|
|
#1231 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVIII
Cytat:
![]() Sabb, śniłaś mi się przyjechałąm do Ciebie na weekend odpicowana jak tró gotka i łaziłyśmy po mieście po jakiś małych, mrocznych sklepikach i szukałyśmy ciuchów na wieczorną imprezę. A po Twoim domu kręciło się pełno metalowych ciach - kuzyni, koledzy... ![]() pewnie te ciuchy stąd, że wczoraj przeglądałam blog vintage girl http://vintagegirl.blox.pl/html/1310...9,170.html?1,1 zastanawiałam się, czy nie przejść latem na styl vintage i jasne kolory, ale za mało ciuchów mam, a dodatków wcale, na razie chyba zostanę przy czerni, mhroku i całą resztą ciuchów typu bezstylu
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-19 o 10:25 |
|
|
|
|
#1232 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Spadam do dentysty
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1234 |
|
Zakorzenienie
|
Ogłupiającą robotę dzisiaj mam.
|
|
|
|
#1235 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Agnes ![]() I znikam.... |
|
|
|
#1236 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bardzo współczuję- ale dobrze, że już wyjeżdżanie masz z głowy Co za potwornosć z tym kolanem ![]() APOKALIPSA!
|
|
#1237 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() prosze Państwa nastały upały
|
|
|
#1238 | ||||
|
Nindżopesz
|
Biedna Agnes
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ju, ile Cię zostało? Mnie 54,7 Troszku zacisnęłam pasa.
|
||||
|
|
|
#1239 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sugerowałam się moja siostrą która ma 155 cm i kupuje sukienki, które na modelkach są za tyłek ledwo a na nią w sam raz prawie do kolan ![]() Cytat:
Cytat:
fajna funkcja ![]() Cytat:
nie ma szans biedna ściąganie płynu z kolana to średnia atrakcja obyś nie musiała mieć powtarzanego )Jeśli się dobrze się zagoi to może się obyć bez rehabilitacji Chyba ładny dzień dziś, ale mam zasunięte rolety to nie wiem
|
||||
|
|
|
#1240 |
|
Nindżopesz
|
Maju, taki styl pasowałby do Ciebie.
Ja się kiedyś ubierałam do roboty mniej więcej tak tylko z jakąś koronką gdzieś http://vintagegirl.blox.pl/resource/jawdiga3.JPG a potem mnie zmęczyły obcasy i strojenie
|
|
|
|
#1242 |
|
BAN stały
|
Agnes, zdrowiej szybko, współczuję
![]() To, że dojeżdżając rowerem, nie wspierał polskiego przemysłu paliwowo-naftowego, czyli można go uznać za spekulanta i zaplutego karła żydokomunistycznej reakcji Poza tym, nie pisałem, że to coś dziwnego, tylko, że facet iebnięty tak ogólnie był --- Aaale miałem sny zryte, najpierw 100 odsłon prosektorium, a później polowanie na wielkiego pająka w kuchni A zasnąłem po czwartej, bo jakiś kot darł się na drzewie niedaleko domu, nawet jakaś kobita o kulach przyszła go wołać pod to drzewo, no ale koniec końców pojęcia nie mam, jak się skończyło Fogle przekonany byłem, że to siostra zamknęła Psota na balkonie (z tamtej strony dochodziło to miauczenie), więc dzwonię do niej, i się okazało, że faktycznie, ale to jednak nie on się wydzierał |
|
|
|
#1243 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie tym razem nie wyszło- po odbarwiaczu mam mahoniowe włosy, i to dopiero jakieś 3 cm od głowy. Muszę położyć odsiwiacz na ten czerwonawy mahoń, bo wyjątkowo źle mi w tym kolorze- na dodatek nierównym ![]() Nie, no beznadziejnie jest. 54,4- a było już 53,7 chcę 53!
|
#1245 |
|
never say no to panda
|
wracam do Was z martwych
![]() po paru ostatnich dniach stwierdzam: nie można odpuszczać diety, bo kończy się to źle siakaś klątwa faraona, czy raczej Dukana mię dosięgnęła idę dalej leżakować i wcinać owsiankę (pierwsze normalne żarło od niedzieli )
|
|
#1246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
różnych kolorowaczy i ściągaczy
|
|
|
#1247 | |||
|
perfumowy zawrót głowy
|
dziękuję za wszystkie miłe słowa, już boli mniej
tylko jestem dalej kulejąca , teraz próbuję umówić się na kontrolę i usg, w 1 przychodni zaproponowali mi październik!Cytat:
samo wkłucie nie było takie złe, najgorsze to wyciskanie krwi. Cytat:
Cytat:
|
|
#1248 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1249 | |||
|
Zakorzenienie
|
Idę, biegnę, lecę do Cię
![]() No właśnie, także odkozowuj te spodnie białe ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() I jeszcze nie zanieczyszczał środowiska dodaj ![]() Cytat:
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#1250 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
![]() straszne to co piszesz, życzę szybkiego powrotu do zdrowia Cytat:
w ogóle to popatrzyłam na fotę i pierwsza myśl to: o jaka podłoga, całkiem jak w polskich mieszkaniach.. i dopiero zajarzyłam to .pl a jeszcze bardziej w ogóle to jestem debil do odstrzału, od początku tygodnia cykam się pójść do biblioteki chociaż mam zebrać materiały do końca tygodnia.. no staram się, bardzo się staram nastawić psychicznie, ale to jednak nowa nietypowa sytuacja i się boję i nie potrafię przełamać kufa no ![]() nie mogą sama ze sobą wytrzymać
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#1251 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
![]() never ever, kufa, never ever
|
|
|
#1252 | |||
|
BAN stały
|
Niektórzy to się jednak lubią narzucać
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja wybywam, podejmę dziś próbę zakupu nowych oksów i spodni ![]() paaaaa
|
|
|
#1254 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Acha ... no to już wiem. Dobrze, że ostrzegłeś, też nie będę chodzić. Chociaż .... w sumie ..... mam kumpelę co jest kierownikiem biblioteki i Ona jest całkiem normalna. Serio. Ale to może tylko prywatnie, a w pracy mutuje zaraz po przekroczeniu progu ![]() Spoora, Kotku - żerdź jest w feniksowym kurniku
Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2011-05-19 o 13:02 |
||
|
|
|
#1255 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Powodzenia! ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1256 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
łoj
Cytat:
bo, ponieważ, jak napisałam wyżej jest to nowa nietypowa sytuacja, nie byłam jeszcze nigdy w dużej bibliotece poza buwem, na wszelkie nowe i nieznane reaguję z góry panicznym strachem i odsuwam od siebie jak najdłużej się da.. muszę bo to mi do pracy potrzebne, że też na mnie padło
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#1257 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1258 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o! to ja mam ,ale podobno to niemozliwe miec niedobór d- bo wystarczy kilka minut w tygodniu na słoncu i sie uzupełnia ![]() ![]() albowiem poniewaz jak smiem przypuszczac dawno tam nie była,albo o zgrozo jeszcze wcale w tej konkretnej i cos ją powstrzymuje ![]() ja np nienawidze wchodzic do sklepów jesli nie wiem jak one wygladajaw srodku
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-05-19 o 13:09 |
|
|
|
|
#1259 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
"Nie wolno się bać, strach zabija duszę. Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie. Stawię mu czoło. Niech przejdzie po mnie i przeze mnie. A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę. Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. Jestem tylko ja."
|
|
|
|
|
#1260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poly, kogo Ty masz w Avie ? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:04.

nie ma szans 

)