WYPADAJ¡CE W£OSY - czê¶æ III - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2011-05-05, 15:56   #3361
Fuzukatsu
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 514
Dot.: WYPADAJ¡CE W£OSY - czê¶æ III

Cytat:
Napisane przez Snufki Poka¿ wiadomo¶æ
Bra³ kto¶ 4Flex na wzmocnienie w³osów?
A to nie jest przypadkiem na stawy?
Fuzukatsu jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-05, 16:13   #3362
Malgorzatka21
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 804

S³uchajcie dziewczyny, mam cich± nadziejê, ¿e odkry³am przyczynê wypadania w³osów...
Otó¿ z 6 lat temu dosta³am ³upie¿ pstry, objawiaj±cy siê takimi plamami ( u mnie) w okolicach szyji.
Posz³am wtedy do pani dermatolog, która to kaza³a wykupiæ szampon Nizoral w saszetkach i nim siê myæ.
No i faktycznie pomog³o...
Jeszcze tak ¶rednio raz na rok dostawa³am takie plamy, no ale pamiêta³am ju¿, ¿e stosowa³am z powodzeniem ten Nizoral, wiêc za ka¿dym razem dalej go u¿ywa³am.

Ale do rzeczy, chodzi mi o to, ¿e nigdy tego grzyba nie pozby³am siê z organizmu, zawsze pozostawa³ on utajony i tylko zwalcza³am jego zewnêtrzne objawy( te plamy).
Dzi¶ zobaczy³am u siebie na szyji równie¿ kilka takich plam ( a biorê teraz antybiotyk na gard³o, a w³a¶nie za¿ywanie antybiotyków powoduje "uwalnianie"siê tego grzyba).

Dlatego my¶lê, ¿e przyczyn± wypadania w³osów jest w³a¶nie ten ³upie¿ pstry ( co, z tego co wyczyta³am na internecie jest jednym z objawów).

I w³a¶nie chcia³am zapytaæ siê Was, drogie kobietki, czy spotka³y¶cie siê z czym¶ takim , z takim silnym powi±zaniem, ¿e ³upie¿ pstry= wypadanie w³osów ???

Ja zapewne odwiedzê dermatologa w najbli¿szym czasie...
Malgorzatka21 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-05, 19:16   #3363
Nassoumi
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 8
Dot.: W³osy lec± nic nie pomaga-czy kto¶ mo¿e pomóc?

Dziêki dziewczynki za odpowiedzi, ³upie¿u nie mam skóra g³owy te¿ mnie nie swêdzi ani nie jest zaczerwieniona tak¿e grzyb raczej odpada.W sumie skoro ¿adne mazid³a nie pomog³y to raczej problem le¿y w ¶rodku jakie¶ choróbsko mnie toczy, mo¿e tarczyca albo nadmiar prolaktyny od tego te¿ wypadaj±.Zreszt± mam chyba wszystkie koñcówki rozdwojone, mam w³osy do po³owy pleców a zaczynaj± siê rozdwajaæ ju¿ na wysoko¶ci ramion mimo,¿e nie farbujê ani nie u¿ywam ¶rodków do stylizajcji.Kiedys nie mia³am ani jednej rozdwojonej koñcówki a 3 lata nie podcina³am, co¶ siê pochrzani³o i to ostro, w³osy mam sztywne, trzeszcz± wrêcz przy uciskaniu, s± jakby martwe.Nie ma co, jak udam siê do dermatologa i endykrynologa i jak bêdzie mi co¶ wiadomo to dam znaæ.
Nassoumi jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-05, 22:13   #3364
pannanikt3
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 64

Cytat:
Napisane przez CieszSieDrobiazgami Poka¿ wiadomo¶æ
Nie martw siê, wa¿ne,¿e znalaz³a¶ przyczynê wypadania, teraz ju¿ wiesz co robiæ ¿eby by³o lepiej \
Po wizycie u endo zrobi³am badania - TSH 4,9 przy normie 4,7, trzykrotnie podwyzszone antyTG. USG wszystko w normie. Czy przy takiem lekkim przekroczeniu normy stosuje siê ju¿ leczenie? Wizytê u endo mam za tydzieñ, ale czujê siê fatalnie. I w³osów wypada coraz wiêcej...
pannanikt3 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-06, 06:19   #3365
agison
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 107

Cytat:
Napisane przez pannanikt3 Poka¿ wiadomo¶æ
Po wizycie u endo zrobi³am badania - TSH 4,9 przy normie 4,7, trzykrotnie podwyzszone antyTG. USG wszystko w normie. Czy przy takiem lekkim przekroczeniu normy stosuje siê ju¿ leczenie? Wizytê u endo mam za tydzieñ, ale czujê siê fatalnie. I w³osów wypada coraz wiêcej...
u kobiet w naszym wieku tsh powinno kszta³towaæ siê na poziomie 1-2 te normy to ¶ciema ... na pewno dostaniesz leczenie, a przynajmniej powinna¶ masz niedoczynno¶æ, dostaniesz euthyrox i wszystko powoli wróci do normy, w³osy te¿

!!! NAKARM PIESA !!!
agison jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-06, 08:05   #3366
Snufki
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 758

Cytat:
Napisane przez Fuzukatsu Poka¿ wiadomo¶æ
A to nie jest przypadkiem na stawy?
Tak, ale niektórzy polecaj± na skórê, w³osy i paznokcie, co zreszt± pisze na pude³ku
Snufki jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-07, 11:04   #3367
6291cc2e5cca5cd6ab177e5efe4c5e0758342977
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 224

Podobno wypadaj±ce w³osy trzeba czêsto czesaæ bo je¿eli za d³ugo zostanie w skórze to nowy nie wyro¶nie
http://www.✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂/wlosy,inn...ory_glowy.html
tak z tego artyku³u wynika ... dziwne
6291cc2e5cca5cd6ab177e5efe4c5e0758342977 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-07, 11:37   #3368
Malgorzatka21
Rozeznanie

To prawda z tym czesaniem, ale ja siê boje a¿ swoje czesac, gdy¿ wypadaj± setkami wtedy... tak wiêc nie czeszê...
Stary 2011-05-09, 19:22   #3369
CieszSieDrobiazgami
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 27

Cytat:
Jasne jak s³oñce,¿e musisz byæ leczona, faktycznie normy to bzdura,bo nie ma w nich przedzia³u wiekowego, niestety nie wszyscy lekarze bior± to pod uwagê i osobê z niedoczynno¶ci± i wyra¼nymi ju¿ jej objawami traktuj± jak hipochondryka. Skoro masz przeciwcia³a podwy¿szone to pewnie jest niedoczynno¶æ spowodowan± autoimmunologicznym zapaleniem tarczycy - hashimoto. Je¿eli ten endokrynolog do którego pójdziesz nie daj Bo¿e powie Ci,¿e jeste¶ zdrowa to szukaj nastêpnego. Ja dopiero po 3 próbach trafi³am na dobrego lekarza :/ U mnie z w³osami niestety nadal tragicznie ale czekam sobie z nadziej±, ¿e nie zostanê ³ysolem nie od razu Rzym zbudowano, ech...
muszê doj¶æ do twierdzenia
¿e najmilszy jest mi pierwotniak pantofelek

no to co

milszy mi jest pantofelek
od ciebie ty s**********(...)
(A.B)
CieszSieDrobiazgami jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-10, 07:04   #3370
Khalahari
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 12

Witam od jakiegos czasu przegladam watek- to prawdziwa skarbnica wiedzy...
Mam pytanie w jaki sposob trzeba wykonywac masaz glowy- bo nie chcialabym przez zle wykonanie jeszcze pogorszyc stanu
Khalahari jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-10, 10:25   #3371
crazyscience_80
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 2

A ja jestem ³ysiej±c± 30-latk±, która zainwestowa³a w perukê i problem mam z g³owy. Kobiety nie dajcie siê zwariowaæ - ³yse jest trendy!
crazyscience_80 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-10, 16:10   #3372
skarbek2012
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 402

Cytat:
Napisane przez crazyscience_80 Poka¿ wiadomo¶æ
A ja jestem ³ysiej±c± 30-latk±, która zainwestowa³a w perukê i problem mam z g³owy. Kobiety nie dajcie siê zwariowaæ - ³yse jest trendy!
A jak± perukê sobie sprawi³a¶? Z naturalnych w³osów? I jak siê z tym wogóle czujesz? Bo je¶li u mnie nadal nic nie bêdzie pomaga³o to bêdê musia³a oswajaæ siê z mysl± o peruce, a mnie to przera¿a. Mam dopiero 22 lata i chce mieæ jeszcze swoje w³osy
skarbek2012 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-10, 19:15   #3373
Malgorzatka21
Rozeznanie

Równie¿ jestem ciekawa tej peruki, jak siê nosi i ogólnie jak jest, oraz czy droga i czy bardzo b³yszczy ?

Tak¿e, proszê o odpisanie.
Stary 2011-05-12, 23:43   #3374
pannanikt3
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez CieszSieDrobiazgami Poka¿ wiadomo¶æ
Jasne jak s³oñce,¿e musisz byæ leczona, faktycznie normy to bzdura,bo nie ma w nich przedzia³u wiekowego, niestety nie wszyscy lekarze bior± to pod uwagê i osobê z niedoczynno¶ci± i wyra¼nymi ju¿ jej objawami traktuj± jak hipochondryka. Skoro masz przeciwcia³a podwy¿szone to pewnie jest niedoczynno¶æ spowodowan± autoimmunologicznym zapaleniem tarczycy - hashimoto. Je¿eli ten endokrynolog do którego pójdziesz nie daj Bo¿e powie Ci,¿e jeste¶ zdrowa to szukaj nastêpnego. Ja dopiero po 3 próbach trafi³am na dobrego lekarza :/ U mnie z w³osami niestety nadal tragicznie ale czekam sobie z nadziej±, ¿e nie zostanê ³ysolem nie od razu Rzym zbudowano, ech...
Zaczynam leczenie euthyroxem. Czy jest szansa ze w³osy beda odrastac i powroca do stanu sprzed kilku miesiecy?
Stary 2011-05-14, 09:24   #3375
Khalahari
Przyczajenie

Cytat:
Zaczynam leczenie euthyroxem. Czy jest szansa ze w³osy beda odrastac i powroca do stanu sprzed kilku miesiecy?
Szansa jest. My¶lê, ¿e u ka¿dego to sprawa indywidualna. Ja nie zauwa¿y³am wp³ywu euthyroxu na polepszenie wlosów ( mam niedoczynnosc) ale u mnie wypadanie juz od wielu lat jest na tle niewlasciwej diety...ew. jeszcze ³upiezu...
Stary 2011-05-14, 14:55   #3376
jyyli
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 10 038
GG do jyyli

Cytat:
Napisane przez Khalahari Poka¿ wiadomo¶æ
Szansa jest. My¶lê, ¿e u ka¿dego to sprawa indywidualna. Ja nie zauwa¿y³am wp³ywu euthyroxu na polepszenie wlosów ( mam niedoczynnosc) ale u mnie wypadanie juz od wielu lat jest na tle niewlasciwej diety...ew. jeszcze ³upiezu...
A je¶li wypadanie jest spowodowane chorob± tarczycy, to leczenie jej jak najbardziej mo¿e pomóc

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-15, 13:47   #3377
Khalahari
Przyczajenie

Mam informacje dla wszystkich Krakowianek- w aptece Galen na starowi¶lnej w srody od 10-18 robione sa badania skóry g³owy i wlosow - darmowo...

A sama chcialam zapytac czy ktos moze polecic dobrego ginekologa endokrynologa w krakowie- moze byc prywatnie...

Stary 2011-05-15, 17:15   #3378
carly_carly
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 13

dziewczyny mo¿e wy bêdziecie w stanie mi pomóc..
Od d³u¿szego czasu czytam wasze posty i regularnie zagl±dam na forum. Od ok. 2 miesiêcy okropnie wypadaj± mi w³osy.. Nigdy wcze¶niej nie mia³am z tym problemu, dziwi mnie to, ¿e wypadaj± w takiej ilo¶ci!!!(ok. 2 gar¶ci przy jednym czesaniu) Mam stosunkowo cienkie w³osy i s³abe, ale wcze¶niej mia³am na prawde mocne w³osy! czy to mo¿e miec co¶ wspólnego z tym, ¿e zapuszczam w³osy? wcze¶niej mia³am ¶ciête do ramion, a teraz maj± ju¿ jakie¶ 50-55cm. Moje w³osy maj± sk³onno¶ci do przet³uszczania, a myje je codziennie, wiêc je¶li mam mo¿liwo¶c nie wychodzenia z domu to ich nie myje 2 lub 3 dni. Porad¼cie mi co mogê zrobic ¿eby w³osy przesta³y wypadac????:mad :
carly_carly jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-15, 18:15   #3379
olka1232
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 793

Cytat:
Napisane przez Khalahari Poka¿ wiadomo¶æ
Mam informacje dla wszystkich Krakowianek- w aptece Galen na starowi¶lnej w srody od 10-18 robione sa badania skóry g³owy i wlosow - darmowo...

A sama chcialam zapytac czy ktos moze polecic dobrego ginekologa endokrynologa w krakowie- moze byc prywatnie...

Wysy³am pw

Ii dawno mnie tu nie by³o póki co nie mam czym siê chwaliæ w postaci efektów, ale prawdopodobnie w koñcu wiem, co jest przyczyn± mojego wypadania. Chodzi o chorobê Raynauda. G³ównymi objawami s± zimne, sine stopy i rêce (mia³am to od lat, a do tej pory od wszystkich lekarzy s³ysza³am ¿e to nic takiego). W ka¿dym razie je¶li która¶ z Was ma podobne objawy, to radzê siê tym zainteresowaæ, mo¿na oszczêdziæ du¿o czasu i w³osów na nieskuteczne terapie

Edytowane przez olka1232
Czas edycji: 2011-05-15 o 18:29
olka1232 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-15, 19:48   #3380
russian88
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 28

Hej ja te¿ jestem za³amana. Zawsze mia³am bardzo ³adne gêste w³osy, wszyscy mi to mówili a od pewnego czasu (ok. pó³ roku) zaczê³y strasznie wypadac. Widze, ¿e ju¿ nie mam 1/3 Najgorzej jest przy rozczesywaniu po myciu, ponad 150 a do koñca dnia to ko³o 400 jak tak dalej pójdzie to bêdê ³ysa Od tygodnia biorê ¿elazo (morfologia wykaza³a doln± granice normy ) oraz cynk, u¿ywam od¿ywki i szamponu Radical jak na razie nic. Dodam jeszcze, ¿e robi³am TSH- wysz³o w normie oraz, ¿e mam zdrow± skórê g³owy (nic mnie nie swêdzi i nie mam ³upie¿u) Przeraza mnie to wszystko
russian88 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-15, 20:27   #3381
Malgorzatka21
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez olka1232 Poka¿ wiadomo¶æ
Wysy³am pw

Ii dawno mnie tu nie by³o póki co nie mam czym siê chwaliæ w postaci efektów, ale prawdopodobnie w koñcu wiem, co jest przyczyn± mojego wypadania. Chodzi o chorobê Raynauda. G³ównymi objawami s± zimne, sine stopy i rêce (mia³am to od lat, a do tej pory od wszystkich lekarzy s³ysza³am ¿e to nic takiego). W ka¿dym razie je¶li która¶ z Was ma podobne objawy, to radzê siê tym zainteresowaæ, mo¿na oszczêdziæ du¿o czasu i w³osów na nieskuteczne terapie
Mog³aby¶ napisaæ wiecej, odno¶nie tej choroby, chodzi mi o leczenie jej.

Kurcze, no ja te¿ od zawsza mia³am i mam nadal zimne d³onie, zw³aszcza stopy to lodowate...
No i niby wszystko w porz±dku.
Mo¿e u mnie te¿ chodzi o sprawy z tym zwi±zane.
W³osy jak wypada³y tak wypadaj± nadal.

Dlatego bardzo proszê napisz jak przebiega leczenie i jak wpad³a¶ na ten trop.
Stary 2011-05-15, 20:54   #3382
olka1232
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Malgorzatka21 Poka¿ wiadomo¶æ
Mog³aby¶ napisaæ wiecej, odno¶nie tej choroby, chodzi mi o leczenie jej.

Kurcze, no ja te¿ od zawsza mia³am i mam nadal zimne d³onie, zw³aszcza stopy to lodowate...
No i niby wszystko w porz±dku.
Mo¿e u mnie te¿ chodzi o sprawy z tym zwi±zane.
W³osy jak wypada³y tak wypadaj± nadal.

Dlatego bardzo proszê napisz jak przebiega leczenie i jak wpad³a¶ na ten trop.

A wiêc:
nie pomaga³y mi ¿adne "typowe" szampony, od¿ywki, wcierki, tabletki itp. do wypadania, a podstawowe wyniki wychodzi³y prawid³owo, wiêc uda³am siê do endokrynologa. Wymieniaj±c wszystkie niepokoj±ce objawy powiedzia³am równie¿ o tych rêkach i stopach. Widz±c siwe palce od razu stwierdzi³a w³a¶nie Raynauda, potem ogl±daj±c stopy stwierdzi³a, ¿e jest jej zdaniem bardzo zaniedbany i wyt³umaczy³a, ¿e jest to choroba zwi±zana z kr±¿eniem i mo¿e mieæ wp³yw na mieszki w³osowe. Mo¿e to wystêpowaæ jako objaw jakiej¶ innej choroby, b±d¼ byæ osobn± chorob±. Diagnozê stawia siê poprzez badanie kapilaroskopowe, niestety wykonywane jedynie w wiêkszych miastach. Najlepiej zapytaæ rodzinnego o najbli¿szy punkt b±d¼ poszukaæ na internecie
poczytaæ mo¿na np. tu:
http://www.e-przychodnia.org/choroby...x.php?id=10380
http://pl.wikipedia.org/wiki/Objaw_Raynauda

Na wikipedii jest fajna tabelka z ró¿nicami miêdzy zespo³em a chorob±. Ja póki co mam do¶æ s³abe tabletki, ale muszê udaæ siê do specjalisty, bo endokrynolog sam w sobie nie zajmuje siê tak± chorob±. Mam nadziejê, ¿e pomog³am

Edytowane przez olka1232
Czas edycji: 2011-05-15 o 20:55
Stary 2011-05-16, 11:36   #3383
Malgorzatka21
Rozeznanie

Hmmm no ja te¿ podawa³am moje objawy, te zimne stopy i d³onie.
Ale nie mam ich sinych w sumie, wiêc to raczej nie to...

Dobrze, ¿e u Ciebie to zdiagnozowano i to mo¿e byæ t± przyczyn± wypadania w³osów.
To ju¿ sukces, no nie, ¿e potencjalnie wiadomo sk±d to wypadanie.
Stary 2011-05-16, 12:50   #3384
1985Anke
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 122

ja te¿ mam zimne rêce i stopy choæ moje nie s± sine
1985Anke jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-16, 13:15   #3385
czarn_aa
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 1

Witam,

Mam 21 lat i problem z wypadaj±cymi w³osami. Od 4 lat leczê niedoczynno¶æ tarczycy co podobno jest przyczyn± mojego ³ysienia. Próbowa³am ju¿ wielu porad, lecz nic z tego. Teraz chcia³abym skonsultowaæ siê z trychologiem.
Mo¿ecie mi poradziæ, gdzie w Toruniu albo w Olsztynie jest dobry dermatolog lub trycholog?

Pozdrawiam
Aneta
czarn_aa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-16, 13:59   #3386
pannanikt3
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czarn_aa Poka¿ wiadomo¶æ
Witam,

Mam 21 lat i problem z wypadaj±cymi w³osami. Od 4 lat leczê niedoczynno¶æ tarczycy co podobno jest przyczyn± mojego ³ysienia. Próbowa³am ju¿ wielu porad, lecz nic z tego. Teraz chcia³abym skonsultowaæ siê z trychologiem.
Mo¿ecie mi poradziæ, gdzie w Toruniu albo w Olsztynie jest dobry dermatolog lub trycholog?

Pozdrawiam
Aneta

O kurczê, przestraszy³a¶ mnie. Ja po pó³ roku wypadania mam mniej wiêcej po³owe tego co kiedy¶. A liczê, ¿e skoro zaczê³am leczenie to wszystko siê unormuje. W tym tyg bêdê mia³a wyniki z trichoskopii i kolejne z krwi: m.in.ferrytyna, DHEA, prolaktyna.
Naprawdê ¿adnych pozytywnych zmian, a jak z odrastaniem u Cb?
Stary 2011-05-16, 17:02   #3387
olka1232
Rozeznanie

Malgorzatka21, 1985Anke

chcê tylko dodaæ, ¿e jak wspomina³am, ja mam t± chorobê zaniedban±, nie od zawsze mia³am sine rêce Po prostu przy jakiej¶ tam wizycie mo¿ecie zapytaæ np. rodzinnego czy jest to u Was mo¿liwe

Stary 2011-05-16, 17:17   #3388
Malgorzatka21
Rozeznanie

A to popytam jak bêdê jeszcze u lekarza, szczerze mówi±c nie planujê w najbli¿szym czasie bo zwyczajnie mam do¶æ ju¿ tego wszystkiego.
Stary 2011-05-16, 23:40   #3389
Disnejova
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 1 682

Dobry Wieczór proszê o pomoc i radê mam suche w³osy muszê przyznaæ ¿e w dotyku siano zaczê³y mi wypadaæ przy myciu albo uk³adabiu .. ;/ do tego poniszczone koñcówki,wygl±daj± makabrycznie nie u¿ywa³am ¿adnych masek ¶rodków nigdy nie mia³am czasu dbanie o w³osów i teraz postanowi³am siê zabraæ za nie a mam krótkie ca³e szczê¶cie Co mi polecacie ? Czy VITAPIL pomo¿e czy WAX? albo co¶ innego
Pozdrawiam..
„Je¶li próbujesz byæ kim¶ innym, poniesiesz pora¿kê. ¦wiat ju¿ ma tak± osobê. Teraz potrzebuje ciebie. ¦cie¿ka, któr± wytyczasz, mo¿e nie mieæ sensu dla nikogo na ¶wiecie oprócz ciebie. I nie musi. Jest wy³±cznie twoja.
Disnejova jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-17, 19:28   #3390
pannanikt3
Raczkowanie

Niech mnie kto¶ przytuli...Ja ju¿ mam tego do¶æ. Niedoczynno¶æ tarczycy, kolejne badania i ferrytyna: norma od <13-150> ja mam 25, podwyzszony testosteron 55 <8-48>. Chyba prêdzej ca³kowicie o³ysieje ni¿ znajde wszystkie przyczyny wypadania.
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:47.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.