mamusie listopad/grudzień 2011 - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-18, 11:07   #3271
agnieszka09
Wtajemniczenie

Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011

dziekujemy z dzidzia za komplementy

ANIA21 dobrze,ze wszytko w porzadku.lez i odpoczywaj ile mozesz

PLUSIA witaj podaj dane i ANIA21 wpisze Cie na liste mamus

JOAMIC ja mam termin na 22 pazdziernika
hihihi chcialabym widziec mine tz po przeczytaniu listy pewnie mina bezcenna

DOMI ojej jaka swietna.ja mojej malej tez planiuje na dzien dziecka kupic tylko jeszcze musze poszukac i wybrac

KKKASIKKK kur...wa co za typol.tacy sa najgorsi,zapierd...sz na nich, starasz sie..jak jestes dyspozycyjna jest ok jak cos ty potrzebujesz,jakas choroba,ciaza to juz jestes be i nie dobra...najlepiej jakbys wogole swoich problemow nie miala i zyla tylko z mysla o firmie....ratuje sie i dzidzie i uciekaj na l4

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 11:07   #3272
muffinka90
Zakorzenienie

Witajcie kobitki ''z rana'' Nie pamietam kiedy ostatnio tak sie wyspalam...mmm... bosko...

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
niedawno wstawialam swoj brzusiu malutki a tu juz taki bebzolek mi wyszedl...ale to taki juz poobiedni
No, no, no, az ci zazdroszcze sliczny

Cytat:
Napisane przez ania21_21 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny ja dopiero wróciłam ze szpitala
Wróciłam z pracy i na wkładce zobaczyłam brązowy upław, tż próbował mnie uspokoić przez 3 godziny że to napewno nic takiego ale w koncu sam stwierdził że dla świętego spokoju lepiej jechać do lekarza. Pojechaliśmy do przychodni zamknięte skierowali nas do szpitala tam pojechałam na emergency ale że ciąża ponad 20 tyg od razu mnie wysłali na maternity tam sprawdzili tętno małej dzięki Bogu biło później zmierzyli mi ciśnienie i mieliśmy czekać na lekarza przyszedł po 40 min myślałam że zrobią mi USG a tu du.... tylko włożyli mi (zapomniałam jak się to nazywa) takie coś co gin wkłada do pip... i ją rozszerza. Matko jak to bolało aż krzyknęłam u gina tak nie boli nie wiem dlaczego ale sprawdzili ściankę i było czysto lekarka sama nie wie co się stało mówi że nieraz się zdarza tak w ciąży ale co sie nerw najadłam to najadłam. Aha i umówiłam wizytę wcześniejszą u gina na sobotę 18.30 niech sam sprawdzi mam większe do niego zaufanie.
Zastanawiam się czy to nie przez wczorajszy stres
Aniu, biedactwo tyl nerwow Ale dobrze, ze serducho bije i niuni nic nie jest. A tego ''delikatnego'' lekarza to tylko

Cytat:
Napisane przez pluusia21 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki dołączam do was, długo się wam przyglądałam ale chyba już pora. Obecnie 12 tydzień ciąży, na pierwsze usg poleciałam już w 7 więc było widać maleńką fasolinkę, a następne 30.05 więc myślę że już super będzie widać nasz skarbek. Mdłości mnie nie ominęły niestety, nadal zdarza mi się rano odwiedzić kibelek, ale mam nadzieję że to dobra oznaka, chociaż wciąż jeszcze się martwie żeby było wszystko w porządku z dzidzią bo ostatnimi czasy zdarzały się w mojej rodzinie poronienia. A to moja pierwsza ciąża więc obaw jest od groma.
Musi być dobrze.
Pozdrawiam was dziewczyny będe tu często zaglądać fajnie że mozemy przechodzić przez to razem
Witaj z nami

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki
ja lezalam plackiem w lozku, rozolylo mnie chorobsko, jakas jelitowka polaczona z grypa, palcami nie mialam sily ruszac, nawet was nie czytalam, masakra! NIGDY WIECEJ!

w poniedzialek bylismy u lekarza, malenstwo ma 3 cm majtało łapkami... wczoraj bylam na badaniach, odbior w piatek, mam nadzieje ze wyjda dobrze wszystkie.
Gratuluje wizyty ja bym mogla codziennie chodzic na usg i ogladac, jak malenstwo sie wierci

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość

Mi się znowu śniło, że urodziłam synka i że moję świnki morskie zaczęły mówić O.o

Dziś powinnam się uczyć cały dzień bo jutro mam egzamin końcowy z logiki ale mi się nie chce....
A mi dzis jakie glupoty sie snily, masakra urodzilam dziecko, biore sie do karmienia, a piersi ani widu, ani slychu, normalnie deska I nawet nie bylo z czego odciagnac

A ty lec sie uczyc, a nie forum przegladasz

P.S. dopiero zobaczylam twoja dzidzie jak sie ulozyla wygodnie, zyc nie umierac Moj maluszek na kazdym usg ma glowe prawie ze w szyjce, teraz juz wiem, czemu tylko na saaamym dole mnie wywala

Cytat:
Napisane przez kkkasikkk Pokaż wiadomość
Właśnie skończyłam rozmowę z szefem Tak się poryczałam i zdenerwowałam, że nie mogłam powietrza zaczerpnąć. Dalej jakbym mogła to bym ryczała
Wypomniał mi to, że zawsze się spóźniam a wychodzę pkt 16, a przecież to nieprawda Wogóle chce jakieś roszady w firmie porobić, bo firma ma duże problemy finansowe. Oczywiście zaproponował, żebym przychodziła na pół etatu. Ale i tak wiem, że musiałabym zrobić tyle ile zawsze w 8 godzin do tego połowa mojej marnej pensji, to nawet 1000 zł bym nie miała Już mi się bardziej opłaca iść na L4... oj masakra, nie sądziłam, że ta rozmowa się tak potoczy Wyszło na to, że w najbardziej newralgicznym momencie dla firmy ja sobie idę na urlop. Niby kontrakt w Niemcami (jeżeli oczywiście go w poniedziałek podpiszemy) postawi firmę na nogi... Ehhh ... już teraz siedzę w pracy 8 godzin na tyłku i nawet na dół do knajpki nie pójdę szybko coś przekąsić (zawsze zajmowało mi to raptem 15 minut). Oby do 7 czerwca Potem idę na L4 i zero stresowania maleństwa
Kasik wspolczuje nerwow, oby ten maj jak najszybciej zlecial i bedziesz mogla w spokoju cieszyc sie rosnacym brzuszkiem i kopniakami malenstwa

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx

Edytowane przez muffinka90
Czas edycji: 2011-05-18 o 11:21
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 11:28   #3273
fatal21
Wtajemniczenie

goldika
ja czekam z utęsknieniem bo w całym ubiegłym roku nie zjadłam ani jednej truskawki! byłam na diecie Dukana i owoce miałam niedozwolone w tym czasie co był sezon.

To zupełnie jak ja ach ten DUKANAle cieszę się, że w tym roku sobie odbiję poprzedni sezon
fatal21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 11:31   #3274
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fatal21 Pokaż wiadomość
goldika
ja czekam z utęsknieniem bo w całym ubiegłym roku nie zjadłam ani jednej truskawki! byłam na diecie Dukana i owoce miałam niedozwolone w tym czasie co był sezon.

To zupełnie jak ja ach ten DUKANAle cieszę się, że w tym roku sobie odbiję poprzedni sezon
widzisz, to Ty rozumiesz moje pożądanie
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 11:33   #3275
agnieszka09
Wtajemniczenie

MUFFINKA dziekujemy
haha ja tez mam ostanio pokrecone sny...raz mi sie snilo,ze tz mnie zdradza ,a drugi raz to ,ze z kolezanka ktadlysmy jakies pojemniczki ze szpiatala
masakra z tymi snami

ja sobie truskawek takze nie zaluje...codziennie prawie zjadam caly pojemniczek truskawek...tylko czy one musza byc takie drogie
a czekam na czeresnie,w sumie sa juz ale przydkie jakies takie pomarszczone

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2011-05-18, 11:46   #3276
dominej
Raczkowanie

Cześć dziewczynki
Ja dzisiaj od rana wcinam marchewki - tak mnie jakoś naszło
Mam pytanie - wczoraj wieczorem zauważyłam, że z lewej piersi wycieka niewielka ilośc wydzieliny... Czy to normalne - nie za wcześnie na pokarm w 15 t.c.? Czy któraś z Was też tak ma? Bo nie wiem, czy się martwić, czy to normalne jest...
Pozdrawiam i wracam do pracy...

Sens mojego życia - Dobrusia (12.10.2011r.)
dominej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 11:47   #3277
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Cytat:

W końcu się zaparłam i zeskanowałam fotkę mojego maleństwa
Miałyśmy USG w tym samym tygodniu ciąży 13t1d i Twoje maleństwo jest większe od mojego o 0,5mm
Cytat:
JOAMIC ja mam termin na 22 pazdziernika
hihihi chcialabym widziec mine tz po przeczytaniu listy pewnie mina bezcenna
Jak byś zgadła. Ale dzielny TŻ powiedział że Nowy członek rodziny musi mieć wszystko

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png

Edytowane przez joamic1
Czas edycji: 2011-05-18 o 11:50
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 11:52   #3278
goldika
Zakorzenienie

tez mi się sniło, że Tż mnie zdradził potem pol dnia bylam obrazona na niego kurde jak zwykly sen moze tak mnie wkurzyc to nie wyobrazam sobie co bym zrobila jakby to bylo na faktach

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

joamic1 to nasze dzidzie idą łeb w łeb w zasadzie

Muffinko ale mi się nie chce uczyć.... poza tym logika to logika. Albo myślę logicznie albo nie
Stary 2011-05-18, 12:00   #3279
agnieszka09
Wtajemniczenie

DOMINEJ to sprawa indywidulana,kazda kobieta ma inaczej. jednej sie pojawi szybko,drugiej na samym koncu atrzeciej wcale mi w pierwszej ciazy wogole nic nie cieklo...a mojej kolezance juz po 30 tyg to mocno cieklo,na tyle,ze nosila wkladki

JOAMIC no to tz wyrozumialy i dobrze podchodzi do srawy

GOLDIKA hahaha no bo w koncu zdradzil

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2011-05-18, 12:08   #3280
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Cytat:
[/COLOR]joamic1 to nasze dzidzie idą łeb w łeb w zasadzie
D
Tak tylko nasza ciąża różni się o tydzień Ty masz 14t3d a ja 13t2d ;

Cytat:

JOAMIC no to tz wyrozumialy i dobrze podchodzi do srawy
Oj bardzo się przejął. Dziś dostałam od niego sms jak był już w pracy czy dzidzia nie płakała jak poszedł do pracy

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

Stary 2011-05-18, 12:13   #3281
agnieszka09
Wtajemniczenie

JOAMIC normalnie trzeba tz pochwalic
ale fajnie przeczytac taka wiadomosc,przynajmniej wiesz,ze mu zalezy na Was,na dzidziusiu...

a moja dzidzia wlasnie mnie okopuje

dobra ide trochu porobic poki moja gadzinka mala spi

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2011-05-18, 12:19   #3282
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Cytat:
JOAMIC normalnie trzeba tz pochwalic
ale fajnie przeczytac taka wiadomosc,przynajmniej wiesz,ze mu zalezy na Was,na dzidziusiu...

a moja dzidzia wlasnie mnie okopuje
Oj bardzo chcieliśmy mieć dzidzię i udało się.

Kiedy u Nas będzie kopać...już nie mogę się doczekać

Idę zjeść rosołek, bo zgłodniałam troszkę. Dziś rano zwymiotowałam, bo wieszałam pranie na dworku i się schylałam i zrobiło mi się nie dobrze. I całe śniadanie....poszło w kanały

Stary 2011-05-18, 12:26   #3283
agnieszka09
Wtajemniczenie

JOAMIC a jak dlugo staraliscie sie o dzidzie

jeszcze pare tygodni i doczekasz sie smieszne uczucie,za ktorym pozniej sie baaardzo teskni....

a ja wlasnie wcinam chalwe orzechowa z duzymi kawalkami orzechow wloskich...pychota

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2011-05-18, 12:26   #3284
nikaa2
Wtajemniczenie

pluusia21
witaj mam nadzieję, że miło u Nas spędzisz czas

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki
ja lezalam plackiem w lozku, rozolylo mnie chorobsko, jakas jelitowka polaczona z grypa, palcami nie mialam sily ruszac, nawet was nie czytalam, masakra! NIGDY WIECEJ!

w poniedzialek bylismy u lekarza, malenstwo ma 3 cm majtało łapkami... wczoraj bylam na badaniach, odbior w piatek, mam nadzieje ze wyjda dobrze wszystkie.
dobrze, ze już jesteś zdrowa )))))

Cytat:
Napisane przez joamic1 Pokaż wiadomość
DZIEŃ DOBRY MAMUŚKI.
Agnieszka Twój też jest super w sumie to miesiąc różnicy na kiedy masz termin ja na 21 listopad

Ale dziś mnie głowa boli już wstałam z lekkim bólem może to ta pogoda, może coś z ciśnieniem.

Nie długo dzień Mamy a potem dzień dziecka
Też tak często biegacie do toalety? Bo ja już nie wyrabiam, co się położę chwilę poleżę i muszę ruszać w trasę salon-wc-salon
Wczoraj pokazałam TŻ listy zakupów dla dzidzi oczy mu wyszły
no ja jestem dopiero w 11t.c. ale tez zauważyłam wzmożone parcie przebywania w wc
a mojemu nie pokazywałam listy, oszczędzę mu tego szoku na razie

Cytat:

Mi się znowu śniło, że urodziłam synka i że moję świnki morskie zaczęły mówić O.o

Wczoraj nie pojawiłam się tutaj bo pojechaliśmy po tą szafę z Tż'tem. Załatwił busa od znajomego i trzeba było przewieźć wszystko. Szafa genialna podziwiam mojego ukochanego bo SAM ją zmontował w 3godz, sam ją wnosił w kawałkach na 2piętro i sam rozmontował poprzednią, żeby było miejsce na nową. A według instrukcji do skręcenia tej szafy potrzeba 2osób ja mu jedynie przynosiłam napoje i obiad zrobiłam

Dziś powinnam się uczyć cały dzień bo jutro mam egzamin końcowy z logiki ale mi się nie chce....
to ciekawe sny masz mi się ostatnio jakies kawały śnią , ale w tamtym tygodniu śniła mi się zdrada i płakałam przez sen

a Ty się ucz kochana, ucz... bo nauka to.....3mam kciuki za exam końcowy co by na piateczkę był

Cytat:
W końcu się zaparłam i zeskanowałam fotkę mojego maleństwa
maleństwo słodziutkie
nikaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 12:29   #3285
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Cytat:
JOAMIC a jak dlugo staraliscie sie o dzidzie

jeszcze pare tygodni i doczekasz sie smieszne uczucie,za ktorym pozniej sie baaardzo teskni....

a ja wlasnie wcinam chalwe orzechowa z duzymi kawalkami orzechow wloskich...pychota
Nie wiem jak to napisać tak jak porządnie wzieliśmy się do roboty przy okazji o tym nie myśląc do za PIERWSZYM RAZEM

Bo nasze wcześniejsze starania uważam za śmieszne. Kochaliśmy się tylko w dni płodne potem sobie odpuszczaliśmy. Więc uważam że to nie jest staranie.

Jeszcze pod koniec roku mieliśmy mały kryzys w małżeństwie - prawie rozwód
Mąż się wyprowadził zabierając wszystkie rzeczy do mamy do Poznania(mieszkam pod Wawą)
Udało się Nam ponownie i z jakim efektem

Edytowane przez joamic1
Czas edycji: 2011-05-18 o 12:31
Stary 2011-05-18, 12:37   #3286
nikaa2
Wtajemniczenie

oj ja widzę, ze nie tylko mi się śnią zdrady
to moze przez to że nasza fizjonomia się zmienia, no na mniej że tak powiem sexualną
ale to tylko takie nasze głupotki (nawet jeżeli są podświadome) ale to że świnki zaczęły mówiĆ albo że coś się wynosi ze szpitala i tworzy we śnie kawały- to juz wyższa szkoła jazdy
Stary 2011-05-18, 12:41   #3287
witaminkaccc
Zadomowienie

Cytat:
JOLAJOLLY bardzo mi przykro i stasznie smutno zycze aby te trzy miesiace szybko zlecialy i abyscie mogli znow starac sie o maluszka...duzego buziaka przeslylamy i odwiedzaj nas...mam nadzieje,ze jak sie uda i wszystko bedzie ok to nam napiszesz

WITAMINKA alez cudny bobasek

JOAMICA ojej zakochalam sie w Twoim brzuszku jaki okraglutki,idelany jak z reklamy

DREAMNES jeszcze malutki ale jaki juz slodziutki:lo ve:

a ja znow czasu malo mam.caly czas w ruchu....dzis z Karinka na szczepieniu bylam i musze przyznac,ze dzielnie zniosla trzy szczepionki

niedawno wstawialam swoj brzusiu malutki a tu juz taki bebzolek mi wyszedl...ale to taki juz poobiedni

świetny brzusio

kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 USG ----> 19.09 13:00

22t 4d - 422 gramy miłości
30t 1d - ?
witaminkaccc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 12:47   #3288
agnieszka09
Wtajemniczenie

JOAMIC to mozna powiedziec,ze uczciliscie powrot do siebie
kurcze to az tak nie ciekawie bylo,ze tz sie spakowal...ale dobrze,ze juz po kryzysie i mozecie se cieszyc soba i przyszlym nowym czlonkiem rodziny
...ale widac,ze tz sie stara...samo to co piszesz jak reaguje na rozne rzeczy,np to z ta lista juz swiadczy o tym ,ze wazne abys Ty sie dobrze czula,aby nic nie zabraklo maluszkowi...i ten sms kilka slow,maly czyn a taka moze zrobic frajde i przyjemnosc

NIKA trzeba przyznac,ze w ciazy nasza wyobraznia podasz snu jest niezla
to juz nas trzy sa,ktore zostaly zdradzone we snie

matko bardziej wole jakby mi sie snily sny jak to na plazy leze z przystojnaikiem i popijam driniacza z parasolka

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

WITAMINKA dziekujemy

NIKA haha trzeba jakis watek nowy otworzyc,gdzie bedziemy zapisywac nasze sny w ciazy

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2011-05-18, 12:47   #3289
witaminkaccc
Zadomowienie

Cytat:
Właśnie skończyłam rozmowę z szefem Tak się poryczałam i zdenerwowałam, że nie mogłam powietrza zaczerpnąć. Dalej jakbym mogła to bym ryczała
Wypomniał mi to, że zawsze się spóźniam a wychodzę pkt 16, a przecież to nieprawda Wogóle chce jakieś roszady w firmie porobić, bo firma ma duże problemy finansowe. Oczywiście zaproponował, żebym przychodziła na pół etatu. Ale i tak wiem, że musiałabym zrobić tyle ile zawsze w 8 godzin do tego połowa mojej marnej pensji, to nawet 1000 zł bym nie miała Już mi się bardziej opłaca iść na L4... oj masakra, nie sądziłam, że ta rozmowa się tak potoczy Wyszło na to, że w najbardziej newralgicznym momencie dla firmy ja sobie idę na urlop. Niby kontrakt w Niemcami (jeżeli oczywiście go w poniedziałek podpiszemy) postawi firmę na nogi... Ehhh ... już teraz siedzę w pracy 8 godzin na tyłku i nawet na dół do knajpki nie pójdę szybko coś przekąsić (zawsze zajmowało mi to raptem 15 minut). Oby do 7 czerwca Potem idę na L4 i zero stresowania maleństwa

kasik .....podziwiam Cie za tę dobroduszność, ale nie powinnas ryzykowac zdrowia swojego i dziecka kosztem pracy, w ktorej chcą Ci obciąć pensje, a najlepiej wydłużyć czas pracy .....

ehhhhh... ale wiem jak to jest..... trzymam kciuki zebys jednak znalazla w sobie sile i zrobila cos dla Waszej rodzinki

30t 1d - ?
Stary 2011-05-18, 12:50   #3290
sozaa
Rozeznanie

kkkasikkk, urlop Ci nie przepada, firma powinna wypłacić Ci za niego ekwiwalent pieniężny, dopomnij się o to! To niby 3-4 dni z poprzedniego roku, ale zawsze trochę kasy, a teraz Ci sie przyda. W przyszłym roku ta sama sytuacja, po macierzyńskim możesz wykorzystać cały urlop jaki Ci został za ten rok, lub dostaniesz ekwiwalent.
I pamiętaj, nie jesteś niewlonikiem, tylko pracownikiem i masz swoje prawa, zawsze możesz pracodawcę postraszyć sądem pracy!
sozaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 12:55   #3291
witaminkaccc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez joamic1 Pokaż wiadomość
Nie wiem jak to napisać tak jak porządnie wzieliśmy się do roboty przy okazji o tym nie myśląc do za PIERWSZYM RAZEM

Bo nasze wcześniejsze starania uważam za śmieszne. Kochaliśmy się tylko w dni płodne potem sobie odpuszczaliśmy. Więc uważam że to nie jest staranie.

Jeszcze pod koniec roku mieliśmy mały kryzys w małżeństwie - prawie rozwód
Mąż się wyprowadził zabierając wszystkie rzeczy do mamy do Poznania(mieszkam pod Wawą)
Udało się Nam ponownie i z jakim efektem

powiem Ci, ze u mnie teraz taka syt z TŻtem napięta, że chyba bez wyprowadzki sie nie obejdzie.... ale nawet jesli to najwidoczniej tak mialo byc.,....

bede pamietac w miedzyczasie o tym, ze powroty sie zdarzaja i ze moze byc super .... wezme Was za przykład

30t 1d - ?
Stary 2011-05-18, 12:56   #3292
nikaa2
Wtajemniczenie

Cytat:

NIKA trzeba przyznac,ze w ciazy nasza wyobraznia podasz snu jest niezla
to juz nas trzy sa,ktore zostaly zdradzone we snie

matko bardziej wole jakby mi sie snily sny jak to na plazy leze z przystojnaikiem i popijam driniacza z parasolka

NIKA haha trzeba jakis watek nowy otworzyc,gdzie bedziemy zapisywac nasze sny w ciazy
sesesese wątek - ciekawa myślależ tam były mexyk

a taki sen na plaży, parasoleczką i przystojniaczkiem- to kusząca propozycja, dzisiaj sobie o tym pogadamy, to nie wiadomo może podświadomośĆ nam zrobi niespodziankę?: D

Cytat:
Napisane przez witaminkaccc Pokaż wiadomość
kasik .....podziwiam Cie za tę dobroduszność, ale nie powinnas ryzykowac zdrowia swojego i dziecka kosztem pracy, w ktorej chcą Ci obciąć pensje, a najlepiej wydłużyć czas pracy .....

ehhhhh... ale wiem jak to jest..... trzymam kciuki zebys jednak znalazla w sobie sile i zrobila cos dla Waszej rodzinki
zgadzam się z witaminkąccc... cmoknij ta firmę, dobrze ci radzimy
Stary 2011-05-18, 13:02   #3293
goldika
Zakorzenienie

co do snów z przystojniakami to miałam już w trakcie ciąży kilka takich, że byłam w jakiejś sytuacji z "przystojniakiem" ale cały sen nie widziałam jego twarzy. A na samym końcu twarz się pokazywała i za każdym razem to był mój Tż przed ciążą miewałam sny z innymi przystojniakami a teraz do każdego wpycha mi się mój Tż

nikaa2 moim pierwszym ciążowym snem było... że urodziłam, leżałam już na sali. Przynoszą mi zawiniątko a tam... świnka morska :co jest: ja chyba za bardzo myślę o moich zwierzętach
Stary 2011-05-18, 13:19   #3294
nikaa2
Wtajemniczenie

Cytat:
co do snów z przystojniakami to miałam już w trakcie ciąży kilka takich, że byłam w jakiejś sytuacji z "przystojniakiem" ale cały sen nie widziałam jego twarzy. A na samym końcu twarz się pokazywała i za każdym razem to był mój Tż przed ciążą miewałam sny z innymi przystojniakami a teraz do każdego wpycha mi się mój Tż

nikaa2 moim pierwszym ciążowym snem było... że urodziłam, leżałam już na sali. Przynoszą mi zawiniątko a tam... świnka morska :co jest: ja chyba za bardzo myślę o moich zwierzętach
jesteś wierna, nawet w snach

chyba faktycznie za bardzo byślisz o swoich zwierzątkach, głównie o świnkach morskich
Stary 2011-05-18, 13:27   #3295
muffinka90
Zakorzenienie

Cytat:

rozwalilas mnie ta swinka

Jak juz mowa o przystojniakach, to snilo mi sie dzisiaj, ze poszlam z moim ginem na kolacje ale do przystojniakow to go nie zalicze, chociaz... taki zly tez nie jest

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2011-05-18, 13:36   #3296
nikaa2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość
rozwalilas mnie ta swinka

Jak juz mowa o przystojniakach, to snilo mi sie dzisiaj, ze poszlam z moim ginem na kolacje ale do przystojniakow to go nie zalicze, chociaz... taki zly tez nie jest

ooooooo coraz ciekawszych rzeczy się można dowiedzieĆ

no nic, zmykam lepiĆ uszka
Stary 2011-05-18, 13:43   #3297
muffinka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nikaa2 Pokaż wiadomość
ooooooo coraz ciekawszych rzeczy się można dowiedzieĆ

no nic, zmykam lepiĆ uszka
Jak juz weszlysmy na temat, to moze byc tylko ciekawiej

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2011-05-18, 13:58   #3298
gosiaczekkk85
Raczkowanie

Co do dziwnych snów, to mi się dziś śnił pożar wioski mojej babci, ale taki wypasiony z eksplozjami

Śliczne brzuszki Dziewczyny. Ja za bardzo nie mam jeszcze czego pokazywać, chyba, że sadełko

A ja dziś byłam na zakupach i kupiłam kieckę na wesele Taką samą widziałam na allegro, ale dużo droższa była. W brzuszku i piersiach nie jest mocno obcisła, więc spokojnie za 2 tygodnie ją założę.
Stary 2011-05-18, 14:12   #3299
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
JOLAJOLLY bardzo mi przykro i stasznie smutno zycze aby te trzy miesiace szybko zlecialy i abyscie mogli znow starac sie o maluszka...duzego buziaka przeslylamy i odwiedzaj nas...mam nadzieje,ze jak sie uda i wszystko bedzie ok to nam napiszesz

WITAMINKA alez cudny bobasek

JOAMICA ojej zakochalam sie w Twoim brzuszku jaki okraglutki,idelany jak z reklamy

DREAMNES jeszcze malutki ale jaki juz slodziutki:lo ve:

a ja znow czasu malo mam.caly czas w ruchu....dzis z Karinka na szczepieniu bylam i musze przyznac,ze dzielnie zniosla trzy szczepionki

Śliczny brzuś

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Hej

Macie sliczne brzuszki, moze kiedys ja sie odważe i wstawie swój w piatek Tz mi zdjęcie zrobi, bo wtedy koncze 11 tydzien, zeby była pełna data

Ja tez oglądałam o truskawkach. Ogólnie lubie ale nie czekam na nie z niewiadomo jakim utęsknieniem. Zreszta my jak kupujemy truskawki to poprostu od takich wiejskich ludzi na targu, a nie jakies sprowadzona zza morza czy pomorza jak w tvn gadali

Zamówiłam mojej córci takie cudo: Załącznik 3969282

Sama sie tym bede bawiła
Ja Mojej córci kupuje trampoline dużą ogrodową na dzień dziecka.

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Cytat:

Współczuje takiego szefa
Czasem to sie cieszę że nie pracuję i nie mam tych problemów.

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 14:12   #3300
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Cytat:
JOAMIC to mozna powiedziec,ze uczciliscie powrot do siebie
kurcze to az tak nie ciekawie bylo,ze tz sie spakowal...ale dobrze,ze juz po kryzysie i mozecie se cieszyc soba i przyszlym nowym czlonkiem rodziny
...ale widac,ze tz sie stara...samo to co piszesz jak reaguje na rozne rzeczy,np to z ta lista juz swiadczy o tym ,ze wazne abys Ty sie dobrze czula,aby nic nie zabraklo maluszkowi...i ten sms kilka slow,maly czyn a taka moze zrobic frajde i przyjemnosc
Dokładnie uczciliśmy powrót do siebie bardzo owocnie

Dziś jakieś bulgoty w brzuchu mam być może to delikatne kopanie dzidzi

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości