|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3811 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3
Rinco a my to się chyba znamy z wątku o PCO
![]()
#3812 | ||
Zadomowienie
|
Witajcie nocną porą
![]() Cytat:
![]() Cora śliczne zdjęcia, a Lilianka cudna ![]() Kalwi ![]() Malinka nie przejmuj się wagą, to jest inaczej w każdym przypadku, a jeśli lekarka nic nie mówiła, to znaczy, że wszystko jest ok. Poza tym często te pomiary wg usg są bardzo niedokładne. Alexa tak to bywa, że co lekarz to opinia... nie mamy na to wpływu... Cytat:
![]() U mnie spokojnie, głównie siedzę w domku. Na ostatniej wizycie dostałam kolejne leki (mam już chyba pół apteki ![]() ![]() Zostawiam dla staraczek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3813 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3814 |
Zakorzenienie
|
dziś kończymy 8miesiecy
![]() ![]() cora mi rozstępy na samej końcówce wyszły.A boki to ja też mam niestety,ale ty szczuplutka to po tobie nie widac cherubinka a jak tam u ciebie,pewno nauka,praca i czasu brak malinka nie ładnie,że nie powiedziałaś oj nie ładnie,tu już nie chodzi o ciebie,tylko o twoją córcie czy czasem to nie szkodzi.Lekarz widział o wiele gorsze rzeczy,a tu musisz mówić - wiadomo wstyd jest,ale córcia przecież najważniejsza to chociaz te domowe sposoby rób a co do wagi dzieci są różne,jedne kruszynki inne troche waża i nic się nie martw Kalwi kciuki zacisniete Dania wypoczywaj wypoczywaj i jak Zosia daje znać to najważniejsze,a już wszystko gotowe może fotka brzuszka,a może jakieś zakupki??
#3815 |
Zadomowienie
|
rinco witaj
![]() ![]() malinko tobie nalezą sie ![]() dziewczyny ostatnie 4 dni były okropne zle się czułam bo miałam biegunkę, nawet cięzko nazwac to biegunką bo nie goniło mnie non stop ale jelita moje poprpstu szalały i stolec nie był twardy, miałam pojsc do lekarza, ale jakos dzisiaj juz na szczecie normalnie jelitka funkcjonują ale za to rozmowy z kibelkiem wczoraj i dzisiaj zaliczone ![]() miał tz pstryknac dzisiaj zdjecia brzuchola, ale po rozmowach z kibelkiem zbyt pieknie nie wygladam i nie czuje sie rewelacyjnie, postaram sie jak najszybciej jakies wkleic. |
![]() ![]() |
![]() |
#3816 | ||||||
Zakorzenienie
|
Witam weekendowo
![]() Ale tu pusto ostatnio... wiosna przyszła i dziewczyny na dworze pewnie szaleją ![]() Cytat:
![]() ja jutro jadę na zakupki przedurlopowe ![]() ![]() no i mocno trzymam kciuki za HSG ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale opiernicz Ci się należy, że nie powiedziałaś lekarce o problemie ![]() ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że szybko Ci się uda zafasolkować ![]() ![]() jak chcesz to dopiszę Cię do listy staraczek ![]() Cytat:
![]() ![]() porywam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ach te mdłości długo Cię prześladują ![]() Czekamy na foteczkę ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3817 |
Zakorzenienie
|
Rinco cześć
![]() ![]() Dania odpoczywaj koniecznie ![]() ![]() ![]() Magdulec współczuję złego samopoczucia ![]() ![]() Malinko niestety ja też myślę, że źle zrobiłaś, że nie powiedziałaś lekarzowi o swoich dolegliwościach. Mam jednak nadzieję, że szybko Ci przejdzie ![]() Cherubinko ja to już chyba pisałam, ale mocno trzymam kciuki za Twoje HSG ![]() Dra ale z Rafałka już duży chłopczyk ![]() ![]() Ja mam weekend naukowy. Niedawno wróciłam z uczelni. Jutro też jadę ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3818 | ||
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a mi w tym mcu napewno sie nie uda ![]() ![]() ![]() ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3819 |
Zakorzenienie
|
zaczynają boleć mnie jajniki, czyli dobry znak na ten miesiąc
![]()
#3820 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny za miłe przyjęcie
![]() Możecie mnie dopisać do listy ![]() No i coż, miłego weekendu życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3821 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki
![]() ![]() Proszę o zmianę ostatniej @ 27.04 , w tym miesiącu kończę 31 lat i tow Dniu Matki i co roku marzę,że to będzie dla mnie podwójne święto a tu dupa blada. Dobra nie marudzę Wam laseczki.Miłej niedzieli ![]()
#3822 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Dawno się nie odzywałam a to głównie przez to że nabawiłam się paskudnego przeziębienia przez które totalnie na nic nie miałam ochoty. Teraz już jest lepiej chociaż jeszcze wciąż nie jestem w 100% procentach w formie. Myślałam że jak przeżyłam luty i marzec bez przeziębień to uda mi się ich całkowicie uniknąć w tym roku a tu ![]() A tak generalnie to niewiele u nas słychać nawet nie bardzo jest o czym pisać. Dzisiaj zaczynamy 20-sty tydzień czyli jesteśmy już prawie na półmetku ![]() ![]() ![]() ![]() Jednak mimo tych gigantycznych rozmiarów po ostatniej wtorkowej wizycie u lekarza okazało się że przez miesiąc przytyłam tylko 700 gramów więc nie jest najgorzej. Wyniki też mam niezłe oprócz hemoglobiny która nieco się obniżyła i muszę ją kontrolować. Teraz czekamy na usg 3d w najbliższy czwartek (ja już wręcz odliczam godziny bo mam wrażenie że całe wieki minęły od ostatniej "wizyty" u maluchów) więc może wkrótce nasze bąble przestaną być "anonimowe" a my będziemy mogli zacząć już konkretnie wybierać imiona. Ciekawa jestem też czy moi rodzice zostaną z nami wpuszczeni na usg - akurat tak się składa że w ten sam dzień mamy do załatwienia sprawę w sądzie więc będziemy razem w mieście i pomyślałam że fajnie byłoby gdyby też mogli wziąć udział w tym badaniu. Pewnie będą się w Luxmedzie na to krzywić ale z drugiej strony płacę im 360 zł za 15 minut roboty więc powinni mnie traktować jak cennego klienta ![]() Przy okazji zostawiam kilka fluidków od "twinsów" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3823 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, że maluszki mają się świetnie ![]() i porywam ![]() ![]() Trzymam kciuki za USG ![]()
![]() |
#3824 |
Wtajemniczenie
|
Cześć!!!
![]() Fajnie, że się odezwałaś ![]() ![]() ![]() ![]() A usg strasznie drogie... liczą podwójnie? czy jak? Bo patrzyłam na cenniki u mnie w mieście, to tak jest 200-250zł Nie wiem ile moja pani dr bierze, ale na połówkowe też na pewno zrobię ![]()
#3825 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3826 |
Wtajemniczenie
|
egwene6- pewnie, że fajna pamiątka
![]() ![]() ![]()
#3827 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Wpadam czasem i podglądam... Agawa gratki! Trzymam kciuki oczywiście za Was dziewczynki! ![]() U mnie po staremu... Zaczęłam się odchudzać, schudłam 2 kg w 2 tygodnie, może jeszcze troszkę zrzucę przed wyjazdem... Nie jestem jakoś entuzjastycznie nastawiona... Mam ochotę odpocząć na bezludziu a w Grecji będą pewnie dzikie tłumy. Jakoś bez nastroju jestem ostatnio na pisanie i w ogóle... ![]() Zostawiam pozdrowienia! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3828 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki przepraszam, ze tak dawno mnie nie było ale czasami to nie wiem w co ręce włożyć
![]() Dziewczyny zdrowe, dokazują równo, Kinga nadal zakochana w siostrzyczce po uszy a i Izul jak widzi Kingę po powrocie ze szkoły to cieszy się jak wariat ![]() A to moja gwiazdeczka: http://kotek811.wrzuta.pl/film/2l6jV7c8gdW/izul |
![]() ![]() |
![]() |
#3829 |
Wtajemniczenie
|
egwene super,że juz niebawem dowiecie się kto siedzi w twoim brzuszku.Pamiętam ten dreszczyk emocji,choc byłam pewna,że to dziewczynka
![]() ![]() Tacca gratuluje zrzuconych 2 kg! ![]() Kotek ale rosnie ta twoja Izunia.Jak na drożdżach!
![]() ![]() 8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3830 |
Zadomowienie
|
Hej hej
![]() Egwene super, że u Was ok, dobrze, że już pozbyłaś się przeziębienia. A maluszki mogłyby się wreszcie ujawnić ![]() ![]() Tacca udanego urlopu! ![]() Kotku super się Izunia przemieszcza ![]() ![]() Miłego dnia Dziewczynki!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3831 |
Wtajemniczenie
|
hej kochane
![]() ![]() ![]() a wiedzialam ze dostane opiernicz od was ![]() kotek jak milo ze zagladnelas super ze z mala ok wszystko i rosnie slicznie !!! egwene juz nie dlugo i dowiesz sie kto tam u ciebie pomieszkuje ![]() ![]() rincozycze szybkiego zajscia ![]()
#3832 | ||||
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że odpoczniecie na urlopiku i wrócisz z pozytywną energią ![]() Odzywaj się czasem ![]() Cytat:
![]() wierzę, że dziewczyny zajmują każdą chwilę ![]() Ale super Izunia ![]() Egwene porywam fluidka od maluchów ![]() cieszę się, że już zdrowa jesteś ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów,proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek Pozdrawiam Paulinaizabela. Niech wiosenny dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 16 staraczek paulinaizabela (Paulina,26 lat, Irlandia) staranka zawieszone Tacca (Maryla, 30 lat) staranka zawieszone KALWI23 (Magda, 28 lat, Cieszyn) staranka zawieszone LadyMK (Magda, 24lata, łódzkie)staranka zawieszone Atila (Natalia, 25 lat, Sandomierz) cykl 3, last @ 21,01 Kobra913 (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 18,last @ 22,01 Ewakol (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 17, last @ 13,02 Becik_4 (Beata, 28 lat, Kielce)cykl 7, last @ 13,02 Agawaaa (Agnieszka, 28 lat, lubelskie)cykl 11, last @ 22,02 ![]() Malami82 Agnieszka, 29 lat, Lubuskie) cykl 21, last @ 15,03 Pacierp (Marta, 28 lat, Wrocław) cykl 25, last @ 25,03 Nina_k ( Maria, 30 lat, Centrum) cykl 28, last @ 16,04 Sas (Monika, 27 lat, świętokrzyskie)cykl 1, last @ 20,04 Mezaga (Agnieszka, 29 lat, Małopolska) cykl 42, last @ 23,04 alexa83 (Ola, 27 lat, Bielsko) cykl 12, last @ 25,04 Baby29 (Edyta, 30 lat, Radom) cykl 27, last @ 27,04 Cherubinka (Aga,28 lat, Podlasie) cykl 30, last @ 29,04 Zafrine (Dorota, 23 lata, pomorskie) cykl 36, last @ 30,04 Karolca (Karolina, 25 lata, kuj - pom) cykl 6, last @ 5,05 Irmusia81 (Aneta, 30 lat okolice Krakowa) cykl 26, last @ 8,05 Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) Mamy 11 zafasolkowanych: Edzia - (Edyta, 32 lat, Roma) gratulujemy!dwie kreseczki w 25 cyklu (t.p 28 czerwca 2011) Malinka123108 -(Marlena, 21 lat, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 12 cyklu (t.p 29 czerwca 2011) Scio - (Paulina, 23 lata, Góry Świętokrzyskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 15 cyklu (t.p 7 lipca 2011) Nadiazloto1 - (Agata, 27 lat, Zielona Góra) gratulujemy! dwa serduszka (t.p 12 lipca 2011) DAnia - (Ania, 34 lata,dolnośląskie)gratulujemy! dwie kreseczki w 11 cyklu (t.p 14 sierpnia 2011) xhankax(Hania,28lat,Śląsk) gratulujemy!dwie kreseczki w 56cyklu (t.p 23 sierpnia 2011) Danika (Ewa, 27 lat, małopolskie)gratulujemy!dwie kreseczki w 16 cyklu (t.p 29 września 2011) Caroline_1988(Karolina, 22 lata, kuj - pom) gratulujemy! dwie kreseczki w 3 cyklu (t.p 30 września 2011) Magdulec - (Magda, 29 lat, Lubelskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 22 cyklu (t.p 7 października 2011) Egwene6 - (Dorota, 33lata, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 16cyklu (t.p 10 października 2011) Tincia (Justyna, 28 lat, Zielona Góra)gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu (t.p 10 listopada 2011) Na liście występuje kolor biały: dra - Aniołek[*] PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*] Nika1980 - Aniołek [*] agagmm23 - Aniołek [*] gooha3 - Aniołek [*] celka2000 - Aniołek [*] ankamb - Aniołek [*] pomarnczka - Aniołek [*] NPerelka1987 - Aniołek [*] nayhde - Aniołek[*] ola_k11 - Aniołek [*] karolcia228 - Aniołek [*] sylfiaaa - Aniołek [*] DAnia - Aniołek [*] serduszkowata - Aniołek [*] Pamela86 - Aniołek [*] bella7 - Aniołek [*] evelina.00 - Aniołek[*] Daget -Aniołek[*] alexa83 - Aniołek[*] Atila, Kobra 913, Ewakol, Becik_4 Dziewczyny odezwijcie się, napiszcie co tam u Was słychać ![]() Edytowane przez paulinaizabela Czas edycji: 2011-05-16 o 15:22 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3833 |
Zakorzenienie
|
Paulinko mam prośbę. Zmień mi proszę miejscowość. Wolę, żeby tam było napisane "Małopolska"
#3834 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak się przewróciła na plecki myślałam, że zaśnie ![]()
![]() |
#3835 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aguś co tam u Ciebie? jak było na szkoleniu?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3836 |
Zakorzenienie
|
A u mnie nic nowego. Czas leci jak szalony. Nie mam czasu w głowę się podrapać. Na szkoleniu było spoko. Bardzo mi się podobało- nauczyłam się badać ludzi. Tylko strasznie długo trwało. Codziennie od 9 do 18 bez większej przerwy. Gdyby nie to, że prowadzący to bardzo konkretny koleś i fajnie to wszystko tłumaczył to bym tam normalnie z głodu padła
![]() W poniedziałek jedziemy na II część. I też 3 dni. Potem będę mogła juą robić badanie wzroku tylko potrzebne jest jeszcze trochę (a nawet więcej niż trochę) praktyki a w naszym mieście to ludzie mocno przekonani są o tym, ze jak nie jesteś okulistą to nic nie wiesz. A to błąd, bo optyk, który robi badanie przeprowadza je o wiele dokładniej niż okulista, który wszystkich bada jednakowo.
#3837 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochana na pewno będziesz profesjonalistką w swoim fachu i ludzie się przkonają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będzie dziewczynka ![]() Ale i tak jestem bardzo szczęśliwa ![]()
![]() |
#3839 | |
Zakorzenienie
|
Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów,proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek
Pozdrawiam Paulinaizabela. Niech wiosenny dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 16 staraczek paulinaizabela (Paulina,26 lat, Irlandia) staranka zawieszone Tacca (Maryla, 30 lat) staranka zawieszone KALWI23 (Magda, 28 lat, Cieszyn) staranka zawieszone LadyMK (Magda, 24lata, łódzkie)staranka zawieszone Atila (Natalia, 25 lat, Sandomierz) cykl 3, last @ 21,01 Kobra913 (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 18,last @ 22,01 Ewakol (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 17, last @ 13,02 Becik_4 (Beata, 28 lat, Kielce)cykl 7, last @ 13,02 Agawaaa (Agnieszka, 28 lat, lubelskie)cykl 11, last @ 22,02 ![]() Malami82 Agnieszka, 29 lat, Lubuskie) cykl 21, last @ 15,03 Pacierp (Marta, 28 lat, Wrocław) cykl 25, last @ 25,03 Nina_k ( Maria, 30 lat, Centrum) cykl 28, last @ 16,04 Sas (Monika, 27 lat, świętokrzyskie)cykl 1, last @ 20,04 Mezaga (Agnieszka, 29 lat, Małopolska) cykl 42, last @ 23,04 alexa83 (Ola, 27 lat, Bielsko) cykl 12, last @ 25,04 Baby29 (Edyta, 30 lat, Radom) cykl 27, last @ 27,04 Cherubinka (Aga,28 lat, Podlasie) cykl 30, last @ 29,04 Zafrine (Dorota, 25 lata, pomorskie) cykl 36, last @ 30,04 Karolca (Karolina, 25 lata, kuj - pom) cykl 6, last @ 5,05 Irmusia81 (Aneta, 30 lat okolice Krakowa) cykl 26, last @ 8,05 Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) Mamy 11 zafasolkowanych: Edzia - (Edyta, 32 lat, Roma) gratulujemy!dwie kreseczki w 25 cyklu (t.p 28 czerwca 2011) Malinka123108 -(Marlena, 21 lat, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 12 cyklu (t.p 29 czerwca 2011) Scio - (Paulina, 23 lata, Góry Świętokrzyskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 15 cyklu (t.p 7 lipca 2011) Nadiazloto1 - (Agata, 27 lat, Zielona Góra) gratulujemy! dwa serduszka (t.p 12 lipca 2011) DAnia - (Ania, 34 lata,dolnośląskie)gratulujemy! dwie kreseczki w 11 cyklu (t.p 14 sierpnia 2011) xhankax(Hania,28lat,Śląsk) gratulujemy!dwie kreseczki w 56cyklu (t.p 23 sierpnia 2011) Danika (Ewa, 27 lat, małopolskie)gratulujemy!dwie kreseczki w 16 cyklu (t.p 29 września 2011) Caroline_1988(Karolina, 22 lata, kuj - pom) gratulujemy! dwie kreseczki w 3 cyklu (t.p 30 września 2011) Magdulec - (Magda, 29 lat, Lubelskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 22 cyklu (t.p 7 października 2011) Egwene6 - (Dorota, 33lata, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 16cyklu (t.p 10 października 2011) Tincia (Justyna, 28 lat, Zielona Góra)gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu (t.p 10 listopada 2011) Na liście występuje kolor biały: dra - Aniołek[*] PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*] Nika1980 - Aniołek [*] agagmm23 - Aniołek [*] gooha3 - Aniołek [*] celka2000 - Aniołek [*] ankamb - Aniołek [*] pomarnczka - Aniołek [*] NPerelka1987 - Aniołek [*] nayhde - Aniołek[*] ola_k11 - Aniołek [*] karolcia228 - Aniołek [*] sylfiaaa - Aniołek [*] DAnia - Aniołek [*] serduszkowata - Aniołek [*] Pamela86 - Aniołek [*] bella7 - Aniołek [*] evelina.00 - Aniołek[*] Daget -Aniołek[*] alexa83 - Aniołek[*] Atila, Kobra 913, Ewakol, Becik_4 Dziewczyny odezwijcie się, napiszcie co tam u Was słychać ![]() Cytat:
![]() Kiedy to zleciało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3840 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
![]() odebrałam dziś wynik wymazu i nie ma bakterii ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:22.