Ciąża i poród w Lublinie/Mamusie 2011 - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-05-18, 21:38   #1171
groszek85
Raczkowanie

Dot.: Ciąża i poród w Lublinie/Mamusie 2011

Cześć dziewczyny
Dawno nie pisałam...ale przeczytałam wszystkie Wasze posty
Witam "nowe" mamusie
Od wczoraj mam migrenę, tak mi się wydaje, że to migrena - bez powodu i przez tak długi czas
Jutro idę na wizytę do "nowej" gin na lubartowską. Przestraszyłyście mnie tym, że tam nie jest tak fajnie jak ja słyszałam od znajomych
Kończę 16 tc Brzuszek mi wystaje już ładnie - chociaż koleżanki twierdzą, że nie widać, że mam brzuch jakbym sie najadła

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

Ciekawa jestem jak to będzie u mnie z ZUSem...
Zamierzam iść na zwolnienie od lipca, mam wielką nadzieję, że gin nie będzie robiła problemu, że to za wcześnie. Widzę, że u Was nie było z tym problemu, niektóre z Was od początku ciąży na zwolnieniu fajnie...
groszek85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-18, 21:45   #1172
ela_84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez angel109238 Pokaż wiadomość
W którym tygodniu powinno zrobić się ostatnie badania i ten wymaz na paciorkowca? Teraz jak będę u gina to będzie 34 tydzień powinnam się o coś upomnieć?
36-37 tydzień jeśli się nic nie dzieje.

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie w sprawie prania. Konkretnie chodzi mi o pranie ochraniacza na szczebelki. Jest czymś wypełniony i boje się, żeby coś się z nim nie stało podczas prania w pralce. Więc pytanie do was jak wy prałyście lub jak zamierzacie prać ochraniacze ???
Ja brutalnie wrzuciłam do pralki i wirowałam tez, ale nie zamierzam go używać od razu po urodzeniu, dopiero jak mały się zacznie przemieszczać. Po pierwsze on zasłania dziecko jak się leży obok, a po drugie nie ma sensu dopóki mała główka nie podróżuje
Stary 2011-05-19, 08:49   #1173
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

dziewczyny dziś w Kurierze Lubleskim na temat porodu na Staszica a dokladnie oddzielania matki od dziecka.
http://www.kurierlubelski.pl/stronag...tml#pz_1194439

nistety cały artykul tylko w wersji papierowej
może po artykule coś sie zmieni, poprawi?
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-19, 09:04   #1174
mila25
Raczkowanie

Dziś aż z ciekawości kupię kurier Dzięki za link
Stary 2011-05-19, 09:17   #1175
JanuszAgnieszka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wieka22 Pokaż wiadomość
JanuszAgnieszka dr Mazurek bezblednymoze dla krowy czy kotki to nie robi roznicy(ulozenie) to dla kobiety rodzacej raczej tak...na szkole rodzenia p. Lidia(polozna z Krasnickiej)mowila, ze nie rodzi sie przy takim polozeniu tylko robia cc, kurcze naet nie wyobrazam sobie tego brrrr
ja tez czytalam, ze tylko cc robia w takim wypadku no i pytalam lekarzy, ale ciekawe co dzis powie moj lekarz

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
Wiesz dla niego to może teraz obojetne, bo dziecko moze sięjeszcze przekręcić w niektórych państwach można rodzić i pośladkowo
moja sie juz nie przekreci, bo jak sam powiedzial - mam za malo wod.
Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
JanuszAgnieszka a czy Ty w pietek przypadkiem nie byłaś w Leroymerlin oglądać firanki? tak po 14? bo widziałam ciężarną z mężem...
nie bylam w piatek w leroy to nie mnie widzialas
Cytat:
Napisane przez meeg_ Pokaż wiadomość
Aaaa, miałam się jeszcze spytać czy pierzecie takie rzeczy jak kocyki czy nie?
ja piore wszystko co bedzie mialo kontakt z dzieckiem, no moze poza fotelikiem i wozkiem takie rzeczy jak kocyki, rozek nastawiam na mniejsze wirowanie zeby sie nic zlego nie stalo.

Cytat:
Napisane przez angel109238 Pokaż wiadomość
W którym tygodniu powinno zrobić się ostatnie badania i ten wymaz na paciorkowca? Teraz jak będę u gina to będzie 34 tydzień powinnam się o coś upomnieć?
mi robili w szpitalu w 31tc, ale normalnie robi sie ok 36tc

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie w sprawie prania. Konkretnie chodzi mi o pranie ochraniacza na szczebelki. Jest czymś wypełniony i boje się, żeby coś się z nim nie stało podczas prania w pralce. Więc pytanie do was jak wy prałyście lub jak zamierzacie prać ochraniacze ???
nastaw mniejsze wirowanie i 30 stopni ot wsio

ktos pisal o tym twardnieniu brzucha - mi twardnieje od 6 miesiaca i dostalam na to magnez. Lekarka powiedizala, ze to normalne, bo macica jest miesniem i trenuje. Najwazniejsze, zeby to nie bolalo, bo jak boli to lepiej kontrolowac. Co do 38tc to rozmawialam z siostra - polozna i mowi, ze spokojnie mozna rodzic.

Teraz czekamy na Karolinkę - 27/40
JanuszAgnieszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-19, 09:32   #1176
Psotnika
Raczkowanie

Witajcie

mało piszę ale poczytuję was codziennie

tak sobie pomyślałam że poczytajcie też o planowanych remontach ulic wokół szpitala na Staszica, bo z Czechowa to będzie strasznie ciężko dojechać wszystkie ulice zamykają a dużo z was tam rodzi niedługo to lepiej mieć trasę przygotowaną
http://www.dziennikwschodni.pl/apps/...UBLIN/80055304
Stary 2011-05-19, 09:54   #1177
meeg_
Raczkowanie

Witajcie!!!

Ale superaśna pogoda Oby tylko nie spuchnąć za bardzo.

Czekam teraz na kurierów, już się anonsowali sms-ami no i na paczkę z poczty, ale te pocztowe priorytety to są chyba tylko z nazwy. A potem zaczynam bawić się w praczkę Ładna pogoda to wszystko mi szybko wyschnie, a te delikatne rzeczy jak kocyki czy ochraniacze wypiorę sobie ręcznie i może nawet wirować nie będę tylko poczekam aż ściekną a potem na balkon.
meeg_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-19, 09:58   #1178
JanuszAgnieszka
Wtajemniczenie

Cytat:
Witajcie!!!

Ale superaśna pogoda Oby tylko nie spuchnąć za bardzo.

Czekam teraz na kurierów, już się anonsowali sms-ami no i na paczkę z poczty, ale te pocztowe priorytety to są chyba tylko z nazwy. A potem zaczynam bawić się w praczkę Ładna pogoda to wszystko mi szybko wyschnie, a te delikatne rzeczy jak kocyki czy ochraniacze wypiorę sobie ręcznie i może nawet wirować nie będę tylko poczekam aż ściekną a potem na balkon.
ja bym sie nie bawila w pranie reczne nastaw delikatne tkaniny, 30 stopni i male wirowanie naprawde nic sie nie stanie, przynajmniej u mnie mikrofibra nienaruszona i rozek piekny

Stary 2011-05-19, 10:23   #1179
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez groszek85 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Dawno nie pisałam...ale przeczytałam wszystkie Wasze posty
Witam "nowe" mamusie
Od wczoraj mam migrenę, tak mi się wydaje, że to migrena - bez powodu i przez tak długi czas
Jutro idę na wizytę do "nowej" gin na lubartowską. Przestraszyłyście mnie tym, że tam nie jest tak fajnie jak ja słyszałam od znajomych
Kończę 16 tc Brzuszek mi wystaje już ładnie - chociaż koleżanki twierdzą, że nie widać, że mam brzuch jakbym sie najadła

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

Ciekawa jestem jak to będzie u mnie z ZUSem...
Zamierzam iść na zwolnienie od lipca, mam wielką nadzieję, że gin nie będzie robiła problemu, że to za wcześnie. Widzę, że u Was nie było z tym problemu, niektóre z Was od początku ciąży na zwolnieniu fajnie...
Wiesz to wszystko zależy od tego jak długo pracujesz w tej firmir Ja pracuję pół roku i się przyczepili :/ A ze zwolnieniami to jest tak, ze jak chodzisz prywatnie to nie robią problemów. Z państwowymi wizytami już nie jest tak fajnie, dają z łaską na tydzień i to się trzeba płaszczyć przed nimi, ale nie wszędzie oczywiscie

Cytat:
Napisane przez Yoolia Pokaż wiadomość
dziewczyny dziś w Kurierze Lubleskim na temat porodu na Staszica a dokladnie oddzielania matki od dziecka.

Wątpię i tak będą tam rodzić i tak, ewentualnie szpital ten będzie brany pod uwagę jako ostatnia deska ratunku.

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Idę trochę poleżeć na słońcu ale pogoda!

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-19, 10:48   #1180
meeg_
Raczkowanie

Cytat:
(...) Z państwowymi wizytami już nie jest tak fajnie, dają z łaską na tydzień i to się trzeba płaszczyć przed nimi, ale nie wszędzie oczywiscie
(...)
Ja początkowo chodziłam normalnie na NFZ do lekarza - a zwolnienie dostałam od razu bez żadnego proszenia - bo miałam zagrożoną ciążę. Aczkolwiek dziwiło mnie to, że lekarz nakazał mi leżenie a na zwolnieniu nie było tej adnotacji. I tak naprawdę to najcięższy miałam właśnie I i II trymestr, a trzeci mimo tych żylaków i opuchnięć no i fakt dużego już obciążenia jest dla mnie uważam najlepszy. Ale co ciąża to jednak inaczej. U mnie też wiek na pewno odgrywa znaczną rolę i to, że wcześniej poroniłam (wtedy nie chciałam głupia brać zwolnienia mimo iż lekarz nalegał aby mi je dać - a ja nie wzięłam.... bo był okres wakacyjny, ludzie mieli urlopy i nie chciałam dezorganizować pracy w takim napiętym czasie - wtedy ktoś musiałby wrócić wcześniej z urlopu....)
Stary 2011-05-19, 10:54   #1181
JanuszAgnieszka
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja początkowo chodziłam normalnie na NFZ do lekarza - a zwolnienie dostałam od razu bez żadnego proszenia - bo miałam zagrożoną ciążę. Aczkolwiek dziwiło mnie to, że lekarz nakazał mi leżenie a na zwolnieniu nie było tej adnotacji. I tak naprawdę to najcięższy miałam właśnie I i II trymestr, a trzeci mimo tych żylaków i opuchnięć no i fakt dużego już obciążenia jest dla mnie uważam najlepszy. Ale co ciąża to jednak inaczej. U mnie też wiek na pewno odgrywa znaczną rolę i to, że wcześniej poroniłam (wtedy nie chciałam głupia brać zwolnienia mimo iż lekarz nalegał aby mi je dać - a ja nie wzięłam.... bo był okres wakacyjny, ludzie mieli urlopy i nie chciałam dezorganizować pracy w takim napiętym czasie - wtedy ktoś musiałby wrócić wcześniej z urlopu....)
moze lekarz nie zaznaczal w zwolnieniu ze masz lezec, bo mialabys kontrole z ZUS-u w domu albo przynajmniej czestsze kontrole a przeciez gdzies wychodzic musisz - chocby do lekarza

Stary 2011-05-19, 11:02   #1182
czerwcowa1985
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Yoolia Pokaż wiadomość

Kurcze mać a ja tam będę rodzić . Ale mam nadzieję, że pójdzie dobrze i wszystko będzie w porządku, bo jakby co (odpukać) to będę musiała dojeżdżać 30km w jedną stronę aby małą karmić. No ale trudno - szpitala nie zmienię, stamtąd mam doktorkę i z jej opieki byłam bardzo zadowolona, więc szkoda mi było zmieniać, chociaż wiedziałam, ze jest remont. No i nie słyszałam słowa skargi na tamtejsze położne.
Najważniejsze, aby Mała się zdrowa urodziła - ja jakoś dam sobie radę.

20 czerwca 2011
waga 3730 wzrost 56cm
czerwcowa1985 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-19, 11:04   #1183
meeg_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez JanuszAgnieszka Pokaż wiadomość
moze lekarz nie zaznaczal w zwolnieniu ze masz lezec, bo mialabys kontrole z ZUS-u w domu albo przynajmniej czestsze kontrole a przeciez gdzies wychodzic musisz - chocby do lekarza

Też tak myślę - aczkolwiek wtedy gdy musiałam leżeć to leżałam bez gadania, bo już wolałam leżeć w domu niż trafić do szpitala albo odpukać zagrozić dziecku jakimś łażeniem. Teraz już nie muszę leżeć (no chyba, że nogi puchną to wtedy muszę je w górze trzymać).
Stary 2011-05-19, 11:07   #1184
czerwcowa1985
Raczkowanie

Cytat:
Wiesz to wszystko zależy od tego jak długo pracujesz w tej firmir Ja pracuję pół roku i się przyczepili :/ A ze zwolnieniami to jest tak, ze jak chodzisz prywatnie to nie robią problemów. Z państwowymi wizytami już nie jest tak fajnie, dają z łaską na tydzień i to się trzeba płaszczyć przed nimi, ale nie wszędzie oczywiscie
Ja w swojej firmie pracowałam na umowę o pracę od kwietnia (od lutego do kwietnia pracowałam na zlecenie), na zwolnienie poszłam od listopada i jestem na nim praktycznie cały czas i nikt mi w ZUS ie problemów nie robił. Aż normalnie zdziwiona jestem tym co oni wyprawiają. Nie wiem od czego to zależy. Jakaś paranoja po prostu, tylko wziąć i lać gdzie popadnie.

20 czerwca 2011
waga 3730 wzrost 56cm
czerwcowa1985 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-19, 11:14   #1185
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
też mi siętak wydaje. Jak masz opcjęże musisz leżeć to nawet jakbyś wyszła do apteki to mogą się do ciebie przyczepić

Cytat:
Napisane przez czerwcowa1985 Pokaż wiadomość
Ja w swojej firmie pracowałam na umowę o pracę od kwietnia (od lutego do kwietnia pracowałam na zlecenie), na zwolnienie poszłam od listopada i jestem na nim praktycznie cały czas i nikt mi w ZUS ie problemów nie robił. Aż normalnie zdziwiona jestem tym co oni wyprawiają. Nie wiem od czego to zależy. Jakaś paranoja po prostu, tylko wziąć i lać gdzie popadnie.
Ja pracuję od grudnia. Byłam miesiac na zwolnieniu w lutym jakoś ale to mi firma płaciła. Teraz jak poszłam w kwietniu to już przeszło na zus i wielkie mecyje. Ale i tak uważam, że nie mają żadnych podstaw do cofnięcia zasiłku Dokumenty wszystkie są, dobrze, że robiłam jakieś takie faktury, przyjęcia towaru, zamówienia itp bo by była lipa. A prawda jest taka, że przecież nie każdy robi takie coś Co jakbym tylko jeździła samochodem i woziła ludzi i nie miała żadnych dokumentów

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2011-05-19, 12:40   #1186
une_etoile
Raczkowanie

hej bylam dzisiaj na teście obciązenia glukozą i sie nieźle zdziwiłam, pojechaliśmy do luxmedu na zwycięską, wiedzialam że trzeba bedzie czekać 2h na pobranie krwi od wypicia glukozy, ale pani kazała tam siedzieć na miejscu w poczekalni i sie nie ruszać bo wysilek wplywa na spalanie glukozy:P a ja zamierzalam przez te 2godz zajsc chociaz do orkana czy tesco aaa i mialam 75g- słodkie to strasznie ale wbrew przewidywaniom nie było źle, nie mdliło mnie za bardzo i ogólnie dało sie wytrzymać
une_etoile jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-19, 13:13   #1187
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez une_etoile Pokaż wiadomość
hej bylam dzisiaj na teście obciązenia glukozą i sie nieźle zdziwiłam, pojechaliśmy do luxmedu na zwycięską, wiedzialam że trzeba bedzie czekać 2h na pobranie krwi od wypicia glukozy, ale pani kazała tam siedzieć na miejscu w poczekalni i sie nie ruszać bo wysilek wplywa na spalanie glukozy:P a ja zamierzalam przez te 2godz zajsc chociaz do orkana czy tesco aaa i mialam 75g- słodkie to strasznie ale wbrew przewidywaniom nie było źle, nie mdliło mnie za bardzo i ogólnie dało sie wytrzymać
Mogłaś mieć cytrynkę? Dziewczyny możla luxie mieć cytrynkę?

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2011-05-19, 13:29   #1188
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez une_etoile Pokaż wiadomość
Tak, przy tym badaniu nie wolno nawet spacerować, bo wyniki mogą być niemiarodajne

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-19, 13:37   #1189
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Tak, przy tym badaniu nie wolno nawet spacerować, bo wyniki mogą być niemiarodajne
straszne a tam jest tak duszno

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2011-05-19, 13:39   #1190
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
straszne a tam jest tak duszno
To zależy w którym Luxmedzie, a w końcu nie musisz w tym akurat labie robić

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-19, 14:12   #1191
meeg_
Raczkowanie

Też glukozę robiłam na Zwycięskiej - tam zawsze wolę jeździć bo jest parking. I też mnie zamurowało, gdy się dowiedziałam, że muszę siedzieć. Ale ja tylko godzinę siedziałam, a przy okazji zrobiło mi się tak strasznie słabo, że omal nie zemdlałam, więc to dobrze, że trzeba siedzieć bo bym jeszcze gdzieś padła jak długa. A poza tym na Zwycięskiej jest free WiFi więc sobie przez godzinę poczytałam serwisy prasowe i czas szybko zleciał A wypicie glukozy nie jest takie straszne (spodziewałam się, że będzie dużo gorzej) - ja machnęłam praktycznie jednym haustem i po problemie. Coś jak woda z miodem.
Stary 2011-05-19, 14:22   #1192
tinka33
Raczkowanie

Masz rację meeg - najlepiej załatwić to szybko. Też piłam 75 g glukozy i o żadnej cytrynce nie było mowy. Żeby troszkę złagodzić sobie tą słodycz szybciutko popiłam kilkoma łykami zwykłej wody mineralnej - mi pomogło.
tinka33 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-19, 15:20   #1193
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
To zależy w którym Luxmedzie, a w końcu nie musisz w tym akurat labie robić
no niby tak, ale mieszkam obok tesco i trochę głupio by było jechać do centrum bo tam może będzie chłodniej

NA obiad spagetti, wreszcie skończyłam, ale plecy mnie teraz bolą :/

Wspólnie zamawiamy buty

Edytowane przez bianeczkaa
Czas edycji: 2011-05-19 o 15:21
Stary 2011-05-19, 17:18   #1194
meeg_
Raczkowanie

Spagetti - pychota

U mnie trwa tydzień z młodą kapustą
Stary 2011-05-19, 17:53   #1195
miamore999
Zakorzenienie

Cytat:
Spagetti - pychota

U mnie trwa tydzień z młodą kapustą
boszzz jak bym zjadła bigosu z młodej kapusty ale nie będzie to wskazane dla mojego dziecięcia

ja glukozę wypiłam z cytryną wciśniętą. bez tego nie przeszłoby mi to i faktycznie te dwie godziny siedzenia były straszne... wiało nudą
Stary 2011-05-19, 18:44   #1196
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miamore999 Pokaż wiadomość
boszzz jak bym zjadła bigosu z młodej kapusty ale nie będzie to wskazane dla mojego dziecięcia

ja glukozę wypiłam z cytryną wciśniętą. bez tego nie przeszłoby mi to i faktycznie te dwie godziny siedzenia były straszne... wiało nudą
Ja nastraszyłam tż że mogę mdleć, wymiotować i w ogóle koszmar i ma iść ze mną

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2011-05-19, 18:52   #1197
patik87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miamore999 Pokaż wiadomość

to zapraszam do siebie na kapuśniaczek
patik87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-19, 19:13   #1198
meeg_
Raczkowanie

Bianeczko jeśli pójdziesz z mężem to będziesz miała towarzystwo i jakoś czas zleci.

Muszę się pochwalić bo aż jestem cała uhahahana! Dostałam już ostatnią paczkę - z taką śliczną pościelą, że w sumie to ja mogę spać w tym łóżeczku Bardzo mi się podoba, nie pachnie odurzająco farbą i z ochraniacza mogę wyjąć wypełnienie i uprać osobno. Fajniutka. Była co prawda trochę droższa, ale jestem zadowolona. Drugą mam taką zwykłą - też jest fajna ale ta mi się bardziej podoba - i różnicę też czuć zapachowo. No to mam całe mieszkanie w paczkach dzisiaj , aż ten ostatni doręczyciel oczy wywalił na wierzch ze zdziwienia

Na sobotę planowałam zakończenie prac przemeblowawczych w pokoju, pakowanie torby i zapewne ciąg dalszy prasowania - a tu właśnie dwie imprezy się wykroiły i na obie muszę pójść

Może nie urodzę na początku przyszłego weeka i zdążę jeszcze te sobotnie prace w przyszłym tygodniu na spokojnie zrobić.
Stary 2011-05-19, 19:55   #1199
JanuszAgnieszka
Wtajemniczenie

hej jutro ide do szpitala na ktg i byc moze juz tam zostane. A w nastepnym tyg prawdopodobnie bede miala wywolywany porod (choc ja to odczytuje jako cc).

Stary 2011-05-19, 20:52   #1200
ew83
Raczkowanie

Cytat:
hej jutro ide do szpitala na ktg i byc moze juz tam zostane. A w nastepnym tyg prawdopodobnie bede miala wywolywany porod (choc ja to odczytuje jako cc).
Już w przyszłym tygodniu ! Jak Ci fajnie To trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze

ew83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości