mamusie listopad/grudzień 2011 - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-17, 09:24   #3181
kasiowa4
Raczkowanie

Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011

hej dziewczynki!
nie zaglądałam tu tydzień i teraz mam sporo do nadrobienia

byłam na wizycie 12 maja i wszystko ok, moja gin. wreszcie założyła mi kartę ciąży bo jeszcze nie miałam.
13 maja poszłam na usg genetyczne, zapłaciłam 100 zł. strasznie się bałam ale poszłam z TŻ więc czułam się lepiej. fajnie było zobaczyć jak maleństwo rusza rączkami Gin. powiedziała że wszystko dobrze.

Czynność serca dzidzi ma 158/min. Dziewczyny czy to nie jest za dużo

Dzisiaj idę jeszcze odebrać wyniki TSH i HBS. Musieli mi pobierać jeszcze raz krew bo się babki w laboratorium pomyliły i nie zrobiły mi tych dwóch badań. Ale się wkurzyłam. Drugi raz musiałam stać w dłuuugiej kolejce do laboratorium

kasiowa4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 09:33   #3182
kkkasikkk
Rozeznanie

GG do kkkasikkk

Cytat:
Napisane przez kasiowa4 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki!
nie zaglądałam tu tydzień i teraz mam sporo do nadrobienia

byłam na wizycie 12 maja i wszystko ok, moja gin. wreszcie założyła mi kartę ciąży bo jeszcze nie miałam.
13 maja poszłam na usg genetyczne, zapłaciłam 100 zł. strasznie się bałam ale poszłam z TŻ więc czułam się lepiej. fajnie było zobaczyć jak maleństwo rusza rączkami Gin. powiedziała że wszystko dobrze.

Dzisiaj idę jeszcze odebrać wyniki TSH i HBS. Musieli mi pobierać jeszcze raz krew bo się babki w laboratorium pomyliły i nie zrobiły mi tych dwóch badań. Ale się wkurzyłam. Drugi raz musiałam stać w dłuuugiej kolejce do laboratorium
Tętno serca maleństwa idealne. Ja ostatnio miałam 160/min. Lekarz mi mówił, że dzidziuś ma tętno dwa razy większe niż my. Do tego trzeba doliczyć, że skoro mama się denerwuje to maleństwo również, a każda wizyta jest dla nas stresująca przecież

http://babystrology.com/tickers/baby...11&babycount=1

kkkasikkk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 09:46   #3183
gosiaczekkk85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kkkasikkk Pokaż wiadomość
Ggoraa bardzo mi przykro

Aniu ... biedna, tyle stresów w jeden dzień.

Ja również coś od kilku dni wogóle nie mam apetytu
Co do wózka to chcemy kupić bugaboo cameleon http://www.bugaboo.pl/produkty_bugaboo/cameleon
Ale to też później. Możliwe, że któraś z babć się dołoży, bo trochę drogi ten wózek Ale wiem, że jest lekki, więc mi długo posłuży.
Nie wiem co na to bardziej doświadczone dziewczyny, ale nie kupiłabym tego wózka. Nawet nie chodzi o wygląd, ale o te malutkie kołeczka Zbyt dużo mam pchających wózki na takich małych kółkach widziałam, nierówne chodniki, wysokie krawężniki...a zimą to już w ogóle sobie nie wyobrażam. Ja nie mam doświadczenia, piszę Ci co widziałam i co mówiły koleżanki.
Stary 2011-05-17, 09:51   #3184
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nikaa2 Pokaż wiadomość

ggoraa
przykro mi

Laktator Philips'a Avent i ta kołyska z drewna- cudne są ale laktator to może później się kupi jak będę miała w ogóle pokarm a dzidzia będzie mogła go piĆ.... no ale korci mnie ta kołyska... ale to pod koniec ciąży, zobaczy się jak z finansami
NIe ma własnie sensu wcześniej czasem nawet jak sie karmi to sie nie przydaje

Cytat:
Ja odliczam dni do czwartku. Wczoraj mąż zrobił mi niespodziankę i na naszą rocznicę ślubu zabiera mnie do Zakopanego. Super hotel przy krupówkach, z basenem żebym mogła troszkę popływać i odciążyć kręgosłup, bo niestety skolioza daje mi się we znaki, do tego już 2 razy miałam rwę kulszową ... Oby do czwartku

Zazdroszcze wyjazdu, my uwielbiamy Zakopane

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Cytat:
Napisane przez kasiowa4 Pokaż wiadomość

idealnie

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 10:00   #3185
kkkasikkk
Rozeznanie

GG do kkkasikkk

Cytat:
Napisane przez gosiaczekkk85 Pokaż wiadomość
Nie wiem co na to bardziej doświadczone dziewczyny, ale nie kupiłabym tego wózka. Nawet nie chodzi o wygląd, ale o te malutkie kołeczka Zbyt dużo mam pchających wózki na takich małych kółkach widziałam, nierówne chodniki, wysokie krawężniki...a zimą to już w ogóle sobie nie wyobrażam. Ja nie mam doświadczenia, piszę Ci co widziałam i co mówiły koleżanki.
Kuzynka w Holandii ma ten wózek i bardzo sobie chwali. Na wertepy i śnieg kółka się zamienia. Duże są z przodu, a małe z amortyzatorami z tyłu, żeby dzidziusia nie wytrzepało za bardzo. W Holandii ona mieszka na "wsi" takiej zabitej dechami. Mąż typowy Holender ma gospodarstwo i ona z tym wózkiem po polu śmiga Do tego prowadziłam ten wózek w sklepie i porównując go do Mury, o której wcześniej myślałam ... to niebo a ziemia. Ten wózek sam się prowadzi

domi7ks My to tak za często do Zakopanego nie jeździmy. Trochę daleko mamy. Ja tam ostatni raz byłam chyba z 10 lat temu. My okupujemy zawsze Karpacz i Szklarską Porębę ... dla nas to tylko 2 godziny drogi Już mnie ta cała podróż do Zakopanego przeraża, ale cóż będzie postój co 1,5 godziny na siku

Stary 2011-05-17, 10:05   #3186
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

My zdecydujemy się na X-landera dobrze lub Quinny Freestyle 3XL oba na 3 kołach
Pracuje w firmie branża dziecięca Świat Dziecka (Warszawa) więc będę miała je prawie za darmo. O tyle dobrze.

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 10:07   #3187
witaminkaccc
Zadomowienie

hej...

ja dzis wlasnie wrocilam od lekarza

z dzidzią wszystko OK babka nie robi USG genetycznego, ale jutro na nie ide

serducho bije pięknie, jestem przeszczęśliwa .... ponizej zamieszczam fote mojego cudeńka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg skanowanie0001.jpg (104,7 KB, 49 załadowań)

kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 USG ----> 19.09 13:00

22t 4d - 422 gramy miłości
30t 1d - ?
witaminkaccc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 10:17   #3188
nikaa2
Wtajemniczenie

witaminkaccc
gratuluję zdjęcie cudne

Pytałyście o wesele- imprezy
w sobote mam20 km od domu w jedną stronę

w niedzielę komunia 80km

a w lipcu 90km
jechaĆ jade na wszystkie ale w lipcu będe m.w. w 5,5m.c. to jeszcze wcześnie, ale ciekawe jak długo dam radę... przy czym też tam mamy hotel, więc w razie czego można odpocząĆ
nikaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 10:18   #3189
kkkasikkk
Rozeznanie

GG do kkkasikkk

witaminkaccc Śliczne maleństwo. Gratuluję udanej wizyty

joamic1 Nie boisz się tych 3 kółek??? Kurcze ja kilka tygodni temu nie wytrzymałam i zrobiłam sobie z mężem w weekend maraton po sklepach z wózkami. Fakt, że tymi co wypisałaś to nie jeździłam, ale jeździłam murą na 3 kółkach i prawie mi się przewróciła jak zjeżdżałam z nią z podjazdu, takiego jakie są przed sklepami. No podjazd był dość stromy, ale jakby tam jeszcze siedziało 10 kg dziecko to w życiu bym tego wózka nie utrzymała ... już ledwo dałam radę. Jakoś po tym incydencie zraziłam się do 3 kółek

Stary 2011-05-17, 10:22   #3190
gosiaczekkk85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez witaminkaccc Pokaż wiadomość
hej...

serducho bije pięknie, jestem przeszczęśliwa .... ponizej zamieszczam fote mojego cudeńka
Gratulacje Super

X-lander również nam się podoba tyle, że 4-kołowy, ale troszkę za drogi, chyba że gdzieś wyczaimy używany.

Kkkasikkk nie doczytałam o zmianie kół. Skoro prowadziłaś go i Tobie się podoba to ok Zresztą do ostatecznego wyboru to jeszcze sporo czasu i możliwe że każda z nas wybierze ostatecznie coś innego niż jej się podoba teraz

Edytowane przez gosiaczekkk85
Czas edycji: 2011-05-17 o 10:23
gosiaczekkk85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 10:25   #3191
kkkasikkk
Rozeznanie

GG do kkkasikkk

Cytat:
Napisane przez gosiaczekkk85 Pokaż wiadomość
Gratulacje Super

X-lander również nam się podoba tyle, że 4-kołowy, ale troszkę za drogi, chyba że gdzieś wyczaimy używany.

Kkkasikkk nie doczytałam o zmianie kół. Skoro prowadziłaś go i Tobie się podoba to ok Zresztą do ostatecznego wyboru to jeszcze sporo czasu i możliwe że każda z nas wybierze ostatecznie coś innego niż jej się podoba teraz
Ja też chcę wyczaić jakiego używanego... z anglii albo z Niemiec. Mój tatko pracuje w Holandii, może tam coś znajdzie, bo tam to wózki normalnie wywalają na ulicę W dobrym stanie w nocy zostawiają przed domem "rupiecie" które im nie są potrzebne

Stary 2011-05-17, 10:35   #3192
gosiaczekkk85
Raczkowanie

Cytat:
Ja też chcę wyczaić jakiego używanego... z anglii albo z Niemiec. Mój tatko pracuje w Holandii, może tam coś znajdzie, bo tam to wózki normalnie wywalają na ulicę W dobrym stanie w nocy zostawiają przed domem "rupiecie" które im nie są potrzebne
Słyszałam, meble, sprzęt agd...
U nas co niedziela jest takie targowisko różności głownie właśnie takich pozbieranych rzeczy z innych krajów, czasem można kupić coś fajnego za bezcen. Kiedyś widziałam X-landera 3-kołowego tyle, że tylko spacerówka za 300zł w stanie bdb-.
Stary 2011-05-17, 10:40   #3193
sozaa
Rozeznanie

Ggorra - przykro mi z powodu babci

Aniu - ale przygoda, szkoda, że tyle czasu straciliście!

Wczoraj zadzwoniła do mnie moja gin. przekazać wyniki badań, u mnie wszystko OK, dała mi skierowanie na badanie genetyczne i chciała mnie na nie umówić u siebie w szpitalu, niestety pula NFZ jest już wykorzystana, za to umówiła mnie już na połówkowe w lipcu.
Idę do Medicover w piątek i mam nadzieję, że tam zrobią to USG genetyczne, widziałam, że robią nawet test podwójny i potrojny, trochę się tylko boję, że mimo iż mam abonament będę musiała się prosić o te badanie, bo ja nie prowadzę ciąży u nich, tylko w placówce współpracującej z nimi.

Wczoraj znów kupiłam drogie truskawki, 15 PLn za Kg, ale nigdzie indziej nie widziałam, a taki kilogram straczy mi na 2-3 dni (TŻ wydziela sztuki )

Mam jeszcze wizytę u dermatologa dziś, bo coś mi pod okiem się pojawiło, wracam do pracy, pozdrawiam!
sozaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 10:41   #3194
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Cytat:
joamic1 Nie boisz się tych 3 kółek???
Nie nie boje. Bardzo mi się podobają 3-kołowe mąż też jest za więc zobaczymy. Chyba że Nam coś się jeszcze odmieni. Ale na pewno będzie to
X-lander zobaczymy na ilu kołach. Wiem na pewno że koła muszą być pompowane i co najważniejsze DUŻE.

Fajna jest ta strona z wózkami : http://www.bobowozki.com.pl/

Zobaczcie co znalazłam na innym forum pewnie się Wam przyda

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...5&postcount=33
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...4&postcount=37

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

Stary 2011-05-17, 10:46   #3195
marejta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Hej ja już po wizycie.
Nie tryskam humorem bo było tak pół na pół/.
Najważniejsze to to, że z dzidzia ok. Serduszko pięknie bije, wszystkie pomiary prawidłowe, lekarz nie widzi żadnych niepokojących zmian, ani nic wskazującego na jakąś wadę. Natomiast problem jest w tym, że ciąża nie jest dobrze przytwierdzona do macicy nie ma na razie powodów do paniki, ale profilaktycznie mam skierowanie do szpitala, mam poleżeć parę dni, będę jechac na kroplówkach. Z jednej strony plakac mi się chce że musze znów do szpitala, z drugiej ciesze się, że mój lekarz dmucha na zimne. widząc, że za bardzo mi to nie pasuje iść do szpitala, stwierdził, że on woli właśnie dmuchać na zimne niż potem mieć wyrzuty sumienia że nie zrobił wszystkiego co mógł.
Ale dla mnie najważniejsze, że z dzidzią ok

Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia
Dobrze, ze lekarz dmucha na zimne, lepiej być za bardzo pielęgnowaną przez lekarza niż olaną i pozostawioną sobie, wiadomo, że każda wizyta w szpitalu jest stresująca, ale ja myślę, że jak trzeba to trzeba

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
Magolino cieszę się, że z dzidzią ok. Mam nadzieję, że mocno będzie się trzymać macicy aż do porodu fajnie, że lekarz dmucha na zimne. W ogólę widzę, że wszystkie jesteśmy pod opieką dobrych i rzetelnych lekarzy.

Ja dziś strasznie dużo piję... źle mi aż od tego czuję, że brzuch mi woda wypełnia, a może pęcherz? No nie wiem. w każdym razie czuję się jak balon

Robię dziś porządki w szafie: w co wchodzę, w co nie wchodzę, w co nie wejdę przynajmniej przez najbliższy rok Kupię worki próżniowe na ubrania i popakuję wszystko.

Dzięki za info o wózeczkach. Ale w sumie nadal nie wiem co zrobić. Ale tym będę się martwić później
Ja też oglądałam ostatnio wózki i wybrałam kilka modeli, wydaje mi sie że na coś się zdecyduję, ale na to mam jeszcze trochę czasu Na pewno kupię wózek z gondolą i spacerówką, wymienną, ale żeby gondola była sztywna a nie miękka bo te mi się nie podobają, uważam, że ze względu na porę roku w jakiej rodzimy to bez gondoli sie nie obędzie i dziecko będzie musiało w niej jeździć przynajmniej do wiosny

Co do kołysek to też planuję kupić i mam jedną upatrzoną, na początku też wstawię ja do sypialni, żeby dziecko spało przez pierwsze tygodnie z nami, a później już powędruje do łóżeczka w swoim pokoju

Wczoraj byłam na wizycie, niestety nie mam żadnego sensownego zdjęcia na każdym mam tylko część maleństwa, lekarz stwierdził, że nieźle dokazuje ale co zabrał się za zdjęcie to mu dziecko podskoczyło i zostawała sama rączka albo nóżki
Ale najważniejsze, że wszystko jest w porządku następna wizyta 16.06

Wiktoria 3570, 58 cm
http://www.suwaczek.pl/cache/9f62d41b5c.png

Nie taki diabeł straszny jak go malują obrona zaliczona - Pani Magister
marejta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 11:20   #3196
fatal21
Wtajemniczenie

Witam!
Ja dziś odebrałam wyniki badań i co mnie zdziwiło jestem bardzo zdrową kobietkąChyba, że źle czytam wyniki, ale raczej nieJa kolejną wizytę mam 3 czerwca, ale muszę na 1 przesunąć, bo mam szkołę.Martwi mnie jedno...lekkie mdłości.Zawsze były bardziej nasilone a od niedzieli tylko sporadycznie.Jutro 9tyd więc za wcześnie żeby już przeszło.I się martwię czy na pewno wszystko ok?
Co do wózków to ja mam szczęście Będę miała po starszych siostrach.I jeśli bym mogła Wam coś doradzić (jeśli planujecie więcej dzieci i macie trochę oszczędzonej kasy) polecam wózek Peg Perego np: http://www.bobowozki.com.pl/product_...oducts_id=1694 .Wiem bardzo drogi, ale to gondola + spacerówka. Ja będę miała model z 2004r (aktualnie służy 3 siostrzenicy).Największym plusem jest to, że można go uprać bez większych problemów, duże kółka sprawdzają się w każdym terenie w moim modelu jest bardzo duża gondola, nie wiem czy aktualnie też takie robią.
W mojej rodzinie dzieci rodzą się duże, a wózki, które są aktualnie na rynku są chyba dla mikrusków Dodam, że wózek parasolkę też mam tej samej firmy.

Edytowane przez fatal21
Czas edycji: 2011-05-17 o 11:31
fatal21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 12:15   #3197
marejta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fatal21 Pokaż wiadomość
Witam!
Ja dziś odebrałam wyniki badań i co mnie zdziwiło jestem bardzo zdrową kobietkąChyba, że źle czytam wyniki, ale raczej nieJa kolejną wizytę mam 3 czerwca, ale muszę na 1 przesunąć, bo mam szkołę.Martwi mnie jedno...lekkie mdłości.Zawsze były bardziej nasilone a od niedzieli tylko sporadycznie.Jutro 9tyd więc za wcześnie żeby już przeszło.I się martwię czy na pewno wszystko ok?
Co do wózków to ja mam szczęście Będę miała po starszych siostrach.I jeśli bym mogła Wam coś doradzić (jeśli planujecie więcej dzieci i macie trochę oszczędzonej kasy) polecam wózek Peg Perego np: http://www.bobowozki.com.pl/product_...oducts_id=1694 .Wiem bardzo drogi, ale to gondola + spacerówka. Ja będę miała model z 2004r (aktualnie służy 3 siostrzenicy).Największym plusem jest to, że można go uprać bez większych problemów, duże kółka sprawdzają się w każdym terenie w moim modelu jest bardzo duża gondola, nie wiem czy aktualnie też takie robią.
W mojej rodzinie dzieci rodzą się duże, a wózki, które są aktualnie na rynku są chyba dla mikrusków Dodam, że wózek parasolkę też mam tej samej firmy.
To, że mdłości ci odpuściły nie oznacza jakiś złych wieści, ja przez całą ciążę nie miałam mdłości, może 5 razy mnie dopadły, a moje dziecko rozwija sie dobrze na to nie ma reguły, mnie za to ostatnio wieczorami męczy strasznie zgaga, zwłaszcza jak leżę już w łóżku

Wiktoria 3570, 58 cm
http://www.suwaczek.pl/cache/9f62d41b5c.png

Nie taki diabeł straszny jak go malują obrona zaliczona - Pani Magister
marejta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 12:15   #3198
witaminkaccc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez joamic1 Pokaż wiadomość
Nie nie boje. Bardzo mi się podobają 3-kołowe mąż też jest za więc zobaczymy. Chyba że Nam coś się jeszcze odmieni. Ale na pewno będzie to
X-lander zobaczymy na ilu kołach. Wiem na pewno że koła muszą być pompowane i co najważniejsze DUŻE.

Fajna jest ta strona z wózkami : http://www.bobowozki.com.pl/

Zobaczcie co znalazłam na innym forum pewnie się Wam przyda

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...5&postcount=33
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...4&postcount=37

fajne te linki

ja zgarnełam 2 z forum mam kwiecień-maj
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3051
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...21&postcount=4

co do wizyty, zapomnialam dodać ze bede miała powtórzone badania toxo i cytomegalii (awidność) ....

przyznam ze toxo sie spodziewałam, ale to 2 mnie zaskoczylo :/ :/ :/ powinnam się martwić ????????????????????????? ?????????????????

kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 USG ----> 19.09 13:00

22t 4d - 422 gramy miłości
30t 1d - ?

Edytowane przez witaminkaccc
Czas edycji: 2011-05-17 o 12:20
witaminkaccc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 12:35   #3199
Myszeczka86
Zakorzenienie

Witajcie

Super że u Was wszystko ok
Mnie dzis tez juz od rana głowa boli a tak to leci.

Podoba mi sie ten aventa odciagacz ale właśnie niewiedziałam jaki bym miała wybrac czxy ręczny czy elektryczny . Przy Julci miałam butelki aventu i nie zamieniła bym na żadną inną.

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

Cytat:
Napisane przez witaminkaccc Pokaż wiadomość
hej...

Śliczna niunia

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 12:47   #3200
kkkasikkk
Rozeznanie

GG do kkkasikkk

Kurcze właśnie sobie uświadomiłam, że nie mam prezentu dla męża z okazji rocznicy ślubu Ależ ja głupia jestem

Macie jakieś pomysły?? Kubek ze zdjęciami i napisem dla super mężą i koszulka: super mąż odpada, bo dostał na walentynki On mnie zabiera do Zakopanego, a ja to nie wiem chyba mu tylko buziaka dam

Stary 2011-05-17, 12:51   #3201
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

A rocznica już tuż tuż ;-)
Kup mu medal super mąż
http://www.alejajca.com.pl/product_t...pg&w=112&h=150

Stary 2011-05-17, 12:59   #3202
sozaa
Rozeznanie

Fatal, mi też mdlości zaczęły przechodzic ok. 9 tygodnia, przez prawie 2 tygodnie miałam spokój, a teraz znów mnie męczą. Moja rada: ciesz sie tym beznudnościowym czasem
sozaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 13:03   #3203
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Mój dzisiejszy brzuszek w 13tygodniu dla porównania w 9tc

Tak jak patrzę na 2 zdjęcia jedno po drugim to trochę mi wyskoczył
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Brzuszek w 13tc..jpg (97,1 KB, 72 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P4270076.jpg (77,4 KB, 72 załadowań)

Edytowane przez joamic1
Czas edycji: 2011-05-17 o 13:05
Stary 2011-05-17, 13:10   #3204
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze właśnie sobie uświadomiłam, że nie mam prezentu dla męża z okazji rocznicy ślubu Ależ ja głupia jestem

Macie jakieś pomysły?? Kubek ze zdjęciami i napisem dla super mężą i koszulka: super mąż odpada, bo dostał na walentynki On mnie zabiera do Zakopanego, a ja to nie wiem chyba mu tylko buziaka dam

Szczerze mówiac to nie mam żadnego pomysłu, ale Ja męzowi na walentynki kupiłam poduche cyce, jest mega wygodna i oczywiście upiekłam torta.

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Cytat:

No widac róznicę
ślicznyyyyyy.
Ja choćbym chciała pokazać goły to wstyd taki mam pochlastany w rozstępy :/

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Stary 2011-05-17, 13:11   #3205
kkkasikkk
Rozeznanie

GG do kkkasikkk

Cytat:

Jejciu jaki śliczny brzuszek Mój to nawet nie wygląda jak twój w 9 tc
Hmmmm...
Dziś polecę do empiku po medal, może jakiś będzie. Znalazłam fajne na internecie, ale potrzebowałabym go na czwartek, więc szanse że dojdzie są mizerne. Zostaje mi tylko empik

Stary 2011-05-17, 13:15   #3206
jolajolly
Raczkowanie

Witam ponownie ja juz po drugim usg.
Niestety serduszko nie bije, dzidzia nie urosła od czwartku a wręcz zgubiła 1 mm długości. Obrys stał się mętny co świadczy o powolnym rozkładzie Niestety wszelka nadzieja prysła.
W piątek mam zabieg i dopiero za 3 m-ce możemy starać się ponownie. Jutro wizyta u Pani dr i będziemy szukać przyczyny ale wiem, że to nie takie proste.
Jesteśmy strasznie smutni ale tez wiemy, że nie możemy się załamać. Teraz trzeba się skupić na tym aby następny dzidziuś rozwijał się prawidłowo. Mam 3 m-ce aby zadbać o swoją kondycję i wzmocnić odporność.

Mam nadzieję kobietki, że Wasze dzidzie do końca będą rozwijać się jak należy. Trzymam mocno za Was wszystkie kciuki. Trzymajcie się.
jolajolly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 13:20   #3207
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Cytat:
Jejciu jaki śliczny brzuszek Mój to nawet nie wygląda jak twój w 9 tc
Hmmmm...
Dziś polecę do empiku po medal, może jakiś będzie. Znalazłam fajne na internecie, ale potrzebowałabym go na czwartek, więc szanse że dojdzie są mizerne. Zostaje mi tylko empik
Mój TŻ właśnie kupił w Empiku. Dostałam od niego również fajny malutki ręczniczek z moim imieniem fajna niespodzianka

Stary 2011-05-17, 13:22   #3208
kkkasikkk
Rozeznanie

GG do kkkasikkk

Cytat:
Napisane przez jolajolly Pokaż wiadomość
Niestety serduszko nie bije, dzidzia nie urosła od czwartku a wręcz zgubiła 1 mm długości. Obrys stał się mętny co świadczy o powolnym rozkładzie Niestety wszelka nadzieja prysła.
W piątek mam zabieg i dopiero za 3 m-ce możemy starać się ponownie. Jutro wizyta u Pani dr i będziemy szukać przyczyny ale wiem, że to nie takie proste.
Jesteśmy strasznie smutni ale tez wiemy, że nie możemy się załamać. Teraz trzeba się skupić na tym aby następny dzidziuś rozwijał się prawidłowo. Mam 3 m-ce aby zadbać o swoją kondycję i wzmocnić odporność.

Mam nadzieję kobietki, że Wasze dzidzie do końca będą rozwijać się jak należy. Trzymam mocno za Was wszystkie kciuki. Trzymajcie się.
Tak mi przykro Trzymaj się kochana!!! I nie poddawaj się, zobaczysz następnym razem będzie dobrze

Stary 2011-05-17, 13:37   #3209
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jolajolly Pokaż wiadomość

Witaj

Bardzo Ci współczuje wiem co przechodzisz jejciu
Kochana przy następnym już będzie dobrze, dadzą ci coś na podtrzymanie i wszystko będzie ok.
Ja tez sie bardzo boję bo tez te tygodnie mam nie miłę wspomnienia ;( .
Kochana trzymaj sie mocno, i walcz o szczęście
Długo każą ci czekać na zabieg, bezsensu.

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Edytowane przez Myszeczka86
Czas edycji: 2011-05-17 o 13:41
Stary 2011-05-17, 13:41   #3210
jolajolly
Raczkowanie

Myszeczka86 i kkkasikkk dziękuję za słowa otuchy. Obiecuję się nie poddać i walczyć o całe stadko Myślę, że odpowiednie wspomagacze i będzie dobrze.
Trzymajcie za mnie kciuki.
jolajolly jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości