Włosomaniaczki cz. VII :) - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-05-17, 18:30   #3211
niby nic
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
Karola no myślę nad tym,żeby sobie bok wygolić ale dziwnie bym się czuła jakby mi włosy odrastały
Tak te lakiery pokaże jak zrzucę na kompa a kolor czerwony złamany pomarańczem-coś takiego
Przy pracy możesz dostać jeszcze chyba ileś pkt za styl/mowę
Ponoc głupio to wyglada jak odrasta
o to wiem chyba jaki, tez go mam

niby nic jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-17, 18:37   #3212
ImmortalLover
Zakorzenienie

Moja koleżanka miała w wakacje i teraz nie widać różnicy. Ale ona ma ogólnie nieład na głowie, więc wiesz

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-17, 20:39   #3213
Finlora
Zakorzenienie

TŻ przedłużył umowę i dostał nowy telefon - wziął taki, który strasznie mi się spodobał, z rozsuwaną klawiaturą z boku - chciałabym taki, kiedyś go odziedziczę ale to dopiero za 2 lata
O ten http://www.blogcdn.com/pl.engadget.c...877%5B1%5D.jpg

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2011-05-17 o 20:41
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-17, 20:56   #3214
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość
no co? 3 dni to mozna pic, ale ja chcę się na 18stke bawic do rana i byc w formie
Cytat:
Mnie się nigdy nie udaje zmyć całego tuszu;/ czasem,zwłaszcza po imprezie, wstaję rano z zaciekami wyglądam jak z horroru-szopa, blada twarz, sińce pod oczami i jeszcze resztki tuszu Jutro tak będę oglądać
Aga chciałabym kawałek po jednej stronie
tez mam problem z domyciem tuszu;/

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość

Leń Ja zmywam makijaż oczu dwufazowcem Ziai (cudnie zmywa żelowy eyeliner) a potem myję twarz żelem
nie mów mi o dwufazówce ziai tak mi po niej rzęsy leciały, nie mówiąc, że zamiast zmywac rozkruszała mi cały tusz na całej twarzy a rzęsy i tak niedomyte;/
ja zmywam oczy samorobionym micelem twarz równiez micelem/albo mleczkiem a potem jeszcze chusteczka nawilżająca dla dzieci 2 razy w tygodniu mydełko + woda (i mydełkiem tez zmywam makijaz oczu)

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
No i nie jadę !
wiedziałam

Nakarm pieska

Wymienię
NaKrawedzi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-17, 22:06   #3215
Finlora
Zakorzenienie

Przez przypadek trafiłam na ten kawałek http://www.youtube.com/watch?v=sRYNYb30nxU

Wieki tego nie słyszałam, pamiętam nawet, że kiedyś ten kawałek zajął pierwsze miejsce na rockowej liście
Stary 2011-05-17, 23:01   #3216
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Ale uciułałam na piękny lakier Safari i przytargałam kilka ubrań z ciuszka. Jedna tunika jest śliczna, na allegro podobną widziałam,ale troszkę za duza. chociaż może robić za taką luźną, chyba
A gdzie fotacze ???
Cytat:
No i nie jadę !
Impreza zapowiada się nawet fajnie. W cenie autokar {jechać trza 10 km.}, obiad {pewnie pomidorowa z ryżem }, kiełbaski na ognisko. To ma być w takiej prowincjonalnej, "folklorystycznej" knajpie + gry i zabawy + potupajka {pewnie występy tubylczego koła gospodyń wiejskich} + ognisko. Spore dotacje mają, to szaleją na tutejszą miarę. Ale ... od 10.oo do 18.oo (wyjazd}. Byłabym w domu około 20-tej. Trochę zbyt długo. Dadzą pewnie pomidorówkę, kotlet schabowy typu gazeta i popłuczyny po ścierce jako popitkę oraz 10 cm kiełbasy zwyczajnej. Co innego może być za taką cenę. Dalej - bujaj się sam. Wzięłabym zaopatrzenie stało / płynne, na miejscu też można kupić, ale mimo wszystko to zbyt długo.
Asiu - ja znam takie wycieczki, jaką Ty opisujesz. W mojej przyszywanej ojczyźnie, to normalka. Folder obiecuje za grosze wycieczkę jednodniową z taką atrakcją, że szczęka opada, poza tym obiad i prezenty. Raz się dałam naciąć. Była to oferta wycieczki do Muzeum diamentów w Amsterdamie + zwiedzanie szlifierni. Każdy w prezencie miał dostać 0,5 karatowy brylancik. A jakże, pojechałam. Wieźli nas, wieźli, aż się zatrzymali w środku lasu w jakimś przydrożnym motelu. Do cywilizacji kiloooometry. I zaczął się wykład - prezentacja na temat, o ile pamiętam, artykułów gospodarstwa domowego i innego badziewia. Trwał około pięciu godzin. A potem - kupować, mili państwo ! Nie chcemy kupować ! To nie dostaniecie obiadu. No to kupowaliśmy. Zjedliśmy obiad i usłyszeliśmy informację : w związku z tym, że zainteresowanie było tak duże i przeciągnęła się w czasie prezentacja, nie mamy już czasu dojechać do Amsterdamu. Wracamy. Takie cuś na zachodzie jest na porządku dziennym. Drugi raz dałam się prawie namówić na wycieczkę z przepłynięciem stateczkiem i zwiedzeniem rotterdamskiego portu. Ale nie pojechałam.
O jaka masakra z tymi wycieczkami
U nas to chyba tak nie ma jeszcze.
Prezentacje są oficjalnym punktem programu, a gratisy dostaje się niezależnie od zakupu [wiem, bo dziadki TŻ'ta często chadzają na takie spotkania]. Niezłe 'przygody' miałaś .

A co do dotacji, to Ci powiem, że wcale nie musi być bieda na tej wycieczce. Byłam raz na imprezie, gdzie dwa solidne, pieczone świniaki dawali .
No ale z drugiej strony reguły też nie ma.
Cytat:
Pamietam jak kiedys Jolie pisala ze to biale mydlo jest bardzo szkodliwe dla skory i dlatego tego nigdy nie probowalam, chociaz wiem ze to nie to samo, tamto sluzylo do prania, a to do mycia ale mimo wszystko jakos mam opory

Ładna kieca tez nie moj styl, ale ladna
Dzięki

Wiesz, z tym mydłem to różnie. Mnie też skład trochę przeraża, a z drugiej strony to nawet lekarze osobom po operacji zalecają mycie ran pooperacyjnych i pacjenci bardzo sobie chwalą. Opinie wizażanek też to potwierdzają, więc w sumie czego nie spróbować? Najwyżej zużyje się do prania skarpetek
Cytat:
Świetna ukradłabym ją
Dziękować
Cytat:
Śliczna, jakby było mnie kilka (naście) kilo mniej to też bym sobie taką sprawiła

Ale jak się zrobię na brąz to przecież całkowicie się nie zmyje Muszę spróbować z tym pasemkiem.
Idź do H&M i se przymierz, i dopiero wtedy ocenisz.

A próbę warto wykonać. Ja mam ciemne włosy, więc moje spostrzeżenia mogą być niemiarodajne, bo wszystkiego nie widać, ale wydaje mi się, że ta farbka wypłukuje się kompletnie .
Cytat:
Mnie się nigdy nie udaje zmyć całego tuszu;/ czasem,zwłaszcza po imprezie, wstaję rano z zaciekami wyglądam jak z horroru-szopa, blada twarz, sińce pod oczami i jeszcze resztki tuszu Jutro tak będę oglądać
Naprawdę polecam dwufazowiec Bielendy.
Przykładam do oczka, 10 sekund i wszystko ładnie schodzi. Żadnym mleczkiem ani żelem do mycia nie udawała mi się ta sztuczka.
A kosztuje grosze, warto zainwestować
Cytat:
TŻ przedłużył umowę i dostał nowy telefon - wziął taki, który strasznie mi się spodobał, z rozsuwaną klawiaturą z boku - chciałabym taki, kiedyś go odziedziczę ale to dopiero za 2 lata
Fajny.
Ja cały czas mam w 'zapasie' HTC TŻ'ta i nie mogę się przestawić do jego obsługi. Cały czas więc męczę Nokię, nota bene też ze spadku
Cytat:
Przez przypadek trafiłam na ten kawałek http://www.youtube.com/watch?v=sRYNYb30nxU

Wieki tego nie słyszałam, pamiętam nawet, że kiedyś ten kawałek zajął pierwsze miejsce na rockowej liście
O ja p.i.r.d.z.i.u, nie przypominaj mi tego falsetu

Odebrałam pędzle. Rzeczywiście dwa są dość duże i mam wrażenie, że jakoś dziwnie podpisane. Bo np. tego do załamania nigdy w życiu nie użyłabym do tego celu ., a blending bardziej pasuje mi jako pędzel do korektora, chociaż do rozcierania pewnie też się nada... raz przetrzeć i od razu całe oko zblendowane
Ale trzy w zupełnie 'normalnych' rozmiarach , w tym dwa dość precyzyjne. Jestem zadowolona

Tuniko-szlafroczek też przyszedł. Satynka rzeczywiście cieniutka, ale będzie idealna na lato, taka chłodząca. Jakość wykonania nie najgorsza, daje radę. Resztę obadam już w trakcie użytkowania

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-18, 06:17   #3217
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Pamietam jak kiedys Jolie pisala ze to biale mydlo jest bardzo szkodliwe dla skory
Ale to w kostce. Pewien czas temu poszła po Wizażu plotka, że to mydło w kostce Biały Jeleń, to istne panaceum na wrażliwą twarz. Turlałam się ze śmiechu po podłodze na takie dictum . Dziewczyny w to uwierzyły. Przecież to taki zajzajer, że białe skarpetki do czystości pierze. Już nie pamiętam czy ostrzegałam Dziewczyny "na piśmie", czy tylko o tym pomyślałam.
Ale to nie koniec historii . Co otwieram Wizaż to ochy i achy na temat tego mydła. Myślę sobie : ty głupia, tyś nie żadna chemiczka, może rzeczywiście coś zmienili, udoskonalili. A że ja, jak wiecie, łasa na nowinki jestem, poleciałam do mydlarni i kostkę tego mydła zakupiłam. Od razu buźkę umyłam. I co ... Natychmiast wzywałam taxi i do jej przyjazdu prawie ściany gryzłam, tak mnie gęba piekła. A kolor iście "kardynalskiej purpury" na buzi zakwitł. Z wrzaskiem : ratunku, wpadłam do kosmetyczki. Bodajże, ze dwa tygodnie mnie leczyła. Głupol, głupolem pozostanie .
Nie tak dawno na Wizażu zaczęto ponownie ochować i achować nad Białym Jeleniem. Szampon i mydło w płynie. Ja, pomna mojej przygody, bardzo sceptycznie podchodziłam do tych opowieści. W końcu, skuszona brakiem { ???} silnych detergentów w składzie tego mydła i namiętnie przez Wizaż namawiana, kupiłam. Stało toto i stało w głębinach szafki, aż wreszcie pomyślałam : raz kozie śmierć i ciap na buźkę. Efekt - rewelacyjne. Możecie śmiało kupować. Jeśli mi kuku nie robi, nie zrobi też i nikomu innemu.

Cytat:
Napisane przez niby nic
moja mama tez czesto jezdzi na takie wycieczki,
Raz byłam na takiej imprezie w Polsce. Bodajże przez trzy godziny musiałam wysłuchać wykładu na temat garnków Philipiaka i za moją wytrwałość dostałam w prezencie jakiś szampon i odżywkę, niewiadomego pochodzenia. Potem jeszcze wielokrotnie pisali i dzwonili z zaproszeniami. Ostatnio miało być spotkanie na temat odkurzacza, który sam jeździ po mieszkaniu i odkurza. Już się nie daję zaprosić.

Cytat:
Jak widzę dziewczyny na ulicy wygolone w ten sposób to się zastanawiam skąd takie pomysły?

Nie znasz się ! To "wygolenie", to już przeszłość. Teraz jest jeszcze lepszy trend . Jak to widzę, to prawie umieram ze śmiechu {czytaj : obrzydzenia} . Dziewczyny farbują włosy w ten sposób : przy skórze głowy, na parę centymetrów jasny w tonacji kolor, a na resztę włosów - o parę tonów ciemniejszy. Wygląda to tak, jakby, co najmniej - półroczne odrosty miały. Jeżu, jeżu, kolczasty zwierzu - jakie to niechlujne ! Jak te handlarki z bazaru z paromiesięcznym odrostem. Z całym szacunkiem do handlarek, jedynie z obrzydzeniem do niechlujności niektórych. No, ale - co ja tam wiem o modzie.

Cytat:
Napisane przez NaKrawedzi Pokaż wiadomość
wiedziałam

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Odebrałam pędzle.
Tak mnie w głowie namąciłyście, że wczoraj w Naturze kupiłam pędzelek Essence "smokey eyes". Tylko sama nie wiem : po co. Już wiem - była tylko jedna sztuka .

Trzymajcie kciuki. Jadę dzisiaj o 10-tej na przesłuchanie do fiskusa. I to do takiego budynku, gdzie w oknach są kraty.

Miłego dnia

Patrzcie, kto nas chce odwiedzić. Przepędzona ! Szczękę z podłogi zbierałam. Trza kosy na sztorc w styliskach osadzać .

http://powiernictwo-polskie.pl/index...lska&Itemid=70

Edytowane przez Heroldin
Czas edycji: 2011-05-18 o 07:07
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-18, 09:38   #3218
'Estelle'

Cytat:
Nie tak dawno na Wizażu zaczęto ponownie ochować i achować nad Białym Jeleniem. Szampon i mydło w płynie. Ja, pomna mojej przygody, bardzo sceptycznie podchodziłam do tych opowieści. W końcu, skuszona brakiem { ???} silnych detergentów w składzie tego mydła i namiętnie przez Wizaż namawiana, kupiłam. Stało toto i stało w głębinach szafki, aż wreszcie pomyślałam : raz kozie śmierć i ciap na buźkę. Efekt - rewelacyjne. Możecie śmiało kupować. Jeśli mi kuku nie robi, nie zrobi też i nikomu innemu.
Jak widać, nigdy nic nie wiadomo
Ja pewnie kupię, ale to za jakieś pół roku
Na razie micele z Biedro muszę zużyć i żel Mineral Flowers.
A skoro to mysło tyle czasu jest na rynku, jest nadzieja dla mnie, że nie wycofają [byle tylko w składzie nie babrali ]
Cytat:
Raz byłam na takiej imprezie w Polsce. Bodajże przez trzy godziny musiałam wysłuchać wykładu na temat garnków Philipiaka i za moją wytrwałość dostałam w prezencie jakiś szampon i odżywkę, niewiadomego pochodzenia. Potem jeszcze wielokrotnie pisali i dzwonili z zaproszeniami. Ostatnio miało być spotkanie na temat odkurzacza, który sam jeździ po mieszkaniu i odkurza. Już się nie daję zaprosić.
Nam się marzy taki odkurzacz chociaż odkurzać to ja akurat lubię.
A jeszcze lepiej - kosiarka, ale to juz plany na przyszłość, kiedy własny dom pobudujemy... kiedyś...
Cytat:

Nie znasz się ! To "wygolenie", to już przeszłość. Teraz jest jeszcze lepszy trend . Jak to widzę, to prawie umieram ze śmiechu {czytaj : obrzydzenia} . Dziewczyny farbują włosy w ten sposób : przy skórze głowy, na parę centymetrów jasny w tonacji kolor, a na resztę włosów - o parę tonów ciemniejszy. Wygląda to tak, jakby, co najmniej - półroczne odrosty miały. Jeżu, jeżu, kolczasty zwierzu - jakie to niechlujne ! Jak te handlarki z bazaru z paromiesięcznym odrostem. Z całym szacunkiem do handlarek, jedynie z obrzydzeniem do niechlujności niektórych. No, ale - co ja tam wiem o modzie.

O rany, a tego to jeszcze nie widziałam.
Wiem, że kiedyś wielbicielki emo [tudzież małpy] pasemka w paski poprzeczne rozjaśniały na tzw. skunksa.
Cytat:
Tak mnie w głowie namąciłyście, że wczoraj w Naturze kupiłam pędzelek Essence "smokey eyes". Tylko sama nie wiem : po co. Już wiem - była tylko jedna sztuka .
Dobry wybór
Mimo niewielkiej ceny, to dość dobre pędzelki. Ja bardzo lubię ten smokey . Od kiedy go mam, cieniowanie, rozcieranie, przejścia wyglądają o wiele lepiej, a zawsze miałam z tym problem.

Cytat:
Trzymajcie kciuki. Jadę dzisiaj o 10-tej na przesłuchanie do fiskusa. I to do takiego budynku, gdzie w oknach są kraty.

Miłego dnia
To trzymamy
Cytat:
Patrzcie, kto nas chce odwiedzić. Przepędzona ! Szczękę z podłogi zbierałam. Trza kosy na sztorc w styliskach osadzać .

Kasia, co za strony Ty czytasz

Stary 2011-05-18, 13:05   #3219
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
no co? 3 dni to mozna pic, ale ja chcę się na 18stke bawic do rana i byc w formie
tez mam problem z domyciem tuszu;/

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

nie mów mi o dwufazówce ziai tak mi po niej rzęsy leciały, nie mówiąc, że zamiast zmywac rozkruszała mi cały tusz na całej twarzy a rzęsy i tak niedomyte;/
ja zmywam oczy samorobionym micelem twarz równiez micelem/albo mleczkiem a potem jeszcze chusteczka nawilżająca dla dzieci 2 razy w tygodniu mydełko + woda (i mydełkiem tez zmywam makijaz oczu)

wiedziałam
Nie no ja tez 3 dni nie umiem pic, bo ja nigdy umiaru nie mam

Mi ta Ziaja tez nie domywala tuszu

Cytat:
A gdzie fotacze ???

O jaka masakra z tymi wycieczkami
U nas to chyba tak nie ma jeszcze.
Prezentacje są oficjalnym punktem programu, a gratisy dostaje się niezależnie od zakupu [wiem, bo dziadki TŻ'ta często chadzają na takie spotkania]. Niezłe 'przygody' miałaś .

A co do dotacji, to Ci powiem, że wcale nie musi być bieda na tej wycieczce. Byłam raz na imprezie, gdzie dwa solidne, pieczone świniaki dawali .
No ale z drugiej strony reguły też nie ma.

Dzięki

Wiesz, z tym mydłem to różnie. Mnie też skład trochę przeraża, a z drugiej strony to nawet lekarze osobom po operacji zalecają mycie ran pooperacyjnych i pacjenci bardzo sobie chwalą. Opinie wizażanek też to potwierdzają, więc w sumie czego nie spróbować? Najwyżej zużyje się do prania skarpetek

Dziękować

Idź do H&M i se przymierz, i dopiero wtedy ocenisz.

A próbę warto wykonać. Ja mam ciemne włosy, więc moje spostrzeżenia mogą być niemiarodajne, bo wszystkiego nie widać, ale wydaje mi się, że ta farbka wypłukuje się kompletnie .

Naprawdę polecam dwufazowiec Bielendy.
Przykładam do oczka, 10 sekund i wszystko ładnie schodzi. Żadnym mleczkiem ani żelem do mycia nie udawała mi się ta sztuczka.
A kosztuje grosze, warto zainwestować

Fajny.
Ja cały czas mam w 'zapasie' HTC TŻ'ta i nie mogę się przestawić do jego obsługi. Cały czas więc męczę Nokię, nota bene też ze spadku

O ja p.i.r.d.z.i.u, nie przypominaj mi tego falsetu

Odebrałam pędzle. Rzeczywiście dwa są dość duże i mam wrażenie, że jakoś dziwnie podpisane. Bo np. tego do załamania nigdy w życiu nie użyłabym do tego celu ., a blending bardziej pasuje mi jako pędzel do korektora, chociaż do rozcierania pewnie też się nada... raz przetrzeć i od razu całe oko zblendowane
Ale trzy w zupełnie 'normalnych' rozmiarach , w tym dwa dość precyzyjne. Jestem zadowolona

Tuniko-szlafroczek też przyszedł. Satynka rzeczywiście cieniutka, ale będzie idealna na lato, taka chłodząca. Jakość wykonania nie najgorsza, daje radę. Resztę obadam już w trakcie użytkowania
No to moze kupie kiedys to mydlo i na sobie przetestuje

Cytat:
Cześć !

Ale to w kostce. Pewien czas temu poszła po Wizażu plotka, że to mydło w kostce Biały Jeleń, to istne panaceum na wrażliwą twarz. Turlałam się ze śmiechu po podłodze na takie dictum . Dziewczyny w to uwierzyły. Przecież to taki zajzajer, że białe skarpetki do czystości pierze. Już nie pamiętam czy ostrzegałam Dziewczyny "na piśmie", czy tylko o tym pomyślałam.
Ale to nie koniec historii . Co otwieram Wizaż to ochy i achy na temat tego mydła. Myślę sobie : ty głupia, tyś nie żadna chemiczka, może rzeczywiście coś zmienili, udoskonalili. A że ja, jak wiecie, łasa na nowinki jestem, poleciałam do mydlarni i kostkę tego mydła zakupiłam. Od razu buźkę umyłam. I co ... Natychmiast wzywałam taxi i do jej przyjazdu prawie ściany gryzłam, tak mnie gęba piekła. A kolor iście "kardynalskiej purpury" na buzi zakwitł. Z wrzaskiem : ratunku, wpadłam do kosmetyczki. Bodajże, ze dwa tygodnie mnie leczyła. Głupol, głupolem pozostanie .

Miłego dnia

ten odkurzacz mnie rozbawil nie umiem sobie czegos takiego wyobrazic
moi rodzice (glownie mama) czesto chodza na jakies takie pokazy i kiedys im wcisneli garnki, drogie jak cholera i jakos roznicy nie widac miedzy nimi a jakimis zwyklymi metalowymi, ale spoko

No to jak tak mowisz to sprobuje, tylko boje sie ze dopiero po jakims czasie odczuje jakies skutki uboczne

Mam juz wakacje napisalam historie, troche tam posciemnialam, mam nadzieje ze bedzie w miare spoko

Stary 2011-05-18, 13:28   #3220
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no ja tez 3 dni nie umiem pic, bo ja nigdy umiaru nie mam

Mi ta Ziaja tez nie domywala tuszu

Mam juz wakacje napisalam historie, troche tam posciemnialam, mam nadzieje ze bedzie w miare spoko
ja mam umiar jak wiem, że muszę mieć

kij z niedomywaniem tuszu ale doprowadziła moje rzęsy do takiego stanu, że masakra

ja już w sumie tez mam wakacje (tylko schudnąć jeszcze nie zdążyłam xD)

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

kupiłam biedronkowy żel micel w sumie dla mamy ale potestuję i obadam

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-05-18, 14:37   #3221
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam umiar jak wiem, że muszę mieć

kij z niedomywaniem tuszu ale doprowadziła moje rzęsy do takiego stanu, że masakra

ja już w sumie tez mam wakacje (tylko schudnąć jeszcze nie zdążyłam xD)

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

kupiłam biedronkowy żel micel w sumie dla mamy ale potestuję i obadam
No ja tez jak wiem ze musze miec umiar to sie umiem ogarnac ale na ogol stwierdzam ze nie musze

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

a schudnac to tez musze powiedzialam ze po maturach

Stary 2011-05-18, 14:40   #3222
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam w tym stylu Delphi

Cytat:

o matko chciałam kiedyś posłuchać jakiejś jego piosenki i zapomniałam nazwy

Za chwilę pozmniejszam fotki i wrzucę do albumu ciuchy i lakier

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

Stary 2011-05-18, 14:59   #3223
Heroldin
Zakorzenienie

No i wróciłam. Nie zamknęli mnie, wypuścili. Ale było źle. Co tam : "było". Będzie źle. Na takie suczysko trafiłam, do tego rude, że szkoda gadać. Będzie wojna ! Już mam na piątek wizytę u adwokata umówioną.
Teraz idę przed TV odreagować.
Stary 2011-05-18, 15:27   #3224
ImmortalLover
Zakorzenienie

Kasiu na pewno się ułoży

https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=13937 moje zakupy jakbyście chciały

Stary 2011-05-18, 18:19   #3225
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam w tym stylu Delphi
Mnie się bardzo taki rozsuwany telefon podoba i w sumie mogłabym go mieć w abonamencie za 45 zeta ale nie będę miała bo nie chcę się bawić w abonament i uwiązywać na 2 lata. Poza tym kto mi zagwarantuje, że będę miała pracę, żeby ten abonament przez te 2 lata płacić

Cytat:
o matko chciałam kiedyś posłuchać jakiejś jego piosenki i zapomniałam nazwy
Ja ostatnio chciałam znaleźć tą piosenkę i za chiny ludowe nie mogłam sobie nazwy przypomnieć A trafiłam przypadkiem na wątku o X Factorze bo któraś wizażanka stwierdziła, że to prawie jak Szpak

Cytat:
No i wróciłam. Nie zamknęli mnie, wypuścili. Ale było źle. Co tam : "było". Będzie źle. Na takie suczysko trafiłam, do tego rude, że szkoda gadać. Będzie wojna ! Już mam na piątek wizytę u adwokata umówioną.
Trzymamy kciuki, żebyś tę wojnę wygrała
Stary 2011-05-18, 22:06   #3226
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
No ja tez jak wiem ze musze miec umiar to sie umiem ogarnac ale na ogol stwierdzam ze nie musze

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

a schudnac to tez musze powiedzialam ze po maturach
uzyłam micelka z biedry i pierwsze wrazenie bardzo pozytywne
ładnie zmywa makijaz, buzia nie jest zaczerwieniona wygląda na to, ze zakup mydełka biały jeleń odwlecze się w czasie

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-05-18, 22:25   #3227
'Estelle'

Cytat:
Za chwilę pozmniejszam fotki i wrzucę do albumu ciuchy i lakier
Lakier nie mój kolor, ale ciuszki ekstra
Cytat:

Kupiła ten turban, ale po pierwszym użyciu włosy miałam mokre. Muszę najpierw osuszać zwykłym ręcznikiem, a ten będzie do dosuszenia i ponoszenia.

Polazłam też d Rossa, ale nie kupiłam żadnego lakieru , ani nic nieplanowanego , jedynie odżywkę Lovely z wapniem. A na jej nakrętce naklejka: Wizaż, KWC

Stary 2011-05-18, 22:30   #3228
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
Lakier nie mój kolor, ale ciuszki ekstra

Kupiła ten turban, ale po pierwszym użyciu włosy miałam mokre. Muszę najpierw osuszać zwykłym ręcznikiem, a ten będzie do dosuszenia i ponoszenia.

Polazłam też d Rossa, ale nie kupiłam żadnego lakieru , ani nic nieplanowanego , jedynie odżywkę Lovely z wapniem. A na jej nakrętce naklejka: Wizaż, KWC
ja nie mam po nim mokrych włosów (no chyba, ze założe go po umyciu włosów szamponem, a potem drugi raz po spłukaniu odzwyki) no ale ja je trochę noszę w tym turbanie

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-05-18, 22:31   #3229
Finlora
Zakorzenienie

Właśnie dostałam ostrzeżenie za off topa w wątku essence - jedna dziewczyna napisała coś o suchych włosach i wypadających paznokciach, napisałam, że mam dokładnie to samo i za to dostałam ostrzeżenie - za niszczenie treści wątku, jakby wątek essence nie był jednym wielkim off topem
Chyba przestanę się w ogóle odzywać.

Edit. 3 punkty karne.

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2011-05-18 o 22:33
Stary 2011-05-18, 22:33   #3230
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie dostałam ostrzeżenie za off topa w wątku essence - jedna dziewczyna napisała coś o suchych włosach i wypadających paznokciach, napisałam, że mam dokładnie to samo i za to dostałam ostrzeżenie - za niszczenie treści wątku, jakby wątek essence nie był jednym wielkim off topem

Edit. 3 punkty karne.
ja tez dostałam karniaki w tym watku;/ widac jest dokładnie czytany... ale dokładnie ten watek to jeden wielki off:rollleyes:

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-05-18, 22:35   #3231
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez dostałam karniaki w tym watku;/ widac jest dokładnie czytany... ale dokładnie ten watek to jeden wielki off:rollleyes:
Aż się w ogóle odechciewa odzywać.
Stary 2011-05-18, 22:41   #3232
NaKrawedzi
Zakorzenienie

tez tak miałam...;/

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Aga i tak sie ciesz, bo widzę, że dziewczyny poblokowane...;/ masakra jakaś

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-05-18, 22:43   #3233
Finlora
Zakorzenienie

Taaa, jeszcze jeden karniak i przymusowy odwyk od wizażu. Wiesz, jak się ktoś postara to pewnie zaraz coś znajdzie
Stary 2011-05-18, 22:45   #3234
NaKrawedzi
Zakorzenienie

tez dostałam karniaki od tej moderatorki

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-05-18, 22:49   #3235
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
tez dostałam karniaki od tej moderatorki
Gdybym była złośliwa to bym coś na temat gramatyki wspomniała ale to niezgodne z regulaminem.
Stary 2011-05-18, 22:50   #3236
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
Gdybym była złośliwa to bym coś na temat gramatyki wspomniała ale to niezgodne z regulaminem.
ano możnaby

idę spać

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-05-18, 22:54   #3237
Finlora
Zakorzenienie

Poza tym, jeśli akurat o wątku Essence mowa, ja tam widzę mnóstwo off topów i to robionych przez te same osoby ale jakoś punktów karnych u nich nie widzę
Stary 2011-05-18, 23:27   #3238
'Estelle'

Cytat:
ja nie mam po nim mokrych włosów (no chyba, ze założe go po umyciu włosów szamponem, a potem drugi raz po spłukaniu odzwyki) no ale ja je trochę noszę w tym turbanie
Też noszę jakiś czas, ale miałam wrażenie, że mimo tego są dość wilgotne i długo schły.
Cytat:

Edit. 3 punkty karne.

Za ostro...

Stary 2011-05-19, 05:36   #3239
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Kasiu na pewno się ułoży
Też mam taką nadzieję. Ale będzie trudno, bo babisko wyjątkowo wredne . Całą rozmowę od straszenia zaczęła i to w tonie górnego "C". Nastawiłam się, że będę wyjątkowo miła { toż to urząd skarbowy} . Nie zdzierżyłam jednak.

Cytat:
Trzymamy kciuki, żebyś tę wojnę wygrała
Trudno będzie w tym przypadku. Ale jest sporo "stopni" odwołań, włącznie z Trybunałem w Hadze

Cytat:
Właśnie dostałam ostrzeżenie za off topa w wątku essence
Właśnie za chwilę miałam zamiar "wejść" na ten wątek, bo słyszałam, że się działo. Już w paru wątkach była ta sama sytuacja : poleciało dużo karniaków. OK - sprawiedliwych. Tylko że ... w wyjątkowo wybiórczy sposób zostały rozdzielone. W jednym temacie "zielona" tłumaczyła nawet, że modki nie mają czasu na kontrolowanie wszystkiego i najczęściej reagują na informację : zły post. Ja mam wiele zastrzeżeń do pracy najniższego szczebla szefostwa Wizażu, ale, pomna zasadom : punkt 1 : szef ma zawsze rację; punkt 2 : jeśli szef nie ma racji, patrz punkt pierwszy, nie komentuję. Po prostu wynoszę się . Tak było ze wspólnymi zakupami { w moim przypadku : perfumy}. Utworzyli nowe stanowiska : organizatora {jasno zielone}, z rozszerzonymi uprawnieniami. Byłam i jestem temu przeciwna. Nie uczestniczę już w zakupach.
A tak po prawdzie, to miałabym podstawy wciskać "zły post" tysiące razy dziennie. Przede wszystkim za odzywki typu : wyszukiwarka nie gryzie lub nie lubimy tu leni . Toż to czysty off-top i do tego wyjątkowo niegrzeczny w formie . Nie oszukujmy się, w każdym wątku jest łamany regulamin.
Także samo wytłumaczenie : nie mam czasu, jest dla mnie, w tej sytuacji, wyjątkowo infantylne. Zgodziłaś się "zzielenieć ", wiedziałaś co cię czeka i przyjęłaś obowiązki dobrowolnie. To je wykonuj . Jak nie - zrezygnuj. Amen !

Miłego dnia

Ja już po wizycie na Essence. Moim zdaniem, karniaki jak najbardziej słuszne . Tylko ... rzeczywiście, tak "po uznaniu". Może miały spełniać rolę przestrogi ?

To znowu ja . Co myślicie ?! http://allegro.pl/sleek-storm-i-divi...610985132.html
Szybko mi tu napisać - kupować czy nie ?!

Edytowane przez Heroldin
Czas edycji: 2011-05-19 o 06:31
Stary 2011-05-19, 07:18   #3240
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Ja już po wizycie na Essence. Moim zdaniem, karniaki jak najbardziej słuszne . Tylko ... rzeczywiście, tak "po uznaniu". Może miały spełniać rolę przestrogi ?
Pewnie słuszne bo off top był tylko nie rozumiem czemu ja mam 3 karniaki a osoby, które non stop off topują i piszą całe posty na jasnoszaro (i inne kolory) czyli nie bardzo na temat mają po 1

Cytat:
To znowu ja . Co myślicie ?! http://allegro.pl/sleek-storm-i-divi...610985132.html
Szybko mi tu napisać - kupować czy nie ?!
Mnie ta paletka (i inne z tej firmy) kusi od jakiegoś czasu ale czytam sprzeczne opinie - jedne pełne zachwytów, drugie niekoniecznie (że pylą, że się osypują itd) i jeszcze się nie zdecydowałam
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości