|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVIII
Dobry wieczór
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
dobra, spadam spać
|
#93 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Kolorowych snów
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten Brandt paczyłam kiedyś ale to loooksooos Manhattany lubuję od zawsze przyjrzę sie dobry wieczór dobranoc |
|
|
|
|
#95 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() to ja stosujeu tez krem dax 35+ (obecnie nie bo sie skonczył i mam ejwon) na to filtr 50+, na to bambus i finito. jeasli mam lepszy dzien i nakładanie tych warstw mnie nie zmeczy to jesczze machne meteorki ![]() ale w sumie nie kapujeu-na filtr dajesz jeszcze jeden krem? przeciez filtr robi taką warstwe ze sie zaden krem nie przebije zeby cos skorze zrobic
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
nie dziwojta nie dziwojta
![]() każdy ma inkszo cere - nie każdy nei musi nic nakładać ![]() nie no w sumie nikt mi nie każe ale czy śfinki pigi to najsik widok? wyglądam jak wiecznie uchlana - róziowa buzia w kropki trądzikowe - nie spojrzałabyś mi w oczy zapewniam Polly z ciekawości- fonhauaś Bois Marocain? bo przeszło bez echa kilka stron temu cheba a kciałąbym znać Twoje i inych zdanie na ten temat, jak niuchłąm pomyślałąm ze to Twój typ ale, wiadomo ale... Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-05-14 o 22:45 |
|
|
|
#97 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. Kasa jest inwestowana w akcje. Ja obecnie jestem na plusie (można sobie sprawdzać na stronie ile się ma kasy Ale gdzie indziej odkładać? Any ideas? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() My dawno nigdzie nie wychodziliśmy,choć wczoraj myślałam, że gdzieś bym polazła Na ten weekend przyjechał mój brat, więc siedzieliśmy dziś z nim i oczywiście przypomniały mi się tak szybko dawne czasy, kiedy to wychodziło się na piwo o 21, a nie wracało z piwa o 20 jeśli nie spadnie śnieg ![]() Jaki? Polećcie jakiś fajny film ![]() Jak młode mamy Dobry ![]() Ja przylazłam, a ta lezie spać ![]() No dobra, dobranoc ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-05-14 o 22:52 |
||||||
|
|
|
#98 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nie fonchauam ide poczytac ![]() co do reszty to fakt ja sie nie znam kompletnie i to nei znaczy ze nie nakladam bi nie musze...moze muszeu ale sobie nie zdaje sprawy ![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- aaa poczytalam....skad ja mam niby wywachac forda? to gdzies jest do dostania?
|
|
|
#99 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z całą pewnością nie musisz i nawet więcej nie powinnaś nakładać nic na taką cerę ![]() Spo - tak myślałam czyli giełda - z tego co ja sie orientuję ( mnie powiedziano) to jest tak ze raz sie traci raz zyskuje ale długoterminowo 30 lat moze być koniec końców zysk - no ale gospodarki do końca nie przewidzisz - a oni mają swoich analityków którzy zachęcają no bo to im sie opłaci a nam to juz czas pokaze wiem ze nie trzeba 150 pytałąm tylko o forme inwestycji ehhh no i co tu co tu - nic lepszego nie mam - widzę że wielu sie waha i nie ma przekonania do tego co to będzie z tym "życiem" i inwestmentem ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Cytat:
powazny melodramat ? coś na faktach? jakiś historyczny? czy jakie klimaciki ja często lece na filmwebie aktorami - bo np pamiętam zę gdzies tam był spoko i filmweb podpowie mi inne produkcje z jego udziałąm i potem czytam conieco i rozważam i widze ze Spoorcia spędzała czas jak ja onegdaj ![]() jak ja kocham spontany - i w sumie przyznaj czesto skutkują so nie? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-05-14 o 23:03 |
||
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko to trza operować kupa kasy - wiadomo kasa robi kase ale to jest żyła złota |
|
|
|
|
#103 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakieś filmy akcji, 'lekki thriller', nie horror, melodramat też niet No to tak ogólnie Są takie filmy? Cytat:
. Teraz rzadziej... Ech no cóż
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#104 |
|
|
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#106 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
A co do filmów jeszcze, to ja zazwyczaj przeglądam nowości jakie wylazły albo wylezą
|
|
|
|
#107 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. jak ja
|
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
chciałam tylko powiedzieć, że wstęp do nowego Baru made by Ves przeczytałam nieopatrznie w pracy i omal nie udławiłam się ze śmiechu Jutro nadrobię bo dziś za dużo wina
|
|
|
|
#109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lubisz to co ja - pytka w pytkę i Wyspę polecałam juz - choc niedosyt miałam - ale ja juz kręcę nosem niestety na kwilę obecną posucha u mnie z pomysłami - wszystko co mi przychodzi do głowy to jednak kaliber nierozrywkowy - zahaczający o dramat - 'No Country for Old Men' ' Revolutionary road' 'Little Children' nic z paczki której szukasz ja często jeszcze biere komedie w stylu Ocean's Thirteen - tak dla zloooozowania, bez sząłu 'Bondock Saints ' - staroć męskie kino 'Mystic River' meeega dramat ale Sean Pean i jakoś dobry film to moim zdaniem jest zatem moze do jutra coś odkopię z pamięci Infiltracja ' The departed' byłą niczego sobie dzis obawiam sie ze nie pomogę bo dalej szukam w tej kategorii |
|
|
|
|
#110 |
|
|
Skrbitk, może skołuj takie konserwy jak Niemcy robili podczas wojny? Kilkadziesiąt lat przetrwają
Polly, Ty coś ściemniasz z tymi kieckami Orsay'a, jesteśmy podobne rozmiarowo, a na mnie są ok, na przykład moja kiecka z rozdania dyplomów była stamtąd i leżała zaryzykuję stwierdzenie - idealnie
|
|
|
#111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest naprawdę nieodwracalne - czy to ze sceną gwałtu na M. Bellucci? bo jak tak to polecam zamknąć oczy i zatkać uszy (nie umiem tego zapomnieć mimo uczynienia powyższego) i zmęczył mnie ten film choć nie żałuję ze obejrzałam na Memento - fajne główkowanie
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-05-14 o 23:31 |
|
|
|
|
#112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Labirynt Fauna niet, Piłę oglądałam początkowo chyba ze 3 części, ale potem se już dałam spokój Memento najs , Prestige bardzo dobry film ![]() Nie widziałam tych Ruin i Miasta grzechu nie jestem pewna
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-05-14 o 23:26 |
|
|
|
|
#113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i Sekretne Okno bier i od razu przypomniał mi filmwebik ( lubie Bello wizualnie i fogle) o 'Godziny Strachu' suspense Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-05-14 o 23:33 |
|
|
|
|
#114 |
|
Nindżopesz
|
Spo, jeszcze 50 pierwszych randek, Polowanie na czerwony październik, Piękny umysł, Mulholland Drive, Niebiańska plaża, Goodbye Lenin.
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Crash/'Miasto Gniewu' - mi sie podobało ale znóf dramatem leci
|
|
|
|
#117 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() 2. bierz sekretne okno (Johnny Depp i ciekawe zakończenie), fight club (Brad Pitt i jeszcze lepsze zakończenie), 8 kobiet (zabawne ale śpiewają), Sleppy hollow (znowu Johnny i fajny klimat), ziemia niczyja (wojenny ale dla mnie super). Reszta jak czas pozwoli bo albo horrory albo dziwne. 3. Ruiny horror może kiczowaty ale mi się podobał, Sin City takie śmieszne komiksowe. |
||
|
|
|
#118 |
|
|
Tak mnie naszło - ktoś wie, skąd się wzięła Guerlainowska pszczoła?
|
|
|
#119 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No te Dzieci polecane przez Cię muszę wreszcie obejrzeć, no żesz! ![]() Dobra przyznam się i zbieram się też do obejrzenia Ojca Chrzestnego Parę lat... ![]() A i ' Revolutionary road' oglądałam, ale nie mogę sobie przypomnieć dokładnie co i jak i jak się skończyło ![]() Cytat:
Cytat:
|||
|
|
|
#120 |
|
Nindżopesz
|
A tak fogle to mierzyłam dziś swój podbiustowy półgorset i teraz wyglądam fajnie bo cycki skoczyły ale mi wszystko dołem wyszło i się zbułowało
Jak ludzie tego unikają? Chyba włożę najpierw wyszczuplające gorsetogacie a dopiero potem resztę.Jeszcze mierzyłam bluzkę z głębokim dekoltem w serek i ho ho, jednak z biustem to zupełnie inaczej wygląda
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.

na to filtr 50+, krem Pores No More Dr Brandt, na to baza, podkład Manhattana Perfect Adapt Make Up na lato se sprawiłam, ale jak dotad u mnie najlepszy był Clarins Everlasting, na to trochę pudru i tyle.

Nie mam pojęcia co zrobić 

i oczywiście przypomniały mi się tak szybko dawne czasy, kiedy to wychodziło się na piwo o 21, a nie wracało z piwa o 20 

Ech no cóż