Rozstanie z facetem, cz. XVIII - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-19, 13:07   #2071
lily92920
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem, cz. XVIII

Nie chce sie śpieszyć, ale... Chciałabym kiedyś...
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 13:08   #2072
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Widze, że mamy podobny gust jeśli chodzi o to. Ja marze o sukni w tym stylu: http://www.suknie-gaja.pl/UploadedFi...s/orig/284.jpg http://www.suknie-gaja.pl/UploadedFi...s/orig/200.jpg http://www.suknie-gaja.pl/UploadedFi...s/orig/138.jpg i buty bym chciała np. granatowe... I też bez welonu, a z woalka, koniecznie!

Tyle, że ja sobie jeszcze na mój ślub poczekam...
Mi nie byłoby dobrze w tych sukniach

Mierzyłam np. tą:
http://emmimariage.pl/kolekcja2010-25.html
piękna, ale dół jest za prosty, niepasujący do mnie.

Tutaj pokazywałam suknię: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post26406831

jest za duża, dlatego w cyckach wygląda nienaturalnie (miałam włożone wkładki, ale i tak spadało Konkretne przymiarki z zebraniem miary jeszcze przede mną.

A skąd wiesz że poczekasz? Ja jeszcze 4 miesiące temu nie znałam mojego przyszłego męża Poznaliśmy się na początku lutego, po niecałych 2 miesiącach zaręczyny. Ślub 8.10.2011.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2011-05-19 o 13:10
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 13:09   #2073
Malla
Nie depcze krokusów

Hosenka- piękna i wcale nie zbyt strojna!
Stary 2011-05-19, 13:21   #2074
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Hosenka- piękna i wcale nie zbyt strojna!
Nie pisałąm, że zbyt strojna Miałam na myśli to, że myślałam o całkiem prostej, bez "bajerków" a ta moja wybrana taka nie jest. Ma błyszczące koraliki, warstwowo ułożone koronki, tiule, ozdobne małe różyczki z boku - bardzo bogata nie jest, ale też całkiem prosta też nie.

Też byłam na tym wątku, w większym czy mniejszym stopniu przeżywałam tu kolejne rozstania i mogę śmiało powiedzieć: nie traćcie dziewczyny nadzieii w mężczyzn
TŻ jest naprawdę cudownym mężczyzną, twierdzi jednak, że zmienił się przy mnie (moze nie tyle "zmienił się" co w stosunku do mnie zachowuje się inaczej)- zmienił swoje zachowanie w związku, traktowanie i to dało mu do myślenia. Szereg drobnych rzeczy, które po zebraniu do "kupy" dały mu obraz naszego związku, tego co czuje do mnie. Zmienił priorytety (wcześniej - np. imprezy, kumple, kolejne dziewczyny, niezbyt na serio, teraz beze mnie nie ruszy się na imprezę, woli ze mną spędzić wieczór niż na piwie z kolegą - tego oczywiście mu nie zabraniam, ale skoro nie chce to nie będę go na siłę wypychać ).

Doskonale się rozumiemy, nie kłócimy się - stawiamy na szybkie wyjaśnianie nieporozumień, o watpliwościach rozmawiamy spokojnie (tzn ja mu musiałam uświadomić, że się nie chcę kłócic, czy stawiać na swoim, tylko oczekuję od niego rozwiania moich wątpliwości i wsparcia - najpierw była to kwestia ślubu w tym roku, gdy go zapytałam czy damy sobie rade obraził się i sfochował, że nie chcę itp, podczas gdy nie o to mi chodziło. Na szczęście to zrozumiał i gdy pojawiły się moje wątpliwości na temat budowy domu, wiedział czego oczekuję od niego, że spokojnej rozmowy a nie posądzania o pesymizm i poczucie beznadziejności sytuacji

Bardzo lubimy spędzać ze sobą czas - obydwoje byliśmy przeciwnikami codziennych spotkań, a teraz? Jak raz na 2 tygodnie zdarzy się, że się nie widzimy to tyle "wolnego".

Jesteśmy pewni, że to "to" i że to na siebie czekaliśmy prawie 30 lat (on ma 29)

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2011-05-19 o 13:43
Stary 2011-05-19, 13:39   #2075
wandaweranda
Zakorzenienie

Cytat:
Mam już 2 numery, jeden z nich mam 10 lat, a drugi założyłam dla niego, ale przyzwyczaiłam się do niego, bo jest tanio - ten numer mogę zlikwidować.
a co Cię dotąd powstrzymuje przed tym krokiem?
wandaweranda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 13:57   #2076
pika87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Nie pisałąm, że zbyt strojna Miałam na myśli to, że myślałam o całkiem prostej, bez "bajerków" a ta moja wybrana taka nie jest. Ma błyszczące koraliki, warstwowo ułożone koronki, tiule, ozdobne małe różyczki z boku - bardzo bogata nie jest, ale też całkiem prosta też nie.

Też byłam na tym wątku, w większym czy mniejszym stopniu przeżywałam tu kolejne rozstania i mogę śmiało powiedzieć: nie traćcie dziewczyny nadzieii w mężczyzn
TŻ jest naprawdę cudownym mężczyzną, twierdzi jednak, że zmienił się przy mnie (moze nie tyle "zmienił się" co w stosunku do mnie zachowuje się inaczej)- zmienił swoje zachowanie w związku, traktowanie i to dało mu do myślenia. Szereg drobnych rzeczy, które po zebraniu do "kupy" dały mu obraz naszego związku, tego co czuje do mnie. Zmienił priorytety (wcześniej - np. imprezy, kumple, kolejne dziewczyny, niezbyt na serio, teraz beze mnie nie ruszy się na imprezę, woli ze mną spędzić wieczór niż na piwie z kolegą - tego oczywiście mu nie zabraniam, ale skoro nie chce to nie będę go na siłę wypychać ).

Doskonale się rozumiemy, nie kłócimy się - stawiamy na szybkie wyjaśnianie nieporozumień, o watpliwościach rozmawiamy spokojnie (tzn ja mu musiałam uświadomić, że się nie chcę kłócic, czy stawiać na swoim, tylko oczekuję od niego rozwiania moich wątpliwości i wsparcia - najpierw była to kwestia ślubu w tym roku, gdy go zapytałam czy damy sobie rade obraził się i sfochował, że nie chcę itp, podczas gdy nie o to mi chodziło. Na szczęście to zrozumiał i gdy pojawiły się moje wątpliwości na temat budowy domu, wiedział czego oczekuję od niego, że spokojnej rozmowy a nie posądzania o pesymizm i poczucie beznadziejności sytuacji

Bardzo lubimy spędzać ze sobą czas - obydwoje byliśmy przeciwnikami codziennych spotkań, a teraz? Jak raz na 2 tygodnie zdarzy się, że się nie widzimy to tyle "wolnego".

Jesteśmy pewni, że to "to" i że to na siebie czekaliśmy prawie 30 lat (on ma 29)
życzę wszystkiego najlepszego

ahhh, rozmarzyłam się jak to czytałam bo z eksem miałam podobnie, tyle, że on nie jest moim przeznaczeniem (mam nadzieję )

jeszcze raz gratuluję, jak ja lubię szczęśliwe zakończenia!!!

chyba nie wspominałąm jeszcze, że w ramach pozbierania się po byłym (w 75%) idę świętować w weekend, i mam nadzieję że będzie suuuuper

Edytowane przez pika87
Czas edycji: 2011-05-19 o 14:03
pika87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 14:28   #2077
Kwiat_Jednej_Nocy
Raczkowanie

Cytat:

Gratuluję
Nie boisz się, że to za szybko?
Cztery miesiące i już zaręczyny? To jest piękne i w ogóle super ale ja bym się chyba bała
Ale i tak z całego serca gratuluje życzę każdej z nas takiej miłości
Kwiat_Jednej_Nocy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 14:32   #2078
blueania
Zakorzenienie

Cytat:
Czy on myśli, że jesteś głupia?
Najwyrazniej

Tak sobie mysle,ze jednak to rozstanie dobrze mi zrobilo.Wiadomo,ze jest mi zle,to wszystko boli.Ale zaczelam spotykac sie ze znajomymi dla ktorych wczesniej nie mialam czasu,ludzie sie do mnie odzywaja chca spedzac ze mna czas.Wczesniej kazda chwile poswiecalam jemu.Wiec w sumie jest dobrze,myslalam,ze zostane sama i nie bede miala sie do kogo odezwac.
blueania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 14:34   #2079
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Idealna
Cieszę się z Twojego szczęścia Jakby miał wolnego brata, to daj znać
Cytat:
Napisane przez wandaweranda Pokaż wiadomość
a co Cię dotąd powstrzymuje przed tym krokiem?
A to mi ktoś doładuje, a to gdzieś muszę zadzwonić, gdzie mam za darmo z tego numeru, a to coś tam...
Stary 2011-05-19, 14:41   #2080
wandaweranda
Zakorzenienie

Cytat:
A to mi ktoś doładuje, a to gdzieś muszę zadzwonić, gdzie mam za darmo z tego numeru, a to coś tam...
daj spokój, ten nieszczęsny numer to skrzynka kontaktowa z byłym. Nie chcesz tego definitywnie zakończyć. Sama pozwalasz facetom na chore zachowania wobec Ciebie. Oni to czują, że nie umiesz się bronić, że Ci na sobie niewiele zależy. Ciągną z Ciebie ile wlezie.
Stary 2011-05-19, 14:44   #2081
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kwiat_Jednej_Nocy Pokaż wiadomość
Gratuluję
Nie boisz się, że to za szybko?
Cztery miesiące i już zaręczyny? To jest piękne i w ogóle super ale ja bym się chyba bała
Ale i tak z całego serca gratuluje życzę każdej z nas takiej miłości
Zaręczyny były po niecałych 1,5 miesiąca

Odpowiem tak: ani zaręczyny (ślub też) po 10 latach związku, ani po 4 latach, ani po 1 miesiącu nie gwarantują NICZEGO. Tak samo jak sam związek nie gwarantuje nic (widać choćby po tym watku). Nie "obiecasz" drugiej osobie, i nie ważne czy znacie sie 15 lat czy dłużej/krócej, że zawsze będzie tak cudownie - co ma się rozlecieć to sie rozleci.
Ważne, że na CHWILĘ OBECNĄ jesteśmy pewni, że jesteśmy dla siebie stworzeni, widzimy zmiany w swoich zachowaniach, w tym jak się traktujemy, spędzamy bardzo dużo czasu ze sobą (inaczej by było, gdybyśmy przez ten czas widywali się np. 1-2 w tygodniu) no i nasz wiek i doświadczenie też robią swoje. Inaczej patrzymy na związek, inaczej tez on wygląda niż mając np 17-18 lat.
Nie jest też tak, że wszystko widzimy na różowo - dużo rozmawialiśmy na ten temat.

Instagram

Stary 2011-05-19, 14:50   #2082
Kwiat_Jednej_Nocy
Raczkowanie

Cytat:
Zaręczyny były po niecałych 1,5 miesiąca

Odpowiem tak: ani zaręczyny (ślub też) po 10 latach związku, ani po 4 latach, ani po 1 miesiącu nie gwarantują NICZEGO. Tak samo jak sam związek nie gwarantuje nic (widać choćby po tym watku). Nie "obiecasz" drugiej osobie, i nie ważne czy znacie sie 15 lat czy dłużej/krócej, że zawsze będzie tak cudownie - co ma się rozlecieć to sie rozleci.
Ważne, że na CHWILĘ OBECNĄ jesteśmy pewni, że jesteśmy dla siebie stworzeni, widzimy zmiany w swoich zachowaniach, w tym jak się traktujemy, spędzamy bardzo dużo czasu ze sobą (inaczej by było, gdybyśmy przez ten czas widywali się np. 1-2 w tygodniu) no i nasz wiek i doświadczenie też robią swoje. Inaczej patrzymy na związek, inaczej tez on wygląda niż mając np 17-18 lat.
Nie jest też tak, że wszystko widzimy na różowo - dużo rozmawialiśmy na ten temat.
W sumie masz świetą rację z tym stażem.. Ja byłam 5 lat z eksem była data ślubu wielka miłość i frajer mnie zostawił. Ale teraz poznałam chyba bardziej wartościowego faceta..
Gratuluję raz jeszcze.
Kwiat_Jednej_Nocy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 14:51   #2083
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez wandaweranda Pokaż wiadomość
daj spokój, ten nieszczęsny numer to skrzynka kontaktowa z byłym. Nie chcesz tego definitywnie zakończyć. Sama pozwalasz facetom na chore zachowania wobec Ciebie. Oni to czują, że nie umiesz się bronić, że Ci na sobie niewiele zależy. Ciągną z Ciebie ile wlezie.
Skasuję ten numer i co, kolejny również? gg, skrzynki pocztowe i portale społecznościowe również? Przeprowadzę się? Jak będzie chciał się skontaktować, to to zrobi, więc nie będę zmieniać swojego życia tylko po to, by się przekonać, kiedy da sobie spokój.
Stary 2011-05-19, 14:52   #2084
wandaweranda
Zakorzenienie

Cytat:
nasz wiek i doświadczenie też robią swoje. Inaczej patrzymy na związek, inaczej tez on wygląda niż mając np 17-18 lat.
to prawda. Ludzie bliżej 30tki często sa bardziej konkretni, nie potzrebują 2 czy 5 lat na "chodzenie" ze sobą docieranie się i tak jest nieuniknione.
Stary 2011-05-19, 14:52   #2085
niquolle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Connff Pokaż wiadomość

Idę sobie dalej pisać, skoro mam wenę .
no to działamy! ja właśnie wróciłam obładowana książkami z biblioteki.. ałć

do soboty muszę się wyrobić... coś czuję, dłuuuuga noc przede mną..

Cytat:

zatem i ja gratuluję
ktoś zapytał, czy to nie za szybko.. a ja mam pogląd na ten temat taki, że jak ludzie spotykają się już w pewnym dojrzałym wieku, po kilku doświadczeniach - to po prostu wiedzą czego oczekiwać od drugiej strony, bo znają już na tyle siebie, że potrafią wyczuć, czy coś jest dla nich, czy też nie

Quando c'è il buon motivo la forza viene da sola..

niquolle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 15:00   #2086
Hosenka*
Zakorzenienie

Na Was też czeka taki książę
Przy którym będziecie czuły się kochane i że mu zależy

Długo się starał, niemal wychodził z siebie bo nie wiedział co mi po głowie chodzi.
Niby nie odmawiałam spotkań, odpisywałam na smsy, na spotkaniach widział, że sie nie nudze czy coś, a jednak brakowało mu jakiś gestów z mojej strony. I to go zaintrygowało. Przeważnie na 2-3 spotkaniu między nim a dziewczyną "coś się działo", a ja nawet objąć się nie dałam. Z "głupim" pocałunkiem czekałam miesiąc, ale stwierdziłam, ze po co wcześniej. Jak już go pocałowałam, to wiedział, że ma to dla mnie znaczenie Sam mówi, że mnie próbował rozkochać, a tymczasem to ja go rozkochałam Przepadliśmy obydwoje

Instagram

Stary 2011-05-19, 15:05   #2087
wandaweranda
Zakorzenienie

Cytat:
Skasuję ten numer i co, kolejny również? gg, skrzynki pocztowe i portale społecznościowe również?
no a co to za problem??? jesteś czyjąś niewolnicą? albo niewolnicą gg czy fb? co jest ważniejsze- Twój byt realny, czy wirtualny? Nikt Ci nie każe dokonywac az takich zmian jak przeprowadzka, ale nie mów, że np. wymiksowanie sie z portalu społ. albo zmiana nr gg czy telefonu jest dla Ciebie zmianą życia.
czy to takie trudne-ignorować kogoś, kto wyrzadził Ci krzywdę? powiedzieć stanowczo-nie dzwoń do mnie więcej.
Ty podtrzymujesz ten kontakt świadomie, bo sobie wkręciłaś, że panujesz nad tym i że to dźwigniesz (bo jestes silna laska). Wysyłasz komunikat, że on może nadal być w Twoim zyciu. Czy to jest dla Ciebie dobre?
Kupa masochizmu i nic więcej. sorry.
Stary 2011-05-19, 15:11   #2088
lily92920
Zakorzenienie

http://kwejk.pl/obrazek/95086/nie,mam,chlopaka.html
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 16:06   #2089
Lemalia
Raczkowanie

Dziewczyny! On się w ogóle nie odzywa, już 4 dzień... Pęka mi serce, chciałabym pójść do niego do pracy albo chociaż napisać... Ale w głębi serca wiem, że to nie ma sensu, bo jeśli zechce to sam do mnie trafi. Wciąż nerwowo zerkam na telefon. Bardzo się boję... Boję się każdego dnia bez niego, boję się koszmarnych snów, w których on odchodzi. Staram się być silna, ale ostatnio z każdym dniem opuszczają mnie siły...

Lemalia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 16:06   #2090
niquolle
Rozeznanie

Cytat:

podpisuję się rączkami, nóżkami pod tym stwierdzeniem

Quando c'è il buon motivo la forza viene da sola..

niquolle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 16:11   #2091
AguŚ87
Zakorzenienie

Opalona zmęczona idę robic obiad,

stan smsów do noweego = 0 . Chociaż zaczyna mnie korcić no tak wieczór idzie to się zacznei maniana w głowie. wieczorem spadam na koncert żeby się odciagnąć od prób pisania jakie to bzdurne, ciągnie do pisania mimo wszystko.

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

Cytat:
superrrrrrrrrrrrrrr!

Edytowane przez AguŚ87
Czas edycji: 2011-05-19 o 16:11
AguŚ87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 16:26   #2092
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Na Was też czeka taki książę
Przy którym będziecie czuły się kochane i że mu zależy

Długo się starał, niemal wychodził z siebie bo nie wiedział co mi po głowie chodzi.
Niby nie odmawiałam spotkań, odpisywałam na smsy, na spotkaniach widział, że sie nie nudze czy coś, a jednak brakowało mu jakiś gestów z mojej strony. I to go zaintrygowało. Przeważnie na 2-3 spotkaniu między nim a dziewczyną "coś się działo", a ja nawet objąć się nie dałam. Z "głupim" pocałunkiem czekałam miesiąc, ale stwierdziłam, ze po co wcześniej. Jak już go pocałowałam, to wiedział, że ma to dla mnie znaczenie Sam mówi, że mnie próbował rozkochać, a tymczasem to ja go rozkochałam Przepadliśmy obydwoje

Ładna ta Twoja historia..moze jak sie ja czyta z boku brzmi banalnie nieco..ale chyba nam na tym watku sa potrzebne takie historie
Ale dodaje wiare w milosc/ksiecia i szczescie
W sumie co do tego co piszesz ze 1,5 m-ca i sie zareczyliscie.. no faktem jest to ze wlasnie dluzsze zwiazki nie gwarantuja ze sie nie rozpadna..
I przykladem tego jest ten watek
Nic zycze szczescia

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 16:40   #2093
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Desperackie. To tak, jakbym rozgłaszała wszem i wobec, że mam 2 ręce. O co ten krzyk?
Cytat:
Napisane przez Lemalia Pokaż wiadomość
Staram się być silna, ale ostatnio z każdym dniem opuszczają mnie siły...
Nie przebywaj sama ze sobą, wyjdź do ludzi, którzy dadzą Ci siłę, zrób coś na słoneczku, poruszaj się. Tylko nie myśl i nie siedź w domu
Stary 2011-05-19, 17:06   #2094
Lemalia
Raczkowanie

Cytat:
Nie przebywaj sama ze sobą, wyjdź do ludzi, którzy dadzą Ci siłę, zrób coś na słoneczku, poruszaj się. Tylko nie myśl i nie siedź w domu
Staram się. Całe szczęście mam przyjaciół, na których mogę liczyć. Ale przecież oni też mają swoją wytrzymałość... Czasami myślę, że są już trochę zmęczeni ciągłymi rozważaniami nad moją nieszczęśliwą miłością... Wcale im się nie dziwię ani nie mam tego za złe. Po prostu czuję się cholernie samotna i bardzo, bardzo tęsknię za byłym.

Lemalia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 17:17   #2095
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Doniesiono mi na pw, więc włażę

Hosenka
- nigdy w życiu nie odważę się na kieckę bez ramiączek
Czekam na słit focię po dopasowaniu, bo póki co to gie można powiedzieć
Generalnie zawsze mi się marzyła prosta sukienka, bez udziwnień i po tym co napisałaś już się boję, że jak przyjdzie co do czego to też się okaże, że na moją patykowatą figurę to falbany i inne bogate dodatki

Fuksjowe kwiatki - może margerytki?
Stary 2011-05-19, 17:47   #2096
pika87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lemalia Pokaż wiadomość
Dziewczyny! On się w ogóle nie odzywa, już 4 dzień... Pęka mi serce, chciałabym pójść do niego do pracy albo chociaż napisać... Ale w głębi serca wiem, że to nie ma sensu, bo jeśli zechce to sam do mnie trafi. Wciąż nerwowo zerkam na telefon. Bardzo się boję... Boję się każdego dnia bez niego, boję się koszmarnych snów, w których on odchodzi. Staram się być silna, ale ostatnio z każdym dniem opuszczają mnie siły...
uwierz mi, że gdyby się odzywał wcale nie byłoby ci lepiej. to dopiero 4 dzień i trochę jeszcze tych dni musi minąć zebyś przestała czekać na jego telefon lub sms-a. wiem co mówię bo mój nie odzywa się już 3 miesiące, nie zareagował nawet na to że odesłałm mu jego rzeczy pocztą (ciągle czekam na swoje) i myślę, że nie zareaguje wogóle. unika mnie jak tylko może, nie wiem dlaczego, może mu wstyd, może jednak ma jakieś sumienie i dotarło do niego że powinien załtwić to inaczej, a może poprostu jest bardzo zajęty swoją nawą towarzyszką. wiem tylko, że jak najszybciej muszę się z tego g**na wyrwać. ty też na tym się skup, szkoda czasu
pika87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 17:49   #2097
Yuuka
Rozeznanie

No proszę - wątek porozstaniowy a tu mowa o zaręczynach, ślubach, sukniach

Odezwał się, akurat wtedy gdy wpatrywałam się jak jakaś głupia w telefon. Powiedział, że martwi się, że bym zrobiła wszystkie badania i dlaczego nic nie powiedziałam. Odpisałam dopiero po godzinie.
Napisałam, że nie ma o czym mówić, a badania będę miała po zaliczeniach bo nie chcę zawalić szkoły.

Nie odzywał się. P0 jakiś 45 minutach zjawił się w moich drzwiach.
Zacisnęłam usta i powiedziałam, że nie mam czasu. Stał , patrzał się na mnie i wziął mnie za rękę. Nie broniłam się.

Nie. Nie było seksu ani powrotu. Rozmawialiśmy. Długo.
Yuuka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 18:10   #2098
AguŚ87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Yuuka Pokaż wiadomość
No proszę - wątek porozstaniowy a tu mowa o zaręczynach, ślubach, sukniach

Odezwał się, akurat wtedy gdy wpatrywałam się jak jakaś głupia w telefon. Powiedział, że martwi się, że bym zrobiła wszystkie badania i dlaczego nic nie powiedziałam. Odpisałam dopiero po godzinie.
Napisałam, że nie ma o czym mówić, a badania będę miała po zaliczeniach bo nie chcę zawalić szkoły.

Nie odzywał się. P0 jakiś 45 minutach zjawił się w moich drzwiach.
Zacisnęłam usta i powiedziałam, że nie mam czasu. Stał , patrzał się na mnie i wziął mnie za rękę. Nie broniłam się.

Nie. Nie było seksu ani powrotu. Rozmawialiśmy. Długo.
i jak się czujesz? a ile to od rozstania? ja bym
Stary 2011-05-19, 18:23   #2099
Yuuka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez AguŚ87 Pokaż wiadomość
i jak się czujesz? a ile to od rozstania? ja bym
Jak się czuje? Dziwnie. Ale jakoś tak odetchnęłam. Może jestem naiwna ale widzę, że mu zależy. Boje się jednak.

Od rozstania jakieś 2 miesiące, może ciut mniej.

Powiedział, że dalej będzie czekał choćby to trwało wieki.
Spotkaliśmy się jeszcze dzisiaj chciał, żebym kogoś poznała.
Zaprowadził mnie do swojego psychologa. Nie. Nie zrobił tego specjalnie. Psycholog nie chcial rozmawiać ze mną na temat mojego związku z Ł. Chciał porozmawiać o DDA.

Na poczatku wściekłam się na Ł. Powiedziałam , że to jest jego terapia a mnie w to niech nie wciąga.

Ale ulżyło mi. Wyszłam uśmiechnięta.
Yuuka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 18:31   #2100
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Doniesiono mi na pw, więc włażę

Hosenka - nigdy w życiu nie odważę się na kieckę bez ramiączek
Czekam na słit focię po dopasowaniu, bo póki co to gie można powiedzieć
Generalnie zawsze mi się marzyła prosta sukienka, bez udziwnień i po tym co napisałaś już się boję, że jak przyjdzie co do czego to też się okaże, że na moją patykowatą figurę to falbany i inne bogate dodatki

Fuksjowe kwiatki - może margerytki?
Widzisz, też chciałam bez ramiączek Dementuję - sukienka nie zleci - większość ma dodatkową tasiemkę z zapięciem na lini biustu, co jeszcze bardziej trzyma sukienkę na swoim miejscu. Oczywiście jeśli jest idealnie dopasowana i porzadnie sciśnięta.

Obawiam się, że tak własnie będzie W prostej będziesz wyglądała jak w koszuli nocnej A raczej nie o taki efekt chodzi

Fuksjowe buty Ale bukiet zapewne pod nie

Kilka inspiracji:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4406039_f520.jpg (26,1 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20101228185031.jpg (12,9 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img92453_makijaze_1066704.jpg (21,0 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg onyx01_fus_02__98175.jpg (27,5 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fuksja.jpg (53,3 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg piekna.jpg (24,1 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg purple-and-red-flowers.jpg (5,8 KB, 147 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg KWGhtGX6KsWH6a0YfX.jpg (30,3 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg weddingshoeseminkuliyev.jpg (56,8 KB, 17 załadowań)

Instagram

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości