Walczymy o nasze marzenia! cz.3 - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-13, 22:07   #3811
mezaga
Zakorzenienie

Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3

Rinco a my to się chyba znamy z wątku o PCO
Stary 2011-05-13, 22:17   #3812
DAnia
Zadomowienie

GG do DAnia

Witajcie nocną porą

Cytat:
Napisane przez agawaaa Pokaż wiadomość
Właśnie odebrałam i ponad 29000!! Według zakresu to już 7 tydzień
Dziewczyny nawet nie wiecie jak się cieszę
Gratulacje Spokojnych kolejnych miesięcy!!!

Cora śliczne zdjęcia, a Lilianka cudna

Kalwi za HSG

Malinka nie przejmuj się wagą, to jest inaczej w każdym przypadku, a jeśli lekarka nic nie mówiła, to znaczy, że wszystko jest ok. Poza tym często te pomiary wg usg są bardzo niedokładne.

Alexa tak to bywa, że co lekarz to opinia... nie mamy na to wpływu...

Cytat:
Napisane przez rinco Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny

Właśnie znalazłam Wasz wątek i tak się nieśmiało zastanawiam, czy mogę sie przyłączyć... byłoby mi raźniej w staraniach
Witaj Szybkiego zafasolkowania życzę!

U mnie spokojnie, głównie siedzę w domku. Na ostatniej wizycie dostałam kolejne leki (mam już chyba pół apteki ), muszę też raczej uważać i odpoczywać - moja szyjka mogłaby sprawować się lepiej. Ale Zosia ładnie rośnie i systematycznie daje znać o sobie

Zostawiam dla staraczek
DAnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-14, 09:11   #3813
rinco
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mezaga Pokaż wiadomość
Rinco a my to się chyba znamy z wątku o PCO
O faktycznie, cześć!

Jeszcze tylko chciałam dodać, że widziałam zdjęcia cory parę stron wcześniej i normalnie rozwaliły mnie te na kocykach - super pomysł!!!
rinco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-14, 10:38   #3814
dra
Zakorzenienie

dziś kończymy 8miesiecy kurcze ale ten czas leci,przecież to jakby wczoraj było jak się chwaliłam testem
cora mi rozstępy na samej końcówce wyszły.A boki to ja też mam niestety,ale ty szczuplutka to po tobie nie widac
cherubinka a jak tam u ciebie,pewno nauka,praca i czasu brak
malinka nie ładnie,że nie powiedziałaś oj nie ładnie,tu już nie chodzi o ciebie,tylko o twoją córcie czy czasem to nie szkodzi.Lekarz widział o wiele gorsze rzeczy,a tu musisz mówić - wiadomo wstyd jest,ale córcia przecież najważniejsza
to chociaz te domowe sposoby rób
a co do wagi dzieci są różne,jedne kruszynki inne troche waża i nic się nie martw
Kalwi kciuki zacisniete
Dania wypoczywaj wypoczywaj i jak Zosia daje znać to najważniejsze,a już wszystko gotowe może fotka brzuszka,a może jakieś zakupki??
Stary 2011-05-14, 12:39   #3815
magdulec
Zadomowienie

rinco witaj życzę aby udało się zafasolkowac bez nieprzyjemnych zabiegów.

malinko tobie nalezą sie za to ze nic nie powiedziałas lekarce o swoich podejrzeniach. jesli chodzi o wage fasolki to chyba lekarka się zna i wrazie czego cos by przypisała aby malutka przybrała na wadze, wiec narazie sie nie martw.

dziewczyny ostatnie 4 dni były okropne zle się czułam bo miałam biegunkę, nawet cięzko nazwac to biegunką bo nie goniło mnie non stop ale jelita moje poprpstu szalały i stolec nie był twardy, miałam pojsc do lekarza, ale jakos dzisiaj juz na szczecie normalnie jelitka funkcjonują ale za to rozmowy z kibelkiem wczoraj i dzisiaj zaliczone

miał tz pstryknac dzisiaj zdjecia brzuchola, ale po rozmowach z kibelkiem zbyt pieknie nie wygladam i nie czuje sie rewelacyjnie, postaram sie jak najszybciej jakies wkleic.
magdulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-14, 14:50   #3816
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam weekendowo
Ale tu pusto ostatnio... wiosna przyszła i dziewczyny na dworze pewnie szaleją

Cytat:
Napisane przez KALWI23 Pokaż wiadomość
Paulinko w sumie to nic specjalnego pare koszulek na lato, miałam kupić buty ale z moim 35 rozmiarem to jest tragedia
ale masz małe stópki
ja jutro jadę na zakupki przedurlopowe pare wakacyjnych ciuszków sie przyda

no i mocno trzymam kciuki za HSG

Cytat:
Napisane przez malinka123108 Pokaż wiadomość
czesc kochaneja po wizycie wczorajszej .
Zmala ok wszystko chociaz jest mala bo wazy 1550 g doktor mowila ze ladnie ale w porownaniu z innymi dziewczyynami widze z ekruszynka bedzie....poza ytym lezy juz glowka w dol i jest kochana tylko nie pokazala buzki za bardzo bo ustawienie miala grzbietowe wiec miala nas gdzies trochena nastepnej wizycie mam miec dodatkowe usg na sama buzkepani doktor az sobie zapisala a poza tym wszystko ma na swoim miejscu i wyglada na zdrowa wiec mysle ze bedzie ok.
Super, że z córcią ok jeszcze ma trochę czasu to podrosnie
Ale opiernicz Ci się należy, że nie powiedziałaś lekarce o problemie mam nadzieję, że się wyleczy szybko

Cytat:
Cześć Dziewczyny

Właśnie znalazłam Wasz wątek i tak się nieśmiało zastanawiam, czy mogę sie przyłączyć... byłoby mi raźniej w staraniach

Od razu przyznaję, że nie przeczytałam całego wątku, choć przeglądnęłam parę ostatnich stron, ale mam nadzieję, że z czasem się wdrożę

Parę słów o mnie: mam na imię Karola, 31 l., Małopolska. Jesteśmy niecały rok po ślubie i od razu wiedzieliśmy, że będą problemy, bo niestety mam pco W sumie do tej pory to tak się staraliśmy-nie staraliśmy, aczkolwiek już chwilę temu podjęłam leczenie w kierunku zajścia w ciążę (m.in. wymrażanie nadżerki i takie tam...). Myśleliśmy, że może samo się uda w miedzyczasie, no ale niestety... Trzeba się wziąć ostro do roboty Teraz zaczęłam nowy cykl, mam mieć robiony monitoring, a jak nie będzie owulacji to od przyszłego cyklu Femara (przez 2 cykle)... No i zobaczymy. Jeszcze w międzyczasie mam zrobić badanie drożności jajowodów, a w perspektywie mam laparoskopię, bo się lekarz dopatrzył jakichś zrostów Przeraża mnie to... Mam nadzieję, że po tej Femarze uda nam się zajść w ciążę - ech, byłoby suuuper! Na razie jestem dobrej myśli i nie biorę pod uwagę innej możliwości

No to tyle o mnie na początek
Witaj
Mam nadzieję, że szybko Ci się uda zafasolkować z nami tu fajnie i miło leci czas staranek...wspieramy się i pocieszamy jak trzeba
jak chcesz to dopiszę Cię do listy staraczek

Cytat:
Napisane przez DAnia Pokaż wiadomość
U mnie spokojnie, głównie siedzę w domku. Na ostatniej wizycie dostałam kolejne leki (mam już chyba pół apteki ), muszę też raczej uważać i odpoczywać - moja szyjka mogłaby sprawować się lepiej. Ale Zosia ładnie rośnie i systematycznie daje znać o sobie

Zostawiam dla staraczek
Kochana to leż i odpoczywaj tak jak lekarz zalecił Super, że Zosieńka ruchliwa Może jakąś foteczkę nam wrzucisz brzusia??

porywam

Cytat:
Napisane przez dra Pokaż wiadomość
dziś kończymy 8miesiecy kurcze ale ten czas leci,przecież to jakby wczoraj było jak się chwaliłam testem
ojej jak to zleciało - ucałuj Rafałka od ciotki

Cytat:
Napisane przez magdulec Pokaż wiadomość
dziewczyny ostatnie 4 dni były okropne zle się czułam bo miałam biegunkę, nawet cięzko nazwac to biegunką bo nie goniło mnie non stop ale jelita moje poprpstu szalały i stolec nie był twardy, miałam pojsc do lekarza, ale jakos dzisiaj juz na szczecie normalnie jelitka funkcjonują ale za to rozmowy z kibelkiem wczoraj i dzisiaj zaliczone

miał tz pstryknac dzisiaj zdjecia brzuchola, ale po rozmowach z kibelkiem zbyt pieknie nie wygladam i nie czuje sie rewelacyjnie, postaram sie jak najszybciej jakies wkleic.
Bidulka
Ach te mdłości długo Cię prześladują mam nadzieję, że wkrótce odpuszczą na dobre...

Czekamy na foteczkę
Stary 2011-05-14, 17:56   #3817
Irmusia81
Zakorzenienie

Rinco cześć Trzymam kciuki za to, żeby laparoskopia nie była konieczna

Dania odpoczywaj koniecznie I porywam od Zosieńki

Magdulec współczuję złego samopoczucia I czekamy na zdjęcie brzusia

Malinko niestety ja też myślę, że źle zrobiłaś, że nie powiedziałaś lekarzowi o swoich dolegliwościach. Mam jednak nadzieję, że szybko Ci przejdzie
Cherubinko ja to już chyba pisałam, ale mocno trzymam kciuki za Twoje HSG
Dra ale z Rafałka już duży chłopczyk Przesyłam buziaki z okazji miesięcznicy

Ja mam weekend naukowy. Niedawno wróciłam z uczelni. Jutro też jadę Ale jeszcze tylko 2 zjazdy i koniec Miłego dalszego ciągu weekendu dziewczynki
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-14, 19:30   #3818
sas
Wtajemniczenie

hej dziewczynki
Cytat:
Cześć Dziewczyny

Od razu przyznaję, że nie przeczytałam całego wątku, choć przeglądnęłam parę ostatnich stron, ale mam nadzieję, że z czasem się wdrożę

Parę słów o mnie: mam na imię Karola, 31 l., Małopolska. Jesteśmy niecały rok po ślubie i od razu wiedzieliśmy, że będą problemy, bo niestety mam pco W sumie do tej pory to tak się staraliśmy-nie staraliśmy, aczkolwiek już chwilę temu podjęłam leczenie w kierunku zajścia w ciążę (m.in. wymrażanie nadżerki i takie tam...). Myśleliśmy, że może samo się uda w miedzyczasie, no ale niestety... Trzeba się wziąć ostro do roboty Teraz zaczęłam nowy cykl, mam mieć robiony monitoring, a jak nie będzie owulacji to od przyszłego cyklu Femara (przez 2 cykle)... No i zobaczymy. Jeszcze w międzyczasie mam zrobić badanie drożności jajowodów, a w perspektywie mam laparoskopię, bo się lekarz dopatrzył jakichś zrostów Przeraża mnie to... Mam nadzieję, że po tej Femarze uda nam się zajść w ciążę - ech, byłoby suuuper! Na razie jestem dobrej myśli i nie biorę pod uwagę innej możliwości

No to tyle o mnie na początek
3mam kciuki aby jak najszybciej sie udalo

Cytat:
Napisane przez DAnia Pokaż wiadomość
Witajcie nocną porą

Zostawiam dla staraczek
odpoczywaj odpoczywaj poki jeszcze mozesz bo jak Zosia sie pojawi to nie bedzie odpoczynkusuper ze mala dobrze sie rozwija

a mi w tym mcu napewno sie nie uda przeziebilam sie wypilam aspiryne i czuje sie nie za ddobrze a tu trzeba egz napisac i do pracy isc ehhh masakra
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-14, 20:14   #3819
karolca
Zakorzenienie

zaczynają boleć mnie jajniki, czyli dobry znak na ten miesiąc

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-14, 20:52   #3820
rinco
Wtajemniczenie

Dzięki dziewczyny za miłe przyjęcie
Możecie mnie dopisać do listy
No i coż, miłego weekendu życzę
rinco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 08:42   #3821
baby29
Raczkowanie

Hej dziewczynki Serdecznie witam nowe staraczki i życzę im szybkiego zafasolkowania
Proszę o zmianę ostatniej @ 27.04 , w tym miesiącu kończę 31 lat i tow Dniu Matki i co roku marzę,że to będzie dla mnie podwójne święto a tu dupa blada. Dobra nie marudzę Wam laseczki.Miłej niedzieli
Stary 2011-05-15, 09:47   #3822
egwene6
Rozeznanie

Cześć dziewczyny

Dawno się nie odzywałam a to głównie przez to że nabawiłam się paskudnego przeziębienia przez które totalnie na nic nie miałam ochoty. Teraz już jest lepiej chociaż jeszcze wciąż nie jestem w 100% procentach w formie. Myślałam że jak przeżyłam luty i marzec bez przeziębień to uda mi się ich całkowicie uniknąć w tym roku a tu

A tak generalnie to niewiele u nas słychać nawet nie bardzo jest o czym pisać. Dzisiaj zaczynamy 20-sty tydzień czyli jesteśmy już prawie na półmetku Brzuchol wyhodowałam już całkowicie ciążowy bo znikła przerwa pomiędzy jego górną a dolną częścią. Okazuje się też że jest większy niż mi się wydawało bo jeżeli dobrze zmierzyliśmy to ma około 100 centymetrów - pewnie jest zmniejszony optycznie przez ogromniaste "bufory" które oczywiście musiały jeszcze w ciązy urosnąć żeby przypadkiem nie było mi za wygodnie
Jednak mimo tych gigantycznych rozmiarów po ostatniej wtorkowej wizycie u lekarza okazało się że przez miesiąc przytyłam tylko 700 gramów więc nie jest najgorzej. Wyniki też mam niezłe oprócz hemoglobiny która nieco się obniżyła i muszę ją kontrolować.
Teraz czekamy na usg 3d w najbliższy czwartek (ja już wręcz odliczam godziny bo mam wrażenie że całe wieki minęły od ostatniej "wizyty" u maluchów) więc może wkrótce nasze bąble przestaną być "anonimowe" a my będziemy mogli zacząć już konkretnie wybierać imiona.
Ciekawa jestem też czy moi rodzice zostaną z nami wpuszczeni na usg - akurat tak się składa że w ten sam dzień mamy do załatwienia sprawę w sądzie więc będziemy razem w mieście i pomyślałam że fajnie byłoby gdyby też mogli wziąć udział w tym badaniu. Pewnie będą się w Luxmedzie na to krzywić ale z drugiej strony płacę im 360 zł za 15 minut roboty więc powinni mnie traktować jak cennego klienta

Przy okazji zostawiam kilka fluidków od "twinsów"

12.09.2011
Emma i Gabriel już z nami
egwene6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 09:53   #3823
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez egwene6 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Dawno się nie odzywałam a to głównie przez to że nabawiłam się paskudnego przeziębienia przez które totalnie na nic nie miałam ochoty. Teraz już jest lepiej chociaż jeszcze wciąż nie jestem w 100% procentach w formie. Myślałam że jak przeżyłam luty i marzec bez przeziębień to uda mi się ich całkowicie uniknąć w tym roku a tu

A tak generalnie to niewiele u nas słychać nawet nie bardzo jest o czym pisać. Dzisiaj zaczynamy 20-sty tydzień czyli jesteśmy już prawie na półmetku Brzuchol wyhodowałam już całkowicie ciążowy bo znikła przerwa pomiędzy jego górną a dolną częścią. Okazuje się też że jest większy niż mi się wydawało bo jeżeli dobrze zmierzyliśmy to ma około 100 centymetrów - pewnie jest zmniejszony optycznie przez ogromniaste "bufory" które oczywiście musiały jeszcze w ciązy urosnąć żeby przypadkiem nie było mi za wygodnie
Jednak mimo tych gigantycznych rozmiarów po ostatniej wtorkowej wizycie u lekarza okazało się że przez miesiąc przytyłam tylko 700 gramów więc nie jest najgorzej. Wyniki też mam niezłe oprócz hemoglobiny która nieco się obniżyła i muszę ją kontrolować.
Teraz czekamy na usg 3d w najbliższy czwartek (ja już wręcz odliczam godziny bo mam wrażenie że całe wieki minęły od ostatniej "wizyty" u maluchów) więc może wkrótce nasze bąble przestaną być "anonimowe" a my będziemy mogli zacząć już konkretnie wybierać imiona.
Ciekawa jestem też czy moi rodzice zostaną z nami wpuszczeni na usg - akurat tak się składa że w ten sam dzień mamy do załatwienia sprawę w sądzie więc będziemy razem w mieście i pomyślałam że fajnie byłoby gdyby też mogli wziąć udział w tym badaniu. Pewnie będą się w Luxmedzie na to krzywić ale z drugiej strony płacę im 360 zł za 15 minut roboty więc powinni mnie traktować jak cennego klienta

Przy okazji zostawiam kilka fluidków od "twinsów"
Super, że się odzywasz a zdrówko wraca do normy
Dobrze, że maluszki mają się świetnie
i porywam

Trzymam kciuki za USG

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-05-15, 10:20   #3824
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez egwene6 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Cześć!!!
Fajnie, że się odezwałaś Ostatnio zastanawiałam się, czy znasz już płeć Ja jestem w połowie 15tyg i już nie mogę się doczekać żeby mi powiedzieli kim jest No, ale u jednego łatwiej zajrzeć niż u dwójki

A usg strasznie drogie... liczą podwójnie? czy jak? Bo patrzyłam na cenniki u mnie w mieście, to tak jest 200-250zł Nie wiem ile moja pani dr bierze, ale na połówkowe też na pewno zrobię

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Tincia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 10:44   #3825
egwene6
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Tincia Pokaż wiadomość
Cześć!!!
Fajnie, że się odezwałaś Ostatnio zastanawiałam się, czy znasz już płeć Ja jestem w połowie 15tyg i już nie mogę się doczekać żeby mi powiedzieli kim jest No, ale u jednego łatwiej zajrzeć niż u dwójki

A usg strasznie drogie... liczą podwójnie? czy jak? Bo patrzyłam na cenniki u mnie w mieście, to tak jest 200-250zł Nie wiem ile moja pani dr bierze, ale na połówkowe też na pewno zrobię
Dokładnie, liczą prawie podwójnie. Za "zwykłe" usg 3d 2o0 zł a "ciąża mnoga" 360 - straszne zdzierstwo ale odżałuję bo strasznie mi się podobają fotki i filmy 3d i bardzo chcę mieć taką pamiątkę dla naszych "bąbli"

12.09.2011
Emma i Gabriel już z nami
egwene6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 10:48   #3826
Tincia
Wtajemniczenie

egwene6- pewnie, że fajna pamiątka Dlatego też chcemy Ale fakt, że dużo chcą za bliźniaki już by 300 starczyło, ale wiadomo, że w naszych czasach to najlepiej się zarabia na ciążach/narodzinach/ślubach i śmierci

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Tincia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 16:09   #3827
Tacca
Zakorzenienie

Hej!
Wpadam czasem i podglądam...

Agawa gratki!

Trzymam kciuki oczywiście za Was dziewczynki!

U mnie po staremu... Zaczęłam się odchudzać, schudłam 2 kg w 2 tygodnie, może jeszcze troszkę zrzucę przed wyjazdem... Nie jestem jakoś entuzjastycznie nastawiona... Mam ochotę odpocząć na bezludziu a w Grecji będą pewnie dzikie tłumy. Jakoś bez nastroju jestem ostatnio na pisanie i w ogóle...

Zostawiam pozdrowienia!
Stary 2011-05-16, 07:17   #3828
kotek81
Zakorzenienie

Hej dziewczynki przepraszam, ze tak dawno mnie nie było ale czasami to nie wiem w co ręce włożyć
Dziewczyny zdrowe, dokazują równo, Kinga nadal zakochana w siostrzyczce po uszy a i Izul jak widzi Kingę po powrocie ze szkoły to cieszy się jak wariat

A to moja gwiazdeczka:
http://kotek811.wrzuta.pl/film/2l6jV7c8gdW/izul
kotek81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 09:03   #3829
coralady
Wtajemniczenie

egwene super,że juz niebawem dowiecie się kto siedzi w twoim brzuszku.Pamiętam ten dreszczyk emocji,choc byłam pewna,że to dziewczynkaMyślę,że rodziców powinni wpuścić,z reszta za ta kasę to łaski nie robiąMój lekarz nie ma nic przeciwko,wiec babcia i tata byli na usg.Życzę szybkiego powrotu do formy!

Tacca gratuluje zrzuconych 2 kg!

Kotek ale rosnie ta twoja Izunia.Jak na drożdżach!
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy!

28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi

Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia.
Fiodor Dostojewski
coralady jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-16, 11:45   #3830
DAnia
Zadomowienie

GG do DAnia

Hej hej

Egwene super, że u Was ok, dobrze, że już pozbyłaś się przeziębienia. A maluszki mogłyby się wreszcie ujawnić Moja mała dopiero na połówkowym pokazała, że jest dziewczynką

Tacca udanego urlopu!

Kotku super się Izunia przemieszcza I śliczna z niej dziewczynka

Miłego dnia Dziewczynki!!!
DAnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 12:19   #3831
malinka123108
Wtajemniczenie

hej kochaneu nas po staremu...u nas po staremu ostatnio mala czuje ze czesto ma szkawke i mi tak fajnie "pika"na dole w brzuszkuteraz gotuje obiadek i ciagle mysle i naszej perelcetak chcialabym zeby juz byla z nami...
a wiedzialam ze dostane opiernicz od wasale jestem taki wlasnie dzik ale przy nastepnej wizycie jak mi nie przejdzie to powiem napewno o mojej dolegliwosci..

kotek jak milo ze zagladnelas super ze z mala ok wszystko i rosnie slicznie !!!
egwene juz nie dlugo i dowiesz sie kto tam u ciebie pomieszkujea jestes na cos nastawiona bardziej??masz jakies przeczucia co do plci??
rincozycze szybkiego zajscia!bedzie ok
Stary 2011-05-16, 15:07   #3832
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam

Cytat:
Dzięki dziewczyny za miłe przyjęcie
Możecie mnie dopisać do listy
No i coż, miłego weekendu życzę
Kochana to podaj imię, wiek, skąd jesteś, który to cykl starań i kiedy miałaś ostatnią @...

Cytat:
Napisane przez baby29 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki Serdecznie witam nowe staraczki i życzę im szybkiego zafasolkowania
Proszę o zmianę ostatniej @ 27.04 , w tym miesiącu kończę 31 lat i tow Dniu Matki i co roku marzę,że to będzie dla mnie podwójne święto a tu dupa blada. Dobra nie marudzę Wam laseczki.Miłej niedzieli
Kochana mam nadzieję, że na nastęone urodzinki będziecie w trójkę

Cytat:
Napisane przez Tacca Pokaż wiadomość
U mnie po staremu... Zaczęłam się odchudzać, schudłam 2 kg w 2 tygodnie, może jeszcze troszkę zrzucę przed wyjazdem... Nie jestem jakoś entuzjastycznie nastawiona... Mam ochotę odpocząć na bezludziu a w Grecji będą pewnie dzikie tłumy. Jakoś bez nastroju jestem ostatnio na pisanie i w ogóle...
Kochana co tak ponuro...trzeba się cieszyć, tym bardziej, że 2 kg stracone i wakacje tuż tuż mi się już wakacyjny nastrój udziela
Mam nadzieję, że odpoczniecie na urlopiku i wrócisz z pozytywną energią
Odzywaj się czasem

Cytat:
Napisane przez kotek81 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki przepraszam, ze tak dawno mnie nie było ale czasami to nie wiem w co ręce włożyć
Dziewczyny zdrowe, dokazują równo, Kinga nadal zakochana w siostrzyczce po uszy a i Izul jak widzi Kingę po powrocie ze szkoły to cieszy się jak wariat

A to moja gwiazdeczka:
Hej Kociaku
wierzę, że dziewczyny zajmują każdą chwilę
Ale super Izunia jaka już duża....

Egwene porywam fluidka od maluchów
cieszę się, że już zdrowa jesteś nie mogę się doczekać plci...ale to zleciało, już 20 tydzień

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów,proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek
Pozdrawiam Paulinaizabela.

Niech wiosenny dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek

Na liście mamy 16 staraczek

paulinaizabela (Paulina,26 lat, Irlandia) staranka zawieszone
Tacca (Maryla, 30 lat) staranka zawieszone
KALWI23 (Magda, 28 lat, Cieszyn) staranka zawieszone
LadyMK (Magda, 24lata, łódzkie)staranka zawieszone

Atila (Natalia, 25 lat, Sandomierz) cykl 3, last @ 21,01
Kobra913 (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 18,last @ 22,01
Ewakol (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 17, last @ 13,02
Becik_4 (Beata, 28 lat, Kielce)cykl 7, last @ 13,02
Agawaaa (Agnieszka, 28 lat, lubelskie)cykl 11, last @ 22,02
Malami82 Agnieszka, 29 lat, Lubuskie) cykl 21, last @ 15,03
Pacierp (Marta, 28 lat, Wrocław) cykl 25, last @ 25,03
Nina_k ( Maria, 30 lat, Centrum) cykl 28, last @ 16,04
Sas (Monika, 27 lat, świętokrzyskie)cykl 1, last @ 20,04
Mezaga (Agnieszka, 29 lat, Małopolska) cykl 42, last @ 23,04
alexa83 (Ola, 27 lat, Bielsko) cykl 12, last @ 25,04
Baby29 (Edyta, 30 lat, Radom) cykl 27, last @ 27,04
Cherubinka (Aga,28 lat, Podlasie) cykl 30, last @ 29,04
Zafrine (Dorota, 23 lata, pomorskie) cykl 36, last @ 30,04
Karolca (Karolina, 25 lata, kuj - pom) cykl 6, last @ 5,05
Irmusia81 (Aneta, 30 lat okolice Krakowa) cykl 26, last @ 8,05

Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki)

Mamy 11 zafasolkowanych:

Edzia - (Edyta, 32 lat, Roma) gratulujemy!dwie kreseczki w 25 cyklu (t.p 28 czerwca 2011)
Malinka123108 -(Marlena, 21 lat, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 12 cyklu (t.p 29 czerwca 2011)
Scio - (Paulina, 23 lata, Góry Świętokrzyskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 15 cyklu (t.p 7 lipca 2011)
Nadiazloto1 - (Agata, 27 lat, Zielona Góra) gratulujemy! dwa serduszka (t.p 12 lipca 2011)
DAnia - (Ania, 34 lata,dolnośląskie)gratulujemy! dwie kreseczki w 11 cyklu (t.p 14 sierpnia 2011)
xhankax(Hania,28lat,Śląsk) gratulujemy!dwie kreseczki w 56cyklu (t.p 23 sierpnia 2011)
Danika (Ewa, 27 lat, małopolskie)gratulujemy!dwie kreseczki w 16 cyklu (t.p 29 września 2011)
Caroline_1988(Karolina, 22 lata, kuj - pom) gratulujemy! dwie kreseczki w 3 cyklu (t.p 30 września 2011)
Magdulec - (Magda, 29 lat, Lubelskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 22 cyklu (t.p 7 października 2011)
Egwene6 - (Dorota, 33lata, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 16cyklu (t.p 10 października 2011)
Tincia (Justyna, 28 lat, Zielona Góra)gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu (t.p 10 listopada 2011)

Na liście występuje kolor biały:

dra - Aniołek[*]
PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*]
Nika1980 - Aniołek [*]
agagmm23 - Aniołek [*]
gooha3 - Aniołek [*]
celka2000 - Aniołek [*]
ankamb - Aniołek [*]
pomarnczka - Aniołek [*]
NPerelka1987 - Aniołek [*]
nayhde - Aniołek[*]
ola_k11 - Aniołek [*]
karolcia228 - Aniołek [*]
sylfiaaa - Aniołek [*]
DAnia - Aniołek [*]
serduszkowata - Aniołek [*]
Pamela86 - Aniołek [*]
bella7 - Aniołek [*]
evelina.00 - Aniołek[*]
Daget -Aniołek[*]

alexa83 - Aniołek[*]

Atila, Kobra 913, Ewakol, Becik_4 Dziewczyny odezwijcie się, napiszcie co tam u Was słychać

Edytowane przez paulinaizabela
Czas edycji: 2011-05-16 o 15:22
paulinaizabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 15:11   #3833
mezaga
Zakorzenienie

Paulinko mam prośbę. Zmień mi proszę miejscowość. Wolę, żeby tam było napisane "Małopolska"
Stary 2011-05-16, 15:20   #3834
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotek81 Pokaż wiadomość

A to moja gwiazdeczka:
Jaka fajniutka zjadaczka piłeczek
Jak się przewróciła na plecki myślałam, że zaśnie

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-05-16, 15:22   #3835
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Paulinko mam prośbę. Zmień mi proszę miejscowość. Wolę, żeby tam było napisane "Małopolska"
Zrobione
Aguś co tam u Ciebie? jak było na szkoleniu??
Stary 2011-05-16, 15:30   #3836
mezaga
Zakorzenienie

A u mnie nic nowego. Czas leci jak szalony. Nie mam czasu w głowę się podrapać. Na szkoleniu było spoko. Bardzo mi się podobało- nauczyłam się badać ludzi. Tylko strasznie długo trwało. Codziennie od 9 do 18 bez większej przerwy. Gdyby nie to, że prowadzący to bardzo konkretny koleś i fajnie to wszystko tłumaczył to bym tam normalnie z głodu padła
W poniedziałek jedziemy na II część. I też 3 dni. Potem będę mogła juą robić badanie wzroku tylko potrzebne jest jeszcze trochę (a nawet więcej niż trochę) praktyki a w naszym mieście to ludzie mocno przekonani są o tym, ze jak nie jesteś okulistą to nic nie wiesz. A to błąd, bo optyk, który robi badanie przeprowadza je o wiele dokładniej niż okulista, który wszystkich bada jednakowo.
Stary 2011-05-16, 15:34   #3837
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
A u mnie nic nowego. Czas leci jak szalony. Nie mam czasu w głowę się podrapać. Na szkoleniu było spoko. Bardzo mi się podobało- nauczyłam się badać ludzi. Tylko strasznie długo trwało. Codziennie od 9 do 18 bez większej przerwy. Gdyby nie to, że prowadzący to bardzo konkretny koleś i fajnie to wszystko tłumaczył to bym tam normalnie z głodu padła
W poniedziałek jedziemy na II część. I też 3 dni. Potem będę mogła juą robić badanie wzroku tylko potrzebne jest jeszcze trochę (a nawet więcej niż trochę) praktyki a w naszym mieście to ludzie mocno przekonani są o tym, ze jak nie jesteś okulistą to nic nie wiesz. A to błąd, bo optyk, który robi badanie przeprowadza je o wiele dokładniej niż okulista, który wszystkich bada jednakowo.
To super, że szkolenie się podobało
Kochana na pewno będziesz profesjonalistką w swoim fachu i ludzie się przkonają
Stary 2011-05-16, 18:37   #3838
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Cytat:
Napisane przez malinka123108 Pokaż wiadomość
magdulec to super ze wszystko okzobaczysz czas szybko zleci i bedzie juz usg na ktorym bedziesz podziwiac twoje cudenko i byc moze juz pozansz plec?
sas witam!!

tak sie dziewczynki zastanawiam co u xhankix napewno zna juz plec a nic sie nie odzywa...zapomniala o nas??
malinko kochana, pewnie że nie zapomniałam! Czytam was regularnie i odwiedzam i wiem co się u każdej dzieje Chociaż pewnie baty mi się należą za nieodzywanie się.
Będzie dziewczynka w tej chwili jesteśmy w 25 tc i wszystko jest w miarę w porządku. Bardzo często łapię różne infekcje, a to jestem przeziębiona, a to zakażenie dróg moczowych, inne zakażenia, nawet w jamie ustnej ostatnio miałam. Po prostu mam mega osłabiony organizm i łapię wszystko co można!
Ale i tak jestem bardzo szczęśliwa
Stary 2011-05-16, 18:44   #3839
paulinaizabela
Zakorzenienie

Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów,proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek
Pozdrawiam Paulinaizabela.

Niech wiosenny dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek

Na liście mamy 16 staraczek

paulinaizabela (Paulina,26 lat, Irlandia) staranka zawieszone
Tacca (Maryla, 30 lat) staranka zawieszone
KALWI23 (Magda, 28 lat, Cieszyn) staranka zawieszone
LadyMK (Magda, 24lata, łódzkie)staranka zawieszone

Atila (Natalia, 25 lat, Sandomierz) cykl 3, last @ 21,01
Kobra913 (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 18,last @ 22,01
Ewakol (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 17, last @ 13,02
Becik_4 (Beata, 28 lat, Kielce)cykl 7, last @ 13,02
Agawaaa (Agnieszka, 28 lat, lubelskie)cykl 11, last @ 22,02
Malami82 Agnieszka, 29 lat, Lubuskie) cykl 21, last @ 15,03
Pacierp (Marta, 28 lat, Wrocław) cykl 25, last @ 25,03
Nina_k ( Maria, 30 lat, Centrum) cykl 28, last @ 16,04
Sas (Monika, 27 lat, świętokrzyskie)cykl 1, last @ 20,04
Mezaga (Agnieszka, 29 lat, Małopolska) cykl 42, last @ 23,04
alexa83 (Ola, 27 lat, Bielsko) cykl 12, last @ 25,04
Baby29 (Edyta, 30 lat, Radom) cykl 27, last @ 27,04
Cherubinka (Aga,28 lat, Podlasie) cykl 30, last @ 29,04
Zafrine (Dorota, 25 lata, pomorskie) cykl 36, last @ 30,04
Karolca (Karolina, 25 lata, kuj - pom) cykl 6, last @ 5,05
Irmusia81 (Aneta, 30 lat okolice Krakowa) cykl 26, last @ 8,05

Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki)

Mamy 11 zafasolkowanych:

Edzia - (Edyta, 32 lat, Roma) gratulujemy!dwie kreseczki w 25 cyklu (t.p 28 czerwca 2011)
Malinka123108 -(Marlena, 21 lat, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 12 cyklu (t.p 29 czerwca 2011)
Scio - (Paulina, 23 lata, Góry Świętokrzyskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 15 cyklu (t.p 7 lipca 2011)
Nadiazloto1 - (Agata, 27 lat, Zielona Góra) gratulujemy! dwa serduszka (t.p 12 lipca 2011)
DAnia - (Ania, 34 lata,dolnośląskie)gratulujemy! dwie kreseczki w 11 cyklu (t.p 14 sierpnia 2011)
xhankax(Hania,28lat,Śląsk) gratulujemy!dwie kreseczki w 56cyklu (t.p 23 sierpnia 2011)
Danika (Ewa, 27 lat, małopolskie)gratulujemy!dwie kreseczki w 16 cyklu (t.p 29 września 2011)
Caroline_1988(Karolina, 22 lata, kuj - pom) gratulujemy! dwie kreseczki w 3 cyklu (t.p 30 września 2011)
Magdulec - (Magda, 29 lat, Lubelskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 22 cyklu (t.p 7 października 2011)
Egwene6 - (Dorota, 33lata, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 16cyklu (t.p 10 października 2011)
Tincia (Justyna, 28 lat, Zielona Góra)gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu (t.p 10 listopada 2011)

Na liście występuje kolor biały:

dra - Aniołek[*]
PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*]
Nika1980 - Aniołek [*]
agagmm23 - Aniołek [*]
gooha3 - Aniołek [*]
celka2000 - Aniołek [*]
ankamb - Aniołek [*]
pomarnczka - Aniołek [*]
NPerelka1987 - Aniołek [*]
nayhde - Aniołek[*]
ola_k11 - Aniołek [*]
karolcia228 - Aniołek [*]
sylfiaaa - Aniołek [*]
DAnia - Aniołek [*]
serduszkowata - Aniołek [*]
Pamela86 - Aniołek [*]
bella7 - Aniołek [*]
evelina.00 - Aniołek[*]
Daget -Aniołek[*]

alexa83 - Aniołek[*]

Atila, Kobra 913, Ewakol, Becik_4 Dziewczyny odezwijcie się, napiszcie co tam u Was słychać

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
malinko kochana, pewnie że nie zapomniałam! Czytam was regularnie i odwiedzam i wiem co się u każdej dzieje Chociaż pewnie baty mi się należą za nieodzywanie się.
Będzie dziewczynka w tej chwili jesteśmy w 25 tc i wszystko jest w miarę w porządku. Bardzo często łapię różne infekcje, a to jestem przeziębiona, a to zakażenie dróg moczowych, inne zakażenia, nawet w jamie ustnej ostatnio miałam. Po prostu mam mega osłabiony organizm i łapię wszystko co można!
Ale i tak jestem bardzo szczęśliwa
O kolejna kobitka super
Kiedy to zleciało może jakaś foteczk brzusia? imię już wybraliście??
Stary 2011-05-16, 19:21   #3840
alexa83
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny

odebrałam dziś wynik wymazu i nie ma bakterii

alexa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości