Tytuł prrrawie narzeczonych - część 10! - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-16, 23:12   #2641
paczek1990
Wtajemniczenie

Dot.: Tytuł prrrawie narzeczonych - część 10!

Mutny to pracowity masz teraz okres
Bjuti racja-rozpowszechniło się to i teraz niestety mgr niczego nie gwarantuje

[...]miłość po prostu jest. Bez definicji. Kochaj i nie żądaj zbyt wiele. Po prostu kochaj.
Paulo Coelho

Razem od 6.08.2005
Zaręczona od 24.06.2012

Moje kudłate szczęście urodziło się 30.05.2012

paczek1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 23:12   #2642
Mutny
Zakorzenienie

Ehhh, Sylvi, powiedz mu, że znasz mgr którzy rowy kopią i niech tak dalej nie marzy o tym mgr

Razem: 10.06.2005
Zaręczeni: 31.12.2010
Mutny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 23:14   #2643
BeautifulShe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mutny Pokaż wiadomość
Ehhh, Sylvi, powiedz mu, że znasz mgr którzy rowy kopią i niech tak dalej nie marzy o tym mgr
Racja! Niech się facet weźmie do roboty a nie struga pawiana i udaje, że coś tam, jakieś popierdółki za plecami robi! Że niby taki pracowity i szlachetny człowiek! Wrrr....

Od 24.08.2005 z Nim...

94 - 93 - 92 - 91 - 90 - 89 - 88 - 87 - 86 cm

BeautifulShe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 23:14   #2644
Mutny
Zakorzenienie

Bjuti, dzięki za troskę jakoś dam radę, postanowiłam brać ze sobą codziennie lapka, zeby w pociągu też coś cały czas robić Moi współpasażerowie w pociągu mnie znienawidzą, bo mój lapek jest ogromny

Stary 2011-05-16, 23:16   #2645
BeautifulShe
Zakorzenienie

Cytat:
Bjuti, dzięki za troskę jakoś dam radę, postanowiłam brać ze sobą codziennie lapka, zeby w pociągu też coś cały czas robić Moi współpasażerowie w pociągu mnie znienawidzą, bo mój lapek jest ogromny
Niech się też czegoś uczą w czasie wolnym a nie odpoczywają Odpoczywać wszyscy będziemy po śmierci Albo na emeryturze

Od 24.08.2005 z Nim...

Stary 2011-05-16, 23:18   #2646
zulka890
Raczkowanie

Mutny Podziwiam i trzymam kciuki
zulka890 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 23:29   #2647
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
no wiesz powiem tak ktos mu powiedzial ze jak bedzie mial mgr to bedzie w stanie mu zalatwic dobrze platna prace( powiedzial to czlowiek z ktorym sie inni licza wiec cos moze w tym byc)
Cytat:
Napisane przez BeautifulShe Pokaż wiadomość
Racja! Niech się facet weźmie do roboty a nie struga pawiana i udaje, że coś tam, jakieś popierdółki za plecami robi! Że niby taki pracowity i szlachetny człowiek! Wrrr....

no aleee on przeciez ciezko pracuje nie ma czasu na pisanie pracy i nauke pff:P
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 23:30   #2648
BeautifulShe
Zakorzenienie

Ida dziołszki bo już późno A jutro muszę wcześnie wstać bo na 7:00 trza dojechać na zajęcia

W ogóle jutro do was nie wpadnę, bo do 13 zajęcia, później zrobić Tż obiadek (w środę ma egzamin i nie chcę mu przeszkadzać w nauce), później zaległe prasowanie i na 17 do psiapsióły

Dobranoc Dziołszki Trzymajta się tam jutro

Od 24.08.2005 z Nim...

Stary 2011-05-16, 23:33   #2649
Mutny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zulka890 Pokaż wiadomość
Mutny Podziwiam i trzymam kciuki
Ojtam, nie ma co podziwiać, gdyby nie to, ze zachciało mi sie wyjazdów i rozjazdów w przyszłym roku to teraz nie miałabym takiego ciśnienia, żeby sie w czerwcu obronić Ale za kciuki dziękuję, przydadzą się

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość

no aleee on przeciez ciezko pracuje nie ma czasu na pisanie pracy i nauke pff:P
no tak, tak ciężko, że nawet nie ma czasu zjeść lunchu w porze na lunch Swoją drogą, skoro ma przerwę godzinną, to niech po prostu wyjdzie na tą godzinę z roboty i niech faktycznie idzie na ten lunch

Stary 2011-05-16, 23:35   #2650
zulka890
Raczkowanie

Lece dziewczyny spać bo jutro rano znów wyjeżdżam tym razem do Warszawy parę spraw na uczelni wyjaśnić. Dobranoc
zulka890 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 23:47   #2651
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
no tak, tak ciężko, że nawet nie ma czasu zjeść lunchu w porze na lunch Swoją drogą, skoro ma przerwę godzinną, to niech po prostu wyjdzie na tą godzinę z roboty i niech faktycznie idzie na ten lunch
wiesz czasami chodzi ale mowi ze wiekszosc tych przerw i tak nie ma bo niby zawsze cos jest do zrobienia albo ludzi nie ma.. normalnie ten czlowiek ma przesrane.. do jakiej pracy by nie trafil to zawsze go wykorzystuja cholercia..biedny B. oj biedny

właśnie czyszcze prace mgr.. tragedia
Stary 2011-05-17, 06:13   #2652
studi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kinia860 Pokaż wiadomość
A tz koledze dzis sie blizniaki urodzily ,parka ,tylko dziewczynka malutka i w inkubatorze jest.
Mojemu sąsiadowi-maja się urodzić trojaczkiAle on z bliźniaków i ona z bliźniaków to normalna sprawa
Cytat:

A ja albo nad projektem siedzę albo licencjat poprawiam Mam nadzieję, że ten projekt z analizy szeregów czasowych, nad którym spędziłam cały weekend nie będzie wymagał ode mnie jeszcze więcej uwagi Koleżanka ma skleić do kupy to, co razem wymodziłyśmy, a potem ja go jeszcze musze przeczytać... ehhh
A jak ten skończę, to potem muszę zrobić jeszcze dwa inne projekty... W międzyczasie musze licencjat oddać wydrukowany do 7-go czerwca. Potem jeszcze 3 egzaminy, obrona i.... Padwa, welcome to Oto skrót ze zbliżających się 2 miesięcy troszke pracowitych

No i kurcze, zaczyna mi chodzic po głowie zakup jakiegoś małego, taniego i długo chodzącego na baterii netbooka kusi, kusi
Kobieto jak ty nam się tu tak zapracujesz to nie będziesz miała czasu na wizaż!!!
Dobry
Stary 2011-05-17, 07:47   #2653
_kamea_
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Nadrobiłam pobieżnie, bo nie mam czasu teraz w pracy mam tyle do zrobienia, że nie mam kiedy iść siku

Jak będę we Wrocku i w magnolii też odwiedzę Bjuti koniecznie

Studi
, od 6 teraz pracujesz?
Stary 2011-05-17, 07:55   #2654
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kinia860 Pokaż wiadomość
ala ja sie nie smieje ,wiem ,ze to stanowi duzy problem,tzn.ty tak naprawde nie wiesz czego T chce?? bo caly czas byl na nie ,a teraz uwazasz ,ze zaczyna sie do dzieci przekonywac??
Wiesz w sprawie dzieci nie moze byc tak ,ze ktore pojdzie na kompromis ,bo to jest sprawa zupelnie innej rangi,wiec o czyms takim nie moze mowy i musicie w 100% byc oboje pewni ,ze tych dzieic nie chcecie miec w przyszlosci.
A ja ci powiem ,ze podejrzewalam ,ze T moze zaczac chccie te dzieci meic wlasnie przez kontakt z Berenika ,widze to po moim tz ,jak on chce zebysmy tam do malej co rusz jezdzili,bo taka fajna ,bo sie stesknil itp.
Wiem... i mam nadzieje, ze jednak mu sie nie poprzestawialo...

Cytat:
Napisane przez BeautifulShe Pokaż wiadomość
Świetny strój! Ja muszę mieć niestety usztywniane Ale kurcze no Ten jest świetny I w ogóle piona za spodenki!
PIONA piona w zyciu stroju z normalnymi gaciami nie ubiore tylko spodenki!

Cytat:
eeeeej w ogole..mowilam wam o tym moim promotorze nie? co sie dowiedzialam dzisiaj. podobno ten nasz promotor jest chory psychicznie i ogolnie zostawil prace mgr jednej laski w pociagu. cale szczescie ze ktos ja odnalazl na nk i jej prace odda...tragedia..nei wiem czy smiac sie czy plakac
no masakra dobrze, ze w ogole sie dowiedzieliscie!

T. mi powiedzial, ze raczej nie pojedziemy bo ciezko z urlopem bo duzo pracy maja bo sezon

Małżeństwo 06.09.2014
aluniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 10:41   #2655
sylvi_86
Zakorzenienie

helllloł ..wczoraj prawie do 2giej w nocy poprawialam prace mgr..tragedia. do czwartku bede po nocach siedziec zeby skonczyc i w piatek wydrukowac calosc na seminarium. az strach sie bac

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość

T. mi powiedzial, ze raczej nie pojedziemy bo ciezko z urlopem bo duzo pracy maja bo sezon
jak nie teraz to kiedy indziej
Stary 2011-05-17, 11:06   #2656
aluniaaaaa
Zakorzenienie

No nie kiedy indziej bo do konca czerwca trzeba wykorzystac

Jaki mam sobie fryz na wesele zrobic? znalazlam takie 3 ale kompletnie nie wiem! Jestem otwarta na propozycje - heeeeeeeelp
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fale1.jpg (38,6 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fale3.jpg (34,0 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fale4.jpg (8,5 KB, 0 załadowań)

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2011-05-17, 11:06   #2657
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Siema!

Aq, błagam, miej litość nade mną! Widziałyście to kazanie nawiedzonego księdza,który twierdzi, że Harry Potter, RPG etc to szatany? On tam używał takiej frazy "wiedz, że coś się dzieje",np."jesli Twoje dziecko zaczyna słuchać metalu... to wiedz, że coś się dzieje". Od tamtej pory po prostu sikam po gaciach, jak słyszę, że ktoś wie, że coś się dzieje, a Ty tak o swoich zębach napisałaś

Ten drugi wykład, co Kinia wrzuciła też dobry -kolo erudyta i retoryk świetny, ale nieee...treśc do mnie nie dociera. To fanatyczne. Nawet J. się zgorszył po usłyszeniu, że trzeba pielęgnować wstyd i kazał mi się zakryć, bo przecież w samej piżamie siedzę

Sylvi, dobrze więc, że odsunęli tego człowieka od Waszych mgr A ten Twój...rety no, on jest jak dzieciak! Nie lubię go, sorry. Jojczy, wszystko mu przeszkadza - taka lalunia porcelanowa. Fuuuj :niee:

Ala, szkoda, że nie pojedziecie Pierwszy i ostatni ładny!

Mutny, pracoholiku! Taki mały lapik to świetny pomysł, tylko, że do niczego poza pisaniem raczej się go nie użyje
Gajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 11:10   #2658
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gajaa Pokaż wiadomość
Sylvi, dobrze więc, że odsunęli tego człowieka od Waszych mgr A ten Twój...rety no, on jest jak dzieciak! Nie lubię go, sorry. Jojczy, wszystko mu przeszkadza - taka lalunia porcelanowa. Fuuuj :niee:
najgorsze jest to ze my nei wiemy czy go odsuneli i co teraz wymysla;/ w dziekanacie nic nie mowia i kaza czekac do piatku na spotkanie z dziekanem..obłęd

a B. no coz.. nauczony jęczenia w domu..im to wszystkim zle i dogodzic nie idzie
Stary 2011-05-17, 11:11   #2659
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Pewnie odsuną - nie ma szans, żeby nie

Kinia, 28 lat na dzidzi to dobry wiek! I na pewno szybciej niż ja się dorobisz - Wy macie gdzie mieszkać, farciarze
Stary 2011-05-17, 11:44   #2660
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość

Jaki mam sobie fryz na wesele zrobic? znalazlam takie 3 ale kompletnie nie wiem! Jestem otwarta na propozycje - heeeeeeeelp
pierwszy mi sie baaardzo podoba

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

yessssssss dostalam 4 z egzaminu jupiiiiii. jeszcze tylko piatkowe zaliczenie i witaj obrono

niestety TŻ nie zdal..shit;/
Stary 2011-05-17, 12:19   #2661
iffonka7
Zadomowienie

hej dziewczyny dawno mnie tu nie było, ponad tydzień ale to przez tą budowe przez ostatnie dni nie mialam kompletnie na nic czasu. Dodatkowo przy okazji mogłam poznać swojego TŻ z całkiem innej strony, strony o którą nigdy bym go nie podejrzewała i jestem tym przerażona bo nie chce być z takim człowiekiem.

Pozwolicie że się wam wygadam i spytam jak byście wy się zachowały bo tak szczerze to nie mam z kim teraz o tym pogadać.

A mianowicie mój tata buduje nam ten dom, wybudował już nie jeden więc jak by swojej córce mógł nie wybudować i wszystko było super aż do momentu kiedy mojemu TŻ nagle zaczeło się coś nie podobać, zaczał mieć pretensje do taty że za wolno robi, że źle to robi a przecież TŻ w ogóle się na tym nie zna. Ale co najgorsza wśrod swoich kolegów i obcych ludzi zaczał mówić i tu go zacytuje że "teściu w hu** leci". Ja na prawdę nie rozumiem jak on tak może mówić, przecież tata cały czas ciężko pracuje, stara się, robi wszystko jak najlepiej potrafi. TŻ wcale nie szanuje mojego ojca a ja go bardzo szanuje i nigdy nie pozwole żeby ktoś tak go obrażał. Dla TŻ ostatnio zaczeły się liczyć tylko jego pieniądze i on sam. A ja nie chce być z takim człowiekiem.
Stary 2011-05-17, 12:29   #2662
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Sylvi się nauczyła albo dobrze ściągała, więc zdała. TŻ nie nauczył się albo słabo ściągał, więc nie zdał. Życie

Iffonka! Przeraziłaś mnie tym, co napisałaś. Pytałaś TŻta czemu się tak czepia? Na Twoim miejscu, jakkolwiek brutalnie to brzmi, przerwałabym budowę i kazała się facetowi ogarnąć, ba, iść z przeprosinami do ojca. tak nie wolno! Przecież on Wam zapewne po kosztach buduje, wkłada to swój trud, wysiłek, serce i jest za to krytykowany! Jak on biedny się musi czuć Nienienie, zabiłabym TŻta za takie zachowanie

Zrobiłam obiadek, sobie herbatkę i łapię wenę na wstęp do magisterki, heh.

Edytowane przez Gajaa
Czas edycji: 2011-05-17 o 12:30
Stary 2011-05-17, 12:33   #2663
HisHoney
Zakorzenienie

Cytat:
helllloł ..wczoraj prawie do 2giej w nocy poprawialam prace mgr..tragedia. do czwartku bede po nocach siedziec zeby skonczyc i w piatek wydrukowac calosc na seminarium. az strach sie bac
Powodzenia!

'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.'

'
If a book is well written, I always find it too short.'

HisHoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 12:36   #2664
iffonka7
Zadomowienie

Gajaa TŻ ubzdurał sobie że niby prace na budowie za pozowli idą co jest kompletną bzdura i jego urojeniem. Tata wie że Tż jest nie zadowolony z jego pracy i że najprawdopodobniej dokończy ten etap budowy na którym jest a później przyjdzie już inna firma ale o tym co Tż mówi innym ludziom o nim na szczęście nie wie i nie może się dowiedzieć.
Mówiłam TŻ że nie pozwole aby to ktokolwiek tak obrażał mojego tate i nie miał do niego szacunku ale on dalej swoje, w ogóle się nie liczy z tym że mnie rani.

Magisterka..... brzmi groźnie. Można wiedzieć jaki temat?
Stary 2011-05-17, 12:40   #2665
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

To TŻtowi to dobitnie uświadom, bo wychodzi z niego straszny cham i dobrze tata robi, że zostawia robotę. TŻ na kolanach wróci do niego, jak będzie miał porównanie do innych budujących

Dom jako piekło-dysfunkcje rodziny w baśni współczesnej Tylko wstep mi został. Reszta napisana i zaklepana przez promotora
Stary 2011-05-17, 12:48   #2666
iffonka7
Zadomowienie

U świadomie mu to bardzo dobitnie i albo zmieni stosunek do mojego taty i do jego pracy albo trudno.... na prawdę mogę wszystko nieść ale nie zniosę braku szacunku do moich rodziców za bardzo ich kocham i szanuje żeby pozwolić na takie coś. A z takim człowiek dla które liczy się tylko on sam i jego pieniądze nie chce być...... mimo że go kocham.

Dom jako piekło....... to coś w stylu tego co się dzieje teraz u mnie..... budowa mojego wymarzone domu zamieniła się w piekło nawet nie mam ochoty już jechać na działkę.
Stary 2011-05-17, 12:52   #2667
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Cytat:
Napisane przez iffonka7 Pokaż wiadomość
U świadomie mu to bardzo dobitnie i albo zmieni stosunek do mojego taty i do jego pracy albo trudno.... na prawdę mogę wszystko nieść ale nie zniosę braku szacunku do moich rodziców za bardzo ich kocham i szanuje żeby pozwolić na takie coś. A z takim człowiek dla które liczy się tylko on sam i jego pieniądze nie chce być...... mimo że go kocham.
tylko co wtedy z domem?

Nieee, ja tu o większym hardkorze piszę. Wiesz, Harry Potter, te klimaty

Edytowane przez Gajaa
Czas edycji: 2011-05-17 o 12:56
Stary 2011-05-17, 13:13   #2668
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
hej dziewczyny dawno mnie tu nie było, ponad tydzień ale to przez tą budowe przez ostatnie dni nie mialam kompletnie na nic czasu. Dodatkowo przy okazji mogłam poznać swojego TŻ z całkiem innej strony, strony o którą nigdy bym go nie podejrzewała i jestem tym przerażona bo nie chce być z takim człowiekiem.

Pozwolicie że się wam wygadam i spytam jak byście wy się zachowały bo tak szczerze to nie mam z kim teraz o tym pogadać.

A mianowicie mój tata buduje nam ten dom, wybudował już nie jeden więc jak by swojej córce mógł nie wybudować i wszystko było super aż do momentu kiedy mojemu TŻ nagle zaczeło się coś nie podobać, zaczał mieć pretensje do taty że za wolno robi, że źle to robi a przecież TŻ w ogóle się na tym nie zna. Ale co najgorsza wśrod swoich kolegów i obcych ludzi zaczał mówić i tu go zacytuje że "teściu w hu** leci". Ja na prawdę nie rozumiem jak on tak może mówić, przecież tata cały czas ciężko pracuje, stara się, robi wszystko jak najlepiej potrafi. TŻ wcale nie szanuje mojego ojca a ja go bardzo szanuje i nigdy nie pozwole żeby ktoś tak go obrażał. Dla TŻ ostatnio zaczeły się liczyć tylko jego pieniądze i on sam. A ja nie chce być z takim człowiekiem.
w szoku jestem. bedzie mial za nich dom i jeszcze przesmradza? musisz go ustawic do pionu!
pogrubione mnie najbardziej przeazilo... w sumie wam jak to jest bo TŻ tez jest egoista ale wy juz zaczeliscie porzadne przygotwania do bycia razem wiec albo teraz sie to ukroci albo bedzie jeszcze gorzej
Cytat:
Sylvi się nauczyła albo dobrze ściągała, więc zdała. TŻ nie nauczył się albo słabo ściągał, więc nie zdał. Życie
.
tak. kinia dobrze sciagala.. tzn wszyscy mieli takie same szanse. tylko ze facet tak podal pytania ze trzeba bylo szukac. bo zagadnienia podal i kazdy mial takie same szanse. sciagi byly podane na koncie wspolnym calego roku.. z reszta.. sciagi dostal ode mnie .. tzn ja wydrukowalam:P
Cytat:

Magisterka..... brzmi groźnie. Można wiedzieć jaki temat?
jesli to do mnie to moj temat to: pomoc publiczna dla zakladow pracy chronionej
Stary 2011-05-17, 13:17   #2669
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ten drugi wykład, co Kinia wrzuciła też dobry -kolo erudyta i retoryk świetny, ale nieee...treśc do mnie nie dociera. To fanatyczne. Nawet J. się zgorszył po usłyszeniu, że trzeba pielęgnować wstyd i kazał mi się zakryć, bo przecież w samej piżamie siedzę
tez do mnie nie przemawia to kazanie mowi,ze rodzice sa złym wzorem do nasladowania w kwestiach relacji pomiedzy kobieta i mezczyzna, i ze oni zle nauczaja, a kto dobrze naucza o wspolzyciu podczas nauk? Księża? no prosze was z jego wypowiedzi tak wynika

Cytat:

Przegial i to konkretnie! Ja bym mu powiedziala, ze skoro taki mądry to niech sam wybuduje dom!

Dzisiaj ide kupowac material na pasek

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2011-05-17, 13:18   #2670
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

To tym gorzej świadczy o Twoim facecie, Sylvi. jak nie będzie miał podane na tacy to sobie nie poradzi. Straszne

Wiecie cooo? Mój się wziął za opis wizji swojej pracy dyplomowej dla promotora jestem w szoku
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości