|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć: | |||
My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 10,53% |
Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 |
36 | 63,16% |
Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 |
15 | 26,32% |
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#451 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Cytat:
ooooooo juz niuto wstawiła linka do aukcji ![]() bluesky89 skansen to taki folk i mi sie jak najbardziej taka sesja podoba ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#452 |
Zadomowienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Spinki które wstawiliście są super. Ale ja chyba będę chciała żeby mój TŻ miał na ślubie jakieś bardziej eleganckie. Ale ogólnie to super są
![]() gosza_m- trzymaj się ![]() A wypadek motocyklisty jest dla mnie bardzo znany... Mój TŻ też jeździ na motorze i raz jak jechał do domu to miał wypadek- taki młody chłopak mu wymusił pierwszeństwo. Pół roku walczyliśmy o jego zdrowie i udało się prawie do końca (pozostał mu ból kręgosłupa po połamanych wyrostkach na kręgosłupie). Wiemy, że jest to niebezpieczne hobby, nawet jeśli Ty jedziesz powoli, spokojnie to może maszyna zawinić czy inny człowiek... Tylko, że my nie zrezygnowaliśmy z naszego hobby i dalej jeździmy. Uważamy, że każdy ma tam na górze napisane kiedy będzie jego koniec i nie da się oszukać przeznaczenia. A pamiętam do dziś jak wydzwaniałam do TŻa z pytaniem czy dojechał a on nie odpowiadał... A potem telefon on mamy R... Koszmar.
![]() |
#453 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Witajcie Kochane!
![]() Powróciłam z wekendu i od razu do Was. Pierwszy raz brakoało mi dostępu do kompa. Widać WIZAŻ mega uzależnia ![]() ![]() Wycieczka się udała, mimo, że pogoda była zmienna. Z czwartku na piątek jak jechaliśmy nad ranem lało tak, że masakra. Jak zajechaliśmy na miejsce to wyszło słońce, ale wiał zimny wiatr (ale od czego są kurtki ![]() W sobotę cały dzień słoneczny. Popłynęliśmy statkiem na Hel i mi się gęba spiekła leko. Jagodzia zakładamy klub czerownoskórych ![]() Wczoraj już padało, ale spacery w deszczu nie są złe, jeśli są z TŻem ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Podwiązka MEGA. W tym momencie szkoda, że barwy mojej ukochanej drużyny na podwiązkę się nie nadają, bo też już o czymś takim myżlałam kiedyś. No ale niestety Borussia Dortmund jest żółto-czarna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Chociaż na temat długości to mówią z moich przyzwyczajeń. Jeśli już ubieram sukienkę lub spódnicę, to o długości do kolanka. Jak jest krótsza to czuję się niekomfortowo. Cytat:
![]() Cytat:
Dotk4 na imprezę to :beneton: legginsy z tuniką, albo jakaś skórka z ćwiekami i spódniczka krótka z falbankami. To tego włosy upięte natapirowane, albo stylizacja z trwałą z drobnych loków. Na 100% będziesz się super bawić ![]() Edytowane przez Gorska_Kozica Czas edycji: 2011-05-16 o 08:21 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#454 | ||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a co do sukienki ja w życiu tak krótkiej nie nosiłam też u mnie zawsze jest w kolano i tak myślałam że mogłam czuć się dyskomfortowo dlatego odpuściłam.... przez taką sukienkę mogła bym sobie zwalić całe wesele a co do motorów mój tż też chciał kupić sobie ściga ale powiedziałam że jak go kupi nawet za pół miliona to i tak go rozwalę siekierą i tak że nie będzie miał co zbierać a jego babcia powiedziała że mi pomoże ![]()
Edytowane przez jagodzia133 Czas edycji: 2011-05-16 o 08:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#455 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój TŻ mówi na takich motocyklistów dawcy nerek. Dla nas przejażdżka na motorze to tylko na takim zabytkowym, jak na np. na zlotach Harley'owców ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#456 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#457 |
Zadomowienie
|
Gdy motocyklista ulega wypadkowi to zazwyczaj jego organy nie nadają się do zrobienia przeszczepu. Także mówienie, że motocyklista to dawca jest raczej nieuzasadnione. A i nie należy wszystkich motocyklistów wsadzać do jednego worka, bo nie każdy chce się zabić i mimo iż ma ścigacza to nie oznacza, że jeździ jak szalony... Swoją drogą to oglądałam ostatnio program w którym mówili, że 80% wypadków motocyklistów jest nie z ich winy.
A sama z własnego doświadczenia wiem, że mimo iż mamy ścigacza to nasza maksymalna prędkość to 100km/h. I chyba nikt mi nie powie, że jestem "dawcą nerek" bo jeżdżę na ścigaczu.
Edytowane przez ewika19 Czas edycji: 2011-05-16 o 15:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzień dobry ja tez jestem przeciwniczką motorów a ja z TZ dopiero wstaliśmy jak co poniedziałek ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- ja sama już bym miała z 5 motocyklistów na sumieniu no ale co w tym dziwnego jak jadę sobie chcę wyprzedzić samochód patrzę w lusterko nic zbieram się do wyprzedzania a tu tylko huk i mija mnie motor. W ogóle nie patrzy co robi ![]() U nas w mieście był taki chłopak nie miał nawet 18 stki rodzice kupili mu motor. Rozwalił się na latarni i jeszcze kobietę potrącił. A wszystko to 2 tyg przed weselem siostry. Teraz rodzice sobie przy tym miejscu drugi grób syna urządzają co mnie osobiście razi. Rozumiem krzyż ale wieńce i kilkanaście zniczy no to... ale to już inna kwestia
![]() |
#459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No chyba, że się przyzwyczaicie. Mi mówili, że jak zaczne pracować, to i wstawanie wejdzie mi w krew, no ale niestety jestem zawsze straaaasznie nieszczęśliwa, że już trzeba wstać i bez budzika się nie obejdzie ![]() Nie wyobrażam sobie obudzić się bez budzika o określonej stałej porze. A znam takie osoby, które świątek, piątek i niedziela budzą się o 6.00. Mistrzostwo dla mnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#460 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Moja była już przyjaciółka straciła w ten sposób chłopaka, ktory kupił sobie motor i jeżdził sobie przed jej domem i przed jej domem na jej oczach sie zabił na tym motorze i dodatkowo zabił tez dziecko....cos strasznego...
Edytowane przez martuha24 Czas edycji: 2011-05-16 o 10:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#461 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nasz wątek nie jest od samych szczęśliwych i wesołych tematów, znamy się już na tyle, że sądzę, że możemy się sobie zwierzać nawet z tych najbardziej bolesnych, tak więc zawsze, jak odczujesz potrzebę to pisz, zwierzaj się, a my postaramy się Ciebie jakoś pocieszyć ![]() Cytat:
Ja nie jestem fanką motorów, szczególnie, że właśnie ciągle się słyszy o takich wypadkach (w zeszłym roku Mąż mojej Kuzynki, rozpędził się, poharatał, ponad pół roku w łóżku w usztywniaczach, cud, że w ogóle przeżył, a ma żonę i dwoje małych dzieci, obecnie na Jego utrzymaniu, bo żona na macierzyńskim). Uważam, że za młodu można sobie jeździć, jako hobby, ale jak się już zakłada rodzinę, szczególnie ma się małe dzieci, których się jest często jedynym lub głównym żywicielem, to dla mnie jest to po prostu nieodpowiedzialne, bo choćby nie wiem, jak ostrożnie jechał motocyklista, w jakiejkolwiek kolizji ulicznej to on ucierpi najbardziej.
![]() |
#462 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do motorów to się zgodzę, że są niebezpieczne mimo, iż prawnie większość wypadków nie jest z ich winy ...
![]() |
#463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#464 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
Szok dla mnie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#465 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mój TŻ też mi mówi, że się przyzwyczaję, jak zacznę pracować, ale ja jestem typem sowy i wstawanie poranne zawsze było i chyba będzie dla mnie problemem.... Chociaż wciąż liczę na to, że jednak kiedyś uda mi się przestawić ![]() ![]()
![]() |
#466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja codziennie wstaję o 5 na tygodniu jak mam zajecia ale w życiu bym się bez budzika nie obudziła. A mój TŻ żeby wstać na pierwszą zmianę to trzy budziki nastawia. ostatnio po nockach dzwoniłam go obudzić bo mnie prosił. Zadzwoniłam pogadałam rozłączyłam się. Czzekam i czekam az przyjdzie na obiad nic. Dzwonię drugi raz a on do mnie " a to Ty dzwoniłaś?" totalnie nie pamiętał rozmowy ze mną. Strasznie twardy sen ma
![]() |
#467 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak się często nie wyjeżdża to tak chyba jest, że nawet jednodniowy wyjazdjara mnie tak jak wielka wyprawa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#468 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ja też nie jestem zwolenniczką motorów. mój Tż miał kiedyś pomysł, żeby sobie kupić, ale po krótkim czasie sam stwierdził, że to zły pomysł. |
![]() ![]() |
![]() |
#469 | ||
Rozeznanie
|
Hej Piękne! Wiecie? Właśnie zakupiłam sobie na grouponie kupon na peeling kawitacyjny twarzy, szyi i dekoltu + nakładanie jakiegoś fajnego kremu
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Oj dziewczynki ja niestety mam same złe skojarzenia z motorami i tymi wszystkimi innymi... Nie mówię oczywiście, że wszyscy tak robią - może jak jeżdżą ostrożnie i przepisowo to po prostu nie zwracam na nich uwagi, a rzucają mi się w oczy ci co szaleją... Jak ze 3 tygodnie temu jechaliśmy samochodem na grilla do moich rodziców to TŻ włączył się do ruchu na głowną drogę (patrzył, czy nic nie jechało) a że dwupasmówka była, to się okazało że palant na motorze wyjechał sobie - bo slalom sobie urządził - no i zatrąbił na nas, ledwie się zatrzymał przed naszym tyłkiem, potem na światłach stanął przed nami i głupio się pukał w czoło :/ No kurde przecież to wystarczy że jakiś samochód zahamuje (na prostej drodze) a jak taki sobie wymija wszystkich (bo w korku stać przecież nie będzie) no i po zawodach :/ A taki motor to tak czy siak jest mało widoczny... Dla mnie tacy cwaniacy są zupełnie nieodpowiedzialni - nie dość że sam by się roztrzaskał to jeszcze my byśmy mieli go na sumieniu... nie podoba mi się to...
![]() |
#470 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() I też się nie znoszę spóźniać, ale przez to moje wstawanie to jest niestety czasem nie do uniknięcia... Eh, to nie fair, że mamy w kraju tzw. "dyktaturę skowronków" i zmusza się nas, biedne sowy, żeby funkcjonowały od rana radośnie i świergoliwie, kiedy my w ogóle do tego się nie nadajemy.... Czekamy na relację upiękniającą ![]()
![]() |
#471 |
Zakorzenienie
|
czesc laski!! pamiętacie mnie jeszcze?
![]() Wróciliśmy wczoraj z krakowa o 23 ![]() ![]() ale są też plusy wyjazdu - jesteśmy po praktykach u Dominikanów, dzięki którym zrozumiałam jak bardzo kocham swojego Tż, okazało się że mamy te same priorytety i wspólne marzenia ![]() Mam też już sukienkę na wesele brata, w wolnej chwili wam ją tu wkleję (mam w zasadzie dwie, ale skłaniam sie szczególnie ku jednej) evoonia - piękna suknia a Ty w niej prześlicznie wyglądasz ![]() To by było tak na szybko tyle, dziś mam wolne na szczęście, bo chyba nie dałabym rady zwlec się z łóżka przed 11, ale jutro niestety powrót do kieratu. Miłego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
#472 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#473 |
Wtajemniczenie
|
hej Dziewczyny! ciezko Was nadrobic
![]() w sprawie garniturow z grupera mam pytanie!! jak oddawalyscie te kupony??? my dzis tam pojechalismy i masakra....:/
![]() |
#474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super, że jesteś zadowolona z nauk. Chatka ja w nocy to robię kanapki na drogę ![]() Sztuczka koniecznie zdaj relację z zabiegów upiększających. Ja też się przymierzam, żeby cosik takiego mojej facjacie zafundować, ale jestem alergikiem i mam pewne obawy, że mi się fajata zbuntuje ![]() Edytowane przez Gorska_Kozica Czas edycji: 2011-05-16 o 11:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#475 |
Zakorzenienie
|
musisz napisać maila z imieniem nazwiskiem na jakie było założone konto na gruperze, jaka to oferta (link) i numer gruponu
#476 |
Podróżniczka
|
Dziewczyny witam po weekendzie. Bardzo był intensywny ten weekend. Ale najważniejsza dla mnie informacja Marysia została odłączona od aparatury i jej stan jest stabilny i jest poprawa, czuje się już dobrze. Tylko musi być pod stałą kontrolą
![]() ![]() Też mam problemy ze wstawaniem ![]() ![]() ![]() ![]() Gosza - strasznie mi przykro z powodu Waszej straty. Trzymaj się kochana ![]() Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2011-05-16 o 11:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#477 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
odpisali Ci cos??
![]() |
#478 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() "Dyktatura skowronków" - kurczę, strzał w dziesiątkę z tym określeniem... Chociaż wiesz - gdybyśmy miały do pracy na 12 to co? O 20 koniec :p? To już wolę być niewyspana ale mieć dzień dla siebie ![]() ![]() No właśnie nie wiem kiedy się wybiorę na ten zabieg - oczywiście mam 3 miechy na wykorzystanie kuponu ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() A jeśli mowa o lunatykowaniu, to ja słyszałam gdzieś od kogoś (nie pamiętam kto mi to opowiadał) że ma taką koleżankę której brat w nocy lunatykuje... No i najlepsze jest to, że w nocy zazwyczaj przychodzi do jej pokoju i całe szczęście, że dziewczyna się budzi bo koleś za każdym razem otwiera jej szafę z ubraniami i usiłuje się do niej odlać... ![]() ![]()
![]() |
#479 |
Zakorzenienie
|
w tym problem że nie. A pisałam w czwartek. A dziś minęło 10 dni
#480 |
Zakorzenienie
|
magdziaS bardzo dobra wiadomość
![]() ja też nie dostałam żadnej odp z grupera. dziś u mnie też mija 10 dni |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.