|  2011-04-26, 12:09 | #152 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Wymienię minerałki, palety z cieniami i inne różności

hej. jestes nadal zainteresowana tym peelingiem?

__________________ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post53006688 zapachy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1077066 | 
|     |   | 
|  2011-04-26, 22:47 | #153 | 
| Raczkowanie | 

co bys chciala ode mnie za: 4)Super Extend Avon - nowy użyty max 2 razy-na obudowie ślady ząbków  - kiedy tusze były otwarte??4)Podwójna kredka z Oriflame w kolorze Tom&Jerry - zużycie ok. 60% 5)Niebieska kredka z Oriflame ? i kiedy kupilas kredki? | 
|     |   | 
|  2011-04-27, 00:44 | #154 | ||||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 1) paletka inglot 2) cień sephora https://wizaz.pl/forum/attachment.php? 3) attachmentid=3866765&d=13 01785572 - ta paletka lub fiolety i granat z tej palety 4) https://wizaz.pl/forum/attachment.php...1&d=1301 785572 - ta paleta lub same fiolety  5) odsypki róznych fioletowych cieni Od Ciebie: 
 Adres wysłalam już na PW ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- [QUOTE=aneta12182;26500961]podoba mi się: sampel pudru Hide a Pore Medium N0-Scar krem z masy perłowej próbka 5 ml nieotworzona z plombą mgiełka Avon Little Black Dress Korektor EDM Morning sampel 1 g - raz użyty Za Etiaxil mogę oddać : - pół dwułyżeczkowego sampla pudru Hide a Pore Medium - N0-Scar krem z masy perłowej próbka 5 ml nieotworzona z plombą - mgiełka Avon Little Black Dress - Korektor EDM Morning sampel 1 g - raz użyty Dorzucisz jeszcze małą próbkę bronzera Everyday Minerals HAPPINESS ?? ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- Cytat: 
  ---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:56 ---------- Cytat: 
  Ode mnie: 1)Clinique High Definition Lashes miniaturka 4 ml - użytka tylko raz - NIE DLA OSÓB NOSZĄCYCH SZKŁA KONTAKTOWE 2)Ilusionist Estee Lauder miniaturka 4 ml - użyta max 2 razy 3) odsypka rozświetlacza Wet Sand z EDM (wystarczy 2,5 grama ?) Od Ciebie: 1) Ziaja Pro baza nawilżająca do glinek i alg pod maski odlewka 100 ml 2) Clarins krem matująco nawilżający do skóry mieszanej ok 50% z 15ml 3) Liberte Cacharel, 10ml odlewka z wizazowych zakupów Zgadza się?? Jeśli tak to poproszę o adres na PW - w czwartek wybieram się na pocztę. ---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ---------- Już nieaktualne ---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- Nie, bo kupiłam już peeling z YR  ---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ---------- Cytat: 
 Nie pamiętam kiedy kupiłam kredki, ale kupiłam je u konsultantki z katalogu na stronach z wyprzedażami. Edytowane przez tova1 Czas edycji: 2011-04-26 o 23:26 | ||||
|     |   | 
|  2011-05-01, 12:48 | #156 | 
| Raczkowanie | 

hej za 2 kredki i tusz avon proponuje: 1) LAVERA próbka mleczka SPF 20 dla dzici 2) lucy finishing powder OCS 1/2 sampla 3) Lucy Minerals wieksza odsypka glow blush na wypróbowanie 5) Lucy Minerals bronzer healthy-próbka | 
|     |   | 
|  2011-05-03, 00:00 | #157 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 1) Podwójna kredka z Oriflame w kolorze Tom&Jerry - zużycie ok. 60% 2) Super Extend Avon - nowy użyty max 2 razy-na obudowie ślady ząbków  3)Niebieska kredka z Oriflame I jeszcze coś dorzucę, bo Mała pogryzła (lekko) niebieską kredkę A od Ciebie: 1) LAVERA próbka mleczka SPF 20 dla dzici 2) lucy finishing powder OCS 1/2 sampla 3) Lucy Minerals wieksza odsypka glow blush na wypróbowanie 4) Lucy Minerals bronzer healthy-próbka[/QUOTE] Zgadza się? ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:52 ---------- Od Ciebie: 1) Etiaxil czerwony (roll-on pod pachy), użyty jakieś 4 razy 2) Mała próbkę bronzera Everyday Minerals HAPPINESS U mnie: 1) pół dwułyżeczkowego sampla pudru Hide a Pore Medium 2) N0-Scar krem z masy perłowej próbka 5 ml nieotworzona z plombą 3) mgiełka Avon Little Black Dress 4) Korektor EDM Morning sampel 1 g - raz użyty Dorzucę jeszcze jakieś gratisy Jeśli zgadzasz się to poproszę o adres na PW | |
|     |   | 
|  2011-05-03, 00:52 | #158 | 
| Zadomowienie | 

znajdziesz coś u mnie za coś z tego : 5)Neonatura Yves Rocher - ubytek ok 50% 6)Naturelle z Yves Rocher raz użyte - nietrafiony prezent 8) Masełko brązujące Lush do ciemnej skory - połówka serduszka (na zdjeciu całe) EDM podkład Olive Medium matte bez LL https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...light=miska189 | 
|     |   | 
|  2011-05-09, 08:23 | #159 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Później poczytam, co masz ciekawego i odpiszę. | |
|     |   | 
|  2011-05-10, 20:42 | #160 | 
| Raczkowanie | 

hej napisalam u siebie do ciebie: [/QUOTE] to jak cos dorzucasz to tusz  ostatnie pytanie - czy te kredki dobrze sie rozprowadzaja na powiece, bo jesli sa twarde to podziekuję? ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- | 
|     |   | 
|  2011-05-11, 15:45 | #161 | |
| Zakorzenienie | 

[QUOTE=lumtecua;26839684]hej napisalam u siebie do ciebie: Wymianka chyba nieaktualna, bo : lucy finishing powder OCS , glow blush i bronzer healthy już mam  ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  2011-05-14, 16:21 | #162 | 
| Raczkowanie | 

podoba mi się u ciebie parę kosmetyków a w zamian mogę zaoferować ciuszki dla córeczki (1.5l)   czym dokladnie byłabyś zainteresowana ? pogrzebałabym i wieczorem dodała zdjęcia  ps. proszę odpisz u mnie   
				__________________ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post27868062 | 
|     |   | 
|  2011-05-14, 21:52 | #163 | 
| Zakorzenienie | 

Coś u mnie za: Double Wear Estee Lauder miniaturka 2,8 ml - użyta max 2 razy Puder rozświetlający EDM Viki's Radiant Creation sampel 1g - raz użyty Masz moze jeszcze jakiś chłodny odcień bronzera i przydymiony róż do policzków z minerałow? | 
|     |   | 
|  2011-05-15, 19:45 | #164 | 
| Zadomowienie | 

cos za -Bali Bliss z Avonu mgiełka do ciała z błyszczącymi drobinkami - pryśnięta dwa razy -Be Sensual z Avonu - zostało ok. 1/2 butelki 
				__________________ Wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post62608241 | 
|     |   | 
|  2011-05-15, 21:00 | #165 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Cytat: 
 U Ciebie wypatrzyłam kilka fajnych perfumek,jaskrawożółty i miętowy lakier Inglot i z Essence lakier matujący. ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Niestety nic nie znalazłam | ||
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-05-15, 21:17 | #166 | 
| Zakorzenienie | 

Można prosić o  link do tych swatchy? ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- I które perfumki Cię interesują? | 
|     |   | 
|  2011-05-15, 21:28 | #167 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2011-05-16, 00:54 | #168 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=330 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=331 ---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:41 ---------- [QUOTE=Szopenhaga;26935541]Można prosić o link do tych swatchy? ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Linki do róży i podkładów Blushe: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1302 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1301 Do róży Lucy Minerals: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3426 | |
|     |   | 
|  2011-05-16, 01:25 | #169 | 
| Zakorzenienie | 

interesują mnie jeszcze róze: lucy minerals glow blushe: -auntumn -champagne -berry me -cinamon vanilla sweet: delightful -hide apore medium -oriental ivory -plum crazy | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2011-05-17, 10:05 | #170 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

Edytowane przez tova1 Czas edycji: 2011-05-24 o 23:35 | |
|     |   | 
|  2011-05-17, 10:19 | #171 | 
| Zakorzenienie | 

chciałabym to wszystko co wymieniłam w ilość wystarczającej na 2 - 3 porządne testy na cała twarz - nie wiem ile taka ilość waży   
				__________________ Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują  Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu | 
|     |   | 
|  2011-05-17, 10:55 | #172 | 
| Zakorzenienie | 

A to zależy ile warstw podkładu położysz   Znam taką jedną, co mi całą próbkę podkładu z Lumiere (a nie są to najmniejszcze próbki) zużyła na raz  Ale myślę, że chodzi o ilość 0,5-1,0 grama. A co mi zaproponujesz w ramach wymiany?   | 
|     |   | 
|  2011-05-17, 11:21 | #173 | 
| Zadomowienie | 

niestety nic. | 
|     |   | 
|  2011-05-17, 13:22 | #174 | 
| Zakorzenienie | 

pisałam już, że sample lucy i ewentualnie jakieś odlewki zapachów

__________________ Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują  Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu | 
|     |   | 
|  2011-05-17, 18:33 | #175 | 
| Zakorzenienie | 

z minerałów mam na zbyciu to co na zdjęciu oraz bronzer i róż z Bare

|     |   | 
|  2011-05-18, 13:30 | #176 | 
| Zakorzenienie | 

Cześć   U Ciebie podobają mi się: -Neonatura Yves Rocher - ubytek ok 50% -Naturelle z Yves Rocher raz użyte ten audiobook to za mało za którąś z tych flaszeczek, dlatego zapytuję, czy ewentualnie coś jeszcze ode mnie by Ciebie interesowało? Może jakieś książki poza wątkiem? Mogę czegoś poszukać  Pozdrawiam  | 
|     |   | 
|  2011-05-18, 13:38 | #177 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Luśki za jasne dla mnie - mój kolorek to Medium Olive. Zaciekawiło mnie to cos żółtego z Pixie - korektor na cienie pod oczami?? Odlewki perfum (szczególnie kadzidlaki i drewniaki) zawsze i w każdej ilości   | |
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-05-18, 13:53 | #178 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  książeczki dla małych dzieci by się jakieś znalazły, ale mam je w lamusie u rodziców i mogłabym Ci napisać co dokładnie jakoś po weekendzie dopiero... | |
|     |   | 
|  2011-05-18, 14:30 | #179 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2011-05-18, 15:00 | #180 | 
| Zakorzenienie | 

tak to korektor, bardzo fajny zresztą ten drugi też się nadaje, bo wpada w róż kadzideł i drewien mam sporo to jakbyś konkretnie widziała wymianę? 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:33.