|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2
|
|
|
|
#4412 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2
Cytat:
Przecież całą frajdę Ci odbiera
|
|
|
|
|
#4413 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No i malz Nadie zaakceptowal, ale stwierdzil, ze jak bedzie chlopak to on wybiera imie i wlasnie na pierwszy ogien tez poszedl Jozek (po ichnemu "yusuf" Jak dla mnie odpada. Powiedzialam mu ze przygotuje liste imion meskich, ktore moga byc i niech wybiera tylko jest problem bo jakos z meskich nic do mnie nie przemawia. Adam moglby byc bo po ichniemu tez jest tak samo. Ale malz mial malo wyrazna mine jak zaproponowalam Adam. Jutro wizyta, mam nadzieje, ze dowiem sie, ze jednak coreczka ![]() Cytat:
|
|
|
#4414 |
|
Zadomowienie
|
coś dla Tarnowianek
:http://www.gazetakrakowska.pl/aktual....html?cookie=1 Edytowane przez gerda Czas edycji: 2011-05-19 o 17:15 |
|
|
|
#4415 |
|
Rozeznanie
|
No to nie za ciekawie macie, trzeba dyrke ustawić
już bez przesady
|
#4416 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wklejałyście tyle zdjęć ślicznych komódek pod przewijak. Ja szukam i tego też nie umiem znaleźć
|
|
|
|
#4417 |
|
Rozeznanie
|
dobra ide na spacerek, bo już mi mózg paruje od tych notatek i nadmiaru wiedzy
nie piszcie za dużo mamuśki ![]() buźka
|
#4418 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
cotka nie denerwuj sie na pewno coś znajdziesz
|
|
|
|
|
#4419 | |||
|
Rozeznanie
|
Hehe zależy co studiujesz
![]() Cytat:
![]() My nie dajemy - w mojej rodzinie nie ma tradycji nadawania drugiego imienia w rodzinie TŻ też nie, a poza tym ja miałam problem z jednym i to mi wystarczy ![]() Nie jesteś sama - też jej nie piłam, jakoś nie mogę jej utrafić to raz a dwa jak juz jestem na zakupach to zapominam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4420 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4421 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój gin od początku ciąży pyta, czy chce L4 aja mu zawsze mówie że nie, nawet nie wie ze ja L4 nie potrzebuje bo przecież mam umowe o dzieło ![]() Cytat:
![]() jutro chyba pizza u mnie na obiad ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() okej, ale Ty prowadzisz. Ja nie wjade samochodem do Katowic o nie! Ja myślałam żeby się tam ciufffffcią poturlać ![]() jak dla mnie bardzo ładnie ![]() Mi się podoba jeszcze Adam, Marcin, Jasiu, Grzesiu, Szymuś ![]() Cytat:
a teraz znów chce zapuścić, pewnie jak urosną znowu mi się zachce krótszych Cytat:
![]() ja bym to o kaczuszkach zostawiła na następny temat ![]() Jeeeeej, nadrabiam i nadrabiam a tylko mi stron przybywa |
||||||||
|
|
|
#4422 |
|
Rozeznanie
|
Uuu to mimo szczerych chęci nie pomogę - kompletnie nie moja działka
|
#4423 |
|
Wtajemniczenie
|
jestem po lekturze, jakoś mnie nie wciąga
za to znów jadlam - zemdliło mnie po czekoladzie więc zamiast odpocząć od jedzenia zrobiłam sobie tosta Aga a czemu niby ZUS miałby Ci wstrzymać wypłatę? Chyba nei maja prawa i podstaw dla mnie tytuł który zaproponowała Irmith też jest fajny a i miałam pisać o cieście na pizzę - jest też fajne ciasto w dużych Carrefurach (tylko nie tych express tylko hipermarket) - ciasto drożdżowe już wyrobione, pyszne, tylko trzeba sobie uformować Koszt około 1,50 a starcza na dwie średnie pizze spokojnie. Tylko data ważności jest max 2 dni i mało ich wykładają, dlatego nie zawsze można utrafić
|
|
|
|
#4424 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do Leosia to mi się bardzo podoba ![]() No właśnie, bardzo ładnie imię Ale Asia chyba mówiła że Marcysia nie, chociaż kiedyś też o tym myśleli ![]() My dajemy, ale jeszcze nie wiemy jakie Może po chrzestnej damy - Anna W sumie to tylko na papierku jest, ale ja mam drugie imię i fajnie mi z tym ![]() Cytat:
miałam dzisiaj robić, ale mama dała mi pierogi i rosiołka sobie odpuściłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() sukienki w większosci są takie ciążowo-nie ciązowe wiec wykorzystamy je potem, bluzeczki też przynajmniej ja kupuje bluzki w zwykłych sklepach, nie ciążowych no chyba że ktos ma duuuużo kasiurki, to sobie może szaleć z ciuszkami ![]() ![]() Ale jestem padnięta, oczy mnie szczypią od słonka i kmputera .. i znowu te plecy/kręgosłup w odcinku piersiowym -masakra jakaś no i do tego w krzyżu mnie boli, czuję się jak stara babcinka Byłam dzisiaj pomiedzy jendym i drugim przedszkolem w Textil market, kupiłam półśpiochy, kaftanik i czapeczke
|
||||
|
|
|
#4425 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a Ty jaka "branża"?Cytat:
|
||
|
|
|
#4426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najlepiej sprawdzić czy była wpłata a jak nie było to iśc do zusu to wyjaśnić ale myśle ze powinni powiadamiać o wstrzymaniu jakichkolwiek wypłat
|
|
|
|
|
#4427 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec Asik jak nie odczuwasz potrzeby szalu kupowania ciążowych ubran to ja jestem jak najbardziej za![]() Cytat:
Przesadzila troche
|
|
|
#4428 |
|
Wtajemniczenie
|
Acelinka jak masz możliwość to sie połóż
|
|
|
|
#4429 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do tych najlepszych rzeczy dla dziecka.. może źle to ujęłam. Bo nie chodzi mi o to, żeby dziecko miało jak najdroższe rzeczy, tylko żeby miało wszystko to, czego będzie potrzebować, a najważniejsza oczywiście miłość i czas spędzany wspólnie ze mną i z tatusiem |
|
|
|
|
#4430 |
|
Wtajemniczenie
|
oglądacie zaklinacza psów? ten facet jest niesamowity, uwielbiam go!
|
|
|
|
#4431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak tu leżeć jakbym chciała z Wami popisać ![]() dziwny ten ból, mnie zawsze bolało właśnie w krzyżu a teraz tak na górze i w środku pleców, dziwny promieniujący ból jak leże to jest ulga jak siedze tragedia. Ciekawe jak ja wysiedze w szkole w weekend Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2011-05-19 o 18:28 |
|
|
|
|
#4432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4434 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u nas w pracy dzis poł dnia nie bylo pradu, wiec z godzinke poleżałam pod drzewkiem w cieniu a potem cwaniaki koledzy wyslali mnie z rysunkami na drugi koniec miasta, a sami na jakimś laptku ogladali film mężuś sie ucieszy bo mi biusta eksponuje Cytat:
max widziałam 52,2 ale jak ważylam sie wieczorem. a zawsze staram sie robic to rano, bez ciuchów i z pustym pęcherzem ![]() Ja drugiego nie mam bo pierwsze i tak dlugie. Mama dała 2 krótkie mojej siostrze, a potem wszedzie sie wlekło. U mojego męża jest tradycja, ze jak jest chlopak to drugie imie ma po ojcu, ale maz stwierdził, że jemu tez sie wlecze i zrywamy z tradycją. Więc u nas nie będzie ![]() Znikam. Czas do domu. Dzis przez te rozjazdy zasiedziałam sie w pracy, ale za to do domu bedę jechac 30 minut zamiast godziny Mialam jeszcze tylko zapytać czy wy czasem chodzicie na spacery? długie spacery? bo taka piekna pogoda, a wy caly dzień skrobiecie po klawiaturze. co niektore to chyba na 5 minut nie potrafia się odkleić pa pa
Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje 17.10.2011 ważyłam 3600gr - teraz trochę schudłam. No wiecie kobieta od samego początku musi dbać o linię Mierzyłam 54 cm.
|
||
|
|
|
#4435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak mnie wszystko boli po dniu, nawet lędźwia mam zakwaszone
|
|
|
|
|
#4436 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ten ból który opisujesz to własnie taki miałam Teraz Małgorzata jest znacznie niżej, pewnie stąd i ból jest na dole pleców a nie pośrodku
|
|
|
|
|
#4437 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje 17.10.2011 ważyłam 3600gr - teraz trochę schudłam. No wiecie kobieta od samego początku musi dbać o linię Mierzyłam 54 cm.
|
|
|
|
|
#4438 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4439 |
|
Zakorzenienie
|
Amatorsko. Tzn chyba pierwsze kroki w tej dziedzinie czyni przy mnie. Często mnie irytuje bo robi to tak niezgrabnie na odwal
|
|
|
|
#4440 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do zajęć to raczej na wszystkich bo mam zaliczenia itd. a pozatym dojeżdżam z koleżankami więc one też by musiały powagarować ze mną. Cytat:
no chyba że tak jak przedwczoraj łaziłyśmy z mamą po sklepach, to chyba można uznać za spacer ![]() Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:19.

Przecież całą frajdę Ci odbiera
a co należy mi się napić małej kawki
a dziewczynce Izabela ( co mi się źle kojarzy z młodości nie obrażając żadnej z Was- jeśli któraś tak się nazywa

już bez przesady

gratuluje zdolniacho! 

i rosiołka sobie odpuściłam