DIETA DUKANA od nowego roku - cz. V - razem zrzuciłyśmy już ponad 250 kg! - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-18, 01:19   #1141
nikamo36
Zadomowienie

Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku - cz. V, już nas wiele mniej!:)

Cytat:
Napisane przez mroziq Pokaż wiadomość
haha,nie pocieszyło mnie to Mam nadzieję,że ktoś się zlituje,w końcu każdy kiedyś zaczynał od zera... Jak na pierwszą pracę mogę robić cokolwiek... Najbardziej popularne są bary i kawiarnie,zobaczymy,co z tego będzie... Tylko mam brzydkie zdjęcie Może nie będą powierzchowni
Dawaj zdjęcie to ocenimy ale i tak laseczka jesteś,będzie dobrze,jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma
Na sezon letni poszukują absolwentów więc masz szansę
Cel I-100kg OSIĄGNIĘTY
Cel II- 80kg
Cel III-70kg(wg.testu Dukana)
nikamo36 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 01:29   #1142
mroziq
Zadomowienie

Niestety nie mam skanera,tzn mam,ale nie umiem go obsłużyć Jutro pomyślę. O 11 zaczynam mój TRIP Mam 10 CV,mam nadzieję,że znajdzie się 1 na tych 10 Odezwę się jutro. Dobranoc
mroziq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 01:35   #1143
nikamo36
Zadomowienie

Cytat:
Niestety nie mam skanera,tzn mam,ale nie umiem go obsłużyć Jutro pomyślę. O 11 zaczynam mój TRIP Mam 10 CV,mam nadzieję,że znajdzie się 1 na tych 10 Odezwę się jutro. Dobranoc
Zeskanuj zdjęcie bo przyda się w poszukiwaniach w necie,chodzenie swoją drogą ale musisz wysyłać swoje cv do róznych firm mailem,powodzenia,dobrano c
Cel I-100kg OSIĄGNIĘTY
Cel II- 80kg
Cel III-70kg(wg.testu Dukana)
nikamo36 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 07:13   #1144
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

heeej
Cytat:
DZIEWCZYNY Jutro z rana jadę roznosić moje pierwsze CV Niestety nie mam żadnego doświadczenia zawodowego oprócz kolportażu materiałów reklamowych (haha ładna nazwa jak na roznoszenie ulotek ) Myślicie ,że przyjmą mnie gdzieś ? Boję się,że będą woleli kogoś doświadczonego... A jednak na te długie wakacje jakaś praca by się przydała Wydrukuję sobie 10 i pochodzę po jakiś barach,czy kawiarniach ... Mam nadzieję,że gdzieś mnie przygarną
Cytat:
kochana, wydrukuj więcej CV a gdzieś napewno Cię przyjmą! ja po maturze też szukałam pracy i to już we Wrocławiu, rozniosłam dziesiątki CV, dostałam 1 odpowiedź i na rozmowie kwalifikacyjnej czekałam z dwiema dziewzcynami z super doświadczeniem w tej branży... ja miałam doświadczenie bo pracowałam wtedy od dwóch lat w wakacje, ale nie było to związane z ciuchami:P ale to ja dostałam pracę więc powiem tak - sporo osób wyrzuci Twoje CV jak zobaczy brak doświadzcenia, ale ktoś może zadzwonić i wtedy olśnisz go rozmową

ale nie licz kochana, że przy 10 rozniesionych CV dostaniesz pracę niestety tak łatwo nie jest... chyba,że akurat trafisz

u mnie wzrost, może przez to, że nie mam czasu jeść i się zmuszam - ze stresu... a w poniezdiałek już zaczynam szkolenie na praktykę i od 1ego jazda - praca za darmo

Edytowane przez tchnienie-wiatru
Czas edycji: 2011-05-18 o 07:15
tchnienie-wiatru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 07:40   #1145
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

dzień dobry chudziunki!!

troszkę się wyspałam:, teraz kawa, później śniadanie i trzeba się do pracy przygotować i znów wymyślać co ubrać

"Czas to najcenniejszy podarunek, jaki możemy dostać od innych"...
extravagance86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 08:02   #1146
k_acha
Raczkowanie

Dziewczyny... w piatek mam urodziny, w sobote impreza... Przeciez nie moge sie nie napic za siebie ?! hehe... Zgrzesze..., bo popije ;/ Jak to odrobic ?! Wystarczy na nastepny dzien sam protal ? Jejciuuuu..., wiem, ze wypije, bo z tymi ludzmi sie nie da ;P Tym bardziej, ze to ja solenizantka , ale z drugiej strony tak mi zal, nawet tego 1 dnia, a raczej wieczoru ;/

chlip

---------- Dopisano o 06:02 ---------- Poprzedni post napisano o 06:01 ----------

...zaraz wychodze do pracy... grrr
.do pozniej laseczki
Stary 2011-05-18, 10:01   #1147
Agus140188
Rozeznanie

Hej Dziołszki!!!!
Jejku wczoraj nawet nie miałam jak się do Was odezwać, yyyyyh. A dziś cała stancja na głowie, przyjeżdża mój dawny współlokator bo od jutra mamy JUWENALIA- KORTOWIADA aija ija o aija ija o no i przenocuję go przez te 3-4 dni. Teraz jednym okiem do Was zaglądam a w międzyczasie ogarniam stancję.

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Cytat:
Napisane przez extravagance86 Pokaż wiadomość
dzień dobry chudziunki!!

troszkę się wyspałam:, teraz kawa, później śniadanie i trzeba się do pracy przygotować i znów wymyślać co ubrać
Ja mam codziennie rano problem bo "nie mam w co sie ubrać" mój tż już ręce załamuje nade mną

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Cytat:
Napisane przez k_acha Pokaż wiadomość
Dziewczyny... w piatek mam urodziny, w sobote impreza... Przeciez nie moge sie nie napic za siebie ?! hehe... Zgrzesze..., bo popije ;/ Jak to odrobic ?! Wystarczy na nastepny dzien sam protal ? Jejciuuuu..., wiem, ze wypije, bo z tymi ludzmi sie nie da ;P Tym bardziej, ze to ja solenizantka , ale z drugiej strony tak mi zal, nawet tego 1 dnia, a raczej wieczoru ;/

chlip

---------- Dopisano o 06:02 ---------- Poprzedni post napisano o 06:01 ----------

...zaraz wychodze do pracy... grrr
.do pozniej laseczki
Szczerze?? To Twoja decyzja co zrobisz. Ja zapewne bym nie pila, ale to naprawdę indywidualna sprawa. W sumie zależy jeszcze od tego czy waga spada Ci ładnie czy masz zastoje- bo jeśli pięknie leci to najwyżej będzie mały zastój i później znów będzie spadać ale jeśli masz często zastoje to taki grzeszek może i zaszkodzić dłuższym STOP w spadaniu wagi. No nic, my przecież nie będziemy Cię pilnować, ale myślę, że każda z nas odradzałaby Ci alkoholu, ale jak już pisałam- to Twoja decyzja

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Cytat:
Powodzenia w szukaniu może akurat trafisz w dziesiątkę i szybciutko cos znajdziesz
Stary 2011-05-18, 10:18   #1148
Nadiia24
Rozeznanie

GG do Nadiia24

Hejka dziewczyny!

Jestem...Rano maz pojechal a ja zostalam sama z małą
Mam ogromnego dola takiego mega mega wielkiego! Nie wiem za co mam sie zabrac i co ze soba zrobic. Nie mam dla kogo ugotowac obiadu na mam na kogo czekac ciagle tylko placze a mala pyta gdzie tata...
wiem ze byc moze przynudzam i ze dla wielu z Was to nie koniec swiata ale dla mnie niestety jest to koniec swiata, zostalam sama w obcej miejscowosci w zasadzie bez znajomych w domu z tesciowa - chyba nie moze byc gorzej hehe...Jutro jade z mala na bilans 2- latka wiec pol dnia jakos mi zleci a pozniej piatek i byc moze w sobote maz wroci zeby potem znowu wyjechac! ehhhh

Faza II - trwa...

BYŁO: 97,2 KG
JEST: 73,8KG
BĘDZIE: 65 KG
Nadiia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 10:51   #1149
tina22
Raczkowanie

Hej laseczki Właśnie wcinam serek z kawą rozpuszczalną i słodzikiem, już mi bokiem wychodzi :P Tak samo jak pieczone ćwiartki z kurczaka Ale tyle już za mną, że jeszcze trochę wytrzymam

Nadia nie dołuj się kochana Bierz małą na spacerek, najlepiej na jakiś duży plac zabaw, na bank poznasz jakieś fajne mamuśki i już będą znajomi Główka do góry
-27,3 kg
Cel osiągnięty klask i:

chodź ze mną....
chociaz zupełnie nie wiem dokąd
chodź ze mną....
by sens nadać życia krokom
tina22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 11:07   #1150
Agus140188
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Nadiia24 Pokaż wiadomość
Hejka dziewczyny!

Mam ogromnego dola takiego mega mega wielkiego! Nie wiem za co mam sie zabrac i co ze soba zrobic. Nie mam dla kogo ugotowac obiadu na mam na kogo czekac ciagle tylko placze a mala pyta gdzie tata...
wiem ze byc moze przynudzam i ze dla wielu z Was to nie koniec swiata ale dla mnie niestety jest to koniec swiata, zostalam sama w obcej miejscowosci w zasadzie bez znajomych w domu z tesciowa - chyba nie moze byc gorzej hehe...Jutro jade z mala na bilans 2- latka wiec pol dnia jakos mi zleci a pozniej piatek i byc moze w sobote maz wroci zeby potem znowu wyjechac! ehhhh
Nadia!!!! nie płacz kochana musisz znaleźć sobie jakieś zajęcie aby szybko ten czas Ci zleciał. Pisałaś że miałaś mieć rozmowę o pracę, no i jak poszło??? Byłaś??? Do soboty już niedaleko i znów będziecie się widzieć, nie myśl, że znów będzie musiał wyjechać ale myśl o tym że wróci niedługo.

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

Cytat:
Hejka dziewczyny!

A skąd jesteś? Przepraszam, ale nie pamiętam. Masz moje zaproszenie ale zapewne gdzieś daleko mieszkasz ja tu z dala od Was

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Cytat:
Napisane przez tina22 Pokaż wiadomość
Hej laseczki Właśnie wcinam serek z kawą rozpuszczalną i słodzikiem, już mi bokiem wychodzi :P Tak samo jak pieczone ćwiartki z kurczaka Ale tyle już za mną, że jeszcze trochę wytrzymam

Nadia nie dołuj się kochana Bierz małą na spacerek, najlepiej na jakiś duży plac zabaw, na bank poznasz jakieś fajne mamuśki i już będą znajomi Główka do góry
Aja dziś sałatkę "chipsową"zrobiłam heh fajne połączenie no i chipsy z wędlinki to moja miłość
Stary 2011-05-18, 11:18   #1151
tina22
Raczkowanie

Jak robisz sałatkę chipsową? zjadła bym coś :P
-27,3 kg
Cel osiągnięty klask i:

chodź ze mną....
chociaz zupełnie nie wiem dokąd
chodź ze mną....
by sens nadać życia krokom
tina22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 11:32   #1152
Nadiia24
Rozeznanie

GG do Nadiia24

Cytat:

No wiesz z mila checia wyszlabym na jakis plac zabaw z mala niestety w poblizu nic nie mamy, mamy miejsce gdzie jest jedna hustawka + wielka piaskownica w ktora leja i robia koty...i zapewniam ze nie ma tam zadnych mam z dziecmi hehe :P

Cytat:
Napisane przez Agus140188 Pokaż wiadomość
Nadia!!!! nie płacz kochana musisz znaleźć sobie jakieś zajęcie aby szybko ten czas Ci zleciał. Pisałaś że miałaś mieć rozmowę o pracę, no i jak poszło??? Byłaś??? Do soboty już niedaleko i znów będziecie się widzieć, nie myśl, że znów będzie musiał wyjechać ale myśl o tym że wróci niedługo.

A skąd jesteś? Przepraszam, ale nie pamiętam. Masz moje zaproszenie ale zapewne gdzieś daleko mieszkasz ja tu z dala od Was
Jestem ze śląska! dokładnie z wiochy Kalety...
Tak bylam na tej rozmowie i dzisiaj niby Pani miala mi dac znac ale z jej relacji wynikało ze ma jeszcze jakies 2 panny na oku ktore maja jej znac wlasnie do dzis, takze ja bylam tam tylko tak wiesz ratunkowo...
Poza tym tak jej niby zalezalo na spotkaniu ze mna a okazało się ze dalam jej CV zamienilam z nia 2 slowa i koniec...a ja jechalam prawie 20 km zeby uslyszec ze mi oddzwoni i ma kogos na oku!!!
A co do wyjazdu meza...to chyba mialam zbyt malo czasu zeby sie oswoic z ta mysla w poniedzialek popoludniu sie dowiedzialam, wczoraj mielismy kupe załatwiania a dzis nad ranem wyjechal!
Mam jedynie nadzieje ze na tym jednym kontrakcie sie skonczy no i ze ja w koncu dostane jakas robote zeby wlasnie nie musial wyjezdzac
Poza tym sadze ze jesli siedzialabys w 4 scianach z dzieckiem, nie ma do kogo otworzyc buzi to tez bys miala takiego dola- generalnie nie mam teraz wstajac rano z lozka zadnego celu...
On jest dla mnie wszystkim wiec troche jeszcze potrwa jak zaakceptuje ta sytuacje!

Faza II - trwa...

Stary 2011-05-18, 11:45   #1153
Agus140188
Rozeznanie

Cytat:
Jak robisz sałatkę chipsową? zjadła bym coś :P
Znalazłam na jednym z blogów ten pomysł ale zmodyfikowałam pod siebie. Robię chipsy z wędlinki (polędwicę kroję w paski i piekę w piekarniku aż się zrumienią). Do miski wkładam porwaną sałatę, pokrojoną w kostke paprykę i cebulkę, można dać ogórka, ogólnie jakie się ma warzywka no i te chipsy, doprawiam do smaku i wymieszałam dziś z jogurtem. Mniam

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Cytat:
No wiesz z mila checia wyszlabym na jakis plac zabaw z mala niestety w poblizu nic nie mamy, mamy miejsce gdzie jest jedna hustawka + wielka piaskownica w ktora leja i robia koty...i zapewniam ze nie ma tam zadnych mam z dziecmi hehe :P

Jestem ze śląska! dokładnie z wiochy Kalety...
Tak bylam na tej rozmowie i dzisiaj niby Pani miala mi dac znac ale z jej relacji wynikało ze ma jeszcze jakies 2 panny na oku ktore maja jej znac wlasnie do dzis, takze ja bylam tam tylko tak wiesz ratunkowo...
Poza tym tak jej niby zalezalo na spotkaniu ze mna a okazało się ze dalam jej CV zamienilam z nia 2 slowa i koniec...a ja jechalam prawie 20 km zeby uslyszec ze mi oddzwoni i ma kogos na oku!!!
A co do wyjazdu meza...to chyba mialam zbyt malo czasu zeby sie oswoic z ta mysla w poniedzialek popoludniu sie dowiedzialam, wczoraj mielismy kupe załatwiania a dzis nad ranem wyjechal!
Mam jedynie nadzieje ze na tym jednym kontrakcie sie skonczy no i ze ja w koncu dostane jakas robote zeby wlasnie nie musial wyjezdzac
Poza tym sadze ze jesli siedzialabys w 4 scianach z dzieckiem, nie ma do kogo otworzyc buzi to tez bys miala takiego dola- generalnie nie mam teraz wstajac rano z lozka zadnego celu...
On jest dla mnie wszystkim wiec troche jeszcze potrwa jak zaakceptuje ta sytuacje!
Pewnie tak... tym bardziej, że wcześniej nie wyjeżdżał, jak rozumiem? Naprawdę nie wiem co Ci poradzić przetrzymaj ten dzisiejszy dzień, jutro będziesz miała troszkę bardziej zajęty dzień, więc może szybciej Ci zleci.
Jejku ta babka nie fair postąpiła, bo skoro ma już kogoś na oku, to nie powinna dawać nadziei innym. Ale nie poddajemy się, szukasz czegoś innego i dobrze czasami po prostu potrzebne jest szczęście...
Stary 2011-05-18, 12:10   #1154
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

Cytat:
Hejka dziewczyny!

to przyjeżdżaj do mnie!!!!!!

Stary 2011-05-18, 12:31   #1155
Nadiia24
Rozeznanie

GG do Nadiia24

Cytat:
to przyjeżdżaj do mnie!!!!!!
Kurcze powiem Ci ze gdybym nie bala sie tak jezdzic w duzych miastach to zaraz wsiadlabym w samochod i bym jechala...
Jedno szczescie w nieszczesciu ze nie jestem calkiem uziemiona- mam samochod wiec zawsze moge gdzies podskoczyc

Faza II - trwa...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-18, 12:41   #1156
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

Cytat:
Hejka dziewczyny!

Głowa do góry Nadia musi być dobrze i będzie dobrze . U nas tez nie ma fajnych placów zabaw. Ja będę walczyć o budowę będę pisać petycje a może się uda

105.....99.....95....89.. ...85.....79...75
Pandzia_2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 12:44   #1157
basia_ww
Zakorzenienie

Witam chucherka

I już się napracowałam i nic mi się nie chce, więc zaglądam do Was
Słoneczko świeci że aż miło, a tu do 16 trzeba jeszcze siedzieć...
i chyba do tego czasu to będę robić ale chyba dobre wrażenie bo mnie leń złapał, więc posiedzę z nim

Waga znów dziś mnie załamała bo nic nie drgnęła no ale cóż taki już mój żywot - nie mam już 20 lat, kurka dziewczynki, ale ja Wam tej piąteczki z przodu zazdroszczę, no cóż mnie nie jest dane jej zobaczyć, no ale trudno tak sobie tylko ponarzekałam - juz nie będę (dziś )

Cytat:
Napisane przez metal_fish Pokaż wiadomość
jestem dobrej myśli czasem tylko się załamuję chwilowo - ale to też wina tarczycy, takie smutne nastroje, więc jak znowu mi wyrównają hormony to będzie lepiej a w ostateczności pocieszam się myślą że średnia długość życia lekarek w naszym województwie to 57lat więc może nie będę się musiała długo z tym męczyć (tak wiem że mam czarny humor)
astme i alergię też mam już chyba pisałam że pięknie odzedziczyłam wszystko po przodkach: po babci hashimoto i depresja, po dziadku astma i alergia - no nie miałam jak trafić dobrze że chociaż po dziadku mam też b. mocne zęby (tylko krzywe )
idę spać kochane... mam ciężki okres na uczelni a teraz od płaczu oczy bolą więc lepiej pójdę spać żeby jutro być 'świeżą'. dobranoc!
za to , nieładnie tak myśleć ani mówić, życie jest piękne i trzeba żyć, a nie załamywać się i w tak młodym wieku pisać takie rzeczy Są większe tragedie na świecie, nie jesteś przykuta do łóżka, więc jeszcze raz to

Cytat:
Napisane przez nikamo36 Pokaż wiadomość
Ale o co kaman z tą szatańską wagą,może przegapiłam?
Pomijając,ty zamówiłaś te koktajle czy robiłaś(masz zamiar zrobić)?
Ja bym chciała mieć taką wagę a zastoje potrafią trwać nawet miesiąc i dłużej
Ha ha co do tej szatańskiej wagi 66,60 kg - to jak mnie dopadła to nie chciała opuścić, i śmiejemy się że jest naprawdę diabelska bo jak się przydarzy to nie chce się odczepić, ale jak już opuści - to nie wróci (chociaż mnie wróciła)

Cytat:
Hejka dziewczyny!

Kochana jak Ci jest smutno to pisz, my Cie wysłuchamy pocieszymy, będzie dobrze tylko się nie załamuj bo nie warto, a mąż nim sie obejrzysz wróci
basia_ww jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 12:45   #1158
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

Cytat:
Kurcze powiem Ci ze gdybym nie bala sie tak jezdzic w duzych miastach to zaraz wsiadlabym w samochod i bym jechala...
Jedno szczescie w nieszczesciu ze nie jestem calkiem uziemiona- mam samochod wiec zawsze moge gdzies podskoczyc

ja też to samo pomyślałam, że się własnie jeszcze boję to jedź gdzieś blisko nie wiem, musisz koniecznie wyjść z domu!!!!

Stary 2011-05-18, 12:45   #1159
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

ja wcoraj miałam spirometrie i coooooo???????? ASTMATYK ze mnie cholera jasna

Stary 2011-05-18, 12:49   #1160
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

Cytat:
Napisane przez Pandzia_2010 Pokaż wiadomość
Głowa do góry Nadia musi być dobrze i będzie dobrze . U nas tez nie ma fajnych placów zabaw. Ja będę walczyć o budowę będę pisać petycje a może się uda

a jak Tobie jest jest na 3 fazie?

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

[QUOTE=basia_ww;26989650]Witam chucherka

i chyba do tego czasu to będę robić ale chyba dobre wrażenie bo mnie leń złapał, więc posiedzę z nim

a ja do 18 muszę

Stary 2011-05-18, 12:50   #1161
Nadiia24
Rozeznanie

GG do Nadiia24

Cytat:
ja też to samo pomyślałam, że się własnie jeszcze boję to jedź gdzieś blisko nie wiem, musisz koniecznie wyjść z domu!!!!

mowilam sobie aaaa pojedzie to dam sobie jakos rade, wezme sie za generalne porzadki itd a tymczasem nic mi sie nie chce...po prostu bez zycia i co chwila łzy, moja Corcia jest jeszcze na tyle mala ze nie rozumie czemu placze i sie ze mnie smieje hehe od rana mowi ze jak tata pzyjdzie to beda robic komp komp hehe Tatus to jest dla niej lepszy niz ja! Taka coreczka tatusia...juz nawet myslelismy zeby wynajac mieszkanie w Opolu i zamieszkac tam jesli praca mialaby tam byc na dluzej...no ale to tylko narazie nic nie znaczace gdybanie hehe

Upieklam z mala ciastka francuskie bo Jula bardzo lubi...teraz Ona spi a ja nie wiem gdzie mam rece wsadzic i czym sie zajac...
Ja juz taka jestem nawet najmniejszy problem u mnie wzrasta do mega rozmiarów i wszystkim sie przejmuje i wszystko przezywam i w ogóle...pipa jestem i tyle! mietka haha

Faza II - trwa...

Stary 2011-05-18, 12:54   #1162
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

a kupiłam sobie nowe lakiery i nie mogę się doczekać aż pójdę do domu i pomaluję.. paznokcie
i dzisiaj w ogóle zaplanowałam jeszcze maseczki

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

Cytat:
mowilam sobie aaaa pojedzie to dam sobie jakos rade, wezme sie za generalne porzadki itd a tymczasem nic mi sie nie chce...po prostu bez zycia i co chwila łzy, moja Corcia jest jeszcze na tyle mala ze nie rozumie czemu placze i sie ze mnie smieje hehe od rana mowi ze jak tata pzyjdzie to beda robic komp komp hehe Tatus to jest dla niej lepszy niz ja! Taka coreczka tatusia...juz nawet myslelismy zeby wynajac mieszkanie w Opolu i zamieszkac tam jesli praca mialaby tam byc na dluzej...no ale to tylko narazie nic nie znaczace gdybanie hehe

Upieklam z mala ciastka francuskie bo Jula bardzo lubi...teraz Ona spi a ja nie wiem gdzie mam rece wsadzic i czym sie zajac...
Ja juz taka jestem nawet najmniejszy problem u mnie wzrasta do mega rozmiarów i wszystkim sie przejmuje i wszystko przezywam i w ogóle...pipa jestem i tyle! mietka haha

oj nie łam się, wiesz ja też się źle czuję jak TŻ-ta nie ma, też mi się nic nie chce. tylko że ja mam ewentualnie gdzie iść albo ktoś do mnie zawsze może.
ale np wczoraj miałam taki humor, że się z TŻ-tem pokłóciłam, wyłączyłam tel. mimo, że koleżanka miała zadzwonić czy przyjedzie..
ale dzisiaj jest już lepiej, też musimy nauczyć się korzystać z tego czasu przeznaczonego dla nas i tylko dla nas. Ty też masz fajnie, bo masz małą, co jest pewnie najlepszą radością pod słońcem. Ale potrzebujesz też kogoś z kim możesz zawsze porozmawiać, wypłakać się

Stary 2011-05-18, 13:06   #1163
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

[QUOTE=extravagance86;2698 9738]a jak Tobie jest jest na 3 fazie?

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Cytat:
Napisane przez basia_ww Pokaż wiadomość
Witam chucherka

a ja do 18 muszę

Kochana jeszcze daje sobie czas do końca miesiąca na II fazie jak zejdzie malo kg to idę na III tak sobie myślałam wczoraj, ze jak mi wyszła ta astma to muszę rzucić fajki i narazie III faza może mi zaszkodzić na wagę ech

Stary 2011-05-18, 13:09   #1164
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez k_acha Pokaż wiadomość

chlip
to "zazdrościć" znajomych, z którymi nie da się wytrzymać bez alkoholu...

Twoja decyzja. ja bym tego nie zrobiła

Nadia-kochana, wytrzymasz
Stary 2011-05-18, 13:54   #1165
dominic_sz
Raczkowanie

GG do dominic_sz

HEJ MOJE ZŁOTKA!!!

U mnie wczoraj na wadze 56,8kg!!!!!!!!

Dziewczynki, podrzućcie proszę, parę pomysłów na proste ćwiczenia w domu, żeby pozbyć się celullitu.
Najlepiej takiej, które dadzą szybkie efekty hehe

Wykrasana - pisałaś kiedyś o jakiś ćwiczeniach?? Pomóż, kochanie, doradź coś Acha i kiedyś wstawiałaś też link do przepisu na sernik bez sera?? dobrze pamiętam?? Pliska, daj raz jeszcze

Początek 13.02.2011
66,1 kg
II faza od 18.02.2011......

05.07.2011 54,50kg jest mnie mniej o 11,60kg!!!

05.07.2011 początek III fazy 120dni
III faza - 54,30kg , w porywach do 53,10kg
dominic_sz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 14:24   #1166
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

ten sernik bez sera to i ja bym sprobowala ;p

Stary 2011-05-18, 14:34   #1167
Agus140188
Rozeznanie

Cytat:
ten sernik bez sera to i ja bym sprobowala ;p
http://zkotemwkuchni.blogspot.com/20...era-dukan.html
proszę bardzo sernik bez sera

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

Dziewczynki a teraz pytanie za 100 punktów. Kupiłam dziś szparagi (pierwszy raz w życiu) i co mam z nimi zrobić??? Zarzućcie świetnym pomysłem na coś smacznego- szparagowego

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-18, 14:36   #1168
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

dziekuje bardzo

Stary 2011-05-18, 14:48   #1169
201604301943
Konto usunięte

[QUOTE=nikamo36;26984281]
Cytat:
Ja ma te same objawy(senność, zmęczenie, zaburzenia koncentracji, spowolnienie myślenia, nie mówiąc o suchej skórze, wypadaniu włosów itd.-przytoczenie)
to idź na badania, nie ma co zwlekać - zrób na początek TSH...

Cytat:
Napisane przez camillet Pokaż wiadomość
Też mam hashimoto i niedoczynność z tym związaną, leki biorę i da się z tym żyć, czasem tylko jak łapie mnie spanie na stojąco i mam sucho w ustach to wiem że dawka hormonu jest do skorygowania.
Bałam się że dukan na niedoczynność może źle wpływać ale lekarka powiedziała mi że nie ma żadnego wpływu, tego się trzymam.
wiem że można żyć z tym całkiem dobrze, czasem tak się łamię jak czytam o jakiś chorobach innych, zaburzeniach że np. występują przy niedoczynności tarczycy albo współwystępują z hashimoto... i wtedy czuję się schorowana a ja niby w sile wieku jestem
dukan jest akurat dobry przy niedoczynności - pomaga usuwać wodę któara gromadzi się w organizmie przy niedoczynności na forum o hashimoto dużo dziewczyn się nią odchudza. no i ponoć ograniczenie węgli a jedzenie dużej ilości białka jest korzystne we wszystkich chorobach autoimmunologicznych

Cytat:
Napisane przez basia_ww Pokaż wiadomość
za to , nieładnie tak myśleć ani mówić, życie jest piękne i trzeba żyć, a nie załamywać się i w tak młodym wieku pisać takie rzeczy Są większe tragedie na świecie, nie jesteś przykuta do łóżka, więc jeszcze raz to
ja tak sobie trochę żartuję - takie mam angielskie poczucie humoru

Cytat:
Kochana jeszcze daje sobie czas do końca miesiąca na II fazie jak zejdzie malo kg to idę na III tak sobie myślałam wczoraj, ze jak mi wyszła ta astma to muszę rzucić fajki i narazie III faza może mi zaszkodzić na wagę ech
no przy astmie to bezwzględnie powinnaś rzucić fajki... myślę że to ważniejsze w tym momencie niż waga... ale możesz na czas rzucania zostać na II jak dasz radę...
201604301943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 14:53   #1170
basia_ww
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dominic_sz Pokaż wiadomość
HEJ MOJE ZŁOTKA!!!

U mnie wczoraj na wadze 56,8kg!!!!!!!!

Dziewczynki, podrzućcie proszę, parę pomysłów na proste ćwiczenia w domu, żeby pozbyć się celullitu.
Najlepiej takiej, które dadzą szybkie efekty hehe

Wykrasana - pisałaś kiedyś o jakiś ćwiczeniach?? Pomóż, kochanie, doradź coś Acha i kiedyś wstawiałaś też link do przepisu na sernik bez sera?? dobrze pamiętam?? Pliska, daj raz jeszcze
kochana myslałam dziś o Tobie i chyba ściągłam Cie myslami
pisałam do Ciebie na priv ale mnie olałaś , więc zapytam Cię jeszcze raz tu podaj mi ten syrop na kaszel o którym kiedyś pisałaś, prawoślazowy i ... ??? Nadal mam problem z Małym - dzięki

Cytat:
Napisane przez Agus140188 Pokaż wiadomość
http://zkotemwkuchni.blogspot.com/20...era-dukan.html
proszę bardzo sernik bez sera

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

Dziewczynki a teraz pytanie za 100 punktów. Kupiłam dziś szparagi (pierwszy raz w życiu) i co mam z nimi zrobić??? Zarzućcie świetnym pomysłem na coś smacznego- szparagowego
Też mam ochotę na szparagi - dołączam się do prośby o pomysł na
bo ja bym miała z masełkiem i bułka tartą
basia_ww jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości