Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2011 - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-18, 15:59   #4051
kellysss
Zakorzenienie

Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2

Cytat:
Napisane przez gerda Pokaż wiadomość
a oto moje zakupy, najulubieńszy pajacyk i te malutkie czapeczki
cud, miod i orzeszki...

Cytat:
Napisane przez Caltea Pokaż wiadomość
Kellysss, bardzo Cię przepraszam, że tak późno odpisuję, ale miałam gości.

2 podwójne piersi z kurczaka lub z indyka (czyli ok. 1 kg)
3 łyżki mąki
1-2 łyżki majonezu
20 dkg żółtego sera (zetrzeć)
1 jajko
1 ząbek czosnku
2 łyżki jogurtu naturalnego
sól, pieprz, ulubione ziółka
można dodać zieloną pietruszkę

Połączyć wszystkie składniki. Masa powinna mieć konsystencję, jak ta na placki ziemniaczane (jeżeli jest zbyt rzadka, do trzeba dosypać troszke mąki).
Formować kotleciki i piec na rozgrzanym tłuszczu (można obtaczać w bułce tartej, ale ja tego nie robię)

Jak Ci się dziś już nie przyda, to będziesz miała na zaś

Super ten przepis....i Bedzie na zas bo my juz po obiadku
Zrobilam pulpeciki w sosie smietanowym+ ryż+ fasolka szparagowa

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Hej popołudniowo

Jak się z tego odczytuje? No chyba, że Wy znowu widzicie coś, czego u mnie nie ma, na przykład tabelkę

Oj rozumiem Też mam dostać i też się nie mogę doczekać, bo planowanie utknęło mi w miejscu.

W tej ciąży to już drugi rzut h. Przy poprzednim miałam kilka dni takich, że nie dało się normalnie siedzieć i miałam wizję, że chyba najbardziej bolące po porodzie krocze nie będzie tak straszne. Teraz leczę zawczasu.
Na infekcję mam coś niecoś, ale i tak najlepiej czułam się, jak dziś wstałam rano po całej nocy wietrzenia Takie nic, a jak pomaga

Juz dziewczyny wytłumaczyly jak to sie czyta
I powiem Ci w tajemnicy ze tez mam cholernego H ...
i tez mi ciagle sie chowa i wyłazi

Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość
wciąż maniakalnie omijam wzrokiem Wasze ciuszki, żeby się nie zachwycić i nie wpaść w szał zakupów - bo wiem że gdzieś u rodzicow leżą trzy wielkie pudła pełne ciuszkow po K. Ale chyba długo tak nie pociągnę Bo zaczynacie wrzucać ich coraz więcej Albo pęknę i polecę do sklepu kupic maciupenkie sukieneczki (i utonę w tych łaszkach - bez szafy w dodatku jeszcze) albo przytargam pudła i sobie obejrzę co mam ( i też utonę)
Ja tez juz mam ochote podotykac tych małych ciuszkow i tez mnie korci karton
z najmniejszymi ubrankami Alana

Cytat:
Napisane przez AneczkaJ Pokaż wiadomość
Czyli jak w 23 tyg. zmierzyli moją córeczkę na 501 g, to w 40 tyg. będzie ważyła pomiedzy 2914 gram a 3496 i to raczej powyżej 3 kg? Dobrze rozumiem?
No raczej jak idzie z centylami to powinna tak wazyc jak mowisz
Ale problem w tym ze nie zawsze dzieci ida rowno z siatka centylowa

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
i

ja nie zamierzam stosować aż tak bardzo radykalnej diety przy karmieniu, będe unikać tylko produktów które mocno wzdymają, groch, fasola, kapusta itd. a reszte zamierzam w ramach rozsądku jeść normalnie, a jeżeli coś z dzidzią będzie się działo no to bedziemy reagować

Wklejam śpioszki jakie babcia kupiła Natalce na dzień dziecka jeszcz ekocyk kupiła, no ale kocyk jak kocyk to nawet fotki nie robie
spioszki słodkie

A co do karmienia to tez jestem zdania ze nie ma co przesadzac z niejedzeniem wszystkiego... Wiadomo pierwszy tydzien ostroznie zeby nie mieszac malutkowi za
bardzo ale potem to mozna stopniowo rozszezac diete mamy

Aaaa......Jak byłam w szpitalu po porodzie Alana to dali mi na drugi dzien kurczaka
z Curry.... Ja do nich mowie ze karmie i chyba nie powinnam jesc pikantnego..
A oni ze mozna wszystko jesc i zjadłam bo byłam głodna a to tak ładnie pachnialo
i małemu nic sie po tym nie dzialo

Edytowane przez kellysss
Czas edycji: 2011-05-18 o 16:01
kellysss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 16:07   #4052
Patiisia
Wtajemniczenie

Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2

Dziewczyny (nie pamiętam które, a coś źle zrobiłam i mi cytatów nie uchwyciło) śliczne ubranka
Patiisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 16:08   #4053
AneczkaJ
Rozeznanie

Po urodzeniu nie można maluszkowi zakładać body ze względu na pępek? Przy wyprawce coś takiego wyczytałam....
Bo ja to na razie same bodziaki i pajacyki pokupowałam... Myślicie, że kaftaniki są konieczne?
AneczkaJ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 16:10   #4054
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kellysss Pokaż wiadomość

A co do karmienia to tez jestem zdania ze nie ma co przesadzac z niejedzeniem wszystkiego... Wiadomo pierwszy tydzien ostroznie zeby nie mieszac malutkowi za
bardzo ale potem to mozna stopniowo rozszezac diete mamy

Aaaa......Jak byłam w szpitalu po porodzie Alana to dali mi na drugi dzien kurczaka
z Curry.... Ja do nich mowie ze karmie i chyba nie powinnam jesc pikantnego..
A oni ze mozna wszystko jesc i zjadłam bo byłam głodna a to tak ładnie pachnialo
i małemu nic sie po tym nie dzialo
no bo podobno tylko w Polsce są take fanaberie żeby nie jeść tego czy tamtego, a mamusie w większości się boją że zaszkodzą maluszkowi, albo po prostu myślą że tak koniecznie trzeba no i nie jedzą

przyszła mi ochota na budyń wiec ide robić duuuuuuży budyn dobrze ze taki wymyślili
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 16:13   #4055
kellysss
Zakorzenienie

Cytat:
Po urodzeniu nie można maluszkowi zakładać body ze względu na pępek? Przy wyprawce coś takiego wyczytałam....
Bo ja to na razie same bodziaki i pajacyki pokupowałam... Myślicie, że kaftaniki są konieczne?
Niewiem czy mozna czy nie ale ja zakładałam praktycznie same bodziaki
(Mialam moze ze 2 kaftaniki) W niczym to pepkowi nie przeszkadzalo

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------

Cytat:
no bo podobno tylko w Polsce są take fanaberie żeby nie jeść tego czy tamtego, a mamusie w większości się boją że zaszkodzą maluszkowi, albo po prostu myślą że tak koniecznie trzeba no i nie jedzą

przyszła mi ochota na budyń wiec ide robić duuuuuuży budyn dobrze ze taki wymyślili
mmmmmm..Budyn mowisz...
Chyba tez bym zjadła ... Ale nie chce mi sie robic

Własnie wszamałam pokrojone truskawki z jagodami
i bananem i dolałam do tego actimel i było pycha

Budyn chyba zjem jak Alan sie obudzi bo moj młodzieniaszek tez lubi

Stary 2011-05-18, 16:14   #4056
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez mucka21 Pokaż wiadomość
też mnie ciekawią te pieluchy, na początek i tak planuję kupić paczkę takich co mają wycięcie na pępek (hagges? bella? niepamiętam) i myślałm żeby później tych dada spróbować
Jak dla mnie to taki bajer całkiem zbędny, bo ja miałam od początku zwykłe pieluchy,, tylko zawijałam pod pępek - tak w szpitalu pokazali

Cytat:
Da się i body zakładać, zależy czy dziecko będzie lubiło od małego ubranka nakładane przez głowę, a nie zapinane wzdłuż
Ale nie ma żadnych reguł

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 16:20   #4057
lausanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez AgnesD Pokaż wiadomość
boziu nic mi sie nie chce paranoja jakaś od wczoraj

podczytywałam wątek mamuiek rozpakowujących się i zazdraszczam już ale pewnie i nam szybko zleci do tego czasu

acha i one piszą o pieluchach dada tych z biedronki, że polecja -ciekawe chyba sie skuszę na paczuszkę bo są o połowe tańsze od pampersów - co sądzicie???

i jedna napisała, że zużywa ok 12 pampersów na dobę
ja teraz używam dady ale nie polecam na początek. Potem sa okey Są jednak dużo trwardsze niz pampersy a skórka noworodka jest bardzo delikatna
lausanne jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-18, 16:21   #4058
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję
heheh a ja czekam aż się sprzeda moja ślubna, wczoraj dzwoniłam do Komisu i psińco dalej wisi
poprawinowej nie oddam, nikomu tylko raz ją miałam na sobie a tak bardzo mi sie podoba i bede miała motywacje żeby zrzucić kg i się do niej zmieścić bo ona z takich w której widać każdą fałdke
Ja moją wystawiłam po raz 5 i narazie nic
Poprawinowej też mi było szkoda, ale ledwo w nią wchodziłam przed ślubem a co dopiero teraz Zresztą ona jest długa do ziemi a żadne wystawne imprezy mi się nie zapowiadają

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 16:23   #4059
aa2
Zakorzenienie

Cytat:

to prawda z tym jedzeniem , ja wszedzie słysze aby jejsc normalnie a patrzec jak reaguje dzidzius jak mu cos zacznie dolegac a wiesz co zjadłaś odstawić i juz nawet babka na szkole rodzenia mówiła mam jedno zajecie za sobą rok temu byłam z koleżanka bo jej mąż nie mógł he he

Acelinka udusze dopiero zjadłam a ide gotować budyń
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 16:30   #4060
lausanne
Wtajemniczenie

Aga to brawo, jestem dumna
Mucka ja się zgadzam z miss.hot że wycięcie na pępek to bajer, a i tak większośc z nich trzeba podwijać bo sa za długie Zwykłą pieluszkę też można podwinąc i jest looz
Body też zawsze wkładałam i będę wkładać, bo pępuszek pięknie i szybko się zagoił, chyba już troszkę zaczynaja w tych pismach przesadzać
Stary 2011-05-18, 16:30   #4061
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Jak dla mnie to taki bajer całkiem zbędny, bo ja miałam od początku zwykłe pieluchy,, tylko zawijałam pod pępek - tak w szpitalu pokazali

Da się i body zakładać, zależy czy dziecko będzie lubiło od małego ubranka nakładane przez głowę, a nie zapinane wzdłuż
Ale nie ma żadnych reguł
Chyba najwazniejsze żebyśmy przy zakładaniu/zdejmowaniu nie zrobiły nic kikutkowi, sam dzidziuś już ubrany na penwo sobie nic z nim nie zrobi

co do pieluszek mi też mówiliże się podwija no ale jak cenowo takie pieluchy są w tej damej cenie co normalne to czemu takich nie kupić

Cytat:

mmmmmm..Budyn mowisz...
Chyba tez bym zjadła ... Ale nie chce mi sie robic

Własnie wszamałam pokrojone truskawki z jagodami
i bananem i dolałam do tego actimel i było pycha

Budyn chyba zjem jak Alan sie obudzi bo moj młodzieniaszek tez lubi
ja już wcinam budyń krówkowy, cieplutki miałam taki na 3/4 l. mleka więc jest i na potem dla mnie i tż

a z owoców to już jadłam dzisiaj truskawki, banana, winogrona i jabłko

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
Ja moją wystawiłam po raz 5 i narazie nic
Poprawinowej też mi było szkoda, ale ledwo w nią wchodziłam przed ślubem a co dopiero teraz Zresztą ona jest długa do ziemi a żadne wystawne imprezy mi się nie zapowiadają
no to rzeczywiście do ziemi jest mało praktyczna moja jest tak przed kolanko.
Jej tak bardzo chciałabym żeby sie ta moja suknia sprzedała żeby któraś przyszła panna młoda zakochała się w niej tak bardzo jak ja

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
Acelinka udusze dopiero zjadłam a ide gotować budyń

może któraś chce klopsa w sosie pomidorowym? Chętnie podrzuce po kablach

Cytat:
Aga to brawo, jestem dumna
Mucka ja się zgadzam z miss.hot że wycięcie na pępek to bajer, a i tak większośc z nich trzeba podwijać bo sa za długie Zwykłą pieluszkę też można podwinąc i jest looz
Body też zawsze wkładałam i będę wkładać, bo pępuszek pięknie i szybko się zagoił, chyba już troszkę zaczynaja w tych pismach przesadzać
ja nieraz mam wrażenie czytając te artykuły że są mocno sponsorowane

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2011-05-18 o 16:35

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-18, 16:38   #4062
aa2
Zakorzenienie

ugotowałam budyń!!! z klitra mleka a mój maż patrzy na mni ejak na ufoludka i sie pyta co mi sie stało i czy zamierzam go od razu zjejsc bo przed 5 min zjedliśmy obiad he hena razie sobei go studze ale kto wie moze zaraz zniknie w żołądku
Stary 2011-05-18, 16:41   #4063
acelinka
Zakorzenienie

asik ja zjadłam troche takiego cieplutkiego a reszte zjem z tż po obiadku chociaż kusi mnie żeby już się dobrac do tej większej porcji Następnym razem też zrobie z litra mleka budyniek

a jaki masz smak? bo ja miałam krówkowy

kto jeszcze do budyniowych potwórków dołączy dzisiaj?
Stary 2011-05-18, 16:47   #4064
lausanne
Wtajemniczenie

no właśnie ja na budyn ochoty nie mam, na pikantne też nie, ale na słodkie też nie, za to czuje że bym cos zjadła. Tylko jeszcze nie wpadłam co to jest i mnie to trochę męczy
Stary 2011-05-18, 16:50   #4065
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
asik ja zjadłam troche takiego cieplutkiego a reszte zjem z tż po obiadku chociaż kusi mnie żeby już się dobrac do tej większej porcji Następnym razem też zrobie z litra mleka budyniek

waniliowy
nie jadłam jeszcze krówkowego, ni ejest za słodki? ja zawsze kupuje te co sama moge słodzić bo te posłodzone są dla mnie za słodkie

---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

ale napisałam masło maslane hi hi

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-18, 16:51   #4066
acelinka
Zakorzenienie

a ja bym zjadła dobrą pizze albo lasagne ze tak nie po polskiemu napisze

asik, ten który ja mam jest okej bo też go sama słodze z Delecty

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2011-05-18 o 16:53
Stary 2011-05-18, 16:54   #4067
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Cytat:
ja kaftaników też nie będe kupować mam same bodziaki

pizza też bym zjadła, ale taką pieczoną w piecu - a dopiero zjadłam obiad

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 16:56   #4068
anuska_s
Rozeznanie

Cytat:

Mi już cieknie ślinka..ale nie mam budyniu i chyba zaraz wyślę TŻ do sklepu
Stary 2011-05-18, 16:57   #4069
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
I powiem Ci w tajemnicy ze tez mam cholernego H ...
i tez mi ciagle sie chowa i wyłazi
Siostro w bólu

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
A da się w pieluszce zwykłej wyciąć, czy one mają jakieś warstwy i się rozlecą? (czy coś w tym stylu , wyobraźnia zawodzi, a nie przyglądałam się nigdy pieluszce)

Cytat:
a z owoców to już jadłam dzisiaj truskawki, banana, winogrona i jabłko
Jak nigdy nie przepadałam za winogronami (chyba że krajowymi z własnego ogrodu) tak teraz smakująąąąąą, ciemne zwłaszcza

Też czytałam ostatnio o nowym podejściu do diety karmiącej mamy, że nie ma potrzeby na zapas ograniczać jedzenia wszystkiego. A ja już się martwiłam, że czeka mnie tylko ryż i jabłka. Nie macie pojęcia jak się tej myśli o w miarę normalnej diecie uczepiłam. Jak nie mogę normalnie funkcjonować bez snu, tak i nie mogę na diecie. No cóż poradzić, życie nie ma dla mnie wtedy sensu

Byłam zaszczepić pieska przeciw wściekliźnie i tak mi się miło zrobiło, jak znajoma pani weterynarz zaraz zauważyła mój brzuch i gratulowała nam dziecka Aż z wrażenia zapomniałam, jakiej płci jest nasz mały

Oglądaliśmy z mężem to "Życie przed życiem" i stwierdzam, że chyba nie jesteśmy zbyt sentymentalni, bo łezek nie było. Ale fajnie, córka tej pary się urodziła akurat w nasze urodziny

Dziś skończyłam 23 tygodnie, od jutra 24 leci

A za niedługo wybywam na niezapowiedzianego grilla do kuzynki

Budyń mnie nie rusza

To zdałam relację

Joga z rana jak śmietana.

Edytowane przez agnyska81
Czas edycji: 2011-05-18 o 17:00
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-18, 16:58   #4070
kellysss
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
ugotowałam budyń!!! z klitra mleka a mój maż patrzy na mni ejak na ufoludka i sie pyta co mi sie stało i czy zamierzam go od razu zjejsc bo przed 5 min zjedliśmy obiad he hena razie sobei go studze ale kto wie moze zaraz zniknie w żołądku
Cytat:

Tak mi tu o Tych budyniach piszecie ze ide robic ten budyn i zbudze małego zeby sobie
ze mna zjadł... (spi i spi to moje dziecie... ale cos wczoraj zaczął pokasływac, dzisiaj juz
mu zaczeło kapac z nosa.........mam nadzieje ze sie nie rozchoruje)

A i ja nigdy nie jadłam krówkowego....
Chyba musi byc pyszny i mega słodki...

Ja mam dzis tylko smietankowy
No ale zjem sobie z sokiem malinowym i bedzie giciorek

To ide........

Stary 2011-05-18, 17:02   #4071
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Tak mi tu o Tych budyniach piszecie ze ide robic ten budyn i zbudze małego zeby sobie
ze mna zjadł... (spi i spi to moje dziecie... ale cos wczoraj zaczął pokasływac, dzisiaj juz
mu zaczeło kapac z nosa.........mam nadzieje ze sie nie rozchoruje)

A i ja nigdy nie jadłam krówkowego....
Chyba musi byc pyszny i mega słodki...

Ja mam dzis tylko smietankowy
No ale zjem sobie z sokiem malinowym i bedzie giciorek

To ide........
Pewnie znowu sie urwe jak filip z konopii ale jak wy mozecie lubic budyn?
Stary 2011-05-18, 17:02   #4072
kellysss
Zakorzenienie

Cytat:
Siostro w bólu

A da się w pieluszce zwykłej wyciąć, czy one mają jakieś warstwy i się rozlecą? (czy coś w tym stylu , wyobraźnia zawodzi, a nie przyglądałam się nigdy pieluszce)

Też czytałam ostatnio o nowym podejściu do diety karmiącej mamy, że nie ma potrzeby na zapas ograniczać jedzenia wszystkiego. A ja już się martwiłam, że czeka mnie tylko ryż i jabłka. Nie macie pojęcia jak się tej myśli o w miarę normalnej diecie uczepiłam. Jak nie mogę normalnie funkcjonować bez snu, tak i nie mogę na diecie. No cóż poradzić, życie nie ma dla mnie wtedy sensu

Byłam zaszczepić pieska przeciw wściekliźnie i tak mi się miło zrobiło, jak znajoma pani weterynarz zaraz zauważyła mój brzuch i gratulowała nam dziecka Aż z wrażenia zapomniałam, jakiej płci jest nasz mały

Oglądaliśmy z mężem to "Życie przed życiem" i stwierdzam, że chyba nie jesteśmy zbyt sentymentalni, bo łezek nie było. Ale fajnie, córka tej pary się urodziła akurat w nasze urodziny

Dziś skończyłam 23 tygodnie, od jutra 24 leci

Niewiem czy da sie wycinac bo nie próbowałam ale po co sie meczyc
przy kazdej pieluszce z nozyczkami ( a dziennie na poczatku
to idzie ich troszeczke)
jak naprawde fajnie sie wywija pieluszki i nic nie przeszkadza w pepuszek

Ja jeszcze nie widzialam tego 'zycia przed zyciem'
gdzie wy towszystkie ogladacie....????

Stary 2011-05-18, 17:03   #4073
lausanne
Wtajemniczenie

ja nawet na pizzę nie mam ochoty To chyba dlatego że jutro M. wyjeżdza a ja sie jeszcze wkręcam że to daleka trasa i nie daj Boże cos mu sie stanie to tego nie przeżyję. No i są dzieci które go potrzebują I wiem że to masakrycznie glupie i niby czemu ma sie cos stac ale płaczę jak głupek. Co za dzien - naprawdę albo płaczę albo się smieję, zero stanów pośrednich On musi zmienić pracę na "niejeżdzoną" bo mnie trafi
Stary 2011-05-18, 17:06   #4074
anuska_s
Rozeznanie

A ja siedze nad notatkami W sobotę mam ważny egzamin z teorii wychowania i oczywiście ambitnie podeszłam do tematu, że już dziś zacznę intensywną naukę, ale oczywiście co chwilkę zerkam na wizaż oj nie wiem czy coś z tego będzie...
Stary 2011-05-18, 17:06   #4075
kellysss
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
Pewnie znowu sie urwe jak filip z konopii ale jak wy mozecie lubic budyn?
Hahahah...
A Ty nie lubisz...???
Budyn jest pychaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a !!!!!!!!

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

Cytat:
ja nawet na pizzę nie mam ochoty To chyba dlatego że jutro M. wyjeżdza a ja sie jeszcze wkręcam że to daleka trasa i nie daj Boże cos mu sie stanie to tego nie przeżyję. No i są dzieci które go potrzebują I wiem że to masakrycznie glupie i niby czemu ma sie cos stac ale płaczę jak głupek. Co za dzien - naprawdę albo płaczę albo się smieję, zero stanów pośrednich On musi zmienić pracę na "niejeżdzoną" bo mnie trafi

Bidulko... nie zamartwiaj sie niepotrzebnie...
Chociaz ja tez zawsze sie martwie o tego mojego chłopa jak go w domu nie ma
tez mnie głupie mysli czasem dopadaja......
My babolki to musimy sie martwic o wszystkich

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

Juz teraz naprawde budzic dziecia bo pozniej
w nocy mi nie bedzie spał

Stary 2011-05-18, 17:08   #4076
lausanne
Wtajemniczenie

Cytat:
to idzie ich troszeczke)

też nie oglądałam, ale mamy jeszcze czas
i podpisuję się tym razem ja - pieluszki fajnie się wywija, też bym się nie męczyła z wycinaniem, bo ja sie nie lubie męczyć
Agnyska ja tez mam pana H. - wysiłkowy, pozostałośc po porodzie. Ale nie boli

Aga przyjedż do mnie i mnie przytul
Stary 2011-05-18, 17:08   #4077
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
to idzie ich troszeczke)

Jak się wywinie to to się nie odwija? Czy wiwijam przed zaklejeniem?

A oglądam filmy na onet.vod

Lausanne, to z Tobą też się łączę w bólu Mój Pan H. nie wiem po czym Na pewno nie po zaparciach, bo takie coś u mnie nie wystepuje

Edytowane przez agnyska81
Czas edycji: 2011-05-18 o 17:12
Stary 2011-05-18, 17:11   #4078
anuska_s
Rozeznanie

Cytat:
Misiaczku nie przejmuj się, wszystko będzie dobrze Rozumiem cie, bo od kiedy mały jest w brzuszku to ja tez mam takie loty. Ostatnio TŻ o 24 w nocy dostał tel z propozycją wyjazdu do Niemiec po samochód, no i oczywiście z możliwością niezłego zarobku...a i wyjazd o 2 w nocy, czyli za 2 godz....tak się rozryczałam, że wkońcu nigdzie nie pojechałWiesz tak mi się coś wkręciło, normalnie to bym tam nie miała żadnych zastrzeżeń, ale że to był środek nocy to jakoś tak hormony się zbuzowały
Ale Ty się nie zamartwiaj napewno TŻ wróci cały i zdrowy
Stary 2011-05-18, 17:12   #4079
lausanne
Wtajemniczenie

Cytat:

Juz teraz naprawde budzic dziecia bo pozniej w nocy mi nie bedzie spał
oj budz, budz i od razu pokaż budyń (u mnie dziala) Też nie lubię jak nagle mi K. zasnie o jakiejś takiej dziwnej porze - potem ani myśli spać w nocy
a przestać martwić sie własnie nie umiem, ewentualnie jakoś zagłuszyć myśli... Tylko że akurat teraz nie mogę nic robić, więc mam dużo czasu na myślenie

---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

Cytat:
Jak się wywinie to to się nie odwija? Czy wiwijam przed zaklejeniem?

A oglądam filmy na onet.vod
wywijasz sobie tą przednią część i dopiero wtedy zaklejasz
Stary 2011-05-18, 17:12   #4080
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
wywijasz sobie tą przednią część i dopiero wtedy zaklejasz
A to spoko, dam radę

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości