|
|
#3211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)
Cytat:
![]() o to wiem chyba jaki, tez go mam
|
|
|
#3212 |
|
Zakorzenienie
|
Moja koleżanka miała w wakacje i teraz nie widać różnicy. Ale ona ma ogólnie nieład na głowie, więc wiesz
|
|
#3213 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ przedłużył umowę i dostał nowy telefon - wziął taki, który strasznie mi się spodobał, z rozsuwaną klawiaturą z boku - chciałabym taki, kiedyś go odziedziczę ale to dopiero za 2 lata
![]() O ten http://www.blogcdn.com/pl.engadget.c...877%5B1%5D.jpg Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-05-17 o 20:41 |
|
|
|
|
#3214 | ||
|
Zakorzenienie
|
no co?
3 dni to mozna pic, ale ja chcę się na 18stke bawic do rana i byc w formie![]() Cytat:
---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
tak mi po niej rzęsy leciały, nie mówiąc, że zamiast zmywac rozkruszała mi cały tusz na całej twarzy a rzęsy i tak niedomyte;/ja zmywam oczy samorobionym micelem twarz równiez micelem/albo mleczkiem a potem jeszcze chusteczka nawilżająca dla dzieci 2 razy w tygodniu mydełko + woda (i mydełkiem tez zmywam makijaz oczu)wiedziałam |
||
|
|
|
|
#3215 |
|
Zakorzenienie
|
Przez przypadek trafiłam na ten kawałek http://www.youtube.com/watch?v=sRYNYb30nxU
![]() Wieki tego nie słyszałam, pamiętam nawet, że kiedyś ten kawałek zajął pierwsze miejsce na rockowej liście
|
|
|
|
|
#3216 | |||||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
???Cytat:
U nas to chyba tak nie ma jeszcze. Prezentacje są oficjalnym punktem programu, a gratisy dostaje się niezależnie od zakupu [wiem, bo dziadki TŻ'ta często chadzają na takie spotkania]. Niezłe 'przygody' miałaś .A co do dotacji, to Ci powiem, że wcale nie musi być bieda na tej wycieczce. Byłam raz na imprezie, gdzie dwa solidne, pieczone świniaki dawali . No ale z drugiej strony reguły też nie ma. Cytat:
Wiesz, z tym mydłem to różnie. Mnie też skład trochę przeraża, a z drugiej strony to nawet lekarze osobom po operacji zalecają mycie ran pooperacyjnych i pacjenci bardzo sobie chwalą. Opinie wizażanek też to potwierdzają, więc w sumie czego nie spróbować? Najwyżej zużyje się do prania skarpetek ![]() Dziękować Cytat:
A próbę warto wykonać. Ja mam ciemne włosy, więc moje spostrzeżenia mogą być niemiarodajne, bo wszystkiego nie widać, ale wydaje mi się, że ta farbka wypłukuje się kompletnie .Cytat:
Przykładam do oczka, 10 sekund i wszystko ładnie schodzi. Żadnym mleczkiem ani żelem do mycia nie udawała mi się ta sztuczka. A kosztuje grosze, warto zainwestować Cytat:
Ja cały czas mam w 'zapasie' HTC TŻ'ta i nie mogę się przestawić do jego obsługi. Cały czas więc męczę Nokię, nota bene też ze spadku Cytat:
Odebrałam pędzle. Rzeczywiście dwa są dość duże i mam wrażenie, że jakoś dziwnie podpisane. Bo np. tego do załamania nigdy w życiu nie użyłabym do tego celu Ale trzy w zupełnie 'normalnych' rozmiarach , w tym dwa dość precyzyjne. Jestem zadowolona Tuniko-szlafroczek też przyszedł. Satynka rzeczywiście cieniutka, ale będzie idealna na lato, taka chłodząca. Jakość wykonania nie najgorsza, daje radę. Resztę obadam już w trakcie użytkowania
|
|
|
|
#3217 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Ale to nie koniec historii . Co otwieram Wizaż to ochy i achy na temat tego mydła. Myślę sobie : ty głupia, tyś nie żadna chemiczka, może rzeczywiście coś zmienili, udoskonalili. A że ja, jak wiecie, łasa na nowinki jestem, poleciałam do mydlarni i kostkę tego mydła zakupiłam. Od razu buźkę umyłam. I co ... Natychmiast wzywałam taxi i do jej przyjazdu prawie ściany gryzłam, tak mnie gęba piekła. A kolor iście "kardynalskiej purpury" na buzi zakwitł. Z wrzaskiem : ratunku, wpadłam do kosmetyczki. Bodajże, ze dwa tygodnie mnie leczyła. Głupol, głupolem pozostanie . Nie tak dawno na Wizażu zaczęto ponownie ochować i achować nad Białym Jeleniem. Szampon i mydło w płynie. Ja, pomna mojej przygody, bardzo sceptycznie podchodziłam do tych opowieści. W końcu, skuszona brakiem { ???} silnych detergentów w składzie tego mydła i namiętnie przez Wizaż namawiana, kupiłam. Stało toto i stało w głębinach szafki, aż wreszcie pomyślałam : raz kozie śmierć i ciap na buźkę. Efekt - rewelacyjne. Możecie śmiało kupować. Jeśli mi kuku nie robi, nie zrobi też i nikomu innemu. Cytat:
Cytat:
Nie znasz się ! To "wygolenie", to już przeszłość. Teraz jest jeszcze lepszy trend . Jak to widzę, to prawie umieram ze śmiechu {czytaj : obrzydzenia} . Dziewczyny farbują włosy w ten sposób : przy skórze głowy, na parę centymetrów jasny w tonacji kolor, a na resztę włosów - o parę tonów ciemniejszy. Wygląda to tak, jakby, co najmniej - półroczne odrosty miały. Jeżu, jeżu, kolczasty zwierzu - jakie to niechlujne ! Jak te handlarki z bazaru z paromiesięcznym odrostem. Z całym szacunkiem do handlarek, jedynie z obrzydzeniem do niechlujności niektórych. No, ale - co ja tam wiem o modzie. Tak mnie w głowie namąciłyście, że wczoraj w Naturze kupiłam pędzelek Essence "smokey eyes". Tylko sama nie wiem : po co. Już wiem - była tylko jedna sztuka Trzymajcie kciuki. Jadę dzisiaj o 10-tej na przesłuchanie do fiskusa. I to do takiego budynku, gdzie w oknach są kraty. ![]() Miłego dnia ****** Patrzcie, kto nas chce odwiedzić. Przepędzona ! Szczękę z podłogi zbierałam. Trza kosy na sztorc w styliskach osadzać . http://powiernictwo-polskie.pl/index...lska&Itemid=70 Edytowane przez Heroldin Czas edycji: 2011-05-18 o 07:07 |
|||
|
|
|
|
#3218 | ||||||
|
|
Cytat:
![]() Ja pewnie kupię, ale to za jakieś pół roku Na razie micele z Biedro muszę zużyć i żel Mineral Flowers. A skoro to mysło tyle czasu jest na rynku, jest nadzieja dla mnie, że nie wycofają [byle tylko w składzie nie babrali ]Cytat:
chociaż odkurzać to ja akurat lubię.A jeszcze lepiej - kosiarka, ale to juz plany na przyszłość, kiedy własny dom pobudujemy... kiedyś... Cytat:
O rany, a tego to jeszcze nie widziałam. Wiem, że kiedyś wielbicielki emo [tudzież małpy] pasemka w paski poprzeczne rozjaśniały na tzw. skunksa.Cytat:
![]() Mimo niewielkiej ceny, to dość dobre pędzelki. Ja bardzo lubię ten smokey Cytat:
![]() Cytat:
Kasia, co za strony Ty czytasz
|
|
|
|
#3219 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi ta Ziaja tez nie domywala tuszu Cytat:
![]() Cytat:
![]() moi rodzice (glownie mama) czesto chodza na jakies takie pokazy i kiedys im wcisneli garnki, drogie jak cholera i jakos roznicy nie widac miedzy nimi a jakimis zwyklymi metalowymi, ale spoko ![]() No to jak tak mowisz to sprobuje, tylko boje sie ze dopiero po jakims czasie odczuje jakies skutki uboczne ![]() Mam juz wakacje napisalam historie, troche tam posciemnialam, mam nadzieje ze bedzie w miare spoko
|
|
|
#3220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kij z niedomywaniem tuszu ale doprowadziła moje rzęsy do takiego stanu, że masakra ja już w sumie tez mam wakacje ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- kupiłam biedronkowy żel micel w sumie dla mamy ale potestuję i obadam
|
|
|
|
|
|
#3221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- a schudnac to tez musze powiedzialam ze po maturach
|
|
|
#3222 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
chciałam kiedyś posłuchać jakiejś jego piosenki i zapomniałam nazwyZa chwilę pozmniejszam fotki i wrzucę do albumu ciuchy i lakier
|
|
|
#3223 |
|
Zakorzenienie
|
No i wróciłam. Nie zamknęli mnie, wypuścili. Ale było źle. Co tam : "było". Będzie źle. Na takie suczysko trafiłam, do tego rude, że szkoda gadać. Będzie wojna ! Już mam na piątek wizytę u adwokata umówioną.
Teraz idę przed TV odreagować. |
|
|
|
|
#3224 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu na pewno się ułoży
https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=13937 moje zakupy jakbyście chciały
|
|
#3225 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mnie się bardzo taki rozsuwany telefon podoba i w sumie mogłabym go mieć w abonamencie za 45 zeta ale nie będę miała bo nie chcę się bawić w abonament i uwiązywać na 2 lata. Poza tym kto mi zagwarantuje, że będę miała pracę, żeby ten abonament przez te 2 lata płacić
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ładnie zmywa makijaz, buzia nie jest zaczerwieniona wygląda na to, ze zakup mydełka biały jeleń odwlecze się w czasie
|
|
|
|
|
|
#3227 | |
|
|
Lakier nie mój kolor, ale ciuszki ekstra
Cytat:
Kupiła ten turban, ale po pierwszym użyciu włosy miałam mokre. Muszę najpierw osuszać zwykłym ręcznikiem, a ten będzie do dosuszenia i ponoszenia. Polazłam też d Rossa, ale nie kupiłam żadnego lakieru , jedynie odżywkę Lovely z wapniem. A na jej nakrętce naklejka: Wizaż, KWC
|
|
|
|
#3228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3229 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie dostałam ostrzeżenie za off topa w wątku essence - jedna dziewczyna napisała coś o suchych włosach i wypadających paznokciach, napisałam, że mam dokładnie to samo i za to dostałam ostrzeżenie - za niszczenie treści wątku, jakby wątek essence nie był jednym wielkim off topem
Chyba przestanę się w ogóle odzywać. Edit. 3 punkty karne. Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-05-18 o 22:33 |
|
|
|
|
#3230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3231 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3232 |
|
Zakorzenienie
|
tez tak miałam...;/
---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Aga i tak sie ciesz, bo widzę, że dziewczyny poblokowane...;/ masakra jakaś |
|
|
|
|
#3233 |
|
Zakorzenienie
|
Taaa, jeszcze jeden karniak i przymusowy odwyk od wizażu. Wiesz, jak się ktoś postara to pewnie zaraz coś znajdzie
|
|
|
|
|
#3234 |
|
Zakorzenienie
|
tez dostałam karniaki od tej moderatorki
|
|
|
|
|
#3235 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() idę spać
|
|
|
|
|
|
#3237 |
|
Zakorzenienie
|
Poza tym, jeśli akurat o wątku Essence mowa, ja tam widzę mnóstwo off topów i to robionych przez te same osoby ale jakoś punktów karnych u nich nie widzę
|
|
|
|
|
#3238 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
Za ostro...
|
|
|
|
#3239 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Też mam taką nadzieję. Ale będzie trudno, bo babisko wyjątkowo wredne . Całą rozmowę od straszenia zaczęła i to w tonie górnego "C". Nastawiłam się, że będę wyjątkowo miła { toż to urząd skarbowy} . Nie zdzierżyłam jednak. Trudno będzie w tym przypadku. Ale jest sporo "stopni" odwołań, włącznie z Trybunałem w Hadze Właśnie za chwilę miałam zamiar "wejść" na ten wątek, bo słyszałam, że się działo. Już w paru wątkach była ta sama sytuacja : poleciało dużo karniaków. OK - sprawiedliwych. Tylko że ... w wyjątkowo wybiórczy sposób zostały rozdzielone. W jednym temacie "zielona" tłumaczyła nawet, że modki nie mają czasu na kontrolowanie wszystkiego i najczęściej reagują na informację : zły post. Ja mam wiele zastrzeżeń do pracy najniższego szczebla szefostwa Wizażu, ale, pomna zasadom : punkt 1 : szef ma zawsze rację; punkt 2 : jeśli szef nie ma racji, patrz punkt pierwszy, nie komentuję. Po prostu wynoszę się . Tak było ze wspólnymi zakupami { w moim przypadku : perfumy}. Utworzyli nowe stanowiska : organizatora {jasno zielone}, z rozszerzonymi uprawnieniami. Byłam i jestem temu przeciwna. Nie uczestniczę już w zakupach. A tak po prawdzie, to miałabym podstawy wciskać "zły post" tysiące razy dziennie. Przede wszystkim za odzywki typu : wyszukiwarka nie gryzie lub nie lubimy tu leni . Toż to czysty off-top i do tego wyjątkowo niegrzeczny w formie . Nie oszukujmy się, w każdym wątku jest łamany regulamin. Także samo wytłumaczenie : nie mam czasu, jest dla mnie, w tej sytuacji, wyjątkowo infantylne. Zgodziłaś się "zzielenieć ", wiedziałaś co cię czeka i przyjęłaś obowiązki dobrowolnie. To je wykonuj . Jak nie - zrezygnuj. Amen ! Miłego dnia ****** Ja już po wizycie na Essence. Moim zdaniem, karniaki jak najbardziej słuszne . Tylko ... rzeczywiście, tak "po uznaniu". Może miały spełniać rolę przestrogi ? ****** To znowu ja . Co myślicie ?! http://allegro.pl/sleek-storm-i-divi...610985132.html Szybko mi tu napisać - kupować czy nie ?! Edytowane przez Heroldin Czas edycji: 2011-05-19 o 06:31 |
|
|
|
|
#3240 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:49.

ale dziwnie bym się czuła jakby mi włosy odrastały 
a kolor czerwony złamany pomarańczem-coś takiego

wyglądam jak z horroru-szopa, blada twarz, sińce pod oczami i jeszcze resztki tuszu
tak mi po niej rzęsy leciały, nie mówiąc, że zamiast zmywac rozkruszała mi cały tusz na całej twarzy a rzęsy i tak niedomyte;/
chociaż może robić za taką luźną, chyba
???
}, kiełbaski na ognisko. To ma być w takiej prowincjonalnej, "folklorystycznej" knajpie + gry i zabawy + potupajka {pewnie występy tubylczego koła gospodyń wiejskich} + ognisko. Spore dotacje mają, to szaleją na tutejszą miarę. Ale ... od 10.oo do 18.oo (wyjazd}. Byłabym w domu około 20-tej. Trochę zbyt długo. Dadzą pewnie pomidorówkę, kotlet schabowy typu gazeta i popłuczyny po ścierce jako popitkę oraz 10 cm kiełbasy zwyczajnej. Co innego może być za taką cenę. Dalej - bujaj się sam. Wzięłabym zaopatrzenie stało / płynne, na miejscu też można kupić, ale mimo wszystko to zbyt długo.
.
Muszę spróbować z tym pasemkiem.
.

chciałam kiedyś posłuchać jakiejś jego piosenki i zapomniałam nazwy