Rozstanie z facetem, cz. XVIII - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-16, 14:38   #1861
Malla
Nie depcze krokusów

Dot.: Rozstanie z facetem, cz. XVIII

Reggaenator - Ty widzisz tylko to, co pozwalam widzieć
Stary 2011-05-16, 14:47   #1862
Reggaenator
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Reggaenator - Ty widzisz tylko to, co pozwalam widzieć
No i to "tylko" pozwala mi twierdzić, że możesz się podobać każdemu facetowi
Reggaenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 14:53   #1863
pandzio
Raczkowanie

Malla, pisałam do Ciebie na pv i nie wiem czy doszło hehe
pandzio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 14:56   #1864
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez Reggaenator Pokaż wiadomość
No i to "tylko" pozwala mi twierdzić, że możesz się podobać każdemu facetowi

to wszystko przez te sterczące sutki na zdjęciu
Cytat:
Napisane przez pandzio Pokaż wiadomość
Malla, pisałam do Ciebie na pv i nie wiem czy doszło hehe
Doszło, doszło, nawet 3 razy Ale wymaga myślenia, a teraz jestem w pracy i klepię bezmyślnie i maszynowo zgłoszenia.
Stary 2011-05-16, 15:01   #1865
pandzio
Raczkowanie

Cytat:

Doszło, doszło, nawet 3 razy Ale wymaga myślenia, a teraz jestem w pracy i klepię bezmyślnie i maszynowo zgłoszenia.
Ojej przepraszam:d ale coś mi się działo z kompem w tym czasie i myślałam że może nie dojść
pandzio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 15:14   #1866
Reggaenator
Rozeznanie

Cytat:

to wszystko przez te sterczące sutki na zdjęciu
Twoje zdjęcia na nk też widziałem
Stary 2011-05-16, 15:18   #1867
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Twoje zdjęcia na nk też widziałem
ożesz Ty!!!
Stary 2011-05-16, 15:32   #1868
Reggaenator
Rozeznanie

Cytat:
ożesz Ty!!!
Na fb jest ich nie wiele, to trzeba było kombinować
Stary 2011-05-16, 15:36   #1869
Malla
Nie depcze krokusów

Ale po co?
To teraz znasz historię mego życia
Stary 2011-05-16, 16:36   #1870
AguŚ87
Zakorzenienie

wpuściłam nowego do domu bo znów był
nawrzucał mi w sumie się smiał z moich smsów i czy ja przypadkiem trochę nie przeginam, z tym ze koniec znajomosci itp, mówił że miał ubaw z tego smsa i spał cały dzien nie miał mi jak odpisać. ze troche histeryzuje. moze naprawde ja mam coś z garem i robie z igły widły ? zapytał czy na wakacje z nim zamieszkam na 3 msc i dlaczego jak go wtedy widziałam na imprezie to ja nie podeszłam do niego w ogole.. hahahaahah
chyba muszę iść się leczyć też.
Stary 2011-05-16, 16:41   #1871
Malla
Nie depcze krokusów

AguŚ87 - jeśli on się z Ciebie śmieje, to ja pier..... taki związek
Stary 2011-05-16, 16:50   #1872
AguŚ87
Zakorzenienie

Cytat:
AguŚ87 - jeśli on się z Ciebie śmieje, to ja pier..... taki związek
ee źle to napisałam nie wyśmiewa tylko się śmiał w sensie jaka ja histeryczka, nie w złym tego słwoa znaczeniu bron boze bo by po ryju dostał ode mnie.
tak się zastanawiam czy to czasem ja nie musze pracowac nad soba, nie wyolbrzymiac siać fermentu, robić sceny, moze mam uraz i zaraz mysle sobie nie wiadomo co co sie okazało kazdy jego kolega czy nawet ta kolezanka o ktora jestem zazdrosna wie ze sie spotykamy.
musze chyba się uspokoić bo skoncze w wariatkowie analizując kazdą sytuacje smsa telefon spotkanie iwszystko razem wzięte, chyba potrzebuje pomocy.
Stary 2011-05-16, 16:52   #1873
Malla
Nie depcze krokusów

AguŚ87 - jeśli uważasz, że tracisz kontrolę nad swoimi reakcjami i nie poznajesz samej siebie, to faktycznie warto z kimś pogadać Życie jest pięknym kawałkiem gówna i nie ma co się przejmować głupotami, tylko czerpać z niego to, co najlepsze
Stary 2011-05-16, 16:57   #1874
AguŚ87
Zakorzenienie

Cytat:
AguŚ87 - jeśli uważasz, że tracisz kontrolę nad swoimi reakcjami i nie poznajesz samej siebie, to faktycznie warto z kimś pogadać Życie jest pięknym kawałkiem gówna i nie ma co się przejmować głupotami, tylko czerpać z niego to, co najlepsze
normalnie nie wiem co się ze mną dzieje, wczoraj siegnelam po raz 3 juz za ksiązkę zołzy zrobiło mi się żal samej siebie bo postępuje dokładnie jak ta 'mila dziewczyna' tam opisywana
wydaje mi się ze to ze strachu przed kolejnym juz porzuceniem padło mi na mózg.
Stary 2011-05-16, 17:07   #1875
Wanilia20
Raczkowanie

Zalogowałam się na sympatii. Może trzeba pomóc szczęściu i wyleczyć klin klinem...ciekawe czy komuś się to kiedyś udało .
Wanilia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 17:10   #1876
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wanilia20 Pokaż wiadomość
Zalogowałam się na sympatii. Może trzeba pomóc szczęściu i wyleczyć klin klinem...ciekawe czy komuś się to kiedyś udało .
Hej hej..nie podoba mi sie opinia ze tam tylko wariaci sa i desperaci sie tam loguja..
Poznalam tam Nowego.. ktory jest bardziej normalny ode mnie
(sam do mnie napisal)
A desperatka nie bylam-bo konto mam od dawien dawna

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 17:22   #1877
Duszek2
Raczkowanie

Jakaś mnie tesknota wzieła nie wiem czemu
Duszek2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 17:32   #1878
Reggaenator
Rozeznanie

Cytat:
Ale po co?
To teraz znasz historię mego życia
Bo twarz chciałem zobaczyć dokładniej, na tamtych zdjęciach nie było za wiele widać

---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Hej hej..nie podoba mi sie opinia ze tam tylko wariaci sa i desperaci sie tam loguja..
Poznalam tam Nowego.. ktory jest bardziej normalny ode mnie
(sam do mnie napisal)
A desperatka nie bylam-bo konto mam od dawien dawna
Ja mogę tylko powiedzieć, że na sympatii jest wiele ładnych kobiet i przystojnych mężczyzn, których bym się tam po prostu nie spodziewał. A pod względem osobowości itp. to nie wiem, bo jeszcze z nikim nie rozmawiałem
Stary 2011-05-16, 17:34   #1879
solideja
Zadomowienie

Cytat:
Ja mogę tylko powiedzieć, że na sympatii jest wiele ładnych kobiet i przystojnych mężczyzn, których bym się tam po prostu nie spodziewał. A pod względem osobowości itp. to nie wiem, bo jeszcze z nikim nie rozmawiałem
Ja tam bym się bała, szukanie partnera w Internecie ciągle kojarzy mi się z nieładnymi desperatami albo ładnymi wariatami. Ale patrząc ile stąd osób się rejestruje to może popełnię w końcu ten desperacji krok

(i mówi to osoba, która przez ostatnie pół roku przerabiała zagadnienia relacji w internecie z pkt widzenia psychologicznego )
solideja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 18:27   #1880
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez Wanilia20 Pokaż wiadomość
Mój Obecny jest stamtąd, ale jesteśmy razem bardzo krótko, więc jeszcze nie wiem, czy dewiant lub psychol
Napisał do mnie pierwszego wieczoru jak się zalogowałam.
Stary 2011-05-16, 18:41   #1881
marcelina1210
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Jacqueline__ Pokaż wiadomość
myślałam dokładnie to samo co Ty. ale znajomi kategorycznie mi tego zabronili! kazali wypisać sobie i przywiesić w widocznym miejscu wszystkie swoje zalety i co co Oni o mnie mówią i myślą bo twierdzą że tyle osób nie może się mylić i w tej sytuacji stracił najwięcej mój były. mam chwilę gdy płaczę i mówię do siebie że gdybym była inna, taka, siaka, owaka to byłoby inaczej, ale nie tędy droga.. gdyby chciał odejść to by odszedł- nawet jakbym wyglądała jak Angelina Jolie. taka prawda. . . mojemu też się odwidziało teraz- jesteśmy na 1 roku oboje. wpadł w jakieś beznadziejne towarzystwo jakiś szczyli, jakaś nastka się zakręciła i kopnął w du.pę nasze wspólne życie, plany, obietnice, marzenia. ze swoją miłością też jak tu w sumie wszystkie zostałam sama.

kurdee.. ja jeszcze głupia mam nadzieje że nagle mu sie cos odwidzi i wróci..ogólnie to o tym że mu przechodzi dowiedziałam sie w styczniu...i przez 4 miesiące starałam sie jak głupia.. jezdziłam do niego.. robiłamw szystko żeby go nie urazić.. i w pewnym momencie zadzwonil i powiedział że to koniec bo on tak nie potrafi.. że w nim już nic nie ma.. że jestem cudowna ale trafiłam na prawdziwego ch**a który nie umie docecic tego co ma... i że twierdzi...tak samo jak jego mama że kiedyś będzie tego żałował.. i on jest tego pewny... powiem wam.. że chciałabym żeby tak było.. żeby w końcu zrozumiał że stracił na prawdę coś cennego...nie wiem czy cchiałabym do niego wrócić.. ale na pewno bym się podbudowała że jednak nie jestem taka zła...
Stary 2011-05-16, 19:00   #1882
pika87
Rozeznanie

no dziewczęta, rzeczy eksa wysłane tylko pani na poczcie ze zdziwieniem zapytała: wysyła pani paczkę do tej samej gminy? a ja z szczerym uśmiechem TAK chyba zaskoczyła o co chodzi bo też się uśmiechnęła. mam to za sobą. oby były zorientował się ze ja też czekam na swoje rzeczy

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

Cytat:
Napisane przez marcelina1210 Pokaż wiadomość
kurdee.. ja jeszcze głupia mam nadzieje że nagle mu sie cos odwidzi i wróci..ogólnie to o tym że mu przechodzi dowiedziałam sie w styczniu...i przez 4 miesiące starałam sie jak głupia.. jezdziłam do niego.. robiłamw szystko żeby go nie urazić.. i w pewnym momencie zadzwonil i powiedział że to koniec bo on tak nie potrafi.. że w nim już nic nie ma.. że jestem cudowna ale trafiłam na prawdziwego ch**a który nie umie docecic tego co ma... i że twierdzi...tak samo jak jego mama że kiedyś będzie tego żałował.. i on jest tego pewny... powiem wam.. że chciałabym żeby tak było.. żeby w końcu zrozumiał że stracił na prawdę coś cennego...nie wiem czy cchiałabym do niego wrócić.. ale na pewno bym się podbudowała że jednak nie jestem taka zła...
po pierwsze musisz uświadomić sobie że "nie jesteś taka zła" napewno fajna z ciebie kobitka i powinnaś w to wierzyć. mnie też rzucił facet a właściwie narzeczony, i wiesz co? nikt kogo znam nie brał pod uwagę wersji ze to ja coś odwaliłam złego w tym związku. nie pytali czemu się rozstaliście tylko wszyscy pytali czym on narozrabiał!!! po rozstaniu zastanawiałam się nad sobą, znalazłam kilka rzeczy które może powinnam zmienić, ale uświadomiłam sobie, że przeciez jestem osobą godną zaufania, nigdy nie zostawiłam nikogo w potrzebie, jestem lojalna,pewna siebie, zawsze postępowałam zgodnie ze swoim sumieniem... tobie też proponuję uświadomić sobie swoje zalety!!!

też chciałabym, żeby eks kiedyś bardzo żałował tego co zrobił, ale tylko i wyłącznie dla swojej własnej satysfakcji, bo uważam, że naprawde byliśmy w stanie stworzyć coś fajnego i razem mogliśmy daleko zajść. chciałabym żeby uświadomił sobie jakim jest dupkiem!

Edytowane przez pika87
Czas edycji: 2011-05-16 o 19:11
pika87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 19:10   #1883
madziara_com
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Duszek2 Pokaż wiadomość
Jakaś mnie tesknota wzieła nie wiem czemu
i ja tez tęsknie- kazdy mi mówi, ze nie ma za kim...ale nie moge sobie tego przetłumaczyc...w chwilach słabości mam ochote złamać mój osobisty zakaz odzywania się
madziara_com jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 19:26   #1884
marcelina1210
Raczkowanie

pika87
no ja praktycznie miałam tak samo...po prostu jest to człowiek uważany za mega babiarza...przed naszym związkiem miał megaaa dużo dziewczyn na (sorry za wyrażanie) ' jedno wylizanie'...Też oczekuje tego że będzie kiedyś załował...a ile Ty byłaś ze swoim ??

Edytowane przez marcelina1210
Czas edycji: 2011-05-16 o 19:27
marcelina1210 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 19:48   #1885
pika87
Rozeznanie

Cytat:
pika87
no ja praktycznie miałam tak samo...po prostu jest to człowiek uważany za mega babiarza...przed naszym związkiem miał megaaa dużo dziewczyn na (sorry za wyrażanie) ' jedno wylizanie'...Też oczekuje tego że będzie kiedyś załował...a ile Ty byłaś ze swoim ??
byliśmy razem przez 3 lata, były zaręczyny, wspólne plany, za chwilę mieliśmy szykować wspólne mieszkanie. to był jego najdłuższy związek do tej pory więc wszyscy stwierdzili że się ustatkował i ze trafił swój na swgo. wszyscy twierdzili że świetnie do siebie pasujemy i wogóle cacy. niestety on postanowił to zakończyć. nie wiem dlaczego, może poprostu przestał kochać (to tłumaczy wszystko) a może wystraszył się odpowiedzialności i tego ze zaczyna robić się poważnie. nieważne! zranił mnie bardzo zwłaszcza, że nie potrafił zakończyć tego w kulturalny sposób (w taki, żeby za jakiś czas spotykając się przypadkiem móc normalnie na siebie spojrzeć i porozmawić), ale jego wybór, zrobił jak chciał i na dodatek po tym wszystkim stwierdził ze nie chce zrywać ze mną kontaktu bo lubi ze mną przebywać!!! no sorry, mógł pomyśleć o tym wcześniej, bo teraz, po tym jak się zachował to nie mam ochoty na jakiegkolwiek kontakty z nim, zresztą on od niemal 3 miesięcy nie dał znku życia. taka moja historia, w streszczeniu, ale nie chciałam zanudzać starych bywalczyń tego wątku
Stary 2011-05-16, 20:29   #1886
blueania
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pika87 Pokaż wiadomość
byliśmy razem przez 3 lata, były zaręczyny, wspólne plany, za chwilę mieliśmy szykować wspólne mieszkanie. to był jego najdłuższy związek do tej pory więc wszyscy stwierdzili że się ustatkował i ze trafił swój na swgo. wszyscy twierdzili że świetnie do siebie pasujemy i wogóle cacy. niestety on postanowił to zakończyć. nie wiem dlaczego, może poprostu przestał kochać (to tłumaczy wszystko) a może wystraszył się odpowiedzialności i tego ze zaczyna robić się poważnie. nieważne! zranił mnie bardzo zwłaszcza, że nie potrafił zakończyć tego w kulturalny sposób (w taki, żeby za jakiś czas spotykając się przypadkiem móc normalnie na siebie spojrzeć i porozmawić), ale jego wybór, zrobił jak chciał i na dodatek po tym wszystkim stwierdził ze nie chce zrywać ze mną kontaktu bo lubi ze mną przebywać!!! no sorry, mógł pomyśleć o tym wcześniej, bo teraz, po tym jak się zachował to nie mam ochoty na jakiegkolwiek kontakty z nim, zresztą on od niemal 3 miesięcy nie dał znku życia. taka moja historia, w streszczeniu, ale nie chciałam zanudzać starych bywalczyń tego wątku
Historia w sumie identyczna jak u mnie.Ludzie w pracy nawet zartowali,ze powinnismy wydac oswiadczenie o rozstaniu bo nikt nie chcial uwierzyc
I nie wiem sama czy utrzymywac z nim jako taki kontakt czy sie odciac.On mowi,ze chce sie spotykac,rozmawiac.Genera lnie jest dla mnie bardzo mily ostatnio.Ale ja sie boje,ze taki kontakt pogorszy tylko sprawe.
blueania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 20:37   #1887
Duszek2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madziara_com Pokaż wiadomość
i ja tez tęsknie- kazdy mi mówi, ze nie ma za kim...ale nie moge sobie tego przetłumaczyc...w chwilach słabości mam ochote złamać mój osobisty zakaz odzywania się
Ja sie nie odezwe bo wiem , ze to nie ma sensu tez wiem, że nie ma za czym tesknic ale serio myslalam, że to z nim bedzie moja przyszłosc zwiazana. Ogolnie jestem silna, tylko czasem...no wiecie...
Duszek2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 20:40   #1888
lily92920
Zakorzenienie

Mój eks to chore dziecko!

Dobra wiem, Ameryki nie odkryłam!
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 20:46   #1889
marcelina1210
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pika87 Pokaż wiadomość

no nasz też był to najdłuższy związek..i ja wcześniej nie miałam żadnego poważnego..ani on...
może u Ciebie chodzi o to że się po prostu nie wybawił...
kurde.. powiedzcie mi jak można wierzyć w prawdziwą miłość do końca życia jak faceci już po 2/3 latach nagle przestają kochać?!
Stary 2011-05-16, 20:56   #1890
pika87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez blueania Pokaż wiadomość
Historia w sumie identyczna jak u mnie.Ludzie w pracy nawet zartowali,ze powinnismy wydac oswiadczenie o rozstaniu bo nikt nie chcial uwierzyc
I nie wiem sama czy utrzymywac z nim jako taki kontakt czy sie odciac.On mowi,ze chce sie spotykac,rozmawiac.Genera lnie jest dla mnie bardzo mily ostatnio.Ale ja sie boje,ze taki kontakt pogorszy tylko sprawe.
myślę, że dalsza znajomośc z byłym jest możliwa tylko wtedy gdy obie osoby nie czują do siebie nic poza sympatią, a związek był zakończony w kulturalny sopsób, z szacunkiem dla drugiej osoby. ja nie chcę utrzymywać kontaktu bo wiem, że to tylko pogorszyłoby sprawę. nie mogłabym zapomnieć. może kiedyś zwykła znajomość byłaby możliwa, ale jak już wspominałam on nie zakończył tego tak jak powinien i nasza dalsza znajomość na stopie koleżeńskiej jest niemożliwa

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

Cytat:
no nasz też był to najdłuższy związek..i ja wcześniej nie miałam żadnego poważnego..ani on...
może u Ciebie chodzi o to że się po prostu nie wybawił...
kurde.. powiedzcie mi jak można wierzyć w prawdziwą miłość do końca życia jak faceci już po 2/3 latach nagle przestają kochać?!
może się nie wybawił, nie wiem, ale jeśli to prawda - jeszcze bardziej mnie to irytuje ze przez to rozpadł się nasz związek, przez jego nieodpowiedzialność.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości