|
|
#3571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Essence cz. IX
Kupiłam dziś nowe błyszczyki Stay with Me.
Ale one są fajne. Delikatne,nie klejące,bez żadnych drobinek.Długo nie wytrzymują na ustach,ale i tak warto je kupić. ![]() Tak w ogóle to straszne pustki w sklepach.wykupujecie wszystko jak szalone,z nowości już prawie nic nie było.
|
|
|
|
#3572 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiem czemu myślałam, że cienie z limitki holo będą sypkie. Jak zobaczyłam, ze kremowe, to tym bardziej nie żałuję, że ich nie mam
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
|
|
|
#3573 |
|
Zakorzenienie
|
O wow, zupełnie nie będe rozpaczać za tą limitką. Może trochę za lakierami :P
Swoją drogą informacja o you rock - mimo że jakoś nie planuje nic kupić poruszyła mnie nieco i teraz myślę czy faktycznie nic nie chcę. W Poznaniu jak są 2 natury to żeby coś dorwać to trzeba seryjnie polować - mówie wam jaka radocha ![]() A swoją drogą jak ostatnio byłam w pestce to nie było prawie nic z nowości - nie wiem czy już dołożyli ale pustki straszne.
|
#3574 |
|
Zakorzenienie
|
też myślałam, że te cienie to sypkie, sypkie ładnie by się mieniły na oku, a te kremowe to jakiś niewypał. Nie lubię cieni w kremie, szybko znikają, i u mnie bardzo szybko zbierają się w załamaniu powieki
|
#3575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3577 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
(
|
|
|
|
|
#3578 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Marzą mi się lakiery
|
|
|
#3579 |
|
Zadomowienie
|
|
#3580 |
|
Zakorzenienie
|
A ja bym za całą tę limitkę była w stanie zabić
|
|
|
|
#3581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i oczywiście non stop w użyciu jest pomadka ochronna Bebe
|
|
|
#3583 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się holo limitka podoba
Tu macie inne swatche:http://betisacosmetics.blogspot.com/...omecom-le.html [cieeeeńńńń :< ] Na pewno chciałabym z niej cienie, jeden błyszczyk i jakieś lakiery :/ |
|
|
|
#3584 |
|
Oby do wiosny
|
Nie wiem, jakoś chyba najsłabsza jest wg mnie ta limitka. Na nic mi sie oczy nie zaświeciły.
Zastanawiam się natomiast który z lakierów będzie takim najbardziej pastelowym fioletem czy "NoMoreDrama" z Colour&Go czy raczej "FoundMyLove" z Multi... No i jeszcze pastelowy róż by się kryjący przydał. |
|
|
|
#3585 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Natomiast jak pisałam, lakiery bardzo bardzo Błyszczyki ładne, ale na ustach widać, że bez koloru. I ciekawi mnie bardzo efekt eyelinerów
|
|
|
#3586 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3587 |
|
Konto usunięte
|
wybieram się dzisiaj do natury po pedzelek do linera mam nadzieję że go znajdę w końcu jadę 30km żeby się obkupić, poluję też na lakier holograficzny i zestaw do brwi
|
|
|
|
#3588 |
|
Zakorzenienie
|
Mejaczku, bardzo dziękuję za chęć pomocy, ale już sobie poradziałam
w końcu znalazłam pasmaterię z paskiem silikonowym do wszycia i to mi w zupełności wystarczy. Tak, więc już nie mam potrzeby zakupu tych pasków z essence. Ale ogormnie dziękuję Ci za chęć pomocy ![]()
Edytowane przez lele Czas edycji: 2011-05-19 o 14:27 |
|
|
|
#3589 |
|
Zakorzenienie
|
Cienie kremowe beznadziejne, sypki moglby by byc super.
Tak z ciekawości nacie jakies tanie cienie holo z innych firm? Lakier holo ten fioletowy jasny calkiem ladny, ale w sumie mam juz 3 fioletowe.. Ten jasny mam prawie identyczny ze stalej kolekcji Essence. W ogole musze jak zwykle poskarzyc sie na lakiery Essence, mietowy Blossom (ten a la turkus, bo zielonego u nas nie bylo) szedl mi mimo podkladu i bazy po 2 dniach, a 3 wygladal tragicznie.. ![]() Ogolnie efekt tez nie byl powalajacy bo liczylam na to ze bardziej widoczne beda drobinki.. |
|
|
|
#3590 |
|
Wtajemniczenie
|
oooo jejjuuu.. a ja dzis trafilam na cmentarzysko starych limitek i produktow z essence... zeby bylo smieszniej np.paletke do brwi dostalam za 3.90
jakby ktoras chciala whoom boom to sluze pomoca, bo nie jestem na biezaco, czy macie dostep
|
#3591 |
|
Konto usunięte
|
ja też chcę tą paletkę ale nigdzie jej nie ma a nie dam zdziercom na allegro zarobić :/ może dzisiaj się uda, zobaczymy. A gdzie kupiłaś za te 3,90 ten set??
|
|
|
|
#3592 |
|
Raczkowanie
|
Mam do Was takie pytanie: czy u Was też tak się kruszy zestaw do stulizacji brwi? Pierwszy raz pokruszyło mi się w drobny pył po jakiś 2 miesiącach użytkowania, a produktu było jeszcze z 80%.
Myślalam że moze gdzieś mi kiedyś upadło, trudno się mówi. Kupiłam następną, minęły 3 miesiące, na pewno mi nie upadła, nawet nie biorę jej w podróż i co? znowu zaczynają sie odłamywać i wypadać grudki cienia. Masakra!! Czy wszystkie tak mają? |
|
|
|
#3593 |
|
Zakorzenienie
|
Azazel, a czym nakładasz cień? Przy skrobaniu sztywnym pędzelkiem, np z zestawu, mogą dziać się cuda. Ja używam bardziej miękkich i nigdy nic się nie kruszyło. Miesiąc temu całe opakowanie spadło mi
ale pokruszyła się tylko 1/3 jaśniejszych cieni, więc spokojnie używam dalej (nabieram cień też z tych okruszków, żeby nic się nie zmarnowało ).
|
|
#3594 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny nie dam rady przejrzec wszystkiego, ale mam pytanie. czy moge kupic essence gdzies online? oczywiscie nie allegro..
dodam,ze nie mam mozliwosci zakupu tych kosmetykow w sklepie. |
|
|
|
#3595 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
||
|
|
|
#3596 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=b1bd50e8771e4d005ddabfa b0757352dcbc0d4f7;2701199 7]ja też chcę tą paletkę ale nigdzie jej nie ma a nie dam zdziercom na allegro zarobić :/ może dzisiaj się uda, zobaczymy. A gdzie kupiłaś za te 3,90 ten set??[/QUOTE]
a ktora paletke? w wawie na goclawiu, byly tez elementy z limitowanki into the wild, eye-linery metaliczne za 3.90, lakiery xxl dimension pomaranczowe ale do brwi wzielam ostatnia ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Cytat:
pierwszy faktycznie skruszyl mi sie kompletnie, ale to bylo w podrozy, moze mi kosmetyczka w torebce upadla, wiec jakos to przelknelam poza podroza nic sie nie dzieje
nawrócony zakupoholizm w ramach odkurzonej kobiecości Edytowane przez patricia13 Czas edycji: 2011-05-19 o 17:14 |
|
|
|
|
#3597 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Sklep był zdaje się amerykański, ale daje to szansę, że w innych krajach też takie rzeczy się zdarzają.Szukałaś na Ebayu? Też bywa Essence. P.S. Ale w Grecji Essence powinno być, tzn strona mówi, że jest http://www.essence.eu/gr/home.html.Co do zagranicy - u mnie z obiecywanych 3 limitek - nic
Edytowane przez Kasza Manna Czas edycji: 2011-05-19 o 17:39 |
|
|
|
|
#3599 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny tak na szybko, nie wiem czy ktos o tym już pisal ale w Krakowie na Długiej jest juz limitka You Rock
Pełniutka! Jezeli sie powtarzam bardzo przepraszam-wpadlam tylko to napisac
|
|
|
|
#3600 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ebaya i allegro nie chce, bo chodzi mi o wszystkie ich produkty,a nie wybrane. bo jeden sprzedawca ma jedno, drugi drugie i wiadomo jak to jest ![]() napisalam do nich maila z pytaniem czy i gdzie w Atenach znajde ich produkty. zobaczymy co odpisza
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.

(