|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku | |||
Lipiec- Sierpień zbliża się dużymi kroczkami, za nie długo będziemy wspaniałymi mamusiami! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 3,95% |
Porodówki się nie boimy, bo w naszą siłę mocno wierzymy! |
0 | 0% |
Rosną brzuchy na potęgę, jeszcze chwila - mamą będę! |
22 | 28,95% |
Ostatnie nam chwile pogaduch zostały, za kilka tygodni będziemy mamami! |
0 | 0% |
Nerola i Bella przykład dały jak w lipcu i sierpniu dzieci rodzić mamy. |
2 | 2,63% |
Ale ten czas szybko leci, wykluwają się już letnie dzieci. |
2 | 2,63% |
Czerwiec za pasem, lipiec przed nami za chwilę przywitamy się z bobasami. |
1 | 1,32% |
Torby pakujemy i powoli na porodówkę się szykujemy. |
0 | 0% |
Wiosna mija, lato idzie a porody coraz bliżej. |
1 | 1,32% |
Halo halo jestem w drodze, już niebawem się urodzę. |
31 | 40,79% |
Wózki już czekają, wyprawki też mamy - wkrótce nasze dzieci szczęśliwie przywitamy. |
0 | 0% |
Torby do szpitala prawie spakowane - na przyjęcie maluchów jesteśmy przygotowane. |
0 | 0% |
Torby do szpitala będą pakowane - ostatnich tygodni wielkie odliczanie. |
1 | 1,32% |
Na Majorkę czy do Honolulu się nie wybieramy, bo my wakacyjne ciężarówki inne plany mamy. |
0 | 0% |
Odliczamy dni do końca, by przytulic swego brzdąca. |
9 | 11,84% |
W lipcu i sierpniu rodzić będziemy, ale plotkować nie przestaniemy. |
4 | 5,26% |
Szybko dni mijają,mamusie lipcowo- sierpniowe na swoje dzieciaczki czekają. |
0 | 0% |
Głosujący: 76. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2491 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie
agulaaabar przedzwoń do gina żeby się nie denerwować
#2492 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2493 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2497 |
Zakorzenienie
|
najgorsze dla mnie beda puchnace stopy
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2498 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2499 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2500 |
Zakorzenienie
|
Ja już mam tę dolegliwość
![]() Jejku tak się cieszę, że już niedługo idę na L4 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2501 |
Zakorzenienie
|
mi bardzo puchly tylko jedne buty moglam nosic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2502 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2503 |
Rozeznanie
|
agulabar 1 i 3 jak dlamnie
bella wlasnie dzis myslalam o was to wspaniale ze z dziewczynkami juz lepiej,niedlugo bedziesz tulila je obie ![]() zmalowana zgrabna dziewczyna z ciebie ja bym chciala tyle wazyc brumek wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy my swoja mielismy w niedziele ale to zadna rocznica maz pojechal na komunie 300 km od odmu wiec ja sama przesiedzialm ten dzien nerola cudownie ze wszystko jest dobrze i ze wychodzicie z Iza do domku a ja dalej chora mam juz dosc a w niedzile na komunie jedziemy mam nadzieje ze sie poprawi,a jeszcze musze sobie cos kupic zeby na dupsko wcisnac,zamowilam dzis kosmetyki dla malej i bede miala prawie wszystko jeszcze tylko do karmienia rzeczy laktator itp no i dlamnie koszule do karmienia i stanik a i wozek ale to juz rodzice daja kase i bedzie wszystko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2504 | |||
Zakorzenienie
|
Jak się nie uspokoi to zadzwonie
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przemęczać też się nie przemęczam.... jak nie przejdzie to zadzwonie Cytat:
Będziemy leżeć d... do góry, tzn nogami do góry ![]() Ja już się uzbroiłam w masażer do stóp, zawsze to jakieś polepszenie krążenia w stopach. Przeglądam gazetki własnie, w Tesco i carrefour też sa przeceny na pieluchy i kosmetyki dla niemowląt, a w tesco na słoiczki, kaszki itp |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zmalowana -wiekszosc moich tunik jest idealnie obcisła i mam to gdzies jak sie patrza.t eraz wogole robie furore - nie dosc ze jak z wielkim obcislym bębnem to obok pomyka dziecko na rowerze bez kółek ![]() ostanio patrzylam ile wątkow odchowalniowych mial mój stary wątek - TRZY! więc nie mówcie że dużo gadamy... my az za duzo gadamy! sweet - trzymaj sie, króliczku! ja bym stosowala altacet, ręka daleko rpzeciez od brzucha... nerola - super ze wychodzicie, normlanie ja tez tak chce (znaczy sie urodzic, 3 dni i do domu) lady - z tymi pampkami to jeszcze zalezy jak dziecko za przeproszeniem sra. moje robila raz na tydzien kupe jak na piersi było. no i to norma tak samo jak kupa po kazdym karmieniu. a wiadomo ze po kazdym siurnieciu nei trzeba pampersa zmieniac. wiec duzo zalezy od dziecka. no ale paczka szla na max 2 tygodnie... oliweczka - masz 7 dni na dostarczenie l4 wiec nei zrywaj sie w poniezialek z rana tylko idz na spokojnie ufff, doczytalam, a nie bylo mnie zaledwie kilka godzin. jak mam wychodzic z dzieciem na spacery jak tak zaiwaniacie z pisaniem, co?! ![]() ide spac, trzeb akorzystac bo niedlugo sie konczy. od dzis 60 dni do konca... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2506 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2507 |
Zakorzenienie
|
monia ja dla 2 latka mam paczkę na max 2 tyg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2508 | ||
Zakorzenienie
|
Od którego tygodnia czy miesiąca Ci tak puchły?
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2509 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=brumek;27010606]Wyglądasz na strasznego chudzielce!!!
![]() Taa 80 kg żywej wagi hehehe Ale po porodzie znowu rolki, aerobik i dobiję do moich upragnionych 63 ![]()
![]() ![]() Edytowane przez sygine Czas edycji: 2011-05-19 o 14:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Agulaabar jeżeli o mnie chodzi -- > niebieska. Nerolka ![]() Vaniliova i jeszcze powiedz że Ty jesteś z Rudy Śląskiej?! Moniczka śliczny bebzol! a to czemu miał w ogóle sprawę? jeżeli można wiedzieć? Sweet! NO chodź tu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Blondynka jak sama nazwa mówi deserowe ![]() Wino deserowe - słodkie lub półsłodkie wino, podawane zazwyczaj po jedzeniu, do ciast i deserów. Zmalowana ślicznie CI! Ja to mam 70 kg ![]() Jacieee ![]() ![]() Widzę że ponownie temat teściowej poszedł w ruch. Ja na moją też dużo nie narzekam, przymykam po prostu oko. Jeżeli już zadziałają mi hormony to mówię o co chodzi i koniec. Co do wesela, na szczęście ani teściowa ani moi rodzice się nie wpieprzali za przeproszeniem.Myśmy sobie wszystko płacili sami i każdą decyzja była podejmowana z moim mężem. Nawet menu wybieraliśmy sami, teściowa ewentualnie coś tam pomagała, ale generalnie mieli do tego dystans ![]() Dzisiaj fatalnie się czuje, jakoś źle mi się oddycha ![]() czuje się okropnie zmęczona, a w kuchni nic nie robiłam... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2511 | |
Zakorzenienie
|
Załamałam się tym praniem. Popieewsze niecierpie prasować, wiec wole juz teraz zaczac prać i prasować na raty, niż później w lipcu stać nad żelazkiem. Własnie obmysliłam gdzie i jak wszystko układać żeby był łatwy dostep do rzeczy częściej uzywanych. Wywaliłam wszystkie ciuszki i inne rzeczy i podzieliłam kolorystycznie, powrzucałam w worki ta segregacje i tak bede prała.
Zrobiłam tylko 2 pralki dzisiaj, poszwy poscieli,przescieradełka, jakieś ochraniacze, tetry i moje 2 koszule do karmienia. Myśle że jeszcze tak z 6 pralek pójdzie, albo więcej bo mam mała pojemność (tylko 4 i pół kilo) czyli jedno pranie dzidziowe na tydzien i sie wyrobie ![]() Cytat:
7 dni ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2512 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2513 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=CarmelaSoprano;2701 2007]Załamałam się tym praniem. Popieewsze niecierpie prasować, wiec wole juz teraz zaczac prać i prasować na raty, niż później w lipcu stać nad żelazkiem. Własnie obmysliłam gdzie i jak wszystko układać żeby był łatwy dostep do rzeczy częściej uzywanych. Wywaliłam wszystkie ciuszki i inne rzeczy i podzieliłam kolorystycznie, powrzucałam w worki ta segregacje i tak bede prała.
Zrobiłam tylko 2 pralki dzisiaj, poszwy poscieli,przescieradełka, jakieś ochraniacze, tetry i moje 2 koszule do karmienia. Myśle że jeszcze tak z 6 pralek pójdzie, albo więcej bo mam mała pojemność (tylko 4 i pół kilo) czyli jedno pranie dzidziowe na tydzien i sie wyrobie ![]() QUOTE] tak dużo prania szok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2514 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2515 |
Zadomowienie
|
Brumek skleroza ciążowa mnie dopadła
![]() ![]() ![]() ![]()
#2516 |
Zadomowienie
|
Hah przespałam sie i mi lepiej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2517 |
Zakorzenienie
|
a co tu taka cisza?? wszystkie śpią czy się opalają ??
|
![]() ![]() |
![]() |
#2518 |
Zadomowienie
|
Albo robia jeszcze cos innego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jakbym mojego dorwała jak by tu byl to bylo by ostro ![]() ![]()
#2519 |
Zakorzenienie
|
Ja siedze przed lapkiem, ale wszystkie milczą to ja też
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2520 |
Zakorzenienie
|
Ja też jutro mam wizytę
![]() I pokoik prawie gotowy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:21.