Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VIII - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-16, 14:49   #4591
bordowa
Wtajemniczenie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VIII

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Opowiedz coś o Sobie/Was i jako wkupne poprosimy jakiś Twój super ekstra przepis kulinarny na popisowe danie.
Mam na imię Natalia, mam 21 lat, mieszkam z Tżtem i naszą prawie 9cio miesięczną córką i teraz to głównie ona zajmuje mój czas.
Kucharzenia dopiero się uczę, więc mam nadzieję, że to od Was czegoś się nauczę Na razie jestem na etapie kombinacji z przyprawami i zastępowania sztucznych składników bardziej naturalnymi.
Stary 2011-05-16, 14:49   #4592
Martita88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
Irenko, mocno trzymam

Dzień dobry... ale tu ruch Ja dzisiaj wcześnie wstałam mimo piwkowania Piję kawkę i zobaczymy co dalej Dzisiaj chłodniej i bez słonka.

Znalazłam jeszcze fajny pierścień. Nie noszę ale dla niego chyba zrobię wyjątek
Załącznik 3962450

Miłego dnia Niewiasty

Ja upolowałam wczoraj w New Yorker duży pierścionek - motyl

Za 10 zł

Ta filiżanka jest świetna

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość
Witajcie

pochmurno, deszczowo, strasznie

Kończę pić kawę i zabieram się za ciasto rabarbarowe z przepisu cholerki
Dorwałam wczoraj rabarbar po 4 zl za kg, nie wiem czy to drogo czy nie, w sumie biorą pod uwagę ceny czereśni - 27 zł to rabarbar taniutki

Miałam jechać dziś do szkoły, ale jak mam się tłuc 2, 5 h w pociągu w jedną stronę na zajęcia, które trwają 1, 5 h to mi siew odechciało; mam nadzieję tylko, że profesorek nic strasznego nie wymyśli

Wczoraj taka piekna pogoda była, że ruszyliśmy na rowery, bardzo przyjemnie się jechało i słoneczko mnie nawet troszkę chwyciło

I kupiłam cichobiegi za 25 zł, zdjęcia w załączniku, myślę że sie opłacało nawet jakby mi sie po sezonie miały rozwalić, a są takie lekkie, że na nogach nie czuć wcale

A w piątek był pierwszy dzień z kijkami do chodzenia na razie ciężko mi załapać chodzenie ale z lekka meczące to jest, bo padłam po 22.00

Ja niestety też muszę tyle czasu dojeżdżać na uczelnie ...
Martita88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 14:54   #4593
irenkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
Irenko a ja mam takie pytanie nieco z innej beczki, Ty planujesz zostać tam na stałe?? Czy zamierzasz wrócić do Polski albo do tż do Francji?? Bo mieszkacie teraz w Irlandi tak??
hmmm otoz tak na stale do Polski nie planuje
po pierwsze juz jakos troche mnie tam niema i do tego tz nie Polak wiec jesli gdzies stad wyjedziemy to Francje biore pod uwage ( ale musze sie kopnac w zadek i wziasc za jezyk bo samo nie wejdzie do glowy)
mam tam tez troche znajomych z mojego miasta i okolic z mlodych lat sie okazalo wiec nawet ciekawie by bylo

Do Polski to raczej z wizytami i to tez za czesto nie jezdze

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Mmm Kashmirka to musiało być pyszne. Muszę TŻ zaciagnąć do Sowy

Oj Irenko będę sie teraz starała pisać dłuższe i bardziej rozbuodwane posty.
Dzwonił dealer - w środe będe miałą samochodzik
super pochwal sie jak bedzie autko kolorek mnie bardzo ciekawi

Cytat:
Tak.
Dostałam co chciałam - umowę, sporą podwyżkę, więc zostałam. I nie żałuję.
Cały dzień mnie oko swędzi. Jedno.

super
Cytat:
Napisane przez bordowa Pokaż wiadomość
Cześć Przyjmiecie nową?
witaj

Cytat:
Bo zamiast wykonywać swoje obowiązki jak należy (przedstawić mi najkorzystniejsze warianty umowy jaką mogę podpisać z fotografem) to lepiej na wszystko narzekać, że po co, że drogo, że ble!
A jak już wszystko jest zrobione - uzyskałam pomoc gdzie indzie, to teraz.. ale dlaczego tak, a dlaczego nie inaczej? A dlaczego studentka (tańsza) a nie firma która może wystawić frakturę (droższa)?
I w ogóle dlaczego zawracam jej głowę i każe robić jakikolwiek przelew?

Ach, dużo by opowiadać.

Typ osoby: wszystko je źle, wszystko jest na nie! Ja jestem super!

Ok. Mogę się chwilę wstrzymać.

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Witaj
Opowiedz coś o Sobie/Was i jako wkupne poprosimy jakiś Twój super ekstra przepis kulinarny na popisowe danie.
---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------
Chyba deszcz u mnie w powietrzu wisi. Mam nadzieję, że przejdzie bokiem bo poszłabym na rower.
Jak to nie wyjdzie to planuję inaczej aktywnie popołudnie spędzić. Obiad, sprzątanie kuchni i łazienki, pranie, porządek w rajstopach (to mi najdłużej zejdzie ).
Jakoś mnie energia rozpiera dziwnie.
przez taka babe u mnie w pracy ( na szczescie nie ksiegowa tylko normalna pracownica myslalm ze kogos ubije w piatek i wczoraj ze mna szefowa gadala to tez jest na nia wsciekla
na szczescie babsztyla nie widze nastepne 2 dni
wszystko wie
( a szefowa wcale z niej zadowolona nie jest )
wszystko super robi
tylko inni sa bleee

wrocilam ze sklepu i zaraz sie za obiadek zabieram
pranie juz zrobione

pogoda nie fajna ale dzis i tak postanowilam ze posiedze i w domu posprzatam i cos w kuchni sie wyzyje
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 15:00   #4594
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

Jaaaa dzisiaj takie nudy w robocie, że śpię na siedzącooooo masakra jakaś. Woalałam jak był szał pał

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

Irenko to też właśnie się zastanawiam dlaczego ty do Francji nie jedziesz. A będąc tam języka szybko byś się nauczyła. A wydaje mi się, że lepiej niż w Irlandi. Mojej koleżanki tato wyjechał jakieś 16 lat temu nie znał języka nic a nauczył się w ciągu 6 miesięcy, dodatkowo kursy językowe dla obcorajowców/emigrantów i wiele innych rzeczy także język to chyba najmniejszy pikuś. Bo z tego co tak słyszę i czytam to w Irlandi nie zakolorowo, a jak tyu tu piszesz o taki kosmicznych cenach mieszkania to się już zupełnie Ci dziwę, że jeszcze tam siedzicie a nie we Francji Tymbardziej że tż frnacuz.
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 15:02   #4595
Martita88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
dzień dobry

witam po jednym z najfajniejszych weekendów ever nasze "Bydgoszczanki" są zaiste i niech żałują te, które okazji ich poznać nie miały

na pierwszy ogień Matka Założycielka, nooo dziewczyny możemy być dumne z takiej szefowej Aaby jest po pierwsze śliczna, po drugie urocza po trzecie przesympatyczna!

Hania za to bardzo wesoła, uśmiechnięta i z fajnym poczuciem humoru, tak się niby bała tego spotkania a jak się rozkręciła to mnie brzuch bolał od śmiania

wreszcie Kraven, która zaskoczyła mnie najbardziej! Dziewczyny nawet nie zdajecie sobie sprawy jak nasz wątek traci na tym, że Kraven się tak mało udziela! Dlatego już wymusiłam na niej deklaracje, ze bedzie z nami więcej, częściej i intensywniej pisać Kraven jest ciepła, roześmiana, pogodna i niesamowicie pozytywna cieszę się, że mogłyśmy spędzić tyle czasu razem i bardzo miło było mi poznać jej męża który jest równie fajny

no i Ijaa, ją już tu chwaliłam, powiem tylko że nie chrapie, nie gada przez sen (w przeciwieństwie do mnie ) i jest dobrą towarzyszką podróży a poza tym jest taka fajna jak ja jak na mentalną siostrę przystało

co do pobytu to jeszcze raz dziękuje w naszym imieniu Kochanym SPD za miłe i ciepłe przyjęcie (szczególnie Kraven i jej Tż za dowożenie z i do hostelu ), potwierdzam ze spotkanie bardzo udane, tematów do rozmów nie brakowało a i śmiechu było co nie miara

cieszę się, ze mogłam też poznać lub zobaczyć wszystkich Tż i psa Hani który jest mega słodziakiem

a teraz o tym co się działo PO wróciłyśmy grzecznie do hotelu, gadałyśmy, gadałyśmy aż usnęłyśmy nie wiedzieć kiedy Ijaa ma mocniejszy sen więc tylko mnie obudzili o 2 nad ranem krzyczący i walący w drzwi w pokoju obok faceci, którzy chcieli dostać się do mieszkających tam dziewczyn i byli ciekawi czy posiadają one "żelowego przyjaciela" no niby śmieszne, ale byłam wystraszona max i nie było mi do śmiechu jak się obudziłam

rano opuściłyśmy hostel, powitał nas deszcz, pobłądziłyśmy ale w końcu okrężną drogą dotarłyśmy na przystanek tramwajowy, dojechałyśmy do centrum, zjadłyśmy mega śniadanie w SOWIE a potem mega deser i poczłapałyśmy na dworzec- tym razem dobrze odczytując mapki Aaby (jeszcze raz dzieki Kochana- bez Ciebie zginęły byśmy marnie ) i docierając bez najmniejszego kłopotu. Później wsiadłyśmy w swoje pociągi (ja postanowiłam jechać wcześniejszym za to osobowym z mega niewygodnymi siedzeniami) a Ijaa zgodnie z planem, nie dość ze wsiadła w dobry pociąg to jeszcze miała pierwszą klasę w drugiej

Bydgoszcz faktycznie nie jest wow- ma za to kilka urokliwych miejsc jak wyspa młyńska czy stary rynek. Będziemy ten wyjazd wspominać jednak bardzo mile i silnie kojarzyć ze świetnymi dziewczynami i obłędnie pysznym jedzeniem Dzisiaj zostałyśmy absolutnymi fankami Pana Sowy i jego rodzimego interesu i najadłyśmy się za wszystkie czasy bo od jutra dieta

No to to by było "po krótce" tyle Dodam tylko, ze w planach są kolejne mitinigi w różnych miastach Polski tak wiec Kochane! Szykujcie się!

Cieszę się, że Wasze spotkanie było tak mega udane

Co do Bydgoszczy - mnie również nie zauroczyła, wręcz nie przepadam za tym miastem, a spędziłam w nim 3 lata i teraz również bywam podczas niektórych weekendów (studiuje zaocznie mgr).
Stary 2011-05-16, 15:18   #4596
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

jak ja się dziś fatalnie czuję ... od soboty mam "niby" @ ... dlatego niby, bo brzuch mnie napierdziela niemiłosiernie, a @ jest jak przelotna mżaweczka, a nie jak porządna ulewa jak to zwykle bywało ;/

posprzątane, poprane, i w zasadzie tylko tyle zrobiłam .... ehh

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 15:22   #4597
Martita88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
jak ja się dziś fatalnie czuję ... od soboty mam "niby" @ ... dlatego niby, bo brzuch mnie napierdziela niemiłosiernie, a @ jest jak przelotna mżaweczka, a nie jak porządna ulewa jak to zwykle bywało ;/

posprzątane, poprane, i w zasadzie tylko tyle zrobiłam .... ehh

Mnie wczoraj nawiedziła @ ...
I to w drodze (2,5 h) z uczelni ...
Stary 2011-05-16, 15:39   #4598
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Hmmm, może warto byłoby zrobić test? Bo taka mżaweczka, może nie oznaczać @.

Dobra, narobiłam się, moge iść do domu!

Księgową opierdzieliłam i stwierdziłam, że szkoda się brudzić i ją zabijać. Może jej dla odmiany długopis w oko wsadzę. Nawet lepiej poczuje.

---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ----------

Zapisałam się właśnie do dermatologa. Czas zrobić porządek z moją brodą.
Termin nawet nie tragiczny (za 3 tygodnie) - myślałam, że będzie gorzej.

Dobra, mogę iść do domu.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 15:49   #4599
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Cytat:
Hmmm, może warto byłoby zrobić test? Bo taka mżaweczka, może nie oznaczać @.

Dobra, narobiłam się, moge iść do domu!

Księgową opierdzieliłam i stwierdziłam, że szkoda się brudzić i ją zabijać. Może jej dla odmiany długopis w oko wsadzę. Nawet lepiej poczuje.

---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ----------

Zapisałam się właśnie do dermatologa. Czas zrobić porządek z moją brodą.
Termin nawet nie tragiczny (za 3 tygodnie) - myślałam, że będzie gorzej.

Dobra, mogę iść do domu.
nawet o TYM nie pomyślałam ...jak prawdziwa burza dziś nie przyjdzie, to rano trzeba będzie pomyśleć o teście ..

ja też muszę do dermatologa się wybrać, ale najgorsze jest to, że żadnego we wrocku nie znam jeszcze i nie wiem gdzie warto iść

a tak apropo spotkania w Łodzi ... moja sis będzie się przeprowadzać i teraz szuka już mieszkania, a nie pokoju ...więc będę miała okazję odwiedzić Sis ( i spać u niej ) i wybrać się na spotkanie z Wami

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 16:07   #4600
irenkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
[/COLOR]Irenko to też właśnie się zastanawiam dlaczego ty do Francji nie jedziesz. A będąc tam języka szybko byś się nauczyła. A wydaje mi się, że lepiej niż w Irlandi. Mojej koleżanki tato wyjechał jakieś 16 lat temu nie znał języka nic a nauczył się w ciągu 6 miesięcy, dodatkowo kursy językowe dla obcorajowców/emigrantów i wiele innych rzeczy także język to chyba najmniejszy pikuś. Bo z tego co tak słyszę i czytam to w Irlandi nie zakolorowo, a jak tyu tu piszesz o taki kosmicznych cenach mieszkania to się już zupełnie Ci dziwę, że jeszcze tam siedzicie a nie we Francji Tymbardziej że tż frnacuz.
widzisz jak pytam tz-a to mowi ze u nich raczej mieszkania na wynajem a nie pokoje jak tu czasem i ze ceny podobne
a z tego co wiem z praca tez nie wesolo
moze w innych rejonach ,... albo jak ktos ma 20 lat ale nie sadze ze jakbym przyjechala to bym znalazla prace po paru miesiacach
jego brat w Paryzu mieszka i dziewczyne ma tez nie z francji wiec wcale jej latwo nie jest uczy sie jezyka ale w mniejszych miastach gorzej

wiesz kilkanascie lat temu moze rynek pracy nie byl otwarty ale inaczej troche bylo teraz wszedzie pelno ,,kolorowych " emigrantow i przez to tez inaczej patrza juz na wszystkich niezaleznie czy z Unii czy nie
przede wszystkim jadac tam musielibysmy miec jakies zaplecze finansowe na start i to wieksze niz tu bo tu ja jeszcze mam wiecej platna prace i wiecej godzin niz on
no i jakies mieszkanie czy gdzies sie zatrzymac na poczatek a nie sadze zeby on zarobil tyle zeby bylo wiecej niz oboje mamy tu
tymbardziej ze teraz wiekszosc prac przez agencje i raz praca jest a raz niema sam czasem robil przez agencje i czasem niebylo pracy pare miesiecy
dlatego tez zanim tu przylecial ustalilismy ze bedzie lepiej jak on ze mna zamieszka a nie ja tam puki co
jakos dajemy rade
ceny nie takie kosmiczne ... wszystko przez to ze stolica
kolezanka mieszka w mniejszym miescie w innej czesci Irlandii i placa polowe tego co my za caly dom
mamy prace to sie liczy i ja napewno sie czuje pewniej jesli chodzi o jezyk
ah i placa minimalna jest jednak nizsza we Francji

rozwazamy wyjazd .. ale nie teraz
puki co pare razy do roku latamy i jest tez dobrze
Stary 2011-05-16, 17:10   #4601
dudipopka
kobieta za ladą

dzisiaj na fotelu dentystycznym prawie zeszłam..tak sie darłam ze nie darlam sie tak przy bólach po cc
mam dość a jeszcze w czwrtek 2 zęby
nie dam rady być tu z bólu przepraszam zmykam
trzymajcie sie kobitki

trzeba dzisiaj nie mieć czasu
żeby jutro mieć czas
````kękę
dudipopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 17:35   #4602
irenkaaa
Zakorzenienie

oj o juz czuje jak tz bedzie mial meczarnie
chociaz ... wiele zalezy od dentysty
Stary 2011-05-16, 17:44   #4603
motylek1
Wtajemniczenie

Hej piękne

Wczoraj wieczorem wróciłam do siebie, smutno mi było jak wyjeżdżałam od tż, ale za kilka dni znów się zobaczymy, a teraz jak będę na tym stażu, to szybko czas mi będzie uciekał bo nie będę miała czasu tęsknić hehe

Dzisiaj od rana latałam i załatwiałam staż, byłam w UP po skierowanie na badania, później lekarz. Jutro zaniosę tylko druczek od lekarza i będę mogła umówić się na podpisanie umowy.

Powiem wam, że czułam się dzisiaj fatalnie, tak strasznie głowa mnie bolała, że aż chwila miałam zawrotu, ale wzięłam tabletkę i mi przeszło, pewnie to zmęczenie po weekendzie z tż

Haniula jak tam minął pierwszy dzień na stażu?

Kobitki też wam zazdroszczę spotkania w Bydgoszczy, mam nadzieję, że kiedyś będzie bliżej mnie i w końcu będę mogła was poznać osobiście
A czy można gdzieś zobaczyć więcej zdjęć z waszego spotkania??

motylek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 18:25   #4604
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek1 Pokaż wiadomość
A czy można gdzieś zobaczyć więcej zdjęć z waszego spotkania??
Ja nigdzie więcej nie wstawiałam, bo musiałabym je obrobić, zmniejszyć itd. Nie wiem jak inni.

Mogę Ci jednak powiedzieć, że w reszcie nic szczególnego/innego nie ma. Najwięcej zdjęć dostało się Kash i na każdym wygląda dobrze. No! Prawnie na każdym. Poza tym chyba jeszcze jedno grupowe i kilka budynków z Bydgoszczy.
Nie było czasu na więcej focenia.

My już po obiedzie. Pranie wstawiłam i posprzątałam w kuchni. Czekam teraz na końcówkę i zbieramy się z TŻ na zakupy jedzeniowe i do castoramy - mój chłop znów coś wymyślił (będziemy przerabiać kanapę).

Aporpos chłopa, tosz normalnie go kiedyś pogonię. Ledwo weszłam do domu, a już musiałam furczeć. Leń patentowany no!
Pogodzenie się jednak już zaliczone.

Róg mi znika z czoła, a teraz rośnie nowy - na samym środku brody.
Ja nie wiem. Całe nastoletnie życie miałam cerę jak pupcia niemowlaka to mi teraz na stare lata odpłaca.

Zjadłabym czekolady.

Stary 2011-05-16, 18:43   #4605
kraven
Zakorzenienie

Uff nareszcie w domu.
W poradni dzieciaki dzisiaj jakoś głośniej krzyczały, albo ja się jakaś nadwrażliwa stałam.

Ijaa nie morduj księgowej, bo w więzieniu będziesz miała ograniczony dostęp do internetu. No i do Sowy byśmy nie skoczyły wiecej.
Chociaż ja dzisiaj przez chwile chiałam cos zrobic mojemu doradcy leasingowemu. Dzisiaj mu się przypomniało, że nie podpisałam jeszcze jednego dokumentu, ale chyba wiedział, że się wkurze bo od razu zaznaczył, ze to nie będzie miało wpływu na termin przyznania leasingu.

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 19:12   #4606
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
ja też muszę do dermatologa się wybrać, ale najgorsze jest to, że żadnego we wrocku nie znam jeszcze i nie wiem gdzie warto iść
Moja koleżanka chodzi do Dolmedu na NFZ do kobiety (jest również facet) i jest mega zadowolona. Więc w jej imieniu mogę polecić
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 19:40   #4607
Anastazja86
Zakorzenienie

Dudi- trzymam kciuki żeby mocno nie bolało

Haniula- jak tam na stażu?

no i po konsultacji która była żenująca, trwała może z 5 minut, neurochirurg który operował moją mamę był bardzo zdziwiony że mama żyje, popatrzył na opis tomografii i powiedzial tylko że są bardzo rozległe uszkodzenia mózgu i tyle..
umówiłam sobie dzisiaj wizytę u najlepszego neurochirurga w Szczecinie na 1 czerwca i pojadę do niego ze wszystkimi wynikami i może powie coś konkretniejszego

wróciłam od mamy o 16, połknęłam obiad i wybyłam o 17 na aerobik, było super,spociłam się jak świnia
po 18 przyszedł tata na kolację, potem się wykąpałam i teraz zaległam z herbatą
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 20:02   #4608
motylek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Zjadłabym czekolady.
Ijaa a może jakiś mały batonik

Chyba czas pogodzić się z hula hoop, bo rośnie mi troszkę brzuszek
Zaraz włączę jakiś film i pokręcę chwilkę

Stary 2011-05-16, 20:14   #4609
201608051010
Konto usunięte

dobry (albo i nie) wieczór

obudziłam się dziś z takim wku****, że wiedziałam, że ten dzień na pewno do udanych nie będzie należał, no i się nie myliłam, choć przyznam, że nie spodziewałam się, że będzie aż taki okropny
ja nie wiem, chyba nieprędko nastąpi dzień kiedy nie tylko rano ale i wieczorem będę mogła stwierdzić, że w końcu jest ok
201608051010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 20:22   #4610
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek1 Pokaż wiadomość
Ijaa a może jakiś mały batonik
Oooo matko, nie bluźnij!
Żadnych batoników.

Zaraz idę ugotować jajka na pastę na jutro i na kolację - będzie z tuńczykiem.

Stary 2011-05-16, 20:50   #4611
wiznatalka
Rozeznanie

Cześć Piękne

weekendzik minął nam niepostrzeżenie, bo w sobotę pracowałam, potem pojechaliśmy w rodzinne strony, szkoda, że pogoda taka fatalna - całą niedzielę lało i było zimno

super, że się udało spotkanie w Bydgoszczy, wyglądacie pięknie, zazdraszczam

Cytat:
[FONT=Century Gothic]]
i przy okazji chciałam tylko dodać, ze mój Dziadek zaczął już chodzić z pielęgniarką swoją drogą jak to brzmi
dla Dziadka, wigor powraca

Cytat:
Mam na imię Natalia, mam 21 lat, mieszkam z Tżtem i naszą prawie 9cio miesięczną córką i teraz to głównie ona zajmuje mój czas.
Kucharzenia dopiero się uczę, więc mam nadzieję, że to od Was czegoś się nauczę Na razie jestem na etapie kombinacji z przyprawami i zastępowania sztucznych składników bardziej naturalnymi.
witaj

Cytat:
Napisane przez dudipopka Pokaż wiadomość
dzisiaj na fotelu dentystycznym prawie zeszłam..tak sie darłam ze nie darlam sie tak przy bólach po cc
mam dość a jeszcze w czwrtek 2 zęby
nie dam rady być tu z bólu przepraszam zmykam
trzymajcie sie kobitki
ojoj, współczuję

Niniona, wszystko na pewno się ułoży , uszka do góry

Ijaa, gratuluję nowych warunków pracy i płacy dobrze, że Cię w końcu docenili należycie

Anastazja, jak najbardziej skonsultuj się z jakimś innym specjalistą
wiznatalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 20:56   #4612
kraven
Zakorzenienie

Ijaa jak robisz paste jajeczną?

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
Stary 2011-05-16, 21:02   #4613
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ijaa jak robisz paste jajeczną?
Ogólnie robię przeróżne wariacje, ale dzisiaj bardzooooo pospolicie:
Jajka na twardo przeciśnięte przez praskę, szczypiorek w kosteczkę, łyżka majo, łyżka jogurtu, pieprz. (nie solę, bo majonez jest słony)

Stary 2011-05-16, 21:04   #4614
kraven
Zakorzenienie

Jutro zrobie paste. Pychota

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
Stary 2011-05-16, 21:10   #4615
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Cześc dziewczyny.
Po tym weekendzie naładowana pozytyną energią dzisiaj wstałam wyjątkowo wyspana.
Pracy dzisiaj nie dużo, więc już teraz mogę napisać.

Haniula powodzenia w pierwszym dniu stażu

Anastazja trzymam kciuki, aby lekarz przekazał same pozytywne informacje.

Dzisiaj TŻ na dyżurze, wieć mam cały dom dla siebie. Ale po szaleństwach weekendowych przyszedł czas na sprątanie. I chyba dzisiaj je uskutecznie bo jutro mamy oboje wolne i szkoda by mi było marnować czas na pucowanie.

Kash jak Ci się podoba długość mojego postu?
nie jestem Kash ale i tak jestem z Ciebie bardzo dumna

Cytat:
Kochana o Tobie też mówiłyśmy że jesteś najdzielniejszą ze wszystkich SPD i bardzo, bardzo chciałybyśmy Cię poznać

co do Mamy to ściskam kciuki i wierzę, że bedzie lepiej

i przy okazji chciałam tylko dodać, ze mój Dziadek zaczął już chodzić z pielęgniarką swoją drogą jak to brzmi
dla dziadka

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość
Poparzyłam sobie języki i podniebienie herbatą
też często mi się to zdarza tyle, że mlekiem

Cytat:
witam

ufff po 13h wróciłam do domu
ale za to metodologia zaliczona i egzamin z ang tez
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 21:13   #4616
Haniula
Zakorzenienie

dziewczynki nie nadrobiłam
na stażu fajnie, ale nudno dostałam swoje biurko i siedziałam, kawka, herbatka. Cos tam dali mi do roboty, ale ogolnie raczej nie miałam co robić. mam nadzieje, ze tylko dlatego, że to był pierwszy dzień
I wiecie co, zmęczyłam sie ta nudą

Pozniej siedziałam u fryzjera 3 godzinki i mam ładnie zrobione odrosty a teraz juz jestem jakas klapnieta , chyba z emocji
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 21:37   #4617
anoola
Zadomowienie

Witojcie
Melduję, że weselicho udało się pierwsza klasa. Jutro mam wolne więc może w końcu odeśpię...
Oby nasze było równie udane

Uciekam do TŻta. Paaa
anoola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 23:16   #4618
wiznatalka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
ufff po 13h wróciłam do domu
ale za to metodologia zaliczona i egzamin z ang tez

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
dziewczynki nie nadrobiłam
na stażu fajnie, ale nudno dostałam swoje biurko i siedziałam, kawka, herbatka. Cos tam dali mi do roboty, ale ogolnie raczej nie miałam co robić. mam nadzieje, ze tylko dlatego, że to był pierwszy dzień
I wiecie co, zmęczyłam sie ta nudą
rozkręci się

Cytat:
Napisane przez anoola Pokaż wiadomość
Witojcie
Melduję, że weselicho udało się pierwsza klasa. Jutro mam wolne więc może w końcu odeśpię...
fajnie
wiznatalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 23:48   #4619
motylek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Oooo matko, nie bluźnij!
Żadnych batoników.
Lepiej zjeść małego batonika, niż całą czekoladę hehe

Cytat:
Napisane przez anoola Pokaż wiadomość
Witojcie
Anoola super, że weselicho się udało a wasze napewno będzie jeszcze lepsze

Stary 2011-05-17, 06:31   #4620
nurek119
Zakorzenienie

dzień dobry
u mnie pochmurno dlatego zastanawiam się nad tym czy jechać dziś na rowerze na uczelnie ale chyba jedak nie
miłego dnia
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości