|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII
bzyczko - no to moje serdeczne gratulacje
czekamy na powrót i fotke maleństwa
|
#3242 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII
Ana jak zrobiłaś żeby było automatycznie?
neska rozumiem że jesteś nakręcona, gadaj o tym jeśli tylko masz ochote ![]() SAMBA coś myślę że dostaniesz ten urlop tak jak chcesz ten likier co dałam - anulkowy to jest a'la baileys, no i tak jak pisały ci dziewczyny - łyżeczkę kawy rozpuszczasz w małej ilości wody - i dodajesz łyżeczkę tej esencji, jak chcesz możesz dać więcej, masę krówkowaą znajdziesz tam gdzie mleka śmietanki itd.. jest w puszcze a napisem masa krówkowa, masa kajmakowa, albo mleko zagęszczone słodzone gotowane ja daje z reguły te https://www.hipernet24.pl/nowy/prodi...o_id=&char_id=Gucia ciesze się że smakuje wrzucę przepisy atomufka ciesze się że dałaś radę, najważniejsze że masz pracę, szukaj czegoś następnego ![]() ![]() idę nadrabiać dalej ![]() ---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ---------- Cytat:
daj znać po spotkaniu jak było ![]() Cytat:
my dziś na 10 idziemy do lekarza się pokazać ale mi się nie chce... ale jak mus to mus
|
|
|
#3243 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Mąż mi dziś wyjechał o 5 rano. Więc znowu się nie wyspałam, bo bez niego nie lubię spać ![]() Bzyczka gratulacje szybko poszło ![]() Marta w publicznych sektorach owszem, a w prywatnych to coś zupełnie innego. Poza tym na nasze miasto, takie zarobki to i tak spoko. Mąż pracuje rok, a kobieta, która pracuje tam 30 lat ( co mąż ją z lekka wygryzł, bo ona miała tę funkcję) zarabia mniej od niego Poza tym Marta czuję, ze napisałaś to tak, jakby mój mąż był kierownikiem nie wiem jak wielkiej firmy ( anie jednego ich oddziału) i do tego pracował tam ze 20 lat ![]() ![]() ![]() A to wieeeeeelka różnica
Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2011-05-17 o 08:20 |
|
|
|
#3244 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie wiem jakie realia są w Twoim mieście ale u mnie z 1.500 zł na dzień dobry to sie wszyscy bardzo cieszą. Cytat:
|
|
|
#3245 |
|
Zakorzenienie
|
Klion co za baba ech.. ludzie to czasami mają tupet
![]() Co do zarobków, to wiadomo im większe miasto, tym zarobki większe ale i życie droższe. Coś za coś. A po drugie to wiadomo, ze najlepiej się zarabia w sektorach publicznych (w większości przypadków przynajmniej), bo u prywaciarzy to różnie z tym jest Ale... trzeba się cieszyć , ze sie ma pracę. A wtedy można szukać innej
|
|
|
|
#3246 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry.
Dawno mnie nie było, ale to dlatego, że mąż musiał w pracy wybrać urlop przed zwolnieniem i cały ten czas spędzaliśmy razem. W niedzielę rano byłam go zawieźć na busa. Oczywiście był płacz i w ogóle. Sami się na to zdecydowaliśmy, ale jest ciężko mam nadzieję tylko, że z każdym dniem będzie lepiej. Kto wie jak się to potoczy może pojedziemy do męża tylko, że wtedy nie udałoby nam się nic zaoszczędzić. Czas pokaże. BZYCZKO GRATULACJE DLA CIEBIE I MĘŻA. Oby córeczka zdrowo rosła.
|
|
#3247 |
|
Zakorzenienie
|
Kwiatuszku, trzyma się, początki są najgorsze. A co do wyjazdu do niego, to powiem Ci tak. Jesli by wam starczyło na życie (a wierzę, ze by starczyło) to pamiętaj kochana, że miłość jest najważniejsza. Ja zawsze powtarzam, ze nie muszę żyć w luksusach, aby tylko moje małżeństwo było takie jak jest. To jest dla mnie priorytetem. Obliczcie sobie jak by wam to wyszło, ale wierzę, ze będzie dobrze .
|
|
|
|
#3248 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3249 |
|
Zakorzenienie
|
kwiatuszku róbcie tak, aby wam było jak najlepiej. A jak byście tam byli razem, to tylko na życie by wam starczyło i naprawdę nic byście nie odłożyli?? Kiedy teraz mąż przyjedzie?? Za miesiąc??
|
|
|
|
#3250 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiesz ciężko by było coś odłożyć, a już na pewno nie tyle co odłożymy jak tylko mąż tam będzie. Dojazd busikiem jest darmowy i zakwaterowanie też, jedzenia przynajmniej na pierwszy wyjazd ma aż za dużo więc tam nie będzie potrzebował nic kupować. Zresztą przy każdym wyjeździe będziemy kupwać tutaj jedzenie, bo to się bardziej opłaca. Za 4 tyg., a dokładnie 10 czerwca będzie już w Polsce. Co 4 tyg. będzie przyjeżdżał na tydzień. Najgorsze będzie przed świętami, bo chce zostać tam cały październik i listopad i przyjechać na cały grudzień.
|
|
#3251 |
|
Zakorzenienie
|
kwiatuszku jakby nie było dacie radę, tak czuję. Do odważnych świat należy
A jak coś to zawsze macie dwa wyjście. Ty jedziesz do niego, albo on wraca do was i koniec
|
|
|
|
#3252 |
|
Wtajemniczenie
|
Dokładnie ja też ufam, że damy radę i właśnie jak będzie bardzo źle to albo my się pakujemy albo mąż. Narazie się nie załamuje chociaż wieczory jak Bartuś zaśnie są najgorsze, ale jakoś daje radę i skreślam dni do jego powrotu. Czas szybko leci.
|
|
#3253 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Ufff udało mi się Was nadrobić, nie było mnie 2 dni, a tyle czytania. Jeszcze klub mi został
![]() Wczoraj mieliśmy świetny dzień, mąż mi zrobił rocznicową niespodziankę i zabrał mnie nad jeziorko gdzie kiedyś byliśmy na wczasach - taka sentymentalna podróż A wieczorkiem włączyliśmy sobie jeszcze płytę ze zdjęciami a potem nagadać się nie mogliśmy, super ![]() Atomufko bardzo się cieszę, że udało się z pracą w recepcji. Zarobki może nie są rewelacyjne, ale lepszy rydz niż nic jak to się mówi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bo ja od kiedy jestem na l4 i siedzę w domu, to raczej rzadko robię zakupy i to mąż o tę kwestię dba. Muszę przyznać, że on zawsze miał dobrą rękę do pieniędzy - wydaje niemało a jeszcze mu zostaje i mnie to jak najbardziej odpowiada ![]() Cytat:
Często słyszałam o tym, że niemowlę nie moze pozostawać w zupełnej ciszy, bo od początku, już w brzuchu mamy przyzwyczajone jest do dźwięków, do hałasu, bo słyszy odgłosy organizmu mamy i dodatkowo dźwięki z zewnątrz, więc cisza jest dla niego niepokojąca.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Co to w ogóle znaczy "ZA ładnie"? ![]() Cytat:
Byłaś bardzo dzielna |
|||||||
|
|
|
#3254 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz u Ciebie jest jeszcze o tyle dobrze, że masz Bartusia i zajmiesz się nim i wtedy czas szybko leci. Jak mój mężulek wyjechał to ja byłam sama, do tego były wakacje i jedyne co, to miałam pisanie pracy mgr więc mega nuda. Męczyłam się bardzo.
|
|
|
|
#3255 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale "komplement" pani serio nie ma wyczucia Cytat:
|
|
|
#3256 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu mówią Ci, ze za ladnie wyglądasz na buzi na dziewczynkę?? Kochana a jaki krem używasz do twarzy
|
|
|
|
#3257 |
|
Wtajemniczenie
|
Nasza ostatnia taka rozłąka to była jak mąż był w wojsku w 2006 roku nie widzieliśmy się przez całe wakacje, bo nie dostał przepustki. Wtedy to dopiero była męka. Teraz jakoś czas leci.
|
|
#3258 |
|
Zakorzenienie
|
Anika właśnie miałam ci coś napisać. Nie wiem dlaczego, ale ostatnio strasznie mi się Twoja Natusia wbiła w głowę. Te jej śliczne oczka i w ogólę imię Natusia. I jak poszłam do znajomych, to non stop do ich małej mówiłam "Natusia" i nie mogłam się przestawić. Aż pdo koniec mi się śmiać chciało z tej wpadki.
|
|
|
|
#3259 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#3260 |
|
Zakorzenienie
|
jejku .... właśnie sobie przypomniałam, że dziś i jutro stołówka jest zamknięta i muszę zrobić obiad
idę mysleć na co mam ochotę i co z tego mam w lodówce
|
|
|
|
#3261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3262 |
|
Zakorzenienie
|
madzialenka mi kolega z pracy do konca wrozyl chlopaka, bo na twarzy za ladna na dziewczynke bylam
![]() ![]() ![]() ktosia nooooo ja na swoja troche narzekalam, ale to wszytsko przez chroniczne zmeczenie-wyczerpanie, brak snu malej. Teraz to nie moge narzekac, idzie spac przed 21 i spi z dwiema przerwami do 7. dzis wstala o 5 ale nie karmilam jej juz, tylko przysnela juz u nas w lozku do 7 mała koza I teraz uwazam swoje dziecko za wesolutkie i bardzo madre Opowiesc z serii zuzka chce jesc dorosle jedzenie ![]() Karmilam ja wczoraj i jadlam jednoczesnie serek. odrywala sie od cyca by zobaczyc co sie dzieje z serkiem w mojejbuzi, a pozniej jak ja odilajam i wyjadalam recztki z pudeleczka, to nei nadazala machac glowa z alyzeczka ![]() hahahhaa Guciaa przypomnialo mi sie, ze mialam Ci mowic, ze moja zuzka to ma talent - narzygala sobie ostatnio w pampersa Byla w pionie w samym pampku i tak ulala ze jej polecialo do pampka hahahahha atomufka wyslij mi numer konta :P bzyczka yeahhhh szybko poszlo buziolki dla was.
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2011-05-17 o 09:04 |
|
|
|
#3263 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze... czyli to nie krem
![]() ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Kliwia jejku ile to człowiek może się z rana dowiedzieć. Nawet nie wiedziałam, że przy chłopcach się ładniej wygląda. To cos na zasadzie, że dziewczynki zabierają urodę mamie?? |
|
|
|
#3264 |
|
Zakorzenienie
|
a wczoraj mialam masazyste-kregarza - ałaaaaaa nastawil mi cos w odcinku piersiowym w kregach i w szyjnych z prawej strony - do tego on jest jakims bioenergo, i tak fajnie grzaly jego dlonie, jak trzymal je przy mojej glowie i na plecch
ale nie chce dzis nic mowiec, ze boli mnie wszystkooooooo - masakra hahahahaha madzia tak - bo niby inaczej hormony dzialaja w organizmie
|
|
|
|
#3265 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#3266 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie
Co sie chichrasz z mojego obiadu?? Wiesz jak nie chce mi się gotować w tygodniu?? Odzwyczaiłam się. Ale już mam pomysł na.... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#3267 |
|
Wtajemniczenie
|
Narazie jestem spokojna, bo jakoś dajemy radę (musimy bo chcemy coś odłożyć), ale tak jak napisałam jak będzie nam bardzo ciężko to albo mąż wróci albo my się spakujemy i pojedziemy do niego.
---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Ja też się odzwyczaiłam od gotowania, bo albo chodziliśmy do mojej mamy albo mąż gotował w weekend na cały tydzień i się zamrażało.
|
|
#3268 |
|
Zakorzenienie
|
ktosia super że weekend udany
![]() ![]() możecie się śmiać z tego że po kimś widać po buzi że jest w ciąży - ale ja w to wierze i to jak bum cyk cym - moja dyr od początku grudnia mi mówiła że jestem w ciąży a ja jej nie bo mam okres, a ona że na bank jestem, nawet w mikołaja mi mówiła że wie że jestem i kiedy się przyznam to jej mówie że nie, na wigilie nadal mówiła że na bank jestem a ja że nie bo testy nie wyszły i co.. w poniedziałek po świętach okazało się że ma fasola ma 7 tygodni ![]() no i co śmieszne przyjaciółka jak była w 2 ciążach to za każdym razem jak do nich przychodziliśmy to mówiłam A. cudnie wyglądasz a buzie masz tak promienną, chyba jesteś w ciąży.. i za każdym razem ona się śmiała że tak - teraz jak się spotkaliśmy w weekend to była jeszcze jedna koleżanka - i ja mówię do A. zobacz K. chyba jest w ciąży ciekawe czy się przyzna.. no i siedzimy siedzimy i po czasie mąż K. mówi - to chcemy wam coś powiedzieć - i co bach dzidziuś.. ja to widzę serio buzia wygląda inaczej
|
|
#3269 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wczoraj z mężem się przyssałam, a później moja siostra z facetem... także będę robić częściej! Co więcej wymyśliłam, że kupię jakieś ładne buteleczki i będzie fajny prezent![]() No i koniecznie daj znać jak ten kukułkowy Trzymam kciuki za dzisiaj! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Najważniejsze, że czas Ci szybko leci i że masz Bartusia przy sobie! Cytat:
No i super czas spędziliście! ekstra! Cytat:
Cytat:
męża nie ma, nie chce mi się kombinować więc będę miała ucztę![]() Kliwia, ratuj! Nie zapisałam sobie nigdzie i nie mogę znaleźć tego przepisu na sałatkę, którą podawałaś Marcie, jak Rybulka do niej przyjeżdżała... pleaseeeeee ![]() Ale jestem nie przytomna....
|
|
#3270 |
|
Zakorzenienie
|
Marta to widocznie nie wszyscy potrafią z tej twarzy czytać. Bo ja na bank w ciąży nie jestem, a 3 osoby mi w ciągu miesiąca powiedziały, ze widać jakbym była (niby promienna twarz itp).
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:55.

szybko poszło 

Ale... trzeba się cieszyć , ze sie ma pracę. A wtedy można szukać innej 

idę mysleć na co mam ochotę i co z tego mam w lodówce
Wiesz jak nie chce mi się gotować w tygodniu?? Odzwyczaiłam się.