|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 | |
|
Zakręcony Chochlik
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
Ze stolicy
Przeprowadziłam sie tu jakies 2,5 roku temu, a slub mam w rodzinnym miescie.Cytat:
ale ja to jakaś dziwna jestem.
|
|
#4322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle cześć A jak jesteśmy przy ślubnym temacie- macie fajne zdjęcia dekoracji ślubnych/bukietów do kościoła? Moja mama zajmuje się dekorowaniem i robieniem bukietów ślubnych, no i męczy mnie, bo nie ma już inspiracji na zbliżający się ślub znajomych Byłabym bardzo wdzięczna za jakieś zdjęcia/linki![]() Carillon hej ![]() winyl, jestem dziwnie przekonana, że gdybysmy zobaczyły Twoje zdjęcia, to wyglądałabyś bardzo dobrze! |
|
|
|
|
#4323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ze swoim chłopakiem po roku nie widzenia się odnowiłam kontakt na facebooku, pisaliśmy potem na GG, aż w końcu poszliśmy na randkę
|
|
|
|
|
#4324 |
|
Rozeznanie
|
Wow, super!!! napisz więcej
już długo się znacie?
|
|
#4325 | ||
|
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
Mam pare fotek niebieskich bukietów ślubnych i to tyle. Może poszukaj na stronkach kwiaciarni, albo dekoratorni? ![]() Cytat:
Da się nawiązać, ale cięzko utrzymać. Jednak trzeba wiecej spędzać w rzeczywistości niż przed kompem.![]() Hmm znamy się od końca 2008 roku przez net (nawet nie wiedziałam, że aż tyle). W realu chyba z 2lata będzie niecale Tak niesmiało zapytam, powiecie cos o sobie? ). Schudnąć chcę, ale niekoniecznie mi to wychodzi
|
|
#4326 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- Cytat:
Wątpię żeby ktoś był tak pechowy jak ja :P.
|
|
#4327 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#4328 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczę, to na pewno widziałam, ale przepraszam ,nie pamiętam. Natomiast na pewno nie wyglądałaś jak ja, bo bym to zapamiętała :P.
|
#4329 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4012
|
|
|
#4330 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż mnie natchnęłaś do tego, żeby przejrzeć swoje zdjęcia sprzed 2 lat :P Przeżyłam lekką traumę i wstyd, że mam same alko zdjęcia A jeszcze większą traumę i jeszcze większy wstyd, że można było tak wyglądać ![]() Cytat:
1. byłam gałganem 2. miałam chyba rok paszteta 3. 8 kg więcej niż rok temu na wakacjach / 4 kg więcej niż teraz - ooo nie; nie służy mi. he. Cytat:
Cytat:
AHahahahah! też dobre! a fryzurki prze prze przepiękne! takie właśnie mi się marzą na własny ślub ![]() I wrzucaj jak najwięcej zdjęć! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Moja siostra ma podobne psychiczne banie jak Ty, doszła do wniosku, że nie ma kolan/ ma wklęsłe kolana
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2011-05-16 o 08:38 |
||||||
|
|
|
#4331 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, brzuch nad którym trzeba troszeczkę popracować, normalne nogi. Zdecydowanie nie masz figury gruszki, więc Ci się to w miarę proporcjonalnie rozkłada i wyglądasz dobrze. Ja wyglądam coś w ten deseń http://photos.demandstudios.com/gett...6490365_XS.jpg tylko mam mniejszy biust i większy brzuch :P (zdjęcie z googla). ---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:52 ---------- Cytat:
Ja sobie naprawdę nie wymyślam . Zrobię zdjęcia na dniach i może kiedyś wreszcie schudnę to sobie zobaczycie :P.
|
|
#4332 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to ja mam wtedy hmm jamnika na brzuchu? (oponka? ) i kisiel na udach? (cellulit ) ![]() Cytat:
![]() Dla mnie to dobra motywacja, że kiedyś tutaj Wam POKAŻĘ że jednak jestem szczupła uwielbiam zdjęcia przed/po więc już się nie mogę doczekać kolejnych takich. Chudnij i wrzucaj foty!
|
|
|
#4333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
#4334 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jamnik na brzuchu - też dobre ![]() ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
:PCo zrobię,że chciałam nick Winyl, ale był już zajęty przez jakiegoś gamonia ![]() :P Dobra, wrzucaj zdjęcia i pisz po kolei co zjadłaś, co ćwiczyłaś, już mu tu Cię odchudzimy; kolejna część wątku specjalnie dla Ciebie - chudnij z Winylem, czyli jak przytyć zamiast schudnąć ![]() (jak to zrobiło wiele dziewczyn na tym wątku )
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2011-05-16 o 08:45 |
||
|
|
|
#4335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z nikiem anii trafiłaś w samo sedno. Ja nie lubię zdrobnień i czasem jak chcę się zwrócić do niej w normalnej, niezdrobnionej formie wychodzi mi "Annobanno" |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja siostra mówi do mnie annobanno :P ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Uaaa! Włączyłam radio, a tam głos ZYGMUNTA CHAJZERA! normalnie ZONK
|
|
#4337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ma w PL odpowieddnika tego programu?
|
|
|
|
|
#4338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4339 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.stylemepretty.com/ http://www.welonimuszka.pl/ Nie sa to typowo florystyczne, ale mozna znaleźć ciekawe dekoracje i informacje dotyczące ślubów. Prawie się nie odzywam, bo u mnie z dietą kiepsko, trochę nadganiam ćwiczeniami, ale nie aż tyle, żeby się chwalić ![]() Natomiast regularnie was czytam i intensywnie myślę nad nową nazwą, na razie tylko tyle mi się nasuwa 5 kg w mig zrzucimy i do realnego świata wrócimy Pomyślę jeszcze nad czymś ciekawszym. Pozdrawiam wszystkie walczące dziewczyny ![]() klas ki:
|
|
|
|
|
#4340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurde z przyzwyczajenia (DEBIL DEBIL) posłodziłam herbatę :|. Za to miałam królewskie śniadanie - jajecznicę z szynką (uwielbiam). I w ten sposób nadrabiam brak ciemnego chleba w domu . Wczoraj sobie trochę poćwiczyłam, ale dzisiaj liczę na więcej . Chociaż wczoraj spędziłam też z godzinę na tej fit-piłce, ale to było bardziej siedzenie niż ćwiczenie :P. I nie ma mowy o pokazywaniu mnie na telebimach :P. To jest widok zarezerwowany dla jednej osoby :P. chudnij z Winylem, czyli jak przytyć zamiast schudnąć Jak zrzucać 5kg. przez 2 lata trzeci wątek próbujemy zrzucić 5 kg Hmm trzeba stworzyć jakieś combo ... "Chudnij z Winylem, czyli jak zrzucać 5kg przez 2 lata, przytyć zamiast schudnąć i męczyć się z tym trzeci wątek" .
XOXO Edytowane przez winyl Czas edycji: 2011-05-16 o 10:41 |
|
|
|
|
#4341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
HUEHUEHUE! Śmieszne ![]() Baty za cukier w herbacie!
|
|
#4342 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć wariatki, więcej się napisać nie dało ?
wstałam po 9, żeby się po uczyć. do głowy wpadło 'ach, tylko zerknę na wizaż , na minutkę' i tak siedzę i nadrabiam to, co napisałyście ale już nie cytuję, znając moje szczęście odpisze wszystkim i samo zniknie :P tzn. nie samo, ale za pomocą magicznej kombinacji klawiszy, która przytrafia mi się nader często pooglądałam fotki - SłodkoOstra ćwicz i będzie super, masz bardzo kobieca figurę psyhe, ładnie się zakręciłaś z S i R powodzenia w polowaniu na niemałżonka widzę, że jakiś ślubny szał ogarnął wątek, chętnie się poprzyglądam no i witam nowe dziewczyny ![]() swoją droga ja tez kiedys prowadziłam taki zeszyt z wymiarami itd. ale w sumie teraz mam świadomośc tego, że nie będę ważyła i mierzyła jak wtedy, kiedy miałam 16 czy 17 lat, z wiekiem się wszystko zmienia, na dodatek do tego tabsy, któe w moim przypadku 'na stale' dorzuciły mi te zatrzymane 2 kg.. ale jest okeej, podobam sie sobie, tżtowi ostatnio kumpela przyszła do mnie i powiedziała, że mam jej ułożyć diete i iść z ni ą na zakupy, bo ja zawsze wygląam tak idealnie, że czuje się przy mnie szarą myszą ;O dziwnie się poczułam, serio a co do tytułu wątku - dla mnie wygrywa jak nie schudnąć 5 kg w dwa lata xD jest mega a u mmnie cóż. sesja, sesja, sesja. a nawet dwie mało czasu i juwenalia na karku,a to się nie uzupełnia.. jeszscze teeaz były Dni Łodzi i ten, no.. no, dietkuję, ale z zastrzeżeniami, tzn. jem nawet słodycze, ale pilnuję bilansu i schudłam kilogram, coś tam w obwodach też poszło, jestem miło zaskoczona ja taki dziwny przypadek jestem, że jak trzymam diete, to tyję, jak luzuję, to chudnę no zobaczymy jak to się tam dalej poukłada dobra laseczki, wracam do historii miłego dnia!
|
|
#4343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już myślałam że całkiem Cię wcięło na uczelni ![]() Gratuluję spadku
|
|
#4344 |
|
Rozeznanie
|
Cześć kochane
Widze że dużo sie tu działo WINYLEK two✂✂✂ pomysły na nowy tytuł wątku mnie rozbawiły strasznie Ale bierzemy sie do roboty! Teraz bedzie inaczej i gdy tylko nadejdzie lipcowy upał wyskoczysz w wymarzonych szortach![]() AAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaa aa przepraszam że nie odpisałam wsztstkim ale u mnie takie wielkie czarne chmury sie zebrał letę pozbierać swoje gatki bo na dworze mi sie suszą i zaraz zmokną ![]()
|
#4345 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może to dlatego, że za mało jesz i za bardzo to przeżywasz jak trzymasz dietę? I właśnie z powodu tych +2kg nie mogę sie przekonać żeby zacząć brać tabsy ... Cytat:
Już myślałam, że nas zostawiłaś!
|
|
#4346 |
|
Przyczajenie
|
Moja waga to 70 kg, wzrost 163.Muszę schudnąć przynajmniej do 65 kg
|
|
|
|
#4347 |
|
Zakorzenienie
|
Witamy i zapraszamy
|
#4348 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak tak odchudzam się od ok. roku chudnę gdzieś tak do 59 ;D widzę wymarzoną piątkę z przodu i bach coś się dzieję że znowu tyję xD Cytat:
trzeci wątek próbujemy zrzucić 5 kg wydaję mi się że odpowiedni ^ ^ Jestem z siebie dumna wczoraj i dzisiaj obejrzałam masę programów kulinarnych, bo oczywiście w TV nic ciekawego nie ma i nawet nie pomyślałam o tym żeby zajrzeć do lodówki
|
||
|
|
|
#4349 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() My z tż też jesteśmy taki nowoczesny związek, poznaliśmy się w necie
|
|||
|
|
|
#4350 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ta kobieta ma z 80kg.wagi! Wrzucaj foty i nie marudź! Musisz walczyć ze swoją samooceną!!! Cytat:
![]() Cytat:
Zaczęłam dzisiaj miesięczne praktyki w aptece, zostałam w tej samej w której byłam w ciągu roku ... dzisiaj stwierdzam,że to był błąd,ale może z czasem będzie lepiej :P Menu ![]() śn: owsianka z bananem i kostka czekolady. 20min spacerku do apteki 2śn: 2 kromki żytniego z szynką, kubek czerwonej herbaty. 20min spaceru z powrotem do domu ![]() O: gołąbek, 3 ziemniaki. Kubek zielonej i pokrzywy. K: wieśniak z pomidorem |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:19.

Przeprowadziłam sie tu jakies 2,5 roku temu, a slub mam w rodzinnym miescie.
więc na pewno Ci się szybko uda
ale ja to jakaś dziwna jestem. 

A jeszcze większą traumę i jeszcze większy wstyd, że można było tak wyglądać 

klas ki: