Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VIII - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-19, 09:16   #4891
tygrysekak
Rozeznanie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VIII

Hej Dziewczynki

U mnie też przepiękna pogoda, tyle że trzeba siedzieć w pracy :/ Poszłabym się powygrzewać na słoneczku, podpiec boczki i tłuszcz wytopić, ale niestety ... nie ma jak - pracować trzeba...

Dzisiaj zostawiłam samochód u mechanika, bo 13 w piątek, pisałam Wam, wybili mi szybę od pasażera i w ramach ubezpieczenia mam jej wymianę. Tyle dobrze, że nie muszę sama kosztów pokrywać, bo nieźle by mnie po kieszeni to pociągnęło.

Wczoraj byłam na szkoleniu we Wrocławiu, TŻ miał nakarmić psa po pracy i co ... przyjeżdżam wieczorem do domu, patrze do miski Toffika, a tam wieeeelka, gigantyczna wręcz kość. Pytam TŻta skąd on to wytrzasnął i co słyszę: Nie było obiadu to pojechałem zamówić dwie golonki - dla siebie i psa- Padłam, gdy to usłyszałam Ryłam jak dzik normalnie

Zastanawiam się nad dzisiejszym obiadem, nie wiem, co by tu na szybko po pracy zmajstrować - może młode ziemniaki, jajko sadzone i sałata?? Hmmmm
A Wy co dzisiaj serwujecie? Może zgapię jakiś pomysł?

Haniula, jak tam nastrój przed wielkim dniem? Trzymam kciuki, żeby wszystko poszło po Twojej myśli!! Nie przejmuj się wrednymi zazdrośnicami, tyle tylko mogą zrobić i pamiętaj złość piękności szkodzi, więc nie warto!!

Kash, zobaczysz, że z dziadkiem będzie tylko lepiej! Trzymam kciuki za Jego zdrówko

Edytowane przez tygrysekak
Czas edycji: 2011-05-19 o 09:19
tygrysekak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 09:52   #4892
Anastazja86
Zakorzenienie

Haniula- nie przejmuj się, będziesz na pewno najpiękniejsza w sobotę i żadna baba, nawet w takiej samej fryzurze Ciebie nie przyćmi

Kash- wierzę że z dziadkiem będzie lepiej, mojej mamie lekarz dawał 2 tyg życia a żyje już ponad 3 miesiące, tylko zastanawia mnie ta rehabilitacja, dlaczego nie chcą żeby dziadek ćwiczył, może wykonywać ćwiczenia na leżąco jak moja mama wtedy tak się nie będzie męczył a przynajmniej mięśnie będą w ruchu

witam

ja już w domu dzisiaj pracowałam aż 2 h szybko zrobiłam to co miałam zrobić i do domku

teraz popijam kawkę i zaraz wezmę się za sprzątanie póki tata siedzi u mamy, po 12 pójdę do niej z zupą i posiedzę u niej chyba do 16 także chcę porobić trochę w domu

gdzie te upały? u mnie ok 20 stopni i masa chmur
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 09:59   #4893
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość

Zapraszam do Wrocławia, grzeje od rana

alazkrainy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 10:14   #4894
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny,
u nas smutno, babcia i ciocia rozmawiały wczoraj z lekarką, która powiedziała, że robili badania 4x i wynika z nich że dziadek ma uszkodzone 70% mózgu, 4 płaty są zalane. Jej zdaniem nigdy nie będzie już mówił i chodził. Uważa, że on rozpoznaje nas po głosie, pewne rzeczy robi z przyzwyczajenia i to ze chodzi to tez stawia kroki z przyzwyczajenia ale nie ma koordynacji ciała z mózgiem więc w kazdej chwili może się przewrócić, nie wolno zostawiać go samego nawet na moment. Przeniesli go na oddział rehabliltacyjny i za 2 tygodnie wypisza go do domu bo dziadek po tym udarze ma za słabe serce na cwiczenia i z takimi wynikami nie przyjmą go na żadną rehabilitację. My uwazamy, ze nie do konca jest tak jak mówi lekarka, dziadek faktycznie nie nawiazuje kontaktu z obcymi, ale nasze polecenia wykonuje, potrafi twierdzaco lub przeczaco odpowiadac na pytania etc. Jak jest naprawde okaze sie jak dziadek wroci do domu. A w domu bedzie mu na pewno lepiej niz w szpitalu gdzie i tak stwierdzono, ze nic wiecej dla niego nie da sie juz zrobic . Musimy zorganizowac jakąś pomoc dla babci bo ona nie da rady fizycznie sama sie nim zajmować. Strasznie dobiła nas ta diagnoza, ale ja uwazam, ze lekarze kieruja sie statystykami a organizm ludzki potrafi zaskakiwac. Nie łudzimy sie ze dziadek wroci do stanu sprzed udaru ale mamy nadzieje, ze bedzie z nim jakis kontakt i bedzie mógł jakoś funkcjonować. Moja babcia ma kolezanke, ktora tez miala udar i lekarze dawali jej max 2 tygodnie zycia, a tymczasem zyje juz 5lat, ma swiadomosc, rozumie i jest z nią kontakt. Wierzę, że będzie lepiej ale i tak chce mi się wyć.
Moja babcia też miała udar, ale ona była w gorszym stanie, bo miała sparaliżowaną całą prawą stronę ciała, nie było mowy o chodzeniu ... ale powiem Ci, że najlepsze co mogliśmy zrobić dla babci to zabrać ją ze szpitala ..w domu jednak cały czas ktoś przy niej był i miała rehabilitacje (babcia była już wtedy sama, więc mieszkała po trochę u każdego dziecka ) ... a jak pojechałą do szpitala to od razu stan się pogorszył ... ogólnie rzecz biorąc bardzo ciężko i z łzami w oczach wspominam tamten czas

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 10:17   #4895
ijaa
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
A ja do Łodzi zapraszam - upał na całego.
Dodatkowo mój odbiór tegoż upału jest podwójny, bo idę na pogrzeb i mam czarne spodnie i koszulę. W sam raz strój na taką pogodę.

Od rana się zarobiłam. A przed chwilą po stworzeniu części grafiki do opakowania PO PROSTU wyłączył mi się program. Niech to szlak.
Chrzanię, nie robię (dzisiaj).

Po południu mamy dzisiaj więcej czasu, więc wybieramy się po lodówkę a później rowery! Nie odpuszczę już dzisiaj normalnie. Nawet gdyby lało jak z cebra.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 10:26   #4896
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość
Zapraszam do Wrocławia, grzeje od rana
Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość

A ja do Łodzi zapraszam - upał na całego.
zazdroszczę słoneczka, u mnie zapowiadają deszcze

ja wypiłam kawkę i biorę się za sprzątanie, jeszcze później do sklepu skoczę po coś na obiad ale jeszcze nie wiem co
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 10:27   #4897
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
ja do każdej zupy ładuję kostkę lub vegetę już próbowałam się opamiętać z tą chemią, ale bez tego dziadostwa mi zupy nie smakują
Mi z kolei z kostki nic nie smakuje. Wszędzie wyczuje tą chemię

Cytat:
Napisane przez wiznatalka Pokaż wiadomość

Dodaja, jak tam po tych zastrzykach? coś lepiej włoski?
Dziękuje, że pytasz. Mam wrażenie, że wypada mniej, ale to może tylko moje wrażenie, sama nie wiem Jeszcze długie leczenie przede mną. Oby do przodu

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny,
u nas smutno, babcia i ciocia rozmawiały wczoraj z lekarką, która powiedziała, że robili badania 4x i wynika z nich że dziadek ma uszkodzone 70% mózgu, 4 płaty są zalane. Jej zdaniem nigdy nie będzie już mówił i chodził. Uważa, że on rozpoznaje nas po głosie, pewne rzeczy robi z przyzwyczajenia i to ze chodzi to tez stawia kroki z przyzwyczajenia ale nie ma koordynacji ciała z mózgiem więc w kazdej chwili może się przewrócić, nie wolno zostawiać go samego nawet na moment. Przeniesli go na oddział rehabliltacyjny i za 2 tygodnie wypisza go do domu bo dziadek po tym udarze ma za słabe serce na cwiczenia i z takimi wynikami nie przyjmą go na żadną rehabilitację. My uwazamy, ze nie do konca jest tak jak mówi lekarka, dziadek faktycznie nie nawiazuje kontaktu z obcymi, ale nasze polecenia wykonuje, potrafi twierdzaco lub przeczaco odpowiadac na pytania etc. Jak jest naprawde okaze sie jak dziadek wroci do domu. A w domu bedzie mu na pewno lepiej niz w szpitalu gdzie i tak stwierdzono, ze nic wiecej dla niego nie da sie juz zrobic . Musimy zorganizowac jakąś pomoc dla babci bo ona nie da rady fizycznie sama sie nim zajmować. Strasznie dobiła nas ta diagnoza, ale ja uwazam, ze lekarze kieruja sie statystykami a organizm ludzki potrafi zaskakiwac. Nie łudzimy sie ze dziadek wroci do stanu sprzed udaru ale mamy nadzieje, ze bedzie z nim jakis kontakt i bedzie mógł jakoś funkcjonować. Moja babcia ma kolezanke, ktora tez miala udar i lekarze dawali jej max 2 tygodnie zycia, a tymczasem zyje juz 5lat, ma swiadomosc, rozumie i jest z nią kontakt. Wierzę, że będzie lepiej ale i tak chce mi się wyć.
Strasznie mi przykro. Jednak podoba mi sie Wasze pozytywne nastawienie. Wierze, że dziadek wydobrzeje, bo sama pisałaś, że ma bardzo silny organizm ! Dużo sił dla Was

Haniula To to masz nerwy przed ślubem. Ale dobre podejście masz Piwko i w dupie mieć

Co do dyskusji na temat luksusu i pieniędzy. Ja też wychodzę z założenia, że nic w życiu nie ma za darmo i na wszystko trzeba zapracować. Pracuje od 17 roku życia i jest mi z tym dobrze. Wiadomo zdarzają się gorsze czasy, kiedy moi znajomi lecą na Majorkę, a ja muszę zapierdzielać, żeby na weekend pojechać, ale jaka potem satysfakcja

Przed chwilą jaskółki zaczęły sobie robić gniazdo koło naszego okna i tż stwierdził, że to znak, że jestem w ciąży

Dziś wstałam o 7 i wrećz leciałam do dermatologa. Byłam tam o 7,40, a przychodnia czynna od 7.30 i niestety już mnie nie przyjęli, bo byłam 31 a przyjmują tylko 30 osób Nawet nie wiecie jak sie wkurzyłam!
Xero czynne od 9 Następny nerw. Poleciałam do rodziców i tata mi to załatwi. Kochany, bo ja pół dnia straciłabym. Wróciłam, szybki prysznic, śniadanko i zaraz do nauki

U mnie też upał. Matko zdałam sobie sprawy, że nie mam kompletnie ciuchów letnich. Nie mam poprostu nic ! Nie wspominając o sandałach. Potrzebuję na zakupy, ale czasu brak

Dodatkowo okna brudne jak cholera, pościel do prania, kupa prasowania, a czasu brak Niech ten maj i te egzaminy się kończą!

Aa jeszcze. Doszłam do porozumienia z szefową i dała mi mozliwość napisania części tekstów Także ze wszystkim się wyrobie i jakieś pieniądze będą
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 10:31   #4898
evilcia
Zadomowienie

U mnie na wypadanie włosów pomogło ich obcięcie.. No a oprócz tego wcinam od miesiąca około tabletki i widzę po paznokciach, że tak jakby były trochę mocniejsze ??

Poszłabym dzisiaj na siłownię, ale nie wiem czy się zmuszę, bo brzuchol nadal boli ;/
evilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 10:34   #4899
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez evilcia Pokaż wiadomość
U mnie na wypadanie włosów pomogło ich obcięcie.. No a oprócz tego wcinam od miesiąca około tabletki i widzę po paznokciach, że tak jakby były trochę mocniejsze ??
U mnie sprawa jest trudniejsza, dlatego też mam taką kurację. Ale włosy też ścięłam

Matko jak się uczyć w taką pogodę?
Stary 2011-05-19, 10:36   #4900
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Co do dyskusji na temat luksusu i pieniędzy. Ja też wychodzę z założenia, że nic w życiu nie ma za darmo i na wszystko trzeba zapracować. Pracuje od 17 roku życia i jest mi z tym dobrze. Wiadomo zdarzają się gorsze czasy, kiedy moi znajomi lecą na Majorkę, a ja muszę zapierdzielać, żeby na weekend pojechać, ale jaka potem satysfakcja
Dokładnie!

Cytat:
Aa jeszcze. Doszłam do porozumienia z szefową i dała mi mozliwość napisania części tekstów Także ze wszystkim się wyrobie i jakieś pieniądze będą
Super!

Chciałam się pochwalić, że dzisiaj mam 4 dzień BEZ KAWY!

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 10:39   #4901
evilcia
Zadomowienie

Cytat:
U mnie sprawa jest trudniejsza, dlatego też mam taką kurację. Ale włosy też ścięłam

Matko jak się uczyć w taką pogodę?
No u mnie podejrzewam, że bez wizyty u endokrynologa się nie obejdzie, ale wpierw muszę przenieść pracę do rodzinnego miasta i dopiero ruszam na podbój lekarzy

Jak ja się cieszę, że już studia za mną. Teraz pomimo, że pół dnia w pracy, to po mogę bezkarnie usiąść w ogrodzie i nic nie robić. Jak pomyślę o tym, jak ja zapieprzałam na studiach, to mi słabo ;-)

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Dokładnie!

Super!

Chciałam się pochwalić, że dzisiaj mam 4 dzień BEZ KAWY!
Gratulacje ja teraz nie daję rady. Za duże wahania ciśnienia są ;/
evilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 10:41   #4902
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez evilcia Pokaż wiadomość
No u mnie podejrzewam, że bez wizyty u endokrynologa się nie obejdzie, ale wpierw muszę przenieść pracę do rodzinnego miasta i dopiero ruszam na podbój lekarzy

/
Ja ostatnio, a raczej po nowym roku zawzięłam się i zaczęłam podoboje lekarzy Niestety wykańcza mnie to psychicznie, ale nie dam się

Kolejna wizytę mam u gina-usg piersi, po raz pierwszy. Aż wstyd

No nic, im prędzej zacznę się uczyć tym szybciej skończę i skoczę do kolejnego przedmiotu

Miłego dnia Kochane !
Stary 2011-05-19, 10:44   #4903
201604250957
Konto usunięte

Dzieki dziewczyny, co do konsultacji to właśnie to była konsultacja z innym lekarzem tzn tą lekarką. A rehabilitację mu zrobią ale taką wlaśnie okrojoną 2tyg która nie obciązy serca ale która nie pozwoli mu wrócić do pełnej sprawności. Czas pokaże co będzie, my jednak nie poddamy się bez walki

Byłam wczoraj na rolkach, śmigałyśmy z A. godzinę, udało mi się nawet nie wywrócić ale mam ewidentny problem z hamowaniem, postanowilam sobie zjechać z górki i dostałam takiej prędkości że myślałam, że zęby stracę na szczęscie później była długa prosta i udało mi się wytracić ten speed

na razie nie mam zakwasów, pewnie pojawią się popołudniu (zawsze mam z opóźnieniem ) ale zamierzam je rozbić bo wieczorem znow sie umówiłyśmy, tym razem jeszcze ma dołączyć do nas jedna dziewczyna z wizażu

a po pracy idziemy z wspólokatorką do knajpy w której kiedyś pracowała na owianego sławą łososia w sosie ogórkowym,bardzo jestem ciekawa tego smaku

w Poznaniu też gorąąąc! słońce i 25 stopni

Dodaja super, ze udało Ci się dogadać z szefową.

Tygrysek nie mogę z Twojego Tż
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 10:48   #4904
nurek119
Zakorzenienie

dzień dobry
nadrobie jutro bo dziś nie dam chyba rady... o 17 kolokwium
już niedługo nowa część
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 10:49   #4905
lili1987
Zakorzenienie

wstałam już dawno, a się ogarnąć z niczym nie mogę
zaraz zakasuję rękawy i biorę się za sprzątanie
jak posprzątam to idę do sklepu i na mały spacer, bo słonko cudne

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 11:17   #4906
senioritta19
Rozeznanie

Dzień Dobry
Popijam kawkę z mleczkiem i też biorę się do roboty
muszę umyć łazienkę i pozmywać podłogiwstawiłam ręczniki do prania.

Mój Tż wyjechał na kilka dni za granice i jestem w mieszkaniu sama...nie lubię tego no ale cóż zrobić Postanowiłam wykorzystać ten czas dla siebie
Dziewczyny czy Wy jak jesteście same w domu to też nie chce Wam się gotować? Dobrze że mam trochę jedzenia zamrożone

— Maria Kalergis
senioritta19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 11:18   #4907
marcia45
Zadomowienie

Dzień dobry

Miałam iść na ćwiczenia na 11 zeby miec wiecej czasu przed pracą później, ale sie nie wyrobilam znow.

Nie ma w co sie ubierac na ta uczelnie. Dzis upal a ja w spodniach, bo sukienki mam krótkie, duzo spodenek w tamtym roku nakupywałam, a teraz problem co na uczelnie założyć.

Co do rozmów o luksusie, dla mnie to też to co lili napisała luksusem nie jest. Może dlatego, ze tak zyje większość ludzi ode mnie z uczelni. Wyjzady nie raz, tylko dwa razy w roku, albo częściej, imprezy dwa razy w miesiącu przynajmniej, nie patrzenie na ceny w barach.
Na naszą sytuacje nie narzekam. To, że teraz nie wyjezdzamy raczej jest spowodowane oszczędzaniem na wesele i wklad na mieszkanie. Jeszcze fajniej jakbym znalazła normalną pracę, to jeszcze więcej udałoby nam się odłożyć. Bo największe wydatki przed nami, czyli wyposażenie mieszkania. Teraz nie ma co kupować, bo i tak stałoby u rodziców w piwnicy.

Haniula aż trudno mi uwierzyć w sytuacje z przyszłą bratową Nigdy nie wierzyłam, że można być aż tak pozbawionym taktu i klasy, myślałam ze podobne opowiastki na wizazu to trolowe wymysly Dobrze, że takich ludzi jeszcze w swoim życiu nie spotkałam i mam nadzieje, że nigdy przyjemności mieć nie będę. A dla Twojego fryzjera i Ciebie I tak nikt nie zdoła przyćmić Ciebie w weekend

Kash a myślałam, że z dziadkiem wszystko w dobrą stronę idzie Dużo siły dla Całej rodziny

Nurku kciuki za kolosa. Straszne ale ja za dwa tygodnie zaczynam sesje, a żaden projekt nie zrobiony

Na solarium nie dotarłam, może dziś się uda. Wczoraj zjezdzilam pół Warszawy w poszukiwaniu prezentu dla siostry, bo jak zwykle rozmiaru nie było. Wreszcie kupiłam co innego, bo w całej Wawie nie było sukienki w dobrym rozmiarze

Abby właśnie co z fryzjerem??

Dudi jak to mała nie dostała się do żadnego przedszkola?? Aż człowiek boi się zajść w ciąże z wizją 30letniego kredytu i konieczności rezygnacji z pracy, bo dziecka do przedszkola nawet prywatnego nie przyjma. Tym bardziej, że wiemy jak chciałaś iść do pracy. Nie wiem jakie są kryteria, bo Wam powinno się jak najbardziej należeć

Tygrysku
z historii z TZ smiałam się cały poranek

Punto nawet mam go dziś na szyji, spróbuje się obfocić i na dniach wstawić.

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 11:21   #4908
Paulunia8713
Zadomowienie

Ja się normalnie zabije
Byłam w łazience pranie wstawić a ta moja cudna okno prawie otworzyła Ja już nie daje rady. Aż się popłakałam

Teraz siedzi przy mnie i się grzecznie bawi ale ja chyba przestanę w domu cokolwiek robić bo trzeba mieć ja na oku
Stary 2011-05-19, 11:22   #4909
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

mały prezent dla Mamć ( doniczka w kształcie serca i paczka niezapominajek ) odbiera się w paczkomacie

może ktoś skorzysta ... http://apps. face book.com/z_serca_in post/ 3 spacje są..

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 11:35   #4910
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez senioritta19 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy Wy jak jesteście same w domu to też nie chce Wam się gotować? Dobrze że mam trochę jedzenia zamrożone
ja jakbym miała sama dla siebie gotować, to pewnie nie gotowałabym częściej niż 2 razy w tygodniu

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
największe wydatki przed nami, czyli wyposażenie mieszkania.
wydatki wydatkami, ale jaka radocha

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Paulunia8713 Pokaż wiadomość
Ja się normalnie zabije
Byłam w łazience pranie wstawić a ta moja cudna okno prawie otworzyła Ja już nie daje rady. Aż się popłakałam
ja przy małej nigdy okna otwartego nie zostawiam, tylko uchylone od góry, bo chwila nieuwagi i nieszczęście gotowe
moja nie umie jeszcze otwierać okien, ale to kwestia czasu

Stary 2011-05-19, 11:40   #4911
tygrysekak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
mały prezent dla Mamć ( doniczka w kształcie serca i paczka niezapominajek ) odbiera się w paczkomacie

może ktoś skorzysta ... http://apps. face book.com/z_serca_in post/ 3 spacje są..
Sikoreczko, dziękuję - już zamówiłam prezencik dla Mamy
Stary 2011-05-19, 11:42   #4912
senioritta19
Rozeznanie

Cytat:

ja przy małej nigdy okna otwartego nie zostawiam, tylko uchylone od góry, bo chwila nieuwagi i nieszczęście gotowe
Moja siostra w pokoju swojej córeczki zamontowała klamki z zamkiem bo naprawdę chwila nieuwagi i nieszczęście

— Maria Kalergis
senioritta19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 11:55   #4913
aaby
Zakorzenienie

Dziewczyny, dziękuję że pytacie Fryzjer znaleziony w Bdg. Zobaczymy, jak się spisze.

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 12:59   #4914
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Hej dziewczynki.
Kash
niedobrze, co się dzieje z Twoim dziadkiem.
Haniula współczuje teściowej.
Nadia gratuluję wygranej-nie byle jaka sumka
Tygrysek-chłop to sobie zawsze poradzi nie?

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 13:09   #4915
irenkaaa
Zakorzenienie

super aaby ze fryzjera znalazlas
nadrobilam was ale niemam jak sie rozpisac bo za 20 min do pracy a ja jeszcze w proszku zreszta bede musiala wyjsc chyba wczesniej bo lekko kuleje przeciazylam noge jak za duzo zakupow dzwignelam i znow problem ale mam nadzieje ze za pare dni bedzie ok
bywalo gorzej

milego dnia
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 13:29   #4916
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez irenkaaa Pokaż wiadomość
nadrobilam was ale niemam jak sie rozpisac bo za 20 min do pracy a ja jeszcze w proszku zreszta bede musiala wyjsc chyba wczesniej bo lekko kuleje przeciazylam noge jak za duzo zakupow dzwignelam i znow problem ale mam nadzieje ze za pare dni bedzie ok
bywalo gorzej

milego dnia
Jak podniesiesz coś ciężkiego, to Cię później noga boli? Ja mam tak samo z rwa kulszową-jak się przeforsuję, to później bardzo mnie boli ta kość w lewym pośladku, co promieniuje w dół-coś strasznego Ty też masz tą rwę?

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 14:46   #4917
Paulunia8713
Zadomowienie

Cytat:
Ja nawet uchylonego nie zostawiam ale widać mała widzi jak to się robi i się uczy. Naprawdę usiadłam i płakałam bo nie wiem co by było gdybym nie zajrzała do pokoju. Teraz nie spuszczam jej z oczu i tak jest najbezpieczniej

Cytat:
Napisane przez senioritta19 Pokaż wiadomość
Moja siostra w pokoju swojej córeczki zamontowała klamki z zamkiem bo naprawdę chwila nieuwagi i nieszczęście
A wiesz sama o tym myślałam. Tylko, że my niestety wynajmujemy i to nie wchodzi w gre

A my właśnie wróciłyśmy do domku. Byłyśmy na placu zabaw i w sklepie. Dzisiaj tylko 9 zł wydałam i jestem z siebie dumna
Mała zasnęła a ja muszę makaron ugotować. TŻ zażyczył sobie dzisiaj spaghetti
Stary 2011-05-19, 14:51   #4918
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Dziewczyny mam ogromną prośbę. Mam napisać pracę semestralną z tematu godzenie pracy z życiem rodzinnym. Jakby któraś z Was mogłyby dla mnie napisać kilka zdań na ten temat/swoje doświadczenia/ czy jest możliwe pogodzenie tych dwóch sfer/ jak to wygląda w dzisiejszym świecie. Jest naprawdę dowolność. Ja Wasze wypowiedzi zamieściłabym w mojej pracy- oczywiście wszystko byłoby anonimowe, a z pewnością pozwoliłoby mi uatrakcyjnić moją pracę, bo suche informacje nie zawsze są interesujące.

Jakby któraś miała chwilkę czasu, to będe bardzo wdzięczna. Możecie tutaj albo na priv.

U mnie na obiad dziś omlety i zostało trochę zupy z wczoraj, ale jak narazie jesteśmy pełni. Chwila odpoczynku i spowrotem do nauki. Mózgi, mi i tż już parują

Edytowane przez dodaja
Czas edycji: 2011-05-19 o 15:01
Stary 2011-05-19, 15:00   #4919
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nawet uchylonego nie zostawiam ale widać mała widzi jak to się robi i się uczy. Naprawdę usiadłam i płakałam bo nie wiem co by było gdybym nie zajrzała do pokoju. Teraz nie spuszczam jej z oczu i tak jest najbezpieczniej
ja jak np. idę do łazienki na chwilę to zamykam ją na korytarzu(nie ma okien), jak idę do kuchni to musi iść ze mną lub przypinam ją w krzesełku do karmienia nie ma wyjścia

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

Cytat:
Dzisiaj tylko 9 zł wydałam i jestem z siebie dumna
ja 20 zł
kupiłam chleb, małej 2 jogurciki, ser topiony plastry, 2 wody smakowe, waciki, 2 jabłka, 2 marchewki, lody wodne i normalne i poszłoooo
jutro nic nie kupuję i tak 20 zł tylko za to dałam, bo w Aldiku

Stary 2011-05-19, 15:15   #4920
Paulunia8713
Zadomowienie

Cytat:
ja jak np. idę do łazienki na chwilę to zamykam ją na korytarzu(nie ma okien), jak idę do kuchni to musi iść ze mną lub przypinam ją w krzesełku do karmienia nie ma wyjścia

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

ja 20 zł
kupiłam chleb, małej 2 jogurciki, ser topiony plastry, 2 wody smakowe, waciki, 2 jabłka, 2 marchewki, lody wodne i normalne i poszłoooo
jutro nic nie kupuję i tak 20 zł tylko za to dałam, bo w Aldiku
Niestety z moją rozrabiaką tak się nie da. Już za duża jest i za mamusią chodzić nie chce. Jednak jest mądrą dziewczynką i powiedziała, że "mama okno, Julka nie" (mama może otworzyc a jula nie) i mam nadzieję, że tak zostanie

My kupiłyśmy tylko chleb, gazetę giżycką, sok, serek i chrupki kukurydziane. Jutro trzeba będzie jechać na większe zakupy bo lodówka prawie pusta
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości