|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VIII
Cytat:
Kucharzenia dopiero się uczę, więc mam nadzieję, że to od Was czegoś się nauczę Na razie jestem na etapie kombinacji z przyprawami i zastępowania sztucznych składników bardziej naturalnymi.
|
|
#4592 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja upolowałam wczoraj w New Yorker duży pierścionek - motyl Za 10 zł ![]() Ta filiżanka jest świetna ![]() ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat:
Ja niestety też muszę tyle czasu dojeżdżać na uczelnie ...
|
||
|
|
|
#4593 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po pierwsze juz jakos troche mnie tam niema i do tego tz nie Polak wiec jesli gdzies stad wyjedziemy to Francje biore pod uwage ( ale musze sie kopnac w zadek i wziasc za jezyk bo samo nie wejdzie do glowy) mam tam tez troche znajomych z mojego miasta i okolic z mlodych lat sie okazalo wiec nawet ciekawie by bylo ![]() Do Polski to raczej z wizytami i to tez za czesto nie jezdze Cytat:
super pochwal sie jak bedzie autko kolorek mnie bardzo ciekawi ![]() Cytat:
![]() super witaj Cytat:
na szczescie babsztyla nie widze nastepne 2 dni wszystko wie ( a szefowa wcale z niej zadowolona nie jest ) wszystko super robi tylko inni sa bleee wrocilam ze sklepu i zaraz sie za obiadek zabieram pranie juz zrobione pogoda nie fajna ale dzis i tak postanowilam ze posiedze i w domu posprzatam i cos w kuchni sie wyzyje
|
||||
|
|
|
#4594 |
|
Zakorzenienie
|
Jaaaa dzisiaj takie nudy w robocie, że śpię na siedzącooooo masakra jakaś. Woalałam jak był szał pał
![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Irenko to też właśnie się zastanawiam dlaczego ty do Francji nie jedziesz. A będąc tam języka szybko byś się nauczyła. A wydaje mi się, że lepiej niż w Irlandi. Mojej koleżanki tato wyjechał jakieś 16 lat temu nie znał języka nic a nauczył się w ciągu 6 miesięcy, dodatkowo kursy językowe dla obcorajowców/emigrantów i wiele innych rzeczy także język to chyba najmniejszy pikuś. Bo z tego co tak słyszę i czytam to w Irlandi nie zakolorowo, a jak tyu tu piszesz o taki kosmicznych cenach mieszkania to się już zupełnie Ci dziwę, że jeszcze tam siedzicie a nie we Francji Tymbardziej że tż frnacuz.
|
|
|
|
#4595 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cieszę się, że Wasze spotkanie było tak mega udane ![]() Co do Bydgoszczy - mnie również nie zauroczyła, wręcz nie przepadam za tym miastem, a spędziłam w nim 3 lata i teraz również bywam podczas niektórych weekendów (studiuje zaocznie mgr). |
|
|
|
|
#4596 |
|
Zakorzenienie
|
jak ja się dziś fatalnie czuję ... od soboty mam "niby" @ ... dlatego niby, bo brzuch mnie napierdziela niemiłosiernie, a @ jest jak przelotna mżaweczka, a nie jak porządna ulewa jak to zwykle bywało ;/
posprzątane, poprane, i w zasadzie tylko tyle zrobiłam .... ehh
|
|
#4597 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mnie wczoraj nawiedziła @ ... I to w drodze (2,5 h) z uczelni ... |
|
|
|
|
#4598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobra, narobiłam się, moge iść do domu! Księgową opierdzieliłam i stwierdziłam, że szkoda się brudzić i ją zabijać. Może jej dla odmiany długopis w oko wsadzę. Nawet lepiej poczuje. ![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Zapisałam się właśnie do dermatologa. ![]() Termin nawet nie tragiczny (za 3 tygodnie) - myślałam, że będzie gorzej. ![]() Dobra, mogę iść do domu.
|
|
|
#4599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też muszę do dermatologa się wybrać, ale najgorsze jest to, że żadnego we wrocku nie znam jeszcze i nie wiem gdzie warto iść a tak apropo spotkania w Łodzi ... moja sis będzie się przeprowadzać i teraz szuka już mieszkania, a nie pokoju ...więc będę miała okazję odwiedzić Sis ( i spać u niej ) i wybrać się na spotkanie z Wami
|
|
|
#4600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z tego co wiem z praca tez nie wesolo moze w innych rejonach ,... albo jak ktos ma 20 lat ale nie sadze ze jakbym przyjechala to bym znalazla prace po paru miesiacach jego brat w Paryzu mieszka i dziewczyne ma tez nie z francji wiec wcale jej latwo nie jest uczy sie jezyka ale w mniejszych miastach gorzej wiesz kilkanascie lat temu moze rynek pracy nie byl otwarty ale inaczej troche bylo teraz wszedzie pelno ,,kolorowych " emigrantow i przez to tez inaczej patrza juz na wszystkich niezaleznie czy z Unii czy nie przede wszystkim jadac tam musielibysmy miec jakies zaplecze finansowe na start i to wieksze niz tu bo tu ja jeszcze mam wiecej platna prace i wiecej godzin niz on no i jakies mieszkanie czy gdzies sie zatrzymac na poczatek a nie sadze zeby on zarobil tyle zeby bylo wiecej niz oboje mamy tu tymbardziej ze teraz wiekszosc prac przez agencje i raz praca jest a raz niema dlatego tez zanim tu przylecial ustalilismy ze bedzie lepiej jak on ze mna zamieszka a nie ja tam puki co jakos dajemy rade ceny nie takie kosmiczne ... wszystko przez to ze stolica kolezanka mieszka w mniejszym miescie w innej czesci Irlandii i placa polowe tego co my za caly dom mamy prace to sie liczy i ja napewno sie czuje pewniej jesli chodzi o jezyk ah i placa minimalna jest jednak nizsza we Francji ![]() rozwazamy wyjazd .. ale nie teraz puki co pare razy do roku latamy i jest tez dobrze |
|
|
|
|
#4601 |
|
kobieta za ladą
|
dzisiaj na fotelu dentystycznym prawie zeszłam..tak sie darłam ze nie darlam sie tak przy bólach po cc
mam dość a jeszcze w czwrtek 2 zęby nie dam rady być tu z bólu przepraszam zmykam ![]() trzymajcie sie kobitki
|
#4602 |
|
Zakorzenienie
|
oj o juz czuje jak tz bedzie mial meczarnie
chociaz ... wiele zalezy od dentysty
|
|
|
|
#4603 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej piękne
![]() Wczoraj wieczorem wróciłam do siebie, smutno mi było jak wyjeżdżałam od tż, ale za kilka dni znów się zobaczymy, a teraz jak będę na tym stażu, to szybko czas mi będzie uciekał bo nie będę miała czasu tęsknić hehe Dzisiaj od rana latałam i załatwiałam staż, byłam w UP po skierowanie na badania, później lekarz. Jutro zaniosę tylko druczek od lekarza i będę mogła umówić się na podpisanie umowy. Powiem wam, że czułam się dzisiaj fatalnie, tak strasznie głowa mnie bolała, że aż chwila miałam zawrotu, ale wzięłam tabletkę i mi przeszło, pewnie to zmęczenie po weekendzie z tż Haniula jak tam minął pierwszy dzień na stażu? Kobitki też wam zazdroszczę spotkania w Bydgoszczy, mam nadzieję, że kiedyś będzie bliżej mnie i w końcu będę mogła was poznać osobiście ![]() A czy można gdzieś zobaczyć więcej zdjęć z waszego spotkania?? |
|
|
|
#4604 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nigdzie więcej nie wstawiałam, bo musiałabym je obrobić, zmniejszyć itd. Nie wiem jak inni.
Mogę Ci jednak powiedzieć, że w reszcie nic szczególnego/innego nie ma. Najwięcej zdjęć dostało się Kash i na każdym wygląda dobrze. No! Prawnie na każdym. Poza tym chyba jeszcze jedno grupowe i kilka budynków z Bydgoszczy.Nie było czasu na więcej focenia. ![]() My już po obiedzie. Pranie wstawiłam i posprzątałam w kuchni. Czekam teraz na końcówkę i zbieramy się z TŻ na zakupy jedzeniowe i do castoramy - mój chłop znów coś wymyślił ![]() Aporpos chłopa, tosz normalnie go kiedyś pogonię. Ledwo weszłam do domu, a już musiałam furczeć. Leń patentowany no! ![]() Pogodzenie się jednak już zaliczone. ![]() Róg mi znika z czoła, a teraz rośnie nowy - na samym środku brody. Ja nie wiem. Całe nastoletnie życie miałam cerę jak pupcia niemowlaka to mi teraz na stare lata odpłaca. ![]() Zjadłabym czekolady.
|
|
#4605 |
|
Zakorzenienie
|
Uff nareszcie w domu.
W poradni dzieciaki dzisiaj jakoś głośniej krzyczały, albo ja się jakaś nadwrażliwa stałam. Ijaa nie morduj księgowej, bo w więzieniu będziesz miała ograniczony dostęp do internetu. No i do Sowy byśmy nie skoczyły wiecej. Chociaż ja dzisiaj przez chwile chiałam cos zrobic mojemu doradcy leasingowemu. Dzisiaj mu się przypomniało, że nie podpisałam jeszcze jednego dokumentu, ale chyba wiedział, że się wkurze bo od razu zaznaczył, ze to nie będzie miało wpływu na termin przyznania leasingu.
|
#4606 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4607 |
|
Zakorzenienie
|
Dudi- trzymam kciuki żeby mocno nie bolało
![]() Haniula- jak tam na stażu? ![]() no i po konsultacji która była żenująca, trwała może z 5 minut, neurochirurg który operował moją mamę był bardzo zdziwiony że mama żyje, popatrzył na opis tomografii i powiedzial tylko że są bardzo rozległe uszkodzenia mózgu i tyle.. umówiłam sobie dzisiaj wizytę u najlepszego neurochirurga w Szczecinie na 1 czerwca i pojadę do niego ze wszystkimi wynikami i może powie coś konkretniejszego wróciłam od mamy o 16, połknęłam obiad i wybyłam o 17 na aerobik, było super,spociłam się jak świnia ![]() po 18 przyszedł tata na kolację, potem się wykąpałam i teraz zaległam z herbatą
|
|
|
|
#4608 |
|
Wtajemniczenie
|
Ijaa a może jakiś mały batonik
![]() Chyba czas pogodzić się z hula hoop, bo rośnie mi troszkę brzuszek Zaraz włączę jakiś film i pokręcę chwilkę
|
|
|
|
#4609 |
|
Konto usunięte
|
dobry (albo i nie) wieczór
![]() obudziłam się dziś z takim wku****, że wiedziałam, że ten dzień na pewno do udanych nie będzie należał, no i się nie myliłam, choć przyznam, że nie spodziewałam się, że będzie aż taki okropny ![]() ja nie wiem, chyba nieprędko nastąpi dzień kiedy nie tylko rano ale i wieczorem będę mogła stwierdzić, że w końcu jest ok
|
|
|
|
#4610 |
|
Zakorzenienie
|
Oooo matko, nie bluźnij!
![]() Żadnych batoników. ![]() Zaraz idę ugotować jajka na pastę na jutro i na kolację - będzie z tuńczykiem.
|
|
#4611 | |||
|
Rozeznanie
|
Cześć Piękne
weekendzik minął nam niepostrzeżenie, bo w sobotę pracowałam, potem pojechaliśmy w rodzinne strony, szkoda, że pogoda taka fatalna - całą niedzielę lało i było zimno super, że się udało spotkanie w Bydgoszczy, wyglądacie pięknie, zazdraszczam ![]() Cytat:
dla Dziadka , wigor powraca![]() Cytat:
![]() Cytat:
Niniona, wszystko na pewno się ułoży , uszka do góry![]() Ijaa, gratuluję nowych warunków pracy i płacy dobrze, że Cię w końcu docenili należycie![]() Anastazja, jak najbardziej skonsultuj się z jakimś innym specjalistą |
|||
|
|
|
#4612 |
|
Zakorzenienie
|
Ijaa jak robisz paste jajeczną?
|
#4613 |
|
Zakorzenienie
|
Ogólnie robię przeróżne wariacje, ale dzisiaj bardzooooo pospolicie:
Jajka na twardo przeciśnięte przez praskę, szczypiorek w kosteczkę, łyżka majo, łyżka jogurtu, pieprz. (nie solę, bo majonez jest słony)
|
|
#4614 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro zrobie paste. Pychota
|
#4615 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie jestem Kash ale i tak jestem z Ciebie bardzo dumna![]() Cytat:
dla dziadka![]() też często mi się to zdarza tyle, że mlekiem ![]() Cytat:
ufff po 13h wróciłam do domu ale za to metodologia zaliczona i egzamin z ang tez
|
|||
|
|
|
#4616 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki nie nadrobiłam
![]() na stażu fajnie, ale nudno dostałam swoje biurko i siedziałam, kawka, herbatka. Cos tam dali mi do roboty, ale ogolnie raczej nie miałam co robić. mam nadzieje, ze tylko dlatego, że to był pierwszy dzień![]() I wiecie co, zmęczyłam sie ta nudą Pozniej siedziałam u fryzjera 3 godzinki i mam ładnie zrobione odrosty a teraz juz jestem jakas klapnieta , chyba z emocji
|
|
|
|
#4617 |
|
Zadomowienie
|
Witojcie
![]() Melduję, że weselicho udało się pierwsza klasa. Jutro mam wolne więc może w końcu odeśpię... Oby nasze było równie udane ![]() Uciekam do TŻta. Paaa |
|
|
|
#4618 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4619 | |
|
Wtajemniczenie
|
Lepiej zjeść małego batonika, niż całą czekoladę hehe
Cytat:
|
|
|
|
|
#4620 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
u mnie pochmurno dlatego zastanawiam się nad tym czy jechać dziś na rowerze na uczelnie ale chyba jedak nie![]() miłego dnia |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.

mocno trzymam 

super pochwal sie jak bedzie autko kolorek mnie bardzo ciekawi 

Dzisiaj zostałyśmy absolutnymi fankami Pana Sowy i jego rodzimego interesu 

ale chyba jedak nie