|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Hello.
Uwaga będę na początku marudzić ![]() Trzymajcie dzisiaj laseczki za nas kciuki na wizycie u gina, bo coś sie niedobrego dzieje od soboty i już od zmysłów odchodzę mam nadzieję że okaże się, że to nic poważnego i będę się śmiała z moich obaw, ale jak na razie do śmiechu mi nie jest Tż dzisiaj rano jechał w delegację i mu godzinę od 5 ryczałam nad uchem że się martwię o dzidzie a on uparcie twierdzi że będzie ok, więc trochę mnie uspokoił, ale tylko trochę![]() Oszaleję do 15.30 To tyle u mnie ![]() certi akurat 10 więc trzymam kciuki za Tżta ![]() Dana wszystkiego naj z okazji rocznicy Black może świadkiem będzie jakiś przystojny pan i okaże się że to ten jedyny ![]() U mnie słoneczko świeci ale chyba zbyt ciepło nie jest
|
|
|
|
#4472 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc
BlackAngel moze kuzynka nie miala kogo wziac na swiadka, 5 czerwca, wciaz szukam kiecki ale nic ciekawego nie ma a chcialam jakas taka normalna co by potem wykorzystać, Cytat:
pogoda u mnie podobna, niby slonce a ludzie w kurtkach po szyje pozapinani, certina4 tez trzymam kciuki (chyba nie za pozno)
|
|
#4473 |
|
Adwokat diabła
|
Ja wiem jaka Olka jest
Świadkiem jest jej brat a mój kuzyn więc wątpie abym kogoś ładnego znalazła. Muszę jechać aż do Katowic
|
|
#4474 |
|
Wtajemniczenie
|
Magolinko na pewno będzie wszystko dobrze
dziewczyneczka89 chciałabym mieć taka wadę jak Ty. Ja to mam nie stety na jednym oku -5,0 a na drugim - 6,0 juz się do tego przyzwyczaiłam najgorsze jest rano Moj odruch od razu po przebudzeniu to ubranie okularów. Nawet się nie zdarzę jeszcze umyć a mam je juz na nosie
|
#4475 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie wiem co jest - pozaznaczalam tyle cytowania a tu tylko z tej strony mi sie otwarly. Cerina - ja tez trzymam Co tam bylo - wybielanie - mialam kiedys takie paski bo je wygralam w tvn meteo. Jak bylo poczatkujaca tv. Nawet nie wiem czy zadzialaly. Mialam nieladne zeby bo jeden z przodu byl niezywy i sciemnial troche. Poza tym nie za ladne stare plomby. Takie paski nic tu nie pomagaly. Teraz mam ladne koronki. U mnie wczoraj tez brzydko bylo - deszcz siapil od poludnia a w nocy burze z piorunami - ktorych sie bardzo boje tutaj bo domy nie maja piorunochronow. No wiec w nocy sie nie wyspalam.
|
|
#4476 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Moja koleżanka też ma taką, ciężko sie jej nawet umalowac |
|||
|
|
|
#4477 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ogarnęłam się wreszcie ze swoimi sprawami, więc zabieram się za nadrabianie, bo strasznie Was zaniedbałam
|
|
|
|
#4478 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieki dziewczyny za kciuki
Niestety jutro znów do szpitala z dzidzią wszystko ok, prawidłowo sie rozwija, ale ciąża nie jest za dobrze przytwierdzona do macicy i profilaktycznie do szpitala mnie gin kładzie na badania i kroplówki![]() Tż dzisiaj wraca, trzymajcie dalej kciuki. ![]() Jak będę miała laptopa w szpitalu to się odezwę. Buziaki |
|
|
|
#4479 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby znalazł i szybko wyeliminował przyczynę bólu.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wcale się nie dziwie, że kobitka nie wytrzymała i gościa wyrzuciła
|
|||||
|
|
|
#4480 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po pracy byłam u mamy i przeczytałam Twojego posta z rana że coś jest nie tak i czekałam z niecierpliwością na wieści. Poleżysz kilka dni, zrobią Ci badania i będzie okej, zobaczysz Dobrze że tż może wziac wolne i wrócić, kochany jest ![]() Trzymamy kciuki za Ciebie i maleństwo ![]() Cytat:
moja mama na poczatku jak się wyprowadziąłm to bardziej maudziła, teraz odpuściła metka, na pewno znajdziesz fajną sukienke ja mam złudną nadzieje że po porodzie zmieszcze się w jakąś starą a chrzest będzie pewnie mniej wiecej jak Niunia będzie miała 3 miesiące. Marzenie ściętej głowy że w cokolwiek się zmieszcze Martoolka hejo ![]() Spróbuję zapamiętać nazwisko dziękuję!
Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2011-05-16 o 16:40 |
||
|
|
|
#4481 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapuściłam grzywkę i musiałam wystopniować trochę włosy, bo dziwnie wyglądało jak miałam taką odrośniętą grzywę i zaraz za nią całkiem długie włosy Teraz mam dużo lżejszą głowę i fajnie mi się układają włoski ![]() Cytat:
Uważaj na siebie kochana Gratulacje
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4482 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4483 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Przynajmniej nie będziecie musieli podwójnie za czynsz płacić
![]() Cytat:
![]() Fajnie, że jednak coś się z nich wykluło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Super ![]() Dzięki Dzięki Cytat:
Chyba będę musiała zrobić prześwietlenie, bo nie potrafię zlokalizować, który ząb jest winowajcą ![]() Widzę, że weekend upłynął pod znakiem grilla. My też w sobotę z rodzicami grillowaliśmy ![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Cytat:
Mogła najpierw zapytać Cię o zdanie ![]() Cytat:
Mam podobną wadę: -5,0 i -5,5 ![]() Cytat:
![]() Najważniejsze, że dzidzia się dobrze rozwija. Wszystko się ułoży |
|||||||
|
|
|
#4484 |
|
Zakorzenienie
|
A teraz melduję co u mnie.
W sobotę grill u rodziców bardzo udany. Zjechało się kilka osób z rodziny. Oczywiście ja z TŻtem rozpoczęliśmy tańce Wcześniej okazało się, że mamy złą umowę przedwstępną, bo do rodziny na swoim nie może być mowy o wyposażeniu mieszkania i musieliśmy napisać aneks. Przy okazji wydłużyliśmy termin podpisania aktu do środy. Dziś udało nam się podpisać umowę kredytową, chociaż oczywiście były komplikacje - jakim trzeba być matołem, żeby pracując w banku nie potrafić policzyć, że od 2011 roku 30 lat to 2041, a nie 2044 rok Na dodatek źle wpisali województwo i chcieli przełożyć podpisywanie umowy, ale im powiedzieliśmy, że musimy to dziś podpisać, bo jutro o 9.00 podpisujemy akt notarialny no i koleś uznał, że podpiszemy tak jak jest, a jutro lub w środę podpiszemy aneks, w którym będą poprawione te błędy ![]() Jeszcze później musimy załatwić ubezpieczenie i wpis do hipoteki, ale to już pikuś będzie
|
|
|
|
#4485 |
|
Zakorzenienie
|
martoolka, cieszę się bardzo że sprawy kredytu posuwają sie do przodu!
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4486 | |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=Martoolka87;2695226
Widzę, że weekend upłynął pod znakiem grilla. My też w sobotę z rodzicami grillowaliśmy [/QUOTE]Trzeba było w końcu rozpocząć sezon ![]() Cytat:
Dobrze, że tak pozytywnie się to potoczyło
|
|
#4487 |
|
Konto usunięte
|
Dziękuję dziewczyny za gratulacje rocznicowe
magolina dobrze, że z dzidziusiem wszystko OK Martoolka straszne te zawirowania kredytowe Mogę z ciekawości wiedzieć jaki bank? U nas na szczęście wszystko szło gładko...
|
|
|
|
#4488 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prosze sluchac lekarza i nie latac po korytarzach! Cytat:
Dopiero za drugim razem sie z panem kanarkiem dogadali i teraz maja mlode. Cytat:
Jak sie jakas niemota postara to mozesz byc wlascicielka czegos innego.
Przykładna żonka od 15 i 24 VII 2010 “Your dresses should be tight enough to show you're a woman Edith Headand loose enough to show you're a LADY.” Edytowane przez sjoanna Czas edycji: 2011-05-16 o 18:15 |
|||
|
|
|
#4489 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
magolina:to dobrze, ze na razie z dzidziusiem wszystko ok i trzymam mocno kciuki , oby tak dalej asiulek : dla Ciebie tez duzo zdrówka i dla dzidzi
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4490 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też się cieszę ![]() Cytat:
Cytat:
PEKAO SA. Miał być Paribas Fortis, ale tam byśmy nie zdążyli z formalnościami ![]() Cytat:
Cytat:
Teraz już zakładam okulary, jak dłużej siedzę przed kompem
|
|||||
|
|
|
#4491 | ||
|
Zakorzenienie
|
No staram się
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4492 |
|
Zakorzenienie
|
haha, późna pora już, bo właśnie chciałam pisać, że od wczoraj nic nie napisałyście, bo już po północy jest i widzę nad postami "wczoraj"
![]() tego, no, zaniedbałam wizaż na 3 dni, hańba i w ogóle ![]() magolinko ![]() resztę odpiszę jutro z cytowaniem, bo dziś już padam. ps rano dostałam bilet do kina, kurier przyniósł, którego na dzień dobry teściowa zapytała "pan od gazu czy od prądu" no i przyniósł w kopercie a4, koperta w folii tej kurierskiej takiej, a w kopercie bilet do kina, wiecie jakiej wielkości zazwyczaj są. i tyle. dobrze, że się tam nie zgubił w środku już wyjaśniam-konkursuję ostatnio na fb, do tej pory mam w domu bilet, gdzieś w drodze torbę ekologiczną, smycz, coś tam chyba jeszcze. więcej napiszę jutro, ale: zdrowia chorowitkom, gratki rocznikowcom, sił mamusiom, za wszelkie egzaminy i dobranocek |
|
|
|
#4493 |
|
Zakorzenienie
|
dzień-do-bry!
|
|
|
|
#4494 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej kochane
Cytat:
na pewno będzie wszystko dobrze. Główka do góry. Na pewno to Wam na lepiej wyjdzie a czas w szpitalu szybko zleci. Cytat:
No a z pomalowaniem to ja nie ma tak źle trafiam cieniami kredka i tuszem w oczy dokładnie tak! i głownie to był powód Cytat:
![]() Cytat:
Tez dlugi czas chodzilam w soczewkach i mysle ze wlasnie przez to mi tak sie wzrok pogorszyl. Teraz mam na razie okulary i regeneruje wzrok ![]() Cytat:
No ale na szczescie juz wszytsko zalatwione. No i akurat trafilismy na super promocje w tym banku a i rata tez super niska w porownaniu do innych bankow. Ogolnie jestesmy zadowoleni ![]() No a teraz do sedna sprawy ![]() Zrobilam wczoraj test ciazowy. Wyszly dwie kreseczki. Ta druga taka bladziutka ale jest. Dzisiaj powtorze jeszcze raz. Nie dawaly mi spokoju objawy ktorych nie mialam nigdy podczas zwyklego cyklu no i chyba bedziemy mieli z TZ nowego lokatora Tz strasznie sie ucieszyl. Az nie dowierzal. Teraz jest na delegacji ale juz chce strasznie byc w domu i chce tak ulozyc swoja prace zeby byc jak najwiecej w domu. Strasznie sie ciesze bo w sumie to takie nie spodziewane - pierwszy raz sobie tak odpuscilismy z TZ i odrazu bach. Jakby taka niespodzianka trafila nam sie jakies 5 miesiecy wczesniej nie powiem bylibysmy z TZ zalamani ale teraz to taka radosc. Oby wszystko sie udalo i bylo dobrze. Bo z pojsciem do lekarza jeszcze mysle z tydzien poczekam. Ale sie ciesze
|
|
#4495 |
|
Zakorzenienie
|
ultra, ale wieśći!
bardzo, baaaaaaaardzo sie cieszę! gratulacje! |
|
|
|
#4496 |
|
Wtajemniczenie
|
Weszłam tylko na chwilkę poczytać Was a odpisać miałam w szpitalu bo biorę od Tżta laptopa ale po tym co ultra napisałaś nie mogłam się powstrzymać
, ściskam Cię mocno, i śle buziaki. Strasznie, strasznie się cieszęEhhh tak jak acelince buźka mi się śmieje i od razu jakoś tak fajniej jest ![]() Dzieki dziewczynki za wsparcie, będę się na bieżąco odzywać co u mnie. Jesteście koffane |
|
|
|
#4497 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny przez Wasze wpisy to aż w pracy do monitora się poryczałam i śmieje się sama do siebie
Mam nadzieje ze teraz będzie wszystko ok. Na początku następnego tygodniu pędzę do lekarza. Jeszcze chyba sama w to nie dowierzam
|
#4498 | |
|
Zakorzenienie
|
czeeesc
Cytat:
acelinka co do wagi po porodzie to jesli tyjesz glownie w brzuchu to na pewno szybko stracisz zbedne kg, ja w ciazy przytylam 16kg tydzien po porodzie bylo 6kg na plusie a w jedne jeansy wlazłam a ponad miesiac pozniej juz wrocilam do swojej wagi,Martoolka87 niezle jaja z tym bankiem, ultraradiola strasznie sie ciesze, gratuluje i wogole super ![]()
|
|
#4499 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brawo!!! Nie kracze, czasami mi sie czarnowidztwo wlacza - choc ja przeciez z tych stron jestem Cytat:
Odzywaj sie! I lecz sie! Cytat:
|
|
#4500 |
|
Wtajemniczenie
|
nie no wchodzę dzisiaj na wizaz, a tu takie dobre wiadomości
![]() Ultra gratuluję, cieszę się z Wami Magolinka trzymam kciuki, żeby wszystko było ok, dobrze, że dali Ci skierowanie do szpitala, będziesz pod stałą opieką i przez to będziesz spokojniejsza. Trzymaj się kochana Martoolka jakaś masakra z tym kredytem a Wy spółdzielcze mieszkanie kupujecie tak?i ja mam dobre wiadomości TŻ zdał egzamindziękuję wszystkim Wam za kciuki wczoraj byłam do późna w pracy, a potem jeszcze Mszę mieliśmy i nie było jak Wam napisać, bo mało spaliśmy oboje i już po 21 zasnęłam ze zmęczenia, a dzisiaj rano wstałam po skierowanie do laryngologa, bo te zatoki mnie kiedyś wykończą i dopiero na piątek mam wizytę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:52.

mam nadzieję że okaże się, że to nic poważnego i będę się śmiała z moich obaw, ale jak na razie do śmiechu mi nie jest

Świadkiem jest jej brat a mój kuzyn więc wątpie abym kogoś ładnego znalazła. Muszę jechać aż do Katowic
juz się do tego przyzwyczaiłam najgorsze jest rano Moj odruch od razu po przebudzeniu to ubranie okularów. Nawet się nie zdarzę jeszcze umyć a mam je juz na nosie 

Na szczęście oglądałam wczoraj prognozę długoterminowa i od jutra ma być 25-30 stopni
no zobaczymy

problem w tym że ta praca jest kompletnie na nie psychologiczny temat, bo koleś jest dziwny 

Uważaj na siebie kochana

Na dodatek źle wpisali województwo i chcieli przełożyć podpisywanie umowy, ale im powiedzieliśmy, że musimy to dziś podpisać, bo jutro o 9.00 podpisujemy akt notarialny no i koleś uznał, że podpiszemy tak jak jest, a jutro lub w środę podpiszemy aneks, w którym będą poprawione te błędy