|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII
Cytat:
Cześć, Dziewczyny dzisiaj muszę skupić się na nauce, jeśli mi się uda w ogóle
|
|
|
|
|
#2792 |
|
Zakorzenienie
|
[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2690776 4]Jak mi tydzień temu Mohito zlikwidowali
czemu wszystko likwidują
|
|
|
|
#2793 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma sensu wracac do tematu madame i smiecic tu.
Nie pozwolmy, zeby jej chore intrygi i klamstwa (niby nasze kpiny dotyczace dziewczyn stad) niszczyly watek. A odnosnie tematu - kupilam wczoraj: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...15.html&next=1 i https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ej.html&next=1 . Jak zwykle dalam sie omotac promocji w Rossmannie ![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Cytat:
Mam juz to 3 dzien i wyglada naprawde okropnie... Nie wiem czy nawilzac czy wysuszac to... |
|
|
|
|
#2794 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak cicho... Ja powinnam się uczyć, a odświeżam wizaż, czy ktoś czegoś nie napisał ;p szok po prostu, powinnam się zająć przygotowaniami do sesji. Ale tyle innych, lepszych zajęć na mnie czeka
![]() Dziewczyny, czy jak czegoś nie ma na stronie Yves Rocher, tzn że już nie jest w sprzedaży, zostało wycofane? Czy jak to jest? |
|
|
|
#2795 |
|
Zakorzenienie
|
czy ktoras moglaby mi kupic ta pomadke essence in the nude i all about cupcake???
|
#2796 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc
![]() Powoli nadrabiam bo tydzien mialam fatalny Ale dziekuje za pochwaly na temat mojego wklucia ![]() Widzialam wasza rozmowe na temat studiow - musze Wam powiedziec ze macie bardzo tanie. U nas powtarzanie kosztuje sporo. W zaleznosci od przedmiotow - moj bardzo dobry kumpel powtarzal gineksy ( 4 tys) i anestezje ( 3 tys) wiec lacznie 7 000. Wiec 600 zl za powtarzanie przedmiotu to u nas jak za darmo. Do tego trzeba czekac az rok nizej zacznie te przedmioty zeby dolaczyc, to raz, dwa - pojscie na staz jest opoznione bo nabor jest 2 razy do roku wiec kicha bo jako bezrobotny sie zarejestrowac nie mozna i zaczac inna prace tez nie bardzo. No ale juz kit z czasem, chodzi o te sumy. A powtarzanie np chirurgii czy interny jest jeszcze drozsze - nawet po 6 - 7 tys za ten jeden przedmiot. Plus taki ze mozna to sobie odbic w przyszlosci no i pracy nie trzeba szukac po studiach, sama jest i czeka ![]() Co do akcji na watku - nie bede sie wypowiadac, szkoda sobie psuc humor. Kupilam sobie zestaw Herbal Essences nawilzenie po brzegi i wlasnie testuje. Szukam jakiegos zamiennika mojej ukochanej schaumy kiwi ktora chyba wycofuja bo juz przeszlam wszystkie sklepy i jest tylko ta z kolagenem ktora mi w ogole nie pasuje Mam prosbe - jakbyscie gdzies widzialy odzywke schauma kiwi to blagam dajcie mi znac jestem zdesperowana, nic tak dobrze nie dziala na moje wlosy, przetestowalam mase innych odzywek i stoja, juz nie mam gdzie tego trzymac ![]() Milego dnia
Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2011-05-14 o 14:55 |
|
|
|
#2797 |
|
Zakorzenienie
|
Talullah, a moze zamow sobie przez allegro?
z gory kilka zamowisz i po problemie ![]() klik Czesc dziewczyny zaraz dodam kociaki do albumu, to bedziecie mogly sobie poogladac ![]() ja co chwile do nich chodze i patrze i jakies zdjecia cykam, da takie urocze i grzeczne, nie miaucza, no kocham je Bardzo mi przykro, ze w ostatnim czasie az tyle niemilych niespodzianek wyszlo odnosnie niektorych Wizazanek. Ciezko bedzie nam teraz odbudowac atmosfere na watku, wiec jak teraz bedzie nam sie pisalo, to tylko od Nas zalezy...
|
#2798 |
|
Zadomowienie
|
A ja ide wykąpać samochód
bo az wstyd... nim gdziekolwiek jechac haha
|
|
#2799 |
|
Wtajemniczenie
|
Caate - no wlasnie jestem tak zdesperowana ze patrzylam juz allegro i nawet ebay
![]() I wyobraz sobie ze na allegro jest tylko 1 aukcja z tymi odzywkami z cena ze tak powiem dosc wygorowana i za odzywke i za przesylke a sztuk tylko 3, wiec w ogole mi sie to nie oplaca. Nie ma wiecej. Ale jak nigdzie nie znajde - dzis bede w jeszcze jednym sklepie - to zamowie, nie mam wyjscia ![]() Slodkie sa takie male kociaki i szczeniaczki
|
|
|
|
#2800 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chętnie zobaczę kociaki![]() Cytat:
Ale ja bym miesiąc siedzenia z moim non-stop chyba nie wytrzymała
|
||
|
|
|
#2801 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?jutro bede na zakupach to moge zobaczyc czesto jest tak, ze jak cos wycofuja to pozniej sprzedaja jego za 2x tyle ile on byl pierwotnie warty. mam ten sam problem tylko z kremem matujacy z oriflame, idealnie zwezal pory, matowil, teraz uzywam go tylko okazjonalnie, bo zostalo mi pol buteleczki, a nigdzie go dostane... Cytat:
bloger od 2dni nie dzialal i nie moglam zalozyc
|
|
#2802 |
|
Zakorzenienie
|
Caate fajne kociaki a ten rudy boski
My właśnie wróciliśmy ze spaceru, siedzę i wcinam winogrono Matko dzisiaj zauważyłam, że mam już zmarszczki w okół oczu, muszę kupić jakiś krem Starzeje się..
|
#2803 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziekuje ![]() http://www.piotripawel.pl/foto/3838824158761.jpg http://i-jedynka.pl/images/produkty/...i%20polysk.jpg ![]() Straszne jest to wycofywanie, czlowiek cos polubi, podpasuje mu a tu zonk ![]() Ale wlasnie trzymam w koszulce wlosy po tej odzywce herbal essences, mokre wygladaly ok, a reszta okaze sie po wysuszeniu, szczerze mowiac mam nadzieje ze mi podpasuje chociaz troszke ![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Cytat:
A ile masz lat jezeli moge spytac? Ja poki co nie stosuje nic regularnie pod oczy, raz na jakis czas uzyje krem specjalnie do tego przeznaczony, chyba postaram sie byc bardziej regularna. Poki co - odpukac - na razie nie mam.
|
||
|
|
|
#2804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I czarne Jak mieszkałam z rodzicami, to miałam takiego całego czarnego- pewnie o nim wspominałam, którego ubóstwiałam po prostu Takiego kota już nigdy nie będę mieć On był szalony Szczególnie to jego miauczenie jak wchodził do pokoju Ehh... smutno mi się zrobiło, że już go nie mam ![]() Co do blogu, to dużo dziewczyn ma na blogspot- przenoszą się tam z innych. |
|
|
|
|
#2805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To są zwykłe mimiczne no ale wiadomo za fajnie one nie wyglądają. Ta odżywka z HE nawilżenie po brzegi jest świetna, super pachnie , ale mało wydajna jak dla mnie Ja mam teraz swój faworyt za 6,8 500ml nie mogę się na dotykać moich kłaczków
|
|
#2806 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mialam ja ale tez mi nie podpasowala, ogolnie moje wlosy sa bardzo wybredne ![]() Jezeli chodzi o zmarszczki to ja sie sama sobie dziwie ze w sumie nawet mimicznych nie mam zawzywszy na to ze od prawie 11 lat rozciagam codziennie skore wkladajac soczewki. No a ze jestem coraz blizej 30 (rocznikowo 27 juz mam, chlip chlip) to chyba jednak zaczne regularnie stosowac ![]() Od siebie moge Ci polecic eucerin z Q10, ladnie nawilza, dobrze sie wchlania i nie migruje do oczu Stosowalam tez zel z LRP (oba ze tak powiem wyrywkowo wiec moje zdanie moze nie byc za bardzo brane pod uwage) ale mi srednio podpasowal, mam wrazenie ze krem lepiej nawilza niz zel
|
|
|
|
|
#2807 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam podkowki takie, wiec zapewne tez szybko dorobie sie zmarszczek... juz mi sie nie podobaja wlasnie moje przez to, ze musze coraz czesciej zaznaczc dolna linie rzes, bo bez tego po prostu niezdrowo wygladam z takimi oczami... Cytat:
zobacze jutro ![]() ciesze sie, ze kociaki sie podoba ![]() Cytat:
rudego imalam 2lata temu, ale niestety zginal tragicznie, opisywalam tutaj chyba kiedys ta historie... dopiero teraz jestem w stanie miec drugiego kota, bo tamtego kochalam calym sercem, byl po prostu identyczny jak z bajki nawet spal na plecach i przykryty![]() Lusia (tak sie wabi matka kotkow) tez sypia ze mna ona ma swoja urode jak ja to mowie, jej pyszczek duzo daje i zawsze ma slodkie dzieci![]() teraz nie moge sie doczekac az oczka otworza zaraz pomysle z tym blogiem
|
|
#2808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiadomo, każdemu co innego podpasuje. Dziękuję, a który dokładnie ten z eucerin? Dzisiaj wieczorem poczytam sobie o różnych i jakiś będzie trzeba wybrać
|
|
#2809 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2810 |
|
Zakorzenienie
|
[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2690605 1]Kurczę chyba pierwszy raz się tak porządnie z TŻem pokłóciłam, ze teraz nie wiem co będzie.
Nie mam przez to teraz ochoty nic robić a sobie trochę rzeczy na dzisiaj zaplanowałam.[/QUOTE] Zgadzam sie z kazdym zdaniem ![]() Tez lekko poklocona, roboty masa, ale ciezko sie zabrac... Chyba wybiore sie jednak na Noc Muzeow, zeby miec pretekst do lenistwa
|
|
|
|
#2811 |
|
Zadomowienie
|
Caate ładne kotki ale ja osobiście kotów nie nawidze
|
|
#2812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
caate piękne kociaki ![]() Musze się pochwalić, upiekłam dziś placka budyniowego z kremem kokosowym a chwalę się bo od pieczenia zwykle uciekam, ostatniego placka robiłam pewnie z pół roku temu dziś się zmobilizowała i tż będzie miał niespodziankę o ile będzie dobry zaraz wskakuję do łazienki i będzie porządne spamowanko Zastanawiam się w czym iść na imprezę ...
|
|
|
#2813 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Przyszłam już z pracy, zrobiłam spożywcze zakupy dziś tylko i to takie że siostra i kuzynka były zaangażowane ![]() Cytat:
jak tam dziś u Ciebie?
|
|
|
#2814 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
caate twoja kotka jest cudna
|
|
|
#2815 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy dziś tu jeszcze będę. Dla siebie zrobię na pewno podstawę plus jakąś depilacje nóg.
Miłego wieczorku
|
|
#2816 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tak pisalyscie o depilacji bikini depilatorem, ze postanowilam dzisiaj sprobowac iiiiiii myslalam, ze zeby strace tak mi sie szczeka sama zaciskala nie dalam rady i zrobilam tylko nogi.
|
|
|
#2817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam tak niski próg bólu że nawet bym nie spróbowała.... wystarczy, że kiedyś depilowałam woskiem nogi u kosmetyczki tak mną rzucało jakbym jakąś padaczkę miała albo prądem i duzym natężeniu mnie raczono
|
|
|
#2818 | |||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
wiecie, wróciłam z komunii i chrzcin (były takie krótciutkie) i jestem baardzo zmęczona a jutro powtórka z rozrywki
Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2011-05-14 o 19:09 |
|||
|
|
|
#2819 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Ja dziś jestem po imprezie, wczoraj się SPAmowałam, dzisiaj tylko podstawa. Teraz robię sobie listę must-have. Mam ochotę znowu pomarudzić na moje włosy, ale nie będe wam tu truć. Co zrobić, żeby zapobiec łamaniu włosów? Znacie jakieś fajne odzywki z silikonami? Moje włosy chyba ich potrzebują, używam tylko jedwabiu CHI. Chciałam już parę razy pokombinować coś z makijażem, ale nie potrafię, zaraz przekopię yt w poszukiwaniu jakiś fajnych instruktarzy
|
|
|
|
#2820 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Piszę z koleżanką i wpadłyśmy na pomysł : Pójdziemy do mam talent z piosenką The heaviest matter of the universe gojiri i się przedstawimy : Jesteśmy bla bla, przyjechaliśmy bla bla, chodzimy do katolickiej szkoły z internatem sióstr nazaretanek i gramy muzykę sakralną [ ] i tak nagle z tą piosenką wejść Jesteśmy baardzo ciekawe reakcji |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.

!

czemu wszystko likwidują
Ale dziekuje za pochwaly na temat mojego wklucia
jestem zdesperowana, nic tak dobrze nie dziala na moje wlosy, przetestowalam mase innych odzywek i stoja, juz nie mam gdzie tego trzymac 

Chętnie zobaczę kociaki
I czarne
To są zwykłe mimiczne no ale wiadomo za fajnie one nie wyglądają. 
a jutro powtórka z rozrywki