|
|
#91 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: **Wiosennie - Clinique, Korres, YSL, Estee Lauder, Inglot i wiele innych**
A tu podoba mi sie: - Estee Lauder Signature paletka 4 cieni w odcieniu: G06 Truffle - z kartonikiem, folią ochronną i pędzelkami (oddam za coś super i o podobnej wartości!)
|
|
#92 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: **Wiosennie - Clinique, Korres, YSL, Estee Lauder, Inglot i wiele innych**
Taka wymiana mi sie zupelnie nie oplaca zatem dziekuje.
---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Ostatnio sie przeprowadzalam, wiec nie wiem czy mam. Chyba jest w starym mieszkaniu. |
|
|
|
|
#93 |
|
🦄
|
Hmmm myślę o dołożeniu Platynki EL i cienie Bobbi Brown w odcieniu Rock.
---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Raczej nie wielkie, ale jeszcze zaraz sprawdzę- około 1/4-1/3. Widać dobrze jeszcze rowki.
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
tak, raczej tylko na książki
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
hejjjj
a napisz mi coś o tym Dior DiorSkin Icone Creme-to-Powder Makeup bo ciekawa jestem jak to działa ale brzmi super <3 Czy to taki klasyczny podkład czy bez koloru? |
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
witam ponownie
![]() Jeśli ten Dior to baza bez koloru to ja nie jestem zainteresowana wolę coś bardziej kryjącego, na naczynka, zaczerwienione poliki. Co do podkładu EL tojest to mineralny podkładzik, fluid. Na KWC porównywalny do Double Wear Light, kryjący, a jednocześnie nie jest ciężki (tak jak np klasyczny Double Wear). Buzia wygląda na wypoczętą, odżywioną (bo ma witaminki). Naturalny efekt. Osobiście polecam, bardzo przyjemny podkładzik... a oddaję bo zaczęłam używać podkładów typu totalny LongLasting, po prostu nie raz muszę iść do pracy na 5 rano a potem cały dzień przede mną. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#99 |
|
Raczkowanie
|
Niestety,nic
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
Dziękuję, ale to Gucci kompletnie nie mój zapach ![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Jestem zainteresowana: - Sweter w romby Tommy Hilfiger (kupiony oczywiście w sklepie) r. 34 - NOWE balerinki rozm. UK3 (niby 36 ale raczej małe 36 lub 35,5 mają gumkę więc można nosić nawet nieco za duże). Hej, Musiałabym dowiedzieć się coś więcej o: Dior DiorSkin Icone Creme-to-Powder Makeup - 001 Transparent - producent poleca stosować albo jako podkład matujący dla nieskazitelnych cer, albo jako bazę pod makijaż - użyta kilka razy bo nie wiem czy to nie będzie dla mnie za jasny odcień skoro 001 + peeling różano miętowy Za buty mogłabym wtedy wziąć np. Peeling do cer trądzikowych Cicapeel + kulki Avon taką wymyśliłam ewentualność bo wiem że zależało Ci na sweterku, a te produkty i tak nie do końca dla mnie, ale może się przydadzą np. mamie. |
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
- Inglot pro-3 pusta paletka
- NYX biała kredka - Miss Wax plastry do depilacji o zapachu jeżynowym - Toni&Guy Beach Curl Spray olejek P&R może być już po terminie, jednak nie zmienił żadnych swoich właściwości i jest dobrze przechowywany |
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Propozycja wydaje mi się warta przemyślenia. Zarezerwuję Ci te rzeczy na jakieś dwa dni i przemyślę to raz jeszcze, OK? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 |
|
Zadomowienie
|
Witaj, cos u mnie za cienie E.Lauder?
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
tak, ma datę 6 miesięcy od otwarcia. otwarty był jakoś po wakacjach w zeszłym roku, wrzesień albo później. cały czas jest trzymany w chłodnym, ciemnym miejscu. jeżeli ma uczulać to sam w sobie, bo jest to produkt naturalny, data nie powinna mieć na to wpływu
|
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
a mogłabym prosić o przepisanie składu sprayu?
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Dopero teraz zauwazyłam- Co sie stało temu sprejowi?
Może być jeszcze do tego lakier wibo i sleek albo pudełko na okulary( jesli mozna) z wątku ubraniowego
Edytowane przez Szopenhaga Czas edycji: 2011-05-16 o 21:05 |
|
|
|
|
#111 |
|
Zadomowienie
|
Niestety nic, pozdrawiam
|
|
#113 |
|
Raczkowanie
|
hej, spodobała mi się ta paletka cieni estee lauder, tylko nie widzę tego dokładnie, wszystkie kolory są w brązach czy jeden jest w zieleni?
|
|
#115 |
|
Rozeznanie
|
(2) Lancaster Infinite Bronze, Face Luminizer spf 15 (rozswietlacz do twarzy) 50ml, kolor 001 Natural (uzyty kilka razy).
(12) Clinique, Superbalanced Make up, 03 ivory 15ml (nowy). (kod A90)?
|
|
#116 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Nie wiem,co zaproponować
Za bardzo nic na dokładkę nie wiedzę dla siebie A raczej wolałabym coś dobrać ( kremy kosztowały powyżej 100pln każdy). |
|
|
|
|
#117 |
|
Zadomowienie
|
niestety nic nie znalazłam
|
|
#118 |
|
Raczkowanie
|
Niestety nic nie znalazłam. Pozdrawiam
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
to może d&g la roue de la fortune noew za spray toni&guy i lakier lovley?
|
|
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, chyba generalnie spoko.
Co do swetra jestem zdecydowana. Trochę zastanawiam się nad butami - a konkretnie jak zapakować paczkę żeby poszło jako "koperta" a nie "paczka" bo te baleriny są w gumkę i robią się takie "fasolkowate" przez co bąblowa koperta ich nie mieści. Zapewne do piątku nikt nie zaoferuje mi za nie nic z wish więc mogłabym w piątek wymieniac. ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Hm z Twojego kramiku już najbardziej przydałby się jeszcze tusz brązowy, ale rozumiem, że to pewnie za dużo. Tego produktu "porowego" nie znam, Benefitu używam do matowienia po prostu ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Heh dobra już dobra ![]() Wymieńmy się adresami - puszczam w piątek chyba że jutro ktoś mi zaproponuje Flowerbomb heheheh
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:05.

a napisz mi coś o tym Dior DiorSkin Icone Creme-to-Powder Makeup bo ciekawa jestem jak to działa ale brzmi super <3
Czy to taki klasyczny podkład czy bez koloru? 

wolę coś bardziej kryjącego, na naczynka, zaczerwienione poliki. Co do podkładu EL tojest to mineralny podkładzik, fluid. Na KWC porównywalny do Double Wear Light, kryjący, a jednocześnie nie jest ciężki (tak jak np klasyczny Double Wear). Buzia wygląda na wypoczętą, odżywioną (bo ma witaminki). Naturalny efekt. Osobiście polecam, bardzo przyjemny podkładzik... a oddaję bo zaczęłam używać podkładów typu totalny LongLasting, po prostu nie raz muszę iść do pracy na 5 rano a potem cały dzień przede mną.