|
|
#2641 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Tytuł prrrawie narzeczonych - część 10!
Mutny to pracowity masz teraz okres
Bjuti racja-rozpowszechniło się to i teraz niestety mgr niczego nie gwarantuje
|
#2642 |
|
Zakorzenienie
|
Ehhh, Sylvi, powiedz mu, że znasz mgr którzy rowy kopią
i niech tak dalej nie marzy o tym mgr
|
|
#2643 |
|
Zakorzenienie
|
Racja! Niech się facet weźmie do roboty a nie struga pawiana i udaje, że coś tam, jakieś popierdółki za plecami robi! Że niby taki pracowity i szlachetny człowiek! Wrrr....
|
#2644 |
|
Zakorzenienie
|
Bjuti, dzięki za troskę
jakoś dam radę, postanowiłam brać ze sobą codziennie lapka, zeby w pociągu też coś cały czas robić Moi współpasażerowie w pociągu mnie znienawidzą, bo mój lapek jest ogromny
|
|
#2645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odpoczywać wszyscy będziemy po śmierci Albo na emeryturze
|
|
#2646 |
|
Raczkowanie
|
Mutny Podziwiam i trzymam kciuki
![]()
|
|
|
|
#2647 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no aleee on przeciez ciezko pracuje nie ma czasu na pisanie pracy i nauke pff:P |
||
|
|
|
#2648 |
|
Zakorzenienie
|
Ida dziołszki bo już późno
A jutro muszę wcześnie wstać bo na 7:00 trza dojechać na zajęcia ![]() W ogóle jutro do was nie wpadnę, bo do 13 zajęcia, później zrobić Tż obiadek (w środę ma egzamin i nie chcę mu przeszkadzać w nauce), później zaległe prasowanie i na 17 do psiapsióły Dobranoc Dziołszki
|
#2649 | |
|
Zakorzenienie
|
Ojtam, nie ma co podziwiać, gdyby nie to, ze zachciało mi sie wyjazdów i rozjazdów w przyszłym roku to teraz nie miałabym takiego ciśnienia, żeby sie w czerwcu obronić
Ale za kciuki dziękuję, przydadzą się ![]() ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Cytat:
Swoją drogą, skoro ma przerwę godzinną, to niech po prostu wyjdzie na tą godzinę z roboty i niech faktycznie idzie na ten lunch
|
|
|
#2650 |
|
Raczkowanie
|
Lece dziewczyny spać bo jutro rano znów wyjeżdżam tym razem do Warszawy parę spraw na uczelni wyjaśnić. Dobranoc
|
|
|
|
#2651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właśnie czyszcze prace mgr.. tragedia |
|
|
|
|
#2652 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale on z bliźniaków i ona z bliźniaków to normalna sprawa![]() Cytat:
![]() Dobry
|
|
#2653 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Nadrobiłam pobieżnie, bo nie mam czasu teraz w pracy mam tyle do zrobienia, że nie mam kiedy iść siku ![]() Jak będę we Wrocku i w magnolii też odwiedzę Bjuti ![]() Studi, od 6 teraz pracujesz?
|
#2654 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
w zyciu stroju z normalnymi gaciami nie ubiore tylko spodenki!Cytat:
no masakra T. mi powiedzial, ze raczej nie pojedziemy bo ciezko z urlopem bo duzo pracy maja bo sezon
|
|
#2655 | |
|
Zakorzenienie
|
helllloł ..wczoraj prawie do 2giej w nocy poprawialam prace mgr..tragedia. do czwartku bede po nocach siedziec zeby skonczyc i w piatek wydrukowac calosc na seminarium. az strach sie bac
---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2656 |
|
Zakorzenienie
|
No nie kiedy indziej bo do konca czerwca trzeba wykorzystac
![]() Jaki mam sobie fryz na wesele zrobic? znalazlam takie 3 ale kompletnie nie wiem! Jestem otwarta na propozycje - heeeeeeeelp
|
#2657 |
|
Zakorzenienie
|
Siema!
![]() Aq, błagam, miej litość nade mną! Widziałyście to kazanie nawiedzonego księdza,który twierdzi, że Harry Potter, RPG etc to szatany? On tam używał takiej frazy "wiedz, że coś się dzieje",np."jesli Twoje dziecko zaczyna słuchać metalu... to wiedz, że coś się dzieje". Od tamtej pory po prostu sikam po gaciach, jak słyszę, że ktoś wie, że coś się dzieje, a Ty tak o swoich zębach napisałaś Ten drugi wykład, co Kinia wrzuciła też dobry -kolo erudyta i retoryk świetny, ale nieee...treśc do mnie nie dociera. To fanatyczne. Nawet J. się zgorszył po usłyszeniu, że trzeba pielęgnować wstyd i kazał mi się zakryć, bo przecież w samej piżamie siedzę Sylvi, dobrze więc, że odsunęli tego człowieka od Waszych mgr A ten Twój...rety no, on jest jak dzieciak! Nie lubię go, sorry. Jojczy, wszystko mu przeszkadza - taka lalunia porcelanowa. Fuuuj :niee:Ala, szkoda, że nie pojedziecie Pierwszy i ostatni ładny!Mutny, pracoholiku! Taki mały lapik to świetny pomysł, tylko, że do niczego poza pisaniem raczej się go nie użyje
|
|
|
|
#2658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a B. no coz.. nauczony jęczenia w domu..im to wszystkim zle i dogodzic nie idzie |
|
|
|
|
#2659 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie odsuną - nie ma szans, żeby nie
Kinia, 28 lat na dzidzi to dobry wiek! I na pewno szybciej niż ja się dorobisz - Wy macie gdzie mieszkać, farciarze
|
|
|
|
#2660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- yessssssss dostalam 4 z egzaminu jupiiiiii. jeszcze tylko piatkowe zaliczenie i witaj obrono ![]() niestety TŻ nie zdal..shit;/ |
|
|
|
|
#2661 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny
ale to przez tą budowe przez ostatnie dni nie mialam kompletnie na nic czasu. Dodatkowo przy okazji mogłam poznać swojego TŻ z całkiem innej strony, strony o którą nigdy bym go nie podejrzewała i jestem tym przerażona bo nie chce być z takim człowiekiem. Pozwolicie że się wam wygadam i spytam jak byście wy się zachowały bo tak szczerze to nie mam z kim teraz o tym pogadać. A mianowicie mój tata buduje nam ten dom, wybudował już nie jeden więc jak by swojej córce mógł nie wybudować i wszystko było super aż do momentu kiedy mojemu TŻ nagle zaczeło się coś nie podobać, zaczał mieć pretensje do taty że za wolno robi, że źle to robi a przecież TŻ w ogóle się na tym nie zna. Ale co najgorsza wśrod swoich kolegów i obcych ludzi zaczał mówić i tu go zacytuje że "teściu w hu** leci". Ja na prawdę nie rozumiem jak on tak może mówić, przecież tata cały czas ciężko pracuje, stara się, robi wszystko jak najlepiej potrafi. TŻ wcale nie szanuje mojego ojca a ja go bardzo szanuje i nigdy nie pozwole żeby ktoś tak go obrażał. Dla TŻ ostatnio zaczeły się liczyć tylko jego pieniądze i on sam. A ja nie chce być z takim człowiekiem.
|
#2662 |
|
Zakorzenienie
|
Sylvi się nauczyła albo dobrze ściągała, więc zdała. TŻ nie nauczył się albo słabo ściągał, więc nie zdał. Życie
![]() Iffonka! Przeraziłaś mnie tym, co napisałaś. Pytałaś TŻta czemu się tak czepia? Na Twoim miejscu, jakkolwiek brutalnie to brzmi, przerwałabym budowę i kazała się facetowi ogarnąć, ba, iść z przeprosinami do ojca. tak nie wolno! Przecież on Wam zapewne po kosztach buduje, wkłada to swój trud, wysiłek, serce i jest za to krytykowany! Jak on biedny się musi czuć Nienienie, zabiłabym TŻta za takie zachowanie ![]() Zrobiłam obiadek, sobie herbatkę i łapię wenę na wstęp do magisterki, heh. Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-05-17 o 12:30 |
|
|
|
#2663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
|
|
|
|
#2664 |
|
Zadomowienie
|
Gajaa TŻ ubzdurał sobie że niby prace na budowie za pozowli idą co jest kompletną bzdura i jego urojeniem. Tata wie że Tż jest nie zadowolony z jego pracy i że najprawdopodobniej dokończy ten etap budowy na którym jest a później przyjdzie już inna firma ale o tym co Tż mówi innym ludziom o nim na szczęście nie wie i nie może się dowiedzieć.
Mówiłam TŻ że nie pozwole aby to ktokolwiek tak obrażał mojego tate i nie miał do niego szacunku ale on dalej swoje, w ogóle się nie liczy z tym że mnie rani. Magisterka..... brzmi groźnie. Można wiedzieć jaki temat?
|
#2665 |
|
Zakorzenienie
|
To TŻtowi to dobitnie uświadom, bo wychodzi z niego straszny cham
i dobrze tata robi, że zostawia robotę. TŻ na kolanach wróci do niego, jak będzie miał porównanie do innych budujących ![]() Dom jako piekło-dysfunkcje rodziny w baśni współczesnej Tylko wstep mi został. Reszta napisana i zaklepana przez promotora
|
|
|
|
#2666 |
|
Zadomowienie
|
U świadomie mu to bardzo dobitnie i albo zmieni stosunek do mojego taty i do jego pracy albo trudno.... na prawdę mogę wszystko nieść ale nie zniosę braku szacunku do moich rodziców za bardzo ich kocham i szanuje żeby pozwolić na takie coś. A z takim człowiek dla które liczy się tylko on sam i jego pieniądze nie chce być...... mimo że go kocham.
Dom jako piekło....... to coś w stylu tego co się dzieje teraz u mnie..... budowa mojego wymarzone domu zamieniła się w piekło nawet nie mam ochoty już jechać na działkę.
|
#2667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko co wtedy z domem?Nieee, ja tu o większym hardkorze piszę. Wiesz, Harry Potter, te klimaty
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-05-17 o 12:56 |
|
|
|
|
#2668 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pogrubione mnie najbardziej przeazilo... w sumie wam jak to jest bo TŻ tez jest egoista ale wy juz zaczeliscie porzadne przygotwania do bycia razem wiec albo teraz sie to ukroci albo bedzie jeszcze gorzej Cytat:
jesli to do mnie to moj temat to: pomoc publiczna dla zakladow pracy chronionej
|
||
|
|
|
#2669 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mowi,ze rodzice sa złym wzorem do nasladowania w kwestiach relacji pomiedzy kobieta i mezczyzna, i ze oni zle nauczaja, a kto dobrze naucza o wspolzyciu podczas nauk? Księża? no prosze was ![]() Cytat:
Dzisiaj ide kupowac material na pasek
|
|
#2670 |
|
Zakorzenienie
|
To tym gorzej świadczy o Twoim facecie, Sylvi. jak nie będzie miał podane na tacy to sobie nie poradzi. Straszne
Wiecie cooo? Mój się wziął za opis wizji swojej pracy dyplomowej dla promotora
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:30.

i niech tak dalej nie marzy o tym mgr

Moi współpasażerowie w pociągu mnie znienawidzą, bo mój lapek jest ogromny 

Koleżanka ma skleić do kupy to, co razem wymodziłyśmy, a potem ja go jeszcze musze przeczytać... ehhh 
no masakra 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)