|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4981 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VIII
Cytat:
Ani mi się waż gdzieś uciekać! Wątek bez Ciebie nie mógłby istnieć |
|
|
|
|
#4982 |
|
Zakorzenienie
|
Sądzę, że Kash nigdzie się nie wybiera.
![]() Wie doskonale, że gdyby chociaż próbowała wytropię ją (wtyki już mam ) i przyciągnę tu z powrotem siła. Albo za włosy. ![]() Niech mnie ktoś wygoni do łazienki, bo wpół do jedenastej, a ja siedzę!
|
|
#4983 |
|
Zakorzenienie
|
Ijaa spadaj do łazienki! JUŻ!!!
Ok zmykam na odpoczynek. Do jutra
|
#4984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zmykam spać, bo jutro kolejny dzień naukowy ![]() Dobrej nocki
|
|
|
|
|
#4985 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Ja nadrobiłam właśnie dzisiejszy dzień, i na tym zakończę go. Idę się myć i spaciu. Burza szaleje błyska się, grzmi, pada jakaś masakra. Dziś byłam na 2 zabiegu na buźkę zobaczymy co będzie w poniedziałek. Zmykam lulu Dobranoc moje drogie SPD |
|
|
|
#4986 |
|
Wtajemniczenie
|
Dokladnie Kashmirko - to bylo w polowie sierpnia, sprawe oczywiscie umorzono
![]() No a ja sie tak w Was zaczytalam ze od tamtego czasu sledze watek i jak mam tylko czas to podczytuje I nie gadaj glupot, widac ze dziewczyny baaardzo Cie lubia i nigdzie nie dadza odejsc ![]() Haniula - wspolczuje Ci bardzo, mam nadzieje ze sie wykurujesz do soboty Ja jestem teraz zaziebiona i ciezko mi do pracy isc a co dopiero na wlasnym slubie, nie wyobrazam sobie, no wiec duzo zdrowia dla Ciebie Wlasnie popijam wit C i chce kupic ksiazki ale tak zawislam nad tym przyciskiem "kup" i sie bije z myslami. Czemu ksiazki sa takie drogie? ![]() Dudipopko - robilam pizze z Twojego przespisu i wyszla fantastyczna Wspolczuje dentysty, to jest jednyny lekarz ktorego sie bardzo bardzo boje.
|
|
|
|
#4987 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
Ale marzę o czytniku ebooków Śmigam do wyra=dobranoc SPD
|
|
|
#4988 | |
|
kobieta za ladą
|
Cytat:
![]() za opinie o pizzy dziękuje ja moze zjem za miesiąc no chyba ze sobie zblęduje albo pokroje na milion kawałków![]() moje dziecko szaleje w łóżku a ja jeszcze musze wniosek kredytowy wypisać
|
|
#4989 |
|
Zadomowienie
|
Julusia śpi, TŻ coś czyta a ja relaksuje się ciszą
Z małą po obiadku wyszłyśmy na plac zabaw który mamy za domem. Poznałam fantastyczne kobietki z którymi miło spędziłam popołudnie. Julcia się wybawiła z dzieciaczkami więc obie byłyśmy zadowolone. Pózniej kupiłyśmy ziemniaczki na jutrzejszy obiad i wróciłyśmy do domu. I tyle z dzisiejszego dnia ![]() Na grila jednak nie jedziemy bo zapomniałam, że w niedziele mamy komunie ![]() Dobra kobietki uciekam do TŻ
|
#4990 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o to widze ze masz jak moj tz kawe to jak z 2-3 dziennie conajmniej nie wypije to sie nieda a czasem jak do niego jezdzimy to juz wogole , w domu kawka, w barze kawka , u rodzinki kawka , nawet po kolacji kawka w restauracji czy gdziekolwiek .. ale 2-3 to minimum ja tam moge jedna wypic albo nie pic wogole pare dni i wcale brakow nie odczuwam ale kiedys pamietam byl czas ze pilam nawet i 7-10 dziennie ale to jak bylam mloda i nie patrzalam co jem i pije i nic mi nie bylo Cytat:
serio zabrzmialo conajmniej jak jakies lata swietlne temu Cytat:
Cytat:
Haniula soboty nie przespij a tak serio to trzymam kciuki zebys te gardelko jednak wyleczyla tz juz zdrowy ? czy obydwoje chorujecie? Cytat:
biedactwa Cytat:
Cytat:
dobrej nocki kobitki ja jeszcze pewnie posiedze na szczescie noga juz przestaje bolec dobrze ze jutro piatek jeszcze tylko 3 dni i wolne
|
|||||||
|
|
|
#4991 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak, my mamy teraz pralkę. Wcześniej był tv.
Jest tam na pewno Lukas i Sygma, nie wiem czy coś jeszcze. I raty 0% to prawda. Tylko od razu powiedz, że nie chcesz żadnego ubezpieczenia, bo ono nie jest obowiązkowe, a oczywiście o tym nie informują. No i trzeba bardzo uważnie umowę czytać i nie wierzyć we wszystko, co sprzedawca mówi Aaa, i owszem, wierzą na słowo, na ile umowa itp., ale radziłabym nie ściemniać. Ściemnianie w banku raczej nic dobrego nie przyniesie. Cytat:
![]() A ciocia aaby mówiła - żadnego antybiotyku na dwa dni przed ślubem ![]() Kochana, szkoda, że dopiero piszesz, bo mamy już plany, a baaardzo chętnie przyjechalibyśmy i pomogli Mam nadzieję, że szybko się z tym uporacie A tłuczenie butelek to jeden z głupszych wymysłów, najchętniej wywaliłabym go ze wszystkich pamięci gości, że w ogóle coś takiego istnieje Kurcze, nie zacytowało mi wszystkiego ![]() Oczywiście nie pamiętam, co chciałam napisać... U nas kryzys. Kryzys-sryzys. Tak na pocieszenie, że nie tylko u Was ciężko. Bo u nas aktualnie mega ciężko... Co zrobić...
|
|
#4992 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
chociaż u mnie od wczoraj wielki dół spowodowany nauką mam jedno kolokwium którego nie moge zaliczyć z wds(wstęp do socjologii) i wpierwszym terminie dostałam 58% w drugim59% ale ona oczywiście nie zaliczy nie ma nawet mowy do tego wczoraj miałam kolokwium ze staty i co?? na prawę się uczyłam u rozumiałam a tu jak zwykle DUPA nie ma nawet szans na zaliczenie ide was nadrabiać ![]() dziś kolejna część
|
|
|
|
#4993 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć. Noc do
![]() Haniula u mnie w regionie ( małopolska ) nigdy nie było zwyczaju tłuczenia butelek. Jak tu przyjechałam to się bardzo mocno zdziwiłam. Ale ja w ramach sprzątania czegoś przed ślubem w piątek o 23 wycierałam łazienke bo nas sąsiad z góry zalał. I powtarzałam sobie - tylko nie płacz bo będziesz mieć jutro spuchnięta oczy.
Bo szczęście jest tam, gdzie jesteś Ty... Jestem żonką ![]() Dwa szczęścia: Jaś - 08.11.2012 Hania - 06.11.2015 Edytowane przez kraven Czas edycji: 2011-05-20 o 07:39 |
|
|
|
#4994 |
|
Konto usunięte
|
dzień dobry
![]() staropolskim zwyczajem witam PIĄTEK! WEEKENDU POCZĄTEK! ![]() Ijaa wymodź mi taką walizkę a ja Cię ozłocę ![]() Dodaja ale ja sie nigdzie stąd nie wybieram, tak tylko pro forma pisze no chyba,że do nowej części na spotkaniu w sobotę przewidziałam, że do końca tygodnia dobijemy do 5 tysi postów Hania 3mam kciuki za Twoje zdrowie i samopoczucie, życzę cudownego ozdrowienia do jutra! Kraven to ale mialaś atrakcje przed ślubem zabiłabym normalnie! ![]() Nuruś za Ciebie ściskam kciuki w związku z nauką ![]() Aaby wypnij się na kryzys-sryzys, uśmiech poproszę!
|
|
|
|
#4995 |
|
Zakorzenienie
|
hehe kraven dobre z tymi spuchniętymi oczami
![]() dziekuje dziewczynki ze sie o mnie martwicie kochane jestescie ![]() na szczescie gardło juz mnie nie boli, tyle ze mam straszny mokry kaszel i do tego katar. tz zreszta tez wiecie co, ja sie nie stresuje ![]() aaby dziekuje za chęci - racja moglam cie posluchac ale powiem na swoje usprawiedliwienie, ze ja chyba 1 raz w zyciu wzielam antybiotyk i nie wiedzialam jakiego rodzaju reakcji sie spodziewac![]() wezme jeszcze dzis, a jutro juz nie , wiem ze tak nie wolno ale na swoimweselu wypic musze
Edytowane przez Haniula Czas edycji: 2011-05-20 o 07:51 |
|
|
|
#4996 |
|
Zadomowienie
|
Haniula mam nadzieję, że do ślubu wydobrzejesz na tyle, by goście się nie poorientowali, że chora jesteś,
Aaaby co to za kryzysy??!? Zaraz go przegonimy ![]() Ja dzisiaj zaspałam do pracy koncertowo zwlekłam się do łóżka, poustawiałam budziki, a i tak ich nie słyszałam
|
|
|
|
#4997 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() historie z psem pamiętam ale nigdy bym nie skojarzyła niku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dziękuje |
||||
|
|
|
#4998 |
|
Zakorzenienie
|
To ja wolę się wypiąć
![]() A no taki, jak zwykle... $$. Tylko mocno poważniejszy.
|
#4999 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#5000 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa, i tak tak, pragnę potwierdzić! Kash przewidziała nową część w piątek
![]() Kash, proszę o liczby na jutrzejsze losowanie
Odtąd MY - już nigdy JA. W duecie siła. Edytowane przez aaby Czas edycji: 2011-05-20 o 08:14 |
|
|
|
#5001 |
|
Konto usunięte
|
post 5000 dla Matki Założycielki gratulujemy i czekamy na nową część!
|
|
|
|
#5002 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5003 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() chociaż ja już sprawdziłam i pierwsze miejsce zajęła znowu Ijaa! gratulacje Kochana i bardzo, bardzo bym nie chciała żebyś mnie ciągnęła za te włosy więc obiecuje większą aktywność w następnej części bo teraz nawet nie ma mnie w pierwszej dziesiątce |
|
|
|
|
#5004 |
|
Zakorzenienie
|
Brawo dla Matki Załozycielki
![]() Mam dzisiaj napięty plan dnia do 12.00 i jak ktoś mi przeszkodzi w jego realizacji to ubije ![]() Miłego dnia
|
#5005 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyrządzałam mintaja. Standardowo rozmroziłam, potem ja mam w zwyczaju płukać ją w wodzie, odsączam nadmiar wody papierowym ręcznikiem, skraplam sokiem z cytryny, wkładam do parowaru, posypuję przyprawami : sól, pieprz, majeranek, bazylia i paruję. Potem na talerzu polewam sosem czosnkowym własnej roboty i jest jak ta lala. Co do ryb, to pierwszy raz robiliśmy w piekarniku i wszyła taka właśnie rozciapciana i bez smaku. Ale nie dodawałam do niej cytryny. Potem jak wyczytałam, że cytryna sprawia, że ryba się tak nie rozpada, to dodaję ją zawsze i jest wszystko dobrze. Talullah witaj ![]() Haniula współczuję bardzo choroby Cytat:
ale nie wiem czy to korzonki czy może nowa łodyga ? okaże się, ale jak wczoraj to zobaczyłam to się z deka podnieciłam Dobra to jeszcze załapię się na odpowiedzi w tym wątku ![]() Wczoraj przyjechaliśmy do domku, szybki obiad, szybkie wstawienie pralki (ostatnio ciągle piorę, a wszystko przez pogodę) jeszcze szybsza nauka i poszłam spacerować, dziś mnie nogi bolą ![]() Potem wpadłam do łazienki i wieczór piękności Dobrze, że to piątek, choć weekend w szkole i nie odpocznę. Ale pocieszam się, że to praktycznie ostatnie zjazdy. Choć pewnie wprowadzą nas w kłopoty finansowe, ale to sie będę martwić potem. I to chyba tyle
|
|
#5006 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobryyyy
![]() Upałów dzień kolejny. Nawet nie wiecie jaką mam ochotę zalec i wysmażyć tyłek Ale niestety. Mogę iść ewentualnie na solarium, ale dobre i to, choć czasu brak.Dziś poczuliśmy się z tż jak prawdziwi studenci bo w lodówce nie mamy prawie nic Na śniadanie ostatni pomidor i pasztet z puszki Wczoraj zdałam sobie sprawę, że nie mam co ubrać na komunię mojego siostrezńca, która jest w niedziele. Dziś ide do bratowej Tż pozaglądać do jej szafy i modle się żeby coś na mnie pasowało Nie uśmiecha mi się wydawanie pieniędzy na takie cichy, choć wiem, że się przydadzą, ale nie lubie kupować w pośpiechu, bo kupie byle co i leży.Na obiad dziś ćwiartki z kurczaka i do tego jakiś ogórek czy co tam w spiżarce znajdziemy Ziemniaków brak i dobrze
|
|
|
|
#5007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5009 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Cytat:
![]() A ja swoją drogą ja się muszę opamiętać. Nadchodzącą część ogłaszam częścią pt: " Sylwia pracuje, Sylwii nie ma!" ![]() Pogoda cudna, piątek dzisiaj. Żyć nie umierać. Pracy sporo przede mną, ale nie narzekam. A po pracy "impreza pożegnalna" Taka miała być, bo gdyby zdecydowała się zmienić pracę dzisiaj byłaby tu ostatni dzień. Postanowiliśmy jednak, że impreza zostaje, tylko zmienia się jej powód na "Sylwia zostaje!" Planujemy obiadzio, drinka i dużo plotek.
|
|
|
#5010 |
|
Zakorzenienie
|
wstałyśmy, mała wypiła mleko, a ja już po kawce jestem
![]() dzisiaj muszę iść na pocztę- jak ja tego nienawidzę
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:27.

traktuj nasze posty jako trening przed wspólnym zamieszkaniem z Tż bo to pewnie prędzej czy później nastąpi

do mojego gardła doszedl katar 

Mam nadzieję, że szybko się z tym uporacie 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
zabiłabym normalnie! 

post 5000 dla Matki Założycielki