Związki zakończone w 2010 roku, czyli porozstaniowe offtopy z przymrużeniem oka ;) - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-15, 14:34   #1831
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000
Dot.: Związki zakończone w 2010 roku, czyli porozstaniowe offtopy z przymrużeniem oka

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Kuwa, kimi...

Ty przestań to powtarzać, przestań go przepraszać, tylko zrób coś z tym w końcu.

Zachowujesz się jak damski bokser alkoholik, który wpada na OIOM z przeprosinami, a potem znowu chla i tłucze.

Weź się w końcu za siebie, bo jeszcze chwilunia i szlag to trafi. Albo on się zacznie odgrywać.

No dokładnie tak się czuję i tak robię.

On się nie zacznie odgrywać. Nie jest taką osobą. I to mnie dobija najbardziej. Ze on by mnie nie skrzywdził, tak ja ja jego.

Nie chce już rozpaczać i użalać się nad soba, bo to mi nie pomoże. Jemu też nie.

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .

kimi1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 14:44   #1832
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Dot.: Związki zakończone w 2010 roku, czyli porozstaniowe offtopy z przymrużeniem oka

Cytat:
Napisane przez kimi1000 Pokaż wiadomość
On się nie zacznie odgrywać. Nie jest taką osobą. I to mnie dobija najbardziej. Ze on by mnie nie skrzywdził, tak ja ja jego.
Kiedyś pęknie. Człowiek doprowadzony na granicę własnej wytrzymałości robi różne rzeczy. . .nie sprawdzaj do czego on jest zdolny, nie ma to sensu.

Nie jesteś już małolatą, której zachowania można wytłumaczyć wiekiem...i niestety, ale doświadczenia też Cię już przestają tłumaczyć (tak samo jak mnie). Albo się ogarniemy, albo będzie apokalypsa.
Stary 2011-05-15, 14:59   #1833
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000

Cytat:
Kiedyś pęknie. Człowiek doprowadzony na granicę własnej wytrzymałości robi różne rzeczy. . .nie sprawdzaj do czego on jest zdolny, nie ma to sensu.

Nie jesteś już małolatą, której zachowania można wytłumaczyć wiekiem...i niestety, ale doświadczenia też Cię już przestają tłumaczyć (tak samo jak mnie). Albo się ogarniemy, albo będzie apokalypsa.
Przypuszczam, że wiem, jakby sie zachował, opowiadał mi, jak sie zachowywał, jak sie przejechał na poprzednim związku. Najgorsze jest to, że ja sie zachowywałam tak samo w związku z eks, nie odgrywałam się, starałam sie naprawiać, wyjaśniać, a teraz zachowuję sie jak eks. I wiem, jak to boli drugą stronę i przez to mam największe wyrzuty sumienia.

Wiem, wiele pracy przede mną. Nic mnie juz nie tłumaczy. Ani wiek, ani złe doświadczenia. Pozostaje mi wziąść się za siebie. i nie dopuścić już za wszelką cenę do takiej sytuacji. Boję się go stracić. Tak wiem, słowa nic nie znaczą, tylko czyny. Chcę mu udowodnić jaki jest dla mnie ważny, jak wiele dla mnie znaczy.

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .

Stary 2011-05-15, 15:02   #1834
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez kimi1000 Pokaż wiadomość
Wiem, wiele pracy przede mną. Nic mnie juz nie tłumaczy. Ani wiek, ani złe doświadczenia. Pozostaje mi wziąść się za siebie. i nie dopuścić już za wszelką cenę do takiej sytuacji. Boję się go stracić. Tak wiem, słowa nic nie znaczą, tylko czyny. Chcę mu udowodnić jaki jest dla mnie ważny, jak wiele dla mnie znaczy.
Wiesz, że już to pisałaś? Kilka razy w dodatku? Czas w końcu przekuć słowa w czyny.

Trzymam kciuki , sporo siebie w Twojej historii odnajduję...
Stary 2011-05-15, 15:13   #1835
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
Może trawka to nie jest element tamtego życia wg niego, tylko zwykła używka?
Możliwe, ale skoro mówił, że cholernie trudno było mu wyjść z tamtego życia to po co pali to zielsko? Nie widzę w tym nic takiego znowu złego, tylko kurde żeby nie wrócił do reszty.

Cytat:
Na pewno by mu się przydała, ale on uważa, że nie potrzebuje.
Alkoholik też powie że nie potrzebuje. Na moje oko 90% ludzi w związkach terapia na pewno by nie zaszkodziła.

Cytat:
Ja to tylko zapytam czy powiedziałaś co o tym myślisz, czy w imię braku zmieniania partnera milczałaś radośnie...?
Oczywiście, że mu nie powiedziałam, bo po 1. byłam trochę nawalona, po 2 on też. Po alko kłótnia raczej nie jest dobrym pomysłem.
siaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 15:33   #1836
elvegirl
po drugiej stronie szafy

siaaaa - nie mam więcej pytań.
Stary 2011-05-15, 16:19   #1837
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

I są dwie piątki w indeksie

Lily randkami się tak nie stresuje jak egzaminami, więc kciuki na randce są zbędne
Stary 2011-05-15, 16:21   #1838
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wypalona Pokaż wiadomość

Lily randkami się tak nie stresuje jak egzaminami, więc kciuki na randce są zbędne
Gratuluje

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 17:53   #1839
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siaaaa Pokaż wiadomość
Możliwe, ale skoro mówił, że cholernie trudno było mu wyjść z tamtego życia to po co pali to zielsko? Nie widzę w tym nic takiego znowu złego, tylko kurde żeby nie wrócił do reszty.
Chyba wypada, żebyś z nim o tym pogadała

Cytat:
Alkoholik też powie że nie potrzebuje. Na moje oko 90% ludzi w związkach terapia na pewno by nie zaszkodziła.
Bez przesady, nie jest tak źle jak z alkoholikiem Jemu żyje się dobrze, wszystko się układa coraz lepiej, więc nie chce mu się chodzić na terapię ot tak po prostu nie wiadomo po co. Ale fakt, też jestem zdania, że większości ludzi, których znam przydałaby się terapia

W ogóle moja psychiatra mówi, że nawet zdrowym ludziom zaleca terapię grupową, bo pozwala ona poznać siebie, swoje potrzeby i to, co nas hamuje. Tylko terapia to ciężka praca - po prostu nie każdemu się chce.

No a oskarżony nie przyznał się do zarzucanego mu czynu. Powiedział, że rzeczywiście kiedyś tak było, że bał mi się powiedzieć, że coś jest nie tak bo byłam dla niego zbyt dominująca (?) ale teraz już tak nie jest i zmieniłam się w naszej relacji. A się zmieniłam jak cholera, bo np dzisiaj poszedł na obiad "na 5 min na zupę" i zostawił mnie w pokoju i wrócił po 40 minutach... Wkurzyłam się jak diabli i siedziałam tam tylko po to, żeby sprawdzić po jakim czasie raczy się zjawić. Ale kiedyś pewnie bym wparowała mu na ten obiad, zgromiła go i poszła obrażając się na kolejne 2 dni. A teraz opierniczyłam go i powiedziałam, jak wg mnie powinno się w takiej sytuacji zachować, wytłumaczyłam mu jak ja się w ogóle czuję w takiej sytuacji (pani psycholog mnie tego uczyła ), pogodziliśmy się i zyskałam paletę jogurtów w ramach przeprosin.

Powiedział, że niczego przede mną nie ukrywa i to co powiedział nie było żadnym tekstem podprogowym, bo naprawdę nie lubi się kłócić i wkurzyło go, że taka dobra impreza a my się kłócimy o jakąś pierdołę i jeszcze ja chcę jechać do domu. No i że na pewno mnie to też wkurzyło i pewnie mam na ten temat takie samo zdanie. No i obiecał mi, że żadnych złych emocji nie będzie przede mną ukrywał i tyle mi się udało uzyskać z tej rozmowy (+jogurty ).
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 18:01   #1840
lily92920
Zakorzenienie

Wkurzyła mnie ta dyskusja na fb na mojej tablicy. Nie wiem po co ten burak jeszcze wchodzi na mój profil i lubi komentarze, gdzie ktoś go broni!
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 18:40   #1841
Connff
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez annonim Pokaż wiadomość
bezpieczeństwo w ruchu drogowym - czyli wiedza z przepisów, tor przeszkód na rowerze i pierwsza pomoc
Człowiek uczy się całe życie . Powodzenia!

Cytat:
Jadę do niego porozmawiać... Nie wiem co mam mu powiedzieć, bo jak poruszam ten temat, to on zawsze zaprzecza i mówi, że w kłótni czasami mówi nieprzyjemne rzeczy a to jest wszystko nieprawda i bzdura i żebym tego nie słuchała.
Znam to ze swojego przykładu, często podczas kłótni z byłym właśnie tak się zachowywałam. I ciężko jest jakoś jednoznacznie to ocenić, bo prawda jest taka, że jedne rzeczy, które mówiłam były bzdurą i nieprawdą, a inne... niestety prawdą, tylko taką, której nie chciałam mu powiedzieć.

Cytat:
Jeszcze nie...

Ok... to co wy na to, że jednej nocy powiedział mi, że tamto życie ma już za sobą i aż go nerwy zjadały, bo nie chciał, żebym go źle oceniała, a drugiej normalnie palił przy mnie trawkę?
Trochę słabo to wygląda jeśli mam być szczera. Ale ja chyba nie jestem obiektywna, bo mam narkotykofobię. I tak, trawkę też wliczam do grona narkotyków .

Cytat:

Gratulacje! Ha, to tak jak ja mniej więcej. Egzaminy są znacznie gorsze .

Cytat:
Bez przesady, nie jest tak źle jak z alkoholikiem Jemu żyje się dobrze, wszystko się układa coraz lepiej, więc nie chce mu się chodzić na terapię ot tak po prostu nie wiadomo po co. Ale fakt, też jestem zdania, że większości ludzi, których znam przydałaby się terapia

W ogóle moja psychiatra mówi, że nawet zdrowym ludziom zaleca terapię grupową, bo pozwala ona poznać siebie, swoje potrzeby i to, co nas hamuje. Tylko terapia to ciężka praca - po prostu nie każdemu się chce.

No a oskarżony nie przyznał się do zarzucanego mu czynu. Powiedział, że rzeczywiście kiedyś tak było, że bał mi się powiedzieć, że coś jest nie tak bo byłam dla niego zbyt dominująca (?) ale teraz już tak nie jest i zmieniłam się w naszej relacji. A się zmieniłam jak cholera, bo np dzisiaj poszedł na obiad "na 5 min na zupę" i zostawił mnie w pokoju i wrócił po 40 minutach... Wkurzyłam się jak diabli i siedziałam tam tylko po to, żeby sprawdzić po jakim czasie raczy się zjawić. Ale kiedyś pewnie bym wparowała mu na ten obiad, zgromiła go i poszła obrażając się na kolejne 2 dni. A teraz opierniczyłam go i powiedziałam, jak wg mnie powinno się w takiej sytuacji zachować, wytłumaczyłam mu jak ja się w ogóle czuję w takiej sytuacji (pani psycholog mnie tego uczyła ), pogodziliśmy się i zyskałam paletę jogurtów w ramach przeprosin.
No, Ty to się umiesz ustawić .

Ja ostatnio jak patrzę na związki wokół mnie to stwierdzam, że z byłym tworzyliśmy naprawdę udaną parę. Pełno znajomych tkwi w beznadziejnych układach, z ludźmi, których nie kochają. Nie rozumieją się, kłócą, mają w głębokim poważaniu. Zastanawia mnie, czemu ludzie godzą się na taką bylejakość w swoim życiu?

Znam tak naprawdę jedną parę, której zazdroszczę. A co najlepsze, facet startował kiedyś do mnie, a ja głupia go spławiłam będąc z byłym .
Connff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 18:54   #1842
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Mam wrażenie, że ukrywa jakieś pretensje do mnie i udaje, że wszystko w porządku "żeby się nie kłócić" a potem to z niego wychodzi w kłótniach dopiero. Przed rozstaniem też tak było i skończyło się, że wysłuchałam tyrady na swój temat po zerwaniu, że mi oczy z orbit wyszły, bo wcześniej nic nie mówił...
Smutne!

Cytat:
Ok... to co wy na to, że jednej nocy powiedział mi, że tamto życie ma już za sobą i aż go nerwy zjadały, bo nie chciał, żebym go źle oceniała, a drugiej normalnie palił przy mnie trawkę?
Wiesz jaki jest mój stosunek do zioła!

Cytat:

O, to ekstra!

Dobra, zapamiętam!

Stary 2011-05-15, 19:29   #1843
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:

Gratulacje

Tak w sumie to wolałabym iść na randkę i tym się stresować niż maturą

edit: nie wolałabym, a chciałabym iść na randkę

"Pragnienia łamią nam serce, męczą nas.
Pożądanie rujnuje nam życie.
Ale jeśli chodzi o pragnienia,
najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."

.

Edytowane przez mrytka
Czas edycji: 2011-05-15 o 19:31
mrytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 19:42   #1844
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Wkurzyła mnie ta dyskusja na fb na mojej tablicy. Nie wiem po co ten burak jeszcze wchodzi na mój profil i lubi komentarze, gdzie ktoś go broni!
Wy takie rzeczy ujawniacie na fb?
Stary 2011-05-15, 20:02   #1845
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Wy takie rzeczy ujawniacie na fb?
Niee. Rozmowa sie toczy na temat fryzur...

I napisałam coś złośliwego, a kolezanka, ze jemu nieźle w tych co ma teraz i odrazu to polubił.

Sie wkurzyłam.

Niech wywala i wogóle nie odwiedza mojego profilu! :/

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2011-05-15 o 20:04
Stary 2011-05-15, 20:10   #1846
Fubizka
Zakorzenienie

No to go zablokuj

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Poza tym mi by było trochę głupio komentować komuś, że jego były/była ładnie w czymś wygląda
Stary 2011-05-15, 20:23   #1847
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]Poza tym mi by było trochę głupio komentować komuś, że jego były/była ładnie w czymś wygląda
... Zwlaszcza, że ona tez sie z nim całowała zanim mnie poznał... :x

Ludzie jednak mają nasrane w baniach! :/
Stary 2011-05-15, 23:25   #1848
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Chyba wypada, żebyś z nim o tym pogadała
Pogadałam. Usłyszałam, że pali na prawdę rzadko i że "obiecuje poprawę w tej kwestii". Wierzyć, nie wierzyć, sama nie wiem, dlatego dam sobie na razie spokój z tymi tematami (tym bardziej, że on niechętnie o tym rozmawia). Niech mi się okres zacznie i minie pms bo wariuje.

Cytat:
Powiedział, że niczego przede mną nie ukrywa i to co powiedział nie było żadnym tekstem podprogowym, bo naprawdę nie lubi się kłócić i wkurzyło go, że taka dobra impreza a my się kłócimy o jakąś pierdołę i jeszcze ja chcę jechać do domu. No i że na pewno mnie to też wkurzyło i pewnie mam na ten temat takie samo zdanie. No i obiecał mi, że żadnych złych emocji nie będzie przede mną ukrywał i tyle mi się udało uzyskać z tej rozmowy (+jogurty ).
Tylko się cieszyć. No i jogurty masz.

Cytat:
Napisane przez Connff Pokaż wiadomość
Trochę słabo to wygląda jeśli mam być szczera. Ale ja chyba nie jestem obiektywna, bo mam narkotykofobię. I tak, trawkę też wliczam do grona narkotyków .
Ja nigdy nie miałam do czynienia z narkotykami, dlatego tak na prawdę nie wiem jak wygląda życie ze ćpunem... I mam nadzieje że nigdy się nie dowiem. Szkoda by było takiego fajnego chłopaka. Żeby tylko mnie nie okłamywał to będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Wiesz jaki jest mój stosunek do zioła!
Wiem, ale nie chce mu mówić, że nie może, bo wtedy na bank będzie palił, więcej, i zacznie ukrywać to przede mną. Nie znoszę takiego zatajania czegoś i kręcenia.
Stary 2011-05-15, 23:39   #1849
Fubizka
Zakorzenienie

siaaaa mi kiedyś facet "zabronił" palenia czegokolwiek bo był przewrażliwiony na tym punkcie a ja przed nim paliłam może z 3 razy. I obiecałam mu, że nie będę palić, bo widziałam jak go to boli. Ale po pewnym czasie zaczęło mnie to bardzo męczyć, bo raz na ruski rok chciałam sobie zapalić... A nawet jak dostawałam pozwolenie to było takie "no jasne że możesz ", więc i tak nie paliłam. Aż któregoś dnia w końcu powiedział, że mogę palić, tylko nie chciałby, żebym paliła papierosy regularnie (co w ogóle u mnie odpada, bo nie lubię papierosów wcale). I od tej pory paliłam 2 razy blanta na 5 osób, w tym raz z nim, także to nie znaczy, że się od razu zostanie ćpunem

Mi nie przeszkadza, jak ktoś pali raz na parę miesięcy, ale jakby miał palić co imprezę, to byłby dla mnie duży problem. Wg mnie regularne palenie wyjada mózg. Pytanie czy Ty w ogóle tolerujesz palenie, bo jeśli nie, to masz do tego prawo i on powinien o tym wiedzieć i jakoś się do tego ustosunkować. Bo inaczej będziecie mieli o to wieczne jazdy.

Edytowane przez Fubizka
Czas edycji: 2011-05-15 o 23:40
Stary 2011-05-16, 00:27   #1850
siaaaa
Zadomowienie

Fubizka, toleruje, jeśli można tak to nazwać. O to, że czasem zajara na pewno jazd nie będzie, gorzej jak będzie to przede mną ukrywał i robił jak to mówisz co imprezę. Powiedział, że mało pali, jeszcze że się poprawi, więc mam nadzieje, że chociaż gorzej nie będzie. Wiadomo, że od tego nie zostanie ćpunem, ale on już trochę maczał palce w tym temacie i tylko to mnie martwi. Nie chce mu tak o to wiercić dziury w brzuchu, bo wierze w niego. Chłopak na prawdę ma silną wolę, cały wielki post nie chodził na żadne imprezy i nie wziął do ust ani odrobiny alkoholu. Nawet przy kumplach pijących pod jego nosem. To tylko dobrze o nim świadczy.

A z paleniem (papierosów) sama po sobie wiem jak jest... Normalnie nie pale, ale czasem lubie, tak raz na miesiąc, pół roku. Już i tak usłyszałam od Pachniaka, że się z głupim na rozumy pozamieniałam, bo w ogóle zaczynam palić. Nie wiem czemu faceci mają taki dziwny stosunek do tego, oni mogą palić, a my lepiej nie, bo to głupota, zdrowie niszczy i tak dalej. Jakby nie mogli ustosunkować tego też do siebie. Ale nie powiedział mi że nie mogę, co też mogę tylko docenić, bo nie ogranicza mnie w czymś, co i tak sam robi.

A tak w ogóle... mam okres. Niby nic, ale jednak trochę się stresowałam.
Stary 2011-05-16, 02:12   #1851
Fubizka
Zakorzenienie

To daj mu na wstępie kredyt zaufania, każdemu się należy
Stary 2011-05-16, 05:56   #1852
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
A tak w ogóle... mam okres. Niby nic, ale jednak trochę się stresowałam.
To się aż prosi o taga
Stary 2011-05-16, 10:07   #1853
Reggaenator
Rozeznanie

Cytat:
A z paleniem (papierosów) sama po sobie wiem jak jest... Normalnie nie pale, ale czasem lubie, tak raz na miesiąc, pół roku. Już i tak usłyszałam od Pachniaka, że się z głupim na rozumy pozamieniałam, bo w ogóle zaczynam palić. Nie wiem czemu faceci mają taki dziwny stosunek do tego, oni mogą palić, a my lepiej nie, bo to głupota, zdrowie niszczy i tak dalej. Jakby nie mogli ustosunkować tego też do siebie. Ale nie powiedział mi że nie mogę, co też mogę tylko docenić, bo nie ogranicza mnie w czymś, co i tak sam robi.
Ja sam nie pale, dlatego nienawidzę papierosów w ustach kobiety. Dla mnie taki wizerunek w ogóle nie pasuje Może dlatego, że jestem przewrażliwiony na ich punkcie, no po prostu nie cierpię tego...zapachu, niszczenia sobie zdrowia itd.
Reggaenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 10:27   #1854
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
To daj mu na wstępie kredyt zaufania, każdemu się należy
Tak właśnie zrobie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
To się aż prosi o taga
MallaDzięki

Cytat:
Napisane przez Reggaenator Pokaż wiadomość
Ja sam nie pale, dlatego nienawidzę papierosów w ustach kobiety. Dla mnie taki wizerunek w ogóle nie pasuje Może dlatego, że jestem przewrażliwiony na ich punkcie, no po prostu nie cierpię tego...zapachu, niszczenia sobie zdrowia itd.
W Twoim przypadku taki zakaz jeszcze dałoby się zrozumieć, sam nie palisz, przeszkadza Ci to, dlatego nie chcesz żeby druga osoba też paliła. Najgorzej jak facet pali, ale dziewczyna nie może bo niszczy sobie zdrowie itd.
Stary 2011-05-16, 10:45   #1855
Malla
Nie depcze krokusów

Nie palę i nie lubię tego zapachu, bardzo mnie cieszy zakaz palenia w lokalach i utworzenie odrębnych palarni. Nie żebym święta była, ale generalnie jestem na nie.
Stary 2011-05-16, 10:56   #1856
OtTakaJa
Zakorzenienie

A propos palenia, od dziś nie palę, wymyśliłam sobie, że rzucę to świństwo, a alkohol będę pić tak od większego dzwonu. Skłoniło mnie do tego to, że w zasadzie nie pamiętam kiedy byłam na imprezie i nie piłam nic (zawsze musi być jakieś piwko choćby). Szczerze się przestraszyłam, bo nawet nie wiem czy potrafię się bawić 'na trzeźwo'. Dlatego czas spróbować

OtTakaJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 11:51   #1857
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:

Ja nigdy nie miałam do czynienia z narkotykami, dlatego tak na prawdę nie wiem jak wygląda życie ze ćpunem... I mam nadzieje że nigdy się nie dowiem. Szkoda by było takiego fajnego chłopaka. Żeby tylko mnie nie okłamywał to będzie dobrze
A ja miałam faceta, który najpierw zaczynał od zioła, potem feta... A teraz nie wiem co z nim, bo już ze 4 lata nie jesteśmy razem i nie mam z nim kontaktu.

Dlatego tak mi zależało żeby eks nie palił, bo po przebojach z tamtym miałam złe doświadczenia.

Cytat:
To się aż prosi o taga
Nie wierzę!

Cytat:
Napisane przez Reggaenator Pokaż wiadomość
A ja właśnie ostatnio się rozpaliłam... Oddałam kilak szlugów mamie, powiedziałam, że ktoś mnie tam poczęstował.
Wogóle to miałam o to wąty do eksa, bo nienawidziałam tego smrodu, bo zdrowie, bo zasady... Obiecał mi to! Ech... Ale np. u metala mi to wogóle nie przeszkadza. I sama zaczełam...
Stary 2011-05-16, 12:45   #1858
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
A ja właśnie ostatnio się rozpaliłam... Oddałam kilak szlugów mamie, powiedziałam, że ktoś mnie tam poczęstował.
Wogóle to miałam o to wąty do eksa, bo nienawidziałam tego smrodu, bo zdrowie, bo zasady... Obiecał mi to! Ech... Ale np. u metala mi to wogóle nie przeszkadza. I sama zaczełam...
Ja mam za dużo osób z rakiem odpapierosowym na około siebie, żeby palić papierosy. Rzeczywiście tak jest, że jak się przebywa z osobą palącą, to też się często zaczyna palić i to jest okropne Poza tym pożółkłe palce, z wiekiem zmarszczki (usta palacza), żółte zęby, nowotwory jamy ustnej, płuc, pęcherza, trzustki (nieuleczalny), węzłów chłonnych, nerek, krtani, przełyku, zakrzepica żył głębokich, udar mózgu, nerwica, zawał serca, nadciśnienie, wrzody żołądka i dwunastnicy, przepuklina jelitowa, choroby tarczycy.

Jak można na własne życzenie, skoro palenie nie przynosi nam żadnych korzyści?
Cytat:
To się aż prosi o taga
Stary 2011-05-16, 12:59   #1859
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Przynosi. Odstresowuje, buduje więzi...
Stary 2011-05-16, 13:14   #1860
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000

Cytat:

O ohydnym smaku i zapachu z ust nie wspomnę.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości