi, to od niej mi łatwiej odebrać. Ale u Cholerki też ok, bo w niedługim czasie udam się na wymianę książkową
chodziło o ten różowy w kulce, tak? jeśli Cię to interesuje to jest po 7,90 i mogę zamówić, bo będę składać niewielkie zamówienie dziś albo jutro.
mogę przekazać top Shiru we wtorek w takim razie.

Shiru - jeśli chcesz zrobić sztafetę do Cholerki, to podaj mi we wtorek, ja jej podam w czwartek

Cytat:
Napisane przez Asiuniaaa Pokaż wiadomość
kasiencja ja mam jeszcze Twoje rajstopy

kobieto, ale mi do Ciebie taaak nie po drodze. sama nie wiem komu mogłabyś je przekazać żeby do mnie trafiły

Stary 2011-05-14, 13:51   #1047
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
chodziło o ten różowy w kulce, tak? jeśli Cię to interesuje to jest po 7,90 i mogę zamówić, bo będę składać niewielkie zamówienie dziś albo jutro.
mogę przekazać top Shiru we wtorek w takim razie.
Tak, to dwa razy poproszę Zrobię przelew.
To zaczekaj aż będą deo i wtedy sztafeta, ok?
Dzięki.
Stary 2011-05-14, 13:57   #1048
Shiruvii
Zakorzenienie

kasiencja, w takim razie przekażę Ci rzeczy dla Cholerki we wtorek
Cholerka słyszy??

Stary 2011-05-14, 14:50   #1049
Ineso
Matka Smoka

To wciąż TE rzeczy dla Cholerki???

Idę na rower
Stary 2011-05-14, 15:01   #1050
Shiruvii
Zakorzenienie

Tak, to wciąż TE rzeczy.

Ależ mi się nie chce...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości